Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grace klinika 9x03 - Döntéskényszer

2016. március 09. 16:00 - Hoppancs

Az ügyvédek áldozatos munkájának hatására a baleset érintettjeinek komoly összeget ajánl a légitársaság, hátha attól elfelejtik, hogy Lexie és Mark kimúlt, a többiek meg rokkantak és/vagy idegroncsok. Arizona jelenleg mindkettő, és nagyobb undorral néz Torresre, mint Vujity Tvrtko Berki Krisztiánra. A mellé felbérelt ápolónők még ennyire sem járnak jól, őket meg is szokta dobálni. A frissen visszatért Kepner – aki jelenleg az egyik legvidámabb szereplő – fél percen belül szembesül Avery kockás hasával, ami bizonyára megterhelő közvetlenül a malacok után. Yang tettre készen tér vissza a csapatjátékosok és szupersztárok kórházába, ahol továbbra is az öreg mesélő, Thomas mellé van beosztva. Ők ketten rengeteget fognak még együtt mókázni.

bscap0000_1.jpg

A Seattle Grace-ben az 58 kilót fogyott Roxie felesleges bőrét készülnek eltávolítani, hogy két év után végre lefeküdhessen kitartó párjával. Emery, a félig leszakadt lábfejű kiscsaj izgalmas mutatvánnyal kápráztatja el orvosait: képes mozgatni a lábujjait. Lehet, hogy mégsem kell Robbins nyomdokaiba lépnie. A Sheperd házaspár Zola játékainak rendezgetése közben a pénzen elmélkedik, meg azon, hogy szexelni kéne már. Úgy is tesznek. April fejében is valami ilyesmi járhat, mert igen szétesik Avery jelenlétében, majd a visszaszüzesedésről kezd hadoválni. Állítólag sok imával lehetséges az ilyesmi, pláne, ha az ember előtt megjelenik Isten második esélyt szimbolizáló angyala, jelen esetben dr. Hunt. Jackson  és a monológot végighallgató Bailey nem lelkesedik.

bscap0001_1.jpg

Dr. Parker rendíthetetlenül győzködi Cristinát arról, hogy a vénember pesztrálása jó neki, sőt, még egy kis mosolyt is elvárna. Miranda aggódik, amiért Kepner máris operálhat, holott az esze Jackson testrészein meg fura vallási elméleteken kattog. Meredith lesz a bébiszittere, hogy ne küldjön senkit a másvilágra. Emery villámgyorsan vissza akar menni a súlyos balesetét okozó hajóra, hogy tovább járja egyedül a világot. Torres közli vele, hogy ha megmenti a lábát, akkor hónapokig nem kelhet fel, persze ha nyisszantás lesz, akár már  a jövő héten is oda szökdécsel, ahova akar. A lány látszólag érti, mi a különbség.

bscap0002_1.jpg

Avery és Kepner a műtőben lelkizik. Dereknek valami eszébe jut a kártérítéssel kapcsolatban, majd a lóvé ügyében tartott kupaktanácson is sejtelmesen viselkedik. Jackson ragaszkodik hozzá, hogy nem rontotta meg Kepnert, mert igenis ketten kellettek az aktushoz. Mond valamit. Thomas szívfoltozás közben hozza szóba Yang traumáját, amiről a neten olvasott, de a témaváltás után hamar kiderül, hogy nem csak Google-ben jó, hanem tényleg fasza sebész is. Cristina le van nyűgözve.

bscap0003_1.jpg

Robbins tovább veszélyezteti Torres mentális egészségét, közölve, hogy nem kell kikérni a véleményét a zséről, hisz' neje eddig is simán döntött helyette. Például lábügyben, ugye. Mindezt olyan stílusban, amitől Gandhi zsebében is kinyílna a bicska. Roxie műtétje jól sikerült, úgyhogy szintén boldog pasijával akkora erotikus feszültséget generál, hogy Aprilnek azonnal rá kell másznia Jacksonra. Wilson ezúttal Karev előtt fakad sírva. Leszögezik, hogy nem fognak összejönni, mert Alex már minden más gyakornokot meghúzott. Egy közös bemosakodás viszont még belefér. Emery anyja Torrestől várja, hogy mondvacsinált indokkal bent tartsa a lányát, aki szabadulás esetén egész biztosan megszegné az orvosi utasításokat. Callie nem megy bele, szerinte anyuka dolga a nevelés. Derek a repcsi roncsánál nosztalgiázik és flashbackel.

bscap0004_1.jpg

Bailey kivan, mert a kis Tuck túl könnyen vált el tőle az oviban, és különben is mindenki túllépett rajta. Richard biztosítja, hogy ettől még szeretik, ráadásul több ideje lesz megváltani a világot. Cristina és Hunt nem csak fizikailag távolodik egymástól. Robbins kirúgta a legújabb nővért, aztán nem ért el a vécéig egyedül. Az incidens vége egy nagy zuhany alatti zokogás, Callie közreműködésével. Thomas megosztja saját vietnami légikatasztrófáját Yanggel, akivel egyre jobban kijön. Derek végre előáll azzal, ami a szívét nyomja: szerinte perelni kell, mert ha nem így lesz, akkor a jövőben sem fog vigyázni a légitársaság, és más is megszívhatja.

Címkék: grace klinika
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása