Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Farm 2x12 - A nap, amikor Dani még mindig nem költözött vissza (18+)

2016. április 03. 13:28 - Dzsudibí

Anikóval indítunk, aki szintén nagy hogyvolt rajongó lehet, mert mióta Bruti szóvá tette lábainak természetellenesen görbülő mivoltát, azóta igyekszik a lehető legidétlenebbül pakolgatni őket, hátha mindez feledésbe merül. Attila a hintán fütyörészve instruálja a díszes társaságot, olyan örök érvényű és megismételhetetlen igazságokat záporoztatva, mint ácsorgásbó nem élsz meg, aggyatok neki bőven. Meg is mondja a riportólban tökösen a frankót: az a baj, hogy ezek akarják itten az Attila bácsinak megmondani, hogy mennyi vízre van a fődnek szüksége, holott és vagyok itten az óriási, eszetlen nagy király. Szinti visszapofázna, de hamar visszaállítja alapállásba a lepénylesőt, amikor Attila felveti annak lehetőségét, hogy ma ebéd nélkül marad. 

1_1.png

Attila szopatja még kicsit a népet, fel kell tolniuk valami rönköt a dombra, amibe valami izé bele van izélve, ennél pontosabb leírást sajnos nem tudok adni, mert a fele megint ki van sípolva Attila mondandójának, a másik felét meg egyszerűen nem értem. Szinti szájából röpködnek a sípok meg a hülye gyökerek számolatlanul. Attila, a nők nagy tisztelője végül elküldi a lányokat fát hordani, azt hiszem elfelejtette, hogy egyszeri kiskirályágának végórája vészesen közeledik, és jelenleg nincs olyan ember a farmon, aki ne akarná majd halálba sz.patni. Laura igyekszik a dolgot egy kis lelkizéssel feloldani - Attila, mi a baj? - Attila válasza random szavak és mondattöredékek gyűjteménye, úgy mint most akkor lesz és lelazulunk, vagy ha minden van a háznál, akkor minden rendbe van, Laura kétségbeesetten lesi Szinti arcát, hátha ő értette, hogy mi Attila baja, de az csak cigiért pitizik a nagyfőnöknél. 

2_1.png

Jön Zé, meg a kihívás, köszönti az új fiút, akit eddig én se láttam, mondhatnám, hogy micsoda minőségi cseréje Márknak, de nem teszem, mert ránézésre egy fikarcnyival nem vagyunk beljebb Gáborral sem. - Milyen a hangulat idebent új Márk? - interjúvol Zé. - Há mikor milyen, egyszer vidám, egyszer csendes, egyszer jó - Zé gyorsan közbe is vág, mielőtt szegény fiú elsorolná az összes melléknevet, ami kapásból eszébe jut. Még megtudjuk, hogy Attila Vivit is belevágta a meleg mélyvízbe, amikor megjött, brávó. Zé és Sanya elvonulnak, Sanya is abban a hitben él, hogyha sokszor használ olyan nagy szavakat, mint SORS, akkor az értelmet ad majd a mondandójának, de ezzel ellentétben a szerencse szót 6 éve nem használja, halál unalmas, ugorjunk a kihívásra.

3_1.png

Sanya mondandója lassú és vontatott, és minden mondat végét még megtoldja egy idétlen vihogással is, kínomban már magzatpózba görnyedve verem ütemesen a fejem bármibe, ami elérhető közelségben van, mert félek tőle, hogy sosem jutunk a végire. Sándor szerinte nem ide való, és szerinte a nem oszt nem szoroz az csúnya SZÓnak számít. Szintitől tart, Heni ki akar tűnni a többiek közül, én speciel el is felejtettem már, hogy itt van. Sanya csűri csavarja a szót még mindig, Laura vágyakozva pillantgat felfelé paplanszájacskájának takarásából. Sanya a jól bevált - csak azért hívlak ki, hogy neked legyen jó, mert hátha én maradok kint és te visszajöhetsz, mert két hét alatt úgy megszerettelek, hogy a testvérem helyett is téged választanálak, és önös érdekeimet félretéve inkább a te javadat akarom, erősödj meg, és nyerd meg te a 20 milliót drága vér a véremből - kártyát rántja elő zsebéből, és jól kihívja Laurát. 

4_1.png

Dzsondír hozza a kajaellátmányt, amíg Attila és Dóri elpakolják a kamrába, addig a parasztok máris rávetik magukat a cukorra. Attila emészti magát, amiért már első héten felélte a pálinka készleteket, Dóri vigasztalja, hogy ki tudhatta, hogy a demizson nem töltődik újra magától. Gyökerek. Életképek: Laura 40 centis késsel pucol krumplit, a vacsinál meg nem tudják eldönteni, hogy kézfeltartással jelezzék egymásnak, hogy ki akar főtt és ki tükörtojást enni, vagy kupacokba rendeződve próbáljanak átlátni a káoszon. Ismétlem magam, gyökerek. Sanyának gasztroorgazmusa van, TMI, köszönjük. Ahogy elnézem, az egysejtűek nem tanultak az elmúlt hét hibáiból, és az első este felzabálnak megint mindent, hol vannak már a régi szép idők, amikor Dóri a legelőn négykézláb zabálta a füvet.

5_1.png

Brigi udvarol Gergőnek, a fogadtatás már nem egyértelmű:

- Hihetetlen módon kiegészítjük egymást, nem tudom feltűnt-e.

- Igen? Ez jelent valamit? Lehetnék a főnököd, arra célzol?

Hogy akkor most Gergő titkárnő melót ajánlott-e Briginek, vagy sem, az nem derül ki, mert a beszélgetés szerelmes fröcskölődésbe torkollik, szegény Brigi Kongót megszégyenítő szerelmes kutyaszemekkel bámul Gergő orcájába, de még nem tudja, hogy neki a barátzónából nincs kiút. 

6_1.png

Másnap reggel Dórinak indokolatlanul jó kedve van, gyanús is saját magának, én jobban aggódnék a berasztásodott, Deák téri hajléktalanokat megszégyenítő hajkoronája miatt, de szegény egyébként is több sebből vérzik, nem bántom még én is. Attila új szabályt alkot: a reggeli kávézáshoz fel kell kelni, nebassz. Fél órás vita következik a kávé, csoki és cigaretta szükségességéről, és az egysejtűek megállapítják, hogy mindhárom kell a túléléshez. De főleg a cigi, merhogy ugye nem eszel csokit, nem bassza szét az idegrendszeredet (sic!), de a nikotint mivel pótolják? Eközben odáig fajultak a dolgok, hogy Attila már a dekkekből csavarja magának a cigit, gondolom ez egy kicsit az otthonra és a normál kerékvágásra emlékezteti szegényt, hiába, a honvágy nagy úr.

7_1.png

Attila riportját a kecskékről és almákról véletlenül kétszer is bevágták, indítványozom, hogy minden Attilával készült jelenet esetén így járjon el az RTL, hátha így többet megértek abból, amit a világ felé közvetíteni igyekszik a szerencsétlen kreténje. Oktatást tart Laurának, hogy úgy párbajozzon, hogy meghallgatja mi a feladat, végiggondolja mit kell csinálni és megcsinálja, Laura bólogat, mert neki most még ez is nagy segítség volt. Mondanám, hogy a tyúkok spanolják Laurát a párbajra, de ebben a műsorban ez mást jelentene, úgyhogy pontosítok, a lányok próbálnak lelket önteni belé. 

8_1.png

Érkezünk a párbaj helyszínére, Zé "Jönnek a kis drágák" felkiáltással próbálja elütni az időt, amíg megérkeznek új Márk karizmai, meg a többiek. Laurát az motiválja, hogy nem adja fel, miközben a mellkasát cirógatja kihívóan. Ha Laura nem könyörgött volna Sanyának, hogy őt hívja ki, és ennek az aranylelkű sztrippernek nem esett volna meg rajta a szíve, akkor most Sándorral párbajozna. A kamera vált Sándor baljós tekintetétől sötét ábrázatára olyan fenyegető kísérő zene mellett, hogy a röhögéstől véletlenül lehugyozom a kanapét. Zé ismerteti a feladatot, van malac a toronyban, kötélfonat, kulcs, híd, meg létra, szegény Laura feje kész tanulmány, nagyokat sóhajtva próbálja felfogni, hogy akkor most mi a faszt is kéne csinálnia. Az biztos, a szerkesztők ezúttal nem bízták a véletlenre, ebben a párbajban Laura ne rúghat labdába. 

9_1.png

Nagyon sajnálom, hogy a kötélbogozás közben nem végig az ő arcát mutatják, de így is rendkívül szórakoztató látvány, a többiek biztatják, hogy a középsőt húzza most, a bal oldalit meg vissza, ehhez képest teljesen random ráncigálja a köteleket, valószínűleg abban bízva, hogy majd csak lesz valahogy, mert ugye úgy még nem vót, hogy ne legyen sehogy. Sanya szerzi meg előbb a kulcsot, én azon csodálkozom, hogy Launak egyáltalán sikerül, jön a hídépítés, fokozódik az izgalom, a többiek a tribŰnről igyekeznek segíteni neki - Rakd le a következőt, vedd a szöget a szádba (de ne nyeld le basszameg!), - veri a szögeket elszánt fejjel, mintha nem lenne holnap. Lényeg ami lényeg, nyilván Sanya a gyorsabb végül, mint kiderül csak az volt a baj, hogy Laura attól félt, hogy a hídépítésnél leüti az ujját. 

10.png

Laurát mindenki azzal vigasztalja, hogy de küzdöttél legalább, ami az én olvasatomban annyit tesz, hogy irgalmatlan balfasz voltál, de LEGALÁBB küzdöttél. Szinti sír, mert elveszíti a legjobb barátnőjét, és az esélyt, hogy meghúzza a paplanszájú kicsi lányt, őrületesen unalmas képsorok, Lau búcsúzik, rossz lesz itt hagyni MINKET, Szinti átvált zokogásba. 

11.png

A párbajjal lejár Attila kiskirálysága is, a többiek véleményezhetik az elmúlt egy hetet. Sándornak csak egy baja volt, hogy Attila NÉHA hadar, és NÉHA nem lehet érteni amit mond. Sanya szerint a gazdaság fellendült Attila irányítása alatt, csak a stílussal volt NÉHA baj (már ha az alpári paraszt szemétládát stílusnak lehet hívni). Ebben nagyjából mindenkinek egyezik a véleménye, Attila vigyorogva köszöni meg mindenkinek a hozzászólásokat, hálistennek nem veszi magára senki véleményét, és magasról szarik arra, hogy egy tajparaszt suttyónak tartják a többiek. Megtudjuk, hogy sokszor BEnézett dolgokat, hogy minden könnyebben menjen, és a dolgok siklódjanak, jelentsen ez bármit is. 

12.png

Szó szót követ, Attila és Norbi egymásnak esnek a teheneken vitázva, a szellemi párbaj pedig elképesztő szinteket ölt: - De büdös a szád bazdmeg! - Nem, mert neked büdös, bazdmeg! Mindig is csicska vótál, az is leszöl!!! Attila szerint mások leköpése még nem ütközik a szabályzattal, de Sándor szerint nem éri meg megkockáztatni, hátha mégis. Attila favágással vezetné le a feszkót, de még ahhoz is gyökér, úgyhogy jól odabaszarintja csak a fejszét és otthagyja. Anikó szerint a tehenet kellene kérdeznünk, hogy kinek van igaza. Az előzetes szerint holnap ellik a tehén, én meg ma este is sírva megyek aludni, mert hiányzik Dani. 

Címkék: 18+ a farm
258 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mirocska 2016.04.03. 14:23:18

Nagyon jó lett a poszt! :))
Nekem már élvezetesebb olvasni, mint nézni! :))

aloksak 2016.04.03. 15:08:54

Köszi a posztot. Jó lett. :))

☺ágica 2016.04.03. 15:25:41

ismét nagyon jő lett, köszi:DDDD

Gia 2016.04.03. 16:39:48

Sztem nem marad a barátzónában Brigi.

aloksak 2016.04.03. 17:13:19

@Gia: Brigi szeretné ezt, kérdés Gergő is.

CsicseriErika 2016.04.03. 17:50:30

köszi dzsudibí, megint nagyon jó lett :) Riportól :D

Akármi Áron 2016.04.03. 18:48:17

@beacska: :))) Tényleg mindig az! De lehet, h pont így jó!

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.03. 18:50:54

Amikor Sanya előadta a Sorsos szöveget,az ott volt,megaz is amikor elkezdett melegíteni..

beacska 2016.04.03. 19:43:49

egyébként eddig bejött a papírforma: az 1/3 bohóc, 1/3 "anya", 1/3 igavonó közül a reszli már ki is potyogott. Úgy érzem Cinty átkerült a bohóc-kategóriából az igavonóba...talán...

véleményem szerint a köv. kiesőVivike lesz. bár neki erős lelkitársnak ott van Sanya, de aztán senki több.

kíváncsi vagyok, ki lesz a köv. Gazda. Attila Laut a héten behozta konyhai munkára, meg lennék lepve, ha hálából nem őt nevezte volna meg újra...mert ki mást? Cintikét? esetleg Dia jöhet még be a képbe

mákoskecsöpösfreestylekolbász 2016.04.03. 20:10:15

@beacska: Köszi a szívességet alapot Sanyát ;)

Sándor amúgy nagyon beállt Attila mögé, azt vettem észre mostanában.

Gia 2016.04.03. 20:39:37

@aloksak: Gergő már készített Briginek hintát.(Még ha felsőbb utasításra is..)

beacska 2016.04.03. 22:00:42

@mákoskecsöpösfreestylekolbász: nem hinném. Sanya hülye lenne elvállalni. Mit idegeskedjen?

nem értek egyet azzal, h Sándor Attila seggét nyalja. Egyrészt pihen, másrészt Atti csak vele tudja autentikusan megbeszélni a nehézségeket. tapasztalatból...szerintem fárasztó lehet az elején HG-nak lenni...idegörlő

aloksak 2016.04.03. 22:26:31

@Gia: Tudom. De eddig nem láttam hogy annyira oda meg vissza lenne érte. Mintha valóban utasításra kellene neki oda lenni Brigiért.

aloksak 2016.04.03. 22:28:19

@PeniValdes: Gergő? Ezt jelnek tartod?

aloksak 2016.04.03. 22:33:53

@PeniValdes: Értem. És elhiszem. Ti nők ezt jobban tudjátok.

Gia 2016.04.03. 23:32:49

@aloksak: Már táncikoltak is,meg Gergő a lány fenekét fogdosta.Talán abban a vidiben,ahol Sanya öltáncot járt az asztalon Heninek.Szóval várható még itt egy kis pitty-putty. ;-)

zsiroskenyer8686 2016.04.04. 00:20:36

Szerintem a Gergő-Brigi story tuti, hogy rendezői utasítás. Nehogy már az alamuszi macsó rámenjen erre az egyszálbél nőre, hát se combja, melle, arca.. semmi. Legalábbis nekem nem szép.
Természetesen a benső értékek a legfontosabbak a világon, na persze, de ez már tényleg ordító különbség szerintem.
Lau szerintem Szintigirl-t nevezik meg hetigazdának, itt az ideje, hogy csaj legyen a főnök és hogy Attis-t is egy kicsit visszaszopassa.
Ha tényleg Cinti lesz akkor úgy érzem elég sok konfliktusa lesz elsősorban a többi tyúkanyóval.

Well... 2016.04.04. 01:20:35

na innentol kezdve a qtyas gergo neve Mr Valium :o) eddig azt hittem α-ban van, de annal sokkal melyebben , a tepozaras gizellaval valo osszeugrasa ota valoszinuleg gamma-Hydroxybutyric acidal kezeli a doki :o))

ja ha mar gizella szova kerult, remelem a lauranak van tepozaras melltartoja mert ha nem ....... :o(

szebeee 2016.04.04. 02:00:43

@zsiroskenyer8686:
Lehet, hogy szerinted nem szép, meg lehet hogy Gergőnek sem épp a fixa ideálja, de lehet olyan a kisugárzása számára, ami felülír mindent.

Most akkor Lauka nem Sanyát teszi meg hetigazdának?

Kíváncsi lennék már Norbira is, csak akkor ugye (elvileg) nem dolgozhatna, abból meg nem biztos hogy jól jönnének ki.

Hihetetlen, hogy ebből a "majd kint megkereslek azt elintézzük 'csöggyerek" dumából nem tudnak kinőni, valaki szólhatna nekik, hogy szánalmas.

Furore Carcosa 2016.04.04. 03:24:03

Benyomások:
Az RTL-klub egyensúlyozóművészhez illő bravúrral billentette vissza a műsort a sínre, miután a rosszfiúnak (félre)castingolt játékosuk a valóságban is éppolyan agyhalottnak bizonyult, mint bent a farmon. Miközben éppen megágyaztak volna a visszatérésének, Tépőzáras Gizella kvázi csalással és hitelrontással vádolta meg őket, miközben élő szerződés fűzi a csatornához. Pongó és Alekosz Nobel-díjas atomfizikusok ehhez a debilhez képest.
Fura, de én mindent értek, amit Vadember Attis mond, talán mert elég sokat éltem telepi melósok között. A Henivel folytatott vitáik érdekesek: akkora köztük az osztályszakadék, hogy gyakorlatilag lehetetlenné teszi az érdemi kommunikációt. Mindketten irritálónak találják azt a viselkedést, ami a másik számára természetes. Vademberünket legalább annyira idegesíti Heni testbeszéde, mint Henit az ő trágárságai.
Heni nagyon erős játékos, látszik rajta, hogy stratégiában gondolkodik. Ha például összehozná egy hármas szövetségbe az idősebb nőket és negyediknek bevennék valamelyik radar alatt repülő pasit, simán az ellenőrzésük alá vonhatnák a játékmenetet. A kakaskodó alfahímek a lobbanékonyságuk és a férfiegójuk miatt könnyen manipulálhatók. Ezt igyekszik kihasználni a széthulló Gizella-klikkből menekülő Szintike is, az egyetlen a játékosok közül, akinek van némi színészi múltja, jóllehet a felnőtt műfajban.
Hiányolok a közvetítésekből egy fontos momentumot: eddig még sohasem tértek ki rá, kit választ hálótársnak a heti gazda. Sándor az első héten Dórit választotta, Vadember Attila hálótársát egyszer mutatták futólag, nem ismertem fel, de kizárásos alapon Dóri vagy Heni lehetett. Ez nem a kukkolás miatt lényeges, hanem mert a gazdának és a hálótársának külön privátszférája van, ami megkönnyíti számukra a pszichikai regenerálódást, a tervek kovácsolását – és persze egymás befolyásolását. Ha egy hármas női szövetségből valaki minden héten ott aludna a különszobában (akár gazdaként, akár hálótársként), az nagyon ravasz húzás lenne.
Az eddig látottak alapján fölöttébb meglepődnék, ha ezt a játékot férfi nyerné.

Furore Carcosa 2016.04.04. 04:40:34

A következő heti gazdának menedzselnie kell majd Favágó Norbi és Vadember Attis rohamosan eszkalálódó konfliktusát. Nem irigylésre méltó feladat, szóval Sanya szerintem kézzel-lábbal tiltakozna ellene, és Szintikének sem tenne jót, mert Norbi folyton atyáskodna fölötte és mindenbe kéretlenül belebeszélne, földig rombolva a tekintélyét a többiek előtt. Ha jót akar a barátnőjének, Lau részéről a legjobb választás Favágó Norbi lenne: őt Szintike röhejesen könnyen tudná manipulálni és közben egyúttal fedezéknek használná. Kérdés, hogy mennyire látja ezt tisztán Laura – aki a farmon nyújtott produkciója alapján körülbelül annyira ismeri ki magát a realitys stratégiákban, mint az Antarktiszon.

Furore Carcosa 2016.04.04. 05:24:34

Ami a Brigi-Gergő párost illeti: ezek az emberek nem élettapasztalat-hiányos idióták és nem hormontúltengésben szenvedő huszonévesek. A showmance, amit bemutatnak nekünk, nem értelmezhető a „bejövöl nekem / nem jövöl be nekem” koordinátarendszerben. Kizártnak tartom, hogy egy introvertált középkorú nő (aki szemlátomást egyáltalán nem hülye) hajlandó lenne a képernyőn fehérmájú ribancot alakítani több százezer néző és a saját három gyermeke szeme láttára; és nem nézem ki az olcsó selyemfiút Kaszkadőr Gergőből sem, aki – mióta egyszer sikerült kizökkenteni az érzelmi egyensúlyából – hiperóvatos fokozatba kapcsolt. Aligha ringatják magukat abba az illúzióba, hogy éppen ezen a szlovéniai farmon, kamerák tucatjaival körülbástyázva fogják megtalálni a Nagy Őt – ráadásul a riválisok között, akikkel a fődíjért vetélkednek.
A trash-szint fölött álló realitykben a flört nem a szexhiány futólagos kielégítését szolgálja, hanem taktikai fegyver. Ez a két ember most szerintem úgy kóstolgatja egymást, mint két óvatos vívó: gyanakszanak a másikra és hátsó szándékot fürkésznek, ugyanakkor keresik a lehetőséget, hogy közös frontot alkotva egyesítsék erőiket a vetélytársak ellen. Ha ilyen megvilágításban nézzük, rögtön helyére zökken a legutóbbi adásban „romantikusként” felkonferált, valójában azonban eléggé feszélyezett mosogatódézsás jelenet.

aloksak 2016.04.04. 06:38:22

@Gia: Köszi. Én akkor erről lemaradtam. Nos akkor igazad van. Ez már konkrét jel.

aloksak 2016.04.04. 06:43:11

@Well...: Tegnap olvastam velük kapcsolatban egy cikket. Már Gizellával és Laurával. Amiben arról volt szó, hogy mekkorát fog koppani szegény kicsi lány itt kint, a való világban. Én azt hiszem ő a végén tényleg elkezdett érezni valamit Gizella iránt. Nem mondom hogy szerelem lett volna ez, de valamit. Erre majd olvashatja, mit nyilatkozott kint a drága, konkrétan hogy csak taktika volt a szerelmi szál bent a részéről. És persze szívesen találkozik vele itt kint is, de több nem lesz köztük. Értitek gondolom itt mire is célzott. Egy éjszaka, annak örömére hogy megismerkedtek, és csókolom. Ez a csaj meg saját elmondása szerint nagyon hisztis. Azt hiszem ha ezt megtudja, lesz még a Blikknek mit írnia velük kapcsolatosan.

aloksak 2016.04.04. 06:50:09

@szebeee: Nagyon igazad van. Tudjuk hogy mit szoktak mondani, a külső az ami megfog. Ez igaz is a helyzetek többségében, de ők most egy olyan szituációban vannak, hogy össze vannak zárva. És ez alapból felülír mindent. Olyan kapcsolatok alakulhatnak ki, amik a való életben lehet soha sem. A másik pedig, hogy igen a kisugárzás szintén felülírhat mindent. Persze ehhez kell olyan ember is, aki ezt észreveszi, és akinek ez bejön. Ha Gergő ilyen, akkor megvan rá az esély hogy ki alakuljon valami köztük. Magam is ismerek olyan nőt, akit a többség szerintem nem mondana kifejezetten szépnek. Jól néz ki, de nem tűnik ki a tömegből, ha szabad így fogalmaznom. Mégis olyan kisugárzása van, ami hihetetlenül vonzóvá teszi. Én ezt észre veszem, más nem. Szóval a kisugárzás igenis számít. Többet mint azt az ember gondolná.

2bullfighter2 2016.04.04. 07:03:34

@aloksak: ne felejtsük el, hogy ennek a dani-gizellának van egy kislánya. annyi esze azért neki is van, hogy a pénzét rá költi és rá hagyja, nem egy paplanszájú, buta modell (lotyóra). ha már pótanyuka kell a gyereknek, akkor vannak nagyon szép ÉS okos nők is ebben az országban. ezek a reality modellek a tesco gazdaságos szintet sem ütik meg. kinézetben sem, észben meg pláne nem.

2bullfighter2 2016.04.04. 07:07:16

@Furore Carcosa: remek kommentek. nagyon jól látod. kár, hogy nincs egy ilyen eszes játékos a farmon. máris élvezhető lenne az egész. ezektől az iq betyároktól azonban csak a trágár káromkodásra futja. ezzel ki is merül a repertoárjuk.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.04. 07:16:10

@Furore Carcosa: Élvezettel olvasgattam a benyomásaidat! Többnyire egyezik az enyémmel, bár egy-két helyen eltér, azonban ezek is figyelemre méltóak.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.04. 07:27:19

@zsiroskenyer8686:
"Lau szerintem Szintigirl-t nevezik meg hetigazdának..." Én szerintem közel 100%, hogy Sanya lesz a következő heti gazda. Ez is a deal része volt. Sanya sorscsillaga eléggé fényesen ragyog ezekben napokban.... Különben a Fitnesguru is egy érdekes heti gazda lesz, lehet, hogy bevezeti majd a kötelező reggeli tornát, és a heti háromszori Farm körbefutást? :-)

hollario 2016.04.04. 08:05:58

@2bullfighter2: egy okos nő miért járna Danival???

2bullfighter2 2016.04.04. 08:29:27

@hollario: a kérdés jogos. igazad van. akkor inkább úgy fogalmaznék, hogy minden jel szerint dani nem egy botoxolt szájú nafkát képzelt el maga mellé.

Krétagarbó 2016.04.04. 09:12:50

@szebeee: egyébként az elő van írva, hogy a heti gazda nem dolgozhat? Vagy csak nem kell dolgoznia? Mert nem mindegy...

Mr Eggs · http://farmprojekt.blogspot.com/ 2016.04.04. 09:28:04

Briginek csak akkor lenne esélye ha nem szőrtelenítene és csaholna. Esetleg folyatná a nyálát, de nem gy mint most.
@hollario: bármilyen nő

Krétagarbó 2016.04.04. 09:29:56

@Furore Carcosa: tök jó meglátások, +1. A múltkor már én is próbáltam sasolni, ki fekszik Attila mellett, de hamar elkapták a kamerát, nem lehetett kivenni. Sztem nem Heni volt, Henit láttam a többiekkel aludni, Brigi mellett. Volt fent egy videó arról, hogy hogyan szépítkeznek a lányok, azon Heni ricinusolajjal kente az arcát és közben Brigivel készülődtek lefekvéshez, akkor láttam, hogy egymás mellett alszanak. Itt:
rtl.hu/rtlklub/farm/beautypercek-a-tanyan-a-lanyok-furcsa-dolgokat-kennek-az-arcukra

Krétagarbó 2016.04.04. 09:32:27

@Furore Carcosa: sztem Sanyát fogja választani, neki ígérte be, ha kihívja párbajra. Nem tudom, hogy Sanyának a tattikai érzéke vagy a hiúsága nagyobb -e, tartok tőle, hogy ez utóbbi, akkor pedig nem nagyon fog kapálózni a heti gizda poszt ellen.

Gia 2016.04.04. 10:10:39

Lehet,hogy Brigi nem az a kimondott szépség,de csúnyának sem nevezhető.Csinos és gyönyörű a haja,amikor ki van engedve.Én nem csodálkoznék,ha ebből a választékból ő jön be Van Damme-nak a legjobban.

Gia 2016.04.04. 10:11:53

Jav.:ő jönne be. :-) Nyelvtan egyes,leühecc..

mézescsók 2016.04.04. 10:16:10

@aloksak: @2bullfighter2: Nem futtok ti előre esetleg valahova a fantázia világába?
Volt valami említésre méltó vonzalom, vagy annak a látszata közöttük? Mert szerintem igencsak kevés. Az, hogy együtt aludtak, nem jelent semmit, Lau amilyen nebáncsvirág típus, nem hiszem, hogy bármire is hajlandó volt a dunyha alatt. Még csak nem is csókolóztak (Lau száj feltöltése). Néha fogták talán egymás kezét, de még kettesben sem nagyon voltak, mert Szinti mindig odatolta magát. (nehogy már valaki lecsapja a kezéről Lau-t!!! Szinti lehet biszex, de a lányos vonalat erősebbnek érzem, bár mit értek én hozzá?)
Hogy valamelyik lángeszű bulvárfirkász kitalálósdit játszik, mert valamit ki kell izzadnia magából, hogy megteljen az újság - nem jelent semmit.
Méghogy Laurára hagyná a pénzét a lánya helyett! Miért? Haldoklik?

Krisz11 2016.04.04. 10:47:58

igazán csak azokat sajnálom akik ezt nézik.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.04. 10:51:24

@Furore Carcosa: félidmeddig igazad lehet,ezzel együtt hiszem,hogy a stáb akart egy középkorú romantikus párocskát a műsorba, és ennek Gergő És Brigi megfelel..

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.04. 11:08:33

Eddig először és utoljára a VV7 alatt jártam a Hogyvolt blogon. Azért meg kell állapítani, hogy ott jó két héttel a műsorkezdés után a napi 2000-es hozzászólást ostromoltuk (és megítélésem szerint legalább 10 szer annyi nick kommentelt, mint most), pedig az a sorozat nem sokkal a VV6-os után kezdődött (aminek még nagyobb volt a látogatottsága). Kíváncsi lennék a véleményetekre, itt miért nem lépi át a napi számláló az 5-600-at annak ellenére, hogy a mősor az RTL 1-en megy fő műsoridőben? Természetesen van elméletem, de inkább a Tietekre vagyok kíváncsi ?

2bullfighter2 2016.04.04. 11:20:03

@mézescsók: valamit benéztél azzal kapcsolatban amit írtam. hogy kire hagyja a pénzét azt azért hoztam fel, mert mindenki úgy gondolja laurával kapcsolatban - jogosan -, hogy dani pénze érdekli elsősorban. erre mondtam én, hogy mivel van egy kislánya, kétlem, hogy a vagyonát egy sehol nem jegyzett modellre költené vagy rá hagyná egykor (nem most, a jövőben). egymásról pedig ők maguk nyilatkoztak. dani a kiesése után közölte, hogy ő csak taktikából udvarolt volna bent a botoxos szájúnak, míg erről kint szó sem lehet. ezért írtam, hogy minden jel szerint nem ezt a nyafogót képzelte el magának a jövőben. másrészt fent van a farm oldalán laura kiesése után készített interjú, amiben a lány egyértelműen kijelenti, hogy találkozni fognak, de ő nem fogja keresni danit, mert az nem az ő dolga. ergo valószínűleg még nem tud arról, hogy dani mit nyilatkozott vele kapcsolatban, másrészt pedig látszik, hogy részéről mehetne a dolog.

aloksak 2016.04.04. 11:23:20

@mézescsók: Én nem mondtam olyat, hogy rá hagyná a pénzét. Ezt nem tudom, honnan vetted. De azt elismerem, hogy tévedhetek. Úgy gondolom, te idősebb is vagy tőlem, tapasztaltabb is vagy, és nő vagy. A nők mindig jobban látják, és értik a jeleket mint mi férfiak. Vagy ha nem akarok általánosítani, akkor mint én. Szóval ha tévedek, akkor bocs. Azt gondoltam, itt bárki leírhatja azt mit gondol. Ezért írtam azt amit. Nem vagyunk egyformák. Nem láthatjuk ugyanazt a dolgot mindig egyformán. És mint mondtam, hajlok a felé, hogy neked van igazad.

aloksak 2016.04.04. 11:25:12

@Krisz11: Köszönjük, kedves vagy, hogy így aggódsz értünk. :)

2bullfighter2 2016.04.04. 11:26:12

@VV Erőlegény: mert nincs igazán sem kedvelhető karakter, sem szórakoztató karakter a műsorban. hogy ki nyer ezek közül, majdhogynem mindegy. nincsenek "rajongótáborok" sem, mert egyik karakter sem kiemelkedő semmiben (hacsak nem káromkodásban, mert maximum abban tudnák egymást legyőzni).
a hogyvoltos posztírok is teljes joggal unják az egészet, mert lényegében ahogy a két nappal ezelőtti posztcímben is szerepelt, a műsor történéseinek lényege a "nagy büdös semmi".

aloksak 2016.04.04. 11:27:08

@Gia: Így van. A szépségnek több oldala van. Igazából mindenkiben van egy vagy több dolog, amit szépnek lehet nevezni. És mindenki mást mást talál szépnek.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.04. 11:27:12

@VV Erőlegény: nekem is van elméletem, amit most meg is osztok veled. Én egyik VV-t sem néztem,mert az nagyon nem felel meg annak a színvonalnak,amit elvárok. AFarmot is azért követem csak
tehát szerintem nem találja a műsor a maga közönségét,mert azoknak akik a VV rajongói nem elég izgi,elvégre nincsenek nagy kúr..sok,nagy viták,és a legtöbb szereplő nem az a Aurelio típus.
A másik oldalt viszont az zavarhatja,hogy nem elég földművelős,hanem mindenféle műdrámákat mutatnak

Gia 2016.04.04. 11:30:26

Olyan megható,hogy valaki mindig aggódik miattunk,mert nézünk valamit,amit ő nem.. :-)))))

Gia 2016.04.04. 11:31:17

@aloksak: Beelőztél,Ekg. :-D

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.04. 11:33:47

@2bullfighter2: nem hiszem,hogy ide szórakoztató karakterek kellenének,legalábbis a végső győzelem esetén.

2bullfighter2 2016.04.04. 11:39:23

@PeniValdes: elvileg ez egy szórakoztató műsor. ha valaki kapáló embereket és állattenyésztőket akar nézni, akkor ki kell menni a határba ,vagy el kell utazni vidékre és akkor ott lát olyat, aki tudja is, hogy mit hogyan kell csinálni. ezek közül szerinted ki az, aki valóban ért valamihez? most őszintén.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.04. 11:42:49

@2bullfighter2: persze,de hiába vagyszórakoztató,ha béna vagy,és a tyúkot kevered a lóval.
természetesen a holt unalmas szereplők sem jók,de nem biztos,hogy itt a nagyon szórakoztató karakterek jönnek ki jól,még egy közönség szavazás esetén sem.
Én ugyanis mást várok el egy jó VV-stől,és mást egy jó Farmostól.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.04. 12:06:04

@2bullfighter2: @PeniValdes: Köszönöm a reagálásotokat, érdekelne esetleg még más véleménye is (igazából valós téma hiányában is), illetve nyugodtan vitázzatok egymással is tovább.... Vannak itt még szerintem jócskán érvek a castingon túl is. :-)

Krétagarbó 2016.04.04. 12:06:23

@VV Erőlegény: nem tudom. a műsor nézettsége jó. bár a VV7 számadataira már nem emlékszem.
Talán egy dolog, korán kezdik (18.55) nem mindig ér haza az ember a melóból. Ha később kezdenék, sokkal többen nyomnák itt a kommenteket akkor is, amikor megy a műsor, ahogy az volt a VV-nél is.

Krétagarbó 2016.04.04. 12:11:23

@2bullfighter2: nana, van rajongótábor! Hajrá Heni: www.facebook.com/Farm-Heni-1880569635502658/
A VV-ket is ugyanígy unták mindig, semmi sem történik benne, a karakterek szarok, a casting szar, stb...
Szerintem kicsit korán kezdik, és nem mindenkit érnek így el. Ha később kezdenék, itt is többen hogyvoltoznák a kommentekben a műsor alatt már, és azok a kommentek is generálnának még több kommentet.
Ahogy én olvastam, egész szépen teljesít amúgy a műsor, már ami a nézettséget illeti.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.04. 12:12:36

@2bullfighter2: Mondjuk ez igaz lenne, de ezek ebben a műsorban kapálás és egyéb farmtevékenység címszó alatt valami mást csinálnak a szereplők. Itt egyetlen ember van olyan, aki kb. azt csinál mg-i szemszögből, amit a falun láthattál volna 30-40 évvel ezelőtt, ez pedig Norbi, amikor kézzel feji a tehenet (ma már a családi gazdaságokban is fejőgépekkel fejnek).

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.04. 12:15:43

@VV Erőlegény: Ja és még a Dia, aki úgy tudja levágni a csirkét, mint ahogy azt nagyanyáink tették (lehetnek olyan kommentelők is persze, akiknek ez már dédnagyanya generáció)...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.04. 12:18:08

@Krétagarbó: A kommentelők szubközössének többsége szerintem simán bepótolja a live műsor kimaradását az RTL most-on történő visszanézéssel....

mézescsók 2016.04.04. 12:24:59

@2bullfighter2: A mai napon 07:03.34: "..., annyi esze van, hogy a pénzét rá költi és rá hagyja, nem egy paplanszájú..." - két igazán fiatal ember esetében (19 és 28 év) a vagyon valakire "hagyásáról" beszélni... Ha ez nem a dolgok totál alaptalan túlgondolása (mi lehetne évtizedek múlva), akkor nem tudom, mi az.
A másik szösszeneted:"...mindenki úgy gondolja laurával kapcsolatban - jogosan -, hogy dani pénze érdekli elsősorban..." Ki az a mindenki? Miért jogosan? Mit tett vagy mondott Laura, amiből ezt gondolja az emberiség meg te? Arra már rá sem kérdezek, hogy miért írod a neveket kisbetűvel, mert azt hiszem, tudom - ha én is túlgondolom és meglódul a fantáziám.

@aloksak: Well nemű komtársunknak írt válaszodban utaltál arra, hogy hogyan fog koppanni Laura. Ezt értelmeztem a történtek, valamint a lehetséges "jövő" (a gondolat is röhejes: a realitykben nem szoktak örök időre szóló szerelmek szövődni.) túlképzelésének. Ha öreganyámnak kereke lett volna, nem biztos, hogy troli lett volna. Lehet, hogy görkorcsolya.
Amúgy sosem vitattam a gondolat szabadságát. A vélemény kinyilvánítrásáét sem.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.04. 12:25:37

@PeniValdes: Jah, vagy, hogy a felmenőid, már gyerekfejjel (14-16 év) bevállalták az utódokat! :-p

Krétagarbó 2016.04.04. 12:25:41

@VV Erőlegény: persze, de az már nem jön kommentelni a műsor közben. Itt most sztem hiányzik erősen az a réteg a kommentelők közül, akik a műsor sugárzása alatt szimultán kommentelték az eseményeket, az generált egy csomó kommentet, ami aztán hozta a többit még másnap is.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.04. 12:28:41

@Krétagarbó: Szerintem ebből a szempontból inkább az éjszakai on-line...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.04. 12:33:18

@PeniValdes: Nyilván csak vicceltem. Meg kell becsülni ezt a hamvas életkort Peni, de nem elfelejteni közben azt az alapigazságot, hogy a kor nem érdem, csak egy pillanatnyi állapot... :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.04. 12:36:33

@VV Erőlegény: De régebben sokkal több volt az olyan elemző kommentelő is, mint mi, és nem csak a live véleményező! Az éjszakai on-line-nak külön live "szinkron tolmács" közvetítője is volt.... :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.04. 12:43:19

@Krétagarbó: A VV7 maximum 7-8 %-ot ért el, ha jól emlékszem, és jóval elmaradt a VV6 mögött (ott volt néha 15% is), viszont egyrészt azt a szériát tette az RTL először a nem mindenhol fogható II-es csatornájára a reality műsorai közül, és nyilván sokan nézték meg az összefoglalókat neten is.

Rémület 2016.04.04. 12:48:21

Nekem tetszik a farm. Jó, hogy nem azt a lepukkant vv vilát látom. Jó, hogy nem csak óvodások vannak. A karakterek is jók. Ilyenek vagyunk. Mindenfélék. Nem csupa nagypofájú hülyegyerekből meg hisztérikából áll a világ. A farmon előbb-utóbb mindenki elkezdi használni az eszét is. Muszáj lesz. Legalábbis remélem. Ha a csatorna hagyja őket kínlódni és nem tojik be, hogy feladják, jó lesz ez.

2bullfighter2 2016.04.04. 12:54:07

@mézescsók: jézusom..... :D miért, szerinted laurát miért érdekli a görbehátú gyerek? a szépsége vagy a kifinomult jelleme fogta meg? ha kőműves lenne szerinted akkor is nyígott volna utána a műsorban? komolyan ezen lovagolsz már 3. kommentje, hogy azt írtam, hogy a gyerekére fogja hagyni a pénzét (egykor a jövőben, de az is lehet, hogy holnap a fejére esik egy tégla), szóval, hogy a lányára költi ( és hagyja) amije van és nem egy bukszaszájúra (hívják akár laurának, akár jolánnak). ez zavar ilyen mértékben? ne hülyéskedjél már! :D
már az is zavar, hogy miként írok. nem mindegy neked? mi köze a témához? ennyi erővel én is kérdezhetném, hogy miért nem tettél ki profilképet? miért a mézescsók nevet választottad? fantáziám nekem is van. most vonjak le ebből én is következtetéseket? a fórum és a műsor szempontjából is lényegtelen. ne legyél már kicsinyes.

Alajka Bal 2016.04.04. 13:10:12

@2bullfighter2: Ne basszátok fel magatokat és egymást ezen.
Elmondom mi lesz : A hülyegyerek le se szarja laurát az meg majd nyíg egy kicsit a bulvársajtóban hogy legyen körülötte hírverés és mutogassák a pofáját....aztán ennyi

2bullfighter2 2016.04.04. 13:36:14

@Alajka Bal: én nem baszom fel magam. de ha valaki hülyeségekbe köt bele, akkor közlöm vele. ennyi történt. elvileg a műsorról és a szereplőkről kéne véleményt cserélni, nem abba kéne egyeseknek belekötni, hogy miért írok kisbetűvel.

Alajka Bal 2016.04.04. 13:40:42

@2bullfighter2: Miért írsz kisbetűvel ? :D :D :D

mákoskecsöpösfreestylekolbász 2016.04.04. 14:08:06

@VV Erőlegény: Egyértelműen látszik, hogy minél kevesebb adásidő jut a műsorban Aurélióra, annál kevesebb a komment.

Janossz 2016.04.04. 14:09:07

@VV Erőlegény: Én VV meg BB szűzként kezdtem nézni ezt a szériát.
Roppant naivan azt gondoltam, hogy valami alap-alapfokú ismeretterjesztéssel ötvözik a showt.
Nem pont ilyen River Cottage-magaslatokban, de egyáltalán, valamit mutatva a vidéki életből, hogy szegény pestiek mikor kiszabadulnak Telkibe, meg Nagykovácsiba, ne égessék már az első héten szénné magukat. Na ebből nem lett a világon semmi. Az egyik adásban még gereblyéznek, aztán legközelebb kész a vetemény, az ínségkajákat egyszer nem mondták el, hogy készül, pedig igény volna rá, ahogy elnézem az ország állapotát.
A Farm csak díszlet, nem több, a lényeg a cirkusz, ami meg döcögős. Lehet, mégis vissza kellett volna vinni a Gizit.

Janossz 2016.04.04. 14:45:16

Ha az utolsó napszámos is elmegy osztrák golfpályát nyírni, muszáj lesz nekik.

Puncylla 2016.04.04. 14:45:45

@VV Erőlegény: mert nem jöttek a NAGY kommentelők, például Conchobar.
(hálistennek)

2bullfighter2 2016.04.04. 14:48:44

@Alajka Bal: :D mert így gyorsabban írok. nem vesződök a shifttel és a nagybetűkkel. :D egyébként sem nagydoktorit írok itt, amitől a jövőm függne. :)

aloksak 2016.04.04. 14:59:02

Sziasztok. :) Ahhoz képest szépen elcseverésztek itt, elcseverészünk itt. :)) Miközben hétágra süt a nap, legalább is mifelénk. Én eddig kint voltam. Most estem be a gép elé. :)) @mákoskecsöpösfreestylekolbász: Na ő kéne oda a farmra, meglenne a napi összefoglalóba való. :D Egy kis helikopterezés a lányoknak. :D @mézescsók: Én csak írtam egy véleményt. Ahogy te is. De mintha te ezt most zokon vetted volna tőlem. Nem értem miért. Semmi szándékom, de kedvem sincs leállni vitázni veled. Én csíplek téged, ezt tudod. Szóval hagyjuk ezt az egészt. Kiesett Laura, majd lesz ami lesz Danival. Kettőjükre tartozik. :)

mézescsók 2016.04.04. 15:00:23

@2bullfighter2:. Ha szerinted a kommentemben a kisbetűs névírás volt a lényeg, akkor nincs miről eszmét cserélni.

mézescsók 2016.04.04. 15:07:48

@aloksak: Dehogy vettem zokon! Sajnálnám, ha úgy éreznéd. Elég régóta "ismerjük" már egymást ahhoz, hogy tiszteljük az ellenvéleményt is.

aloksak 2016.04.04. 15:09:15

@mézescsók: Akkor egyrészt ennek örülök. Másrészt ezt benéztem. :) ;) Lassan kiköltözök a géppel a kertbe, olyan gyönyörű idő van itt. :D

penna 2016.04.04. 15:30:54

@Janossz: hasonlókat hiányolunk. ill. én még azt is, hogy a világon semmit nem vágnak be az érettebb korosztály beszélgetéséből, csak a kis libák "izé, tudod, ez van, meg ilyenek" szintű csevegéseit, meg Attila számomra érthetetlen szövegelését - és itt nem a kisípolt káromkodásokra gondolok - idézik folyton. pedig a 30-50 közötti korosztály nyilván megélt jó pár dolgot, élettapasztalatot szerzett, sok minden történt velük magánéletben, melóban, bármiben. egy-két emberből (Heniből, Dóriból főképp, de Gergőből is, mert nem hétköznapi szakmákban melózott) kinézem, hogy érdekes dolgokról is dumálhatnak ott a nagy elzártságban, unalmukban.
kétségtelen, hogy rajtuk nem lehetne teli pofával röhögni vagy utálkozni, de egy hangyányi műsoridőt az összefoglalókban eddig szinte teljes némaságra ítélt farmosokra is lehetne szánni.
nyilván tudatos döntés az rtl-től, hogy úgy vágják meg az öfiket, hogy a farmon folyó valós élet és sokuk igazi személyiségének megmutatását szinte teljesen mellőzik. ezt én személy szerint sajnálom. ráadásul akkor minek castingolták be a 30+-os embereket??

Krétagarbó 2016.04.04. 15:34:22

@Rémület: én is így gondolom. Kicsit talán kevés, amit mutatnak belőlük, a mindennapjaikból, de hát 1 órába összesűríteni sem lehet könnyű. Mit hagyjanak adásban, mit ne...?

Krétagarbó 2016.04.04. 15:36:36

@Puncylla: pedig hiánypótló lenne:)))

Well... 2016.04.04. 15:55:17

@Krétagarbó: annyira nem tortenik semmi, h az uccso ofiben bevagtak az osembert a riportbol 2x meg amikor a bekaszajuval beszelgetett azt is 2x igy sikerult 5 percet elutni a musoridobol :oP

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.04. 16:02:32

@Krétagarbó: Chonchobar kikockázta az eseményeket... :-)

aloksak 2016.04.04. 16:17:56

@Well...: Majd ma. Érkezik a kisboci. És szamárt is kapnak a gazdaságba. Meg valamiféle buli is lesz rögtönözve. Szóval ma talán érdekesebb lesz. :)

Well... 2016.04.04. 16:22:36

es mibol lesz buli ? mert paleszt azt nem vettek, kesereg is miatta eleget az osember... szoval egy ujabb kulsos beavatkozas hatasara telnek meg a demizsonok a kamraban ?

lac64 2016.04.04. 16:24:46

@PeniValdes: "A másik oldalt viszont az zavarhatja,hogy nem elég földművelős,hanem mindenféle műdrámákat mutatnak"

Egyetértek. Bár azt az oldalt nem csak a műdrámák, hanem a bunkók is taszítják. A nejem nemes egyszerűséggel otthagyta a legutóbbi részt, annyira idegesítette Attila viselkedése.

@2bullfighter2: "elvileg ez egy szórakoztató műsor. ha valaki kapáló embereket és állattenyésztőket akar nézni, akkor ki kell menni a határba"

OK, de arra kíváncsi lettem volna, hogy olyan emberek hogyan oldják meg a problémákat, akik még életükben nem láttak élő állatot. Annak is lett volna szórakoztató része (emlékezzünk Márk és Cinti nyúlól projektjére). Hogyan tanulnak, fejlődnek. Na ez nincs, illetve egy embernél látom, Norbinál, aki először rossz irányba kezdett volna ásni, mostanra meg elég jól elboldogul a tehenekkel. De gyanítom a többiek is fejlődtek, csak nekünk mindig Attilát és a baromságait kell néznünk.
A másik dolog, amire kíváncsi lettem volna, hogyan taktikáznak, hiszen mégis nyereményért megy a játék. Ebből semmi sincs, ha nem számítjuk Dani és Norbi szervezkedését.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.04. 16:33:53

@aloksak: Sőt én valami 10-15 állományos juhnyájat is mintha láttam volna érkezni. Ezt is megkapják, vagy csak a szomszéd gazda bízza rájuk bérőrzésre, amíg vissza nem érkezik a Mauritiusi nyaralásából?

Furore Carcosa 2016.04.04. 16:37:21

@penna: „...egy hangyányi műsoridőt az összefoglalókban eddig szinte teljes némaságra ítélt farmosokra is lehetne szánni.”
Később majd jut nekik elég idő, miután a jelenleg reflektorfényben fürdő játékosok hazavonulnak. Már most érezni lehet a különbséget, miután az első héten agyonsztárolt Gizella-klikk megtizedelődött. Favágó Norbi és Vadember Attis pedig korántsem annyira erősek, mint képzelik magukról. Egy puzzle-elemeket tartalmazó párbajban például nagy hendikeppel indulnának: a stratégiájuk pedig (már amennyiben Norbinak egyáltalán van olyan) elbukik azon, hogy szociális analfabéták. A középmezőnybe várom őket.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.04. 16:42:10

@Furore Carcosa: én is odavárom őket,mert túl feltünőek

Furore Carcosa 2016.04.04. 16:47:24

@lac64: „OK, de arra kíváncsi lettem volna… hogyan tanulnak, fejlődnek.” +1
„A másik dolog, amire kíváncsi lettem volna, hogyan taktikáznak, hiszen mégis nyereményért megy a játék.” +1, bár ilyesmit látunk néha, csak hülyén tálalják nekünk. Lásd Brigit és Gergőt a mosogatós jelenetben, ami nem udvarlás volt, hanem kölcsönös tapogatózás egy szövetségkötés felé; vagy Izom Sanya és Tűzoltó Sanyi teljesen eltérő reakcióját az alfahímek csinn-bumm cirkuszára, aminek taktikai megfontolások álltak a hátterében.
Ami nekem baromira nem hiányzik, az a bulikázás meg a kukkolás, bár megértem, miért pakolják bele. Én Survivor-fan vagyok, a hazai realitys nézőközönség többsége viszont VV-n és BB-n nevelődött.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.04. 16:52:05

@PeniValdes: Szakadt, nem szakadt, valamik ott bégetve érkeztek az előző adás végén a spoilerben... :-)

lac64 2016.04.04. 17:00:02

@Furore Carcosa:
Lehet, hogy tényleg erősek. Csak a kiszavazós játékban nem szeretik az erőseket, ezért őket próbálják először kirakni.
Egyébként mit értesz szociális analfabéta alatt? Akinek nincsenek barátai? Vagy nem tudnak emberekkel megfelelően kommunikálni, vagy bánni? Ebből a szempontból szerinted Norbi az?
A puzzle-ban nem biztos, hogy ez a két ember bukna, mert ahhoz nem lexikális tudás, vagy konkrét ismeret kell, inkább problémamegoldó képesség és térlátás, nekik meg van szerintem. Egy műveltségi kvízben lehet, hogy veszítenének, de ebből a szempontból pl. Brigiről sem tudunk semmit.

beacska 2016.04.04. 17:01:45

@VV Erőlegény: az ÉdenHotelnek sem volt VV-t megközelítő komm. áradata. Azok a műsorok, amik a néző kihagyásával történnek (belső cselekmények útján van a kiesés), másképpen működnek. 1. a szereplőknek nem kell propellerezni a bentmaradásért, nem kell meztelenül zuhanyozni, stb....2. a seggvakaráson kívül itt történik agyalás is, néha munka. Ezek nem látványos cselekmények, a nézők nagy részét nem kötik le, tán agyilag követni sem tudják...más a célközönség és kész...nem a fogatlan Marinéninek készül, be kell látni.

és ezzel a csatorna is tisztában van, nem véletlen, h a főműsoridőt nem áldozza be rá

beacska 2016.04.04. 17:05:05

@Alajka Bal: én általában azért, mert lusta vagyok egyszerre 2 billentyűt lenyomni ;)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.04. 17:08:21

@PeniValdes: Nem venném egy kalap alá Norbit és Attilát, ezt Furora Carcosa-nak is mondom! Az utóbbi ugyanis arcoskodik, és terrorizálja a környezetét valamint műsorozik, miközben igazából IQ és EQ hiányos valamint rettenetesen labilis idegileg, az előbbi viszont az egyetlen, aki eddig nyíltan bevállalta, hogy ebből egyáltalán nem kér (na jó még Heni is egy picit, és talán még minimálisabban Szinti is), a többi lapul, mint nyuszi a fűben, vagy ami még rosszabb, mélyen benyalva elkezdte tolni Attila szekerét (Tűzoltó). Norbi lehet, hogy konok, de racionális, felveszi a munkát is, és tud emberi is lenni (lásd pl. Cintia vigasztalása), persze ő sem egy IQ bajnok, de megvan a paraszt esze, nem beszari, és nem sunnyogós! Egyébként aki ügyes a párbajban, az gyakorlatilag azt csinálhat, amit akar (akár minden héten párbajra küldhetik, és minden megnyert párbaj erősíteni fogja) kb. a játék utolsó harmadáig, és onnantól kezdve kell csak a "népszerűségi indexére" hajtania...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.04. 17:10:18

@beacska: Na pontosan erre gondoltam még én is.... Hogy ez a fajta reality azért a végső szavazásig jóval távolabb marad a nézőtől.... Kevésbé interaktív!

Furore Carcosa 2016.04.04. 17:17:51

@lac64: „Egyébként mit értesz szociális analfabéta alatt?”
Szociális analfabéta az én olvasatomban az, aki nem találja meg a hangot más emberekkel, nem látja át a motivációikat, fölösleges konfliktusokat vállal föl és hagyja magát manipulálni. Favágó Norbi határozottan ilyen, ahogyan Vadember Attis is.
„A puzzle-ban nem biztos, hogy ez a két ember bukna, mert ahhoz nem lexikális tudás, vagy konkrét ismeret kell, inkább problémamegoldó képesség és térlátás, nekik meg van szerintem.”
Praktikus gyakorlati érzékük valóban van, de Vadember Attis nem tud lehiggadni és összpontosítani, Favágó Norbin meg nem látom, hogy több lépcsőben előre gondolkodna. Mindkét készség nélkülözhetetlen a puzzle-feladványokhoz.
„Egy műveltségi kvízben lehet, hogy veszítenének...”
Műveltségi kvíz szerintem nem lesz, viszont kaphatnak kérdéseket a farmos kézikönyvükből, illetve a játék későbbi szakaszában a korábban kiszelektált versenyzőkről. (Hány hetes terhes volt a kiesésekor Tina, meg ilyesmik.)

lac64 2016.04.04. 17:18:56

@VV Erőlegény:
+1, hasonlóan érzem, csak én nem tudtam ilyen jól megfogalmazni.
Viszont abban igaza van Penivaldesnek, hogy a kiszavazós játékokban először lapulni kell.

beacska 2016.04.04. 17:21:41

@VV Erőlegény: meg a kommentáradatot többnyire az utálkozás gerjesztette. mindig volt egy kommentelő réteg, aki szart a napi eseményekre, csak nyomta az utálatot a kiszemelt szereplőre. ha nem volt az adásban, akkor pláne :DDD

ebben azért a Farm csúnyán le van maradva. nekem tetszik is ezért a casting. Gábor is olyan jó kis, igavonónak tűnik, akinek alapban megalszik a tej a szájában...ideális :DDD

Post Modern Prometheus 2016.04.04. 17:22:08

Hali
@Krétagarbó: @VV Erőlegény: Pl én sem kommentelek, talán az első résznél beköszöntem, de mivel én sem mindig akkor nézem amikor megy (kicsit korai nekem is ez a kezdés), ezért érdemileg már én sem tudok hozzászólni, másfelől meg inkább olvaslak benneteket. :D Ugyanígy voltam a VV6/7-el is, meg ahogy nekem lejön feltehetőleg én vagyok a legfiatalabb köztetek a magam 24 évével és sokszor teljesen máshogy látom a dolgokat, mint ti e miatt viszont nem szeretnék konfliktust generálni, mivel így látatlanban kedvellek titeket, hiszen a VV6 óta olvasom a teóriáitokat (amikkel vagy egyetértek vagy nem :P) ezért jobb ez így :D

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.04. 17:26:12

@VV Erőlegény: Igen,viszont azt még nem tudjuk,hogy mi lesz a népszerűség kulcsa,tekintve hogy még nem volt ilyen műsor..

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.04. 17:28:01

@Furore Carcosa: Miért fölösleges konfliktus az, ha Favágó Norbi azt mondja Vadembert Attisnak, hogy te egy gyökér vagy barátom, mert nem terrorizálod a csapatot, nem tudsz a nőkkel bánni, és nem tudod, hogy mikor kell vezetőként simogatni és mikor szidni...? Miért fölösleges, ha valaki a racionális érvek mellett kiáll a saját opciója mellett a pénzosztásban és a kajafelhasználásban, miért fölösleges az, hogy a legfontosabb érvét kifejezi a kiszavazások során, mely szerint ennek a közösségnek azoktól a tagoktól kell leghamarabb megszabadulnia, akik a leginkább veszélyeztetik a közösség belső egyensúlyát, illetve a legimproduktívabbak a gazdaságban, felvállalva ezzel azt is, hogy akár ellenségeket is szerezhet, akik párbajra is küldhetik, de bízva abban, hogy úgy is Ő fog visszajönni a párbajról, mert ügyesebb mint a legtöbb párbajellenfele?

Krétagarbó 2016.04.04. 17:32:11

@lac64: Brigiről úgy ahogy van nem tudunk semmit.

Furore Carcosa 2016.04.04. 17:34:21

@VV Erőlegény: „Nem venném egy kalap alá Norbit és Attilát, ezt Furora Carcosa-nak is mondom!” Mindketten lobbanékonyak és könnyen manipulálhatóak, én ezt látom bennük közös vonásnak; továbbá mindketten gyöngének tartják és alábecsülik a nőket, bár ez Norbinál atyáskodásban, Attisnál pedig lefitymálásban nyilvánul meg. (Megjegyzem azonban, Dórihoz odament gratulálni a győzelme után, és alighanem őszintén tette.) Favágó Norbi szerintem ösztönből nyomja a játékot, míg Vadember Attisnak van stratégiája: idegileg ki akarja borítani, aztán párbajban kiszórni a többi férfit. Azt a forgatókönyvet látom a legvalószínűbbnek, hogy az egyikük ki fogja ejteni a párbajban a másikat, aki pedig bent marad, azt a nők játszi könnyedséggel kitaktikázzák.

2bullfighter2 2016.04.04. 17:34:26

@VV Erőlegény: a néző most nem szólhat bele, de a végén igen.
ezt tudják ott bent is. norbi pl. rengeteget beszél kifelé, a nézők felé. ő azt csinálja, amiről tudja, hogy a néző látni akarja. nem pedig azt, amilyen ő valójában. egyáltalán nem érzem őszintének. a szerelmi szálra is tudatosan játszik, mert tudja, hogy bekerül az összefoglalóba.

Krétagarbó 2016.04.04. 17:34:54

@beacska: mondjuk ez az utálat része nem is hiányzik. (Ahogy Koncsó sem:)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.04. 17:35:51

@PeniValdes: Ezt leginkább érezni kell Peni... Aki ezt érzi, az a jó reality játékos! És ráadásul nem is minden népszerűség jó. Attis pl már ismert, és ezáltal úgymond népszerű, de nem rokonszenves, tehát a verseny kb 2/3-ig a népszerűségi indexedet kell növelni, onnantól kezdve meg rá kell hajtani a rokonszenv indexre. Ha egy úgymond "geci", vagy bevállalós játékost háromszor-négyszer párbajra küldenek, de azt megnyeri, akkor nőni fog a rokonszenv indexe, mert azért valahol ezt is tolerálják a nézők! Összetett a kérdés, sok élettapasztalat, vagy zsenialitás kell hozzá, és némi szerencse sem árt!

Krétagarbó 2016.04.04. 17:35:59

@Post Modern Prometheus: :) Azért jöhetnél, én sem régen múltam 24:)

(de, sajna:)

2bullfighter2 2016.04.04. 17:36:56

@beacska: azt mondod az éden hotel, farm műsorokban nem kell vetkőzni. ahhoz képes az éden hotelben több pucérkodás és kefélés volt, mint a vv-kben együttvéve. itt is kb csak dóri, heni és brigi nem volt még pucér. bár meggyőződésem, hogy gergő farokmutogatása, vagy a lányoknál egymás mosdatása felsőbb utasításra történt. de a lényeg, hogy valamiért megtetették.
szerinted agyalnak? én eddig ebben a játékban túl sok agyalást nem láttam. melyik agyal szerinted?

a vidéki marinéni valószínűleg azért nem nézi ezt a típusú műsort, mert ő egész nap kapál, állatokat gondoz, főz, mos. a nap végén valószínűleg nem erre kíváncsi. másrészt ő tudja, hogy mit hogyan kell csinálni. nem érdekfeszítő számára, hogy hozzá nem értők minként bénáznak. a városiakat pedig nem érdekli annyira a trágya, a csirkekopasztás és a tehenek ellése.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.04. 17:37:38

@VV Erőlegény: a kérdés az,hogy ebben a realitiyben is ugyanazt a taktikát kell követni mint a másikban?..

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.04. 17:42:23

@2bullfighter2: Pont az ellenkezőjét mondod Norbiról, mint @Furore Carcosa: , hiszen szerinte meg ösztönös. Szerintem is inkább ösztönös játékos, nem kifelé beszél, hanem azt mondja, amit jónak lát. Lehet, hogy egy kicsit alulértékeli a nőket, mert inkább az erejében hisz, mint az intuíciójában, de sajnos ma Magyarországon, különösen a tanulatlanabb rétegeknél ez általános...

Krétagarbó 2016.04.04. 17:42:48

@Furore Carcosa: Norbi hasonlóan "terrorista" típus, és valóban, ő nem vakkomondorként viselkedik, hanem atyáskodik a nők felett. Egy-két fokkal jobb, de az is gáz.
Nekem pl. a mindenkinél mindent jobban tudása és okoskodása, és az, hogy mindenkire rá akarja a saját akaratát erőltetni, jelentősen csökkenti a felé való szimpátiámat.

Attis ezen túl még primitív is, rendkívüli módon erőszakos, agresszív lény, akiből simán kinézném, hogy kamerán kívül akár eljárna a keze, ha annyira felidegelné magát.

Én is azt gondolom, hogy ők ketten párbajozni fognak, kérdés, hogy mikor. Attilát nagyon nyomják az adásokban, most majd kiderül, hogy ez csak a heti gazda léte miatt volt, vagy a csatorna tényleg azt gondolja, hogy mi erre lennének kíváncsiak.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.04. 17:47:32

@PeniValdes: Igen, ez is egy kérdés, biztos, hogy nem, de vannak tendenciák, mindenesetre a taktikádat sok minden befolyásolja (pl. az ellenfeleid, a játék típusa, az ad-hoc kialakult helyzet stb.), de alapvetően a társadalmilag elfogadott normákat kell a játékban képviselned (vagy valami kiugróan abnormálisat, de jobbára ártalmatlant, és humorosat) , és legkésőbb mire a nézők szavaznak rokonszenvesebbé kell válnod a még játékban levő ellenfeleidnél... :-)

Post Modern Prometheus 2016.04.04. 17:51:59

@Krétagarbó: Majd elválik még ez, remélem lesz is lassan majd valami érdemi esemény (kár, hogy 1-2 nap csúszásban látjuk és nincs online, azokat úgyis nézném, szerencsére nem kell korán kelnem :D)
Szívesen átveszek pár évet :P

@PeniValdes: Pacsi :D

Furore Carcosa 2016.04.04. 17:53:32

@VV Erőlegény: „Miért fölösleges konfliktus az, ha Favágó Norbi azt mondja Vadembert Attisnak, hogy te egy gyökér vagy barátom, mert terrorizálod a csapatot, nem tudsz a nőkkel bánni, és nem tudod, hogy mikor kell vezetőként simogatni és mikor szidni...?”
Ez egyáltalán nem volt fölösleges, különösen a szidni-simogatni beszólás ült nagyon. Fölöslegessé akkor vált a dolog, amikor jött a „ki ijed meg tőled, kint megkereslek” duma, és mindkét fél elvesztette maga fölött az érzelmi kontrollt.
„Miért fölösleges, ha valaki a racionális érvek mellett kiáll a saját opciója mellett a pénzosztásban és a kajafelhasználásban...”
Racionális az lett volna, ha a kajarendelésnél megkérdezik a fitneszeseket, Izom Sanyát meg Szőke Vivit. Ők tudnak a legtöbbet a célirányos kalóriafelhasználásról az étrend összeállításában.
„...miért fölösleges az, hogy a legfontosabb érvét kifejezi a kiszavazások során, mely szerint ennek a közösségnek azoktól a tagoktól kell leghamarabb megszabadulnia, akik a leginkább veszélyeztetik a közösség belső egyensúlyát, illetve a legimproduktívabbak a gazdaságban...”
Azért fölösleges, mert akik találva érzik magukat, azok számára ez felhívás a szövetkezésre. Célkeresztet rajzolni magunkra általában nem jó taktika.
„...felvállalva ezzel azt is, hogy akár ellenségeket is szerezhet, akik párbajra is küldhetik, de bízva abban, hogy úgy is Ő fog visszajönni a párbajról, mert ügyesebb mint a legtöbb párbajellenfele?”
Igen, ez a klasszikus Ozzy-stratégia. Csak az a gond, hogy itt legalább hárman játsszák, úgyhogy egymást fogják kiütni, miközben a pihenő játékosok között is van kompetens párbajozó. Szóval az oddsok nem a legjobbak.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.04. 17:56:10

@Furore Carcosa: Racionális az lett volna, ha a kajarendelésnél megkérdezik a fitneszeseket, Izom Sanyát meg Szőke Vivit. Ők tudnak a legtöbbet a célirányos kalóriafelhasználásról az étrend összeállításában.

ezt így ne jelentsük ki...,de ezzel már nagyon elmenne az irány,úgyhogy fogadjuk el

2bullfighter2 2016.04.04. 17:58:08

@VV Erőlegény: én viszont úgy látom, hogy norbi a legtudatosabb. tudta, hogy hova jött és azt is tudja, hogy miként kerül be az összefoglalóba. szerintem egyáltalán nem azt mondja, amit jónak lát, hanem amiről tudja, hogy a néző hallani akar.
a kajás vitánál lehetett leginkább érezni. jó hangosan közölte, hogy a kaja vagy a cigi a fontosabb, amikor attila a cigi kávé vonal mellett érvelt.
majd amikor a kettejük - attila-norbi - vitájában az itt kommentelők (is) norbinak adtak igazat, hogy milyen okos racionális fiú, akkor ha figyeltél, a kettejük vitája után azért elmorzsolta norbi is, hogy ha nincs nikotin, akkor az rámegy az idegrendszerére (sic!).
de a többségben csak az maradt meg, hogy norbi vitázik attilával és ez a norbi gyerek milyen jókat mond. holott kiderül, hogy neki is a cigi kell, mert idegállapotba kerül.

Furore Carcosa 2016.04.04. 18:06:12

@Krétagarbó: „Attilát nagyon nyomják az adásokban...”
Mert kell egy villain, egy gazfickó-figura, amit eredetileg Gizellára szabtak, csak ő méretesen elkúrta. Ahogy @VV Erőlegény írta:
„Ha egy úgymond "geci", vagy bevállalós játékost háromszor-négyszer párbajra küldenek, de azt megnyeri, akkor nőni fog a rokonszenv indexe, mert azért valahol ezt is tolerálják a nézők!”

Furore Carcosa 2016.04.04. 18:16:33

@2bullfighter2: „melyik agyal szerinted?”
Mindegyik, csak a közvetítésben nem mutatják. És különben is, aki a legkeményebben taktikázik, azon látszik a legkevésbé. A stratégiának nem az a non plus ultrája, hogy félrevonulunk a brancsunkkal és megbeszéljük, kire szavazunk vagy kit viszünk ki párbajra. A legjobb játékosok azok, akik képesek manipulálni a többieket – lehetőleg úgy, hogy a nézők ne vegyék észre, mert egy manipulátor nem lesz túl népszerű a végszavazásban.
„másrészt ő tudja, hogy mit hogyan kell csinálni. nem érdekfeszítő számára, hogy hozzá nem értők minként bénáznak.”
Hát nem tudom, nekem az egyik kedvenc jelenetem, amikor Vadember Attis oktatja tüzelőaprításra Bájgúnár Márkot. Megnéztem vagy tizszer, és még mindig szétröhögöm rajta az agyam. Attis végszava külön gyöngyszem: „menni fog ez”…

aloksak 2016.04.04. 19:06:08

Heni milyen spárgát nyomott. :D Jézusom. Cinti meg megtalálta Laura utódját. Brigi Gergő között is alakulgat a dolog.

Gia 2016.04.04. 19:13:12

Egész könnyen ment ez a boci szülészet..

aloksak 2016.04.04. 19:15:38

@Gia: Igen. Hála az égnek. :) Ügyesek voltak.

aloksak 2016.04.04. 19:17:48

@Gia: Van Damme lecserélte Kongót Brigire? :))

aloksak 2016.04.04. 19:20:35

A kisborjú nem az anyja mellett szokott feküdni. :) Külön kell tenni, ne hogy megtapossa. És születés után hagyni kellett volna az anyjának hogy lenyalja róla a mázgát. :)

Gia 2016.04.04. 19:20:41

@aloksak: Há'látod,mondtam én,hogy Gergő és Brigi közt alakul a molekula. ;-) Nekem szimpibbek,mint Norbiék.

aloksak 2016.04.04. 19:22:18

@Gia: Dóri kampányol értük. :))

perszepolisz 2016.04.04. 19:22:48

Biztos írták, már, de az az anyát ilyenkor magára kell hagyni, legalább egy fél napra(nem bemászkálni hozzá), mert az ember szag ilyenkor zavarhatja.

Gia 2016.04.04. 19:23:26

Biztos Sanya lesz a heti gazda,mert Norbi már fúrja..

Commodore 2016.04.04. 19:25:17

Halihó! Ki lett a hetes?

Gia 2016.04.04. 19:26:16

Mondjuk ez a Turner név...Értem én,hogy vicces,de túl fiús.

Gia 2016.04.04. 19:27:11

@Commodore: Reklám után kiderül.

aloksak 2016.04.04. 19:32:05

@Gia: Meggyütt a Póstás! A heti gazda pedig Sanya lett.

Schlomo Goldberg 2016.04.04. 19:32:30

Nabaszdmeglaura. Sanya a hetigazda.

perszepolisz 2016.04.04. 19:32:54

Mikor ígérte meg Laura Sanyának, hogy ő lesz a heti gazda?

aloksak 2016.04.04. 19:32:54

@aloksak: Milllly meglepő. Indul a Fitnesz Farm.

Schlomo Goldberg 2016.04.04. 19:33:01

Sanya máris megkezdi az évértékelőt a Fitnesszfarmon.

aloksak 2016.04.04. 19:33:33

@perszepolisz: Nem láttuk. Gondolom titokban.

aloksak 2016.04.04. 19:34:33

Norbi arca. :D Heni fog fejni. :))

Commodore 2016.04.04. 19:34:51

Még mindig ásnak? Mit, tömegsírt?

aloksak 2016.04.04. 19:35:40

Attila főz. :)) Juhuuuuu!!

Schlomo Goldberg 2016.04.04. 19:36:40

Sanya és a mikromanagement.

perszepolisz 2016.04.04. 19:37:02

Attilát konyhafőnöknek kellett volna megtenni. Egyrészt, az elég sok elfoglaltság egy napra, meg hát abba a posztba mindenki belebukik.:D

2bullfighter2 2016.04.04. 19:37:24

@Furore Carcosa: a manipulátornak nem a bentiek a cinkosai, hanem a nézők. erre a legjobb példa vv attila. a bentiekkel azt csinált, amit akart. a nézők tudták a lépéseit, csak a bentiek nem.
annak mi értelme egy műsorban, hogy nem mutatják azt, aki a szálakat mozgatja?
itt nincs olyan játékos, aki összetett stratégiára, vagy manipulálásra képes.
attila a rosszfiú szerepét játssza, míg norbi a jófiúét. ez a döntésük tudatos. de stratégiájuk vagy manipulálási képességük zéró.

Gia 2016.04.04. 19:37:24

@aloksak: De láthattuk-hallhattuk,amikor kérte,hogy vele Sanya párbajozzon.Nem fidelsz castro? :-D

Schlomo Goldberg 2016.04.04. 19:37:42

Férfiak a konyhában, nők kint az állatok mellett és a földeken.
Biztos jól fog működni.

Schlomo Goldberg 2016.04.04. 19:39:30

Gyanítom hogy Sanya lezsírozta Laurával hogy akkor viszi prábajozni ha utána őt nevezi ki cserébe heti gazdának.

Gia 2016.04.04. 19:39:49

@Schlomo Goldberg: Ez nem Sanya hibája lesz.Lóra döntése.

Gia 2016.04.04. 19:43:13

@Schlomo Goldberg: Nem úgy volt.Lóra ajánlgatta,hogy megteszi heti főnöknek,ha kihívja párbajra és kiesik.Sanya akkor is mondta,hogy ez azért nem biztos,hogy annyira jó ötlet,és most sem örült.

aloksak 2016.04.04. 19:44:57

@Gia: Azt igen. De konkrétan nem hallottam, hogy Laura azt mondta volna neki, cserébe megteszlek heti gazdának. :) Vagy volt ilyen?

aloksak 2016.04.04. 19:45:46

@Gia: Ez mikor volt? Lemaradtam róla. Basszus. :D

aloksak 2016.04.04. 19:46:53

@Schlomo Goldberg: Tuti. Majd ha a kaja nem lesz jó, a lányok fellázadnak :)

perszepolisz 2016.04.04. 19:47:06

Sly már nem bírta gyűrődést egyedül. Hozott egy segédparasztot.

perszepolisz 2016.04.04. 19:47:25

Sly már nem bírta gyűrődést egyedül. Hozott egy segédparasztot.

aloksak 2016.04.04. 19:47:38

@Gia: Vettem. Főnökasszony. ;)

Schlomo Goldberg 2016.04.04. 19:49:34

@Gia: a kieső hozhat döntéseket arra nézve hogy mi hogy legyen a távozása után?

Gia 2016.04.04. 19:51:42

@Schlomo Goldberg: Igen.Mondjuk ha bejön az a sok birka csak szükség lesz a pasikra is.

perszepolisz 2016.04.04. 19:53:17

Ez az András gazda az igazi szakártő, én úgy látom.

Commodore 2016.04.04. 19:54:06

Kongó szájba lesz rúgva.

Krétagarbó 2016.04.04. 20:01:39

@perszepolisz: én is azt hiszem. Lehet, hogy Sly csak dgy díszparaszt?

aloksak 2016.04.04. 20:11:08

@Krétagarbó: Lehet. Bár én nem láttam azt a műsort, amiben anno feleséget keresett. Ott mindent maga csinált a saját gazdaságában vagy voltak emberei? Mert ez most így furán jött ki, hogy hozott magával egy "segítséget".

beacska 2016.04.04. 20:13:18

@aloksak: nekem gyanús, h Kongó valóban Gery kutyája-e...azok a szárazbaszások, amit a kutya szokott művelni Gery lábán tipikus dominancia-jelek

perszepolisz 2016.04.04. 20:13:36

Abban a műsorban tényleg gazdák voltak. Sly is az, de szerintem egyszerűen csak inkább növénytermesztéssel foglalkozik.

perszepolisz 2016.04.04. 20:14:34

Amúgy én arra gondoltam, hogy ezé az András gazdáé itt minden állat. Ez vajon lehetséges?

Janossz 2016.04.04. 20:16:21

@PeniValdes: Az ajánlóban valami Törőcsik M. feltörekvő színésznő mondta volt, hogy tavaly még terelgette a fűnyírót. Na jó, nem egy Alekosz formátum, de hát valamit csak letett az asztalra....
Mi az a Telki? Olümposz vagy Walhalla??:-)

perszepolisz 2016.04.04. 20:19:21

Kikerestem, az az András gazda is volt a "Házasodna a gazda"-ban, Baromi belterjes ez a szakma is mit mondjak

mákoskecsöpösfreestylekolbász 2016.04.04. 20:20:03

Csak az adás elején tartok, de a buli alatti történéseket kínos nézni

Krétagarbó 2016.04.04. 20:23:52

@mákoskecsöpösfreestylekolbász: Diára gondolsz? Már kínos nézni, ahogy alázza magát.

Janossz 2016.04.04. 20:23:55

A szegény kutyának szüksége lenne valami szakemberre. Volt egy Tibi kutyám, nagyon hasonló fazon, egy reggel arra keltem, hogy a betolakodó őzet egyetlen harapással ártalmatlanította.
Amúgy nagyon barátságos, jól szocializált kutya volt. De zsákos pulykától, szamártól nem csinálta volna össze magát. Úgy látszik, az önbizalomhiány átragadt rá, Gergő is túl visszahúzódó.

Krétagarbó 2016.04.04. 20:26:09

@aloksak: Heni és a spárga, hát mit mondjak leesett az állam:))) Haj-rá Heni! :)

Janossz 2016.04.04. 20:26:48

@mákoskecsöpösfreestylekolbász: Ez az asztalon táncolás valami menő dolog?
Már rendeztem pár bulit, de amelyik vendégem ilyesmire vetemedett volna, elég hamar kinn találja magát.

mákoskecsöpösfreestylekolbász 2016.04.04. 20:27:02

@Krétagarbó: Úgy az egészre. Mondjuk az is igaz, hogy nem igazán kéne már tepernie Norbi után...

aloksak 2016.04.04. 20:27:43

@beacska: Igen. Én mondtam is korábban, hogy velem az enyémnek eszébe sem jutna ilyet művelni. Tudja, hogy én vagyok a Főnök. Elég ha úgy nézek rá, szólnom sem kell, és már tudja hogy hunyászkodni kell. Szóval vagy nem az övé, vagy nem tisztázta le vele eddig, kettőjük közül ki is a falkavezér. Ha utóbbi, akkor az elég gáz.

aloksak 2016.04.04. 20:28:49

@Krétagarbó: Nekem is, elhiheted. :D Főleg hogy bármiféle erőlködés nélkül, mintha ez lenne a legtermészetesebb dolog. :D Nekem még nézni is fájt. :D

2bullfighter2 2016.04.04. 20:32:00

@beacska: vv peti manipulátor :D ugyan. kiválasztotta magának játszadozni cristofelt, veronikát, diát, akik sokszor azt sem tudták, melyik a jobb és a bal kezük. magyarul eljátszogatott a debilekkel. az nem nagy kunszt.
a nagy falatok - gergő, kinga, csaba, fecó - őhozzájuk hozzá sem nyúlt péter. és manipulálni sem tudta őket.
attila megalakította a cinkos bt-t (péterrel). valójában teljesen önálló játékos volt és szarrá manipulálta pétert is.
nem véletlen nem hallunk péterről azóta sem. ja de, egyszer olvastam valahol pár hónappal ezelőtt, hogy a barna barnabás nevű förmedvénnyel valami klipet forgatott egy roncstelepen. ha lenne esze, akkor ilyent nem vállal be. ha tudott volna manipulálni, akkor megnyerte volna a játékot. így csak a debilekre futotta a műsorban és az után is.

Krétagarbó 2016.04.04. 20:37:05

@Janossz: az egyetemen mi azért egy szint után rendszeresen az asztalon táncoltunk. Tört is el pár asztalláb...

aloksak 2016.04.04. 20:42:32

@Krétagarbó: Szabad megkérdezni, milyen volt ez az a szint? :D Csak azért mert szándékomban áll a hétvégén egy buli rendezése, és hogy képben legyek már. :D Jobb előre felkészülni. :D Aki ráér aznap este, szívesen látom. :) A belépő egy üveg itóka. :D

Krétagarbó 2016.04.04. 20:44:12

@aloksak: hihihi, arra már nem emlékszem.

aloksak 2016.04.04. 20:44:54

@Krétagarbó: Rossz válasz. :D Akkor jó kis bulik lehettek. :D

2bullfighter2 2016.04.04. 20:45:11

@aloksak: na, hová valósi vagy? közelemben laksz, beugrok. :D

aloksak 2016.04.04. 20:47:26

@2bullfighter2: Keleti országrészben lakom. :)

2bullfighter2 2016.04.04. 20:50:09

@aloksak: hát a keleti országrész elég tág fogalom. így nehezen foglak megtalálni. :D

Janossz 2016.04.04. 20:50:46

@Krétagarbó: Jól van, mindenki volt fiatal. De ahol asztalláb törik, ott emberláb is törhet, meg más is.
És ez kb. az utolsó szempont, amiért ellenzem a dolgot.
Különben rendes tánchoz nincs elég nagy asztal, szvsz.

aloksak 2016.04.04. 20:50:56

@2bullfighter2: Hajdú-Bihar megye. Debrecen közelében. :)

beacska 2016.04.04. 20:52:54

@2bullfighter2: nem fogom neked elmagyarázni. lejárt lemez...de nagyon félrenézted a dolgot. de kicsit örülök is neki, mert akkor ezek szerint nem volt annyira átlátszó a dolog :DDDD

beacska 2016.04.04. 20:53:49

@Krétagarbó: :DDD te a Henivel jártál egy egyetemre? mert nálunk a földön ment a pogó ;)

2bullfighter2 2016.04.04. 20:54:15

@aloksak: na akkor ha egyszer arra járok, meglátogatlak. mert én meg a nyugati országrészben lakom, a határ közelében ;)

aloksak 2016.04.04. 20:55:56

@2bullfighter2: Rendben. De lehet hamarabb fogok én te feléd járni. Ha így lesz, majd küldök egy privi üzenetet. :) És megiszunk egy sört. :D

beacska 2016.04.04. 20:59:07

@2bullfighter2: :D azt a klippet én is láttam. szerintem is borzasztó és egyáltalán nem vicces...

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.04. 21:32:06

micsoda emlékek...asztaltörés,meg társai

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.04. 21:33:17

látom sanya lett a HG...kíváncsi leszek rá..nekem olyan elvraázsolt a hapsi

Krétagarbó 2016.04.04. 21:36:40

@beacska: nem. Én azt hittem, minden egyetemen ez ment:))

Krétagarbó 2016.04.04. 21:37:38

@Janossz: így utólag már én is le vsgyok döbbenve magamon:D

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.04. 21:40:18

@Krétagarbó: az nem tudom milyen,de én mindig azt érzem,hogy nincs jelen...

aloksak 2016.04.04. 21:47:46

@Krétagarbó: Csak fitnesz őrült, ex chippendale. :D

Puncylla 2016.04.04. 21:47:56

@Krétagarbó: olyan körülményesen nyögdécseli ki a mondanivalóját, hogy a beosztottak nem is fogják tudni, mit akar

aloksak 2016.04.04. 21:53:56

@PeniValdes: Mit ártottam neked? :D Magyarország. Így rendben van? :D

aloksak 2016.04.04. 21:56:19

@PeniValdes: Azt nem tagadom. :D Csak ott keresettek, de nem találtok. :D

Well... 2016.04.04. 21:58:11

@PeniValdes: Canadanak (is) a nyugati resze jobb, mar csak az idojaras miatt is .. (mondjuk szerintem a keleti meg elhetobb, de nem jobb)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.04. 22:02:51

@Well...: Vancouver szép (lehet)
de azért New Brunswick is szép lehet.
Az államoknak mindkét oldala szép,legalábbis a Grosmutter szerint.

Well... 2016.04.04. 22:06:36

@PeniValdes: ja BC az kiskina, jo az idojaras, megfizethetetlenek az arak, viszont a hegyek tenyleg szepek, a keleti tartomanyok azok inkabb europaiak, quebectol keletre.. viszont fel kell kossd a bundabugyit, mert elofordul, h havazik 6 hnapon keresztul... konkretan 2 evszak van
1: megy a tel
2: jon a tel

:o))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.04. 22:07:51

@Well...: Ausztráliánál hülyébb hely szerintem nincs:)

Well... 2016.04.04. 22:15:47

@PeniValdes: az elozetesbe mutattak, hogy a szini meglovagolta (nem ugy ) , az osember meg nezzte, mondjuk tegnapelotti elozetesbe volt, h az osember ulimeg, es mikor nem akar menni , akkor kinez a kamera mogotti ugyeletes allatvedore, h lehet-e paskolni a feneket, hogy osztokelje kicsit, vagy az mar nem fer bele a kulturaba? laccik iranyitva vannak ezerrel :o))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.04. 22:19:56

@Well...: én kislányként treníroztattam a tyúkokat, fellógattam a lucernát,amihez fel kellett nekik ugrálnui

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.04. 22:25:26

skacok,holnap gömböket fognak dobálni az univerzumba

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.04.04. 22:39:07

@2bullfighter2: A nagyon szép és okos nők messzire elkerülik a Gizella féléket. :-)

Furore Carcosa 2016.04.04. 23:08:13

Benyomások:
A párbajok után ezek szerint ócska lőréket küldenek be a farmra és kötelező ünneplés van, a bulikafaktor erősítésére, amit én egyre idegesítőbbnek találok. Alig maradt már pasi a játékban, aki ne égette volna be magát sakálrészegen. Ilyet bármikor láthatok a sarki Kispiszkosban, fölösleges Szlovéniából közvetíteni.
Favágó Norbi becsülettel végigcsinálta az elletést, de a racionalitásával még bajok vannak. Amikor én először és utoljára mentem égő cigivel egy pajta közelébe, szó nélkül akkora pofont kaptam, hogy majd lerepült a fejem. Lány létemre, tizenhat évesen, a nagyapámtól. Arányos összevetésben Norbit szekérrúddal kellett volna főbe kólintani.
Izom Sanya hetigazdának nem jósolok fényes jövőt a farmon. Mindenkit ki fog borítani ezekkel a csoportos meditációkkal, fitneszbemutatókkal és egyéb marhaságokkal. Nálam legalábbis nagyon szakadna a cérna, ha délutáni pihenő helyett kivezényelnének az univerzum gömbjét ráncigálni. Stratégialiag viszont Sanya pozíciója lehetőséget ad Fitnesz Vivinek az erősödésre és a kapcsolatépítésre. Senki nem fogja pazarolni rá a szavazatát, mert tudják, hogy a hetigazda úgyis megvédi és mást küld helyette párbajozni.
A fiúk-lányok helycserés támadás első blikkre marhaságnak tűnik, valójában azonban van benne ráció. Ha a jószágállomány így gyarapodik, fordított arányban a játékosok számával, a végjátékban mindenkinek értenie kell mindenhez, különben széthullik a farm. Az utolsó bennmaradóknak úgy kell majd lótniuk-futniuk, mint a mérgezett egér.

Furore Carcosa 2016.04.04. 23:40:01

@2bullfighter2: „annak mi értelme egy műsorban, hogy nem mutatják azt, aki a szálakat mozgatja?”
Annak tényleg semmi értelme, de a reality kemény forgatókönyv nélkül megy, az események olykor rácáfolnak a várakozásra. Az elején az egész adásidőből Tépőzáras Gizella folyt, mert úgy tervezték, hogy ő lesz majd a farm Nagy Manipulátora, csak hát az a címeres ökör kint is, bent is mindent elcseszett. Ugrott az első klikkesedés, ugrott a nagy románc, ugrott az alapkonfliktus. A csatornának most menet közben kell építkeznie a romokból, de én őszintén szólva nem bánom, mert az eredeti recept szerint készült gizelladíszes trash-menühöz nagyon nem volt étvágyam, ebből pedig még valami emészthető is lehet.
„itt nincs olyan játékos, aki összetett stratégiára, vagy manipulálásra képes„
Hm. Ezt honnan veszed? Levágod róluk ránézésre?
„attila a rosszfiú szerepét játssza, míg norbi a jófiúét. ez a döntésük tudatos. de stratégiájuk vagy manipulálási képességük zéró”
Nem is róluk beszéltem, amikor a legjobban taktikázó játékosokat emlegettem, bár Vadember Attisnak szerintem van stratégiája.

Furore Carcosa 2016.04.04. 23:42:51

@Commodore: Úgy látom, ennek a kecskének rendesen ápolták a patáját. :)

Furore Carcosa 2016.04.05. 02:00:21

Fitnesz Vivi néha meglepően okosakat tud mondani (mint a párbaj előtt Laurának), máskor meg nagyon szőke. Például bulikázás közben, amikor az „élj a mának! élj a mának! te se leszel már fiatalabb!” bölcsességgel biztatta Brigit, hogy ne hessegesse már annyira magától az atomrészeg Kaszkadőr Gergőt.
Hát, én a Brigi korosztálya vagyok, de meg sem fordulna a fejemben, hogy kamerák előtt összefeküdjek egy gyakorlatilag vadidegen pasival, akármennyire jóképű és akármilyen gőzerővel fűz. Szűzies együtt alvás szintén kizárva, engem ne ölelgessen ugyanabban a ruhában, mint a kutyáját. Némi csőrözésről viszont egy idő után szó lehet, szigorúan csak józanon, amíg minden héten arra szavaz, akiben megállapodunk (vagyis akit én sugallok neki). A kameráknak persze eljátszanám az ilyenkor igényelt románcot. Aztán félrevonnék egy szóló nőt, nem a fruskagárdából, hogy figyelj, fogjunk össze, én szállítok két tuti szavazatot. Három szavazat itt már elég, hogy bárkit felterjesszünk párbajra, mert az alfahímek mind vezérbikának képzelik magukat és összevissza pakolják egymásra a jeleket. Velük nem kell foglalkozni, mind veri a mellét, hogy micsoda szégyen lenne nőt kihívni. Koncentráljunk inkább a fruskagárdára, mielőtt befognák maguknak a bikákat. Ezek persze valószínűleg közülünk fognak ellenfelet választani, de annyi baj legyen, őket még nem láttam spárgázni az asztalon.
Ja, és nem föltétlenül tepernék a fődíjra. Lefogadom, hogy a csatorna a tiplizőkön kívül minden játékosnak ad zsetont, minél később hullanak ki, annál többet. És ezen kívül is rengeteg módja van annak, hogy a résztvevők profitáljanak a műsorból. Heni és Dóri például állítólag karkötőket készít a szabadidejében, hogy a játék után farmszuvenírként értékesítsék őket. Legalábbis Tépőzáras Gizella szerint, aki ezzel próbálta kimagyarázni, hogy Dóri jobban köt csomókat nála.

Well... 2016.04.05. 04:58:42

@Furore Carcosa: en ugy vagyok ezzel, h mikor tul ertelmeseket mondanak abban nem az ertelem megnyilvanulasat latom, hanem a riportban levo pszihomokus szavait hallom vissza :oP

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.05. 05:42:34

@Furore Carcosa: "A fiúk-lányok helycserés támadás első blikkre marhaságnak tűnik, valójában azonban van benne ráció. " Van, de hogy ezt nem Laura találta ki az fix... (ez szerkesztői instrukció volt). Amúgy alapjábavéve szerintem a lányok a mezőn nehezebb feladat, mint a fiúk a konyhán.

lac64 2016.04.05. 08:07:13

@Well...: Volt egy kis időugrás :). Az előző előzetesben Atti már birkát nyírt, ebben a részben meg szinte még meg sem érkeztek.

Krétagarbó 2016.04.05. 11:13:05

@Furore Carcosa: Nem tudom, hogy a karkötős történetnek mennyi a realitása, de az tény, hogy Heni pl. azért is ment be, hogy valamennyire bekerüljön a "véráramba". Ilyen-olyan film vagy sorozatszerep, éneklés (képzett és szép hangja van), stb...
De nyilván a fő cél a 20 milla, de ha már megismerik szélesebb körben a nevét, az nagyon jó.

Krétagarbó 2016.04.05. 11:13:57

@Well...: nme feltétlenül. Ez a casting teljesen más elveken ment, mint az utóbbi VV-k.

Krétagarbó 2016.04.05. 11:14:57

@lac64: 2 napos csúszás lehet a történtek és az adás között sztem.
süti beállítások módosítása