Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7973-7974. rész

2016. július 15. 14:00 - Gillotte

Tóbiás ugyebár felajánlotta Kristófnak, hogy költözzenek össze, lakjanak a villában hármasban. Kristóf nem annyira lelkes, hisz összeköltözés ide, vagy oda, zavarja, hogy Tóbiás nem vállalja őt fel bárhol, ennek ellenére rögtön költözni akar, és ez túlzás, mert az alapokat kéne először helyre tenni. A hangulat nem túl rózsás a továbbiakban, nem tudják meghatározni, ki rontotta el a randit, de ilyen mélyről már nem lehet visszahozni.

bk_julius4_1.png

Ádám könyörög Zsófinak, hogy ne vigye el Bencét, de a nőt nem nagyon érdekli, hisz már rég eltervezte az egészet, itt már az ész érvek se hatnak Ádám szerint ez gyerekrablás, ilyet sem Tóbiással, sem Bencével nem tehet, de Zsófit semmi nem érdekli, elhajt Bencével. Ádám hazaérvén kétségbeesve hívja át Hannát, és beszámol neki a történtekről, akinek még az is új, hogy Zsófi visszatért, nemhogy az, hogy el is vitte a gyereket. Hanna kitér a hitéből, amiért Ádám ilyen hülye volt, riasztaná Tóbiást, de Ádám időt kér, hátha Zsófi felveszi majd a telefont. Míg Ádám ütlegeli a hülye fejét a falba Zsófi hazaért a lakásába Bencével, de nem reagál Ádám hívására, hisz eteti Bencét, mégpedig annak a tápszernek a társaságában, amitől a múltkor Bence kiütéses lett. Ahogy az sejthető Bence pöttyös is lesz és ordít. Zsófi ekkor már kétségbeesve felveszi a telefont Ádámnak, elmondja, hogy nagy gáz van, és Ádám levágja, hogy a tápszer miatt, úgyhogy kórházba parancsolja Zsófit. Ő is indul, csak előtte felmegy a már otthon lévő Tóbiáshoz, ugyanis nem lehet tovább húzni az időt, be kell avatni Tóbiást a történtekbe.

bk_julius4_2.png

Rudi csönget a Kertész lakba, de Alíz letagadtatja magát Bözsivel, így Rudi szomorúan elballag. Bözsi elbeszélget lökött unokájával, hogy oké, hogy Ági azt állítja, hogy Rudi megcsalta Alízt, de nem kéne értelmes emberek módjára elbeszélgetni a dologról? Alíz próbál így tenni, de nem sikerül neki, mert amint áthívja Rudit, közli vele, hogy tud a megcsalásról, itt a vége, fuss el véle. Rudi állítja, hogy Ági hazudott, ugyan az tény, hogy az a Szindi nevű csaj ki akart kezdeni Rudival, amit eddig Rudi nem mondott el, de ennyi volt, ez még nem megcsalás. Alíz szerint viszont egy kapcsolatba nem fér bele a titkolózás, úgyhogy ennyi volt, mert biztos az is igaz, amit Ági mondott, hogy több is volt köztük. Rudi nem lát a pipától, úgyhogy felmegy Ágihoz, aki jól szórakozik tettén, de Rudi felhívja a figyelmét, hogy most nagyon rossz emberrel kezdett.

bk_julius4_3.png

Miki Julinak panaszkodik arról, hogy Nórával összebalhéztak azon, hogy Mikiék megvették Gigi telekrészét. Juli visszaküldi Nórához, hisz ha valamihez ért Miki az a manipulálást, jöjjön a ,,család fontossága” dumával, az mindig bejön. Miki így is tesz, visszamegy Nórához, s állítja: ha bejön az üzlet, talpra áll a cég, és minden rendbe jön. Juli megbocsát Nórának, Timi mehet egyetemre, Laciék egyenesbe kerülnek végre anyagilag, minden szép és jó lesz. Nóra most nem hisz e szép ígéretekben, nem szereti az embert, akivé Miki mellett vált, többé nem dől be a szép szavaknak. Nóra következő beszélgetőpartnere Attila, aki úgy érzi, egy aknamező kellős közepén él, hisz bárhova lép, robban. Nóra felajánlja, hogy megpróbál beszélni Julival, hátha megenyhül. Bocsánatot kér Julitól azért, ami a távollétében történt közte és Attila közt, és ha utálni akar valakit csak őt, Nórát utálja, Attilának semmi köze az egészhez, csak magányos volt. Julit nem elégíti ki a válasz, úgyhogy Nóra kénytelen felemlegetni a sötét múltat, amikor épp Julival csalta Attila Nórát, de visszakozik, mert ez erős volt. Miért is? Mindenestre Juli kivágja Nórát a lakásból.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása