Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7691-7692-ik rész:

2015. december 07. 16:00 - Gillotte

Luca éppen a berlini forgó éttermes élményeiről mesél az anyjának, akit inkább az érdekel, hogy a Diadalívet látta-e Luca. Az idillt megzavarja a rossz hírekkel érkező Rudi: vissza az egész, nincs meg a laptop. Luca megint pipás lesz, hisz minek ígér meg valamit Alíz, ha nem tudja betartani. Ki is viharzik a konyhából a nappaliba, hogy Alíz megint összetörhessen amiért alkalmatlan anyának. A Rózsában is szerencsétlenkedik a poharakkal, s Krisztiánnak elpanaszkodja a helyzetet, miszerint Robi elvette a Lucának szánt laptopot.

bk_december3_1.png

A Herr a Berényi kft irodájában pöffeszkedik és tippet ad, hogy kinek kéne kiadni az irodaházat. Mivel anyagi szempontból sürgető lenne a kiadás, a biztos sikerben bízva beajánl egy Csanády Lehel nevű potenciális ügyfelet, aki igen nagy népszerűségnek örvend bizonyos körökben. A Herr távozása után Ági lép az irodába meglehetősen pocsék hangulatban Liza miatt. Attila pont a legkevésbé megfelelő alkalmat ragadja meg, hogy megkérje Ágit, hogy kémkedjen már a Herrnél ennek a Csanádynak az ügyében, Ági el is hajtja együttérző bátyját. Attila lemegy az udvarra, s Mikivel tárgyalja ki, hogy mit kéne csinálni, ugyanis utánanézetett ennek a Csanádynak, és csupa rosszat tudott meg róla, nem kéne kiadni neki az irodákat. Ági is csatlakozik a beszélgetésbe és fivérei beavatják a Herr ajánlatába, miszerint egy bűnözőnek kéne kiadni az irodákat. Ági nem sokkal később számon kéri a Herren, hogy egy bűnözőt ajánl be a cégnek, s nem csak a cégért, a Herrért is aggódik, nehogy belekeverjen valamibe. Mindketten lelépnek, s Ági még aznap visszatérve az irodába jól meglepi Attilát: bérlőt szerzett az irodaháznak, aki nem a Herr által javasolt Csanády.

bk_december3_2.png

Miki összefut Nórával az utcán és ,,véletlenül” megemlíti, hogy Robi lenyúlta Luca laptopját. Nóra persze nem hiszi el Miki állítását, de amint hazaér meg is pillant az asztalon egy bontatlan csomagolású laptopot. Rákérdez a laptop eredetére, Robi azt állítja, magának vette, de Nóra nem tudja sokáig türtőztetni magát, annál is inkább, hogy a bizonyíték is őt igazolja, miszerint Rudi a címzett a dobozon. Robi inkább lelép a lakásból és szembetalálja magát a „dühöngő bika” Krisztiánnal aki el tervezi látni a baját a laptop miatt. Nem egy nagy ívű az acsarkodás, Robi hamar rámondja, hogy visszaadja a laptopot, ami Nórával kiegészülve meg is történik, de Rudi nem nyugodhat meg, mert Robi felhívja a figyelmét, hogy a tartozás ettől még áll. Rudi eléggé tanácstalan, hogy mitévő legyen, úgyhogy jobb híján megbeszéli Krisztiánnal, hogy kicsit helyre kéne tenni az öntelt Robi fiút.

bk_december3_3.png

Alíz nagy örömmel leviszi a laptopot Lucának, de a kislány nagyon nemtörődöm, inkább tévézik amúgy a laptop felé se néz. Már Bözsi néni is odaszól Lucának, hogy le kéne szállni a magas lóról, de Luca csak elfordul. Ekkor Alíz és Bözsi mama előadják, hogy Alíznak tényleg nem lehet megbocsátani, hiába vannak sokkal rosszabb anyák, mint ő. Addig-addig mondják, míg Luca könnyekkel szemében Alíz nyakába borul.

bk_december3_4.png

Nóra hazafelé érkezvén megpillantja Vili bácsit az udvaron, amint viseltes cipőjét javítgatja. Nóra javasolja egy új cipő vételét, ám Vili bácsi inkább megjavítja a régi dolgokat, mint hogy folyton lecserélje őket. (Micsoda metafora Nóra pasizós életére, wow!) Ők eltűnnek valahova, majd Robi virágcsokorral halad hazafelé az udvaron és Mikibe fut bele. Miki kiemeli, hogy Robi egyre nagyobb csokrokkal járkál haza, ha ez így megy tovább a végén egy erdő sem lesz elég, hogy kiengesztelje Nórát. A kakaskodást Vili bácsi is végignézi fejcsóválva. A Mátyás király téri helyzet addig fokozódik, hogy Robi fogja a csokor virágot, s némi karmunkával kiegészítve székestül a földre dönti Mikit, s hogy ki lép ekkor pont a látómezőbe? Naná, hogy Nóra!

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása