Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6971-6974 - Öltánc műfogsorral

2014. június 27. 13:53 - julie0812

Mint kiderült, a rejtélyes fickó Nagysanyi ex-társa és Vazulnak hívják, anno ő is benne volt András meggyilkolásában és Nóra és Timike elrablásában. Hát nem sikerült felismernem, de szerencsére a parkoló biztonsági kamerája mindent felvett, így meg is van a rendszám, lehet nyomozni, régen volt már egy kis Berényi Miklós féle action.

1.jpg

Miklós első körben kijárási tilalmat rendel el Nórának és a troll lányának, sehova se mehetnek nélküle, se iskola, se bolt, se futás. Miki megmutatja Nórának a képet a rendszámról, éppen akkor lép be Zsófi is a Rózsába és pánikba esik, csak nem azt a bizonyos képet nézik róla és Zalánról? Miki nem túl kedvesen leépíti Zsófit, aki idegességében felrongyol Ádámhoz hogy megkérdezze tőle, mit tud a képről. Ádi nem tud semmit, Nóra megígérte, hogy nem fog kavarni és kész, de Zsófi ettől nem nyugszik meg. Otthon megpróbálja kihúzni Mikiből, akit majd szétvet az ideg, hogy mi történt, mire Miklós kábé elküldi a francba hőn szeretett nejét. Zsófi a birtokra menekül és őt is majd szétveti ideg. Zalán szívesen részesíteni némi relax masszázsban, de Zsófi kikéri magának ezt a bizalmaskodást, az a csók nem jelentett semmit, úgyhogy semmi érintés.

2.jpg

Bambi visszatért, de nem túl jó hírekkel, a suliba nem vették vissza, úgyhogy nincs vízum, le kell lépnie az országból. Búcsúzóul meghívja Szabit és a család többi tagját vacsorára. Alíz persze nem akar menni, de Bözsikének sikerül a lelkére beszélnie. A vacsi zökkenőmentesen zajlik, a végén Bözsikéék tapintatosan magukra hagyják KicsiSzabit és az őzikét. Búcsúszexhez készülődve Szabi megtalálja a róluk mintázott marionett bábukat és romantikusan sóhajtozik.

3.jpg

Tóbiás megtudja, hogy Vanda se szó, se beszéd, visszautazott Bécsbe. Nahát. Tóbi úgy tesz, mint akinek összetörték a szívét. Gizi nem bír magával és újabb programot szervez Éliásnak, megkéri NonStop-ot, hogy vigyék már el sörözni (meg csajozni) ezt a szerencsétlent. Ádinak nem annyira tetszik az ötlet, de azért belemegy és este már vidáman iszogatnak a Rózsában, New Barthával, Old Barthával és Petivel kiegészülve. Tóbiás némi pálesz után lelép, arra hivatkozva, hogy otthon várja bombázó barátnője, akit Kéthegyi Barbarának nevezett el. Jön Gizi és azonnal rájön, hogy Tóbiás kitalálta az egészet, ugyanis ott a falon a Kéthegyi pincészet táblája és egyéb apró jelek is erre utalnak. Ez aztán annyira kiveri nála a biztosítékot, hogy azonnal fel kell hívnia Tóbiást, hogy kiderítse, miért hazudott. Tóbi nem árul el semmit.

4.jpg

Mikós beindította a nyomozást, azonnal elő kell keríteni az autót, kerül amibe kerül – dörgi a parancsot a telefonba. Eközben Zsófi még mindig a birtokon szenved, teljesen maga alatt van, Zalánt hazaküldte, de ő mégis visszajött, mert annyira aggódott Zsófi miatt. Zsófi annyira bedühödik, hogy közli Zalánnal, hogy többé nem akarja látni, ergo ki van rúgva. A sztár borász próbál Zsófi lelkére beszélni, hát olyan jól alakultak a dolgok! De Zsófi már döntött, ennyi.

5.jpg

Az átmulatott éjszaka után NonStop és NewBartha kissé elázva érnek haza és ugye ilyenkor jönnek a legjobb ötletek: Krisztián díjazná, ha Tóbiás költözne be a lakásba, míg ő háborúzik. Reggel Ádám az udvaron el is újságolja a remek lehetőséget Tóbinak, de a sunyi kis csimpánz (by Novák Laci) ködösít valamit a jelenlegi albérletéről, a lényeg, hogy nem akar költözni. Vagy lehet, hogy Enikő a zavaró tényező. Ádám kifele összefut Zsófival és elmondja neki, hogy mi a nagy helyzet Nóra-Miki fronton. Zsófi nem érti, hogy őt miért nem avatták be.

6.jpg

Miklós vérnyomása még mindig az egekben, nem sikerült kideríteni semmit Vazulról. Éppen Nórát próbálja meggyőzni arról, hogy segítsen a nyomozásban, még ha illegális eszközöket is be kell vetni, amikor jön Zsófi és mindenképp beszélni akar az urával, de Miki szarja le, éppen Timit viszi az iskolába, majd beszélnek a birtokon. Nóra figyelmezteti Julit és Atikámat is, hogy Vazul veszély fenyeget és attól fél, hogy Miki bosszút forral. Atikám megpróbálja rábeszélni Miklóst, hogy ezúttal forduljon inkább a zsarukhoz, de a Cár csak röhög, ő nem ennyire beszari.

7.jpg

KicsiSzabi kesereg Bambi miatt, itt van végre egy jó nő (hát nem is tudom) és most el kell mennie, de Vilibá azzal biztatja Szabit, hogy a szerelmet nem lehet legyőzni. Erre Szabi egy rövid bábelőadás keretében megkéri Bambi kezét. Öt perccel később Szabi már az egész családot összecsődíti és bejelentik a nagy hírt, ezek szerint az őzike igent mondott. Alíz belerondít a boldogságba pár kedves beszólással, Bambi máris pityereg. Alíz szent meggyőződése, hogy az esküvőből nem lesz semmi, de Bözsike parancsba adja, hogy örüljön az öccse boldogságának.

8.jpg

Zalán elmondja Miklósnak, hogy Zsófi kirúgta, de azért letölti a felmondási idejét, hogy legyen idejük megtalálni az utódját. Miki nem ejt sűrű könnyeket, ha az asszony ezt akarja, akkor legyen így. Zsófi persze gyorsan meggondolja magát, pillanatnyi elmezavarra hivatkozik és megkéri Zalánt, hogy mégis maradjon, de ő nem adja magát ilyen könnyen, Zsófikának egy kicsit még tepernie kell.

9.jpg10.jpg

Novák egy pár évtizedes tapasztalattal rendelkező táncosnénit szervez Tóbiásnak, mert Gizi kérésére kedves akar lenni a kis nyikhajhoz. Persze mindezt munkaidőben. A néni bevonul a sötét irodába és úgy tűnik, annyira nem bírja a lépcsőzést, mert alig kap levegőt, majd két köhögés között közli Tóbiással: én vagyok az ajándékod. Hogy mi? Egy lila szatyorból elővarázsolt magnó dallamaira nekiáll vonaglani és már majdnem rámászik Tóbiásra, amikor beviharzik megmentő Gizi és kidobja a nénit. Ezután Tóbiás nemi élete a téma, Gizi rákérdez, hogy biztos, hogy volt-e már nővel. Hát nem, de nem vagyok szűz, mondja Tóbiás. Hát akkor?

Címkék: barátok közt
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Johnny336 2014.06.27. 14:29:03

- Voltál már nővel?
- Nem.
- Hanem?

Édesdrágajóistenem, a színészek nem kérdőjelezik meg a forgatókönyvírók épeszűségét? Gondolkodás nélkül visszamondanak mindent?
süti beállítások módosítása