Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grace klinika 9x09 - Fuss, ha tudsz!

2016. március 29. 14:00 - Hoppancs

Baileyt az indokoltnál jobban idegesíti, hogy egy szexi, megértő fickó mindjárt feleségül veszi, és valószínűleg a gyémántcipője is túl szoros. A kis Oliver gyomra nem működik rendeltetésszerűen, ezért a jó Karev hamarosan gasztrikus neurostimulátorral látja el. Jo is bemosakodhat, de nem azért, mert szar gyerekkora volt. Miranda elvesztette minden képességét az emberi kommunikációra, ezért nem tudja érthetően közölni Torresszel, hogy őt és Robbinst nyoszolyólányokká léptette elő. De hiába hajtogatja zavartan, hogy ne üljenek le az esküvőn, a kódfejtő Callie ölelését nem ússza meg. Az egymást szeretetből cseszegető Lizzie és Derek között Jackson közvetít, és a nő alá is írja a lábideg-donációról szóló papírt. Cserébe csak annyit kér, hogy Zolával mókázhasson, de az nem olyan egyszerű, mert óvoda, szigorú szabályok, meg ilyenek. Bailey menyegzőjén Mer sem ülhet majd le, ami lehet, hogy ugyanazt jelenti, mint Robbinséknál, de az is lehet, hogy ő lesz a pap.

bscap0005_3.jpg

Cristina tettetett egykedvűséggel tűri, hogy Owen a válással zaklatja. Shep elmondaná Lizzie-nek a gólyahírt, de Mer tiltakozik, mert a poronty úgyis sikítva menekül majd a nyomi méhéből. Minek akkor a felhajtás? Amúgy még Yang sem tud róla, ami már tényleg durva. A nőgyógyász optimista, de a vészmadár Grey még az ultrahangképtől sem mosolyodik el. Bailey totál idegbeteg, ezért Torres viccből a szökést ajánlja, és félre nem érthető célzásokat tesz saját döglődő kapcsolatára. A boldog ara a kelleténél jobban elmereng. Yang előrevetíti, hogyan fog April és Jackson egymásnak esni a szertartás hatására, ami előbbit kissé felzaklatja. Meredith úgy néz Cristinára, mintha mindjárt elmondaná neki, hogy terhes, de aztán mégsem. A gyakorló Wilsont Robbins rendesen beparáztatja. April elmondja Mirandának, hogy nem akar elmenni a buliba, inkább félholtakat őrizne a kórházban. Az empatikus kolléga válaszként a Yang által megkezdett látomás egy romantikusabb verziójával áll elő, aztán közli, hogy nincs kegyelem, ha neki mennie kell, akkor mindenkinek. Megható.

bscap0000_8.jpg

Lizzie túl rövid vádlija miatt nem lesz elég az egyik lábát megvagdosni, ezért Shep kijelenti, hogy műtét törölve. April megosztja Jacksonnal abbéli aggodalmát, hogy amennyiben a kis pánt nélküli rucijában megjelenik a templomban, abból bizony szex lesz, Jézus morcos tekintete ide vagy oda. Ennek elkerülésére kéne egy pár mindkettőjüknek, nehogy már azzal legyenek, akit szeretnek, ugye. Kepner azonnal oda is rendeli Jackson mellé a megszeppent Stephanie-t, előbbi pedig Shane-t ajánlgatja exének.

bscap0001_6.jpg

Kurta Lábú Lizzie simán benne van a dupla csonkításban is, de az nem tetszik neki, hogy Mer arra kéri, tárgyalásukat titkolja el bátyja elől. Be is olvas a sógornőnek, amiért elvárná a testvéries együttműködést, pedig általában leszarja, mi van vele, és még Zolának sem bírta bemutatni. Mer terelésként saját diszfunkcionális családját emlegeti, mire Lizzie szóba hozza Lexie-t. Ezzel nagyjából vége is a megbeszélésnek, mert Greynek nem igazán jött át, hogy most éppen közeledni próbáltak hozzá érzelmileg. Jackson úgy belelendült a kerítésbe, hogy Alexnek is felhajtana egy csajt Stephen keresztül. Persze utóbbi nem tudja, ki a titokzatos illető, akinek jól jönne az ő egyik barátnője. Lizzie szembesíti Dereket azzal, hogy talán a saját félelme miatt húzódozik a műtéttől, és nem is nyúlt nagyon mellé.

bscap0002_6.jpg

Wilson beavatkozás alatt büszkén fejtegeti mentorának, hogy milyen sokat gyakorolt, de mégis kilyukasztja Oliver gyomrát. Karev ennek ellenére biztatná, de sajna a lány kézremegése nem múlik el parancsszóra, így mennie kell. Arizona szerint az esküvőre mindenképpen magas sarkú kéne, de az műlábra nem illik, ezért nem fogja magát szexinek érezni. Callie szerint nem is baj, ha tesz egy kis szívességet a többi nőnek, és hangyányit kevésbé lesz gyönyörű, mint általában. Sajna ezzel sem sikerül beindítania nejét. Shep elkottyantja Meredithnek, hogy Hunt valójában a per és az érdekellentét miatt akar válni.

bscap0003_6.jpg

Jo meg van győződve, hogy ki fogják rúgni. Alexet hibáztatja, amiért bedobta a mélyvízbe, és még nem is sejti, hogy Steph éppen vele szeretné összepárosítani. Ahogy Steph sem. Richard nyugtatóként egy operációval lepi meg Baileyt, mely akcióban Ben keze is benne van. Na, ennyire szereti őt ez a seggfej. Wilson úgy kiborult, hogy bemószerolja Karevet Robbinsnál, mondván, ő akarta, hogy egy béna gyakornok vagdossa Olivert, aki azóta már lehet, hogy exitált is, jaj. Mer továbbadja a Derektől hallottakat Cristinának, aki éppen Owennel készül bemosakodni. Szegény páciens! Robbins elbeszélget Karevvel, aki elmondása szerint csak edzeni akarta Jót, ahogy vele is tette mestere. Oliver meg tök jól van, no para.

bscap0004_5.jpg

Miranda nem tud lazítani, de Richard bölcs szavai ("egy kis kétség az intelligens felnőtt sajátja") talán hatnak rá. Talán. A műtőasztalon heverő Derek egyetért Callie-val abban, hogy egyiküknek sem kell aggódnia. Jo és Alex civakodik egy sort. Torres elvárja Rosstól, hogy megfelelő minőségben szórakoztassa az idegátültetés alatt. Cristina csúnyán beszólogat Huntnak, amiért elhallgatta a válás okát. Veszekedés közben kibukik, hogy a férfit bűntudat kínozza, amiért ő választotta a zuhanós légitársaságot. Cristina dühe szeretetteli sajnálatba fordul. Sheperdék műtétje jól ment, Mer indulhat is a buliba, de előtte még elújságolja Lizzie-nek a babát. Örülnek.

bscap0006_3.jpg

Callie a szexhiány miatti frusztrációját olyan hatásosan tombolja ki Arizona előtt, hogy az befejezi a rinyálást és felveszi a lapos sarkút. Az őrjöngő Mirandáért limóval érkezik Richard, Wilson pedig rájön, hogy Karev a párja. Yang elmondja Huntnak, hogy ha nem dobja be a válás témát, ő újrakezdte volna, mire megkönnyebbülten másznak egymás szájába. Richardot hívják, hogy a felesége vért hányt, úgyhogy sem ő, sem Bailey nem megy ma már esküvőre. Nyilván Miranda fog jobban hiányozni. Miközben a menyasszony Adele-t intubálja, Torres aggódik, hogy ő rontott el mindent. Bennek is a fülébe jut, hogy gáz van, ennyit a lakodalomról. 

Címkék: grace klinika
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása