Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7849-7850. rész

2016. április 27. 10:00 - Gillotte

Nóra és Miki értetlenkedik, hogy a Herr miért vitte el síelni a kis Trollt. Miki felhívja a Herrt, és tökösnek vélt stílusban, kimérten megbeszélik egymással, hogy lányt a lányért helyzet állt elő: a Herr magához vette Timit, és csak akkor szolgáltatja vissza a lány testét (remélhetőleg élve) ha cserébe Miki megtudja Ágitól, hogy hol van Liza. Gyorsnak kell lenned Miki, tudod, hogy milyen veszélyesek ezek az extrém sportok… Miki nem mondja el Nórának, mit beszélt a Herrel, csak azt mondja, Timi jól van, kettesben van a Herrel, mert Liza valami fakultáción van, és a Herr vissza is fogja vinni Timit a suliba, nem kell aggódni. Miki ezután idegállapotban tör rá Ágira, és visszaköveteli Timit, Lizáért, és felvilágosítást kér, hogy mégis mi történik a háttérben. Ági elmondja Mikinek, hogy Lizának nincs alibije Robi gyilkosságának idejéről, ugyanis nem emlékszik, mit csinált akkortájt, mikor megölték Robit. Miki rögtön levágja, hogy talán Liza lehetett a tettes, de Ági a végletekig védi gyermekét. Mikit ez nem hatja meg, így két lehetőséget ad: vagy hazahívja Ági Lizát, vagy Mikivel gyűlik meg a bajuk. Miután Miki távozik Ági felhívja Lizát, és megkéri, csak neki vegye fel a telefont, ugyanis elég nagy a káosz.

bk_aprilis6_1.png

Emília anyja abc sorrendbe rendezte a pszichonő dossziéit, mert a rabosítási szám szerinti sorrend nem tetszett neki, el is dicsekszik lányának cselekedetével, majd elindulnak az étterembe, ami a Margit-híd lábánál található hajón van. Nagymama ott is cseszegeti utódait, miért nem vörös húst eszik az unoka, miért lóg ki a combja a szoknyából, és amúgy is. Az unoka a szót áttereli a pszichonő és a férfiak témakörre, épp jókor, hisz megérkezik a mama által odaszervezett sárga nyakkendős randi, akit a jó hangú Háda János alakít. Az ürge állítólag folyamatosan hívogatja Emíliát, hisz kap némi hátszelet a nagyitól. Virágot hoz, ami némi poénkodásra ad okot, hisz ez pont a nagymama kedvenc virága. Háda János, a gyógyszerkutató professzor felajánlja, hogy legközelebb a megfelelő zöldből hoz, de nem úgy tűnik, hogy lesz legközelebb. Miután mama és a vendég távoznak Emília és a lánya elbeszélgetnek, például arról, hogy ,,a papa” sosem hordott volna ilyen nyakkendőt. Megtudjuk, hogy Emília férje két éve halt meg, és azóta nem volt férfi, aki érdekelné. A lánya azért nem így gondolja, s Emília ki is találja, hogy lánya Bartha Zsoltra gondol, de csak egy páciens, nem esete, mint férfi. A nagymamás együttlét Emília rendelőjében folytatódik, ahol addig kérdezget meg cseszeget, míg a pszichodoki kiböki, hogy már van egy férfi az életében, aki egy páciense volt. És mi a neve? – érdeklődik anyuka. Emília rávágja az első nevet, ami az eszébe jut: Zsolt!

bk_aprilis6_2.png

Gizi ismeretlen eredetű báros tárgyakat rak Laci elé, és rávezeti, hogy mivel ő maga sem tudja, mire jó, ezért elvégez egy tanfolyamot, hogy kitanulja a szakmát. Laci szerint ez legalább 10 hónapos komoly munka, nem gyorstalpaló, nem lesz ilyenre energiája Gizinek, és hát már nem is fiatal. Novákné szerint azonban nem kell aggódni, ha valamit akar, eléri. Laci fájlalja, hogy Gizi olyan hulla fáradt lesz, hogy mindig el fog maradni az esti hancúr. Ebben a tudatban megkéri Ottót, hogy segítsen neki pakolni, s habár a srác már nem dolgozik neki, azért segít. Gizi kitér a hitéből, amint meglátja, ráparancsol Ottóra, hogy azt csinálja, amiért pénzt kap, ne jótékonykodjon. Laci dühöng egy sort Vilinek, de az öreg nem érti, hogy egy felnőtt ember hogy lehet féltékeny egy ilyen nyikhajra, mint Ottó. Laci ezután átmegy a Rózsába szívatni a fiút. Birkapörköltet rendel, amit visszaküld, mivel nem ezt rendelte, hanem marhapörköltet. Amint Ottó elmenne a marhapörköltért, a másik marha ledob egy villát a földre, s szólítja Ottót: vegye fel. Ottó állja a sarat, olyannyira, hogy a raktárba is bemegy háromágú villát keresni, hiszen Laci csak azzal tudja megenni a pörköltszaftot. Amúgy a pörkölt sem ízlik neki, mert túl zsíros. Gizi ezen információkat hallván rögtön levágja, hogy Laci szívatta Ottót, s bosszút forral.

bk_aprilis6_3.png

Juli nézegeti a kincseit, amiből elég rendes mennyiséget betermelt, hiszen jól megy a kérvény üzlet. Ezen kívül mindig marad neki a leves sűrűjéből, és zuhanyozni is mehet az első tíz ember közt, ami nagyon nagy kiváltság. Juli dolgozik a kérvényeken, s Piros hoz neki egy újabb adagot. Farkasné Kerepes Marika is kérvényt kér, ő az, aki baltával csapta szét a férjét. Juli köszöni szépen, gyilkoson nem segít, akkor sem, ha már leülte. Sajnos ezen elhatározás hamar módosul, ugyanis Marika és az egyik fogdmegje elkapják Julit az öltözőben, és értésére adják, hogy jobb lesz, ha megírja azt a kérvényt Marikának. Juli így is tesz, kénytelen-kelletlen megírja a kérvényt, de végül összegyűri, hisz nem viszi rá a lélek, hogy egy gyilkosnak segítsen. Az őr hívja Julit és Pirost, hogy menjenek takarítani a fürdőbe, mert valaki mocskot hagyott. Elsőként Juli megy, s rögtön utána Marika a segítőjével. Egy partvissal sakkban tartják Julit, ekkor lép be Piros, aki amint látja, hogy gáz van, inkább hátat fordít és kisétál. ,,Na, kezdhetjük” – így Marika, aki nekiáll lóbálni a vizes lepedőt.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása