Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6959-6962 - Így mulatnak a katonák

2014. június 20. 12:00 - julie0812

Szerencsére sem Alízban, sem Zsófiban nem kell csalódnunk, folytatódik a ki-kivel-mikor-hol. New Bartha a bevonulását ünnepli, Enikő idegbeteg, Peti idióta. Hát itt tartunk.

1.jpg

Zalán azonnal Miklóshoz rohan a hírrel: a kantárszárat valaki elvágta, ezért esett le Zsófi a paciról. Nem mondod? Közösen morfondíroznak, vajon ki tehette, valaki biztos nagyon utálhatja Zalánt. Na ja. Ezután Miki folytatja az aggódó férj előadást, kinyomja Zsófi telefonját, ne zavarja most senki a beteget, rózsaszín fáslit és hozzá arany biztostűt vesz neki, stb. És azt is Zsófi lelkére köti, hogy soha többé ne üljön lóra.

2.jpg

Alízt nem lehet lebeszélni a nagy dudákról, most már ez élete új célja, összeszedi rá a pénzt akármi is lesz. Első lépésben Bartha rosszfiújánál kampányol valami jól fizető másodállásért, pl. modellmunkáért. De nagyon jól fizető modellmunka, ha valaki nem értené. Enikő aggódik, és Ádám és Krisztián nem is értik elsőre, miért. NonStop pont elkapja Alízt az udvaron, mielőtt elindul kurválkodni Balta segítségével, de nem tudja lebeszélni a nagyszerű ötletről. Sajnos Balta spanjainak nem jön be a szöszi, de máris van egy újabb jelölt, aki nem túl válogatós a nők terén.

3.jpg

Zsolt megtudja, hogy Nóra semmit se kezdett a jó kis kompromittáló fotóval Zsófiról és Zalánról, mert megígérte Ádikának, hogy jó kislány lesz és nem kavar. Erre Zsolt kedvesen beszól Nórának, hogy jobb lenne, ha hagyná Ádámot a fenébe, előbb-utóbb úgyis szétmennek és akkor Nóra újra szingli lesz, mellesleg kissé túlkoros, mert közben telik a drága idő. Nóra gyorsan átrohan Mikihez és az orra alá dörgöli a fotót, de Miklós elküldi a búsba.

10.jpg

Balta odarendeli a Rózsa irodájába azt a bizonyos haverját, aki egyengetné Alíz modell karrierjét. Alíz nagyon lelkes, de a fazon tud neki semmit ígérni, főleg miután Balta a szöszi háta mögött finoman jelzi neki hogy húzzon már a francba, különben rövid időn belül jégbe hűti. Alíz nem érti mi vele a baj, miért nem tetszik egy pasinak sem, és a legfontosabb: mi lesz most a ciciműtéttel?

4.jpg

Zsófi elbiceg dolgozni a birtokra, ahol Zalán elmondja gyanúját Mikivel kapcsolatban, Zsófi persze nem hiszi el, hogy Miklós ilyet tenne. Zsófi jó hírt kap telefonon: megnyerték a borversenyt, és egyúttal az is kiderül, hogy Miklós már beszélt a nénikével és tudja, hogy suttyomban beneveztek a versenyre. Ezek után Zsófi már valószínűnek tartja, hogy Miki bosszút akart rajtuk állni. Vigasztalásul Zalán megcsókolja. Nemsokára ágyjelenet.

5.jpg

Zsófi mégis visszatáncol, Zalán legnagyobb bosszúságára, jaj, ezt nem lett volna szabad. Zsófi gyorsan haza is megy és (szó szerint) belebotlik NonStop-ba az udvaron és bánatában elmond neki mindent. Persze mindent megbánt, igaz hogy Zalán jobban illik hozzá, romantikus, vicces meg minden… ajjaj, Ádám egyből levágja, hogy Zsófika is odáig van a borászfiúért. Kis baráti ölelés, pont akkor jön Nóra, haha. Ja, Ádám csak a borversenyhez gratulált. Persze.

6.jpg

Hanna lelkes, hogy fagyit fognak árulni, komoly üzleti terveket készít és Nórát is ugrasztja, gyorsan dobjanak már össze egy céget. Nóra sorolja a teendőket, kéne például egy cégnév. Ja, az még nincs. A fiatalok próbálnak kreatívkodni, végül kiokoskodnak egy nevet: Pusszancs. Uram borogass. Peti rendel egy teherautónyi joghurtot, ami akciós volt, mert nemsokára lejár. Tóbiás és Hanna lecseszi annak rendje és módja szerint, ugyanis Peti még arra se gondolt, hol fogják tárolni a nemsokára amúgy is rájuk rohadó joghurtot. Ja, akkor vegyük meg a teherautót, ami hozta, az úgyis hűtős. Hát te tényleg hülye vagy – gondolja Hanna.

7.jpg

Lépünk Mikihez és Nórához az udvaron, Nóra gratulál a borversenyhez, Miki csak néz, WTF? Ja, több borversenyen is indultunk, azt se tudom melyiket nyertük meg – jön a felsőbbrendű duma. Nóra vágja, hogy Miklós nincs képben és még odaszúr egy megjegyzést Zalánnal kapcsolatban. Otthon Miki gratulál Zsófinak a díjhoz. Zsófi szabadkozik, csak azért nem mondták el, mert nem akarták, hogy megvegye a díjat. Aztán rátérnek a lovas baleset körülményeire, Miklós persze vigyorogva tagad mindent, Zsófi pedig eljátssza, hogy hisz neki. Este Zsófi még visszamegy a birtokra és közli Zalánnal, hogy Miki ártatlan, köztük pedig nem történt semmi. De majd fog.

8.jpg

Tóbiás és Gizi valamilyen érthetetlen okból összebratyiznak, Gizi szendvicset is készít Éliásnak. Tóbiás szívességet kér Gizitől, egy kis helyet a mélyhűtőben Peti joghurtjának. Peti elújságolja Hannának a jó hírt, majd boldogan mondja Julinak, hogy micsoda jó párost alkotnak Hannával. Mármint az üzletben. Az örömmámorba Vanda szarik bele, aki váratlanul beállít, csak hogy legyen valami happening a következő részekben.

9.jpg

Bartha búcsúbulit szervez az öcsikéjének, Krisztián idióta haverja, Rudi az egyik fő attrakció. Rudi nyomatja a poénokat, fapicsa Enikő pedig berág, mert épp egy haldoklóról mesélt viccet. Nahát. Enikő picsog egy sort Alíznak, uncsi. A hangulat fokozódik, tölcsérből ömlik a pia, mindenki jól érzi magát, de ekkor megjelenik a sütis csaj, Vera, akinek a pasija Krisztián pajtása volt és szerencsétlenségére megmurdelt legutóbb, így a hangulatnak lőttek. Krisz és Vera bevonulnak az irodába, Enikő pedig majd megfullad a féltékenységtől. Vera pityeregve kéri Krisztiánt, hogy nem menjen el, összeborulás, Enikő belép: ti meg mit csináltok itt? Sírunk, vazze.

Címkék: barátok közt
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2014.07.01. 12:38:43

Sírva röhögök. Vagy röhögve sírok. Szánalmas. Mikor is lesz nyári szünet??
De hogy erről még mindig tudsz mit írni????? Irigylem a kitartásodat!

julie0812 2014.07.01. 14:28:16

@hannamontanna: Még ezen a héten lesz, utána szünet... Nem is baj, legalább utol érem magam, kicsit le vagyok maradva :)
süti beállítások módosítása