Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8007-8008. rész

2016. augusztus 01. 12:00 - Gillotte

Alíz és Vili tanácsot kér Irmától Bözsi gyógyszer vs. tengericsillagos kivonat problémáját illetően, hisz egyelőre működik a tengeri lötty, de ha megmondanák, hogy csak multivitamin, abbamaradhat a hatása, mert oda a placebo. Együttes erővel próbálják rábeszélni Bözsit a gyógyszer szedésére, de a beteg azzal érvel, hogy sokkal jobban van a keze, mióta a tengeri csillagos kivonatot issza, úgyhogy téma lezárva, ő megy fel a létrára ablakot mosni. Persze mikor a létrára megy, látjuk a remegő kezét, s elbizonytalanodó arcát, de egy sóhajjal nyugtázza, és megy tovább. Eközben a szobában Vili és Alíz azon ügyködik, hogy széttörjék Bözsi gyógyszerét, és belekeverjék a teájába úgy, hogy észrevehetetlen legyen. Egyszercsak csattanás, és sikoltás hallatszik a konyhából. Kirohannak, és megpillantják a földön eszméletlenül fekvő Bözsit. Jaj, ne már, Magdi néni is háztartási baleset áldozata lett, és tudjuk, mi lett a vége…

bk_julius27_1.png

Rudi az asztalra nyomja, és elég rendesen bestresszeli Félixet, aki állítja, hogy tök ártatlanul közeledik Emília felé. Krisztián érkezik, betereli a feleket a Rózsa irodájába, hogy ne legyenek szemtanúk. Az irodában Félix továbbra is állítja, hogy csak a tisztítószámlát hozta Emíliának a leöntött nyakkendőről, meg lehet kérdezni a tisztítót is. Bíííp, rossz válasz, mondja Rudi, hisz ő már felhívta a tisztítókat. Akkor fussál még egy kört Rudikám, mert a zakó is bekerült, azon volt a nyakkendő. S valóban, a tisztító a zakóra már azt mondja, hogy be lett már gyűjtve, úgyhogy Félix ártatlan, Rudolf barátunk pedig magában elkönyveli, hogy hülye volt. Félix felmegy Emíliáékhoz, de csak Natasát találja otthon, úgyhogy neki adja oda az Emíliának szánt rózsákat. Félix eléggé ki van ütve a ,,motozás” után, úgyhogy átadja a virágot, és megnyugtatja Natasát, hogy nem ő a zaklató, nem kell ennyire védeni tőle Emíliát. Amint Emília hazaér Natasa rákérdez erre a zaklató témára, de anyja lenyugtatja, hogy a zaklató börtönben van, nem kell félni. Ezután felhívja Zsoltot, és alaposan lebarmolja amiért a gorillája így elkapta nyomorult nyakkendős Félixet. Zsolt megpuhítja a pszichológust, mégpedig azzal, hogy ő Emília őrangyala, aki szintén angyal, és segít másokon. Vigyázat, az Angyalbőrben egy másik sorozat!

bk_julius27_2.png

Margó simán megbocsát Zsófinak, s közben szúrós pillantásokat vet Kristóf felé. Zsófi nem reggelizik, sétálni viszi Bencét, úgyhogy hárman fogyasztják az általa készített rántottát. Késsel lehet vágni a feszültséget, Tóbiás csak pislog anyjáról Kristófra, hogy megértse, mégis mi is a baj. Margó a reggeli után kínálja messze földön ismert túrós rétesét, amit mindenki szeret, de Kristóf nem szereti ezt a fajta édességet, úgyhogy nem kér, pláne, hogy mára már elege van az édességekből – célozva itt a bonbonra, amit korábban elhappolt volna Margó elől, aki hangosan utalt Lacinak erre a bunkóságra a boltban. A vita újrakezdődik a bonbonról, úgyhogy Kristóf inkább lelép. Margó a tűzoltó ellen beszél, de Tóbiás nem hajlandó csak úgy elengedi Kristófot azért, mert az anyja szerint nem hozzá való. Nem tudja, mi történt pontosan, mindenesetre állítja, hogy mindketten hibásak. Kristóf eközben Zsófinak panaszkodik a Rózsában teljesen remény vesztve, de Zsófi biztatja: ha Margó látja, hogy Tóbiás boldog Kristóffal, akkor előbb-utóbb a tenyerén fogja hordozni. Nem sokkal később újra egyesülnek az erők: Tóbiás és Kristóf megmutatják Margónak a villát, ahol Kristóf bocsánatot kér amiért bunkó volt, és elvitte az utolsó csokit, amit amúgy Margónak szánt. Az anyós is bocsánatot kér, úgyhogy újraindítják az ismerkedést. Így már egyből jobban csúszik neki az újság, hogy fia és Kristóf a villa égisze alatt kezdik meg közös életüket.

bk_julius27_3.png

Juli telefonja csörög, értesítik róla, hogy Stella megint meglépett a nevelőszüleitől. Juli kapásból a kisboltba megy megkérdezni Laciékat, hogy nem látták-e Stellát. Novákék tagadnak, de amint Juli kiteszi a lábát kitárgyalják, hogy Stella bizony náluk bujkál. Elvonulnak a raktárba, és Stellát hagyják a kasszában a Julitól kapott kiselefánttal, és egy tábla csokival. Máté érkezik, aki nyomban felismeri az elefántot: az anyja egy kislánynak akarta adni, akit keresett. Stella rákérdez, hogy őt kereste-e az anyja, de Gizi jön, és gyorsan elfeledteti a szót a gyerekekkel, majd megkéri Mátét, hogy ne mondja el az anyjáéknak, hogy Stella a kisboltban van, mert különben visszaviszik a nevelőszüleihez.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása