Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Farm 2x12 - A nap, amikor Dani még mindig nem költözött vissza (18+)

2016. április 03. 13:28 - Dzsudibí

Anikóval indítunk, aki szintén nagy hogyvolt rajongó lehet, mert mióta Bruti szóvá tette lábainak természetellenesen görbülő mivoltát, azóta igyekszik a lehető legidétlenebbül pakolgatni őket, hátha mindez feledésbe merül. Attila a hintán fütyörészve instruálja a díszes társaságot, olyan örök érvényű és megismételhetetlen igazságokat záporoztatva, mint ácsorgásbó nem élsz meg, aggyatok neki bőven. Meg is mondja a riportólban tökösen a frankót: az a baj, hogy ezek akarják itten az Attila bácsinak megmondani, hogy mennyi vízre van a fődnek szüksége, holott és vagyok itten az óriási, eszetlen nagy király. Szinti visszapofázna, de hamar visszaállítja alapállásba a lepénylesőt, amikor Attila felveti annak lehetőségét, hogy ma ebéd nélkül marad. 

1_1.png

Attila szopatja még kicsit a népet, fel kell tolniuk valami rönköt a dombra, amibe valami izé bele van izélve, ennél pontosabb leírást sajnos nem tudok adni, mert a fele megint ki van sípolva Attila mondandójának, a másik felét meg egyszerűen nem értem. Szinti szájából röpködnek a sípok meg a hülye gyökerek számolatlanul. Attila, a nők nagy tisztelője végül elküldi a lányokat fát hordani, azt hiszem elfelejtette, hogy egyszeri kiskirályágának végórája vészesen közeledik, és jelenleg nincs olyan ember a farmon, aki ne akarná majd halálba sz.patni. Laura igyekszik a dolgot egy kis lelkizéssel feloldani - Attila, mi a baj? - Attila válasza random szavak és mondattöredékek gyűjteménye, úgy mint most akkor lesz és lelazulunk, vagy ha minden van a háznál, akkor minden rendbe van, Laura kétségbeesetten lesi Szinti arcát, hátha ő értette, hogy mi Attila baja, de az csak cigiért pitizik a nagyfőnöknél. 

2_1.png

Jön Zé, meg a kihívás, köszönti az új fiút, akit eddig én se láttam, mondhatnám, hogy micsoda minőségi cseréje Márknak, de nem teszem, mert ránézésre egy fikarcnyival nem vagyunk beljebb Gáborral sem. - Milyen a hangulat idebent új Márk? - interjúvol Zé. - Há mikor milyen, egyszer vidám, egyszer csendes, egyszer jó - Zé gyorsan közbe is vág, mielőtt szegény fiú elsorolná az összes melléknevet, ami kapásból eszébe jut. Még megtudjuk, hogy Attila Vivit is belevágta a meleg mélyvízbe, amikor megjött, brávó. Zé és Sanya elvonulnak, Sanya is abban a hitben él, hogyha sokszor használ olyan nagy szavakat, mint SORS, akkor az értelmet ad majd a mondandójának, de ezzel ellentétben a szerencse szót 6 éve nem használja, halál unalmas, ugorjunk a kihívásra.

3_1.png

Sanya mondandója lassú és vontatott, és minden mondat végét még megtoldja egy idétlen vihogással is, kínomban már magzatpózba görnyedve verem ütemesen a fejem bármibe, ami elérhető közelségben van, mert félek tőle, hogy sosem jutunk a végire. Sándor szerinte nem ide való, és szerinte a nem oszt nem szoroz az csúnya SZÓnak számít. Szintitől tart, Heni ki akar tűnni a többiek közül, én speciel el is felejtettem már, hogy itt van. Sanya csűri csavarja a szót még mindig, Laura vágyakozva pillantgat felfelé paplanszájacskájának takarásából. Sanya a jól bevált - csak azért hívlak ki, hogy neked legyen jó, mert hátha én maradok kint és te visszajöhetsz, mert két hét alatt úgy megszerettelek, hogy a testvérem helyett is téged választanálak, és önös érdekeimet félretéve inkább a te javadat akarom, erősödj meg, és nyerd meg te a 20 milliót drága vér a véremből - kártyát rántja elő zsebéből, és jól kihívja Laurát. 

4_1.png

Dzsondír hozza a kajaellátmányt, amíg Attila és Dóri elpakolják a kamrába, addig a parasztok máris rávetik magukat a cukorra. Attila emészti magát, amiért már első héten felélte a pálinka készleteket, Dóri vigasztalja, hogy ki tudhatta, hogy a demizson nem töltődik újra magától. Gyökerek. Életképek: Laura 40 centis késsel pucol krumplit, a vacsinál meg nem tudják eldönteni, hogy kézfeltartással jelezzék egymásnak, hogy ki akar főtt és ki tükörtojást enni, vagy kupacokba rendeződve próbáljanak átlátni a káoszon. Ismétlem magam, gyökerek. Sanyának gasztroorgazmusa van, TMI, köszönjük. Ahogy elnézem, az egysejtűek nem tanultak az elmúlt hét hibáiból, és az első este felzabálnak megint mindent, hol vannak már a régi szép idők, amikor Dóri a legelőn négykézláb zabálta a füvet.

5_1.png

Brigi udvarol Gergőnek, a fogadtatás már nem egyértelmű:

- Hihetetlen módon kiegészítjük egymást, nem tudom feltűnt-e.

- Igen? Ez jelent valamit? Lehetnék a főnököd, arra célzol?

Hogy akkor most Gergő titkárnő melót ajánlott-e Briginek, vagy sem, az nem derül ki, mert a beszélgetés szerelmes fröcskölődésbe torkollik, szegény Brigi Kongót megszégyenítő szerelmes kutyaszemekkel bámul Gergő orcájába, de még nem tudja, hogy neki a barátzónából nincs kiút. 

6_1.png

Másnap reggel Dórinak indokolatlanul jó kedve van, gyanús is saját magának, én jobban aggódnék a berasztásodott, Deák téri hajléktalanokat megszégyenítő hajkoronája miatt, de szegény egyébként is több sebből vérzik, nem bántom még én is. Attila új szabályt alkot: a reggeli kávézáshoz fel kell kelni, nebassz. Fél órás vita következik a kávé, csoki és cigaretta szükségességéről, és az egysejtűek megállapítják, hogy mindhárom kell a túléléshez. De főleg a cigi, merhogy ugye nem eszel csokit, nem bassza szét az idegrendszeredet (sic!), de a nikotint mivel pótolják? Eközben odáig fajultak a dolgok, hogy Attila már a dekkekből csavarja magának a cigit, gondolom ez egy kicsit az otthonra és a normál kerékvágásra emlékezteti szegényt, hiába, a honvágy nagy úr.

7_1.png

Attila riportját a kecskékről és almákról véletlenül kétszer is bevágták, indítványozom, hogy minden Attilával készült jelenet esetén így járjon el az RTL, hátha így többet megértek abból, amit a világ felé közvetíteni igyekszik a szerencsétlen kreténje. Oktatást tart Laurának, hogy úgy párbajozzon, hogy meghallgatja mi a feladat, végiggondolja mit kell csinálni és megcsinálja, Laura bólogat, mert neki most még ez is nagy segítség volt. Mondanám, hogy a tyúkok spanolják Laurát a párbajra, de ebben a műsorban ez mást jelentene, úgyhogy pontosítok, a lányok próbálnak lelket önteni belé. 

8_1.png

Érkezünk a párbaj helyszínére, Zé "Jönnek a kis drágák" felkiáltással próbálja elütni az időt, amíg megérkeznek új Márk karizmai, meg a többiek. Laurát az motiválja, hogy nem adja fel, miközben a mellkasát cirógatja kihívóan. Ha Laura nem könyörgött volna Sanyának, hogy őt hívja ki, és ennek az aranylelkű sztrippernek nem esett volna meg rajta a szíve, akkor most Sándorral párbajozna. A kamera vált Sándor baljós tekintetétől sötét ábrázatára olyan fenyegető kísérő zene mellett, hogy a röhögéstől véletlenül lehugyozom a kanapét. Zé ismerteti a feladatot, van malac a toronyban, kötélfonat, kulcs, híd, meg létra, szegény Laura feje kész tanulmány, nagyokat sóhajtva próbálja felfogni, hogy akkor most mi a faszt is kéne csinálnia. Az biztos, a szerkesztők ezúttal nem bízták a véletlenre, ebben a párbajban Laura ne rúghat labdába. 

9_1.png

Nagyon sajnálom, hogy a kötélbogozás közben nem végig az ő arcát mutatják, de így is rendkívül szórakoztató látvány, a többiek biztatják, hogy a középsőt húzza most, a bal oldalit meg vissza, ehhez képest teljesen random ráncigálja a köteleket, valószínűleg abban bízva, hogy majd csak lesz valahogy, mert ugye úgy még nem vót, hogy ne legyen sehogy. Sanya szerzi meg előbb a kulcsot, én azon csodálkozom, hogy Launak egyáltalán sikerül, jön a hídépítés, fokozódik az izgalom, a többiek a tribŰnről igyekeznek segíteni neki - Rakd le a következőt, vedd a szöget a szádba (de ne nyeld le basszameg!), - veri a szögeket elszánt fejjel, mintha nem lenne holnap. Lényeg ami lényeg, nyilván Sanya a gyorsabb végül, mint kiderül csak az volt a baj, hogy Laura attól félt, hogy a hídépítésnél leüti az ujját. 

10.png

Laurát mindenki azzal vigasztalja, hogy de küzdöttél legalább, ami az én olvasatomban annyit tesz, hogy irgalmatlan balfasz voltál, de LEGALÁBB küzdöttél. Szinti sír, mert elveszíti a legjobb barátnőjét, és az esélyt, hogy meghúzza a paplanszájú kicsi lányt, őrületesen unalmas képsorok, Lau búcsúzik, rossz lesz itt hagyni MINKET, Szinti átvált zokogásba. 

11.png

A párbajjal lejár Attila kiskirálysága is, a többiek véleményezhetik az elmúlt egy hetet. Sándornak csak egy baja volt, hogy Attila NÉHA hadar, és NÉHA nem lehet érteni amit mond. Sanya szerint a gazdaság fellendült Attila irányítása alatt, csak a stílussal volt NÉHA baj (már ha az alpári paraszt szemétládát stílusnak lehet hívni). Ebben nagyjából mindenkinek egyezik a véleménye, Attila vigyorogva köszöni meg mindenkinek a hozzászólásokat, hálistennek nem veszi magára senki véleményét, és magasról szarik arra, hogy egy tajparaszt suttyónak tartják a többiek. Megtudjuk, hogy sokszor BEnézett dolgokat, hogy minden könnyebben menjen, és a dolgok siklódjanak, jelentsen ez bármit is. 

12.png

Szó szót követ, Attila és Norbi egymásnak esnek a teheneken vitázva, a szellemi párbaj pedig elképesztő szinteket ölt: - De büdös a szád bazdmeg! - Nem, mert neked büdös, bazdmeg! Mindig is csicska vótál, az is leszöl!!! Attila szerint mások leköpése még nem ütközik a szabályzattal, de Sándor szerint nem éri meg megkockáztatni, hátha mégis. Attila favágással vezetné le a feszkót, de még ahhoz is gyökér, úgyhogy jól odabaszarintja csak a fejszét és otthagyja. Anikó szerint a tehenet kellene kérdeznünk, hogy kinek van igaza. Az előzetes szerint holnap ellik a tehén, én meg ma este is sírva megyek aludni, mert hiányzik Dani. 

Címkék: 18+ a farm
258 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gia 2016.04.04. 19:27:11

@Commodore: Reklám után kiderül.

aloksak 2016.04.04. 19:32:05

@Gia: Meggyütt a Póstás! A heti gazda pedig Sanya lett.

Schlomo Goldberg 2016.04.04. 19:32:30

Nabaszdmeglaura. Sanya a hetigazda.

perszepolisz 2016.04.04. 19:32:54

Mikor ígérte meg Laura Sanyának, hogy ő lesz a heti gazda?

aloksak 2016.04.04. 19:32:54

@aloksak: Milllly meglepő. Indul a Fitnesz Farm.

Schlomo Goldberg 2016.04.04. 19:33:01

Sanya máris megkezdi az évértékelőt a Fitnesszfarmon.

aloksak 2016.04.04. 19:33:33

@perszepolisz: Nem láttuk. Gondolom titokban.

aloksak 2016.04.04. 19:34:33

Norbi arca. :D Heni fog fejni. :))

Commodore 2016.04.04. 19:34:51

Még mindig ásnak? Mit, tömegsírt?

aloksak 2016.04.04. 19:35:40

Attila főz. :)) Juhuuuuu!!

Schlomo Goldberg 2016.04.04. 19:36:40

Sanya és a mikromanagement.

perszepolisz 2016.04.04. 19:37:02

Attilát konyhafőnöknek kellett volna megtenni. Egyrészt, az elég sok elfoglaltság egy napra, meg hát abba a posztba mindenki belebukik.:D

2bullfighter2 2016.04.04. 19:37:24

@Furore Carcosa: a manipulátornak nem a bentiek a cinkosai, hanem a nézők. erre a legjobb példa vv attila. a bentiekkel azt csinált, amit akart. a nézők tudták a lépéseit, csak a bentiek nem.
annak mi értelme egy műsorban, hogy nem mutatják azt, aki a szálakat mozgatja?
itt nincs olyan játékos, aki összetett stratégiára, vagy manipulálásra képes.
attila a rosszfiú szerepét játssza, míg norbi a jófiúét. ez a döntésük tudatos. de stratégiájuk vagy manipulálási képességük zéró.

Gia 2016.04.04. 19:37:24

@aloksak: De láthattuk-hallhattuk,amikor kérte,hogy vele Sanya párbajozzon.Nem fidelsz castro? :-D

Schlomo Goldberg 2016.04.04. 19:37:42

Férfiak a konyhában, nők kint az állatok mellett és a földeken.
Biztos jól fog működni.

Schlomo Goldberg 2016.04.04. 19:39:30

Gyanítom hogy Sanya lezsírozta Laurával hogy akkor viszi prábajozni ha utána őt nevezi ki cserébe heti gazdának.

Gia 2016.04.04. 19:39:49

@Schlomo Goldberg: Ez nem Sanya hibája lesz.Lóra döntése.

Gia 2016.04.04. 19:43:13

@Schlomo Goldberg: Nem úgy volt.Lóra ajánlgatta,hogy megteszi heti főnöknek,ha kihívja párbajra és kiesik.Sanya akkor is mondta,hogy ez azért nem biztos,hogy annyira jó ötlet,és most sem örült.

aloksak 2016.04.04. 19:44:57

@Gia: Azt igen. De konkrétan nem hallottam, hogy Laura azt mondta volna neki, cserébe megteszlek heti gazdának. :) Vagy volt ilyen?

aloksak 2016.04.04. 19:45:46

@Gia: Ez mikor volt? Lemaradtam róla. Basszus. :D

aloksak 2016.04.04. 19:46:53

@Schlomo Goldberg: Tuti. Majd ha a kaja nem lesz jó, a lányok fellázadnak :)

perszepolisz 2016.04.04. 19:47:06

Sly már nem bírta gyűrődést egyedül. Hozott egy segédparasztot.

perszepolisz 2016.04.04. 19:47:25

Sly már nem bírta gyűrődést egyedül. Hozott egy segédparasztot.

aloksak 2016.04.04. 19:47:38

@Gia: Vettem. Főnökasszony. ;)

Schlomo Goldberg 2016.04.04. 19:49:34

@Gia: a kieső hozhat döntéseket arra nézve hogy mi hogy legyen a távozása után?

Gia 2016.04.04. 19:51:42

@Schlomo Goldberg: Igen.Mondjuk ha bejön az a sok birka csak szükség lesz a pasikra is.

perszepolisz 2016.04.04. 19:53:17

Ez az András gazda az igazi szakártő, én úgy látom.

Commodore 2016.04.04. 19:54:06

Kongó szájba lesz rúgva.

Krétagarbó 2016.04.04. 20:01:39

@perszepolisz: én is azt hiszem. Lehet, hogy Sly csak dgy díszparaszt?

aloksak 2016.04.04. 20:11:08

@Krétagarbó: Lehet. Bár én nem láttam azt a műsort, amiben anno feleséget keresett. Ott mindent maga csinált a saját gazdaságában vagy voltak emberei? Mert ez most így furán jött ki, hogy hozott magával egy "segítséget".

beacska 2016.04.04. 20:13:18

@aloksak: nekem gyanús, h Kongó valóban Gery kutyája-e...azok a szárazbaszások, amit a kutya szokott művelni Gery lábán tipikus dominancia-jelek

perszepolisz 2016.04.04. 20:13:36

Abban a műsorban tényleg gazdák voltak. Sly is az, de szerintem egyszerűen csak inkább növénytermesztéssel foglalkozik.

perszepolisz 2016.04.04. 20:14:34

Amúgy én arra gondoltam, hogy ezé az András gazdáé itt minden állat. Ez vajon lehetséges?

Janossz 2016.04.04. 20:16:21

@PeniValdes: Az ajánlóban valami Törőcsik M. feltörekvő színésznő mondta volt, hogy tavaly még terelgette a fűnyírót. Na jó, nem egy Alekosz formátum, de hát valamit csak letett az asztalra....
Mi az a Telki? Olümposz vagy Walhalla??:-)

perszepolisz 2016.04.04. 20:19:21

Kikerestem, az az András gazda is volt a "Házasodna a gazda"-ban, Baromi belterjes ez a szakma is mit mondjak

mákoskecsöpösfreestylekolbász 2016.04.04. 20:20:03

Csak az adás elején tartok, de a buli alatti történéseket kínos nézni

Krétagarbó 2016.04.04. 20:23:52

@mákoskecsöpösfreestylekolbász: Diára gondolsz? Már kínos nézni, ahogy alázza magát.

Janossz 2016.04.04. 20:23:55

A szegény kutyának szüksége lenne valami szakemberre. Volt egy Tibi kutyám, nagyon hasonló fazon, egy reggel arra keltem, hogy a betolakodó őzet egyetlen harapással ártalmatlanította.
Amúgy nagyon barátságos, jól szocializált kutya volt. De zsákos pulykától, szamártól nem csinálta volna össze magát. Úgy látszik, az önbizalomhiány átragadt rá, Gergő is túl visszahúzódó.

Krétagarbó 2016.04.04. 20:26:09

@aloksak: Heni és a spárga, hát mit mondjak leesett az állam:))) Haj-rá Heni! :)

Janossz 2016.04.04. 20:26:48

@mákoskecsöpösfreestylekolbász: Ez az asztalon táncolás valami menő dolog?
Már rendeztem pár bulit, de amelyik vendégem ilyesmire vetemedett volna, elég hamar kinn találja magát.

mákoskecsöpösfreestylekolbász 2016.04.04. 20:27:02

@Krétagarbó: Úgy az egészre. Mondjuk az is igaz, hogy nem igazán kéne már tepernie Norbi után...

aloksak 2016.04.04. 20:27:43

@beacska: Igen. Én mondtam is korábban, hogy velem az enyémnek eszébe sem jutna ilyet művelni. Tudja, hogy én vagyok a Főnök. Elég ha úgy nézek rá, szólnom sem kell, és már tudja hogy hunyászkodni kell. Szóval vagy nem az övé, vagy nem tisztázta le vele eddig, kettőjük közül ki is a falkavezér. Ha utóbbi, akkor az elég gáz.

aloksak 2016.04.04. 20:28:49

@Krétagarbó: Nekem is, elhiheted. :D Főleg hogy bármiféle erőlködés nélkül, mintha ez lenne a legtermészetesebb dolog. :D Nekem még nézni is fájt. :D

2bullfighter2 2016.04.04. 20:32:00

@beacska: vv peti manipulátor :D ugyan. kiválasztotta magának játszadozni cristofelt, veronikát, diát, akik sokszor azt sem tudták, melyik a jobb és a bal kezük. magyarul eljátszogatott a debilekkel. az nem nagy kunszt.
a nagy falatok - gergő, kinga, csaba, fecó - őhozzájuk hozzá sem nyúlt péter. és manipulálni sem tudta őket.
attila megalakította a cinkos bt-t (péterrel). valójában teljesen önálló játékos volt és szarrá manipulálta pétert is.
nem véletlen nem hallunk péterről azóta sem. ja de, egyszer olvastam valahol pár hónappal ezelőtt, hogy a barna barnabás nevű förmedvénnyel valami klipet forgatott egy roncstelepen. ha lenne esze, akkor ilyent nem vállal be. ha tudott volna manipulálni, akkor megnyerte volna a játékot. így csak a debilekre futotta a műsorban és az után is.

Krétagarbó 2016.04.04. 20:37:05

@Janossz: az egyetemen mi azért egy szint után rendszeresen az asztalon táncoltunk. Tört is el pár asztalláb...

aloksak 2016.04.04. 20:42:32

@Krétagarbó: Szabad megkérdezni, milyen volt ez az a szint? :D Csak azért mert szándékomban áll a hétvégén egy buli rendezése, és hogy képben legyek már. :D Jobb előre felkészülni. :D Aki ráér aznap este, szívesen látom. :) A belépő egy üveg itóka. :D

Krétagarbó 2016.04.04. 20:44:12

@aloksak: hihihi, arra már nem emlékszem.

aloksak 2016.04.04. 20:44:54

@Krétagarbó: Rossz válasz. :D Akkor jó kis bulik lehettek. :D

2bullfighter2 2016.04.04. 20:45:11

@aloksak: na, hová valósi vagy? közelemben laksz, beugrok. :D

aloksak 2016.04.04. 20:47:26

@2bullfighter2: Keleti országrészben lakom. :)

2bullfighter2 2016.04.04. 20:50:09

@aloksak: hát a keleti országrész elég tág fogalom. így nehezen foglak megtalálni. :D

Janossz 2016.04.04. 20:50:46

@Krétagarbó: Jól van, mindenki volt fiatal. De ahol asztalláb törik, ott emberláb is törhet, meg más is.
És ez kb. az utolsó szempont, amiért ellenzem a dolgot.
Különben rendes tánchoz nincs elég nagy asztal, szvsz.

aloksak 2016.04.04. 20:50:56

@2bullfighter2: Hajdú-Bihar megye. Debrecen közelében. :)

beacska 2016.04.04. 20:52:54

@2bullfighter2: nem fogom neked elmagyarázni. lejárt lemez...de nagyon félrenézted a dolgot. de kicsit örülök is neki, mert akkor ezek szerint nem volt annyira átlátszó a dolog :DDDD

beacska 2016.04.04. 20:53:49

@Krétagarbó: :DDD te a Henivel jártál egy egyetemre? mert nálunk a földön ment a pogó ;)

2bullfighter2 2016.04.04. 20:54:15

@aloksak: na akkor ha egyszer arra járok, meglátogatlak. mert én meg a nyugati országrészben lakom, a határ közelében ;)

aloksak 2016.04.04. 20:55:56

@2bullfighter2: Rendben. De lehet hamarabb fogok én te feléd járni. Ha így lesz, majd küldök egy privi üzenetet. :) És megiszunk egy sört. :D

beacska 2016.04.04. 20:59:07

@2bullfighter2: :D azt a klippet én is láttam. szerintem is borzasztó és egyáltalán nem vicces...

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.04. 21:32:06

micsoda emlékek...asztaltörés,meg társai

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.04. 21:33:17

látom sanya lett a HG...kíváncsi leszek rá..nekem olyan elvraázsolt a hapsi

Krétagarbó 2016.04.04. 21:36:40

@beacska: nem. Én azt hittem, minden egyetemen ez ment:))

Krétagarbó 2016.04.04. 21:37:38

@Janossz: így utólag már én is le vsgyok döbbenve magamon:D

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.04. 21:40:18

@Krétagarbó: az nem tudom milyen,de én mindig azt érzem,hogy nincs jelen...

aloksak 2016.04.04. 21:47:46

@Krétagarbó: Csak fitnesz őrült, ex chippendale. :D

Puncylla 2016.04.04. 21:47:56

@Krétagarbó: olyan körülményesen nyögdécseli ki a mondanivalóját, hogy a beosztottak nem is fogják tudni, mit akar

aloksak 2016.04.04. 21:53:56

@PeniValdes: Mit ártottam neked? :D Magyarország. Így rendben van? :D

aloksak 2016.04.04. 21:56:19

@PeniValdes: Azt nem tagadom. :D Csak ott keresettek, de nem találtok. :D

Well... 2016.04.04. 21:58:11

@PeniValdes: Canadanak (is) a nyugati resze jobb, mar csak az idojaras miatt is .. (mondjuk szerintem a keleti meg elhetobb, de nem jobb)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.04. 22:02:51

@Well...: Vancouver szép (lehet)
de azért New Brunswick is szép lehet.
Az államoknak mindkét oldala szép,legalábbis a Grosmutter szerint.

Well... 2016.04.04. 22:06:36

@PeniValdes: ja BC az kiskina, jo az idojaras, megfizethetetlenek az arak, viszont a hegyek tenyleg szepek, a keleti tartomanyok azok inkabb europaiak, quebectol keletre.. viszont fel kell kossd a bundabugyit, mert elofordul, h havazik 6 hnapon keresztul... konkretan 2 evszak van
1: megy a tel
2: jon a tel

:o))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.04. 22:07:51

@Well...: Ausztráliánál hülyébb hely szerintem nincs:)

Well... 2016.04.04. 22:15:47

@PeniValdes: az elozetesbe mutattak, hogy a szini meglovagolta (nem ugy ) , az osember meg nezzte, mondjuk tegnapelotti elozetesbe volt, h az osember ulimeg, es mikor nem akar menni , akkor kinez a kamera mogotti ugyeletes allatvedore, h lehet-e paskolni a feneket, hogy osztokelje kicsit, vagy az mar nem fer bele a kulturaba? laccik iranyitva vannak ezerrel :o))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.04. 22:19:56

@Well...: én kislányként treníroztattam a tyúkokat, fellógattam a lucernát,amihez fel kellett nekik ugrálnui

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.04. 22:25:26

skacok,holnap gömböket fognak dobálni az univerzumba

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.04.04. 22:39:07

@2bullfighter2: A nagyon szép és okos nők messzire elkerülik a Gizella féléket. :-)

Furore Carcosa 2016.04.04. 23:08:13

Benyomások:
A párbajok után ezek szerint ócska lőréket küldenek be a farmra és kötelező ünneplés van, a bulikafaktor erősítésére, amit én egyre idegesítőbbnek találok. Alig maradt már pasi a játékban, aki ne égette volna be magát sakálrészegen. Ilyet bármikor láthatok a sarki Kispiszkosban, fölösleges Szlovéniából közvetíteni.
Favágó Norbi becsülettel végigcsinálta az elletést, de a racionalitásával még bajok vannak. Amikor én először és utoljára mentem égő cigivel egy pajta közelébe, szó nélkül akkora pofont kaptam, hogy majd lerepült a fejem. Lány létemre, tizenhat évesen, a nagyapámtól. Arányos összevetésben Norbit szekérrúddal kellett volna főbe kólintani.
Izom Sanya hetigazdának nem jósolok fényes jövőt a farmon. Mindenkit ki fog borítani ezekkel a csoportos meditációkkal, fitneszbemutatókkal és egyéb marhaságokkal. Nálam legalábbis nagyon szakadna a cérna, ha délutáni pihenő helyett kivezényelnének az univerzum gömbjét ráncigálni. Stratégialiag viszont Sanya pozíciója lehetőséget ad Fitnesz Vivinek az erősödésre és a kapcsolatépítésre. Senki nem fogja pazarolni rá a szavazatát, mert tudják, hogy a hetigazda úgyis megvédi és mást küld helyette párbajozni.
A fiúk-lányok helycserés támadás első blikkre marhaságnak tűnik, valójában azonban van benne ráció. Ha a jószágállomány így gyarapodik, fordított arányban a játékosok számával, a végjátékban mindenkinek értenie kell mindenhez, különben széthullik a farm. Az utolsó bennmaradóknak úgy kell majd lótniuk-futniuk, mint a mérgezett egér.

Furore Carcosa 2016.04.04. 23:40:01

@2bullfighter2: „annak mi értelme egy műsorban, hogy nem mutatják azt, aki a szálakat mozgatja?”
Annak tényleg semmi értelme, de a reality kemény forgatókönyv nélkül megy, az események olykor rácáfolnak a várakozásra. Az elején az egész adásidőből Tépőzáras Gizella folyt, mert úgy tervezték, hogy ő lesz majd a farm Nagy Manipulátora, csak hát az a címeres ökör kint is, bent is mindent elcseszett. Ugrott az első klikkesedés, ugrott a nagy románc, ugrott az alapkonfliktus. A csatornának most menet közben kell építkeznie a romokból, de én őszintén szólva nem bánom, mert az eredeti recept szerint készült gizelladíszes trash-menühöz nagyon nem volt étvágyam, ebből pedig még valami emészthető is lehet.
„itt nincs olyan játékos, aki összetett stratégiára, vagy manipulálásra képes„
Hm. Ezt honnan veszed? Levágod róluk ránézésre?
„attila a rosszfiú szerepét játssza, míg norbi a jófiúét. ez a döntésük tudatos. de stratégiájuk vagy manipulálási képességük zéró”
Nem is róluk beszéltem, amikor a legjobban taktikázó játékosokat emlegettem, bár Vadember Attisnak szerintem van stratégiája.

Furore Carcosa 2016.04.04. 23:42:51

@Commodore: Úgy látom, ennek a kecskének rendesen ápolták a patáját. :)

Furore Carcosa 2016.04.05. 02:00:21

Fitnesz Vivi néha meglepően okosakat tud mondani (mint a párbaj előtt Laurának), máskor meg nagyon szőke. Például bulikázás közben, amikor az „élj a mának! élj a mának! te se leszel már fiatalabb!” bölcsességgel biztatta Brigit, hogy ne hessegesse már annyira magától az atomrészeg Kaszkadőr Gergőt.
Hát, én a Brigi korosztálya vagyok, de meg sem fordulna a fejemben, hogy kamerák előtt összefeküdjek egy gyakorlatilag vadidegen pasival, akármennyire jóképű és akármilyen gőzerővel fűz. Szűzies együtt alvás szintén kizárva, engem ne ölelgessen ugyanabban a ruhában, mint a kutyáját. Némi csőrözésről viszont egy idő után szó lehet, szigorúan csak józanon, amíg minden héten arra szavaz, akiben megállapodunk (vagyis akit én sugallok neki). A kameráknak persze eljátszanám az ilyenkor igényelt románcot. Aztán félrevonnék egy szóló nőt, nem a fruskagárdából, hogy figyelj, fogjunk össze, én szállítok két tuti szavazatot. Három szavazat itt már elég, hogy bárkit felterjesszünk párbajra, mert az alfahímek mind vezérbikának képzelik magukat és összevissza pakolják egymásra a jeleket. Velük nem kell foglalkozni, mind veri a mellét, hogy micsoda szégyen lenne nőt kihívni. Koncentráljunk inkább a fruskagárdára, mielőtt befognák maguknak a bikákat. Ezek persze valószínűleg közülünk fognak ellenfelet választani, de annyi baj legyen, őket még nem láttam spárgázni az asztalon.
Ja, és nem föltétlenül tepernék a fődíjra. Lefogadom, hogy a csatorna a tiplizőkön kívül minden játékosnak ad zsetont, minél később hullanak ki, annál többet. És ezen kívül is rengeteg módja van annak, hogy a résztvevők profitáljanak a műsorból. Heni és Dóri például állítólag karkötőket készít a szabadidejében, hogy a játék után farmszuvenírként értékesítsék őket. Legalábbis Tépőzáras Gizella szerint, aki ezzel próbálta kimagyarázni, hogy Dóri jobban köt csomókat nála.

Well... 2016.04.05. 04:58:42

@Furore Carcosa: en ugy vagyok ezzel, h mikor tul ertelmeseket mondanak abban nem az ertelem megnyilvanulasat latom, hanem a riportban levo pszihomokus szavait hallom vissza :oP

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.05. 05:42:34

@Furore Carcosa: "A fiúk-lányok helycserés támadás első blikkre marhaságnak tűnik, valójában azonban van benne ráció. " Van, de hogy ezt nem Laura találta ki az fix... (ez szerkesztői instrukció volt). Amúgy alapjábavéve szerintem a lányok a mezőn nehezebb feladat, mint a fiúk a konyhán.

lac64 2016.04.05. 08:07:13

@Well...: Volt egy kis időugrás :). Az előző előzetesben Atti már birkát nyírt, ebben a részben meg szinte még meg sem érkeztek.

Krétagarbó 2016.04.05. 11:13:05

@Furore Carcosa: Nem tudom, hogy a karkötős történetnek mennyi a realitása, de az tény, hogy Heni pl. azért is ment be, hogy valamennyire bekerüljön a "véráramba". Ilyen-olyan film vagy sorozatszerep, éneklés (képzett és szép hangja van), stb...
De nyilván a fő cél a 20 milla, de ha már megismerik szélesebb körben a nevét, az nagyon jó.

Krétagarbó 2016.04.05. 11:13:57

@Well...: nme feltétlenül. Ez a casting teljesen más elveken ment, mint az utóbbi VV-k.

Krétagarbó 2016.04.05. 11:14:57

@lac64: 2 napos csúszás lehet a történtek és az adás között sztem.
süti beállítások módosítása