Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7885-7886. rész

2016. május 23. 10:00 - Gillotte

Vili rákérdez a sünös dologra, s Laci nem tudván, hogy Gizi végig hallja, eldicsekszik barátjának, hogy milyen hősiesen fogta el a sünit, Gizi csak a dobozt vitte ki, de hadd arassa le csak ő a babért. Gizi később megkéri férjét, mesélje el, hogy szekvenciálisan hogy is történt, amikor Laci elkapta a sünt. Kialakul némi balhé, Novák vérig van sértve, hogy számonkérik, Gizinek pedig az nem esik jól, hogy Laci learatja a babérjait. Hát igen, nehéz ez a házasélet, pláne ha Novákkal élsz együtt…

bk_majus2_1.png

Miki szembeszáll annak a gondolatával is, hogy a cég lehúzza a rolót, de Nóra szerint a sokat emlegetett Zoli is így tenne. Arra azért figyelni kell, hogy a céges rendezvényen nehogy kiderüljön a kliensek számára, hogy csőd-közeli állapot áll fenn. A bisztró ki van fizetve és a vendégek is meg vannak hívva, úgyhogy megtartani mindenképp érdemes a rendezvényt, ezzel is nyerhetnek időt a cégnek. Miki Lacit is elhívja a rendezvényre, nyilván mert van némi lelkiismeret-furdalása Laci monoklija miatt. Nem sokkal később megkezdődik a ház udvarán a Berényi kft partija. Biztos jó benyomást keltenek ezzel a kliensekben, hogy arra nem képesek, hogy kibéreljenek egy normális helyet. Üdvözlik a vendégeket, osztogatják a pezsgőt, s Miki nekiáll tósztot mondani, hisz már mindenki megérkezett? ,,Mindenki, Miklós?” – szól egy régi, ismerős hang Claudia szájából.

bk_majus2_2.png

Peti eléggé maga alatt van a Pusszancsos kocsi miatt, kilátástalannak érzi az életet, minek belekezdeni bármi másba – gondolja. Nem találja az autó papírjait, hogy eladhassa, emiatt tiszta ideg, úgyhogy beküld egy zöld tablettát kedvét javítandó. Peti eltűnik, Attila jön haza a kulcsát keresve. Véletlenül leveri Juli ékszeres dobozát, amiből hiányzik az aranylánc, vajon hova lett? Ottó van kéznél, nyilván tőle kérdezi Attila, hol van a lánc, akinek nem esik jól a gyanúsítgatás. Ottó futtában csak annyit tesz hozzá a dologhoz, hogy tud valakit, akinek jobban kell a pénz, mint neki. Mire Ottó jön hazafelé az uszodából Mátéval Peti már be van állva, és dobálja ki a kisbusz tartalmát a parkolóba. Pörög, mint a vadállat, hadar magának össze-vissza. Megkéri Mátét, hogy a Pusszancsból kidobált szemetet szedje össze, s ő közben teljes nyugalommal beleül a kocsiba, majd nekiáll tolatni egyenesen Máté felé.

bk_majus2_3.png

Vili még mindig azon spekulál, hogy hogy lehetne kifizetni a tartozást, ami az öröklött halastón van. Bözsi volt olyan rendes, hogy kivasalta a Rózsa terítőit, ebből is jön némi pénz. Vili beviszi a vasalt anyagot a Rózsába, épp belebotlik az ott dolgozó Gizibe, aki elpanaszolja a sün históriát, és azt, hogy miért cseszegeti Laci állandóan Gizit a Rózsa miatt is, ha Zsolt úgyis eladja a fenébe. Vili ekkor nekiáll előadni, hogy Zsolt hogy szokta megregulázni a beosztottjait, hadd élvezze Gizi, amíg lehet. Az egyik asztaltól ezt végignézi Emília anyja, akinek rendkívüli mód imponál a tulajnak hitt egyén magatartása. Oda is megy Vilihez, s elmeséli, hogy hallott már róla a párjától. Vili meglepődik, hogy Emília anyja honnan ismeri az ő párját, de azért kellemesen elbeszélgetnek. A mama még Vili gallérját is megigazítja, s az ezt végignéző Bözsi rettentően bedühödik. Döbbenetét csak Alíz érkezése szakítja félbe, hisz visszatért!

bk_majus2_4.png

Laci nekiállna konzervet kajálni ebédszünetben, de Gizi kifogásolja, hogy nem a finom csirkét eszi amit a Rózsából hozott. Már ez is baj, ezt is rosszul csinálom?! – értetlenkedik Laci. Megint előkerül a Rózsa vs. kisbolt probléma, és Gizi felveti, hogy egy kis időre külön is válhatnának. Ezt elősegítendő beszigszalagozzák a padlót, így osztják fel a lakást. A problémák persze hamar adódnak, hisz a mosogató Gizi térfelén van, így neki kell mosogatni, de nem olyan szegény így sem, hisz a hűtő is az ő térfelén van, így ki is önt a mosogatójába egy, a hűtőből elővett üveg sört, csak hogy Laci kis híján elsírja magát.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása