Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grace klinika 9x02 – Emlékek fogságában

2016. március 08. 16:00 - Hoppancs

Ismét időutazunk, közvetlenül a repülőszerencsétlenség utánra. A zavart Meredith kórházban tombol, majd lecsillapodva a megnémult Cristinával ismerteti a hazaszállításuk mikéntjét. Aztán hopp, ugrunk, és már a bekötött kezű Derek és neje jövőről folytatott vitáját hallgathatjuk. A férfi elfogadná a Harvard ajánlatát, a nő maradni szeretne, bármennyire is szar az élet Seattle-ben. Bár most még annyira nem is áll minden pocsékul, Arizona mindkét lába megvan, Sloan pedig még akár meg is gyógyulhatna, ha nem a múltban lennénk éppen. Meredith nem látta az előző részt, ezért optimista. Cristina továbbra sem szólal meg, és mivel fizikailag ép, ideje, hogy elmeosztályra vigyék, ahová való. Owen ezt nem támogatja.

bscap0005.jpg

Derek keze elvileg 80%-ban hozható helyre, ami az agyak vagdosásához nem elég. Szívás, mert ha más piszkálja őket, az kész kudarc. Torres az idegbeültetésben látja a megoldást, és ha már ilyen lelkes, Derek megpendíti, hogy az eredetileg felkért sztárdoki helyett akár ő is elvégezhetné a beavatkozást. Cristina nyelve szépen megered, miközben Hunt fürdeti, de csupa olyat mond, amit senki sem hall szívesen. Szó esik, a négynapos ébrenlétről, a pisiivásról, az Arizona lábából falatozó rovarokról meg a Lexie tetemén testvériesen osztozó vadállatokról. Még jó, hogy a háborúban edzett Owennek ez egy tök szokványos esti mese. Nem sokkal később Yang már Meredithnek tart előadást arról, hogy Seattle-ben borzalmas dolgok történnek, lövöldözés, halál mindenhol, úgyhogy ő már lép is Minnesotába, vissza sem néz. Úgy véli, barátnőjének is ezt kéne tennie.

bscap0006.jpg

Mark azért van annyira szarul, mert Lexie meghalt, és ő is utána akar menni, a szívfájdalom pedig a tudomány mai állása szerint nem gyógyítható, hacsak nincs a kéznél egy doboz kiscica. Mégis nagyot javul hirtelen, de lehet, hogy ez csak a haldoklók ideiglenes fellángolása. Richard szerint utóbbit jelzik az életről szóló nagy felismerések, úgyhogy ha ezekre sor kerül, rendelhetik a koporsót. És bizony, Sloan néhány perc múlva már Averyt oktatja a szerelemről, meg arról, hogy nem a mellnagyobbítás a legfontosabb dolog a világon. Amikor már Sophiát is látni akarja, maga is rájön, hogy nincs tovább. April úgy dönt, hazamegy a malacokhoz. 

bscap0007.jpg

Mivel Callie mindjárt műti Dereket, Sloan csak Richardnak rebegheti el utolsó szavait. A romló állapota miatt kiborult Robbins nem rejti véka alá, hogy szar embernek tartja Karevet, és neki kellett volna lezuhannia helyette. Megígérteti Callie-val, hogy nem engedi levágni a lábát, amire a neje sajnos rábólint, pedig nem kéne. Hunt próbálja meggyőzni, hogy az amputációval Arizona is jobban járna (szó szerint), de Callie vissza akarja kapni a feleségét, ezért hajthatatlan. Másnap már operálná is, de előbb még Shep keze jön. Torres már nagyban rajta is van utóbbin, amikor Karev befut a hírrel, hogy Arizonának vérmérgezése van és összeomlik. Callie kénytelen kiadni a parancsot a gyilkos végtag eltávolítására. Sloan kitölti a papírokat, melyek alapján 30 nap múlva kihúzhatják a dugót, majd hamarost jól le is áll a szíve. Kepner lelép. Meredith telefonos üzenetben magyarázza el Yangnek, a Seattle Grace pozitívumait.

Címkék: grace klinika
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása