Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7773-7774. rész

2016. február 19. 16:00 - Gillotte

Attila és Máté hazatérnek, Juli nélkül. Attila nincs épp jó hangulatban, úgyhogy nem tolerálja jól Máté kérdéseit, miszerint hol van az anyja, miért nem jött haza velük. Próbálja vigasztalni Mátét, hogy Juli hazajön, de sajnos nem igazán jön össze. Attila átmegy egyetlen ügyvédünkhöz, az épp borozgató Nórához segítségért, hisz Juli bajban van. Nóráról azonban lepattannak más problémái, hisz ha a nyomok Julihoz vezetnek, akkor Juli bűnös, el van intézve, és ha gondolja Attila, felvehetné a beszélgetésüket, hogy ha kétségei vannak, akkor mindig visszajátszhassa. Attila nem ismer rá Nórára.

bk_februar9_1_1.png

Fasírt lép be a Rózsa irodájába Krisztiánhoz egy bicskával, s úriember módjára Krisztián tudtára adja, hogy adja oda a melót neki, különben baj lesz. Krisztián nem ijed meg a hegyes tárgytól, hisz nála egy tompa tárgy van egy borosüveg személyében. Fasírt el is húz egy időre.

bk_februar9_2_1.png

Laci cseszegeti kicsit Gizit amiért a berúgás miatt elcseszett egy halom pénzt egy limpaki repülőjegyre. Jól összevesznek, hisz Gizi szerint minden csak azért történt, mert Laci nem segített neki, úgyhogy átmegy Bözsihez teázni, kibeszélik a dolgokat Gizi szemszögéből, mialatt váltott jelenetben Laci tárgyalja ki a dolgokat a saját szemszögéből Vilivel. Mindkét öreg bölcs, így nagyjából ugyanott lyukadnak ki: Gizinek le kell tennie az italt, Lacinak pedig nem cseszegetni kell ezalatt, hanem támogatni. Ennek szellemében, amikor legközelebb találkozik Gizi és Laci megbeszélik a dolgokat, s Laci megígéri, hogy segít a feleségének leszokni, s ezt meg is ünneplik egy üveg gyerekpezsgővel.

bk_februar9_3_1.png

Rudi gyorsan lehajtja az egyetlen pintyőkéje, Alíz által készített kávét, majd elhúz megnézni Nikol kocsiját, mert állítólag valami baj van vele. Alíznak nem tart sokáig, hogy elpanaszkodja Hannának, hogy Nikol rászállt a fickójára. Hanna vigasztalásul elhívja Alízt az esti koncertre, aki inkább nemet mond. Helyette megkéri Krisztiánt, hogy engedje el egy kicsit, de Krisztán inkább Nikol engedélye után engedné el Alízt, de ő úgysem engedi el, és ezt Alíz is tudja, úgyhogy Krisztián saját szakállára mégis elengedi a lányt, s Krisztián meg is kapja Nikoltól a magáét. Viszont Nikolnak fontosabb, hogy a másnapi különmunkán Krisztián kipihent legyen, úgyhogy hazazavarja pihenni.

bk_februar9_4_1.png

A pszichonő ismét látogatást tesz Zsoltnál a cellájában. A mai órán rajzolnak, úgyhogy egy lapot és filctollakat tesz Zsolt elé. Zsolt kikéri magának, hisz nem óvodában vannak, de a nő biztatja, hogy rajzoljon le egy tájat, amire gondol Zsolt. Mivel Zsolt semmire nem gondol, egy vonalból megoldja a tájat. Modern művészet, de a pszichonőnek nem tetszik, ad időt az alkotásra, hisz Zsoltnak abból bőven van. S bizony, a jó munkához idő kell, el is készül a jó munka. Nekünk nem mutatják meg, de szerencsére a dokinak igen, aki kielemzi aszerint, hogy Zsolt mit projektált bele. A rajz agresszív jellemre utal, olyan személyre, aki senkitől nem fogad el segítséget, mert fél, hogy gyengének látnák, ezért erőszakkal oldja meg a problémáit. Biztatja Zsoltot, beszéljen a problémáiról, a gyerekkoráról, hogy hogyan, s miért bántotta az apja. Zsolt elmeséli, hogy az apja a pia miatt sokszor összeverte őket, Zsoltot, Krisztiánt, és az anyjukat. A dokinő erősködik, tudni akarja a részleteket, mit tett Zsolt. Nagy nehezen, már-már könnyek közt jön a vallomás, Zsolt ahogy tudott lelépett, és ott hagyta Krisztiánt és az anyjukat magukra. Eddig mesél, hiába a pszichonő további próbálkozásai. Sőt, minden további kérdés csak hergeli a menekülni vágyó Zsoltot, s az sem segít, hogy a dokinő megállapítja: Zsoltnak bűntudata van az öccse miatt, akin egyre inkább felfedezi a saját személyiségjegyeit. Zsolt nem bír az indulataival, és elkapja a dokinő nyakát.

bk_februar9_5_1.png

Máté jókisfiú módjára házit körmöl, mikor Peti hazaér. Próbálna kommunikálni kisöccsével, hol van anyu, és egyebek, de Máté békét akar, és elhajtja Petit a fenébe, aki nem törődik bele, és kiszedi Mátéból, hogy nagy a gáz, mert Juli a rendőrségen van. Peti ezután elrohan Attilához, teljesen ki van akadva, Attila nem is érti, miért, hisz azért ekkora gáz nincs.

bk_februar9_6_1.png

Juli a rendőrségen ül, Olívia faggatja, arról, hogy hogyan került kapcsolatba a gyertyatartóval, de Juli nem tesz vallomást, csak kijelenti: ügyvédet akar, s amíg nem jön addig nem mond semmit.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása