Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7807-7808. rész

2016. március 22. 10:00 - Gillotte

Nóra úgy zárja a Robis randit Mikivel, hogy lefixálják a tervet egy másnapi reggelire. Nóra ezután hazamegy, s Robi pulcsijában borozgat, szerelmesen bámulva a tévét. Miki ezalatt Vilibának mesél egy kicsit, s Vili nagyon büszke Mikire, hogy barátilag segít Nórának. Na ja, barátilag…

bk_marcius3_1.png

Rudi iszik bánatában, mint a gödény, s Alíz sem tudja leállítani. A férfi önostoroz egy sort amiért Krisztiánt miatta lőtték le, s ha meghal arról sem fog tudni, Krisztián más országban van egyedül, idegenek közt.

bk_marcius3_2.png

Emília kávét készít Zsoltnak, lelkiznek egy kicsit Zsolt magányáról, hisz nem elég, hogy meghalt az egyetlen öccse (hiszi ő) még a gyerekei sem segíthetik magányában, hisz Linda Peruig menekült, Oszit pedig nem engedi az anyja, hogy találkozzon Zsolttal. Bár most, hogy felvetődik, Emília igazán megtehetné, hogy megkéri Andit, hogy engedje Oszit látogatóba – kéri Zsolt. Emília nem sokat ül a dolgon, behívja Andit elbeszélgetésre, s megkéri: Zsolt állapotára való tekintettel engedje Oszit találkozni az apjával. Andi persze nem áll rögtön kötélnek, de a pszichonő szerint elég súlyos a probléma, s ő maga ehhez már kevés, így Andi beadja a derekát, s bemegy Zsolthoz. A volt bisztrótulaj Krisztián halálára hivatkozva kéri Andit, töröljék el a régi sérelmeket, s engedje meg Oszinak, hogy bemenjen Zsolthoz. Andi nemet mond, annál is inkább, hogy külföldre költöznek, és talán jobb lenne, ha Oszinak nem a börtön lenne az utolsó emléke az apjáról. Ez picit megingatja Zsoltot, de ennek ellenére ragaszkodik hozzá, hogy lássa Oszit.

bk_marcius3_3.png

Rudi reggel a Kertészték konyhájában józanodik, s közben elmélázik Krisztiánról Alízzal és Lucával. Luca annyira maga alatt van Krisztián miatt, hogy suliba sem akar menni, s Rudi hamar rá is bólint. Egyúttal vigasztalja Lucát, hisz egy katona nem adja csak úgy fel. A tételt alátámasztandó Rudi ajándékba adja Lucának Krisztián dögcéduláját, de Luca szerint Zsoltot illeti a biléta. Kakaóval koccintanak Krisztián egészségére, négy pohárral, hisz előbb-utóbb Krisztián is velük koccinthat.

bk_marcius3_4.png

Olívia a villában teázgat Ágival, elbeszélgetnek Ottóról, s arról, hogy a fiúnak volt indítéka megölni Robit. Olívia távozása után Ági Lizával beszél telefonon jó hangulatban, s örül, hisz Liza jókedvű. A Herr is csodálkozik Ági jó kedélyállapotán, s Ági elmondja, ez azért van, mert adott Olíviának egy tippet Ottóról. Eközben Ottó már kihallgatáson ül, Magnum és Olívia veszi kezelésbe. Faggatják arról, hogy miért hagyta el az országot olyan hirtelen, ha nem bűnös. Hol járt a gyilkosság ideje alatt? – teszi fel Olívia a kérdést. Ottó állítja, hogy nem tartózkodott a villában, de bizonyítani nem tudja, mert egyedül volt. Várjunk csak, kiment pénzt felvenni, biztos kapott róla sms-t, és talán még meg is van. Nocsak, megvan, ,,sikeres ATM készpénzfelvétel 16:41-kor”. Ez Magnumnak nem elég, úgyhogy Ottó javasolja, hogy nézzék meg az automatánál készült felvételt, azon látszik, hogy felvette a pénzt. Olívia nem csak ezen a nyomon indul el, hanem Ádámhoz is elmegy megnézni az esküvői fotókat, amiket ugyan nem Ádám készített, de a fotós elküldte neki a képeket. Fura, hogy nem a menyasszonynak, de részletkérdés. Olívia a képek megtekintése után ,,köszönöm, sokat segítettél” felkiáltással távozik, s visszamegy a villába Ágiékhoz, hogy ne nyugodjon meg Ági. Ottónak alibije van egy bankjegykiadó automata használata miatt, úgyhogy kéretik Lizát hazahozni, vagy az a Interpol fogja keresni, ugyanis nem szerepel a gyilkosság idejében készült esküvői fotókon.

bk_marcius3_5.png

Miki újra a pszichológusnőnél köt ki, mert nem nagyon tud együttműködni Nórával, nem tudja, hogyan viselkedjen. Emília érti amit mond, mert ha a szabályok nincsenek lefektetve valóban nehéz együttműködni, s ha Miki úgy érzi, nem tud segíteni, inkább hagyják a fenébe ezt a szerepjátékot. Ezt a következő Nórával való étkezésnél meg is ejti, ugyanis amikor Timi telefonál, s amikor rákérdez az apjára Nóra azt mondja, még nem is látta ma. Miki ezen állatira bepipul, mert oké, eljátssza Robit, ha Nóráról van szó, de Timinek ő mindig az apja marad, szerepjáték ide, vagy oda!

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása