Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7955-7956. rész

2016. július 04. 14:00 - Gillotte

Ági elülteti a bogarat Alíz fülében, hogy Rudi kikezdett azzal a Szindi nevű csajjal aki akkor segédkezett, mikor Áginak kellettek a kamerák a villába. Nem tudni, miért kell visszamenni egy hetekkel ezelőtti sztorihoz, de bízzunk a nézőben, hogy még emlékszik az egyperces jelenetre. Mire Alíz hazaér Rudi fél lábbal már a bőröndben van, ugyanis kapott egy fülest Hannától, hogy ha nem siet, Krisztián kihajózik aztán megint bottal lehet ütni a nyomát. Alíz jófej, nem csinál balhét, majd ha Rudi hazajön, így kevésbé érzékeny búcsúval elválnak. Ági közben előadja Zsoltnak, hogy nehezére esik együtt lakni a csürhével, de Zsolt csak egykori miniszterelnökünket idézi: ,,el lehet innen menni, tessék!”

bk_junius21_1.png

Attila és Juli a testvéries együttélést gyakorolják, de előbbi nehezen visel Juli folytonos piszkálódását. Juli elmegy régi cellatársához, Piroshoz a börtönbe, ahol Piros előadja, hogy a volt fickóját lecsukták drogbirtoklás miatt, úgyhogy a lánya, Stella egyedül van valahol, és Julinak kéne megkeresni.

bk_junius21_2.png

Laci panaszkodik Vilinek, hogy hiányoznak neki dolgok amiket egy férfi tesz a feleségével, hazajön kanosan, erre az asszony sehol. Míg Gizi jön, addig Bözsi vesz neki egy nagymamaavató ajándékot: egy banyatankot – ahogy Vili jellemzi találóan. Laci húzza a száját az ajándék láttán, de Bözsi szerint egy igazi nagymamának ilyen szuper cucc dukál. Gizi már érkezik is, itt senki sincs sokáig távol. Mutat egy képet Linda gyerekéről, és nem tudja nem észrevenni az ember, hogy karamellszínű a ded, Daniellának hívják, és az apja Diego, aki nagyon szereti Lindát, jobb vőt el sem lehet képzeli. Gizi megpillantja a banyatankot, és kikéri magának a feltételezést is, hogy ő ilyet fog tologatni, nagymamaság ide, vagy oda. Hamar kiderül, hogy a gurulós szatyor kötőtűket és rejtvényt is rejt, amire egy nagymamának mindig szüksége van. Gizi neki is állna a rejtvénynek, de Laci frissen fürödve, köntösben nekiáll masszírozni, ugyanis szexre számít. Gizi viszont fáradt az utazástól, teát kér, természetesen tejjel ahogy annyira megszokta Londonban egy nap alatt.

bk_junius21_3.png

Emília a költözés során belefut egykori férje kalapjába, kicsit elnosztalgiázik, ,,mindig velem maradsz, ugye tudod?” meg minden, de azért átvisz egy üveg pezsgőt Zsolthoz egy koccintásra számítván. Legnagyobb meglepetésére azonban Ági nyit ajtót, úgyhogy mivel a célszemély nincs otthon, Emília ott hagyja a pezsgőt, majd szomorúan nekiáll takarítani az új lakást – természetesen magas sarkúban, miben másban.

Címkék: barátok közt
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RTB 2016.07.04. 14:44:02

tényleg csak ennyi történik egy dupla részben?

Gillotte 2016.07.04. 22:00:34

@RTB: Tényleg csak ennyi, de van, hogy meglepően mozgalmas.
süti beállítások módosítása