Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6945-6946 - A nagy átverés

2014. május 30. 12:00 - julie0812

Az ikrek gyenge trükkel akarják hülyére venni ház lakóit, Bartha tréfája viszont biztos ütős lesz.

1.jpg

A szőlőbirtokra váratlan látogató érkezik: Bartha, ezek szerint Nóra kavarása hatásos volt. Zsolt pár üveg bort akar beszerezni, na meg persze megtudni, hogy mi folyik Zsófi és Zalán között. Zsófi nem túl kedves Barthával és sejt némi hátsó szándékot a látogatás mögött, de Zalán szívesen megmutatja Zsoltnak a pincét és a megrendelt borokat is személyesen szállítja le neki a Rózsába. Zsolt megpróbál puhatolózni Zalánnál, feltesz pár személyeskedő kérdést, de Zalán mindent hárít, csak a borral kapcsolatos kérdésekre hajlandó válaszolni. Bartha felajánlja, hogy tartsanak borkóstolót a bisztróban. Zsófi beszámol Miklósnak a kellemetlen találkozásról, de a Cár nem aggódik.

2.jpg

Gizi leadja Julinak a drótot Tóbiás kirúgásával kapcsolatban. Juli viszi is a friss hírt Atikámnak, de ő nem akarja azonnal leírni az új asszisztenst, inkább rákérdez nála az okokra és úgy dönt, maradhat, biztos tanult a hibájából. Attila megkéri Gizit, hogy ne pofázzon többet Tóbiásról. A sok gyerekes család vacsorázni készülődik a sötét irodában, sajnos azonban Zita még a mirelit pizzát is elcseszi, úgyhogy ehet mindenki száraz kenyeret. Szegény Máté.

3.jpg

New Bartha romantikus vacsit szervez és megpróbálja lepasszolni az ikreket Gizinek, akikre Enikő vigyázna este. Laci csípőből visszautasítaná a kérést, de Gizi szívesen vállalja a felügyeletet. Novák befogja a fiúkat dolgozni, dobozokat kell kihordaniuk a kukába. Az ikrek nem túl lelkesek és megbeszélik, hogy kijátsszák az iker kártyát és az egyikül lelép a száműzött faterral találkozni, addig a másik meg cserélgeti a fején sapkát (elsőre nem esett le, az egyiken K betű = Kende, a másikon pedig B = Botond, gondolom a gyengébbek kedvéért) és átveri a hülye felnőtteket.

4.jpg

Bartha Nóráékat is meghívja a borkóstolóra és Zalán lelkére köti, hogy feltétlenül szóljon Miklósnak és Zsófinak is. Nóra épp Ádámmal készül romantikázni, de győz a kíváncsiság, hogy mit is akar Bartha Zsófiéktól, úgyhogy előjáték helyett leugrik a Rózsába. Zsolt nem kívánja beavatni a részletekbe Nórát, de garantáltan jó heccre készül, bár rajta kívül biztos senki más nem fog röhögni. Asszem Nórának leesett, hogy néha befoghatná a száját.

6.jpg

A Szabó ikreknek azért mindenkit nem sikerül átejteniük, Luca egyből levágja, hogy Botond a K betű ellenére sem Kende és persze Enikő (most komolyan, van ember, aki ilyen frufrut hord?) is azonnal észreveszi a különbséget, azonnal rá is ront a srácra és a legtanárnénisebb hangjával megkérdezi a hirtelen köpni-nyelni nem tudó ikertől: mi folyik itt, mégis hol van a testvéred aki nem te vagy??

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása