Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7123-7126 - BK horror: A Bohóc

2014. október 13. 18:00 - julie0812

1.jpg

Kedves családi képpel nyitunk, gengszter lady főzőcskézik, a fia krumplit pucol, Bartha pedig kóstol. A másik család már kevésbé idilli, zajlik a dráma, Troll Timike elküldi a francba az apját, többé látni sem akarja a gyilkost. Nóra elmondja Mikinek, hogy Zsófi tehet mindenről. Persze, még Andrást is ő lökte le a tetőről. Miki gyorsan le is üvölti Zsófi fejét az udvaron, Lacinak és Vilibának kell lecsillapítani a kedélyeket. Már ők is tudnak Miki aljasságáról. Ezek után már nincs ok az ünneplésre, de azért Miklós mégsem marad egyedül a születésnapján, Atikám átugrik egy üveg piával és seggrészegre isszák magukat. Közben pedig szeretett bátyjukat siratják és megbánják bűneiket. Szép.

2.jpg

New Bartha jól lecseszi Alízt, amiért azonnal elpofázta Ádámnak, hogy dugtak. De azt reméli, hogy Enikőnek azért nem fogja elmondani. Hát ő nem is, de Ádám azonnal leadja a drótot Encinek: nem csak csók volt a jakuzziban. Ezek után Enci puffog Alízra, a szöszi viszont nem érti, hogy ez miért olyan nagy ügy. Tényleg, azt tudja valaki, hogy mi van az ikrekkel? Nem mintha hiányozna a két gyökér gyerek, de azért a szereplők nem szoktak csak olyan egyszerűen eltűnni, szóval lehet, hogy lemaradtam valamiről?

3.jpg

Bartháék most kellemesen vacsiznak, agyon vissza dicsérik Áront, hogy milyen jót főzött, pedig elvileg az anyja főzte, de mindegy. Áronka agyából kipattan, hogy meg kéne látogatni Nándit a börtönben, hátha mesélne valamit Baltáról. Hát Nikol ennek egyáltalán nem örül, még a végén Bartha is lebukik és nem marad több „rendes ember” a családban. De Zsolti bácsi megnyugtatja, hogy nem lesz semmi gond. Sutyiban ad Baltának egy jó vaskos borítékot és ráparancsol, hogy tűnjön el a föld színéről. De Nikol magánakciózik, biztos ami biztos alapon jól megvereti a srácot, úgy, hogy az kórházban köt ki. Na, Barthának marhára nem tetszik a dolog, besértődik, de Nikol kicsit riszálja magát és máris kiengeszteli.

4.jpg

Zsófit annyira bántja a lelkiismeret, hogy Timike miatta tudta meg, mekkora gazember az apja, hogy átmegy Nórához bocsánatot kérni. De Nóra már nem bírja tovább cérnával a tettetett udvariaskodást, jól elküldi Zsófit a búsba és ráüvölt, hogy el fogja pusztítani. Hú de izgi.

5.jpg

Zsolt azért kicsit még duzzog, el is mondja Áronnak, hogy mi történt Baltával. De csak azért, hogy vigyázzon magára, veszélyes világban élünk. A gengszter sarj elég jól kombinál, szalad is anyucihoz, hogy számon kérje rajta, mi köze a veréshez. Nikol biztosítja egy szem fiát arról, hogy teljesen ártatlan, na de most már ő pipul be Barthára. Zsolt egy szál vörös rózsával kér bocsánatot, de Nikol többre vágyik: szeretne megnézni Zsolttal egy felnőttfilmet három huncut kislányról. Épp belemelegednének a témába a kanapén, amikor hirtelen üzleti gondolataik támadnak: mi lenne, ha beszállnának a pornófilmezésbe – persze csak mint producerek.

6.jpg7.jpg

Peti áthívja Hannát, hogy megossza vele, milyen zseniális üzletet hozott össze: elvállalt egy szülinapi zsúrt, lesz pusszancs, lufik meg bohóc – mint kiderül, Hanna rémálma. Úgy megijed a bohóctól, aki beugrik Petihez egyeztetni a másnapi melót, hogy hazáig szalad. A villában elmondja Bendzsinek, hogy gyerekkora óta retteg a bohócoktól. Az olasz remek terápiát eszel ki: arra kéri Hannát, fesse ki őt bohócnak, hogy ezzel leküzdje a félelmét. Nem mellesleg ez egy kis nyalakodásra is alkalmat ad, fúj. Közben még csenget a postás és meghozza a levelet, ami miatt Bendzsi végre le fog bukni. Főleg miután Hanna rajtakapja, ahogy széttépi a borítékot. Muhaha.

9.jpg8.jpg

És a végére hoztam még két képet, nem kicsit tintás Atikám hazatérése Miki szülinapi bulija után és találkozása a lufikkal, amiket Petiék fújtak fel a gyerekzsúrra. Pazar.

Címkék: barátok közt
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2014.10.14. 10:42:35

Ez au egész Miki-gyilkosozás már uncsi. Nem lehetne, hogy valaki felemlegesse már, hogy fél éve félredugott Juli Atikámmal és emiatt történt a malőr??? Mert lassan ez elfelejtődik..... Felnőttfilm forgatás.... az még jó lesz.:-)))))

töpörtő 2014.10.14. 14:45:38

julie0812:az ikrek szerintem oda fent élnek az anyukàval,éve csak szóbeszéd volt,hogy vannak a ikrek,ökrök de soha nem tüntek fel olyan mint Columbo felesége soha nem làttuk.Egyszercsak megjelentek az ikrek,most meg eltüntek megint,habàr Lucàval egymondat erejéig néha feltünnek,majd most hogy a kicsilàny kezdi keresni az apjàt ökis elöfognak szerintem kerülni.

julie0812 2014.10.14. 16:31:42

@töpörtő: igen, jó pár évig csak beszéltek róluk, lehet jobb lett volna, ha így is marad :) Csak azt hittem, kihagytam valamit, elutaztak, vagy ilyesmi, de ezek szerint nem. Majd biztos előrángatják őket, ha szükség lesz rájuk.
süti beállítások módosítása