Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Carrie Diaries 1x11 - Identity crisis

2014. június 13. 11:00 - SuperLawyerGirl

Kitörőben van a nyári szünet az iskolában, amit Carrie kifejezetten vár, hogy még többet dolgozhasson az Interviewnál – ez Magg számára érthetetlen, számára az életcél a munka elkerülése, minél hosszabb ideig, lehetőleg a sírig. Mouse hiperkomolyan veszi csapatmenedzseri feladatait, nem csodálnám, ha a többiek agyára menne.

vlcsnap-2014-06-12-17h43m12s38.png

Sebastian anyja újabb szintre emeli az elviselhetetlenségét, felbukkan az iskolában, hogy támaszt keresve szegény kölkének ecsetelje élete legújabb történéseit. Konkrétan azt, hogyan szexelt az apjával, majd kajálni mentek volna, ha nem vesznek össze, és ez milyen szörnyűséges (FYI: nincsenek is együtt). Hogy az élet ne legyen egyszerű, Carrie elvállalja Larissa nevében, hogy egy fontos csomagot felvesz, és bejuttat egy partira, Andy Warhol tulajdon kezébe, senkinek se másnak. A bökkenő, hogy őlarissasága nagy valószínűséggel nem fog felbukkanni jó néhány napig. Ilyen állások is vannak ám, ahol csak úgy megjelensz, de csak ha kedved van. És mivel ha Andy szomorú, kirúgja Larissát, ami Carrie hibája lenne a lehetetlen küldetés elvállalásával, ezért neki is kell megoldani, fejvesztés terhe mellett.

vlcsnap-2014-06-12-17h56m10s164.png

Szőke-göndör felbukkan az illusztris átvételi ponton, és cuki kislányként kéri a csomagot, de persze nem adják a két szép szeméért, csak Larissa veheti át. Ezért Carrie úgy dönt, miért ne lehetne ő az. És megfelelően jól is csinálja, Larissa-Carrie sokkal szórakoztatóbb, mint az eredeti kiadás. A csomag azonban még nem érkezett meg, de hogy lekössék felértékelődött személyét, ruhákat próbálgathat – kecskére a káposztát. Mr. Bradshaw is hasznosan tölti az idejét most, hogy belejött a csajozásba. Részt vesz egy jógaórán, de persze csak a csinos-hajlékony nők reményében. Szerencséje van, egy ígéretes hölgyemény telepszik le mellé, viszont rögtön kiderül egy rossz tulajdonsága: idegesítően csattogtatja a rágóját. Ez azonban láthatóan csak Tomot zavarja, aminek hangot is ad. Fel nem foghatom, hogy a többiek hogy nem állnak pártjára, hiszen egy jógaórán vagyunk!!!??? (lehet csak iszonyat jól moderálják magukat, zen, miegymás)

vlcsnap-2014-06-12-18h10m51s235.png

Carrie fürdik a figyelemben, amíg fel nem bukkan a várva várt csomag. Ugyanis a csomaghozó hölgy az ál-Larissára támad, amiért az lefeküdt a pasijával. Mármint szó szerint támad. Szőke-göndör azonnal megtörik, mindent bevall, aztán sovány malac vágtában távozik a csomaggal. Tom ismételten összefut a legidesítőbben rágózók eme díszpéldányával, és bocsánatot kér a jelenetért. A hölgy újabb rágózásba kezd, ami ki is billenti apucit a zen állapotából. Nem vesztegetnek azonban sok szót veszekedésre, inkább kocsi-szexre váltanak fényes nappal… Sebastian és Maggie véletlen szemtanúi lesznek, de közös megegyezéssel eltitkolják szőke-göndör elől.

vlcsnap-2014-06-12-18h24m22s190.pngCarrienek újabb problémával kell szembenéznie. A címen, amit felírt, semmilyen parti nincs, úgyhogy feleslegesnek tűnik az áldozat. A vele lévő Bennett és Walt azonban zenére lesznek figyelmesek, és hamarosan felfedezik a buli titkos helyszínét. Meggyűlik azonban a bajuk a bejutással, ezért Carrie ismét előveszi Larissa énjét, ezúttal az illető azonban ismeri a főnököt. Nincs más, nyílt lapokkal kell játszani, így kiderül, Andy Warhol parókáját rejti a csomag, ami el is jut a címzetthez, sőt szőke-göndör még egy dicséretet is bezsebel. Közben Sebastian a helyére teszi az anyját.

vlcsnap-2014-06-12-19h05m11s69.png

Mouse kioktatja a csapatot a sportról, ami miatt azok összekapnak. West ráköti, hogy hozza ezt helyre, mert különben rosszul fognak játszani, és az ő lelkén fog száradni. Mouse ördögi tervvel áll elő, közös ellenséget csinál magából, ezzel megmentve a helyzetet, elveszítve a posztját, és elnyerve West szívét. Ezek ketten még összejönnek a végén. Végül Walt bevallja Carrienek, hogy lehet szerelmes Bennettbe, de persze barátja támogatására számíthat. Mindenki boldog, szőke-göndört new yorkernek nézik, és útbaigazítást kérnek tőle, amit boldogan meg is ad. Rosszul.

Címkék: carrie diaries
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása