Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grace klinika 9x05 - Küzdelmes napok

2016. március 11. 16:00 - Hoppancs

Mindenkinek szuperül indul a reggele. Meredith művigyorral motiválja a bilin üldögélő Zolát, Yang pedig azon lamentál, hogy a mellette ébredő Parkert, saját magát vagy esetleg az émelyítően barátságos minnesotai szomszédjait köpje szembe. És még a kocsija is elmerült a hóban. Őt végül megmenti a finom szénhidrátbombával és egy impozáns aneurizma sztárfotójával érkező Thomas, úgyhogy sokkal jobban jár, mint a Zola-pisivel beterített barátnője. Az értágulat és a hozzá tartozó szívrendellenesség szerencsés tulajdonosa Katy, aki férjével, Willel a világvégére is felkészült, úgyhogy a dupla műtét híre szinte feldobja őket. A röntgennel legalább lehet edzeni a nukleáris holokausztra. Mernek hamarosan nem a cipőjén szagló vizelet lesz a legnagyobb baja, munkába menet ugyanis egy autó alatt rekedt kerékpáros, Melissa szorul a segítségére. Sejthető, hogy erről a szituációról nem élete legszebb pillanatai fognak beugrani. A mentők nem javasolták a sérült mozgatását - telefonon keresztül nem látszott, hogy fojtogatja a nyakára nehezedő kerék -, ezért Meredith erőteljes fellépése kell, hogy a jelenlévők leemeljék róla a kocsit. A doktornő ezután addig ordibál szegény áldozatra, amíg az parancsszóra el nem kezd lélegezni. Hiába, a profizmus.

bscap0000_3.jpg

Ezalatt Minnesotában javában dúl a harc Yang lelkéért. Parker egy gasztro-perikardiális fisztulával (anyám, de jól hangzik) állítaná maga mellé, de Cristina már lehorgonyzott Thomas mellett, és azt sem hagyja, hogy elvegyék tőle a giga-aneurizmát. Utóbbi persze éppen a műtétet felügyelő Parker előtt szakad ki látványosan, az egészséges önértékelésű Thomasnak azonban ez semmiség, még viccelődni is marad kedve. A Melissán ügyködő csapatról ez nem mondható el, ők szívnak ezerrel, a szónak minden értelmében. A higgadt Richard nagy nehezen ráveszi a görcsös Meredith-t, hogy kicsit pihentesse a beteget, mert a további turkálás csak ront az állapotán. Aztán át is venné tőle Melissát, mert a Lexie-hez való hasonlatossága rontja Grey ítélőképességét. Mer tiltakozik.

bscap0001_2.jpg

Parkernek már nagyon csípi a szemét Thomas, pedig az még meg sem ölte Katyt. Yang rosszul érzi magát, hogy az operációval támadási felületet szolgáltatott spanja ellen, de az érintett biztosítja, hogy nincs gáz. Parker enélkül is vadászott rá, az aneurizma meg bárkinél robbant volna. Melissa és Katy túléli az éjszakát, de a java még hátravan. Előbbi például éppen akkor indul el a fény felé, amikor Torres befut az oviból hazazavart, lázas Zolával. A gyerek mehet Steph nyakába, Mer balra el. Thomas diszkréten közli Yanggel, hogy tud a kis afférjáról Parkerrel, akire most már tényleg magasról tesz. Próbaidő ide vagy oda, a második beavatkozást is ő végzi. Bailey rosszallóan veszi tudomásul, hogy Zola - anyuka figyelmét némileg megosztva - bömbölésével szórakoztatja az intenzívet.

bscap0002_2.jpg

Katy helyre teszi a nyekergő Willt, hiszen ők ketten fasza gyerekek, nem félnek az olyasmiktől, mint a világvége vagy a rizikós szívműtétek. Cristina kevésbé eredményes Parkerrel, akit hiába győzköd Thomas fontosságáról. Utóbbinál meg képtelen elérni, hogy a békesség és az állása érdekében engedje át másnak Katyt. A bácsi nem tágít, ő és Cristina a legjobbak, övék a meló, nincs vita.  Meredith nem repes az örömtől, amiért senki sem tudja, hol a lánya, miközben épp Melissát rángatja vissza az árnyékvilágba.

bscap0003_2.jpg

Az operáló Yang és Thomas komédiázva elemzi a generációs problémákat. Meredith nyakig Melissában keresi a vérzés forrását, és amikor megleli, táncot rendel el. Thomas utolsó szavai a Cristinához intézett bókok lesznek, a tiltott műtét közben ugyanis holtan esik össze. Emiatt Yang elég fancsali képpel megy ki Willhez, pedig Katy remekül van. Will viszont majdnem elájul a szomorú orvos láttán. Zola bizonyára a kórház minden dolgozójára ráragasztotta már kórt, de érdemes volt lepasszolni, mert Melissa is jól halad a gyógyulás felé. Cristina emberesen berúg, ezért sikerül hazarepülnie Seattle-be, ahol Merrel megegyeznek abban, hogy Lexie halott. Ahogy sokan mások is.

Címkék: grace klinika
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása