Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7131-7134 - Apus, kéne egy kis zsé

2014. október 20. 18:00 - julie0812

1.jpg

Oszi elregéli, hogy az apja holmija közt találta a pisztolyt és hát ki kellett próbálnia, mert katonának készül. Amúgy meg Krisztián tehet mindenről, mert nem ért rá őt trenírozni. New Bartha megígéri, hogy gyakorlatozik vele, ha mindent bevall az apjának. Erre aztán nem kerül sor, mert Áron elmondja Nikolnak, Nikol Zsoltnak, úgyhogy Zsolt rohan is lecseszni egy szem fiát. Az most mellékes, hogy Nikolnak megint azon kell aggódnia, hogy Áron előbb-utóbb rájön, hogy Bartha sem a mintaapa.

2.jpg

Luca nekiállt nyomozni az apja után, annyit tudni hogy Alíz osztálytársa volt és megpróbál minél több részletet kideríteni a szöszi iskolás éveiről. NonStop Ádit is beveszi a nyomozásba, Ádám meg is kérdezi Alízt, hogy tud-e esetleg olyan tulajdonságról, amit nem tőle örökölt a lánya. Én tudok! Pl. eszét, azt biztos nem. Megtudjuk, hogy a titokzatos apa jól focizott (mint az összes fiú az osztályban) és penge volt matekból, ez már kicsit leszűkíti a kört, de még így is három jelölt marad. Izgi. Mondjuk nem értem, miért nem kérdezik meg Alízt, tuti elmondaná, ki a titokzatos apa. A képen a tinédzsernek álcázott Szöszi.

3.jpg

Bartha hazaér Oszival, kezdésként négyszemközt tart neki némi fejmosást és befenyíti, hogy többé nem merészeljen kutakodni, majd kellemes családi vacsi keretében előadja, hogyan került hozzá a stukker: természetesen véletlenül. Krisztiánék kobozták el valami idiótától a sztriptízbárban, már meg akartak tőle szabadulni, csak még nem került rá sor. Nikol helyeslően bólogat, a gyerekek kussolnak. Egyszer csak becsönget Zita, megállapítja, hogy minden rendben mindenkivel és nyom egy cuppanósat Bölcs Oszi pofázmányára. Nem tudom követni.

4.jpg

Vilibá nagy nehezen rávette magát, hogy megműttesse a másik szemét is, Bözsike átugrik segédkezni a háztartásban, de az öreg még mindig átkozottul pikkel rá és nem akar vele szóba állni. Makacskodó Vilmos egyébként elég béna fél szemmel, csetlik botlik a lakásban, mindent kiborít és feldönt, de mielőtt még valami komolyabb vészhelyzet állna elő, beállít hozzá a lánya, Ildikó – aki most már tényleg Tilda anyja. Bár lehet, hogy ő maga lesz a komolyabb vészhelyzet.

5.jpg6.jpg

Luca Ádámmal felvértezve elmegy egy Medve Tibor nevű pasihoz, akit leginkább esélyesnek találtak apukának. Sajna a nagy egymásra találás elmarad, a hapsi a háta közepére nem kíván még egy gyereket, van neki már elég. Különben sem biztos, hogy tényleg ő az apja, úgyhogy viszlát. Luca nagyon csalódott, bár próbálja tartani magát, de lerázza Ádit és eltűnik. Alíz kétségbeesetten keresni kezdi, pedig Luca ott szomorkodik az udvaron. Meglepő módon Miklós vigasztalja meg a leányzót, gondolom örül, hogy van aki szóba áll vele, ja és mellesleg nem árt, ha szerez néhány jó pontot a lánya barátnőjénél.

7.jpg

Megjön rendőr Zoli Osziért, de mielőtt még kiléphetnének az ajtón, Áron szorgalmasan előássa a fegyvert és átadja Zolinak. Bartha először szóhoz se jut, de aztán gyorsan megpróbál magyarázatot adni és előadja Zolinak is ugyanazt a sztorit, amit az előbb a családnak. Zoli elviszi a fegyvert bevizsgáltatni és további nyomozást helyez kilátásba, úgyhogy Zsolt ugrasztja Krisztiánt és elmondja neki, hogy mit varrt a nyakába. Az öcsi nem repes az örömtől, de azért tartja a hátát, nehogy eltiltsák Zsoltot a fiától. Zolinak bűzlik a történet és megpróbálja beszaratni kicsit Krisztiánt: egy bűnözőt véd.

8.jpg

Ildikó ától cettig kisuvickolja a lakást, elmegy bevásárolni, megismerkedik Bözsivel, akivel nem túl kedves. Otthon az apjának is azt mondja, örülhet, hogy megszabadult Böskétől. Gizi eközben jóindulatú pletykákkal traktálja Bözsit, szerinte jobb, ha szemmel tartják Ildikót, mert képes volt lenyúlni a halott anyja pénzét is. Borzasztóan kiszőkített Ildikó a végére csak kinyögi, mit akar: túl nagy már ez a lakás Vilibának, legjobb lenne eladni. Kalóz Vilibá arcára kiül a döbbenet.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása