Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7985-7986. rész

2016. július 19. 12:00 - Gillotte

Juli a nagy aggodalmak közepette arra jut, hogy Attilának és neki nem szabad széthúznia. Családként kell viselkedniük, együtt étkezni, együtt lenni, ezzel tudnának segíteni Petin. Amint Peti magához tér Juli szembesíti őt a leleteivel, melyek szerint még egy deci alkohol, és már rendelhetik Petinek a márványt. Juli elmegy, Attila jön a helyére, Peti pihenteti a szemét, de érzékeli, hogy Attila a leleteit nézi, és telefonon lemondja a közös vállalkozás megnyitását, mert most a családot fontosabbnak tartja. Peti beköltözik a szobájába, szülei csendben beszélgetnek kint. Attila biztosítja róla Julit, hogy mindig mellette lesz, és kimásznak ebből is, s Julinak ez annyira megtetszik, hogy mindenki legnagyobb meglepetésére rámászik Attilára. A szex után Attila azt hiszi, minden rendben, Juli azonban hamar elrontja kedvét: ettől még semmi sem jött rendbe, hülyeség is volt együtt lenni, többet nem fordul elő. Puff neki…

bk_julius12_1.png

Laci megtalálja ez eltűntnek hitt házassági anyakönyvi kivonatot, a fiókos szekrény alatt volt, biztos kiesett a fiókból, úgyhogy most már semmi akadályát nem látja az örökbefogadási procedúra elindításának. Gizi ugyebár időt kért, ami Laci szerint egy éjszaka alatt le is telt. Ekkor jön Gizi azzal, hogy nagyon zsúfolt órarendet kapott az üzletvezetői tanfolyamra, de mivel férje szerint az örökbefogadás hónapokig, vagy akár évekig is húzódhat ezért nem kéne húzni az időt, jelentkezni kell. Gizi erre már nem tud kifogást találni, úgyhogy csak Bözsinek panaszkodik négyszemközt, hogy nem biztos ebben a gyerek dologban, sok egyszerre a tanfolyam, a Rózsa, a kisbolt, környezettanulmány a lakásról, azt is kitakarítani, pszichológiai vizsgálatokra járni mind macera. Bözsi szerint gyereket csak akkor érdemes örökbe fogadni, ha hajlandóak érte lemondani dolgokról, és ha Gizi nem érzi így, akkor inkább hagyja a fenébe. ,,Ott is mennyire kellett a gyerek, aztán nézd, mi lett belőle” – mutat Bözsi az egyik asztalnál ülő Zsófira. Mindig jól jön a bölcs öreg a háznál. Mikor Laci indulna a hivatalba Gizi keresi a kifogásokat (hajat kell mosni, borotválkozz meg Laci, cserélj inget) de Laci levágja, hogy Gizi visszavonulót akar fújni. Novákné megvallja, hogy attól fél, hogy alkalmatlannak fogják őt találni anyának. Laci biztosítja róla, hogy ez nem fog megtörténni, vagy ha mégis, bebizonyítják, hogy jó szülők lesznek ők ketten. Gizi rámondja az áment, de kéri, hogy menjenek másnap a hivatalba, hogy rá tudjon készülni. Laci beleegyezik, s bent marad a boltban. A focista tanonc, Raccsolós Ricsi lepi meg, s elújságolja, hogy sajnos már nem fog tudni járni focira, mert új nevelőszülőkhöz kerül, akik messze laknak, de lehet kutyája, és reméli, hogy a nevelőapukája is olyan jófej lesz, mint Novák. Milyen megható. Lacinak nagyon tetszik a nevelőszülős ötlet, javasolja Gizinek, hogy ne csak örökbefogadással próbálkozzanak, hanem nevelőszülőnek is, hisz sokkal több esélyük lenne rá. Az ötlet pozitív fogadtatásra talál.

bk_julius12_2.png

Tóbiás dühöng Zsófi visszatérte miatt, Kristóf nem győzi nyugtatni, inkább áttereli a témát a villa kérdésre, hogy költözik-e Tóbiás, mert ha igen, számítson rá, hogy Kristóf is sok időt fog ott tölteni. Zsófi közben Ádámnak panaszkodik, nagyon pipás amiért egy hotelszobában kuksol és a gyerekét sem láthatja, ugyanis Tóbiás nem hagyja. Ádám próbál pártatlan maradni, s időt kér Tóbiás számára. Zsófi nem szívesen ad időt, felmegy Tóbiáshoz, kéri, hogy lássa a fiát, hiszen ő az anyja, jogai vannak, és ha kell, perel is. Lefutják a már lefutott köröket arról, hogy Zsófi elhagyta a gyerekét, és így nem követelheti, hogy lássa, Zsófi azonban ezt másképp gondolja, úgyhogy rohan Nórához jogi tanácsért, ugyanis szerinte valahogy bírósági végzést kéne szerezni, ami felhatalmazza, hogy lássa Bencét. Nóra szerint ez semmit sem oldana meg, ugyanis az tény marad, hogy Zsófi ott hagyta a kisfiát. Zsófi megvallja, hogy azért történt, mert félt a gyerektől, félt, hogy kárt tesz benne, és folyton csak sírt, úgyhogy akkor az tűnt a legjobb megoldásnak, ha elmegy, nehogy kárt okozzon. Nóra szerint ezt el kéne mondani Tóbiásnak, de Zsófi nem meri, inkább követeli Tóbiáson, hogy hadd költözzön haza, hisz az ő lakása is, amiben Tóbiás él. Tóbiást ez nem zaklatja fel különösebben, ,,majd valahogy megoldom ezt a problémát” mondja Zsófinak, hiszen úgyis a villába akartak költözni. Viszonzásul viszont ő is kirakja Zsófit a Fittlaborból. Nem mintha nem lenne tök mindegy, Zsófi a Fittlaborral sem törődik már mióta.

bk_julius12_3.png

Emília ismét a rádióban van, ezúttal már magabiztos műsorvezetőként jelenik meg. A mai téma az elengedés. Hamar jön az első telefonáló, aki csak sóhajtozik a telefonba, de egy szót sem szól, s végül leteszi. A műsor megy tovább, Emília tovább beszél az elengedés fontosságáról, amikor újra csörög a telefon. Ismét nem akar beleszólni senki, ám egyszercsak egy kísérteties hang köszön: ,,helló Emília…régóta szerettem volna már beszélni magával” majd a hívó leteszi. Emíliát kiveri a víz, amint szünete van zaklatottan tárcsázza Irmát, és annyit mond, ugyanaz a hang volt, mint régen, elölről kezdődik a rémálom. Hoppá, itt is kiderülnek titkok a sötét múltból?

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása