Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6947-6950 - Az év dolgozója

2014. június 05. 11:00 - julie0812

Botond tudni akarja, hogy mi az igazság az apja kényszerű távozásával kapcsolatban, de Enikő persze nem árulja el neki. Azért azt gyorsan kisakkozzák, hogy hol a másik iker, Krisztián haza is hozza, Encitől pedig megkapja az esedékes fejmosást. Luca is fakogatja Kendét, mire volt jó ez az egész átverés, mi van a faterral. Kende elmondja neki, hogy valószínűleg Enikő tehet mindenről és ő verette meg az apját. Luca elköpi az infót Alíznak és a lelkére köti, hogy nehogy továbbadja. Persze, a szöszi pont a titoktartásról híres.

1.jpg

Zsófi aggódik Bartha miatt, de Miklós szerint a borkóstoló mindenképp jó ötlet. Hogy elterelje a borús gondolatokat, a Cár fülbevalóval lepi meg a Cárnét. Zsófi rákérdez Barthánál, mégis mi a fenét akar ezzel az egész felhajtással. Zsolt csak vigyorog, nem túl ártatlan fejet vágva. Később egy szerencsétlen fószer érkezik a Bartha-lakba, a meghozta a tisztítóból Zsófi ruciját, csak még a régi címe volt megadva. Zsolt szívélyesen útba igazítja, majd amikor az udvaron összefut Miklóssal, említést tesz neki Zsófi rendkívül szexis ezüst színű ruhájáról, amit farokfelállítás céljából szokott magára húzni régebben. Na addig nincs gond, míg ezt a ruhát fel nem veszi. Vagyis egészen az esti borkóstolóig.

2.jpg

KisMáté tönkreteszi a szobájában a szőnyeget, kiöntött egy vödör festéket és ezen aztán kitör a balhé, amitől Atikámnak kétszeresére nő a feje. Juli, aki már jó pár gyerekcsínyt átélt, csak mosolyog. Krisztián javaslatára a család átköltözik a sötét irodába amíg véget ér a felújítás, így lesz a legjobb mindenkinek – kivéve Tóbiást, mert ő sztahanovistaként veti bele magát a munkába, pedig elvileg csak egy hét múlva kezdett volna, és a gyerekek halálra idegesítik. Pedig Máté annyira aranyosan utánozta ezt a fontoskodó idiótát. Zita szokás szerint elégeti az ebédet, a füstjelző is bekapcsol, és pont akkor érkezik egy fontos ügyfél. Tóbiás kituszkolja az ürgét az ajtón, inkább a Rózsába menjenek tárgyalni, Mátéra is Zitára pedig ráüvölt, hogy azonnal csináljanak valamit.

3.jpg

Miután kiderül, mi történt az irodában, Juli kiakad Tóbira, hogy hagyhatta magára a gyerekeket a füstben, Atikám viszont próbál megértő lenni Tóbiással. Juli és Atikám átmennek a Berényi irodába, Juli folytatja a sopánkodást, Attila pedig továbbra is csak azt szajkózza, hogy ő bízik a saját ítélőképességében. De jó. Tóbiás arra számít, hogy Atikám kirúgja, pedig dehogy, az ügyféllel is minden rendben volt, úgyhogy összességben Tóbi az év dolgozója. Tóbiás annyira boldog, hogy totál belelkesül és még hétvégén is be akar jönni, hogy maximálisan képben legyen az üzleti ügyekkel. Tessék, végre egy ember, aki dolgozik!

4.jpg

Bartha az irodában teszteli a kóstolóra szánt borokat és közben megint megpróbál puhatolózni Zalánnál, hogy azért megfekteti-e néha napján Zsófit. Zalán nem mond semmit. Miklós alig jut szóhoz, amikor meglátja a pasifaló ruhát a nején, ami mellesleg bűnronda, szóval nem kéne aggódni.De Miki azért megpróbálja rábeszélni Zsófit, hogy öltözzön át, de Zsófi váltig állítja, hogy számára csak Miklós létezik és csakis neki akar tetszelegni. Végül győz a Cár hiúsága, hadd lássa mindenki, micsoda bombázó a felesége. Megkezdődik a borkóstoló, Nóra finoman cseszegeti Zsófit, de NonStop leállítja, Nóra már előző este megígérte, hogy jól fog viselkedni. Mellesleg Ádám nem ihat, mert ő Zsoltnak fotóz. Sőt, Nóra nyakát sem csókolgathatja önfeledten, munka van. Kattintgat is szorgalmasan, Zalán közben lépésről lépésre vezényli a kóstolást, a legtöbben meg már majd szomjan halnak. Barthát pedig majd szétveti az ideg Zsófi látványától.

5.jpg

Másnap reggel Zsófi felmegy Ádámhoz elkérni pár képet, ami este készült. Találnak egy fotót, amin Zsófi szerelmesen bámul Zalánra, te jó ég, ezt azonnal kukázni kell. Oké, mondja Ádi, csak én már az összes képet átküldtem Zsoltnak, végül is ő volt a megrendelő. Na akkor még egyszer te jó ég, most mi lesz? Amíg Zsófi a homlokát csapkodja, Zsolt pont az ominózus képet nyomtatja ki és kárörvend.

7.jpg

Juli Hannánhoz fordul segítségért, megkéri, hogy hadd költözzenek oda hozzá a villába, mert Tóbiás kidobta őket az irodából, ami most a lakásuk. Végül is egy család vagyunk és hát ez az anyám háza. Légyszi légyszi. Hát Hannának nincs más választása. A Berényiek be is cuccolnak, Juli nekilát reggelit készíteni. Hanna nem túl boldog, hogy Peti is ott rontja a levegőt, de nem baj, úgysem fognak sokat találkozni, szerencsére nagy ez a villa, neki meg úgyis sürgősen újságot kell írnia.

6.jpg

Alíz átrongyol Enikőhöz a Lucától hallott hírekkel, eddig bírta magában tartani. Enikő elsápad, akkor ezek szerint New Bartha mégis csak megcsépelte Marcellt, pedig megígérte, hogy nem fogja. Na, neki is esik Krisznek, de neki tiszta a lelkiismerete, mert nem ő verte meg Marcit, hanem Zsolt. Ja, szóval akkor ő is tud róla, hogy a sógor megerőszakolta Encit. Jajistenem. Krisztián elmondja az ikreknek, hogy Bartha verte meg az apjukat. Kende rájön, hogy Luca köpött és arra is, hogy itten valami titok lappang. A lángész. Szóval Kende csalódott Lucában, Luca csalódott az anyjában, csak a szokásos, itt úgysem marad semmi titokban.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása