Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Farm 2x40 - Rosszabb a halálnál

2016. május 06. 07:47 - Chat Géza

kepernyofoto_2016-05-06_7_36_40.png

A legutóbbi összefoglalót elnézve olyanok fogalmazódtak meg a bennem, hogy 

  • ilyen lehet beledögleni az unalomba...
  • ha előttem lenne egy ciánkapszula, ráharapnék...
  • egy gilette pengés forró fürdő is jobb móka ennél...
  • miért nézem én ezt???

Eddig is voltak gyenge részek, de ez a  tegnapi mindet leverte. Leverte? Seggbe baszta és csicskájává tette. Az egész azzal kezdődött, miután Gergő megcibálta a harangot és Attilára varrta a kendőt, hogy megérkezett a falusi ímél a büntetésről. Mivel Attila és Gabika rámentek a dióra, ezért mindenki egy nappal kevesebbet dolgozhat. Igaz, hogy itt mindenki joggal lehordhatta volna Attist és Gabit, meg még valami parasztlázadást is kirobbanthattak volna, de a poén az egészben, hogy csak Attila akadt ki ezen és kezdett bele a galuskás kurvaanyázásba, mert akkora barom volt, hogy evett a dióból. Erre most bukta a ketreces melót, amiben olyan hatalmas ász lett volna. Mivel most már abban az üzemmódban van, hogy előbb pusztul éhen, minthogy csicska diókat pucoljon, ezért inkább a vajköpülésbe feccöl végtelen, de a vágóképeken csak 6-7 csuklómozdulatnyi energiát.  

kepernyofoto_2016-05-06_7_37_39.png

Attila a teljes megbaculás szélére sodródott. Nem tudja mit csináljon, hogy kivel lenne jó párbajozni. Egy gyereket nem akar elpicsázni, neki igazi küzdés kell. Ezt a kibaszott nagy semmi ragozza Sanyának és Gabikának. Utóbbi mond egy olyat, hogy ez mindenki szuvenír joga, úgyhogy megmenekült a haza. Volt egy darab vicc az adásban, de ez is lement már valamelyik VV-ben.

kepernyofoto_2016-05-06_7_38_09.png

Attilánál ez lesz a második karácsony, mert a netes szavazás szerint ő találkozhat a muterral. Hát jön is a tetovált szemöldökű asszony, aki jellemre kiköpött a fia. Egymás szavába vágnak, veregetik egymás vállát, dülöngélnek a röhögéstől. Olyan cukik, hogyg mindjárt belehalok. De sajnos itt sem mondanak semmi blődséget, szóval erről ennyit, mert az nettó karaktergyilkosság lenne, ha lescriptelném a sehova sem vezető beszélgetésüket, amit még kinyomtatva se használnék a seggem kitörlésére. Attis kicsit sírt, feltöltődött. Nem baj, hogy magában beszélget, mert legalább értelmes emberrel beszélget. Egy anyai tanács: öleld meg a legnagyobb fát, ahogy tanítottam! Attesz így is tesz. Még nem válik ettől akkora spirituális jógivá, mint Sanya, de rögös, parasztvakító útra ezzel rálépett a gumicsizmájával. 

kepernyofoto_2016-05-06_7_38_32.png

Végül már csak egy libaterelő verseny maradt. Hogy ez mit tud? Farmerek libákat terelnek. Instant beszarással és behugyozással járt a műsor ezen szegmensének megtekintése, annyira izgalmas vót. Totál eldobtam az agyam, akkor audiovizuális orgia tárult a szemem elé az utolsó 10 percben, hogy csak kapkodtam a fejem, amikor Gergő bekötött szemmel kalimpált egy söprűvel, vagy amikor Gabika egyszer egy gödörbe vezette Cintit, majd egy fának, végül a lugas drótjának, és így mindegyik alkalommal seggre baszódott. A Hannah Montana filmnek volt ez a hibátlan humorkészlete, hogy amikor a dolgok leestek, eltörtek, valamint az emberek eltaknyoltak, akkor volt ott a nevetés helye.

Mindenki megnyugodhat a következő részben lesz is történés, mert Szilveszter gazda lemeózza a heti feladatokat, amikor Attila megint elkövet valami zsiványkodást.

Címkék: a farm
532 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mézescsók 2016.05.06. 08:29:16

Oszoljunk, nincs itt semmi látnivaló! - ez kb. negyedóra múlva fogalmazódott meg bennem a kezdés után. Oszoltam.

penna 2016.05.06. 08:34:17

teljesen egyetértek veled. a tegnapi rész maga az ősnyomor volt. nyolc ember él a farmon. egyszerűen nem hiszem el, hogy a kb. 42 perc nettó adásidőből 35 percet erre a nyomorultra kellett szánni, mert a másik 7 semmi olyat nem csinált, tett, ami bekerülhetett volna az összefoglalóba.
ennek az embernek - ha éppen nincs elborulva az agya - egy őszinte megnyilvánulása nincs. halálosan átlátszó, ahogyan "spontán" magában beszél, ahogy jön-megy a birtokon, abban a reményben, hogy adásba kerülhet, mert ő annyira érdekes. ha meg felhúzza magát, akkor megcsillantja problémamegoldó készségének szűk tárházát, és 1. ordít, gyaláz másokat. 2. max. még leköpi. biztos vagyok, hogy a való világban egy igazi suttyó, okoskodó kocsmatöltelék, aki ordítva ossza az észt, de ha végképp elgurul nála a gyógyszer, nekimegy bárkinek.

családi hátteréről eddig sem voltak kétségeim, de anyukát elnézve tényleg megállapítható, hogy nem esett messze az alma a fájától. :)

csincsilla72 2016.05.06. 08:41:50

Valaki mondja már meg nekem, mi a jó egy fa ölelgetésében? Komolyan kérdem. Közelebb érzi magát az ember a természethez? Nehogy hülyén haljak már meg.
Attis és a mamája igazi nagyszínpad volt.Csak kár, hogy egy kívülállónak élvezhetetlen.
Azon pedig hosszan röhögtem, amikor Attis lecseszte Gábort, amiért az beleevett a dióba, rossz útra terelve őt is.
Géza, ebből jobbat kihozni tényleg nem lehetett.

Cérnahuszár 2016.05.06. 09:02:04

@csincsilla72: régen a parasztok ültetgettek ezt-azt a termesztett növényeik közé mert észrevették hogy kevesebb kár keletkezik a hasznosban
ma meg már kimutatták a tudományos oldalát is, a növények kommunikálnak egymással
ha jön az bogárfajzat vagy csigavész, az a növény amelyiket rágja kémiai anyagot bocsájt ki amit érzékel a többi növény
na itt jön a ravaszság, a beültette növény is érzékeli és büdöset bocsájt ki, amit az állatka nem bír és inkább odébbáll
na most lehet hogy a fák is tesznek valamit csak te nem érzékeled tudatosan, de jó hatással van rád :D
ha más nem, belegondol az ember hogy a fa is élőlény és a világos oldalon áll az erőben, milyen jó harmóniában élni, ilyesmik, tiszta meditácijó
cérnahuszár botanikai-sprituális értekezését hallották
ja és még valami alátámasztja a fejtegetésemet, régen a foglyokat gyorsan odakötözték a fához, mert nem volt kérdés hogy lecsillapodik. akkoriban tudtak valamit.
Ez már 3 indok is hogy miért menj el gyorsan fát ölelgetni, meg úgy mindenki, jót tesz az.

csincsilla72 2016.05.06. 09:08:38

@Cérnahuszár: Köszönöm szépen:-) Mától beiktatom a faölelgetést is az életembe.

Avanivi 2016.05.06. 09:18:34

@csincsilla72: Várd meg míg sötét lesz mert valaki félreérti és mentőt hív :)

csincsilla72 2016.05.06. 09:40:33

@Avanivi: Hát, ha valahol láttok egy középkorú szőke macát fát ölelgetni , miközben ott topog az aggódó tekintetű mikrokörnyezet, akkor az valószínűleg én lennék:-))

Sanda.Ipse 2016.05.06. 10:00:25

Én gratulálok a műsorkészítőknek. Összehozni egy olyan öfit, ahol a másfél perces előzetes izgalmasabb, mint az előző napi történések 40 percben történő bemutatása igazán nem semmi.
A gond csak az, hogy sokszor az előzetesekből a későbbiekben semmit nem látunk.

Queen Alix 2016.05.06. 10:00:35

@csincsilla72: Nem egészen,hanem átveszed a fa által kibocsátott energiát,mely hasznosul benned.

Sanda.Ipse 2016.05.06. 10:02:19

Jut eszembe! Dóri, Attis és Gergő nem fazekaskodott? Nem emlékszem rájuk.

Avanivi 2016.05.06. 10:19:52

www.youtube.com/watch?v=Pty1KFfDkHM

Egy ilyen feladat jó lenne Attikának ......

sokasebi · http://pacifictime.blog.hu/ 2016.05.06. 10:22:42

@Sanda.Ipse: Lehet lemaradtam rola, de en meg hianyolom a libak meggyuruzeset!

Sanda.Ipse 2016.05.06. 10:36:56

@sokasebi: mi is lemaradtunk:)
@Avanivi: húúúú, de jó kis feladat. Imádnám!

Cérnahuszár 2016.05.06. 10:50:04

na megnéztem a tegnapit
sztem ha gergőt hívja ki akkor a végjátékban nyugta lesz tőle, ha cintit akkor bajban lesz gergő miatt
cinti szerintem ha be is jut a végjátékba, esélytelen

Cérnahuszár 2016.05.06. 10:51:16

sztem jó a megérzése a hogy zorallkodni akar

Cérnahuszár 2016.05.06. 11:40:29

ő mondta ha jól érettem, a vadulásra gondolt hogy nem vacakol cintivel
zorall.hu/

Queen Alix 2016.05.06. 11:42:12

@Cérnahuszár: ledobja egy magas helyről? vagy mi?

Alajka Bal 2016.05.06. 11:44:04

@csincsilla72: Kitaláltam, hogy továbbvíve ezt a vonulatot megdugok egy odvas fát: neki is jó, nekem is :)
Meg még az jutott eszembe, hogy ha meglátok egy középkorú szőke macát fát ölelgetni és még a segge is jó, megcsinálom hátúlról......
Mondjuk a mikrokörnyezet zavaró lehet, őket elküldöm előtte fagyit venni :D :D

2016.05.06. 11:45:57

@Sanda.Ipse: Hamutálakat csinált az a barom, nem baj, ha nem fizetnek érte. Szerintem, még az ostoba szó is túl hízelgő rá nézve.

Egyébként a tegnapi adás nekem nem volt ennyire nihill, mint nektek, de szerintem a szerkesztők is sejtik már: "Nincs mese, baszni köll!" Ezt a titokfészerben majd beadják Briginek, Gergő készen áll szerintem. Vagy Dia-Szinti páros is érdekes lehet, látok egy halvány esélyt arra is, hogy Sanyánál és Gabesznál a disznótáp hatására homokszem kerül a gépezetbe. Akkor lehetne igazán mondani, hogy buzi parasztok, a valóságban úgy sincs sok, mármint becsületes parasztember, aki homár lenne. Vagy Atusnak kellene egy párkereső felhívás, mint annak idején Okinak. Pénze úgy sem lesz prostira mostanában. Utolsó ötletem: bármelyik faszi + a kecske. Tessék választani!

Alajka Bal 2016.05.06. 11:46:12

Attis és mamája találkozása unalmas volt és semmitmondó, ignoráltam is
Gáborka tetszett, hogy minden szarnak nekivezette Cintit csak nem tudom , hogy direkt tette-e vagy azért mert ennyire hülye .....
Nem láttátok mostanában a szűmnek oly kedves csaj'e -t ?

Cérnahuszár 2016.05.06. 11:46:16

@Queen Alix: vagy esetleg párbaj?
mintha erről lenne szó

Queen Alix 2016.05.06. 11:46:34

@Alajka Bal: ismertem olyan 90 éves nőt,aki minden nap megölelt pár fát.

Queen Alix 2016.05.06. 11:47:10

@Cérnahuszár: értem,hogy párbaj,de mégis hogyan képzeli ezt a vadulást?

Zephyrous 2016.05.06. 11:47:25

De jó, hogy ennyi spirituális energiavámpír van a Farmon, Atti a fából lopja az energiát (meg Sly zsebéből a farmpengőt), Sanya a napfényt hasznosítja (fotoszintetizál).
Nem is tudom melyikük a hülyébb, Sanya komplett ideológia-rendszert épített fel a vakon karatézásra, Attis csak magában beszél és röhög.
Régebben a bolondokat kikötözték a fához és elverték ostorral/vesszővel, míg le nem nyugodtak :D

Alajka Bal 2016.05.06. 11:49:58

@Spitzbauer: TE perverz állat,te ! :D (mondjuk a kecske szőre selymes, csak büdös kicsit :D
Tegnap állítólag Brigi nyögött valakinek valamit hogy már dugtak ?
Sose értem mit szenved ki magából az a ribanc, már a hangja miatt is megérdemelne egy 20éves faszmegvonást !

Cérnahuszár 2016.05.06. 11:51:00

@Queen Alix: nemtom, kérdezd meg tőle hogy egy kommentelő miért gondolja hogy vadulni fog

Queen Alix 2016.05.06. 11:51:29

@Alajka Bal: ja,engem is fel tud húzni a nyávogása..

Alajka Bal 2016.05.06. 11:51:38

@Zephyrous: Tessék ott is megjelent a FÁHOZ kötés ! :D
(Nem is beszélva az élet forrásaként a FA.ból (m)eredező FAsz - szavunk :D :D )

Zephyrous 2016.05.06. 11:54:30

@Alajka Bal: A hangja miatt én is csapkodnám kecskeszaros szívlapáttal, a faszmegvonást szerintem a gyerekei is támogatnák, mert már nem tudják számolni hány testvérük van szerte a világban.

2016.05.06. 11:55:16

@Alajka Bal: Nem vagyok igazán perverz, a kecske csak vicc volt, nem akarok rosszat szegény kecskének! ;-D
De a valóságsók aranyszabálya: ha nincs nézettség, baszni köll. Én csak segíteni akarok a szerkiknek, hátha ők is olassák a kreténségeinket.

Sanda.Ipse 2016.05.06. 11:55:25

@Spitzbauer: Mikor az előzetesben Dóri Briginek Gergő szexuális étvágyáról beszélt Brigi mintha azt mondta volna, hogy azt már kielégítette.

Queen Alix 2016.05.06. 11:57:10

@Zephyrous: ja,szerintem is elég ciki a gyerekeknek,hogy nem tudják,hogy van e még vhol elrejtett testvérük. én tuti elásnám magamat.

csincsilla72 2016.05.06. 11:58:47

@Sanda.Ipse: Tuti volt már kamaty, de a szerkik ezt azokra az alkalmakra tartogatják, amikor Attis bereked és már one-man-show-ra se fussa. :-)

Zephyrous 2016.05.06. 11:59:05

Atti anyja ha sokáig akar élni, kezdjen fogyózni, mert végiglihegte a beszélgetést, annyira elfáradt, hogy feljött a 30 méteres domboldalon, bele is izzadt a megpróbáltatásokba. Ha ott éri a szívroham, ugrik is a fődíj perköltségre.

2016.05.06. 11:59:54

@Sanda.Ipse: Már 2-3 hete megujjazta, sixx még gifet is csinált belőle, ahogy Brigikének felakadtak a szemei, úgyhogy csak a hogyvoltokat kell visszanézni. Ne de az még sem dugás.

Zephyrous 2016.05.06. 12:03:31

@Spitzbauer: Itt már régóta döglődés megy. Atti maradt az erős és bunkó személyiségek közül, egyedül már ő sem csinálja a showt, illetve unalmassá vált. Cukiságfaktort is túl korán húzták elő a szerkik, ami a szex melletti másik aduász. De tényleg elég gáz, hogy napi 45 percnyi összefoglalót nem tudnak érdekesen összerakni, annyira nem történik semmi velük.

csincsilla72 2016.05.06. 12:04:33

Attiska már szépen bizonyította, hogy messze nem olyan polihisztor, mint amilyennek magát beállította. Az állatokkal elcukiskodik, de normálisan ellátni nem tudja őket. A köcsögözés nem ment, a nyúlketrec ígéret maradt. A diót nem törte, hanem megette inkább. "Rúdtáncban" nemcsak Szinti, de Brigi is legyőzné. Gergő és Sanya ellen sem biztos, hogy visszajönne.

Sanda.Ipse 2016.05.06. 12:05:19

@Spitzbauer: azóta eltelt 2-3 hét... (simán belefért)

Zephyrous 2016.05.06. 12:06:23

@Queen Alix: Belegondolva magamat a gyerekei helyébe, ha én láttam volna így anyámat a tv-ben anyák napjára egy hatalmas rajzolt lófaszt kapott volna ajándékként. Dóri olyan, aki tartja magát és nem kell szégyenkezni a gyerekeinek otthon, sőt még büszkék is lehetnek rá.

Sanda.Ipse 2016.05.06. 12:06:31

@csincsilla72: nem bánnám, ha kimenne. Unalmasak a véget nem érő, bárgyú monológjai.

csincsilla72 2016.05.06. 12:07:50

@Zephyrous: Lehet, láncdohányos, ott befigyelhet egy masszív tüdőbetegség, ami miatt nem tud dombra mászni. A hangja elég érces volt.

Queen Alix 2016.05.06. 12:07:54

@Zephyrous: Brigi egy nem felnőtt,egy kamasz. Infantilis lény.

Zephyrous 2016.05.06. 12:09:02

@Spitzbauer: Remélem autentikusan kecske vagy disznó bélt használtak kotonnak, mint régen :D Vagy Brigi úgy fog kiesni, hogy egy kistestvért is visz ajándékba a gyerekeinek!

bElannaTorres 2016.05.06. 12:13:37

@csincsilla72: minden lehet , de én úgy láttam elég beteg. Inkább szívbetegségre gondoltam.

Queen Alix 2016.05.06. 12:14:05

@csincsilla72: egyébként szerintem nem akarta megenni,hanem úgy látta,hogy fogaival könnyebben feltöri,de véletlenül lenyelte.

Sanda.Ipse 2016.05.06. 12:16:21

@bElannaTorres: túlsúly, dohányzás, helytelen (mozgásszegény) életmód.

Queen Alix 2016.05.06. 12:17:57

@Sanda.Ipse: igen,ez egy elég ütös 3-as

Cérnahuszár 2016.05.06. 12:19:48

@Spitzbauer: most megvédem brigit ha a fene fenét eszik is :D
amikor így fennakad az ember szeme akkor van ha majdnem elalszik, de újra kinyitja a szemét mert a hangra odafigyel
brigivel csupán ennyi történt, de gifnek meg élcnek jó volt

Pácsó Ármándó 2016.05.06. 12:22:52

Na, pont ez előzőhöz írtam, hogy ez rész nem a legrosszabb, a halálnál jobb, erre kiderül, hogy mégsem :-))

2016.05.06. 12:26:12

@Cérnahuszár: Kössz. Én meg bedőltem sixx gifjének. :-D

Amit Te írsz, az kicsit olyan, mint amikor a Monty Python jelenetben a papagáj döglött, oda van szögelve a ketrechez, de "csak alszik".

Cérnahuszár 2016.05.06. 12:30:09

@Spitzbauer: na ez az igazi kihívás, rábólíntani hogy a nagy monty pythonnal egy szinten vagyok
most rágom a körmeim franc franc

bElannaTorres 2016.05.06. 12:30:26

@Sanda.Ipse: igen pont ezek vezethetnek érrendszeri betegségekhez. Nem is megyek bele jobban :/

Zephyrous 2016.05.06. 12:31:24

@Cérnahuszár: Brigi amúgy is forgatja a szemeit és kiakassza mikor affektálva okoskodik. Csak azt tudnám mit szeret benne Gergő... Teste a korához képest jó, de az arca egyáltalán nem szép, a viselkedése és beszéde pedig idegesítő.

Queen Alix 2016.05.06. 12:32:56

@Zephyrous: lehet,hogy Gergő számára ilyen a szép arc,kissé durván faragott,de rajta van az élet jele

bElannaTorres 2016.05.06. 13:37:35

amúgy meg tényleg nagyon unalmas rész volt, első talán hogy nem bírtam végigülni.

Queen Alix 2016.05.06. 13:52:23

Na látom mindenki elment

Queen Alix 2016.05.06. 14:17:15

@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: a semmit nem lehet szeretni,van valami biztos abban a nőben,talán egy új esély?

Chuck Νorris 2016.05.06. 15:49:31

A Faölelgetés egy ösi magyar szokás, már a XIX. században is használták, ugy emlékszem, (bocsi nincs idöm guglizni) Ludas Mátyás volt az aki feltalálta és alkalmazta a páciensein az idegrendszeri problémáik miatt.
sexre nem várjatok , nem lesz, egyrészt majdnem biztos vagyok benne hogy a rendkivül kreativ Dia faragott már egy vibrit csirkelábbol, és a csajok azt használják közösen.
másrészt a fiuk szexuális életben mutatkozik meg legerőteljesebben a Farmizálás elönye!
Egy Farmon, mindenféle kötöttség, szégyenérzés nélkül megteheted, hogy mittomén, este kimész, és kivered valahova a sötétbe, hisz a szomszéd nem lát, az eső elmossa, állatok felcsipegetik. Bátran kérdezzetek meg egy igazi parasztembert, alátámasztja mindezt, hogy miért nincs soha tele a puttonya.

Alajka Bal 2016.05.06. 15:55:31

@Chuck Νorris: megy ez a panel ablakából is höhöhöhöh

Cimili 2016.05.06. 16:29:41

Semmi pénzért nem ölelgetnék fát. Még rám mászna az a sok hangya. Nálunk legalábbis állandóan a fákon dzsanásznak.:)

Cimili 2016.05.06. 16:30:37

Gézunak meg gratula, h ennyit tudott írni a tegnapi semmi öfiről.

ALOKSAKTWO 2016.05.06. 16:32:01

@Cimili: Mi az a dzsanászolás? :)

2016.05.06. 16:32:27

@Cimili: macskák mmkk csak karomélesítésre használják, ne kényeskedjél, ölelgetni sskk nem szokták ;)

2016.05.06. 16:33:29

@ALOKSAKTWO: hát veled meg mi történt? (új név, új avi)

Cimili 2016.05.06. 16:34:31

@ALOKSAKTWO: Jaj te olyan fiatal vagy, azért nem tudod mit jelent. :)Mászkálnak le-föl.

2016.05.06. 16:34:46

ezt meg gézunak: <3 ( ez azt jelenti, h elejtettem a fagyimat)

Cimili 2016.05.06. 16:35:14

@Biriksz_Krokiksz!: Látod, így jár, aki kötekszik velem. :DDDDDDDDD

ALOKSAKTWO 2016.05.06. 16:36:17

@Biriksz_Krokiksz!: Ez engem is érdekelne. Nem tudtam kommentelni a régivel. Lehet kitiltottak? Miért? :)) Franc se tudja.

2016.05.06. 16:36:30

@Cimili: nem vagyok pár napot, oszt mik vannak! :)

ALOKSAKTWO 2016.05.06. 16:37:05

@Cimili: Igen, annyira az vagyok. :DD Jó vicc. Egyszerűen nem hallottam még ezt a kifejezést. De köszi a felvilágosítást. :))

Cimili 2016.05.06. 16:38:00

@Biriksz_Krokiksz!: Be is írtam neked az igazolatlant. :)

2016.05.06. 16:39:50

@ALOKSAKTWO: már nem fogok visszaolvasni, de simán megkérdezheted az adminokat, h mivóthogyvót. főleg ha nem is figyelmeztettek előtte...pedig azt szoktak azért. lehet hogy szimplán csak műszaki hubás lettél.

Pácsó Ármándó 2016.05.06. 16:40:32

@Cimili: A hangyák csak közelről látszanak a fákon. Olyan öleléstávolságból. Vagyis ... :-)

2016.05.06. 16:44:12

@Cimili: k-i-r-a-d-í-r-o-z-o-m-m-m-m! vagy egyszerűen megeszem az ellenőrzőmet osztkalap! ;)

Cimili 2016.05.06. 16:45:04

@Biriksz_Krokiksz!: :DDDDDDDD Tudtam, h feltalálod magad. :)

2016.05.06. 16:45:32

@Cimili: vagyis pácsó rövidlátó, nem elég éles a szeme XD

Cimili 2016.05.06. 16:46:21

@Biriksz_Krokiksz!: Ellenben nekem sas szemem van.

2016.05.06. 16:48:20

@Cimili: éles szem jól jön a túlélesnél, jaja ;)

Pácsó Ármándó 2016.05.06. 16:49:03

@Biriksz_Krokiksz!: Nemcsak éles, hanem gyönyörű is!

@Cimili: Vagyis ölelgeted a fákat! :-)

Cimili 2016.05.06. 16:51:24

Na megyek virágokat ültetni, közben megölelek pár fenyőt. :)

2016.05.06. 16:58:48

@Pácsó Ármándó: nem látszik a kalapodtól, ehhh (#legyint,#vállant von)

Queen Alix 2016.05.06. 17:04:39

@Biriksz_Krokiksz!: bezzeg a te szemed látszik,hogy szép zöld

2016.05.06. 17:09:01

@Queen Alix: megy a bőröm színéhez, ah.

Pácsó Ármándó 2016.05.06. 17:09:33

@Biriksz_Krokiksz!: A tied olyan mocsárződ. Eltaláltam?

@Queen Alix: Meg a bárányfelhők!

2016.05.06. 17:12:06

@Pácsó Ármándó: ne találgassál már, még a végén kilövöd, és leshetek ki a lyukon.

2016.05.06. 17:15:04

@Queen Alix: na várjál, az ugye megvan, h csaj vagyok? :)

2016.05.06. 17:16:27

@Pácsó Ármándó: jogos a kérdés, sztem nekem még a kalózos szemkötő is tök jól állna ;) amúúgy.

Pácsó Ármándó 2016.05.06. 17:22:38

@Biriksz_Krokiksz!: Ja, hogy elöl! :-)

@Queen Alix: Most eszembe juttattátok a Szinti&Birig smárt :-))

tejfölbiztosítás 2016.05.06. 17:23:50

@Alajka Bal: értem az elvet. Magamra viszont nem tudom levetíteni. Olyannyira taszít engemet az ostoba spirituál-kultúra. Volt a Hángerian Gát Tálentbe' egy ilyen fehérruhás nő, futkorászott előre, hátra, kicsit ívesen oldalra is, infantilisság-faktorja leírhatatlanul, s kijelzőkibaszóan magas volt, na az is egy tipikusan hülyegyerekspirituál-lén volt. Csakmivelmertugye nőből vannak, ezért ezt a kínos oldalukat nem sokan emlegetik, mert hát a puncijuk meg ott van.
Faszom, kiborít ez.:) Nem szabad lamentálnom.
Direkt nem értem rá és direkt letöltöttem az elmúlt 2 részt, de elbizonytalanítottatok. Mondjuk nekem úgyis az olyan érdekes, hogy a Turner milyen ékeset, s cirkuszit ugrott megint, nem feltétlenül az, ami a mainstream tartalomnak van szánva.
Attila kurvára egy gép, a titkos szobában közeli totálban, jófénynél megfigyelhető a fekete szembogara a kék körkeretben, hát az nemember.
@Chuck Νorris: azt hittem az estekimenéses gondolatfolyamod állatkúrásban végződik, ám nem. Több fantáziát!
@Zephyrous: venni kell azt is, az "ott és akkor" faktort. Lehet, hogy mi sem teljesen úgy reakcióznánk a történéseket, környezetet ahogy innen, fotelbül gondoljuk mi azt. Brigi valóba' határeset, mikor ki is kerekíti a felsoroltak mellé a szemét, akkor minden pillanatban várom, hogy mikör tör arcából elő egy Élien.:D Mitgondolsz miért ő van ott. Cirkusz ez, digitális fajta. Régen is a gnómokat meg a farkasarcúakat bambulászták. Csak itt a ketrec széldeszkából van. (nemazért szél, mert megfogja a szelet, bár kétségtelen, olyat is tud, hanem a rönk két legszéléről van szó, annak szeletelésénél, ami már nem deszkásítható, így valamivel olcsóbb, viszont rusztikus, mint atom).
Én azt nem vágom, hogy hogyan tartósították az állatbelet el, közösülési célzat elérkezéséig. Vagy minden romantikus alkalom egyben állatvágás is volt? Vagy gyakorolták az orvosi, s népi játékokat, instantműtét keretében? Mostantól máshogy táplálkozol kecske, a belezeted egy részét magunkhoz vettük, jó célzattal.
Egy öreg néni mesélte egyszer, hogy az ő idejükben - és most figyeljünk - imádkoztak! Hogy ne legyen gyermek. Milyen hatásos módszer már.

2016.05.06. 17:25:28

@Queen Alix: és még iksz is van a nevedben, mi tök jól ki fogunk jönni egymással, már látom :)

@Pácsó Ármándó: na! érezd a határokat!

Alajka Bal 2016.05.06. 17:36:52

@tejfölbiztosítás: Sokat írsz egyszerre, nem tudok ennyit elolvasni idegileg...
balanszként egy üres lapot nézek utána percekig
Az a nekem EKG-s Penike teljesen eltünt :(
Lehet elment a felharmónikusokkal ( hehheehehe ez jó poén), mert valami zenével foglalkozik vagy mi....
Bírom még a Csincsillát is ( aszongya jó a segge ha bepucsít egy fához :) De írásást is EKG-zom soxor !

alsophila grahami 2016.05.06. 17:37:24

jó vót a poszt Geejzu megint, köcce ;) az öfi meg... annyira nem volt vészes, szenvedtem én már jobban is, mondjuk, az Attismutteres rész az nagyon nem kellett volna bele - nekünk nettó szenvedés volt, nekik nagyszínpados alakítás, engem nem hatott meg, untam; és Attist is unom, ugyanazt tolja hetek-hónapok óta; de a libakergetés vicces volt, Gábor lopta a sót a maga szokásos módján, ami meglepett viszont, az a kvvaanyázás hiánya Szinti szájából, amikor harmadszor is a susnyásba vitte Gáborunk... milyen kis toleráns lett így hirtelen, hogy párbaj napja közeleg?

Queen Alix 2016.05.06. 17:38:17

@Alajka Bal: Sajnálom,hogy magányos vagy. A magány rossz. De itt vagyok én,talán tudom pótolni kit elvesztettél.

Queen Alix 2016.05.06. 17:40:45

persze előtte kissé meg kell ismernem az itteni helyet

Alajka Bal 2016.05.06. 17:40:49

@Queen Alix: Az nem úgy megy egyem aszíved (kívül belül ehhe)! Mert ahhoz EKG kell !

Queen Alix 2016.05.06. 17:42:51

@Alajka Bal: sajnálom,pedig én csak segíteni akartam,de úgy látom nem tudom pótolni azt,kit elvesztettél. Remélem megtalálod,majd.

alsophila grahami 2016.05.06. 17:43:49

ja, amit nagyon nem értek, az még mindig az, hogy ha ennyire nincs mivel kitölteni a műsoridőt, miért nem láthatunk sima életképeket a mindennapjaikból, , sima kis beszélgetésekkel tarkított mindennapi jeleneteket, amikből többet is megtudhatunk a megfogyatkozott szereplőkről? a VV-ben még voltak ilyenek, itt hiányolom, pedig simán elférne, hiszen ez egy alapból lassúbb folyású műsor, miért nincsenek vajon ilyenek, miért gondolják a szerkik, hogy csak a balhékra (műbalhékra), deviáns viselkedésre - az Attis-féle pszichopata megnyilvánulásokra - vagyunk kíváncsiak?
ott vannak 0/24-ben összezárva, nem igaz, hogy nem beszélgetnek, nincsenek érdekes, privát párbeszédeik - akármiről! az, amikor Attila magában beszél, annyira művi, és annyira nem tud már újat mondani, de még ha tudna is, az se érdekelne, mert annyira egyszerű az ember, nyitott könyv lett mostanra mindenki számára: szimpla kamu úgy, ahogy van, nem ért semmihez, nem képes semmit megcsinálni - pláne nem végig -, zéró kitartás és mocskos száj, nagyjából ennyivel sommázható a lényege....
kezdem azt gondolni, hogy bárkit hív ki, alulmarad, ezért hájpolja túl most ezt a párbajt, és ezért is sírta ki magának, mert érzi, ez az utolsó esélye, hogy képernyőn maradjon. kimerült, ellőtte az összes töltényét, nincs már mit mutasson, és ha Gergő ejti ki, az mégiscsak jobban mutat, mintha Szinti vagy mittomén, Ribrigi.

Queen Alix 2016.05.06. 17:45:59

@alsophila.grahami: Bevallom,nekem is hiányérzetem van e téren. Sokkal közelebb tudnánk kerülni a szereplők lelkéhez ha látnánk mindennapi egyszerű létüket. Másrészről,én finom lelkű nő vagyok,és nem szívesen hallgatom órákon át Attis félék kiabálását,feszült megnyilvánulását.

alsophila grahami 2016.05.06. 17:46:43

@Chuck Νorris: eeeeh ez nagyon kész, szakadok xDDDDD

2016.05.06. 17:49:09

@alsophila.grahami: nagyon ritkán és kizárólag érdekes eseményekre koncentrálva szoktam néha visszanézni adást, és azt kell mondjam, nekem tetszik attis szeme, olyan lángoló (leszarom, h őrülettől v sem), de legalább van benne élet, és megmarad az ˇélmény" az emberben. XD cinti dettó.
mivel a napirutint nem nézem, mert untat, csak ez alapján csinálom ide a véleményemet, nyilván XD

ALOKSAKTWO 2016.05.06. 17:49:48

@Alajka Bal: -Nyugi, Peni szokott ilyeneket csinálni. Na de ha te tűntél volna el, akkor megkapnád a magadét. :) Fog ő jönni. Csak biztosan randija van egy szőke herceggel, fehér lovon. :D

Queen Alix 2016.05.06. 17:50:46

@Biriksz_Krokiksz!: Egyetértek,Attila szeme valóban szenvedélyes. Kár,hogy a tulajdonosa ennyire őrült. Szeretem a kék szemeket is.

ALOKSAKTWO 2016.05.06. 17:51:36

@Biriksz_Krokiksz!: Izlések és pofonok. :) De te amúgy is bírod a különcöket. :))

Queen Alix 2016.05.06. 17:52:32

@ALOKSAKTWO: Ez a Peni,igen népszerű lehet itt.

ALOKSAKTWO 2016.05.06. 17:52:49

@Queen Alix: Jézus Krisztus. Mindjárt harakirit követek el magamon. Attis meg a szenvedélyes szem? Az őrült nem szenvedélyes. :D

ALOKSAKTWO 2016.05.06. 17:53:24

@Queen Alix: Nos ő a blog kis hableánya, ha szabad így fogalmaznom. :D

Alajka Bal 2016.05.06. 17:53:39

@Queen Alix: Nem ezt mondtam, csak hogy EKG kell ! Az pedig a beírások által jön (vagy nem jön)!
Tessék értelmező szótárt nézni ! :D

2016.05.06. 17:53:54

@ALOKSAKTWO: nyugodjál meg, te is a halmazomon belül vagy, aranyom ;)

Queen Alix 2016.05.06. 17:54:35

@Alajka Bal: Rendben,bocsásd meg,hogy ennyire vakon tapogatózom,de új vagyok még.

alsophila grahami 2016.05.06. 17:55:06

@Queen Alix: akkor EKG ;) na de most komolyan, ha annyi lenne a spontán történés, még megérteném, hogy ezeket kihagyni kényszerülnek, de így, hogy alig bírják valamivel kitölteni a reklámblokkok közötti időt? engem mondjuk a szex pont nem érdekel Gergő és Ribrigi előadásában, annyi épp elég belőlük, amit eddig mutattak, még sok is volt - a fogsorát vicsorgató élveteg Brigi-látvány napokig kísértett, a villanyt félve mertem lekapcsolni éjjelente, brrr! nem kérem többet, köszi. xD

Queen Alix 2016.05.06. 17:55:45

@ALOKSAKTWO: De az őrület és a szenvedély rokonlelkek. Az őrületet és szenvedélyt,csak vékony vonal választja el.

Queen Alix 2016.05.06. 17:57:33

@ALOKSAKTWO: Bizonyára igen kedves lányka lehet.

Alajka Bal 2016.05.06. 17:57:34

@alsophila.grahami: Szegény ribrigi, annyira utálom, hogy megsajnálom lassan :D :D
Attis ( és Cinti) sose fogja semmire se vinni és ez így van rendjén

Alajka Bal 2016.05.06. 17:58:40

@Queen Alix: Ahogy vesszük, szerintem egy vadállat , csak báránybőrt hord :D

ALOKSAKTWO 2016.05.06. 17:58:41

@Queen Alix: Az rendben is van. De Attisnál ez teljesen egyértelműen őrület. Ha nem lenne kamera, az már a fél brigádot kinyírta volna. És ha már itt tartunk, nekem is kék szemem van ám. :DD ;) És még őrült sem vagyok. :DD

ALOKSAKTWO 2016.05.06. 17:59:33

@Queen Alix: Igen. De erről igazán ALAJKA BAL tudna nyilatkozni. :D

Reláció 2016.05.06. 17:59:40

@Queen Alix: érdekes cikk, ha igaz nagy talány ez a csaj.

Queen Alix 2016.05.06. 18:00:34

@ALOKSAKTWO: Nem akarom erről kérdezni. Úgy látom igen megviselte az elvesztése.

Queen Alix 2016.05.06. 18:01:01

@Alajka Bal: Akkor olyan mint a kispárduc?

Queen Alix 2016.05.06. 18:04:14

@Reláció: Igen,szerintem is talányos a nő. Mintha nem tudná mit is akar

Sanda.Ipse 2016.05.06. 18:04:26

@Queen Alix: Gergő érdekében úgy legyen!
A hideg kiráz ettől a nőtől.

Queen Alix 2016.05.06. 18:07:01

@Sanda.Ipse: én bevallom,hogy Gergőnek,és Dórinak szurkolok

Sanda.Ipse 2016.05.06. 18:08:18

@Queen Alix: szerintem többen így vagyunk vele.
Gáborka maradjon benn végig, mert szórakoztató baromságokat tud mondani.
(mindjárt betelik a spirál:)

alsophila grahami 2016.05.06. 18:10:27

@Biriksz_Krokiksz!: jó, hát egy krokitól ez alap, mondhatni EKG, de én akkor is unom :PP

Reláció 2016.05.06. 18:11:20

Valaki azt írta, hogy Attila gyakorló pszichopata, ami igencsak reális tényszerű észrevétel ha épp nem egy zseniális sz8nészt láthatunk. Brigi sztem szintúgy az, csak ő az veszélyesebb fajta, mert alapban vele való kapcsolatban nem veri orrba rögtön ennek tudata az ember fiát-lányát. így amikor Gergőnk majd feleszmél és rádőbben hogy mi is történt, már nem is Gergő hanem csak annak hüvelye lesz, mert ami kellett belőle azt már rég kiszívták.

2016.05.06. 18:19:05

gergőt nem tudom egy percig sem sajnálni már. ez románckodás brigivel irtó gáz. és nem, nem vagyok hajlandó elhinni, h való életben nem rakta volna az első brigiskedése alkalmával lapátra a csajt. (most a nézettségi faktort hagyjuk ki, nem abból a szempontból írtam)
@alsophila.grahami: mmkk csak a szemének a delejes kifejezőerejéről beszéltem, semmi másról ;) (mondjuk én horrorfan vagyok, de ezt hagyjuk) XD

2016.05.06. 18:20:52

nyerjen gábor és dorkusz és geri holtversenyben - osztkalap.

Queen Alix 2016.05.06. 18:21:28

@Biriksz_Krokiksz!: Szerintem Gergő egy tiszta szívű,romantikus lélek. Csak sajnos nem megfelelő nőnél keresi a boldogságot.
Ó én nem szeretem a horrort,szerintem ijesztőek.

alsophila grahami 2016.05.06. 18:23:50

@Reláció: én voltam jelentem, és tartom, amellett, hogy neked is igazságod lehet, mert ez nem zárja ki egyáltalán, hogy gyakorló vígszínházas is egyben ;) sőt, a kettő gyakran jár együtt; de hogy az egészet megjátszaná? azt nem hiszem, aki látott már élőben ilyen elborult agyhalottat, az sajnos tudja, hogy valódi, amit művel.
Ribrigi hazudik, sokszor és sokat, manipulatív luvnya, ez nem kérdés, de hogy Gergő síkhülye lenne, aki hagyja magát teljesen lenullázni, kiszipolyozni érzelmileg, mentálisan... na azt nem hiszem, mert nekem a Dórival folytatott beszélgetéseiből olyan ember látszik körvonalazódni, akit az önismeret komolyan foglalkoztat, és jó úton is halad e téren - legalábbis már az ismétlődő mintákat felismerte az életében, innen már pár lépés kezdenie valamit velük, vagyis azt megfejteni, hogy mi végre vannak, satöbbi... ;)

2016.05.06. 18:23:58

@Queen Alix: és pont emiatt tök hiteltelen, h rájuk erőltetik ezt a romantikus szálat.

Queen Alix 2016.05.06. 18:25:14

@Biriksz_Krokiksz!: Én bevallom,szeretem a romantikát.

2016.05.06. 18:29:08

@Queen Alix: jó hát én is, simán nézem pl a vámpírnaplókat vagy ötszázadjára a büszkeség és balítéletet meg a motelt meg a texasi láncfűrészes gyilkost.

2016.05.06. 18:30:03

meg a GIORDIE SHORE-t <3 <3 <3 <3
XDXDXDXDXD

Reláció 2016.05.06. 18:35:37

@alsophila.grahami: Te írtad, manipulatív... ennek erejét nem szerencsés alábecsülni, és ha Geri immun

Queen Alix 2016.05.06. 18:36:00

@Biriksz_Krokiksz!: Én inkább sitcomokat nézek,ha időm engedi

Reláció 2016.05.06. 18:38:21

@alsophila.grahami: na meg1x.
Te írtad, manipulatív... ennek erejét nem szerencsés alábecsülni, és ha Geri immunrendszere (mivel nem biztos hogy találkozott ezelőt hadonlóval) nem ismeri fel a veszélyt, akkor "cumshot"

tejfölbiztosítás 2016.05.06. 18:56:47

Több életképet a képcsőbe!
@Queen Alix: az avatarod alapján tökre nem vagy finom nő, szóval erről ennyit!

Queen Alix 2016.05.06. 18:58:56

@tejfölbiztosítás: Te meg a neved alapján tejipari munkás vagy,szóval erről ennyit!

Zephyrous 2016.05.06. 18:59:02

Megint szar előzetest vágtak be, nem ez volt tegnap.

Queen Alix 2016.05.06. 19:00:25

@Zephyrous: Gyakran előfordul,túl figyelmetlenek.

Queen Alix 2016.05.06. 19:05:25

Most viszont elmegyek vacsorát készíteni. Jó volt veletek. Sziasztok

Zephyrous 2016.05.06. 19:11:16

Volt valami maszatolás, mert Ribrigin nem volt bugyi és ki kellett takarni. Szerinte Gergőnek agyára ment a gazdaság, véletlenül sem az volt a baja, hogy "véletlenül" kimaradt Ribrigi jövőtervéből :D

Magentax 2016.05.06. 19:14:54

Dia nagyon képben van. A 20 millából venne egy villát Rózsadombon, 3 terepjárót, meg sztriptízbárt, meg ki tudja még, milyen baromságokat hordott össze. :))))

Magentax 2016.05.06. 19:15:52

@Zephyrous: Ez csak mindenki Ribijének a szokásos terelése. Véletlen se ő hibás valamiért.

tejfölbiztosítás 2016.05.06. 19:23:20

A Brigi fullragáz ismét, én meg utálom, hogy MINDENT zongorával (jó, szintivel) oldanak meg. Reklámban, tresrelitiben, mindenben. Össznépi bóvliérzelemkeltés. Megyek operát néznibasszameg. Balansz célzatjáboll.

Gia 2016.05.06. 19:26:18

Zé mustárszínű nadrágja nem begyövős...

Gia 2016.05.06. 19:31:12

Sanya úgy beépült,mint egy tégla. :-)

Cimili 2016.05.06. 19:33:27

Azé bekaphatják a szerkik! Megint fehér betűkkel feliratozták a gerlepárt, a háttér meg fehér dunyha. Pffffffff.

ALOKSAKTWO 2016.05.06. 19:33:47

@Gia: Szia Giácska. :) Jó téged is látni. :) Gábornak az a bamba nézése. :DD

Gia 2016.05.06. 19:33:53

Gábor fanyalogatásán felnyerítettem.. :-)))))))

Cimili 2016.05.06. 19:33:59

@Gia: Dolgozol most is? Vagy nézed?

ALOKSAKTWO 2016.05.06. 19:34:36

@Cimili: Látod? Zűddel kelkett volna. :D

ALOKSAKTWO 2016.05.06. 19:35:35

Na lesz itt áldozás a szerelem oltárán.

Gia 2016.05.06. 19:36:00

@Cimili: @Gia: Kivételesen nézem,de holnap majd közvetítsetek léccike!

Zephyrous 2016.05.06. 19:36:05

Lesz dugás, pontosabban fehér takaró hullámzás. Szerkik is rájöttek, fel kéne dobni valamivel ezt az unalmas hetet.

Cimili 2016.05.06. 19:36:55

@Gia: Még nemtom leszek-e, de ha igen, akkor ok. :)

Gia 2016.05.06. 19:37:10

@ALOKSAKTWO: Szia!Gábort ki kellene találni,ha nem volna. :-D

Zephyrous 2016.05.06. 19:37:55

Milyen romantikus, ahogy féltékenységből Ribrigi megpróbálta Dórit besározni a Gergőnél, majd kibeszélte Gergőt Attival. Ilyen ez az igaz szerelem :D

Magentax 2016.05.06. 19:38:28

@Zephyrous: Hát a dunyha mutogatásával túlzottan nem dobnak fel semmit.
Merő unalom ez az egész, nem tudom, a szerkiknek nulla ötletük van életet lehelni ebbe a vacakba?

Cimili 2016.05.06. 19:38:50

Ki fogad velem egy óriás milkában, h Gábor viszi a 20 millát?

Gia 2016.05.06. 19:39:34

@Zephyrous: Nálam most kicsit Gergő tolta túl,de az tény,hogy Attila összeakarja ugrasztani őket.

ALOKSAKTWO 2016.05.06. 19:40:39

@Cimili: Mert a szimpla méretű már nem is jó? :D

Gia 2016.05.06. 19:40:41

@Cimili:Én csak a G bötűben merek fogadni.Kivéve ha D lesz. :-)

Zephyrous 2016.05.06. 19:41:25

@Magentax: Már késő, kb. a castingnál elbaszták. Érdekesebb embereket kellett volna beválogatni, akik csinálják a balhét és a feszkót.

Cimili 2016.05.06. 19:42:04

@ALOKSAKTWO: Azt fél perc alatt kivégzem. :)

Magentax 2016.05.06. 19:42:23

@Gia: de hiszen Ribrigi kezdett el rikácsolni, hogy Gergő miért a Dórit kérdezi konyhai dolgokról, megkérdőjelezi az ő "szakmai kompetenciáját". :)))) Besértődött, még a fürdő ajtaját is rávágta Gergőre.
Attila egy aljas mocsadék.

Cimili 2016.05.06. 19:42:43

@Gia: Akkor te kiestél. :)

Cimili 2016.05.06. 19:44:04

@Zephyrous: Ezért írtam régebben, h bár utáltam tépőzárasgizust, de a műsor szempontjából bent kellett volna maradnia. Lenne feszkó.

ALOKSAKTWO 2016.05.06. 19:44:51

@Cimili: A kis csoki függő. :D Nem is tudtam, hogy a cicák szeretik. :D

Chuck Νorris 2016.05.06. 19:45:02

NA!
Itten az van mostan kérem hogy ez az egész nagyon el lett baszarintva.
MER! (T)
A Gábor olyan mint az Obelix, a helyében egy nagy sziklát kellett volna körbe szalagozni és odaadni a barijának akit választ.
Szerintem én most csalodtam Gáborban

Cimili 2016.05.06. 19:45:44

@ALOKSAKTWO: Nem tudtad??? A cicák nem szeretik, hanem imádják. :))))

Cimili 2016.05.06. 19:46:50

Szeri van a farmon, ölelgetik egymást a pasik.

Cimili 2016.05.06. 19:47:39

Mi van itt, valentin nap?

2016.05.06. 19:47:51

@Zephyrous: nem hiszem h casting, a bug inkább forgatókönyvben van. egy szociálisan érzékeny gergővel kapcsolatban ne akarják már elhitetni, h brigi kell neki.

Gia 2016.05.06. 19:48:44

@Magentax: Gergő csukta be az ajtót.És tényleg kikérhette volna Brigiék véleményét is.Nem kell mindenhez Dóri.

Cimili 2016.05.06. 19:48:57

Gábor szájába minyá berepül egy légy. :DDDDDDDD

Chuck Νorris 2016.05.06. 19:52:57

Atillát látva felrémlett elöttem buddhista mesterem egyik mondata.
mindenki életében lesz pár olyan állapot, mikor egy kedves szóért bárkit leszopna. még olyat is akinek nincs kukija

Magentax 2016.05.06. 19:54:05

@Gia: Hááát, mivel nem vagyunk ott, nem tudhatjuk, milyenre sikerül a kaja, ha Brigi készíti. Lehet, h nem véletlenül ragaszkodik mindenki Dórihoz, ha sütés/főzésről van szó. :)
Én valamiért úgy láttam, h Brigi csukta rá Gergőre az ajtót, de az egész nem ér annyit, hogy ezen vitázzunk.

Chuck Νorris 2016.05.06. 19:54:48

gyün a I. nagy FARMKAMUKANOLÁS

Chuck Νorris 2016.05.06. 19:56:07

ejha gergő Ati lesz.
mekkora spoiler

Gia 2016.05.06. 19:57:24

@Magentax: Nem vitázunk,de Brigi még méltatlankodott is,hogy Gergő miért csukta be az ajtót,ahelyett,hogy elmondta volna,amit akart.

Zephyrous 2016.05.06. 20:02:31

@Cimili: Dettó ugyanezt mondtam én is! Páran nekem is ugrottak emiatt. De valóság show nézéséhez szerintem ketté kell választani a dolgokat: vannak a feszültséggenerátorok, akik amúgy bunkó, szarházi, beképzelt emberek, akiket a való életben elkerülnél messziről, viszont tv-n nézve imádod őket, mert szórakoztatók, ők csinálják a show-t. És vannak a unalmas növények, akik csak vegetálnak, nem csinálnak semmit, valószínűleg rendes, törvénytisztelő, becsületes állampolgárok a való életben, akikkel szívesen beszélgetnél, de a tv-ben nem csinálják a show-t, elalszol rajtuk (sőt inkább be sem vágják őket a napi műsorba). Ilyen szempontból Norbi, Heni és Gizike is jó volt. A casting meg ott kúrta el, hogy sok tuját válogattak be: Sándor, fitness Vivike, terhes csaj, modell fiú és lány.

alsophila grahami 2016.05.06. 20:38:18

@Chuck Νorris: húú ez a mesterúr, ez tudott valamit :P ;)

na de a mai adást nem láttam még, csak pár villanást belőle, de nekem a leghatározottabban vmi olyasmi érzésem támadt - elnézve Dórit, a metakommunikációját -, hogy ott mintha egy kis érzelmi szál is befigyelgetne Gergő irányába, vagy... nemtom, nagyon elszállt ötlet tőlem? most komolyan, ahogy beszél róla, a szavai, a hangszíne - totál ellágyul tőle, én ott többet érzek szimpla barátságnál, és ez máris más megvilágításba helyezné azt a szitut is, amikor Dórit annyira kiakasztotta Ribrigi emlékezetes alakítása a felezőbulin (de főleg utána!)... éreztem én már akkor is, hogy kicsit talán túltolja a morális számonkérést, csak akkor még nem tudtam hová tenni.... hmm, vélemény?

alsophila grahami 2016.05.06. 20:40:00

@Chuck Νorris: ezt passzolom, na de a spoiler? az mi volt, mesélj plz, arról is lemaradtam... :)

Cimili 2016.05.06. 20:46:12

@alsophila.grahami: Sztem az elején Brigi miatt sajnálta Gergőt. Látta, tapasztalta, hogy egyáltalán nem érdemli meg Gergő jóindulatát, meg egyáltalán Gergőt. Nem látok bele Dóri gondolataiba, de elképzelhető, h ez a sajnálat szép lassan átalakult szereteté, vagy akár szerelemmé. Ráadásul ők nagyon megértik egymást, tényleg egy húron pendülnek, ahogy Zé is említette.

alsophila grahami 2016.05.06. 20:50:02

@Reláció: de hiszen éppen ez az, hogy találkozott, ő mondta Dórinak, hogy folyton takkra ugyanebben az élethelyzetben találja magát, csak azt nem sikerült még kibogoznia, hogy miért... ha már felismerte, akkor az immunitásra is szert tett az idők (és tapasztalatok) során, szerintem. a manipulációs trükkök azért igen sematikusak, könnyen felismerni őket némi gyakorlattal - és főleg önismerettel - a hátunk mögött, már ha foglalkozik valaki egyáltalán önnön pszichéjével, és nem csak úgy sodortatja magát az élettel... erre gondoltam.

alsophila grahami 2016.05.06. 20:56:06

@Cimili: igen, náluk láthatóan megvan a közös EKG ;) csak hát a körülmények (a kor-, és fizikai adottságok-béli különbség)... ellenük dolgoznak, pedig a vak is látja, hogy mennyire egy hullámhosszon vannak. sajnálom, mert itt egy szép, de főleg VALÓS érzelmi szál van kibontakozóban, amiben az a jó, hogy igazi, legalábbis én így láttam, és máris megfogott azzal, hogy nem ordító kamu.

ALOKSAKTWO 2016.05.06. 20:56:33

@Cimili: A test beszéde nem hazudik. Érez valamit Gergő iránt, ami még talán nem szerelem de már több mint barátság.

Cimili 2016.05.06. 20:59:22

@Pácsó Ármándó: Sajnos nincs. :( ha lenne, már nem lenne. :)

Pácsó Ármándó 2016.05.06. 20:59:46

@ALOKSAKTWO: Hát adjál neki, ha szereti :-)

@alsophila.grahami: Nem korlátozom a gondolataim egyfajtára. Lehet kerek, szögletes, lyukas, töltött, töltetlen ... :-)

Dóri és Gergő? Isten ments!

Pácsó Ármándó 2016.05.06. 21:00:31

@Cimili: Szerezzé és felezünk testvériesen! :-)

Cimili 2016.05.06. 21:01:29

@alsophila.grahami: Milyen kor? Dóri idősebb? Mondjuk az se számít. Van olyan ismerősöm, ahol a feleség 17 évvel idősebb, és nem látszik, nagyon szeretik egymást kb. 20 éve.

alsophila grahami 2016.05.06. 21:02:24

@ALOKSAKTWO: ugye hogy..? :) érzelmi kötődés van itt kialakulóban, amiből lehet szerelem, de valószínűleg nem lesz, a kölcsönösség hiánya miatt, pedig.... én drukkolnék nagyon, mert értékes emberek mindketten, és egyformán szimpik is. :)

Cimili 2016.05.06. 21:02:24

@Pácsó Ármándó: Szerezzél te, mégiscsak te vagy a pasi, én meg elfogadom! :)

Pácsó Ármándó 2016.05.06. 21:04:00

@Cimili: Ha megszerzem, meg is eszem! :-)

Cimili 2016.05.06. 21:04:11

@Pácsó Ármándó: Aloksak nem tud adni, mert nagyon messze lakik, mégse várhatom el, h keresztül utazzon az országon.

Pácsó Ármándó 2016.05.06. 21:06:01

@Cimili: Posta? Futár? Legyél már egy kicsit talpraesettebb, macska vagy! :-)

alsophila grahami 2016.05.06. 21:06:33

@Cimili: hát nem? mindenesetre jócskán idősebbnek látszik Dóri, talán nem is ez a fő gond (sőt, az én férjem is évekkel fiatalabb nálam), hanem a fizikális eltérések, na! finoman akarom itt körbeírni, de basszus minek, nevezzük nevén a szitut: nem azonos ligában játszanak, Gergő nagyságrendekkel jobb pasi, mint Dóri, ez pedig komoly akadály szokott lenni.

Cimili 2016.05.06. 21:08:18

@alsophila.grahami: Valószínűleg nem lesz? Nem vagyok ebben ennyire biztos. Gergő nem egy hülye gyerek, lehet, hogy rájön mit érez Dóri. De még ekkor is előfordulhat, h mint nő nem jön be neki. Na ne is ragozzuk tovább.

Pácsó Ármándó 2016.05.06. 21:10:53

@Cimili: Szerintem Gergő most Brigizik és ez elég neki. Ha rájön is, nem fog közeledni Dórihoz.

ALOKSAKTWO 2016.05.06. 21:11:41

@Cimili: Ez így van. Pedig jobban néz ki Briginél még úgy is hogy idősebb.

Cimili 2016.05.06. 21:12:14

@alsophila.grahami: Nem tudom, h nagyságrendekkel jobb pasi volna. Dóri nekem nem különösebben tetszett, nem tűnik túl jó nőnek, de ez csak a látszat. Ma pölö kifejezetten jól nézett ki. Ha valaki belül szép( tudom nagy szavak) az sokat számít. Nem minden a külső!!!!!!!!

ALOKSAKTWO 2016.05.06. 21:12:22

@Pácsó Ármándó: Most meg főleg, hogy volt egy kis..........

Cimili 2016.05.06. 21:12:58

@Pácsó Ármándó: Félre magyaráztad, én fogadni akartam. :)

Cimili 2016.05.06. 21:15:04

@Pácsó Ármándó: Ez is benne van a pakliban. Lehet, h csak a szerkik szeretnék, h legyen köztük valami.

Cimili 2016.05.06. 21:16:48

@Cimili: Bocs, félre magyaráztad helyett, félre értetted. :))))))))

Pácsó Ármándó 2016.05.06. 21:18:26

@ALOKSAKTWO: Igen? Nem láttam ma. Mi volt?

@Cimili: Vagy csak Dóri :-)
(Fogadj nyugodtan, én leszek döntőbíró. Bizonyos százalékért persze :-)

ALOKSAKTWO 2016.05.06. 21:20:54

@Pácsó Ármándó: Egy kis maszatolás. A paplan alatt.

ALOKSAKTWO 2016.05.06. 21:22:41

@Pácsó Ármándó: Szerintem ez van, amit írtál. Az arca elég beszédes volt, az a hosszú ölelés meg még inkább.

Pácsó Ármándó 2016.05.06. 21:22:45

@ALOKSAKTWO: Remélem kimossák :-) És kik fognak holnap párbajozni?

Cimili 2016.05.06. 21:23:45

@ALOKSAKTWO: Egyébként nekem tök mindegy, melyik csajnál fog kikötni, úgyis Gábor nyeri meg. :)

tündér vagy puszillak 2016.05.06. 21:25:00

@Pácsó Ármándó: ha vonzódna dórihoz, már alapból őt választotta volna, mert a jó viszony adott volt kettőjük között kezdettől

tündér vagy puszillak 2016.05.06. 21:26:27

@Cimili: jó sót tol, de a nép szavaz... :)

Cimili 2016.05.06. 21:28:35

@Pácsó Ármándó: Dóri Gergőt, vagy fordítva. Nem néztem épp oda, mert főztem.

Pácsó Ármándó 2016.05.06. 21:30:28

@tündér vagy puszillak: Dórinál még ott van az is, hogy próbál jól helyezkedni, jóban lenni mindenkivel, stb.
Gergőnek meg szerintem van egy ilyen "segíteni akarok" beállítottsága és Brigiben megtalálta azt, akit a szárnya alá vehet, Dóri pedig eléggé kiegyensúlyozott.

Pácsó Ármándó 2016.05.06. 21:31:51

@Pácsó Ármándó: Már nem te és a főzés, hanem Dóri és Gergő :-)

tündér vagy puszillak 2016.05.06. 21:32:06

@Cimili: gondolod, hogy ő a legpreferáltabb?

tündér vagy puszillak 2016.05.06. 21:34:12

@Pácsó Ármándó: abban lehet valami, hogy gergőben beindult a védelmező ösztön brigi felé
de dóri meg a kiegyensúlyozottság azért annyira testvérek mint márk meg atti :)

Cimili 2016.05.06. 21:34:17

@Pácsó Ármándó: Maximálisan egyet értek veled.

ALOKSAKTWO 2016.05.06. 21:34:27

@Pácsó Ármándó: Dóri Gergőt. Mikor átadta nekik az ajándékukat.

Cimili 2016.05.06. 21:38:42

@Pácsó Ármándó: :DDDDDDDD Már nem tudom milyen apropóból, de apró ajándékot kellett készíteniük valakinek. Lehet, h engesztelő ajándék, vagy valami ilyesmi ( nem figyeltem, nem értettem, be is írtam, h valentín nap van?) Dóri Brigit és Gergőt választotta. Ott ült mindenki az asztal körül. Pont a Brigi háta mögött álltak és ott ölelgették egymást jó hosszan. De lehet, h jön valaki aki látta és pontosan elmeséli.

Pácsó Ármándó 2016.05.06. 21:38:45

@ALOKSAKTWO: Ezt az ajándékosat elmeséled? Nem láttam ma.

@Cimili: Akkor jó! Csokid van?

@tündér vagy puszillak: Nem látod annak Dórit?

Pácsó Ármándó 2016.05.06. 21:40:21

@Cimili: Aha! Nem lehet hogy gumit adott nekik és azért volt a paplan alatti akció?

Cimili 2016.05.06. 21:40:58

@tündér vagy puszillak: Nagy előny, ha valaki szórakoztató. :)

ALOKSAKTWO 2016.05.06. 21:41:56

@Pácsó Ármándó: Annyi volt amit Cimili kollegina leírt. De igazából látni kell, és azt is ahogy Dóri beszélt erről a riportban. Az arca mindent kifejez. Szerintem szívesen lenne Brigi helyében.

tündér vagy puszillak 2016.05.06. 21:42:55

@Cimili: hátha gábor arra járt, jön és elmeséli ;) bár lehet, hogy épp szenvedett Mr. Onion a hascsikarástól és mit sem látott a nagy ölelkezésből :D

Cimili 2016.05.06. 21:43:29

@ALOKSAKTWO: Na azt a riportban Dóri beszélőst viszont én sem láttam.

tündér vagy puszillak 2016.05.06. 21:43:58

@Pácsó Ármándó: én azt látom, hogy ezzel takarózik, várom mikor robban

Cimili 2016.05.06. 21:44:29

@tündér vagy puszillak: Gábor ott volt és tátott szájjal bámulta őket. :)))))))))))

tündér vagy puszillak 2016.05.06. 21:44:48

@Cimili: ez igaz, de az egyszerűség meg taszító
de meglátjuk ;)

Queen Alix 2016.05.06. 21:45:27

@Zephyrous: Ha csak a takaró hullámzik az lehet kamu is.

Cimili 2016.05.06. 21:45:57

@Pácsó Ármándó: Nem azért írtam, de most jut eszembe van kinder buenom, de az nem milka. :(

Queen Alix 2016.05.06. 21:47:35

@Zephyrous: Szerintem egyik véglet sem jó,sem a folytonos showelemek,sem a tuják

Cimili 2016.05.06. 21:47:43

@tündér vagy puszillak: Te régóta itt vagy, csak új a neved?:)

Pácsó Ármándó 2016.05.06. 21:48:12

@tündér vagy puszillak: Szerintem kibírja robbanás nélkül. Esetleg kiereszti a gőzt egy kis pityergéssel és ráfogja a gyerekei hiányára.

@ALOKSAKTWO: Köszi! És a párbajról tudsz valamit?

Queen Alix 2016.05.06. 21:49:36

@alsophila.grahami: Nem értek egyet. Szerintem ha szeretik egymást,akkor nem számít a külső. Másrészről gergő nem egy üresfejű fitneszbálvány,aki csak a tökéletes testre hajt.

tündér vagy puszillak 2016.05.06. 21:49:51

@Cimili: és közben mikre gondolhatott Mr. Onion... :D : bassza meg, nem kellett volna annyi hagymát ennem, a hagyma a hibás mindenért, micsoda "cumshot", még jó, hogy tátva a szám, szabadon távozhat a büfi

tündér vagy puszillak 2016.05.06. 21:51:23

@Cimili: nem, de nézem a műsort amikor időm engedi :)

Cimili 2016.05.06. 21:51:31

@Pácsó Ármándó: Na neeeeee, az olyan kicsi. :) Meg a barátnőmnek vettem különben is. :)

tündér vagy puszillak 2016.05.06. 21:54:04

@Pácsó Ármándó: igen, ez egy járható út és végül is már nem olyan sok időt kell kibírnia
bár megnéztem volna, mikor elveszti a kontrollt és torkaszakadtából üvölt
mondjuk atti még simán kihozhatja belőle :D

Cimili 2016.05.06. 21:54:58

Pácsó, a párbajról nem volt szó, holnap tudjuk meg, h kit választ Attis. Utána lesz rögtön a párbaj. Múlt héten is így volt.

tündér vagy puszillak 2016.05.06. 21:55:55

@Queen Alix: ezzel nagyon nem tudok azonosulni :O hiába vonzódsz valaki személyiségéhez ha fizikálisan nem vonzó számodra, bottal sem fogod megpiszkálni

alsophila grahami 2016.05.06. 21:56:51

@Cimili: ne hülyéskedj, attól, hogy megtudom (megérzem, észreveszem), hogy egyik legjobb barátom szerelmes belém, még nem fogok én is beleszerelmesedni, sok évnyi tapasztalat mondatja ezt velem, na meg a valóság ;) viccen kívül, megható a vonzódás maga, és tiszteletben tartandó, de hogy ettől bárkiben érzelem támadna fel ott, ahol alapból nem volt meg a kémia... kizártnak tartom, Gergőnek egyből Ribrigi volt a választottja, őt találta vonzónak - és igen, fizikálisan - mert igaz, nem minden a külső, de mégis elsődleges preferencia, főként a pasiknál, akiket a látvány fog meg mindenek előtt, és minden egyéb csak azután jöhet...

és Dóri helyes, aranyos, de hogy csinos lenne, pláne szép..? na ne. messze van ő attól, pedig értékes ember, de nem Gergő szintje, ha a külsőségeket nézzük. márpedig nézzük, mert a tágabb környezet (de a mikromakro is;) az alapján ítéli meg eleinte, ahogyan itt is; Brigi külsejét is leszólta a többség már akkor is, amikor még nem ismertük meg a személyiségét; a leharcolt feje mellett nem lehetett elmenni megjegyzés nélkül - és nem azért mert felszínesek volnánk, hanem mert az jön velünk szembe először, az adja az első benyomásokat róla.

Queen Alix 2016.05.06. 21:58:57

@tündér vagy puszillak: Igen,de sokan beleesnek abba a hibába,hogy ha jól néznek ki,akkor majd a helyi jópasi/jócsaj tuti őket fogja választani. Aztán kapnak egy nagy pofont az élettől.

Pácsó Ármándó 2016.05.06. 21:59:04

@tündér vagy puszillak: Esetleg amikor Atis kihívja Gergőt? :-)

@Cimili: Köszi! Szerinted kit?
A barátnődnek vegyél frisset! Emezt meg felezzük el :-)

Queen Alix 2016.05.06. 22:00:54

@alsophila.grahami: Ne haragudj,de volt olyan kapcsolatom,ahol nem voltam a férfi szintje külsőleg,aztán mégis engem választott.

tündér vagy puszillak 2016.05.06. 22:01:14

@alsophila.grahami: ezzel egyet értek, ahol kémia nincs ott csak barátság van
legyenek akármennyire is közös nevezőn

Cimili 2016.05.06. 22:02:44

@alsophila.grahami: Ezért is írtam, hogy nem biztos, hogy mint nő bejön neki. Nem fejtettem ki bővebben, hogy esetleg nem fog beleszeretni, de erre gondoltam én is.

Cimili 2016.05.06. 22:04:24

@alsophila.grahami: "az alapján ítéli meg eleinte," Így van, de már messze vagyunk az eleintétől, több hete ismerik egymást.

tündér vagy puszillak 2016.05.06. 22:04:41

@Queen Alix: nyilván a személyiség is döntő de elsődlegesen a külső számít, annak alapján döntöd el, hogy óhajtod-e a másikat kicsomagolni, először mentálisan aztán lelkileg aztán testileg
már normális menetrend szerint :D
bár az mostanában nem trendi

Queen Alix 2016.05.06. 22:06:17

@tündér vagy puszillak: Hogyne,de azt nem tudjuk megmondani,hogy ki mit talál vonzónak

alsophila grahami 2016.05.06. 22:06:59

@ALOKSAKTWO: csak viccelsz, ugye? ;) te őt választanád - persze kizárólag a külseje alapján, első blikkre? lehet, most, hogy már jobban ismered mindkettőt, Dórit talán szebbnek is láthatod a belső értékeitől befolyásoltatva, de a fizikai megjelenését tekintetve nem az.
ahogyan Gergő és bármely pasi közt a Farmon, aki valaha is bent volt ebben a szériában, ordító a különbség, csak nála ott van még pluszban a pozitív, szimpatikus személyiség is, eleve hendikeppes mindenki mellette; egyedül a kelleténél intenzívebb kutyanyalogatózás fura nála, ami leront az "összpontszámából", de ettől ő még jó pasi, nagyon is. ;)

tündér vagy puszillak 2016.05.06. 22:07:24

@Pácsó Ármándó: inkább utána, mikor párbaj előtt kutyázza
vagy előtte :D ja
de a kutyázás fontos kellék ;)

Pácsó Ármándó 2016.05.06. 22:07:44

@Cimili: És kit fog kihívni Attila? :-)
És megetted mindkét felét? :-)

Cimili 2016.05.06. 22:07:55

@Pácsó Ármándó: Ja és szerintem Brigit vagy Szintit fogja kihívni. Ellenük van esélye. Bár most biztos elbízta magát, h nézői szavazatok alapján hozzá mehetett be Attisanyu. Lehet hogy bátrabban fog kihívni pasit.

Queen Alix 2016.05.06. 22:08:09

@alsophila.grahami: Bocsássmeg,de nekem Gergő nem jópasi. Jó teste van,de nem jó pasi.

Cimili 2016.05.06. 22:09:32

@Pácsó Ármándó: Hová gondolsz, nem eszem meg a részedet. Különben is a két darab külön van becsomagolva. :)

tündér vagy puszillak 2016.05.06. 22:10:52

@Queen Alix: a mondatodból kicseng a "volt" szó...
a fizikális vonzalom folyton képes megújítani egy kapcsolatot

Gia 2016.05.06. 22:10:53

Én nem írok.csak eszem az óriás milkámat :-D

Queen Alix 2016.05.06. 22:12:06

@tündér vagy puszillak: Nem a fizikai vonzalom hiánya ölte meg,hanem az eltérő életstílus. Ez is mutatja,hogy elsőnek a lelket kell kicsomagolni...

alsophila grahami 2016.05.06. 22:12:13

@Queen Alix: akkor te vagy a szabályt erősítő kivétel ;) nem mondom, hogy nem létezik ilyen, de hogy nem működőképes a projekt, az tuti; ti együtt vagytok még? :P

alsophila grahami 2016.05.06. 22:13:57

@Queen Alix: mondtam már, te vagy az a bizonyos kivétel, de kérdezz meg 10 lányt, nyolc-kilenc üzembiztosan jópasinak mondja majd.

Queen Alix 2016.05.06. 22:14:33

@alsophila.grahami: Összevesztünk,más életet képzeltünk el. És találhatod a másikat bármiléyen vonzónak,ha ez nincs,akkor semmi sincs.

Pácsó Ármándó 2016.05.06. 22:14:52

@Cimili: Szerintem Sanyát hívja ki. A múltkor Norbi is ráfázott Cintivel szemben, jöhet még női párbajfeladat.
Na, amiért ilyen rendes vagy én is adok a Milka Pralinés-omból :-) Egy felet :-)

Queen Alix 2016.05.06. 22:15:08

@alsophila.grahami: Ha levágná a haját,akkor igen

Perspektíva 2016.05.06. 22:16:08

@Cimili: Attis úgy gondolja, hogy Brigi ezzel a szerelmi szállal szimpatikus a nézőknek. Ezért őt is veszélyesnek tartja. Kiváncsi lennék ők kit tartanak esélyesnek még? Taláb Gergőt a kutya miatt.

Cimili 2016.05.06. 22:16:20

@Queen Alix: Pontosan. Ízlések és pofonok. Meg amit tegnap is említettem, nagyon fontos a kémia. Gergő szerintem sem túl jó pasi, de nem is ez a fontos. Első benyomásra, ha egy pasinak kifejező és szép szemei vannak, az már számít. Másnak meg más számít.

tündér vagy puszillak 2016.05.06. 22:16:39

@Cimili: és még így is inkább mindenki brigije kell neki... mert neki ő a nő
nem a jó lelkű dóri
ő csak egy barát
ennyit arról, hogy mennyit számít a kémia/vonzalom

Gia 2016.05.06. 22:17:41

@Queen Alix: És a szakállától is megszabadulhatna.Lassan Robinson lesz belőle...

Cimili 2016.05.06. 22:18:06

@Gia: :DDDDDDDDDDDDDDD Ez jó volt.:)

Queen Alix 2016.05.06. 22:18:34

@Cimili: Így van. Jöttök itt azzal,hogy Dóri nem Gergő kategóriája. na ok,de azért Brigi sem egy szépségkirálynő,jócsaj.

Cimili 2016.05.06. 22:21:48

@Pácsó Ármándó: De ne harapjál bele, ne úgy felezd! :)

Pácsó Ármándó 2016.05.06. 22:21:56

@Gia: Szóval, mennyire óriási az a milkacsokid? :-)

Queen Alix 2016.05.06. 22:22:02

@Gia: Főleg,ha Péntek 13:DDDD

Cimili 2016.05.06. 22:22:42

Aloksak, bealudtál????????

Gia 2016.05.06. 22:22:54

@Queen Alix: Lesz a jövő héten :-)

Queen Alix 2016.05.06. 22:23:23

Bevallom én is kedvelem a Milkacsokit. Persze szigorúan beosztva.

Cimili 2016.05.06. 22:23:35

@Pácsó Ármándó: Melyik???????? Nincsen se kicsi, se óriási itthon.

Pácsó Ármándó 2016.05.06. 22:23:43

@Cimili: Késsel elvágom, na? :-)

@Gia: Azt a szakállat én se tartom jó ötletnek.

tündér vagy puszillak 2016.05.06. 22:24:04

@Queen Alix: hát kifogásnak bármi jó, nevezhetjük eltérő életstílusnak is :)én azt gondolom, ha valakit szeretsz és ő is téged, akkor ezek felülíródnak
viszont ezek szerint a jó lélek nem erősebb késztetés, mint más fizikális vonzása
ilyesmi van gergőnél is

Cimili 2016.05.06. 22:24:27

@Queen Alix: Húsvét óta nem ettem csokit. Fél éve meg minden este egy táblával.

ALOKSAKTWO 2016.05.06. 22:25:00

@Cimili: Nem. Csak eszem az óriás Milkámat. :DD Sorry. ;)

Pácsó Ármándó 2016.05.06. 22:25:03

@Cimili: Várjá! Most tárgyalásba vagyok! :-)

Gia 2016.05.06. 22:25:06

@Pácsó Ármándó: Rendes nagy.De van egy csomó csokim,bonbonom,mert nevesnapom volt a héten.Nálam is csak addig szokott tartani amíg látom(macska szokás.. :-) ),de kivételesen felhalmozódott.

Gia 2016.05.06. 22:25:34

@ALOKSAKTWO: :-)))))))))))))))))))))))))

ALOKSAKTWO 2016.05.06. 22:25:41

@Cimili: Krisztusom. :D Ez már függőség. :DDDDDD

alsophila grahami 2016.05.06. 22:25:54

@Queen Alix: ne haragudj, de ez nem így van, olvass utána, mi sem a kisujjunkból szopjuk ezt, hanem tanultuk - én legalábbis. nem akarok senkit ezzel traktálni, de evolúciós késztetésünk mindig a hibátlan, tökéletesen szimmetrikus, azaz szemre vonzó "példányt" kiválasztani, azaz a kémiáját vonzónak találni, mert ezek az ismérvek garantálják a faj sikeres fennmaradását, ui. a minél tökéletesebb fizikai adottságokkal bíró partner képes nagyobb eséllyel tökéletes utódokat létrehozni a t. "fajtárssal", ez tudomány; a lélek dolga pedig már az a plusz, ami a túléléshez nem feltétlenül szükséges, de persze jó ha van, csak éppen evolúciós szempontból másodlagos, ezért is nem az a szembeötlő attribútum elsőre, és nem a kicsomagolással kezdjük az ismerkedést. ;)

Gia 2016.05.06. 22:27:22

@Cimili:Jól bírtad.De most az a Bueno beugrott,nem?

Cimili 2016.05.06. 22:27:36

@Pácsó Ármándó: jóóóóóó:))))
Az Árpa Attillát kivéve egyetlen egy pasinak se áll jól a szakáll. Pontosítanék, ha csak borosta, az kúl, de a nagy szakáll borzalmas, mint a tetovált szemöldök a nőkön.:) Ráadásul nagyon öregít.

Queen Alix 2016.05.06. 22:28:28

@alsophila.grahami: Ha zet nézzük,akkor igen kevesek fognak szaporodni.....Kb a fél világ kihal,mert nem tökéletes fizikailag. Egyébként meg franc tudja,mi az hogy szemrevaló. Rám is mondták,miközben én nemn éreztem magam annak,nagyon nem.

alsophila grahami 2016.05.06. 22:29:16

@Queen Alix: az legyen a legnagyobb gond vele, hiszen bármikor orvosolható, ezért nem is vettem figyelembe, mondjuk... nekem bejön, nagyon extra, de a szakáll, az nagyon nem, utálom! (de ettől még... jól néz ki, na;)

@tündér vagy puszillak: így van, pontosan (mondhatni, EKG;)

Pácsó Ármándó 2016.05.06. 22:29:39

@Gia: Hát isten éltessen sokáig IrmaTimiMóniGyörgyiFridaIvett! :-) Nagyon tudok segíteni lehalmozódásban! :-)

@tündér vagy puszillak: Férfimunka! .-)

Cimili 2016.05.06. 22:29:39

@Gia: Nem, nem ettem meg. :(

Gia 2016.05.06. 22:29:45

@alsophila.grahami: Van benne valami.Próbáltam már számomra kevésbé esztétikus férfival járni,mondván,hogy olyan jó lelke van,de setétben sem bírtam megcsókolni. :-)

tündér vagy puszillak 2016.05.06. 22:29:51

@Queen Alix: nem extra jó csaj de klasszisokkal jobb mint dóri

Gia 2016.05.06. 22:31:28

@Pácsó Ármándó: Köszi! :-D Benne voltam.Hova küldjem a tsokit fénypost?

alsophila grahami 2016.05.06. 22:31:51

@Queen Alix: ne a szavakon lovagolj kérlek, a lényeget értsd: mindenki a tökéletes pár megszerzésére törekszik a maga módján, a maga közegében, azok közt, akik rendelkezésre állnak az adott helyen és időben... de ne velem vitázz, inkább olvasgass a témában ;P :)

Cimili 2016.05.06. 22:32:19

@Gia: Csak nekem ne áruljátok el az útvonalat! :)

Gia 2016.05.06. 22:33:41

Sztem a szakáll csak a Mikulásnak áll jól. :-D

Queen Alix 2016.05.06. 22:34:02

@Gia: Lehet,hogxy Gergő az:)

Rommvili 2016.05.06. 22:34:34

Jöttem megmondani a frankót!

Cimili 2016.05.06. 22:34:53

Tényleg, a mély elemzők ma nem jönnek? Szeretem olvasni őket.

ALOKSAKTWO 2016.05.06. 22:35:04

@Gia: De cuki. Te még hiszel a. Mikukásban? :))

Cimili 2016.05.06. 22:37:59

@Pácsó Ármándó: Na én például oda nem fogom elküldeni, itt fog megromlani a részed. :)

Cimili 2016.05.06. 22:39:02

@Pácsó Ármándó: Blöe. :) (úgy kivágnak minket innen. )

tündér vagy puszillak 2016.05.06. 22:39:31

@Cimili: abból a mélységből nehéz a felszínre jönni :D

Gia 2016.05.06. 22:39:35

@Pácsó Ármándó: Hú,akkor várhatod,kicsit sokára fog odaérni,és lehet,hogy megalvad..izé,olvad. :-D

Rommvili 2016.05.06. 22:39:44

Olvastam amiket írtatok gergő meg dóri vonalon és rájöttem a megoldásra. Szóval! A rafinált dóri behálózza gergőt aki nem tud ellenállni a boszorkányos taktikának és otthagyja brigit. A néző így megútálják a csábító dórit és a hűtlen gergőt. Viszont megsajnálják a becsapott és kihasznált 3 gyerekes anyát és megjutalmazzák 20 millával.

alsophila grahami 2016.05.06. 22:40:39

@tündér vagy puszillak: és igen, és igen! :) @Gia: nekem is volt hasonló próbálkozásom megboldogult agyon ifjonc koromban, azaz eltekintettem a nem annyira vonzó külcsíntől, mondván, hogy a belső értékek, satöbbi.... aztán nem győztem hárítani a ledöbbent reakciókat a mikromakrómban, az egy dolog volt, de nem sok idő elteltével - valszeg a kémiai vonzás gyengülésével egyenes arányban - elkezdett engem is kvvára zavarni, hogy végül kifejezetten taszítónak találtam, és... annyi volt; és azután se próbálkoztam ilyesmi elhajlásokkal.. ;))

Gia 2016.05.06. 22:41:04

@tündér vagy puszillak: Későn van,nagyon nehezen esett le. :-D

Rommvili 2016.05.06. 22:42:03

Azt meg külön bírom mikor az izzó szemű ember okoskodik és azt hiszi,hogy mennyire nagy stratéga. )

Gia 2016.05.06. 22:42:16

@Rommvili: Ehhez egy év kellene nekik bent,köbö. :-D

tündér vagy puszillak 2016.05.06. 22:42:22

@Rommvili: ez ilyen sci-fi, de dolgozz még egy kicsit rajta, hátha jó lesz :D

Cimili 2016.05.06. 22:42:34

@Rommvili: Neeeeem, most h szabad lesz Brigi, Gábor ráhajt, és bátorságáért a nézők megjutalmazzák 20 millával Gábort.

tündér vagy puszillak 2016.05.06. 22:43:01

@Cimili: max azt mondják menjetek szobára ;)

Pácsó Ármándó 2016.05.06. 22:44:50

@Gia: @Cimili: Fénypost! Itt van egy pillanat alatt! Huszonegyedik század, hahó! :-))

@Cimli: Még mitől vonnak el? :-)

Gia 2016.05.06. 22:45:03

@ALOKSAKTWO: Nem,nem hiszek a Mikulásban. :-)

Rommvili 2016.05.06. 22:46:12

@Cimili: hát olyan egyforma lassúbeszédű mindkettő. ) meg gábor hogy értené meg brigi idegen szavas magyarázkodásait? )

alsophila grahami 2016.05.06. 22:46:20

@Queen Alix: ha javasolhatok közérthető irodalmat a témában, csak egyetlen egyet: Geoffrey Millertől a Párválasztó agyat hadd ajánljam figyelmedbe, le sem bírod majd tenni. :)

Gia 2016.05.06. 22:46:52

@Pácsó Ármándó: Nya jó,nyisd az ablakot. :-)

Pácsó Ármándó 2016.05.06. 22:47:08

@Rommvili: Gábor okosabb, mint az időjárás! :-)

Queen Alix 2016.05.06. 22:47:28

@alsophila.grahami: Ok,majd megnézem. Mint kivülálló:)

Cimili 2016.05.06. 22:47:55

@Pácsó Ármándó: Még nem ért oda? Nem is értem.:O

Pácsó Ármándó 2016.05.06. 22:48:10

@Gia: Az összes Windowsom nyitva! :-)

Rommvili 2016.05.06. 22:48:23

Brigi meg épp olyan kinézésre mint egy lidérc a csk atlantiszban. Energiavámpír. Fúúújjj!

tündér vagy puszillak 2016.05.06. 22:48:47

@alsophila.grahami: hát fura, hogy a kémia felülírja a jellemhibákat de a "hibátlan jellem" nem írja felül a kémiát :)

ALOKSAKTWO 2016.05.06. 22:49:17

Én most léptem. Bocsi. Olyan fejfájás jött rám. További szép estét. Majd holnap. Sziasztok. :)

Rommvili 2016.05.06. 22:49:59

@Pácsó Ármándó: lehet,hogy okosabb,de mire felfogja,hogy esö lesz már rég bőrig ázott. )

Pácsó Ármándó 2016.05.06. 22:50:12

@Cimili: Oopsz! Hát ez egy Little Kinderke, de megbecsülöm, mert önként adtad, miközben a nyálad csorgott, hiszen húsvét előtt ... :-)

Cimili 2016.05.06. 22:50:30

@Pácsó Ármándó: Megen félreérthető voltam biztos. Senkik nem vonnak el semmitől. :)

Gia 2016.05.06. 22:50:38

@tündér vagy puszillak: Egy szép embernek jobban elnézi a hibáit a párja,tény és való.

Cimili 2016.05.06. 22:51:13

@Pácsó Ármándó: Annyira azért nem kicsi, van vagy 10 centis. :)

Gia 2016.05.06. 22:51:36

@ALOKSAKTWO: Nekem is fáj,egész héten,front van.Jó éjt!

alsophila grahami 2016.05.06. 22:52:35

@Gia: hát, pedig már a 100 leggazdagabb magyarok listájára is feliratkozott, épp ma hallottam;) gondolom, azok a jó kis taxfree kaszinó-projektjei azért nagyban hozzásegítették ehhez, hiszen tavaly még a közelében sem volt a top 100-nak, most meg már az első tízben jegyzik.... hja, én se hiszek benne, de itt van basszus. xD

tündér vagy puszillak 2016.05.06. 22:53:16

@Cimili: ő sem félreérthető: little kinderke :D :D

Pácsó Ármándó 2016.05.06. 22:53:21

@ALOKSAKTWO: Vigyázz a fejedre és jobbulást!

@Rommvili: Azt mondta, hogy kipróbálta a dézsában és nem ázott be, úgyhogy nem árt neki az eső :-)

@tündér vagy puszillak: :-))))

Rommvili 2016.05.06. 22:54:31

Csúnya dolog a rosszindulat,de brigivel kapcsolatban hagytam,hogy átjárjon a sötét oldal ereje,hogy a düh és a harag átitassa a lelkem. Csak nehogy már hozzájusson akár gergő által 1 ft-hoz is a 20millából ez a büdös kurva!

Cimili 2016.05.06. 22:54:36

@alsophila.grahami: Jó, hogy említed. Sok nőnek nem a külső, nem a belső, hanem a pénztárca vastagsága számít.

Gia 2016.05.06. 22:55:44

@alsophila.grahami: Kiről van szó?Mert én csak a Mikulásról írtam.. :-)

Rommvili 2016.05.06. 22:56:06

@Pácsó Ármándó: lehet,hogy a sok szteroidtól fejlődött ki neki ez vízálló szuperképesség? )

Cimili 2016.05.06. 22:56:06

@Pácsó Ármándó: Ki és mit próbált ki a dézsában?

Pácsó Ármándó 2016.05.06. 22:56:11

@Cimili: Biztató ez a hozzáállás :-)))

@tündér vagy puszillak: Hát az óriásmilkához képest :-)

Queen Alix 2016.05.06. 22:56:48

@Cimili: a belső, a pénztárca belseje..)

Cimili 2016.05.06. 22:56:53

@Gia: Sejtésed sincs kit hívnak még mikulásnak?

tündér vagy puszillak 2016.05.06. 22:56:59

@Gia: ha nem is szép de mindenképp számodra vonzó
mert ez is fura, csak azért gondolom te sem rabolsz rá senkire mert szép
kell olyan szexuális kisugárzásának lenni számodra, és ez nem csak a szépségen múlik

Pácsó Ármándó 2016.05.06. 22:58:35

@Rommvili: A malacok se áznak be! :-)

@Cimili: Gábor a vizet, hogy belészivárog-e. De ha jól összeszorítja a testréseit, akkor vízálló. Ezért nem fél az esőtől. Te nem nézed a Farmot? :-)

Cimili 2016.05.06. 22:58:41

@Pácsó Ármándó: Mindig félre értesz, nem is fogok veled beszélgetni.:P

Queen Alix 2016.05.06. 22:59:28

@Pácsó Ármándó: :)) Dehát nem is lehet,becsukni a testrészedif:)

Gia 2016.05.06. 22:59:44

@tündér vagy puszillak: Pontosítok,együtt járnak és mivel számára szép(és ezzel együtt vonzó) jobban elnézi a hibáit.

Cimili 2016.05.06. 22:59:58

@Pácsó Ármándó: De, de általában mást is csinálok közben.

tündér vagy puszillak 2016.05.06. 23:01:03

@Cimili: azért az sem mellékes, mert pénzből élünk
és tévhit, hogy a csajok magát a pénzt szeretik (jó vannak szélsőséges esetek)
ez a pasiknak valami rettenetes melléfogása
a nő általában nem a pénzt magát szereti egy pasiban, hanem a képességét annak, hogy szert tud rá tenni
és ez nagyon nem mindegy :)

Queen Alix 2016.05.06. 23:01:56

Na jó éjt mindenkinek,akikkel az elmúlt napokban/hetekben itt beszéltem.

Pácsó Ármándó 2016.05.06. 23:03:22

@Queen Alix: Nem testrészeket írtam És nem becsuknit :-)

@Cimili: Tudom. Fát ölelgetsz, főzöl a paplan alatt, nem eszel csokit :-)

alsophila grahami 2016.05.06. 23:03:23

@Rommvili: vártunk is már :)

@tündér vagy puszillak: hihi ja ;) de mondja meg, hogy kinek mi a legjobb? annyi más preferencia van a jellem mellett, az is csak egy attribútum a sok közül; mi van, ha az én személyiségem fejlődését éppenséggel egy gyengébb jellemű partner képes ösztönözni? amúgy meg ellennék a langyos semmiben, csak úgy..?

tündér vagy puszillak 2016.05.06. 23:03:45

@Pácsó Ármándó: nem elég, hogy ide jár csokizni? neked semmi sem jó? :D

Gia 2016.05.06. 23:03:48

Na,most mondták Vajna bácsi listára kerülését.Egészségére!

Pácsó Ármándó 2016.05.06. 23:05:12

@Gia: Azt olvastam, hogy elnézi a libáit :-)
Kicsit farmkompatibilis lettem :-)

Gia 2016.05.06. 23:05:13

@Queen Alix: Jó éjt!én is megtámadom az ágyat.Jóccak mindenkinek!

Gia 2016.05.06. 23:05:46

@Pácsó Ármándó: :-)))))))))))))))))))))))))))

Queen Alix 2016.05.06. 23:06:07

@Cimili: Köszi Cimli:))
Alajkának is jó éjt!!

Rommvili 2016.05.06. 23:06:57

@Pácsó Ármándó: de ha lepereg gáborról a víz akkor hogyan tisztálkodik?? Szappannal ledörzsöli a száraz koszt a bőréről?? Meg akkor mi lesz azzal a vízzel amit megiszik? Pisilni látta már valaki egyáltalán? Megannyi megválaszolatlan kérdés...

Pácsó Ármándó 2016.05.06. 23:07:00

@tündér vagy puszillak: Oké, nagylelkű leszek! :-)

@Queen Alix: A testrést sose keverd össze a testrésszel, mert meglepetések fognak érni! :-)

Cimili 2016.05.06. 23:07:48

@Pácsó Ármándó: A következőbe nincs kedved beköltözni? :)

Rommvili 2016.05.06. 23:08:34

@alsophila.grahami: hiányoztam mint szar a zsebedből? )

Queen Alix 2016.05.06. 23:09:01

@Cimili: Tudtommal nem fogócskáztunk

Rommvili 2016.05.06. 23:10:14

@Queen Alix: igazad lehet! ) végülis a bambulása olyan mint amikor egy idegen entitás beköltözik az emberbe és csak néz ki a fejéből.

Pácsó Ármándó 2016.05.06. 23:10:44

@Rommvili: Ezért kell odafigyelni a Farmra! Van még egy pár adás :-)

tündér vagy puszillak 2016.05.06. 23:11:23

@alsophila.grahami: nehezen tudom elképzelni, hogy egy gyengébb jellemű partner képes ösztönözni (hacsak nem arra, hogy agyfaszt kapjál :D ;) ) de a tökéletlen jellem nem gyenge jellem, ne keverjük össze :)
részemről a langyos semmit kizárnám, persze mindenki mást szeret :)

Cimili 2016.05.06. 23:12:09

@Pácsó Ármándó: Te beszélsz, aki a mai adást se látta? :) :O

alsophila grahami 2016.05.06. 23:12:28

@tündér vagy puszillak: így is van, és visszakanyarodtunk ismét a "párválasztó agy" evolúciós késztetéseihez ;) a pas,i aki képes megfelelő mennyiségű bölényhúst hazacipelni - konvertálva a mai valóságra: pénzt, amelyen a bölényhusi = biztonság megvehető - , az biztosítja a létrejött utódok életben maradását, tehát az erősebb, potensebb, tehetségesebb pasi lesz a nyerő a túléléshez, manapság ennek nem a felpumpált izomtömeg a mutatója, hanem a bankszámla, és egyéb státuszszimbólunok, amelyek azt sugallják, hogy ÉN vagyok az, aki biztonságot adhat neked, válassz engem; a pasik ezért villognak ilyesmi stuffokkal, míg a nők a külsejüket igyekeznek vonzóbbá tenni a férfiszem számára (szilikon és egyéb optikai tuning)...

Pácsó Ármándó 2016.05.06. 23:12:45

@Cimili: :-)))
(Tigrist nem engednek be :-))

Queen Alix 2016.05.06. 23:14:19

@alsophila.grahami: Rossz lehet így élni,hogy mások miatt akarsz jól kinézni,és nem azért,hogy ne halj meg infarktusban 40 évesen..

Pácsó Ármándó 2016.05.06. 23:14:23

@Cimili: Mert kertészkedni mentem meg ilyenek :-)

tündér vagy puszillak 2016.05.06. 23:14:43

@Pácsó Ármándó: gyanús vagy te nekem, malactápos milka? :D :D :D

Rommvili 2016.05.06. 23:15:08

@Pácsó Ármándó: a man in black-ban mikor a csótány az űrhajójával lezuhant egy farmon és a farmer bőrét magára húzta mint a ruhát...

alsophila grahami 2016.05.06. 23:15:14

@Gia: jaj igen, és máris korrigálom magam: az imént a mikulást a top 10-be vizionáltam, de csóri szegényem csak a 16. a maga snassz kis 44 mrdjával, mindenkitől bocsi ;)

Cimili 2016.05.06. 23:15:35

@alsophila.grahami: De mégis attól félnek, hogy valójában nem őket szeretik, hanem a pénztárcájukat. Mondjuk ezt meg is értem.

Cimili 2016.05.06. 23:16:27

@Pácsó Ármándó: Nem, azt én csináltam ma. :)

alsophila grahami 2016.05.06. 23:16:47

@Gia: én is, de az enyém kisbetűs! :P xD

Cimili 2016.05.06. 23:16:56

@Pácsó Ármándó: Ja, és hány fát öleltél át? :)))))

Pácsó Ármándó 2016.05.06. 23:23:25

@tündér vagy puszillak: Pszt!!! Még le kell védetnem!

@Rommvili: Basszus tényleg! Azért olyan nyúzott néha, mint egy EdgárBogár! A cukron fog lebukni!

@Cimili: Te is? :-)) Hát volt az a tölgy, meg az a fenyő, és a nyír-ikrek ... :-)

tündér vagy puszillak 2016.05.06. 23:23:43

@Queen Alix: azt nem mondta, hogy csak mások miatt akar jól kinézni :O
mi van ha neki is az az igénye ami a pasiknak ? hogy a legvonzóbb legyen. saját maga számára is

Rommvili 2016.05.06. 23:26:45

@Pácsó Ármándó: )) köszi,pont ez az edgar név nem jutott eszembe. És tényleg cukor... ) na ezért jó a brainstorming! )

tündér vagy puszillak 2016.05.06. 23:28:02

@Cimili: ez viszont az ő komplexusuk
ha egy pasi intelligens és egészséges mentálisan, akkor ilyen fel sem merül benne,
mert tudja, hogy a pénztárcája is ő, mivel ő volt képes azt teletömni
a képességet szereti a nő,az pedig belőle fakad
ha felmerül, ott komoly önértékelési problémák vannak
illetve rosszul szűri a ribiket :D de mondom, ez szélsőség

alsophila grahami 2016.05.06. 23:28:22

@Cimili: és jogos is a félelmük... de attól még előszeretettel vesznek egy kis instant "szeretetet", jójazis, ha nincsen más ;) és a szilikonmacákat is kb ugyanazért aggatják magukra mintegy függelékként, mint a tigrisfogakat a harcosok: én ennyire jó vagyok, hogy ilyet meg tudtam szerezni, kellek? kelljek már!!

@Queen Alix: komolyan nem akarod a lényeget érteni, vagy csak trollkodsz? nem én élek így, és nem is te vagy bárki feltétlenül, akit ismersz, hanem ez az alapvető evolúciós késztetése az emberi agynak, aztán hogy te miként emelkedsz fölébe ennek a késztetésnek... na attól vagy valójában ember, gondolkodó, intelligens entitás, és nem ösztönlény többé... ez már rajtad áll. és rajtam, és mindenkin. nemtom, érthető ez így, vagy folytassuk még? (plz, ne) :)

Rommvili 2016.05.06. 23:28:45

Kezdek becsavarodni,már a saját hozzászólásomra is válaszolok... ) ennek is brigi az oka!!!

Cimili 2016.05.06. 23:28:52

Holnap ugyan itt, vagy nem. Jó éjt! :)

tündér vagy puszillak 2016.05.06. 23:30:36

@Pácsó Ármándó: a fenyőt és a nyí(á)ri ikreket még tudom hova pakolni, de a tölgy az mifasz? :D :D :D :O

Rommvili 2016.05.06. 23:32:19

Én nem nézek ki jól,de mégis nagyon szeretem magamat! Mindjárt adok is magamnak néhány hókiflit. Hisz az éjjeli evés szépít! )

tündér vagy puszillak 2016.05.06. 23:32:24

@Pácsó Ármándó: nem lesz olyan szerencséd, ha ennyi csokit eszel :D :P

Pácsó Ármándó 2016.05.06. 23:32:51

@Cimili: Csak ne késs ahogy szoktál :-)

@tündér vagy puszillak: Se miki, se iván! A gyári-lányok jöhetnek :-) t=h :-)

Pácsó Ármándó 2016.05.06. 23:34:36

@tündér vagy puszillak: Jajj, nem rajtam, dehogy! A többi hárommilliárdból valakin :-)

tündér vagy puszillak 2016.05.06. 23:36:03

@Pácsó Ármándó: jó, de a tölgyet magyarázd meg :D :D azmiaz? :D

alsophila grahami 2016.05.06. 23:37:25

@tündér vagy puszillak: valamelyik trash-karakteren..? ;))
@Rommvili: az edgáröltöny, jeeeee! imádtam az első részt xD

tündér vagy puszillak 2016.05.06. 23:39:01

@Pácsó Ármándó: hát jó, ok, pedig terveztük, hogy rajtad leszünk mikor összeveszünk, de ha nem , hát nem :D

Rommvili 2016.05.06. 23:40:23

@alsophila.grahami: edgáröltöny. Még kimondani is elkap a röhögés! D

Pácsó Ármándó 2016.05.06. 23:41:34

@tündér vagy puszillak: Semmiképp! Menjetek másra :-))
És kapsz egy pirospontot a szemfüles válaszodért :-)

tündér vagy puszillak 2016.05.06. 23:41:34

@alsophila.grahami: kicsi a valószínűsége, de meglássuk ;))

alsophila grahami 2016.05.06. 23:42:24

na most nézem a mai öfit, anikor a 20 évvel későbbi flesst mesélik, hát... Brigribi szépen bebuktatta önmagát, Dóri meg egy az egyben Gergő vágyálmát mesélte el a balatoni parasztházzal, idilli természetközeli környezettel... ez tényleg szerelem, na! és a többit még nem is láttam ;)

Rommvili 2016.05.06. 23:45:12

Adjunk új esélyt a farm szereplőinek,hadd kezdhessenek a nulláról és ne legyenek bennünk előítéletek. Tehát egy gyors MIB-es szemvizsgálat minden jelenlevőnek. Mindenki nézzen a ceruzámra egy pillanatra!

tündér vagy puszillak 2016.05.06. 23:47:16

@Pácsó Ármándó: nagyon kedves tőled, hagytam is a csűrben neked malactápos milkát cserébe ;)

alsophila grahami 2016.05.06. 23:47:24

@Rommvili: engem is, látom magam előtt Tommy Lee-t, és az ő hangján hallom, vagyis Rajhona Ádámén... xD

Rommvili 2016.05.06. 23:47:31

@alsophila.grahami: még jó,hogy brigi nem 10 gyereket,10apával,vizionált 20 év múlva. )

alsophila grahami 2016.05.06. 23:50:10

@Rommvili: naa! xD én kérem, férjes asszony volnék, senki cerkáját nem bűvölöm, házon kívül mármint. ;)))

Rommvili 2016.05.06. 23:50:36

@alsophila.grahami: egyre jobban befészkeli magát a gondolataimba,hogy gábor is ilyen gáboröltöny lett. A beszéde,a darabos mozgása,a bamba nézése. Ja és a cukor!

Pácsó Ármándó 2016.05.06. 23:51:43

@tündér vagy puszillak: Köszi, egy elf vagy! :-)

További jó szurkolást mindenkinek :-)

Rommvili 2016.05.06. 23:52:03

@alsophila.grahami: hát ha nagyon akarod akkor elvégezhetjük a házatokban is a dolgot. DDD

Chuck Νorris 2016.05.06. 23:55:35

na szóval az ugy volt hogy Brigi épp az asztalnál merengett és küzdött a fejében valami nagyon haszontalan nöi gondolattal, amikor Dóri és Gergő elment a háta mögött.
Ahogy elhaladtak egymás mellett, a kezük véletlenül összeért, a levegő felizzott, a kakukkos óra üvege kitört, az idő mintha lelassult volna számukra.
Dóri arcán azonnal látszott az izgalom, még a szemüvege is bepárásodott, de Gergő szemöldöke is mereven állt a hirtelen sokkhatástol. Mátrixxerü mozdulattal borultak egymás karjaiba, és ölelték egymást, Gergő azonnal rá is markolt a terjedelmes kofferre, Dóri meg alsó madárfogással morzsolgatta picit Gergő mogyoróit.
Ha Brigi picit még gondolkodik, lehet ott az asztalon meg lett volna a Farm történetének II. Kanolása, de hősnönk épp idöben tért magához mielött szerelme végzetes lépésre (dugásra) szánta volna el magát.

alsophila grahami 2016.05.06. 23:57:29

@Rommvili: +10000 ez ütött xDDDDD de most ott tartok, amikor áll a fürdőszobatükör előtt, és mondja, mondja, mondja, dagasztja a semmit, azon a rettenetidegesítő nyenyere hangján, és csak dőlnek belőle a szavak, mondanivaló zéró, basszus... kitör belőlem ilyenkor az ösztönlény, és úgy fejbe tudnám teremteni egy méretes-trágyás szívlapáttal, hogy jó darabig nem szólalna meg, kb. katatóniában bekkelné ki a maradék időt a farmon; na úgy talán elviselhető lenne... nemtom. lehet, hogy úgy se.

Rommvili 2016.05.06. 23:58:54

@tündér vagy puszillak: mint az edgáröltöny! ) nem láttad a MIB-et? )

Rommvili 2016.05.07. 00:03:44

@alsophila.grahami: úgy látom te is hagytad,hogy adüh és harag eluralja az elmédet.. a neved mostantól: darth alshophila.grahami!!

tündér vagy puszillak 2016.05.07. 00:04:16

@Rommvili: de láttam, csak ez így most sehogy sincs meg :O
tájékoztatnál? :)

alsophila grahami 2016.05.07. 00:05:53

@Rommvili: ez kész! xDDDDDDDD te egy zseni vagy, megfejtetted Gáborunkat, tutira így van, és így már a malactáp is új értelmet nyer, a bogarak nem válogatósak, túlélésre játszanak ők is, csak hatékonyabban. xDD

Rommvili 2016.05.07. 00:08:23

@tündér vagy puszillak: lezuhant a csótány az űrhajójával a farmra és az edgár nevű farmer bőrét magára húzta. A felesége mondta,hogy edgáröltöny. Ha jól emlékszem.de alsophilagrahami ebben a szakértő! )

alsophila grahami 2016.05.07. 00:11:08

@Rommvili: és az én bölényhazacipelő házipasim..? vele mi a terved? kiviszed párbajra és kint hagyod? ;)))

@Chuck Νorris: juhuuuuj xDDD te is megérettél a hogyvolt-blogolásra, lassan beszállhatnál a bizniszbe, hallod! ;) követelem én is a folytatást! :D

Rommvili 2016.05.07. 00:13:14

@alsophila.grahami: hogy együtt milyen csodálatos dolgokra vagyunk képesek!!! Van egy világuralmi tervem. Van kedved társulni? )

tündér vagy puszillak 2016.05.07. 00:14:15

@Rommvili: :D :D :D most már rémlik vmi :D ;)

Rommvili 2016.05.07. 00:14:59

@alsophila.grahami: a házipasidra a ceruzámbanézés után úgysem fogsz emlékezni! )

Rommvili 2016.05.07. 00:16:12

@tündér vagy puszillak: tessék újra megnézni! Jobb mint a farm! )

alsophila grahami 2016.05.07. 00:21:21

@Rommvili: neeeem, Káügynök paráztatta Jéügynököt, hogy kint kószál New York utcáin egy "bogár" az edgáröltönyében... vagy valami ilyesmi, régen láttam én is , de az "edgáröltöny" a fülemben cseng nekem is - ahogyan a Rip Thon-féle >>nem csinálnak itt nekem "bolygóközi bulit!" << Kránitz Lajos hangján, ugyancsak... priceless mindkettő :))

Rommvili 2016.05.07. 00:22:42

Hova tűntél chuck norris? Remélem a folytatást írod! Vagy már megint végtelenig számolsz kétszer is? )

tündér vagy puszillak 2016.05.07. 00:23:02

@Rommvili: egyikre sincs száz százalékban időm, de mindent elkövetek ;)
viszont most bealszom, csodaceruzás :P :D

jó éjt evribádi

Rommvili 2016.05.07. 00:24:17

@alsophila.grahami: nem emlékszel a varázscerka hivatalos nevére?

alsophila grahami 2016.05.07. 00:25:26

@Rommvili: jó jó, tegyük fel (ahaha), de hogyan tervezed megközelíteni az objektumot, igazából erre irányult volna a kérdésem, mert... érted, ha csak nem cölöpön függeszkedés a feladat picinyke rovátkákon megtámaszkodva, akkor attól félek... kevés esélyed lenne megverni, szal, az aggódást érezd ki a hangomból, plz xDDDDD

alsophila grahami 2016.05.07. 00:28:47

ja nem, NEUTRALIZÁLÓ (gugli a barim;)

Rommvili 2016.05.07. 00:30:52

@alsophila.grahami: majd ő is belenéz a cerkába (kb 20 évre állítom be) és azt sem fogja tudni,hogy megnősült!! D gondolkodj 5 dimenzióban,mint a doki a vissza a jövőben! D

Rommvili 2016.05.07. 00:32:51

@alsophila.grahami: ez az! Neutralizáló! ) köszi! Innen megmindjárt kibasznak mert nem a farmról írunk...D

alsophila grahami 2016.05.07. 00:44:18

@Rommvili: jó, csak tudd elővenni azt a cerkát idejében, de drukkolok, ha már te leszel az új alfám azzal a beígért világuralommal... xDD de mé b.cnának ki? most fedeztél fel egy bogarat a farmon gáboröltönyben, teljesen ontopic a csevegésünk, de nem? ;)

Rommvili 2016.05.07. 00:52:57

@alsophila.grahami: ooontooopiiic? ) a világuralommal nagyon vigyázni kell,nehogy úgy járjunk mint salem saberhagen! )

Sanda.Ipse 2016.05.07. 05:01:35

Jól láttam, hogy Dóri senkitől sem kapott ajándékot?
Attis szerintem Gergőt hívja ki és remélem, hogy Gergő megy vissza.

Jól láttam, hogy Dóri senkitől nem kapott ajándékot?
Szerintem Attis Gergőt hívja ki és remélem, hogy Gergő marad.
Dóri nem szerelmes Gergőbe, csak az egyetlen ember, akivel ott a farmon értelmes dolgokról is el tud beszélgetni és sok mindenben hasonló a személyiségük, az értékítéletük. (kivéve Brigit) Csodálom, hogy Dóri abban a bunkó társaságban ennyire meg tud maradni önmagának.

ALOKSAKTWO 2016.05.07. 06:19:55

Na jó reggelt. Köszi a jó kívánságokat, hál istennek elmúlt a fejfájásom. :) @alsophila.grahami: Nem. Nem viccelek. :D De ez egyéni vélemény. Nekem az a deszka Brigi nem jön be, Dórin meg legalább van mit fogni. :D Ráadásul kicsit vagy nem kicsit defektes vagyok, és nekem nem jönnek be sem a szilikonos műnők, és az ész nélküli nők, akiknek csak a pénztárca vagy a külső számít. Korban pedig az idősebbek tetszenek. Velük lehet jókat beszélgetni is. És előre kijelentem, nem, nincsen anya komplexusom. :) Egyszerűen mindig is a tőlem idősebb nők vonzottak. Mindenki más szempontok szerint nézi a nőket, már mi férfiak, mindenkinek más más fontos. Tudom hogy a külső alapján választ a többség, már úgy értem az fogja meg először, és utána a belső tartja meg. De van olyan is, ami igaz ritka általában, hogy valakivel barátság alakul ki először, és miután megismerted a teljes személyiségét, azt veszed észre hogy beleszerettél. De mint mondtam, ez a ritkábbik eset. :)

2016.05.07. 07:18:21

@alsophila.grahami: éljen Ká! éljen Ká!
XD

Puncylla 2016.05.07. 08:04:58

@Sanda.Ipse: bizony, Dóri nem kapott senkitől. említette is Zé az öfiben

Avanivi 2016.05.07. 08:45:42

@Puncylla: Nem láttam a tegnapi öfit, szegény Dóri. Sírt?

Sanda.Ipse 2016.05.07. 09:03:11

@Puncylla: Zét át szoktam pörgetni, ahogy a reklámokat is. Gyorsított üzemmódban nézem utólag.
@Avanivi: ismerheted Dórit. Nagyon fegyelmezett. Erről nem beszélt, csak annak örült a riportban, hogy Gergő értékelte az ő ajándékát (közösen kapták Brigivel).

Sanda.Ipse 2016.05.07. 09:05:43

@Puncylla: ilyen baki csak úgy kerülhető el, ha mindenki kihúzza, hogy kinek ajándékoz és mindenki csak egyetlen ajándékot készíthet.

ALOKSAKTWO 2016.05.07. 09:18:05

Van új poszt emberek!! Jó komizást. :)

tejfölbiztosítás 2016.05.07. 09:18:12

Brigiből szemmeresztés okán majdnem előjött 2x is az Élien, de végül nem. Mindjárt vége ennek az egész shownak. Attila kiesik.

Avanivi 2016.05.07. 09:19:26

@Sanda.Ipse: A LotyóBrigittának sem jutott eszébe,a Gergő szemét is befedte a rózsaszín köd.

Sanda.Ipse 2016.05.07. 09:22:13

@Avanivi: Brigittán nem csodálkozom, Gergőnek nagy fekete pont.
Azzal javíthat, ha ma nem engedi kiejtetni magát a párbajon:)

Queen Alix 2016.05.07. 09:55:39

@alsophila.grahami: Én értem,viszont arra akartam utalni,hogy te kívülről nem tudod megmondani,hogy kinek ki,és miért fog megtetszeni,és miért akar vele jobban összeismerkedni. Az eset amiről beszéltem,amikor megismerkedtem gy olyan férfival,akit abszolút nem az én kategóriám nem arról szólt,hogy emberünk látta,hogy én milyen kedves,okos vagyok,meg mennyi mindent tudok erről meg arról,és ezért megszépültem számára. Abban én sem hiszek. nem, a külsőmet látta meg elsőnek,és az alapján mondta,hogy szeretne velem jobban megismerkedni. és életem során sokszor kaptam bókot olyan részemre,amit tuti nem soroltam volna a szerintem vonzó részeim közé. tehát lezárva ezt,én erre gondoltam,hogy nem látsz bele a másik fejébe.

tejfölbiztosítás 2016.05.07. 18:51:53

@Queen Alix: milyen meglepő: nem csak attól kapsz bókot, aki neked is tetszik. Egyébként nem tejgyári munkás vagyok, hanem biztosítási ügynök, amolyan igazi, porszívóügynök, amilyeneket a filmekben látni (nem). Talán lehetnél kevésbé önérzetes is, ha már ilyen debella avatart választottál magadnak. Nade tökmindegy. (Faszom a hülyékbe.)

Neem, Attila nem esik ki ma. Dee, de mégis inkább kiesik. Úristen, milesz.
@Sanda.Ipse: igen, hát Dóra egyrészt (élet)tapasztalt, másrészt gyakorló anyuka, így megtanulta a mást önmaga elibe helyezni. Még olyan áron is, hogy ami neki jól esne, akkoris úgy. Nem is tudom van-e kanja odakint vagy mi a helyzet. Valaki írta, hogy milyen jól meg tud maradni önmagának a sok barom közt. Van ebben valami. Azért ne sajnáljuk agyon egyiket sem, húszmillára hajtanak, ami eleve ördögtől való.
Hanem ez a Dia, úgy süt ábrázatjáról a bánat és a társ, s szex utáni vágyás, mint a atomvillanás stroboszkopizálva. Mást sem tudok rajta látni, mint esztet. Szegény kis lény. Legtisztább lélek ott.
süti beállítások módosítása