Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Marvels Jessica Jones – 1x03 Avagy Whiskey a neve

2016. március 08. 13:00 - Qedrák

Ott hagytuk abba, hogy Antiflex Lukácson egy karcolás sincs, úgyhogy Jessica gyorsan letépi a férfi ingét, és beavatnak minket a szuperhős-szex rejtelmeibe, aminek az vet véget, hogy Ruben, az ikerpár fiú tagja, leskelődik az ajtóban, és átadja a tesója üzenetét, hogy hőseink túl hangosak. A szexet követően elmennek randizni egyet, hogy megismerjék egymást, ami kissé furcsa sorrendnek tűnik. Szó szót követ, megtudják, hogy ki hogyan tett szert szuperképességre, és Lukács kérdezgeti is a nőt a többiekről, de Jessica szemérmesen hallgat Kilgrave-ről. Aztán jön még több szex, aminek az ágy látja kárát, de ez van, nem egyszerű a szuperhősök élete. Jessica megint meglátja egy nő fotóját Lukács borotválkozószekrényében, de csal annyi derül ki róla, hogy buszbalesetben meghalt.

lukejessica.jpg

A boltban a rádióból szól a szuperhősök elleni propaganda, majd szó esik Hope-ról is, hogy mennyire gáz, hogy elhisszük neki a Kligrave-sztorit. Közben Jessica a kórházak listáját nyomtatja ki. Másnap hiába megy Hogarthoz, az nem akar beszállni a nyilvános vitába, sőt, számon kéri Jessicán, hogy nem szólal meg, holott ő is Kilgrave áldozata. Ez az, amit kurvára nem fogok megtenni, feleli, és elmondja, hogy a férfit bizony sok minden érdekli, de az áldozatai nem, és ha kitálalna, akkor belőle is börtöntöltelék lehet. Egyikük sem tudja a másikat meggyőzni. Jessica felkeresi Trisht, hogy beszéljen az elmekontrollról, de az nem hajlandó, mert nem szeretné kockáztatni a hitelességét, de amikor a műtéti altatás kerül szóba, beinvitálja a lakására Jessicát, hogy beszéljen róla. A beszélgetés újabb fordulata akkor következik be, amikor Jessica meglátja Patricián a lila foltokat, és aggódni kezd azért, mert a lakása egy komplett erőddé alakult át. Addig-addig panaszkodik, amíg Trish a vállán át nem dobja, és el nem mondja, hogy kissé fittebb, mint azóta, hogy Jessica legutóbb itt élt.

hogarth_jessica3.jpg

Wendyt, Hogarth feleségét a munkahelyén keresi fel Jessica, hogy szerezzen tőle Sufentanilt. Ő azonban elutasítja, hiába ajánl fel neki segítséget a válásában, mivel nincs hozzáférése az altatóhoz. Bemegy terepszemlére egy kórházba, de pechére túl sokan vannak. Később tanúja lesz annak, hogy a beszívott Malcolmot elüti egy kerékpáros, aki álszent dumával a Föld megmentéséről papol, egészen addig, amíg Jessica fel nem keni egy kocsira, ami alighanem már nem annyira bolygóbarát, mint a bicaj. Másnap arra ébred, hogy egy mexikói vendégmunkás és a sápadtarcú haverja jönnek az ajtaját megcsinálni, sok-sok zöldhasúért cserébe. Másnap jönnek, remek, odáig meg vissza van az örömtől. Közben Trish hívja, nagy híre van, Hope-ot élő egyenesben fogja kérdezni a börtönből, és ez a Hogarth is milyen előzékeny figura. Na, azt rohadtul ne csináld meg, mert csak árt neki, mondja Jessica. Meg nekem is, teszi hozzá, elvégre megint látjuk felvillanni a göndör hajú néger nőt, akit Lukácsnál látott fényképen. Valami közül lesz egymáshoz, akárki meglássa.

malcolmbiciklis.jpg

Jessica megy is Lukácshoz bocsánatot kérni, de az emeletes néger nem tűnik haragtartó fajtának, viszont altatót nem tud szerezni. Ha pedig már arra járt, akkor szexel egy kört a férfival. Egymás mellett fekszenek izzadtan, mikor a férfi elkezdi faggatni, hogy mit titkol előle, és félig viccesen eleinte a rasszizmust sejti a háttérben, de Jessica a képességeikre fogja. Mesél Kilgaveről és az elmekontrollról, de Lukácsot nem tudja meggyőzni arról, hogy Hope épelméjű. Végül szexszel oldják fel ezt a kis konfliktust.

lukejessica2.jpg

Megy a rádióműsor, Hope mesél Trishnek az elmekontroll hatásairól, és arról, hogy hogyan esett fogságba a saját elméjén keresztül. Jessica hallgatja az egészet a stúdió egyik szegletéből. Mikor arra kerül a sor, hogy Hope bevallja, hogy más utasítására ölte meg a szüleit, Hogarth egyszerűen elveszi előle a telefont, és közli, hogy az ügyfele téveszmés. A beszélgetést Trish és Hogarth remekül irányítja, előbbi kérdésére az ügyvéd elmondja, hogy nincs még precedens az elmekontrollra, de ha valaki tud ilyenről, hát keresse fel az ügyvédi irodáját. Sőt, Hogarth addig provokálja a műsorvezetőt, amíg beteg, perverz és impotens disznónak nem nevezi Kilgrave-t, amit Jessica nem tud megakadályozni, hiába tör be a stúdióba, és rángatja le a felszerelést a nőről. Fel fogod dühíteni, üvöltözik Jessica vele, és tényleg, érkezik egy betelefonáló, aki határozottan Kilgrave-nek tűnik. Hope és Jessica is élőben hallgatja az egészet, utóbbi rohamot kap közben.

hogarthhope.jpg

Marha vagy, Hogarth csak kihasznált, közli a barátnőjével Jessica. Lehet, hogy máris küld valakit, aki kinyír, mondja a szuperhősünk, miközben egy kék táskás figura kezdi el követni őket. Meg is szólítja Trish, aki ártalmatlanná teszi, de kiderül, hogy csak egy rajongója volt az, virággal meg egy autogramra váró fotóval. Megy is haza, miközben Kuratától próbál altatót szerezni, de legalább az ajtaja elkészült. A kulcs viszont nincs hozzá, mert a mexikói bevándorlók kérik a lóvéjukat a kulcsért. Ez nem akadály, simán betör saját magához, Kuratáról viszont kiderül, hogy elhúzott Indiába.

patriciajessicafan.jpg

Jön Ruben, hozza a teljesen beállt Malcolmot, aki a saját lakása helyett az ikrekébe ment haza, és ott zabálta a mogyoróvajat. Ruben búcsúzóul még elmélkedik arról, hogy mindenki rasszista egy kicsit, Jessicát viszont nem igazán érdekli ez az egész, de támad egy ötlete. Elviszi a beszívott srácot a kórházba, ahol eljátszhatja vele a nagyhalált, és ezt az alkalmat kihasználva szépen elcsór némi altatót, bár kissé szarul érzi magát, hogy kihasználja őt.

korhazibaleset.jpg

Patriciát egy rendőr keresi fel a lakásán, és a rajongójáról érdeklődik. Simpsonnak hívják, igazolja magát, és szeretne személyesen beszélni vele, anélkül, hogy bekerülne a hírekbe. Trish a kezébe vesz egy viperát és ajtót nyit, de a rendőr orrba veri a bejárattal. A fémeszköz ellenben hatásosnak bizonyul, mert kiveri a támadó kezéből a pisztolyt. Verekedés kezdődik, Trish már nem az a képzetlen nő, aki volt, de a rendőr erősebb, és némi ütésváltást követően a földre viszi, hogy megfojtsa. Jessica pont jókor érkezik. Egy trükk következik, Jessica belenyomja az egyik altatót a nőbe, mire Simpson azt hiszi, hogy elvégezte a feladatát, ezért megy jelentést tenni Kilgrave-nek. Jessica belecsempészi Trish telefonját a távozó fakabát zsebébe, és követő üzemmódba vált.

trishsimpson.jpg

Simpson hátra sem néz, úgy megy egy régi épületbe be, Jessica pedig egyenesen utána, majd felrohan a tetőre, és végre meglátja Kilgrave-t, miközben a telefonján keresztül azt hallgatja, hogy a rendőr elmeséli, hogy mi történt. Jessica közbelépne, csakhogy meg kell mentenie Simpsont, aki Kilgrave parancsára éppen az erkélyen keresztül igyekszik távozni az épületből. Ez elsőre sikerül, majd szemezhet egyet Kilgrave-vel, és közben látjuk, hogy Antiflex Lukács csaját a múltban Kilgrave parancsára Jessica intézte el. Mindez addig tart, míg Simpson fel nem ébred, de Jessica kiüti őt, hogy ne okozzon több gondot. Kilgrave-nek ennyi is elég, hogy távozzon, és Jessica hiába siet utána, féltucatnyi ember kerül az útjába, kortól és nemtől függetlenül, akik el akarják intézni őt. Nem járnak sikerrel, de Kilgrave meglóg. Ugyanakkor talál egy helyiséget is, amely tele van a képeivel, mindenféle időből és szögből, az egyiken Kilgrave annyit üzen, hogy majd később találkozunk. Simpsont lerendezi úgy, hogy leugrik vele a tetőről, így a zsaru túléli a zuhanást, mivel egy szeméthalomra érkezik, de utána értetlenkedik egy sort, hogy mi történt vele. A férfinek eszébe jut, hogy ki akarta nyírni magát, jah, és az is, hogy megölte Trisht. Jessica azonban hazazavarja, hogy minden rendben, nem halt meg senki, nyugodjon le a picsába.

kilgravesimpson.jpg

Szétvert fejjel látogatja meg Antiflex Lukácsot, és közli, hogy többet nem mehet be hozzá, mert nem helyes. Egy befejezetlen ügy túl sok neki, bár a néger figura a halott feleségre fogja a dolgot. Jessica nem tiltakozik, de nem mond semmi többet. Mikor megy el, előszed egy fényképet, amit Kilgrave egyik bábja róla készített, mikor ő Lukácsot figyelte. Ennyi kémmel szemben nehéz dolga lesz, konstatálja magában, és ezzel a gondolattal zárjuk ezt a részt.

jessica4.jpg

Címkék: jessica jones
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Is 2016.03.09. 08:59:19

Kilgrave egy rohadék. Pont. :)

Prof. William · http://profwilliam.wordpress.com/ 2016.03.09. 16:04:02

" amíg beteg, perverz és impotens disznónak nem nevezi Kilgrave-t, amit Jessica nem tud megakadályozni, hiába tör be a stúdióba, és rángatja le a felszerelést a nőről. Fel fogod dühíteni, üvöltözik."

Ez valami zseniális jelenet volt, hogy Jessicába a szxr is belefagy a rémülettől. Minden pillanatban vártam, hogy történni fog valami...

Is 2016.03.09. 21:39:39

@Prof. William: Igen, szinte ijesztő volt látni, amint ez a kemény nő szinte lefagy a rettegéstől. Ő már tudta, hogy miről van szó.
süti beállítások módosítása