Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jóban Rosszban 7. hét

2016. február 22. 12:00 - lulu1.0

Barbara, Alexa szerint túlontúl magabiztosan, Betty és Roland egy(azon) ágyban kezdi a hetet. Keller nagyon ügyesen megkezdi ama információ terjesztését, amely szerint Betty és Roland együtt távoztak a Macsekból, s mindezt a legjobb helyen teszi, hát persze, hogy a nővérpultban. Mariann végre magához tér és el tudja mesélni, hogy semmilyen üvegajtó nem volt ott, ahol Ő elesett. A férje ütötte verte addig, amíg aztán sikerült beleszédülni a földön nagy számban megtalálható üres piásüvegekbe. Adél és a lopott mobil esete sem hoz váratlan fordulatot. Lebukik, Big berág, szakítanak, szenvednek.

7_het_1_bekezdes.jpg

A pletyka, a RolandosBettys eljutott Konrádhoz is, aki furcsa módon nem az unokaöccséhez ment a kérdéseivel, hanem egyenesen Péterhez. A frissen alakult válságstáb már együtt érkezik meg Rolandhoz, aki teljesen hiteles mód elmeséli, hogy csupán csak együtt italozás és lélek masszázs volt, semmi más. Mivel a helyzet viszonylag abszurd, mindenki nagyon szeretne hinni ebben, ezért így is tesznek. Már épp elcsitulni látszik a balhé, Barbara is meggyőzhetővé válik, hogy vegyen vissza a nagyzoló elvárásokból, oszt menjen szépen haza a hamarosan férjéhez, de még az sem tesz tönkre mindent, hogy Roland, elébe menvén a bajok forrásának, maga meséli e Barbarának a folyosói pletykát, hogy Ő és Betty bizony együtt töltötték a múlt éjszakát. A taktika jó, Barbara nevet, még egy ideig.

7_het_2_bekezdes.jpg

Közben Milán Konrád segítségét kéri a bosszúállásban. Az apja iránti gyűlölet eléri a gyilkos gondolatok szintet. Konrád hiába tagadja, a Mariann és Zsuzsanna féle egy az egyben hasonlóság rendszeresen taccsra teszi. Nem tud ellent mondani. Roland hasonlóan jár, bár a saját gondjai egy picit csökkentik a szociális érzékenységét, és a történtek inkább a kegyetlen énjére erősítenek rá. Beleegyezik a bosszúállósdiba, azonban csak egy feltétellel, ha végül, a legfontosabb pillanatban Milán lesz az, aki végül meghúzza a ravaszt.

7_het_3_bekezdes.jpg

Big egyre edzettebb lesz Adél mellett. Viszonylag gyorsan összerakja, hogy honnan származik a neki ajándékozott mobil. Számonkérés, tagadás, aztán jön a mindent bevallás. Mindezt követi még némi dacoskodás, egy csipetnyi szánom bánom továbbá egy nagy adag, dehogy vallom meg a többieknek mit tettem szenvedés. Aztán jön a menetrendszerinti szakítás (Big részéről), és a szintén menetrend szerinti, hogy hozzam én ezt helyre, nem akarlak elveszíteni, ne csináld már, egyébként meg szeretlek. (Adél részéről)

7_het_4_bekezdes.jpg

Fentebb említettem volt, hogy Barbarának volt kedve nevetgélni. Mindez akkor múlott el vészesen gyorsan, amikor Barbara a Rolanddal közös ágyukban találja meg húga karkötőjét.  Persze az agy védekező mechanizmusának köszönhetően először nem akarja hinni a nyilvánvalót. Ebből kifolyólag, továbbá azért mert kb. két perce békültek meg telefonon a férjjelölttel, nem is meri megkérdezni Tőle, ugyan hogy a bánatba került oda ama karékszer, ami és ahova. Apjától kér segítséget. Péter Alexával felvérteződve (valamiért Péter imádja másodmagával számon kérni Rolandot). Ismét kimagyarázza, mármint Roland, mert Roland jó ebben. Péter meg elhiszi, mert Ő meg nagyon el akarja hinni. Ilyen ez. Egészen működőképes dolog lenne ez így, ha Kellerék nem kevernének folyamatosan a háttérből.

7_het_5_bekezdes.jpg

Nándi és Keller nem az a fajta, aki nem csavar ki minden cseppet egy lehetőségből. Ennek okán a fenti szereplők bármilyen, egymás és önmaguk meggyőzésére irányuló erőfeszítése sutba kerül. Amikor fülükbe jut, hogy Betty azon tűnődik, miért is kell neki az örök lúzerek táborát szaporítani, miért is ne lehetne Ő a NŐ Roland életében, s igazából mire is vár tovább, sebtiben megy és meg is kérdezi ezt a férfitól, Kellerre hárul a feladat, hogy Pétert Roland szobájához rángatva ebben a lélektani pillanatban, rajtakapják a titkos párt in flagranti, csókolózás közben. S mekkora szerencséjük volt, hogy ez így is történt, mármint, hogy ezek ott épp akkor voltak szemtelenül közel egymáshoz, amikor Keller és a mögötte érkező Péter rájuk nyitott. Szerintem már Péter karaktere is hálás volt ezért a fordulatért, mert, hogy még egyszer és hitelesen már nem tudja belemondani a kamerába, hogy egy percig sem gondolja, hogy az egyik lánya lefeküdt a másik lánya vőlegényével, az ziher. Végre ki lehet akadni!

 

Címkék: jóban rosszban
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása