Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x35 - VV Iza lett a villa trollja

2014. február 15. 20:00 - sixx

A tegnapi adást Lilu vezette fel, ha jól láttam, ún. kőmosott szteccsfarmerben, amit az öltöztető 1987-ből szedett elő de szóltak a Casucci-gyárban, hogy kéne a múzeumba, köszi. A villában sajnos annyira nem történnek az események, sőt, kibaszottul nincs semmi, hogy egy összefoglalót összerántani nagyjából olyan embert próbáló feladat lehet, mint mondjuk Báttyából esztétát faragni. Az első képeken egy fekete hajú, puffadt, kiélt arcú nő látunk egy ágyon, láthatóan rosszul aludt, most egy pink, leopárdmintás (a Győzike-kolleksön Bejja fantázianevű darabja) fürdőköpenyben kavargatja a kávét, jézusom, ez Pink Zsófi.

Screen Shot 2014-02-16 at 7.30.00.png

Felöltözik, és sminkel, így egy fokkal jobb a helyzet. Táncikálva megy ki a cigizősarokba, ahol Vikitől azt kérdezi, Debilió részegen miért kedves. MERT BE VAN BASZVA, AZÉR’. Viki kicsit stuffolja, hogy adjon neki egy csókot, oszt akkor majd kiderül, hogy mi az ábra. Igen, ez az összefoglaló egyik szegmense. A vége az, hogy Debilió ad neki egy csókot magától. Szóval akkor mostan ez szerelem. Közben azért Iza is előkerül, aki hajsütővassal, hajlakkal, fésűvel és hajszárítóval igyekszik magából nőt faragni, kevés sikerrel. Ő is beleszól a Debilió-ügybe, vigyázz vele, mert baszni akar, ha veled nem megy, akkor majd rákucorodik Bugyitlanra. Ezt eddig is tudtuk.

 Báttya percei következnek, mert a lakók úgy döntöttek, hogy a fasz se kíváncsi Szájmonra, jöjön be Báttya nője, Nénnye a villába negyedórára. Mindehhez egy szavazás kellett, ami újabb alkalom volt arra, hogy 501 kiboruljon, ismét azon, hogy a többiek továbbra is kamunak tartják a Simonságot. Nénnyét én így látatlanba vagy egy kigyúrt negyvenesnek, vagy egy ostoba plázacicának képzeltem el, ehelyett egy 18 év körüli csaj jött be, a fején a kötelező szponzorsapkával, a villa környékén ott kószálhatnak a cég ügynökei nagy zsáknyi fejfedővel, és aki arra jár, annak a fejébe húznak egyet. Nénnye kedvesnek tűnik, és sokat csókolgatja Báttya permanensen arrogáns mosolyra húzódott ajkait. Az egészben a legjobb persze Báttya készülődése volt, egy fél üveg kölnit magára öntött, és pózolt, de hát ezért szeretjük.

Nem estem össze, és nem is dicsérsz meg?

A Valentin-nap miatt kiboruló 501-et látva Iza úgy dönt, hogy neki is műsort kell adnia, mert úgy 5 percig mindenki leszarta, és ne már, akit állítólag Alonso is meg akart kúrni, azzal foglalkozni kell, így látványosan bevonul a hálóba és zokogni kezd. Dorka és Viki megy vigasztalni, mi bajod, hallode, hát először is széjjelment a szempillám, ez a nagyobbik, másrészt haza akarok menni, harmadrészt van egy faszi, aki ott van kint, én meg itt bent. Dorka vigasztal:

És ez csak rosszabb lesz.

Iza kinti kapcsolata MÁSFÉL HÓNAPIG TARTOTT, és halkan megjegyezném, hogy nem volt sírásrívás akkor, amikor Zsóti szájában matatott a nyelvével, vagy amikor Bugyitlannak smárolt, és nem emlékszem könnyekre akkor sem, amikor Debilió ajkaira cuppant rá, sőt, akkor is szárazak maradtak a könnycsatornák, amikor Traktoros őszinte csókjai borították a puffadt arcát, szóval Iza, KUSSOLJÁL.

 501-nek jobban sül el a nap, mert Szájmon a villa előtt áll szponzorsapkában és üzen egy szétesettet a tévén keresztül, amitől 501 először kicsit szomorú lesz, és bemegy a nyugiba, hogy ott szomorkodjon, erre bazdmeg Iza kitalálja, hogy az ő szomorúsága még nagyobb, és beront a nyugiba, 501, eriggyé’ innét, most én marcangolok önt, nem te. 501 köpni-nyelni nem tud és kijön, a villában mindenki csak néz, mint baloldali politikus a vagyonbevallás kitöltési útmutatójára, Viki meg röhög Iza bunkóságán. 501 inkább bemegy a hálóba és válaszol Szájmonnak az egyik kamerába. Meglepően őszintének tűnik, amit mond - ez a nő örülne neki, ha valaki kihívná, és kint hagyná.

Rendeznek megint egy “kérdezzük a párbajozókat, azok meg őszintén válaszolnak” félórát, amit a davidisták bojkottálnak, mert csak. Viki beül középre, a davidisták látványosan szarnak a dologra, de persze fülelnek, Báttya, Debilió és Bugyitlan ott is marad a nappaliban a tetemrehívásra, szóval ennyit a bojkottról. Viki Ludas Matyinak tartja magát, mint kiderül. Egy kisebb vita kialakul, hatalmas meglepetésre, és Dávid nagyon leszerepel, mert ügyvédtanonc létére nem tud válaszolni egy neki feltett kérdésre, és most nem a kötelező mellébeszélésről van szó, hanem konkrétan arról, hogy ostobaságokat beszél.

Screen Shot 2014-02-16 at 8.10.06.png

Az utolsó szegmens természetesen a Zsóti-Dorka franciaágyas éjszakáról szól, amitől a hideg rázott az első perctől kezdve, hiszen mindenki ezen a két emberen keresztül éli ki elfojtott szexuális vágyait, Zsótit ananásszal tömik a fiúk, hogy ne legyen savanyú az ondója, Dorkát meg tulajdonképpen felszólítják, hogy kúrjon. Dávid hasznos tanácsi között az óvszerhasználat és pozitúrák is szerepelnek, itt már a rosszullét kerülgetett, de frankón. A szerelmespár bement a nyugiba, ahol vérvörös franciaágy és rózsaszirmok várták őket, bezzeg Gigit meg Dzsörzét egy szállodába vitték ki két körrel ezelőtt előző körben, na mindegy. Akkor volt is dugás, hadd tegyem hozzá sietve, míg itt nem, mert Dorka nem akarta, Zsóti meg nem erőltette (de ha jól láttam, a farkát csak kiverette Dorkával a paplan alatt.) Pedig amikor a szobát meglátta, Debilió a következőt üvöltötte oda Zsótinak:

Bazdmeg, aztakurvaéletbe, ha itt nem csinálod meg, sehol.

Ma este párbaj. Hajrá Viki. És igen, szavaztam is. Ja, bónusz kép a franciaágyról ábrándozó Pinkről, mert megérdemlitek:

Screen Shot 2014-02-16 at 8.11.53.png

Címkék: vv6
786 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2014.02.15. 20:06:38

Ha Dávid és Viki között kell választani, akkor Viki. Mert Dávid szimplán szararc és felbasz ha a képernyőn látom. Jöjjön vissza Viki aztán sírjon mindenki.

ewfuns 2014.02.15. 20:13:17

Hát, Dávid egy f...ok. Én megértem, hogy valaki vikista, mert Dávid az állandó erőltetett okoskodásával tényleg idegesítő (nem olyan okos ő, mint mutatja), ráadásul a csapatával is úgy beszél, mint egy csapat ovissal. Oké, hogy agyilag kb. ott állnak, de engem baromira irritál, főleg az erőltetett jópofizása, amikor szar helyzetben vannak. Én Vikit nem bírom, mert aljas dolog volt, amit Simonnal csinált. De már Simon is megmondta a kiesése után, hogy ezt a játékot Viki fogja megnyerni. Nekem mondjuk édes mindegy, ki megy vissza, de sajnos Dávid sem különb Vikinél, pedig a kezdet ígéretes volt.

Szentpeter 2014.02.15. 20:15:37

Ez még csak a selejtező.. teljesen mindegy hogy melyik megy vissza... majd ha öten lesznek..

adjatok_egy_szabad_nicket 2014.02.15. 20:20:26

Még nem tudom eldönteni, hogy a kommenteket élvezem-e jobban, vagy pedig a cikkeket :D :D

nosce 2014.02.15. 20:30:49

@Chat Géza:
és ilyen Viki kitűzöt is viselni fogtok holnap ? :)

Gia 2014.02.15. 20:35:13

@adjatok_egy_szabad_nicket: Először az egyiket,utána a másikat,nem? ;-)

adjatok_egy_szabad_nicket 2014.02.15. 20:36:40

@Mejra: áh, nem eldöntött, van, hogy csak átfutom valamelyiket! :)

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.15. 20:41:05

Homárinnyó! Le Vikivel! Le a vikistákkal!

szmoti 2014.02.15. 20:46:48

Dávid nagyon próbálkozik...azt sem tudja, miről beszél szerintem :)

Lamantin89 2014.02.15. 20:49:51

Hajrá Viki! Debil hadd sírjon...Utána menjen a Józsi, a másik díszb...i! Csak sztem nem férfi egyik sem és még szánalmasok is?

szuperferko 2014.02.15. 20:54:08

@én már a fény gyermeke vagyok: Azzal az avatárral én nem Vikistáznék ;)

A gyökérhez: hallja ez vajon önmagát? Ha ez tényleg jogi egyetemre jár, akkor én jövőre beiratkozom vegyészmérnökire, az qrvaisten.

beacska 2014.02.15. 20:59:28

berakom ide is, hátha vkinek van véleménye:
amikor Aurélió nagy magabiztosan KÖZÖLTE, hogy ők nem gyávák, mert következőnek Józska MEGY párbajozni, utána meg ő következik, nnnna, akkor gondoltam: szerkik, ha ettől nem megy fel a pumpa, semmitől. Én ha a szerkesztők helyében lennék (ahogy nem vagyok), tutira kivágnám Davidot, mint macskát szarni, és a köv. kiszavazónál betenni Auréliónak (és a többieknek) ezt a dumát...nnna, macskajancsi, akkor ma kit küldötök harcba? mert tutira lapítanának, mint szar a gazba...

Blikknépe (törölt) 2014.02.15. 21:01:18

@én már a fény gyermeke vagyok: egy viki miatt megbélyegzed az összeset? de egy utolsó kirekesztő komcsifasiszta vagy te :D

@ewfuns: dávid egy buzi, de ez 1 dolog. mint ahogy az is, hogy szerepet játszik, csak hát színésznek csapnivaló.
látható, hogy direkt dolgozza le magát. magától ennyire senki nem lenne hülye ha már párbajra megy és tudja nagyon jól, hogy ő az esélyesebb. csak kussba kéne maradnia és csupán pár találó, nem sértő, rövid mondatban ekézni vikit, mellette meg előadni a leopold és az egerek című rajzfilmsorozat végszavát. nem pedig a kihívás után hisztis buzikurva módra vinnyogni, hogy rohadalelked,gonosz vagy, én vagyok a legjobb, kiszórunk mindenkit.

sztem ezt még egy győzike is tudná, ha ő lenne ott bent, ezért 100%, hogy ez egy szerep, ami így lett megírva.

@Chat Géza: géza vazzeg :) neked pedig már csak 'hivatalból' sem szabadna felbasznod magad ezen, hisz tudod, hogy úgy van, ahogy fentebb írtam. viki megy vissza, dávid egy epizódista.

nosce 2014.02.15. 21:09:07

@én már a fény gyermeke vagyok:
előre az első magyar homár vv párbajgyőzelemért, ,mennyen vissza dévid, pukkadjon meg a sok homofób :)

pink ninja 2014.02.15. 21:09:24

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: durva vagy :DDDD

kepi + forró csoki? hűha, vigyázz magadra :)))

nosce 2014.02.15. 21:10:12

Hajrá Ernőssségggg

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.15. 21:20:45

@nosce: Így is van. Dorka és Iza két jóétvágyú leány, két hét múlva simán hozzák a tehén kategóriát, Viki felesleges a villában. De honnan vennénk még egy homárt?

beacska 2014.02.15. 21:20:46

@Blikknépe: nekem VV Fecó jutott róla eszembe, amikor bement hozzá az asszony (mielőtt még kijavítanak: Fecó ment KI az asszonyhoz), és teledumálta a fejét, hogy ő milyen JÓ és Attila a ROSSZ és hogy csak így tovább, mert ezzel a JÓSÁGGAL fogja megnyerni. Nnna, amikor visszament, akkor viselkedett ő így. Teljesen ésszerűtlenül, önelégülten.

pupákos 2014.02.15. 21:21:25

Sziasztok!!! Lehet még csatlakozni? Az én összeesküvés-elméletem az, hogy Dávid az RTL fizetett statisztája, akinek 2 (vagy 1?) hétre szólt a szerződése. Ha igazán lett volna eszük, akkor összefognak Vikivel és kitaktikázzák a játékból az összes agyhalottat.

beacska 2014.02.15. 21:22:50

@pupákos: erre én is gondoltam, de akkor legalább félidőig kellene, hogy szóljon a szerződése.Így egy fabatkát nem fizetnék neki ;)

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.15. 21:23:15

@beacska: Bulvárkacsa. Ha homi lenne, már rég Józsival aludna.

genevieve 2014.02.15. 21:24:57

@pupákos: ezzel az elmélettel te vagy a 123567798.-ik:-))))

pupákos 2014.02.15. 21:25:12

@beacska: Lehet, hogy rájött (D.), hogy többet vállalt, mint amennyit ép ésszel elbír :)

ő-szinte 2014.02.15. 21:25:29

@pink ninja: faszomatbazdmeg, épp csak beültem a másik posztba, most meg hozhattam át a popcornt :-S :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.02.15. 21:26:51

@Chat Géza: hát a butaság ha ambícióval párosul az elég rossz kombó ;-) Dávidunk meg kapott mindkettőből, az arányokat nem részletezném ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

pupákos 2014.02.15. 21:27:28

@genevieve: oppácska, pedig azt hittem update vagyok a kommentek olvasásával. Sebaj, megerősítve érzem magam.

perszepolisz 2014.02.15. 21:27:37

@pupákos: Nyilvánvaló, hogy Dávid az RTL szerepét játssza, csak azt nem tudni, hogy mi az a szerep.
Olyan ez mint mikor egy meccs meg van bundázva és a fogadók nem arra fogadnak hogy, melyik csapat a jobb hanem, hogy a játékosok mire játszanak.

ő-szinte 2014.02.15. 21:28:29

@pupákos: te most olyan nagy szavakkal dobálózol, hogy: eszük...
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

genevieve 2014.02.15. 21:28:49

@pupákos: nem baj, elfér itt még egy vélemény:_)))

pink ninja 2014.02.15. 21:29:05

@ő-szinte: hehe :)))))) legközelebb olvass is, ne csak írj :DDDDD

domel 2014.02.15. 21:31:22

folyamatosan veszekednek, duzzognak, ordibálnak egymással. micsoda egy műsor...

beacska 2014.02.15. 21:31:25

@én már a fény gyermeke vagyok: persze. szerintem Dávid sem feltétlenül az. nekem kicsit furák, de én elfogadó vagyok. ELVILEG az én környezetemben is van vagy 4-5 (látens) homi, de nekem fingom sincs róluk :D

beacska 2014.02.15. 21:32:10

@ő-szinte: jajjj, ne is beszélj patikukiról! :(

ő-szinte 2014.02.15. 21:34:19

@pink ninja: most úgy volt :-O épp kezdett jó lenni a műsor (jó mondjuk fura volt, hogy nem én csinálom :-DDDDDDDD ) gondoltam, hozom a popcornt erre új poszt...
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.15. 21:37:48

@beacska: Ezt nem értem. Nem tudod róluk tutira hogy homárok? A kapcsolatokat őszintén meg kell beszélni. Ki kell őket hívni 5 percre egyenként a nyugiba. Bár ez se jó, lehet hogy taktikáznak.

pink ninja 2014.02.15. 21:38:19

@ő-szinte: itt is lesz műsor nyugi :D

Szentpeter 2014.02.15. 21:39:09

@ő-szinte: Pezsgőt is hozzál... itt mindenki bambit iszik..

Gia 2014.02.15. 21:40:20

Tegyük fel,hogy naivak vagyunk és elhisszük,hogy Dávid nem tégla.Akkor sem biztos,hogy összefogna Vikivel,hiszen két dudás egy csárdában..

ő-szinte 2014.02.15. 21:41:17

@beacska: én nem rég dobtam ki egyet aki nem is annyira volt látens, de így közelről sokáig nem tűnt fel :S hát így jár az aki toleáns ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ha beköltözne a vellába biztos sírnék a röhögéstől. rajta is és magamon is :-DDDDD

Gia 2014.02.15. 21:41:42

@Szentpeter: Én édes,fehét bort iszom.Kérsz te is?Mert akkor a (z)üllést megnyitom. :-))))))

nosce 2014.02.15. 21:41:54

@én már a fény gyermeke vagyok:
na és ha dévid megy vissza kibontakozhatna egy igaz homár villa-szerelem, kockás has kockás hasnak feszülne poppoló poppolónak, helikopter helikopternek, meg ezek minden kombináiója, ez lenne a nagy műsor :)

genevieve 2014.02.15. 21:42:02

@Szentpeter: szia, én nem pezsgőzöm:-)

Szentpeter 2014.02.15. 21:42:37

@Mejra: Hogy a francba ne... szoda jöhet ?

beacska 2014.02.15. 21:42:40

@én már a fény gyermeke vagyok: :D. én azokról beszélek, akik a statisztika szerint körülöttem élnek (20% talán...nem is tudom, ebben nem nagyon vagyok jó, mert TÉNYLEG nem érdekel)

ő-szinte 2014.02.15. 21:42:49

@pink ninja: ok, ok, türelmesen várok ;-DDDDDDDDDD
@Szentpeter: igen, ez lett volna a következő :-DDDD úgyhogy hoztam is ;-))))
kérsz?

Szentpeter 2014.02.15. 21:43:30

@genevieve: Pedig finom.. a martini pezsgő az igazi.,.

rábassztáhessspicsába 2014.02.15. 21:43:33

Kedves sixx, azért regeltem be, hogy beírjam KIRÁLY VAGY, te „morgós mackó”. :)
Az, ami Viki ellen folyik felháborító, végre, hogy te is mellé álltál, mert úgy látom a Csát Gézuka mást favorizál. :D
Blikk népe csodálom kitartásod az értetlenek között.
Haynaut pedig befele a villába Dév helyett.

beacska 2014.02.15. 21:43:37

@ő-szinte: :) szegény te (mosolyog átérzőn)

Gia 2014.02.15. 21:44:08

@Szentpeter: Természetesen a fehét az fehér.Néha mellézongorázok,pedig még meg sem ártott. :-))))

Szentpeter 2014.02.15. 21:47:48

Bemelegítésnek... kizárólag férfiaknak..

www.youtube.com/watch?v=2mwNbTL3pOs

rábassztáhessspicsába 2014.02.15. 21:49:16

Most láttam, hogy Csát Géza is váltott, visszavonom, amit róla írtam.:)

ő-szinte 2014.02.15. 21:49:19

@rábassztáhessspicsába: ezért Haynau lehet megsértődik... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

pupákos 2014.02.15. 21:51:13

Azt már lehet tudni (streamet nézők), hogy Sárlikhoz megy be majd a szerelme, vagy Józsihoz? Bár gondolom az RTL nem meri bevállalni Simit újból a villában...

ő-szinte 2014.02.15. 21:51:14

@beacska: hát nyugi én sem tudtam, hogy sírjak vagy röhögjek :-DDDDDDDDDDDDDDD :-S :-)

rábassztáhessspicsába 2014.02.15. 21:52:40

@beacska:
Köszi, már egy ideje olvaslak titeket és nagyon hiányzik, amikor nem sixx írja a beszámolót. Én is kérek Vikis kitűzőt.

beacska 2014.02.15. 21:56:39

@pupákos: Báttyához megy be Barbi. Nagyon kis szimpatikus 16 éves kislányka ;)

pupákos 2014.02.15. 21:57:16

@genevieve: oh, köszi. Mily meglepő. Nem bírtam már ki azt a kb. 10 percet, amikor kiderül az öfiből :)

Mrs. Clayton 2014.02.15. 21:59:07

hahó, valaki be tudná linkelni a Viki-Dávid párbaj szavazásáról szóló statisztikát?
VV Attilánél 1000-800 az állás, jön fel Dávid
érdekelne nálunk mi a szitu

szmoti 2014.02.15. 21:59:59

@pupákos: Lehet már tudni, olyannyira, hogy én a tegnap éjszakai onlineból azt vettem ki, hogy már volt is bent, még tegnap

Mók_Ica 2014.02.15. 22:00:32

@Szentpeter: én kedvencem is a martini pezsgő! ma mire iszunk?

Jó estét kommentlakók :) Kezdődik mingyáááá :)

nosce 2014.02.15. 22:00:54

@rábassztáhessspicsába:
"Én is kérek Vikis kitűzőt."

a viki kitűzőért már fizetni kell olyan nagy a kereslet, bitcoinnal.

szmoti 2014.02.15. 22:01:35

Na ketten is gyorsabbak voltatok :), de éjjel nem azt mondták, a többiek, hogy JÓzsi most jól van, mert találkozott a barátnőjével? tehát már volt bent és azután szavaztattak velünk, vagy ezt hogy? :D

Mók_Ica 2014.02.15. 22:01:38

@nosce: kitűzőt kérek!!! :) :)

Szentpeter 2014.02.15. 22:02:30

@Mók_Ica: Szia... apropo nincs, csak annyira uncsi szinjózannak lenni..

mondjuk én már voltam alapozni..

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.15. 22:02:52

Jóestét, Hogyvolt-lakók!

Kezdődik az öfi! Sikerült még ideérnem... :D

ő-szinte 2014.02.15. 22:03:18

Au lájtosan üvegből tolja a vodkát ? :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mók_Ica 2014.02.15. 22:03:40

@Szentpeter: ma vettem mindenfélét, van sör, fehér és vörösbor, pezsgő és cinzano is :)

ő-szinte 2014.02.15. 22:04:00

anyám lilu megint milyen előnyösen van felöltöztetve :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.15. 22:04:06

@Szentpeter: Halló, most látom, hogy mail-problémánk van. Mindjárt elküldöm a másik címre!

Szentpeter 2014.02.15. 22:04:28

@Mók_Ica: Te istennő lehetsz... ( mosolygok ) ....tudom hogy a szülinapi bulira..

Mók_Ica 2014.02.15. 22:05:15

@Szentpeter: nagymamaként sem szeretnék így öltözni... :(

pink ninja 2014.02.15. 22:05:37

csókcsata, jesszus :)))))))

Mók_Ica 2014.02.15. 22:05:55

@Szentpeter: aham :) nagy a család :)

HummeRC 2014.02.15. 22:06:10

@Jess G: A mi házi szavazásunk itt elérhető, ha valaki még nem szavazott. A többiek meg megnézhetik az állást rajta. :)

www.polljunkie.com/poll/ggoafi/msodik-vv6-prbaj

Mók_Ica 2014.02.15. 22:07:13

@HummeRC: ideértél te is :) szia! :)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.15. 22:07:51

@Mók_Ica: mindegy, csak ártson! :D

De ha már lehet választani: Ha jófajta gined van, akkor azt, toniccal.

@Szentpeter: Mailt kaptál. Remélem, legalább is.

HummeRC 2014.02.15. 22:07:56

@Mók_Ica: szia. igen, igyekeztem. :)

Schlomo Goldberg 2014.02.15. 22:08:25

Miért nem lehet Zsófi fogai közötti réseket kifugázni?

genevieve 2014.02.15. 22:09:19

@Mók_Ica: szia, jó volt a buli?:-)

Mók_Ica 2014.02.15. 22:10:15

@genevieve: holnap lesz, ma előkészültem és megvettük az ajándékot :)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.15. 22:10:20

Zsófi szem-meregetését amúgy fegyverként is be lehetne vetni.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.15. 22:10:54

@Mók_Ica: Akkor szívesen elfogadom, köszi! :)

Szentpeter 2014.02.15. 22:10:55

@Haynau (Sons of Monarchy): Már megjött el is olvastam... és tudomásul veszem..

ő-szinte 2014.02.15. 22:11:31

zsófi annyira nem akarja túlgondolni pffffffffffffffffff :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.02.15. 22:13:09

józsinak remegett a szája ? :-O :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Szentpeter 2014.02.15. 22:13:09

...milyen játékosok ezek ? ...azt akarják hogy Joci jól érezze magát...

Kint érezze jól magát bazmeg..

Mók_Ica 2014.02.15. 22:13:22

@pink ninja: hát az... egyre inkább :) de én miattatok vagyok itt egyébként is :)

ő-szinte 2014.02.15. 22:14:01

az van, hogy Dávidnak már a hangszíne is irritál :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

genevieve 2014.02.15. 22:14:29

én inkább a tv2-öt nézem:DDDDDD

pink ninja 2014.02.15. 22:14:34

@Mók_Ica: én is szeretek itt lenni, de ha uncsi a műsor, akkor itt is inkább pangás van

ő-szinte 2014.02.15. 22:15:37

vikin az a barna macinaci :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
hátulról olyan mint egy elbaszottmanó :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
na jó, elölről is ;-DDDDDDDDDDDDD

FawltyTowers 2014.02.15. 22:15:45

"Simonra a tököm se kíváncsi." /Zsóti/

pink ninja 2014.02.15. 22:16:13

@ő-szinte: engem is és én lacival is így voltam, örülök is hogy nincs bent :)

Szentpeter 2014.02.15. 22:16:48

@genevieve: nem... ez egy vetélkedő, egy harc...

Ha kapura rugnak nem engedem be, hogy a csatár jól érezze magát...

ejszi2 2014.02.15. 22:17:22

@FawltyTowers: xDDDDD
Várom Zsolt párbaját, akkor tán megmutatják a szerkesztők őt is. Az online-ban látni, hogy egész jó poénjai vannak.

Csárli kötelező sírást tart. muhaha

Mók_Ica 2014.02.15. 22:17:24

Józsi mit csinált a lábával? miért van bekötve a lábujja?

Veder1 2014.02.15. 22:17:43

Sárlott aranyos volt, és még mondják, hogy egy kurvának nem lehet szíve

pink ninja 2014.02.15. 22:17:56

józsin az a papucs :))))))))))))
ebben van a topon? :DDDDDDDDD

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.15. 22:18:02

@Szentpeter: Kölcsönösen tudomásul vettük - így a jó. Örülök, hogy a technika végre nem tett keresztbe.

@FawltyTowers: Zsóti legalább őszinte volt. Sárlikkal ellentétben. Álszent a luvnya, nem is kicsit.

HummeRC 2014.02.15. 22:18:25

Melyik szólt be Barbira, hogy "nem ismerjük egymást"? :)

Szentpeter 2014.02.15. 22:19:04

Józsikám, menj haza, és akkor minden nap boldog lehetsz baszki.. pénz is meg szerelem is ?

HummeRC 2014.02.15. 22:19:22

@pink ninja: igen, azóta ezen röhögök. :D

Mók_Ica 2014.02.15. 22:19:37

@ejszi2: a sírás nem tartott sokáig :) a kötelező minimum és kész :)

pink ninja 2014.02.15. 22:19:46

@HummeRC: szarintem viki kérdezte, hogy "megismerjük egymást?" mármint hogy beszélhetnek-e vele ők is
legalább is én így értettem

Veder1 2014.02.15. 22:19:53

@Haynau (Sons of Monarchy): ha mégis őszinte lenne, szerinted akkor hogy másképp kellene viselkednie?

ő-szinte 2014.02.15. 22:19:54

@Szentpeter: :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
jogos ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

HummeRC 2014.02.15. 22:20:10

Józsi: Szerintem ő nagyon szerencsés, hogy ÉN vagyok neki! - Szerény!! :D :D

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.15. 22:20:15

@HummeRC: Az Viki volt.

Más: baszki - Józsin az interjú-szobában az a gatya tényleg RÓZSASZÍN?!?!

Mók_Ica 2014.02.15. 22:20:36

@HummeRC: van egy kötés a lábujján és sántikál is....

Gia 2014.02.15. 22:20:41

Józsi ollllyan szerény... :-)))))

Schlomo Goldberg 2014.02.15. 22:20:46

Báttya barátosnője igen szerencsés hogy Józsi van neki.

HummeRC 2014.02.15. 22:21:04

@pink ninja: lehet, hogy félre hallottam. Akkor jogos a válasz, hogy nem akart megismerkedni Vikivel. :D

Mók_Ica 2014.02.15. 22:21:28

@Haynau (Sons of Monarchy): valld be, arra vagy kíváncsi hol vette :)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.15. 22:22:11

@Vödör: A takaró alatt félperces sírás nagyon nem tűnt hitelesnek, inkább taktikai közelező feladat. Villámgyorsan abbahagyta.

Ennél már Iza hisztizése is hihetőbb.

Szentpeter 2014.02.15. 22:22:23

Csak megjegyzem... Sárlottra mindenki azt mondta hogy igazából nem szereti Simont, csak kihasználja...

aha, pont úgy néz ki..

ejszi2 2014.02.15. 22:22:26

na, ma a kiabálás helyett sírás van :)

HummeRC 2014.02.15. 22:22:45

@Mók_Ica: és? Nekem is volt már bekötve a lábujjam, de életembe nem volt rajtam lábujjközé papucs. Pláne eszembe nem jutna felvenni hosszú nadrág-farmerdzseki kombóhoz. :D

Schlomo Goldberg 2014.02.15. 22:22:53

Iza nyüszítve pityereg.

ő-szinte 2014.02.15. 22:23:01

@Schlomo Goldberg: szerintem azért szerencsés mert józsi bent van ő meg kint :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

FawltyTowers 2014.02.15. 22:23:21

"Most lejött a szempilláhhááám is...." /Iza/

Schlomo Goldberg 2014.02.15. 22:23:33

Izának lejött a szempillája is sírás közben, hogy a tragédia teljes legyen

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.15. 22:23:40

@Mók_Ica: Lelepleztél, a fene egye meg. :D

@ő-szinte: Jajjj, hogy is felejthettem EZT el. Hiszen ők színészkednek, te meg... vagy fordítva volt ez? ;)

Veder1 2014.02.15. 22:23:59

@Haynau (Sons of Monarchy): ezzel nem értek egyet, nekem őszintének tűnt.

Szentpeter 2014.02.15. 22:24:25

Iza azért sír, mert szerelmes a békába... ( elfelejtettem a nevét )

HummeRC 2014.02.15. 22:24:50

Ezen a Barbi kislányon nem látszik az a fene nagy megdöglökúgyhiányzol szerelem, mint Józsin. :D

ő-szinte 2014.02.15. 22:25:04

@Haynau (Sons of Monarchy): te lapot húzol a 19. kerületre??? :-DDDDDDDDDDDDDDD

ejszi2 2014.02.15. 22:25:05

@Szentpeter: csárlika, amíg a műsorban van mindig kicsit pityeregni fog simon miatt. Majd, ha kimegy a villából kb. 10 percet lesz vele. (míg kiérnek az rtl székházból) Utána bukik a következőre, akinek pénze is van ;)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.15. 22:25:16

@FawltyTowers: Iza amatőr. Kérné kölcsön Teo szempilla-malterét, az bezzeg kőkeményen tartja a cuccot!

perszepolisz 2014.02.15. 22:25:48

Dehogy még a kiscsajra is adtak egy szponzor sapit, az azért mega Lol

ő-szinte 2014.02.15. 22:25:56

@HummeRC: minden kapcsolatban az egyik fél alárendelt

pink ninja 2014.02.15. 22:25:56

@HummeRC: kislány és be kellett menni a tv-be, ne bántsd :)

Szentpeter 2014.02.15. 22:26:16

@ejszi2: amit írsz az feltételezés... mintha azt mondanád hogy áprilisban van esélye a baloldalnak.. ( röhögök )

pink ninja 2014.02.15. 22:26:27

@ő-szinte: lol nézd meg a kommentjeink idejét :D

HummeRC 2014.02.15. 22:26:46

@perszepolisz: örülj neki, hogy csak sapit. képzeld el, ha farsangi jelmez gyártó lenne a szponzor, mit kapna? :D

Schlomo Goldberg 2014.02.15. 22:27:15

Lilu: jó volt nézni hogy Józsi hogy tolerélta barátnője izgatottságát, nehéz lehet egy élő celebbel találkozni

FawltyTowers 2014.02.15. 22:27:34

@HummeRC: ez valahogy nekem is feltűnt. Izgalom ide vagy oda. De ha igaz amit mondogattak egymásnak, akkor ez a kisleány nem hajlong a nagyember előtt. Az nyilván ezt szereti benne.
Nehéz kereszt lehet Báttya barátnőjének lenni.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.15. 22:27:50

@Vödör: Nekem túl gyorsan hagyta abba, őszintén zokogó ember ilyet nem csinál.

@ő-szinte: Akár a XXII-re is! :D

@Szentpeter: Hogy feledhetted a legnagyobb játékos nevét?!?? (hangosan röhögök)

Itt egy fotó róla:

www.facebook.com/photo.php?fbid=638962929499273

HummeRC 2014.02.15. 22:29:02

@ő-szinte: de ennyire? ez nagyon egyoldalúnak nézett ki. olyannyira, mintha a másik oldalon nem is lenne semmi érzelem.

@pink ninja: igen, ez hihető válasz lehet, hogy csak kellett az 5 perc hírnév. Erre a kapcsolatra sem tennék fel a buznyákot sem, hogy tartós lesz. :)

beacska 2014.02.15. 22:29:24

@FawltyTowers: +1...hogy megmondta neki, nagy óvatosan, hogy ne vegyen mérget a párbaj végeredményére :D de szegény Báttya agyáig nem jutott el

aranyos volt a kislány

Szentpeter 2014.02.15. 22:29:29

@Haynau (Sons of Monarchy): Köszi.. hülyülök na...

Szóval Ízának ez a pasija, ezért sír, toporzékol minden másnap..

Mók_Ica 2014.02.15. 22:29:32

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): szia :) azonnal mondd meg Haynaunak hol vetted :) vagy inkább add neki!

@HummeRC: neki eszébe jutott :)

@Haynau (Sons of Monarchy): Narinak van, felszólítom, hogy bocsássa a rendelkezésedre :)

@Vödör: nekem nem tűnt annak :(

ő-szinte 2014.02.15. 22:29:37

@pink ninja: jovvanna, soknickes vagyok ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mrs. Clayton 2014.02.15. 22:29:50

@HummeRC: köszi :-) itt is Dávid van emelkedőben úgy tűnik

ne most (CX) 2014.02.15. 22:30:04

Nagyon kérem vigyel el valaki Lilut krumplit pucolni, ha még egyszer azt mondja "viszont"!

Szentpeter 2014.02.15. 22:31:00

@ne most (CX): viszonyt akar mondani, csak botlik a nyelve..

pink ninja 2014.02.15. 22:32:11

@HummeRC: az is lehet ám, hogy báttya így itt elzárva többet gondol ebbe az egészbe, felnagyítódott bent a kiscsaj emléke. bármi lehet :)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.15. 22:32:12

@Szentpeter: Szívás is lehet, minden nap egy béka mellett kelni, akit előbb le kell smárolni, hogy herceggé váljon. Vagy nem, és csak ronda ízt érzel a szádban...

@Jess G: HomárDév jön felfelé, volt is honnan. Izgalmasnak is kell a párbajt felkonferálni, hogy legyen nézettség - a komment-részvény már megint megzuhant... :D

FawltyTowers 2014.02.15. 22:32:27

@beacska: Úgy ám! A kisvideó szerint szó nélkül hagyta illetve nem borult bele a hírbe.
Arra azért kíváncsi lennék, a kislány mondott-e valamit neki a külvilág véleményéről vagy netán nem volt neki szabad.....

ő-szinte 2014.02.15. 22:32:49

@HummeRC: háttt láttál már ilyen kapcsolatot nem?...
lehet, hogy ismeri a helyi kultúrdiszkóból :-DDDDDDDDDDDDDD
a pénz meg mindenkinek jól jön, még ha azt a retek adja is ;-DDDDDD

Veder1 2014.02.15. 22:33:24

@Haynau (Sons of Monarchy): az emberek különbözőek, volt olyan ismerősöm, aki fél perceket pityergett, és utána mintha mise történt volna. De ezt túlbeszéltük sztem.

ő-szinte 2014.02.15. 22:34:18

simon azt mondta, hogy SOHA SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT és MINDIG MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT?

LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

HummeRC 2014.02.15. 22:34:19

@FawltyTowers: nem tudomm. passz. szerintem csak megjátszott.

@Mók_Ica: hát topon is volt vele nagyon. :D

@Jess G: igen, ide is betört a hazánkat támadó melegfront. :D

Szentpeter 2014.02.15. 22:34:22

@Haynau (Sons of Monarchy): egyetértek... Ízának béka való..

ejszi2 2014.02.15. 22:35:09

simonba egy alekosz szorult :)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.15. 22:35:10

@Vödör: Szerintem is.

Na, most jön az újabb Iza-hiszti, némi Debilió-üvöltözéssel tarkítva.

ne most (CX) 2014.02.15. 22:35:31

Szerelmi ügyekben Iza a villa referencia pontja, még Viki is elhallgat, ha Iza elemez Zsófinak.
Dorka fut és testével védelmezi mikor meghallja Iza sír. A többieknek meg kell dolgozniuk, hogy látni tudják Dorka mögött.
Aurélió is ott van, talán leesik valami.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.02.15. 22:35:35

@Mók_Ica: Mit érdekli haynaut a pezsgőm és miért adnám neki?

ő-szinte 2014.02.15. 22:36:32

@FawltyTowers: mondott :-DDDDDDDDDDD
hogy nem szavaz dávid mellett :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

mercsi 2014.02.15. 22:36:41

hogy vigyorgott Csárli, amikor kiküldte Iza a nyugiból... hú de őszinte volt a sírása... :S

HummeRC 2014.02.15. 22:36:52

@ő-szinte: igen, a jó öreg hosszútávú diszkós szerelmek. :D :D

Igen, SSKK és MMKK volt az öfiben. :D

ne most (CX) 2014.02.15. 22:37:33

Iza sír, mert eszébe jutott a traktoros. Mi fog kapni a barátaitól.....

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.15. 22:37:53

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Szerintem a rózsaszín gatyára értette, amit Józsin is irigyeltem. Állítólag neked van.

HummeRC 2014.02.15. 22:38:22

@mercsi: vagy csak megtudta, hogy mivel lehet kiakasztani Izát és ez tetszett neki. :)

Mók_Ica 2014.02.15. 22:38:30

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): asszittem rózsaszín gatyád van :)
a pezsgő édes????? ha igen, ide vele :)

ő-szinte 2014.02.15. 22:39:03

@HummeRC: kicsit sem manipulálta a "nézőket" :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

FawltyTowers 2014.02.15. 22:39:14

Csárli előadása a szerelmi meglepetés ügyében igen gyöngus volt. Egyes, lányom, menj a helyedre.

HummeRC 2014.02.15. 22:39:26

@ne most (CX): ez komoly, hogy ezért rinyált Iza? Mert traktoros nem bálintozott vele? Muhaha... :D

ő-szinte 2014.02.15. 22:39:49

@Mók_Ica: jájjjj gasztrobarbár :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mók_Ica 2014.02.15. 22:42:18

@ő-szinte: nem tehetek róla, azt szeretem :) a száraztól "behorpad" az arcom :)

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): elég egy pohárral :)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.15. 22:42:31

Dávid bojkottál. Aha. De a háttérből a közbekotyogás és feszkókeltés belefér. Remélem, már csak egy napig.

HummeRC 2014.02.15. 22:42:43

@ő-szinte: Nem baj, Sárira ráfér egy kis népszerűség, amúgy sem áll túl fényesen. Ha épp mutatja a kamera, akkor is teljes smink nélkül, unott arccal, vagy grimaszolva, hogy véletlenül se kívánjunk még több megjelenést tőle. :D

ő-szinte 2014.02.15. 22:43:27

@Mók_Ica: műkedvelő :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :-P

Mók_Ica 2014.02.15. 22:43:45

@Haynau (Sons of Monarchy): mer' ő más, nem áll be a sorba és nem kíváncsi :)

Szentpeter 2014.02.15. 22:43:57

Egy pillanat... Viki a ludasmatyi ?
ránézésre esetleg...

pink ninja 2014.02.15. 22:44:14

jajj legyünk már túl ezen a párbajon, mert nem bírom ezt a nyűglődést
ugyanaz a gumicsont napok óta

ő-szinte 2014.02.15. 22:44:34

@HummeRC: nem azt mondtam, hogy baj, csak röhögök ;-)))))

Mók_Ica 2014.02.15. 22:44:34

@ő-szinte: pontosan :) amennyit inni szoktam... :) ;)

Ebeneeeezer Goode 2014.02.15. 22:44:57

óriás megmondó lett mostanra dávid

FawltyTowers 2014.02.15. 22:44:59

@Haynau (Sons of Monarchy): bizony ám!!!!

Dávid fanoktól elnézést kérek, de ez már a sokadik alkalom, amikor egyre erősebb az érzés, hogy ez a pösze kölök egy irdatlan nagy bunkó népművészeti edény. A rosszindulatú provokációi és a felesleges beszólásai semmiféle taktikához nem tartoznak, legfeljebb a halvány jelleméhez. Uff.
Olyan szívesen szájon törölném már. Nagyon remélem, hogy tényleg csak statiszta, bár annak is hatodrangú.

ne most (CX) 2014.02.15. 22:45:00

Most már egy szót sem tudnak végig mondani, hányadékok miatt.

HummeRC 2014.02.15. 22:45:34

na megtudjuk milyen Dorka szerint a szexi ruha, vagy elbénázza? :D

pink ninja 2014.02.15. 22:46:01

@FawltyTowers: c kategóriás vagy :))))))))))))))))))

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.02.15. 22:46:23

@Mók_Ica: Az egy pohár is az üvegben van, ami bontatlan jelenleg:)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.15. 22:46:48

@Szentpeter: Nem, Viki maga a derely.

@Mók_Ica: Dávid egy kormányszóvivőnek is elmehetne. Akinek más véleménye van, az csak azért lehet, mert nem érti. Rájöttem. HomárDév egy unorthodox villalakó!

ő-szinte 2014.02.15. 22:46:51

@Mók_Ica: én sem sokat és nem soxor de az ízlés az nem mennyiség kérdése ;-)))

áhhhháháháháháháháháhá, vitamint majd kap zsóóótitól :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Szentpeter 2014.02.15. 22:47:04

...sok folyadék kell... hogy le tudja köpni Dorkát...

tjunior 2014.02.15. 22:47:49

Amióta kihívták vikike maga a tolerancia és a megértés bajnoka. Ha meglát egy lefele görbülő szájat már oda pattan pár szimpátia szavazatért.

ő-szinte 2014.02.15. 22:48:50

@FawltyTowers: ez baj, mert akkor lehet, hogy marad :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ejoy 2014.02.15. 22:49:09

ez a zsolt kibaszott nagy papucs! szó szerint is vonzódik a papucsokhoz. papucs fétis!

Ebeneeeezer Goode 2014.02.15. 22:49:25

azt is elmondja zsótinak, hogy kell baszni

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.15. 22:49:43

@Szentpeter: Szervez majd ő is tüntetést, ha veszít? Merthogy a néző a hülye, ha nem rá szavaz? Összeesküvés-elméletből nincs hiány. Akkot a TV-székház közelébe most egy darabig inkább nem megyek.

pink ninja 2014.02.15. 22:49:50

@Ejoy: éjjel nappal ugyanaz a papucs, hihetetlen

HummeRC 2014.02.15. 22:50:27

Dávidka ad szextanácsokat Zsoltinak? Már itt tartunk, hogy a lányok osztanak lapot? Jóhogy nem már uborkás testápolót ajánl Zsoltinak. :D

Veder1 2014.02.15. 22:50:35

Azt nem lehetne, hogy mindkét párbajozó takarodjon a villából? Ha kettesével esnének ki legalább hamarabb vége lenne.

Mók_Ica 2014.02.15. 22:50:38

@ő-szinte: de mint tudjuk, ízlések és pofonok... ;) nekem édes, neked száraz :) ;)

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): te nem iszol? :)

@Haynau (Sons of Monarchy): remélem azé' nem lesz az..... bár ami itt van...

Szentpeter 2014.02.15. 22:50:41

@Haynau (Sons of Monarchy): Én semmilyen összeesküvésben nem hiszek, a lexikonokban sincs ilyen...

Ejoy 2014.02.15. 22:50:44

viki ad szex tanácsokat. innen nincs lejjebb...

ő-szinte 2014.02.15. 22:51:02

Dév tanítja baszni zsótit, halálos :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
vak vezet világtalant :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
de legalább szép lett a nyugi :-)))

Ebeneeeezer Goode 2014.02.15. 22:51:17

elég diszkréten abszolválják ezt az eseményt :)

Mók_Ica 2014.02.15. 22:51:40

ezt a kedves invitálást....minden nő erre vágyik: GYERE MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ'

ő-szinte 2014.02.15. 22:52:25

@Mók_Ica: nekem extra száraz ;-)))

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.15. 22:52:48

Fú, Zsóti nagyon ért a romantikához!

"Miért töltöttél olyan sokat?"
"Psssst, fogd be a pofádat!"

Így köll ezt! Kispest büszke rád!!!

ő-szinte 2014.02.15. 22:54:06

@agimano: jó lehet vele, sokat tudhat a nők működéséről :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

dorka meg igazi szexállat: nemáááááá, nem vagyok ribanc...
LOL :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.15. 22:54:17

@Ejoy: De van. Pölö amikor HomárDév csípőmozdulataival oktatja Zsótit.

Zsóti nem akar erőszakoskodni, inkább hagyja magát sodródni. És nem is volt gumikoptatás, Durci interjúja szerint.

Veder1 2014.02.15. 22:55:18

Vajon meddig bírja Zsóti? És ha nem bírja tovább, vajon mi lesz? Huhh, fontos kérdések ezek...

Schlomo Goldberg 2014.02.15. 22:55:19

Durci meg lett kúrva szerintem. Akármit mond a riportban. Zsóti pedig megértő.

ő-szinte 2014.02.15. 22:55:28

ha Lilu úgy sajnálja Au-t akkor áploja le ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

HummeRC 2014.02.15. 22:55:33

Komoly, hogy ezért stoppolták a nyugit?

De ha nem volt semmi, akkor Zsolti mitől izzadt meg? Nagy dilemma. :)

ne most (CX) 2014.02.15. 22:55:42

Zsóti szegény még mindig nem fogja, hogy Dorka csak Izával fog szexelni.

Gia 2014.02.15. 22:56:14

@Schlomo Goldberg: Akkor jobban rezgett volna a takaró..

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.15. 22:56:15

@Mók_Ica: Miért ne lehetne? A választások után kell majd ember, aki elmagyarázza, hogy amit látsz, az nem is az, ami. Na de hagyjuk a politikát, hányingerem lett.

Apropó, töltenél még egy gintonicot? Nem csak a villa-fílinget szívom magamba, lecsúszott már az első pohárral...

Mók_Ica 2014.02.15. 22:56:19

@HummeRC: amíg írtam, elhangzott a folytatás is... lsd Haynaunál :) én is romantikus vágyom, mint minden nő ....ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

FawltyTowers 2014.02.15. 22:57:28

Na, a mai öfin is túl vagyunk, még élünk.

Szentpeter 2014.02.15. 22:57:39

Várjál csak Zsóti, várjál..

...ameddig hülyére nem vesznek..

Ejoy 2014.02.15. 22:57:42

úgy látom csak manufaktúra volt. ennyit vártam...

Mók_Ica 2014.02.15. 22:58:00

@Haynau (Sons of Monarchy): há' hogy a viharba ne... már küldöm is... ja, és a romantika miatt köpök is :) :) :)

Gia 2014.02.15. 22:58:26

@FawltyTowers: Páran már csak úgy éltük túl,hogy közben ittunk. :-D

FawltyTowers 2014.02.15. 22:58:57

@Mejra: :))))
Örömötökben vagy a bánat miatt?

Schlomo Goldberg 2014.02.15. 22:58:59

Mondjuk ki őszintén, a mai öfi is szar votl, na.

Mók_Ica 2014.02.15. 22:59:05

@HummeRC: sztem más testnedvek is voltak ott.... de lehet, hogy csak az én fantáziám piszkos ;)

ő-szinte 2014.02.15. 22:59:15

@Vödör: ráfordul Izére... ;-)))

@HummeRC: hát azért elég izzasztó ha felhúznak és nincs nagy bódottság aztán ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

@ne most (CX): legalább nem csak én látom ;-)))))

ő-szinte 2014.02.15. 23:00:01

@Schlomo Goldberg: ennyit már régen csuklottam faszomatbazdmeg... :-S :-DDDD

ne most (CX) 2014.02.15. 23:00:15

@ő-szinte:
Dorka intézte a dolgot, mint egy szerelő.

FawltyTowers 2014.02.15. 23:00:53

@Schlomo Goldberg: az volt, Slomi.
Már csak arra vagyok kíváncsi, vajon a kreatív csapat egy emberként verte a fejét a falba, hogy kidekorálták a nyugit, öltek ebbe az estébe némi pénzt és nem kapták meg a zaftos történetet, amire vártak?

beacska 2014.02.15. 23:01:15

@HummeRC: dehooogy! Bence miatt! mert nem kapott tőle video-üzit

Szentpeter 2014.02.15. 23:01:47

Mennyi örökítő anyag ment kárba ma is Zsoltinál...

ne most (CX) 2014.02.15. 23:03:22

@FawltyTowers: Dorkának tetszett, csak Zsoti idegesítette. Azért megoldotta, pár szakszerű mozdulat és gyorsan túl volt rajta.

Szentpeter 2014.02.15. 23:03:44

Azt nem értem hogy Dorka miért izgult a légyott előtt ?
...ha tudta hogy csak egy epert kap be ?

ne most (CX) 2014.02.15. 23:04:09

@Szentpeter: Dorka a bugyit sem vette le.

Veder1 2014.02.15. 23:04:10

@ne most (CX): ja kb annyi erotika szorult abba a csajba mint egy géplakatosba.

Gia 2014.02.15. 23:04:32

@FawltyTowers: Fogjuk arra,hogy szombat van. :-D

beacska 2014.02.15. 23:05:20

@FawltyTowers: én úgy látom, idén nem nagyon vannak rápusztulva a részletekre. Simonék is megúszták az 1:1-es közvetítést

Empty Bee 2014.02.15. 23:06:17

@Vödör: Dorka az elején mindig arról panaszkodott, hogy a pasijai mindig félrekúrtak. Elnézve benne a nőiesség teljes hiányát, ez egyre érthetőbb.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.15. 23:06:21

@Vödör: Ne mondd ezt - tudod te mennyire felizgatnak a géplakatos csajok?!?

ő-szinte 2014.02.15. 23:06:58

@ne most (CX): a dávid féle csípőmozdulatokhoz nem is kell :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Szentpeter 2014.02.15. 23:07:00

Simonék legalább nem szarakodtak...

Gia 2014.02.15. 23:08:25

Adélkára rászóltak,hogy ne csapdossa a tenyerével a súgókártyát,mert bazi hangos.. :-)))

HummeRC 2014.02.15. 23:08:31

@Mók_Ica: hmm, lehet. De még csak ráutaló magatartás sem volt. Ezért igazán kár volt ez a herce-hurca. Ennyit megoldanak a hálószobában is, a többiek között. :)

@ő-szinte: felhúznak? Nem láttam, hogy lett volna felhúzás. Egyébként Dorkára hogy került a rózsaszín pendely? Mikor átmentek feketében volt.

@beacska: Bence? Nincs is olyan villalakó. :D

beacska 2014.02.15. 23:08:31

@ő-szinte: :D és azt hallottad, hogy a hátulról támadást forszírozta? ;DDD

HummeRC 2014.02.15. 23:10:04

@Empty Bee: Ja, ha ennyit produkált a mindennapokban is, akkor min lepődik meg? :P

FawltyTowers 2014.02.15. 23:10:10

@Empty Bee: ez milyen jó meglátás!! Lehet benne valami.

@Vödör: hihihi :))))

@beacska: hát nem... engem zavar a legkevésbé, csak ezek ott bent szenzációt akarnak csinálni, ez nem az volt. Valakit fenéken fognak billenteni. Jobban járt volna mindenki, ha inkább elmennek egy kedves helyre vacsorázni. Ez így volt a nyögve nyelés. Kifejezetten romantikus volt, amikor Durci megszólalt az őrmesterhangon, hogy akkor aludjunk már, álmos vagyok.

A selyem ágynemű egy ilyen felfűtött villában teljes baromság, egyrészt csúszik, mint állat, másrészt meg tényleg meleg. Nem csodálom, hogy a gépszerelés után is hosszú ideig izzadtak még.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.15. 23:11:03

A tököm ebbe a retekbe. Nem lehet hallani mit kérdez Zsóti, amire Dorka lelkesen bólogat a paplan alatt.

Schlomo Goldberg 2014.02.15. 23:11:17

Visszajöttem egy cigi után, hát itt van csobotka. No. Alt+F4.

Gia 2014.02.15. 23:11:20

Viki anyja betelefonált.. :-o Azt mondta,hogy Viki csodálatos teremtés..

HummeRC 2014.02.15. 23:11:23

@ő-szinte: akkor ez volt a gond, hogy Dávid tanácsai a fiúzásról szóltak és lányoknál ez nem így működik? :D

ő-szinte 2014.02.15. 23:11:51

@beacska: ebben mi volt neked a meglepő? :-OOOOOO de most őszinén(ha már ennyit vagyok emlegetve faszomatbazdmeg :-D )?

@HummeRC: jelen állapotában zsótinak az is felhúzás, hogy mellé fexik

FawltyTowers 2014.02.15. 23:12:24

@Mejra: esküdj.
Mit mondott még a mama?

HummeRC 2014.02.15. 23:13:21

@Mejra: az elefánt is az. Fel tudja szívni az orrával a vizet anélkül, hogy fuldokolna és köhögne... :D

mercsi 2014.02.15. 23:13:41

@beacska: na ez nekem is feltűnt :D :D

Gia 2014.02.15. 23:13:50

Csak feltételezem,hogy rokon lehetett,mert a csodálatos teremtést erős túlzásnak érzem. :-))

beacska 2014.02.15. 23:14:24

@FawltyTowers: egyetértek. egyszer karira mi is kaptunk egy ilyesmit. én az éjszaka közepén nemcsak hogy kivágtam a szobából, de sík idegre fel is húztam magam. dec. 25-én :)))

HummeRC 2014.02.15. 23:14:39

@ő-szinte: miért, hétköznapokon ki fekszik Zsolti mellett, akivel összebújva alszanak Dávidka? :D

beacska 2014.02.15. 23:15:45

@ő-szinte: jaaa, meglepő semmi. csodálom is Zsoltinkat, hogy nem röhögött a képébe. mondjuk, éppen tele volt a szája...mással volt elfoglalva

Szentpeter 2014.02.15. 23:15:59

Krisztiánt a krumplihámózás óta nem láttam..

Tavaszi munka meg még nincs...

Empty Bee 2014.02.15. 23:16:13

@HummeRC: Ezt én se értem. Se azt, hogy a pöfékelő, rikácsoló Iza miért csodálkozik, hogy csak puhapöcs pasijai voltak, és egyikre se tudott felnézni. Senki nem mondja meg nekik, hogy a férfias, böszme stílusuk miatt csak az omegahímek viselik el őket. Valamire méltó férfiak elkerülik őket, mint a száraz kutyaszart.

HummeRC 2014.02.15. 23:16:37

@FawltyTowers: elmondhatatlanul utálom a selyem ágyneműt. Folyton lecsúszik rólam és nem lehet egy normálisat aludni sem benne. :)

ő-szinte 2014.02.15. 23:17:53

@HummeRC: nem, szintén durci de melege is van zsótinak, izzad rendesen. kell is a papírzsepi, hogy letöröljék az "izzadtságot" ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.15. 23:18:05

@Mók_Ica: Mennyire? Ha nő lennék, már lucskos lenne alattam a fotel!

Ha sikerül belelefonálnom, küldök nektek üzit élőben! :D

Gia 2014.02.15. 23:18:14

@HummeRC: Küldjétek az összes selyemágyneműt!Én imádom. :-D

ő-szinte 2014.02.15. 23:18:46

dorka még azt is félve mondta ki, hogy: szexelnénk
:-OOOOOOOOOOOOO
jájjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

FawltyTowers 2014.02.15. 23:18:56

@HummeRC: @beacska: egyszer kaptam ajándékba egy selyme garnitúrát, kibontottam, megfogtam, visszacsomagoltam és elajándékoztam annak, aki szerette. Nem tudom, miért favorizálják annyira.

Mók_Ica 2014.02.15. 23:20:19

@Haynau (Sons of Monarchy): te vagy ez a betelefonáló???????????? :DDDDDDDDDDDDDD
nem is üzentél Manci néni!!!

FawltyTowers 2014.02.15. 23:20:42

Azt tetszettünk hallani, amikor a Viki felé intézendő kérdések órája volt, dávidka kijelentette, neki személyes küldetése van Viki kihurcolásával kapcsolatban? Hm.

Gia 2014.02.15. 23:20:56

@Mók_Ica: Szívatták Adélt.. :-)))

Gia 2014.02.15. 23:21:31

@FawltyTowers: Nekem is megütötte a fülem..

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.15. 23:21:42

@Mók_Ica: Röhögtem rajta, de nem én voltam. Én Gyulaként jelentkeztem volna be... :D :D

Ez a "Manci néni" viszont baromi nagy hekk volt!

Mók_Ica 2014.02.15. 23:21:52

@Haynau (Sons of Monarchy): flashdance... na attól a csajtól elhiszem a foteláztatást :) bár nem vagyok abban biztos, hogy ő géplakatos volt, de vmi olyasmi... :)

ő-szinte 2014.02.15. 23:21:58

@Mejra: de nem vette észre :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

lopiciG 2014.02.15. 23:23:14

Hi,
En inkabb a Titanicot néztem, hogy jobban megértsem a bentlakókat :)
Erdemes az öfit visszatekerni?
Bár azt hiszem elég volt mára a loveból

ő-szinte 2014.02.15. 23:23:28

@Haynau (Sons of Monarchy): én is azt hittem, hogy te vagy ne nem üdvözölted a hogyvoltosokat és nem mondtad, hogy őszinte vagy :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Morcz 2014.02.15. 23:23:36

Sziasztok!

Mivel tegnap este későn értünk haza így a tegnapi és mai öfit egyszerre néztük meg így sokkal tanulságosabb volt. :)

Az egyértelműen látszik, hogy hogy a Dávid csapat egyáltalán nem egységes még a látszat ellenére se és totál agymosott meg folyton belesik a saját csapdájába. :D
A másik amit öröm nézni, hogy a kis pöcs análió egyre inkább a vesztébe rohan....:)
A feladatokban nem csoda, hogy Vikiék nyertek mivel ők nem görcsöltek be és emiatt ügyesebbek és kreatívabbak voltak.
Amit hiányoltam a napi szavazásnál, hogy a vacsora illetve a franciaágy opciók mellé nem kerülte be harmadik lehetőségnek az "egyik sem". :D
Érdektelenség miatt a Józsi és csaja randiját valamint Zsótiék Valentin éjszakáját áttekertük...

@Haynau (Sons of Monarchy): "Apropó, töltenél még egy gintonicot? Nem csak a villa-fílinget szívom magamba, lecsúszott már az első pohárral... "

De jó neked...:D

HummeRC 2014.02.15. 23:24:02

@Empty Bee: a mai "nők" rinyálnak, hogy nincs egy rendes pasi aki rájuk nézne, de mind a rosszfiúkra bukik. Meg is van az eredménye. Életunt és bi/meleg pasik és csajok, akik tökéletesen alkalmatlanok egy kapcsolatra, mivel fogalmuk sincs milyen lehet az. Elnézve ezeket a fiatalokat, komolyan még a rémbarbi a leginkább "kapcsolatérett" és ez nem túl jó. :)

@ő-szinte: viszont, ha ez megy minden este, akkor mitől voltak annyira beindulva, hogy jujj, kettesben töltött este? Mi újdonság történt? Nem böfögött bele Viki, hogy kuss má' aludni akarok? Pedig az olyan romantikus... :D

@Mejra: Ha legközelebb olyat kapok, átküldöm hozzád. :D

Szentpeter 2014.02.15. 23:24:03

@Mók_Ica: Hegesztő... kurvajócsaj volt..

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.15. 23:24:44

@Mók_Ica: Hegesztő volt. Kiskölyök voltam, amikor ment. Nagyon rá voltam indulva arra a csajra. :D :D

Mók_Ica 2014.02.15. 23:25:03

@Mejra: tudom :) :)

@Haynau (Sons of Monarchy): oksa, Gyulára figyelünk... bár nem hiszem, hogy túl sok esélyed lenne betelefonálni... az egyik kollégám akart vmelyik este.... állandóan foglalt volt, pedig végig folyamatosan hívta a számot

Ejoy 2014.02.15. 23:25:26

a két iqbajnok milyen jól elbeszélget

Morcz 2014.02.15. 23:25:30

@FawltyTowers: ez a személyes küldetés nekem is feltűnt úgyhogy remélem holnap Homár marad kint...

Nálatok is csak stream van?

ő-szinte 2014.02.15. 23:25:51

ezt komolyan berakták a belevalóban, hogy báttya és zsófi ülnek kint csendben??? :-OOOOOOOOOOO :-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Morcz 2014.02.15. 23:26:30

@Haynau (Sons of Monarchy): ki volt az a bige? A Flashdance csaj? :)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.15. 23:26:41

Gyerekek, ha minden igaz, akkor a holnapi BilibeValóba be fogok férni, "telefonilag". Már most röhögök!

beacska 2014.02.15. 23:26:56

@Nem Penny hajója: én végig sem olvastam. bla-bla-bla-bla
én azt várom, Simon mikor kezd el kampányolni Viki ellen. de nem teszi...pedig neki lenne miért. vagy mégsem..persze, még az is lehet, hogy holnap egyenesbe vágják be...

Mók_Ica 2014.02.15. 23:27:25

@Haynau (Sons of Monarchy):
@Szentpeter:
na, akkor hegesztő :) de azé' nagggggyon jó nő :) látom maradandó nyomokat hagyott ;) ;)

Ebeneeeezer Goode 2014.02.15. 23:27:29

ha az utolsó bejátszást láttad, akkor láttad az egész vv6-ot

Gia 2014.02.15. 23:28:07

@ő-szinte: "Nagyon értelmes" volt...

Morcz 2014.02.15. 23:28:21

@Haynau (Sons of Monarchy): De jó, kíváncsi leszek! :D

@Szentpeter: arra gondoltam, milyen jó volt a filmben. :)

Mók_Ica 2014.02.15. 23:28:47

@Haynau (Sons of Monarchy): üzenj nekünk drága nagyvezér :) :)

Szentpeter 2014.02.15. 23:28:51

@Haynau (Sons of Monarchy): remélem bécit fogod ki... ( röhögök )

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.15. 23:28:57

@Morcz: Azaz. Mellesleg még most sem néz ki rosszul. Jennifer Beals-nek hívják.

@Mók_Ica: Egész BVV alatt hívtam, de csak akkor sikerült bejutnom, amikor az adásnak vége volt. Állítólag holnap visszahívnak. Móka lesz, ha sikerül! :D

Mók_Ica 2014.02.15. 23:29:31

@Szentpeter: már értem, azóta van mosási komplexusod :) :)

Mók_Ica 2014.02.15. 23:30:24

@Haynau (Sons of Monarchy): ráadásul a párbaj után :) :) :) várom!!!!

Gia 2014.02.15. 23:30:27

@Szentpeter: Már 50 éves.De persze tényleg csini volt akkor.

Szentpeter 2014.02.15. 23:30:29

@Mók_Ica: Így is lehet mondani.. egyszerű vagyok mint a bot...

ő-szinte 2014.02.15. 23:30:32

@HummeRC: rémbarbi, ez jó ;-))))))))

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.15. 23:31:01

@Mók_Ica: Az a csaj nálam is nyomokat hagyott, a kisagyam kérgén! Azóta kb. minden aerobic-os szerelést hordó csajról eszembe jut! :D :D

@Szentpeter: Holnap Istenuccse Bence és Lilu tanárnéni lesznek a BVV-ban.

Ha tényleg sikerül bekerülnöm, üzenek! (az ujjaim NEM voltak most csuriban!)

exelensz 2014.02.15. 23:31:13

VV6 Laci mondja:
Sziasztok!
Nagyon sok megkeresést és üzenetet kapok tőletek. Főként most azokhoz szólok, akik még nem döntötték el egyértelműen, hogy a villa jelenlegi két meghatározó lakója közül kire tegyék a voksukat.
Olvassátok hát érveimet és gondolataimat, úgy ahogy egyszerűen csak jönnek belőlem.
Tény, hogy csak 15 napot töltöttem együtt Vikivel és így nem tarthatom magam okosabbnak vagy tapasztaltabbnak sokatoknál. De…
Beszélnék egy kicsit a születésnapi bulimról. Eddig ezt nem nagyon tettem, még a médiáknak sem. Már napok óta éles szópárbajt vívott Viki, Charlotte és Simon. Tudtam és mondtam a többieknek is, hogy Viki ki fogja készíteni Simit. Nem azért mert erősebb karakter, hanem azért mert neki nincs semmi tolerancia küszöbe, élből, nyersen, szív nélkül használja verbális eszközeit, mi pedig, akik igazán ismertük Simit, jól tudtuk, hogy ha keményen visszaszóltunk neki, akkor elcsendesedett. Mert nem rossz ember, csak más, mint mi, hétköznapi világban élők. Aznap rendeztünk egy játékos boxgálát. Viki Simivel, én Krisztiánnal bolondoztam egy kicsit. Játék közben Viki kétszer is lehúzta Simi nadrágját úgy, hogy mindene látszódott az ’őrültnek’. Simi kiakadt és szinte könyörögve kérte Vikit, hogy soha többé ne tegye ezt. Éreztem, hogy Vikinek ez csak olaj volt a tűzre. Aztán megtörtént az, ami gyakorlatilag elkerülhetetlen volt. Viki tudatosan nekiesett és gyalázta Charlotteot, olyan szavakkal, amik minden jóérzésű embert felháborítanak. Pl.:„Éljetek majd együtt, aztán legyetek együtt öngyilkosok!…” Normális? Épeszű ember hogyan mondhat ilyet? Ezt és Krisztián gusztustalan fenyegetőzését Simivel, Simi megalázását majd Viki menekülését, ruha szaggatását mindenki láthatta. De vannak történések, amit viszont nem.
Mikor már megtörtént a dulakodás és Simi lenyugodott, Viki akkor sem hagyta békén. Ment ’rá’, és nem hagyta, hogy lehiggadjanak a kedélyek. Később Siminek éjjel a nyugiszobában kellett maradnia, Viki bement és kiosztotta Charlotteot, hogy mit keres még Simivel, mikor neki egyedül kell lennie. Szóltam neki, hogy előreláthatólag az utolsó estélyükön legalább hagyja őket békén, de nem tette. Másnap pedig, mikor egyikünk sem látta, elvette Simi már összepakolt, otthonról hozott kis ereklyéit. Még azt sem hagyta, hogy méltósággal távozzon. Egyszerűen és nyilvánosan minden tettével ki akarta csinálni az addig legerősebbnek, vagy legalább is a mi szemünkben a nézők által legkedveltebbnek hitt Simont. Előre megfontoltan, percről-percre kitervelte ezt. Tudom, hogyha én megyek vissza a párbajomról, a kisfiam képe lett volna az ő egyik fő célpontja. Meg is bántottam, amikor a kisfiamat aljas módon a szájára vette. Azt hitte, hogy engem is kihozhat a sodromból.
Mert Viki velejéig gonosz és lelketlen játékot űz. A tettei számomra nem szimpatikusak, de még csak nem is viccesek. Elvenni, meggyalázni mások otthonról hozott személyes tárgyait annyira gerinctelen dolog, hogy ha valaki így és csak így akar a kamerák előtt sztárrá válni, az szememben aljasabb, mintha szemtől szemben alázna meg valakit.
Gyakorlatilag bárki, aki kicsit is hangsúlyozottabb szereplője a villának, az én véleményem szerint nevetve kint hagyhatná Vikit. Szerintem Dávid ott hibázik, hogy pökhendi módon azt mondta, ha kint hagyja Vikit, utána hátradőlve végignézi a többiek csatározását és besétál a döntőbe.
De Ti el tudjátok ezt hinni erről a pimasz srácról? Én nem!
Igen, volt amikor Viki megnevettetett - bár legtöbbször mindezt mások kárára tette - de gyakorlatilag velem is mindig gerinctelen volt. Mindent lehet mondani rá, csak azt nem, hogy agyafúrt. Mocskos, kegyetlen eszközökkel próbál előbbre jutni, amik viszont szerintem már nem szórakoztatóak. Most pedig retteg és picsog a riport szobában, mint egy mártír, aki ellen összefogott a fél világ.
Pedig minden ő, csak nem sajnálni való! PEDIG MINDEN Ő, CSAK NEM MÁRTÍR!!!
Milyen ember az, aki szó szerint megesküszik édesapja, édesanyja életére, hogy nem ő vétkezett, miközben azzal menti magát, hogy csuriban voltak az ujjai? Ez nem vicces, ez nyomorult dolog.
Nem szeretem én sem Dávid pökhendi magatartását, de Viki velejéig gonosz szereplője ennek a szürreális színjátéknak.
Gondoljatok csak bele, ha az általatok támogatott szereplő, esetleg Viki most nem esik ki – márpedig, ha visszamegy nincs az az Isten, hogy bárki is ki merje vinni párbajra -, akkor nyugodt szívvel nézitek e végig, ahogy elviszi az álomnyereményt?!
ÉN BIZTOSAN NEM, ÉS KÉRLEK TI SE TEGYÉTEK EZT!
ÉBRESZTŐ ÉS NYISSÁTOK KI VÉGRE A SZEMETEKET! forrás:www.facebook.com/vvattila

Morcz 2014.02.15. 23:31:46

@Haynau (Sons of Monarchy): holnap ezért kivételesen nézni fogom a belevalót, csak hívjanak vissza! :D

@Szentpeter: :))) Ha azt fogja ki, remélem úgy köszön hogy jó estét lókupec! :D

Egyébként nem hiszitek el, de tegnap este HV elvonási tüneteim voltak....:D

ő-szinte 2014.02.15. 23:32:02

@Mejra: komolyan úgy csinálok mint Hofi, egyik ámulatból a másikba esem :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mók_Ica 2014.02.15. 23:32:04

@Szentpeter: mint a legtöbb pasi? ;) ;) (vicccccccccccccc... vagy mégsem??? ;) ;))

Szentpeter 2014.02.15. 23:33:40

@Morcz: itt mindenkinek elvonási tünetei vannak..

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.15. 23:34:04

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Felhívtam őket, kb. fél óra után sikerült, szóltak, hogy bocs de a maiba már nem férsz bele (naja, a stream-en kb. 1-2 perces a tolódás), de add meg a számod, visszahívunk holnap. Mivel csaj hang volt a vonal végén, megadtam a számot. Ki tudja, mire lesz jó... ;) :D

beacska 2014.02.15. 23:34:20

@exelensz: ezt muszáj volt? örültem neki, hogy nem kell Lacinkat nézni esténként...

ő-szinte 2014.02.15. 23:34:33

@Szentpeter: nekem bezártságos komplexusom van

Szentpeter 2014.02.15. 23:34:47

@Mók_Ica: Hát, gondolom te is ismersz egy két pasit... szerinted, van köztük különbség ?

HummeRC 2014.02.15. 23:35:23

@Morcz: igen, khf és tartalom mentes fekete képernyő, időnként beszűrődő halk háttér hangokkal. :S

Szentpeter 2014.02.15. 23:35:54

@ő-szinte: Akkor sexelned kell.. attól minden komplexusod elszáll...

ő-szinte 2014.02.15. 23:35:59

@beacska: összekeverte a valentint a gyereknappal, had örüljön ;-DDDDDDDD

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.15. 23:35:59

@Mejra: @Szentpeter: Most (vagy legfeljebb pár éve) így nézett ki, szerintem még mindig fantasztikus, pláne ha a korát is figyelembe vesszük:

www.listal.com/viewimage/1215561

Gia 2014.02.15. 23:36:39

Laci kisregénye nem piskóta..

Morcz 2014.02.15. 23:37:35

@Szentpeter: :D :D :D :D Elhiszem. :)))
A lepedők miatt ne izgulj mással is megesett már...:D

@Haynau (Sons of Monarchy): szorítok hogy bekerülj. :)

@beacska:
ezt a hangulatkeltést én sem értem. Ne hogy már Simont szenté avassa....

Szentpeter 2014.02.15. 23:37:36

@Vödör: Igen, emlékszem a történetre... amikor vizsgázott, akkor az a seggmozgás állítólag dublőré volt..

De ahogy ez a csaj evett... a gatya leesett rólam..

HummeRC 2014.02.15. 23:38:23

Házi szavazásunk szerint Dávid jön föl, mint a kéretlen talajvíz.
Jelenleg Viki vezet 53,7%-kal és Dávid megy haza 46,3%-kal.
Kíváncsi leszek. :D
Aki még nem szavazott:
www.polljunkie.com/poll/ggoafi/msodik-vv6-prbaj

Mók_Ica 2014.02.15. 23:39:18

@Szentpeter: leheletnyi :) ;)

@Haynau (Sons of Monarchy): még női szemmel is szép és csinos :) akkor is és most is... :)

Morcz 2014.02.15. 23:39:23

@HummeRC: nálam nincs khf csak fekete stream. elmennek ezek a bús p...-ba...

@Haynau (Sons of Monarchy): húúúú, vannak akik a kor előrehaladtával tovább szépülnek. :)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.15. 23:39:48

@HummeRC: Dávid kb. annyira szimpatikus is, mint a kéretlen talajvíz. Remélem holnap lepumpálják a csávót.

FawltyTowers 2014.02.15. 23:40:27

@beacska: kampányolnak helyette, lásd VV Lackó irományát.

@Haynau (Sons of Monarchy): ha bekerülsz holnap a belehalóba, feltétlenül haynauként jelentkezz be. Haynau József vagy valami ilyesmi. Hátha jól megkevered vele a műsoretetőt. Ha adélka lesz, konkrétan szó bennszakad hatással bírsz majd. Főleg, ha a haynaut jól megnyomod. :))))))))

Morcz 2014.02.15. 23:40:27

@HummeRC: akkor a házi szavazáson dobtam egy voksot Vikire. :)

pink ninja 2014.02.15. 23:40:28

@HummeRC: én is kíváncsi leszek :)
itt már mindenki kampányol, vv ati dávid mellett, sixx-ék vikisták, laci is kinyilatkozott :)

Morcz 2014.02.15. 23:41:31

@Haynau (Sons of Monarchy): "Remélem holnap lepumpálják a csávót. "
Vigyázz a pumpálástól először visszajönnek a dolgok. Inkább húzzák le a slozin. :)

ő-szinte 2014.02.15. 23:41:38

@Szentpeter: nincs, minden pasi egyforma :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Veder1 2014.02.15. 23:42:04

csk hogy mindenki örüljön, ez még most is jól szól:

www.youtube.com/watch?v=8NjbGr2nk2c

Szentpeter 2014.02.15. 23:42:08

....időm lejárt... jó éjszakát mindenkinek

FawltyTowers 2014.02.15. 23:42:24

@pink ninja: mondták a hírekben is, hogy ma hivatalosan is megkezdődött a választási kombájn. :))

Mók_Ica 2014.02.15. 23:42:46

@FawltyTowers: Gyulaként jelentkezik be, fentebb mondta :) Haynau Gyula :)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.15. 23:42:47

@Szentpeter: @Mók_Ica: @Morcz: Na ugye hogy ugye. A Boston Legal - Jogi játszmák sorozatban vettem észre pár éve, ahol egy mellékszerepet játszott. Rákerestem a szereplők listájára, tényleg ő volt az. És a Wikipedia szerint szép karriert futott be:

en.wikipedia.org/wiki/Jennifer_Beals

(a magyar Wiki-cikk elég kurta)

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Félceleb? Ez most fél-bók vagy fél-sértés volt? :D :D

Gia 2014.02.15. 23:43:07

@FawltyTowers: Adélka azt fogja hinni,hogy ez a hajára lesz utalás.. :-))))))))))

Morcz 2014.02.15. 23:43:13

@FawltyTowers: mutatkozzon be VV Haynaukénkt és kérje hogy küldjék be a villába! :D

genevieve 2014.02.15. 23:43:35

csak halkan megjegyzem, hogy jennifer beals testét láttátok, hanem a dublőrét:-)

pink ninja 2014.02.15. 23:44:14

@Vödör: nekem erről mindig az alul semmi jut az eszembe, nem az a film, amiben ez volt :P

Morcz 2014.02.15. 23:44:32

@Vödör: Ez se rossz, de a What a feeling szerintem jobb. :)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.15. 23:44:42

@FawltyTowers: @Mók_Ica: HA bekerülök. Hiszem ha hallom. Viszont Haynau keresztneve "Julius" volt, szóval magyarul Gyula. :D :D

@Vödör: Igazad van, ez még mindig nagyon jól szól!!

FawltyTowers 2014.02.15. 23:45:23

@genevieve: mármint, hogy NEM... :)

@Morcz: oké, mutatkozzon be így. Nyugodtan panaszkodjon, hogy ígértek neki egy villahelyet. :DDD

HummeRC 2014.02.15. 23:46:30

@Morcz: igen, én is ezt mondtam. KHF és tartalom mentes. Tehát egyik sincs. :)

A két rossz közül én is Vikire szavaztam, de nem sírnám tele a párnámat, ha mind a kettő kint maradna. :)

@Haynau (Sons of Monarchy): hihetetlen antipatikus fiatalember. Keblemre ölelném, ha lenne szegecses bőrdzsekim. :D

@pink ninja: én nem kampányolok. A múltkor se volt rá szükség, mégis kijött az országos eredmény nálunk is. Épp ez érdekel, hogy megint hozzuk-e ugyanazt az eredményt. :)

Morcz 2014.02.15. 23:46:38

@FawltyTowers: nem is rossz ötlet! :D :D :D

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.15. 23:46:43

@Szentpeter: Jóéjt!

@genevieve: Stimmel, jószerivel a dublőrt (Marine Jahan) lehet látni, viszont Jennifer Beals 50 évesen sokkal jobban néz ki, mint a dublőre. ;)

FawltyTowers 2014.02.15. 23:47:07

@Haynau (Sons of Monarchy): jóvammá, ne precízkedj, mert a végén kikötünk A kőszívű ember fiai regényben... Eugén vagy Edmund. Az a lényeg, hogy kerülj be. :)))

Mók_Ica 2014.02.15. 23:48:00

@Vödör: bezony :) jóóóó :)
nagyon szép a popója :)

Morcz 2014.02.15. 23:48:10

@HummeRC: A következő etapban utána tényleg mehetne Viki a levesbe.
Az eredményt pedig remélem kihozzuk, Dávid go home...:D

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.15. 23:48:55

@FawltyTowers: Mondjam, mint a Markos-Nádas-féle "Felvonulók kérték"-ben, hogy "de mi nem ezt beszéltük meg!"...? :D

@HummeRC: Én is lepacsiznék vele, ha páncélkesztyüm.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.02.15. 23:48:59

@Haynau (Sons of Monarchy): holnaptól lehetsz csak teljes. Ha bekerülsz. Így csak ígéret van :-D:-D:-D:-D:-D

HummeRC 2014.02.15. 23:49:34

@Szentpeter: jó éjt! :)

@Vödör: a múltkor vezettem mikor szólt a rádióban, felhangosítottam kicsit és megbámultak. Pedig sem a kocsi, sem a technika nem indokolta felhúzott ablakoknál. Lehet én voltam fura és fel kellett volna öltöznöm mielőtt elmegyek itthonról? :D

ő-szinte 2014.02.15. 23:50:14

@HummeRC: szerintem az is király lenne, ha mindenkit kibasznának és újakat küldenének be...

FawltyTowers 2014.02.15. 23:50:18

@Haynau (Sons of Monarchy): mondhatod. Az ígérte meg, aki felvette dévidet statisztának. Helyetted, pedig neked már fb oldalod is van. wááááháhhááhá :))))))

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.02.15. 23:51:49

@genevieve: jó de emelett ő nem volt pa-dö-dö méret, tehát nagy különbség nem lehetett :)

mercsi 2014.02.15. 23:52:48

én már nagyon várom, hogy vége legyen ennek a kiszavazásnak. komolyan izgulok, hogy nehogy FullHD kerüljön vissza... még az appot is letöltöttem, hogy szavazzak Vikire. mondjuk, ha mégis Dév kerülne vissza, akkor legalább felszabadul jópár órám/nap, mivel nem bírom tovább nézni az affektálását... :)

HummeRC 2014.02.15. 23:54:35

@ő-szinte: támogatom. Ennél még akkor is jobb társaság jönne össze, ha véletlenszerűen felhívnám az első 12 telefonszámot, amit nem ismerek. :)

FawltyTowers 2014.02.15. 23:55:40

@ő-szinte: mint a viccben: ... és akkor jött az erdész és mindenkit kizavart az erdőből... :))

Morcz 2014.02.15. 23:55:58

@HummeRC: Nagyon találó! :)))))))

HummeRC 2014.02.15. 23:58:00

@Haynau (Sons of Monarchy): :D

@Morcz: Szerintem is tekinthetnék követendő példának. :)

HummeRC 2014.02.15. 23:59:44

Ja el is felejtettem, hogy a párbaj előtti napon ne nagyon számítsak éjjeli streamre. Ha szerencsénk van, akkor a holnapi visszatérő bulit fogják mutatni. :(

Morcz 2014.02.16. 00:00:54

@Haynau (Sons of Monarchy): Igen!!!!!! :D :D Nagyon jól eltaláltad a helyet!!!
Ezt neked küldöm, én ma láttam és szétröhögtem rajta magam...:D
www.youtube.com/watch?v=KYOhWfJGyxs

Mók_Ica 2014.02.16. 00:01:45

nézzetek family guy-t a comedy-n :)
star wars-os rész megy.... dirty dancing-et énekel herbert bácsi :)

Morcz 2014.02.16. 00:03:17

@Mók_Ica: :)))) Melyik Star Wars rész paródiája? Mindegyiket láttam csak most nem ugrik be...:)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.16. 00:04:51

@Morcz: Köszi a videót! Már várom, valamikor áprilisban-májusban lesz nálunk a bemutatója.

Mók_Ica 2014.02.16. 00:06:13

@Morcz: a Halálcsillagra mentek ... ez a második SW rész :) kanapét viszik most, gyömködik az űrhajóba... :D

Gia 2014.02.16. 00:06:53

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Igen,a remény hal meg utoljára,mert ő a gyilkos. :-D

nohug 2014.02.16. 00:08:03

Kicsit izzadtságszagú volt ez az öfi is, na mindegy. Ettől még elmondom, hogy mi van.
Dávid igazán elképesztő eredményt nyújt azzal, hogy nem képes öt percre sem kussolni. A taktikázós hülyeségeit már követni sem tudom, de nem is érdekel. Viszont, ahogyan a dugásról felvilágosítást adott, hogy csak "csípővel", illetve főztek Zsótinak tojást, mert kell az energia, meg ananászt (mert attól persze jóízű a sperma). Komolyan, mintha valami óriás mission-re készültek volna. Holott, ha Dorkának nem olyan hangja lenne, mint egy dokkmunkásnak, párosulva egy halász szexuális kisugárzásával, akkor egy hónap megvonás után, már ránézésre is öt liter spermát lehetne tekerni egy normális férfiből. Eh, magyarázhatok én ezeknek.
Sárlotton a kaposi szarkóma jelei egyre inkább látszanak. Amikor ment a műdráma az ágyban Simon üzenete után, akkor én azt voltam csak képes stírölni, hogy mit keres az ágyban egy ananász (?!). Aztán arra a következtetésre jutottam, hogyha azt sikosító nélkül felhasználja, akkor az igen. Az már teljesítmény, bár 500 után már lehet egy egész ültetvény is eltűnne.
Izabella picsogott kicsit, az rendben volt. Mindenkire rájön a hoppáré egy idő után, ezzel gond egy szál se.
Krisztián még mindig szekszi, még mindig vállalnám, hogy megpocsíkojjon. A gumicsizmái férfiasan dohognának előjáték közben - mint Tutajosnak a Tüskevárban, csak neki séta közben dohogott, mielőtt kulturális toprongynak néznétek.
Vikiről nincs mit mondanom, remélem visszajön és előtte aláírja a szerződés-módosítást, miszerint gecinek kell maradnia. Ha Dávid jön vissza akkor lekarmolom magamat.
Hallod, beszarok, ahogyan Pink sugárzik a boldogságtól. Meg, hogy ki adjon szájrapuszit kinek először... öregem, irigykedek. Boldogok, mert övék a Mennyeknek országa ugye, mert az az ilyesféléknek van receptre felírva.
Auréliónak viszont sürgősen küldjenek be valami pöcskenőcsöt, mert ennyit képtelenség vakarni azt a csóri faszt. Bár ebben nem vagyok szakértő, azért nyilván szakértek.
Gondolkoztam, hogy milyen tematikus hetet lehetne nekik csinálni, mert kezd az egész lapos lenni. Rendezhetnének farsangot is és kivételesen nem ilyen low-budget dolgot. Na, valahogy így.
Ma is megmondtam a tutit, ma nem voltam disznő a jacuzziban, sem a szőnyegen.

Csókolok mindenkit, pénzért és szép álmokat! :)

Morcz 2014.02.16. 00:08:19

@Haynau (Sons of Monarchy): Hogyhogy olyan későn? Itthon egy hete tűzték műsorra. Egyébként érdemes 3D-ban megnézni. :)

@Mók_Ica: Az az első rész. :) Szegény Meg-nek csak pár hülye jelenet jutott. :)

Mók_Ica 2014.02.16. 00:10:37

@Morcz: itt már velük van Leia... ez a második :) de egyébként mindegy, mert mindegyik rész jó. :)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.16. 00:11:31

@Morcz: Tényleg? Nálunk ápr. 11-én lesz a bemutató.

FawltyTowers 2014.02.16. 00:12:44

@nohug: "Amikor ment a műdráma az ágyban Simon üzenete után, akkor én azt voltam csak képes stírölni, hogy mit keres az ágyban egy ananász (?!)"

Detto!! Nem mertem leírni, mert még hülyébbnek néznek a tagtársak, mint eddig, de most kamingaut. Ki is estem néhány percből az öfiben, mert ezen morfondíroztam: mi a rossebet keres egy ananász az ágyban fejnél?

Írásod többi része is zseniális. Köszi. :))

Mók_Ica 2014.02.16. 00:14:04

@Haynau (Sons of Monarchy): messze laksz :) :)
(valamiért úgy rémlett, hogy zuglóban... de úgy tűnik nem ott)

nohug 2014.02.16. 00:14:43

@Haynau (Sons of Monarchy): Követelem, hogy bejuss. Látni akarom dicsőségedet a primitív elemek felett. Aztán kéne' autogram is, hátha el tudom adni jópénzért!!! Köszi előre is! :)))

genevieve 2014.02.16. 00:15:11

@nohug: áááá, rájöttem, hogy ki vagy:-DDD

Gia 2014.02.16. 00:15:32

@FawltyTowers: Krisztián biztos az ananászt kereste a késsel a hálóban. :-)))

Morcz 2014.02.16. 00:15:54

@Mók_Ica: nekem is tetszenek. :)

@Haynau (Sons of Monarchy): érdekes itt nálunk február 6.-án.... én ma néztem meg 3D-ban és végig röhögtem. :D Eszméletlen találó a történet és nagyon jók a megoldások amiket kitaláltak benne.
Van benne egy figura, emlékeim szerint cukikitty a neve, aki nagyon hajaz a villa pinkijére....

nohug 2014.02.16. 00:16:31

@FawltyTowers: Az van, hogy mi nem bírunk hibázni. Kiszúrtuk az ananászt, amit csak a legkomolyabb és leravaszabb megfigyelők vettek észre. Nehéz a zsenialitással együttélni, de hiszek benne, hogy te és én megküzdünk vele! :)))

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.16. 00:16:39

@Mók_Ica: Zuglóban? Haynau a nickem, nem Papcsák! :D

Egyébként stimmel az a Zugló, de már nem teljesen aktuális. De valamikor az volt.

@nohug: Naná, hogy kapsz autogrammot. Exkluzív Hogyvolt-kommentelő-autogrammkártyát fogok követelni az RTL-től!

Gia 2014.02.16. 00:17:26

@FawltyTowers: Amúgy Józsi fejénél múltkor egy szendvics volt az ágyban.Izánál meg biztos foltmentes sonka van. :-D :-D

FawltyTowers 2014.02.16. 00:17:59

@nohug: :))))
Küzdünk egyfolytában, küzdünk. :)))

nohug 2014.02.16. 00:18:45

@genevieve: Ez elkerülhetetlen volt, mert páratlan vagyok. :DDD Számítok a diszkréciódra és csokoládéra is, ez utóbbit nem tőled, azt csak úgy ennék most. :)))

genevieve 2014.02.16. 00:20:07

@nohug: oké főnök, lakat a számon:-)

Blikknépe (törölt) 2014.02.16. 00:20:43

nekem nem úgy tűnik, hogy dávid jönne fel vv ati oldalán.

1077-836 vikinek. 241 az előny. ez inkább nő, főleg azt nézve, hogy tegnapelőtt 100+ hátrányban volt, tegnapra aztán feljött, és 10-20 like előnye volt, mára ez 200 feletti.

itt HummeRC szavazásánál tényleg jön fel, amit nem tudok mire vélni. délutánhoz képest is 4%pontot javított.

Gia 2014.02.16. 00:20:47

@nohug: Én is most ettem egy kis Boci dzsokit.:-))

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.02.16. 00:20:58

@Mók_Ica: Én viszont ott (majdnem) :)

@genevieve: akkor mégsem akarod kiszavazni?:)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.16. 00:23:22

@Blikknépe: Attila elkezdte a kampányolást Dávid mellett. Elkezdődött az "elmúltnyócévezés" (Simon kipenderítése), az álszent érvek elhintése és az ott kommentelők felhergelése (ami az ottani kommenteket olvasva nem nehéz, nagy részük szvsz elég szefós).

Morcz 2014.02.16. 00:23:46

@Mejra: én meg vacsi után pár szem, Toffifee-t. ?D

Mók_Ica 2014.02.16. 00:25:49

@Haynau (Sons of Monarchy): Zuglóról nem Papcsák az első, aki eszembe jut :) :)
csak azért ragadt meg, mert arrafelé laktam én is egykoron :)

autogram-kártyára MMKK igényt tartok!! :)

@Morcz: szombat esténként jó sokat adnak... :) megyek is ágyból nézni a hátralévőket

jó éjt nektek :) holnap nagy nap!!!! :DDD

Gia 2014.02.16. 00:27:18

Én is megtámadom az ágyat.Szép álmokat gyerekek! :-)

Mók_Ica 2014.02.16. 00:27:52

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): én régen :) most már messzebb onnan :)

mindenki csokizik??? én is megkívántam ...

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.16. 00:27:52

@Mók_Ica: Nekem Zuglóról egy afrikai politikus jut eszembe. Lumumbának hívták. ;)

Morcz 2014.02.16. 00:27:53

@Mók_Ica: Jó éjt! :)

@Mejra: bezony ám! :)

Tényelga az ORTT-nél nem lehet felnyomni a csatonrát a KHF miatt?

ő-szinte 2014.02.16. 00:29:38

@HummeRC: kb ;-DDDDDDDDDDDDDDD
vagy beküldenéd a 12 legközelebbi szomszédodat :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.16. 00:30:03

@Mók_Ica: Meg pár év elteltével a hét vezér egyike. De nem mint tér. ;)

FawltyTowers 2014.02.16. 00:32:58

@Morcz: xar lenne a feljelentés, de amit csinálnak (ha médiaszabályzási szempontból veszem) bizony átverés. A nézők átverése. Ezért megcseszhetik őket nem is kicsit.
S mivel a tv2-öt megvették a tuggyukkik, az rtl (akár 1, akár 2) nemigen ugrálhat, mert már így is lelépték őket. Nem kéne ekkora támadási felületet adni.
Viszont fejhez kéne kapniuk, mert ha azt zsolozsmázzák egyfolytában, hogy ettől eddig élő közvetítés a villából, akkor az nem a khf-et jelenti.

@Mejra: Józsi fejénél a szendvicsről lemaradtam. Mit csinálnak ezek, spájzolnak?

FawltyTowers 2014.02.16. 00:34:20

@Blikknépe: ez így eléggé kellemetlen. :(

Morcz 2014.02.16. 00:37:15

@FawltyTowers: Erre gondoltam én is egy két panasz nem ártana, ne nézzék már hülyének a nézőket...:S

Mók_Ica 2014.02.16. 00:38:50

@Haynau (Sons of Monarchy): ahhoz még közelebb :) amennyiben álmos

Apu ökölbe szorult keze 2014.02.16. 00:38:57

remélem holnap végre kiesik viki, azt szokták mondani ép testben ép lélek, viki azért kövér, mert rohad a lelke.

Mók_Ica 2014.02.16. 00:39:33

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Duna másik oldal, bp határán kicsit túl :)

ne most (CX) 2014.02.16. 00:40:16

Hajrá Viki. Vár a való világ.

Blikknépe (törölt) 2014.02.16. 00:43:15

@nohug: "meg ananászt (mert attól persze jóízű a sperma)."

dávid és sárlott már csak tudják. náluk ez szakmai ártalom.

"ha Dorkának nem olyan hangja lenne, mint egy dokkmunkásnak"
helyes az irány, de doni kozák lesz az :)

" bár 500 után már lehet egy egész ültetvény is eltűnne."
ide kívánkozik az az alsótagozatos vicc, hogy kurvák versenyeznek, kinek nagyobb.
egyik lerak az asztalra egy almát, és ráülve annyit mond: itt az alma, hol az alma, mire az alma eltűnik a kérdéses testrésben.
következő ez semmi felkiáltással megteszi u.ezt egy görögdinnyével.
harmadik szerényen letesz egy borsószemet, fölé gugol, és csak annyit mond: itt a borsó, hol az asztal.

"Hallod, beszarok, ahogyan Pink sugárzik a boldogságtól. "
az ilyenek olyan lelkesek. reggel kinyitja a szemét és már boldog. vagy nem azért mosolyog?

". Rendezhetnének farsangot is és kivételesen nem ilyen low-budget dolgot."
hova gondolsz? ez az rtl kettő, itt ne várj ilyet, hogy adománygyűjtés, katonaság, iskola, zenegyártás aktuális senkiháziakkal - akik kezükben tartják a popszakmát mint tudjuk.

már simon maga low-budget hülye volt. alekosznak legalább ingre és jó italra volt igénye, 1 napja többe került, mint amennyibe ezek mind. és ebben már a koksz is benne van.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.16. 00:43:57

@Mók_Ica: nem teljesen, hárombetüsre gondoltam. ;)

Mók_Ica 2014.02.16. 00:45:25

@Haynau (Sons of Monarchy): oksa :) a nem tér megtévesztett :)

Mók_Ica 2014.02.16. 00:45:25

@Haynau (Sons of Monarchy): oksa :) a nem tér megtévesztett :)

Morcz 2014.02.16. 00:47:14

Na jó én mára el, jó éjt nektek! :)

Mók_Ica 2014.02.16. 00:47:21

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): minden elérhető :) csak idő kérdése... ;)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.16. 00:51:48

@Mók_Ica: van hárombetüs "nem-tér" is arrafelé. ;)

És mivel párbaj előtt nem nagyon szokott lenni onlány, én is balra el. Jóéjt, HV-sek! :)

ejszi2 2014.02.16. 00:52:48

@Haynau (Sons of Monarchy):
Vicces vv ati fb oldala. A kommentelők nagy részének adnék valami élet célt, mert elég üres lehet az életük, ha így kitudnak akadni a viki dolgon. Vagy gyógyszert, nehogy agyvérzést kapjanak egy VV-s párbajtól.

Már várom, hogy viki menjen vissza és ezen lovagoljanak hetekig.

fb oldalak:
VV Vikit ki a villából!
Igazságot VV Dávidnak! Le a csaló rtl-el
VV mindenkit (kivéve vikit) vissza a villába és soha senki ne essen ki

Mók_Ica 2014.02.16. 00:53:10

na, most már tényleg jó éjt :)

HummeRC 2014.02.16. 00:54:14

Finoman bebólintottam itt a monitor előtt pláne, hogy adás sincs, így én is elköszönök mára.

Jó éjt mindenkinek! :)

Blikknépe (törölt) 2014.02.16. 00:59:25

@Haynau (Sons of Monarchy):
most 246 viki előnye. ez +5 30 perc alatt.
szóval dávid ott nem úgy tűnik, mintha jönne fel.

mondjuk kiváncsi leszek, mit szól az RTL majd ahhoz, ami ott folyik.
nem, nem attilához, az az ő dolga.

na de amit laci írt, hát beszarás. az igazi átbaszós csaló (amiért ugye el is ítélték, és most megismételt eljárás van ellene) hozzáállás süt az irományából.

olyanokat ír, amik természetesen pont nem voltak sem öfiben, és természetesen még csak utalás sem volt rájuk egyik onlineban sem, magyarul inkább kitaláció, mintsem soha egyik játékosnak nem láttunk még csak utalását sem ezen történésekre.

de az ultimate érvnél már a szívnek meg kell szakadnia:
" Tudom, hogyha én megyek vissza a párbajomról, a kisfiam képe lett volna az ő egyik fő célpontja. "

hát ez kész :DDDD
schmuck andor ha olvassa ezt, azonnal szerződtesse a szépkorúak és a tisztelet társaságához ezt a formát.
ezt a 'tehetséget' ott lehetne kamatoztatni.

bár laci habitusához lehet, hogy az árubemutatóval egybekötött nyuggerlandozások illenének.

FawltyTowers 2014.02.16. 01:02:49

@Blikknépe: Laci végképp elborult. Minden pozitív imidzsét morzsolja éppen fel. Innen nézve nem volt haszontalan, hogy kiesett.
Vagy tetszik neki a hümér.

ewfuns 2014.02.16. 01:11:35

Na, Viki vajon mivel készül? :))) Mivel, hogy éppen elveszik, mikor meglepi Aureliot.

Blikknépe (törölt) 2014.02.16. 01:12:38

@ejszi2: és a legszebb amikor az eltorzult arcú nyugdíjas mosónő gusztustalan tehenezi, vagy olyanok fújják a minden alap nélküli rossz tulajdonságokat, amikkel ők maguk rendelkeznek.

és mindezt azért, mert bálványt csináltak egy faszára madzagon plüssállatot kötögető zavart keringő dervisből, és az az első viharban ledőlt.
rémisztő arányban nyilvánulnak meg olyan egyedek, akik simán képesek lennének fizikailag kárt tenni az általuk gyűlölt játékosban. olyan ez, mint amikor 2001.szept.11.-én amerikában egy vidéki vén fasz egy áruház parkolójában halálra gázolt egy turbános hindut 'mit tettél az országommal' felkiáltással.

mi csak annyival vagyunk lejjebb, hogy nálunk az alja többség vélt sérelmeket képes rávetítetni egy TV szereplőre - azaz sokkal.

FawltyTowers 2014.02.16. 01:14:55

Viki és Krsiz széttolta Orélióék ágyait annyira, hogy Krisz beférjen a két ágy közé, letakarta paplannal, párnával. Cél, hogy Orélió megijedjen. (gondolom, mert az elejét nem hallottam)

Durci zsizseg, Zsóti ráförmed: "fejezd már be, bazdmeg!"

ewfuns 2014.02.16. 01:16:00

@ewfuns: Megmondtam, basszus! :))

FawltyTowers 2014.02.16. 01:16:34

@ewfuns: és khf :)))

@Blikknépe: kíváncsi vagyok, azok közül, akik most emúttnyócéveznek (szájmon gate), hányan akarták kívül látni őt, amikor annyira idióta volt, hoyg a fal adta a másikat.

ejszi2 2014.02.16. 01:21:16

@FawltyTowers:
"fejezd már be, bazdmeg!" és cuppognak tovább..

Ők a villa álompárja. :)

ejszi2 2014.02.16. 01:22:34

@Syaray Attila:
Love Lendvai Ildiko??
why?

ejszi2 2014.02.16. 01:24:17

@Syaray Attila:
ja már látom megszórtál több blog-ot is.
Grat! Remélem copy/paste-el csináltad. ;)

Empty Bee 2014.02.16. 01:25:00

@Blikknépe: "és a legszebb amikor az eltorzult arcú nyugdíjas mosónő"

Hirtelen azt hittem, hogy Sárlottról beszélsz, és egy percig nem értettem, hogy mi van.

FawltyTowers 2014.02.16. 01:25:04

@ejszi2: engem rohadtul irritál, amikor egy csókolózó pár cuppog és csamcsog. Lehet azt másképp is. Ezekkel a hanghatásokkal legfeljebb a malacoknál lehet találkozni, amikor megkapják a fincsi moslékot vacsira.

Megnéztem a Báttyabarbival készült extra videót, ott vettem észre, hogy amikor zöld jelzésre váltott a lámpa, kinyílt az ajtó és a lány belépett, Józsibáttya első szerelmes sóhajtása a következő volt: "úristen, geci....."
Hova legyek most?

Ebeneeeezer Goode 2014.02.16. 01:27:02

a korábbi szériák tematikus katonai és rendőr heteit most egy tűzoltó héttel folytathatnák, és vizsgafeladatként mondjuk rájuk gyújthatnák a villát

Empty Bee 2014.02.16. 01:29:19

@Ebeneeeezer Goode: Vagy a változatosság kedvéért indíthatnának még egy hímsoviniszta játékot, ahol a lányokat beöltöztetik disznóhúsnak, és árcímkét ragasztanak a testükre, és meg kell tippelni, hogy melyik hány forintért eladó.

FawltyTowers 2014.02.16. 01:29:52

@Ebeneeeezer Goode: ezek szerint te is fenemód élvezed ezt a mínuszos szériát. :)))))

Blikknépe (törölt) 2014.02.16. 01:31:10

@FawltyTowers: @ejszi2: a lényeget kihagytam :D késő van.

szóval lacit biztos köti titoktartás, szerződés, tuti nem nyilatkozhat a VV-ről az rtl engedélye nélkül, és olyat sem mondhat -még ha igaz is- ami nem egyezik az RTL érdekeivel.

2 dolog lehet: vagy igaz, amit írt, és akkor az RTL kibaszott sok munkát fektetett abba, hogy ez ne legyen se öfiben, se onlineban, és még csak utalás se legyen arra, ebben az esetben laci engedély nélkül nyilatkozva az RTL érdekei ellen cselekszik, vagy hazudik.(és persze az is lehet, hogy mind laci, mind a többi VV-s az RTL engedélyével és bíztatására hazudik, ill. tereget)

ugye azért furcsa lacitól ez, mert a kiesése után teljesen másképp nyilatkozott vikiről, még a belevalóban sem volt jele ezeknek.

azt mondja visszanézte az adásokat és így rájött. de hisz előtte bent volt, és átélte :DDD ha abból nem az jött le neki, amit most állít, akkor a kivonatos videók visszanézésből hogy???

de nem kell ezen meglepődni: buta egy csaló lehet, ha megfogták.

FawltyTowers 2014.02.16. 01:34:52

@Blikknépe: rosszul érzem, hogy Laci valaki akar lenni, mert egyébként senkivé vált?

FawltyTowers 2014.02.16. 01:57:48

Zsótiházaspárnál a hálóban volt némi verbális pitty-putty.

Iza és Pinki nevetgéltek valamin, majd megegyeztek abban, hogy aludni kéne.

Nappaliban Hümér a kanapén fekszik, derékszögben tőle Csárli, aki két pofára töm magába valami chipset, miközben elmondja, hogy teljesen leamortizálódott a tahóházban, régi képeiről meg sem ismernék. Sose voltak pattanásai, most vannak. Hümér bólogat, hogy a xar kaja, meg minden...
Csárli közben morog, hogy ő inkább kint alszik a nappaliban, mert nem bírja a zajongást a hálóban (bár az most már csendes). Közben sztentori hang: "Dávid, mikroport!!"

Ezt követően khf....

Blikknépe (törölt) 2014.02.16. 01:59:32

@FawltyTowers: meg simulni. ehhez ért. érzi, hogy kint erre van vevő, és váltott.

viszont van egy olyan elméletem, hogy az RTL most nem engedheti kiesni vikit, mert ezzel a rohad a lelked és a többi gusztustalanság ráolvasásával olyan indulatokat gerjesztettek ellene kint a félállatokban, hogy őt most nem lehet kiengedni így onnan. őt most meg kell szerettetni, vagy legalábbis tompítani kell ennek a dolognak az élét.

ha vikit vmi félőrült faszkalap megtámadná a kiesése után, akkor nemhogy VV7 nem lesz, de se valóságshow, se RTL.

és az egy dolog, hogy a simon kiesése miatt volt ellene egy masszív primitív réteg, de az igazi öngerjesztő tömegpszichózis azzal indult, amikor leadták a sok birkának a rohad a lelked és többi ráolvasást, amit a sok szerencsétlen imaként mormol és papagájként ismételget magában ezzel stuffolva magukat önkívülti állapotba.

az rtl felelősége, hogy olyan pályára állítsák vikit is, a többi játékost is, és a szerkesztőket is, hogy a c kategóriás félállatok lehiggadhassanak.
ehhez dávid kiesése, valamint laci elhallgattatása most elengedhetetlen.

lévén vv attila meg a többi vv6-ról szóló oldal töröltetése még ha kivitelezhető is lenne, a visszájára sülne el, így kivitelezhetetlen.

könnyebb lefizetni ezeket is, hogy atikám, anettkén itt van x pénz, de most 2-3 hétig kuss, aztán szépen elkezdtek egyre szimpibben nyilatkozni vikiről, hogy mennyit változott jó irányba stb stb.

persze lehet megint túlkombinálom, de sebaj :d legalább van egy teória

zaphodbeeb 2014.02.16. 02:05:05

@FawltyTowers: mi vót ez a Lackó szösszenet?

ejszi2 2014.02.16. 02:08:49

@Blikknépe:
Nem Laci lenne az első aki meglovagolja a vélt nézői hangulatot.

Simon is mikor kijött bánta a dolgot, később mikor elolvasta a neten (gondolom főleg nagy barátja vv ati fb oldalán láthatta :)), hogy hogy imádják, már rögtön nem bánta a tettét.

sogeking 2014.02.16. 02:10:43

@Blikknépe: bármelyik lakó kijön a villából, fejére húz egy sapkát, aztán meg sem fogjuk ismerni... vagy mégis? :)

zaphodbeeb 2014.02.16. 02:12:19

@Blikknépe: csak tőmondatokban:
1. Viki fizikailag bántalmazta Simont amikor kiverte a kezéből a vizet.
2. Viki méltóságában alázta meg Simont amikor a többiek és a tv-nézők előtt lerántotta a gatyeszt.
3. Viki méltságában alázta meg Sárlotot a prostizással valamint kapcsolatát Simonnal az ögyilkossággal összefüggésben, tovább entellektüelnek szánt Rómeó és Júlia szöveggel.
4. Ez a provokáció folytatólagos volt.
5. Simon fizikailag bántalmazta és méltóságában alázta Vikit amikor megtépte.
6. Simont kitetették a villából.

Szerinted genyó az ertéel vagy korrekt?

FawltyTowers 2014.02.16. 02:15:44

@zaphodbeeb: ejszi iderakta a linket. Érdemes elolvasni a hozzászólásokat is, látni, ahogy véres szájak formálódnak, csak mert valaki írt valamit.
Egy akadémikus hsz-ből: "Nah álljunk meg, azért mert valaki több pasival van mint kenyeret eszik, akkor az már kurva? De ha egy pasi 100 nőt dugott az a máyer macsó gyerek??????? Azért mert valaki esetleg nimfomániás akkor már kurva???? Charlott soha nem mondta benn, hogy pénzért tette. Még ha lehet igaz is..... Benn sosem mondta... Viki akkor mi jogon kurvázza le? Mert kurva az aki eladja a testét."
Ennyit arról, milyen infóknak járnak utána az emberek és annak fényében, ki a szimpatikus nekik, hogyan változnak meg fogalmak.

zaphodbeeb 2014.02.16. 02:18:59

@ejszi2: na elolvastam, ennek a jó részét mindenki láthatta, én is láttam. Benne volt az öfikben is.

ejszi2 2014.02.16. 02:22:42

viki csárlinak: "rázott az ideg mikor össze jött dorka és zsolt, hogy mi legyen az új taktika".. :D

az a csaj nagyon sunyi, bár ezzel is messzire lehet jutni. Kíváncsi leszek a simon arcára mikor szembesül vele, hogy csárlinak mire kellet. (kívánom szegénynek, hogy ne így legyen és az életük végéig együtt legyenek, de valszeg ez nem így lesz, mert ez a vv)

zaphodbeeb 2014.02.16. 02:23:01

Továbbá már korábban leírtam, hogy Viki sokszor bemászik a másik közvetlen intimszférájána 30-50 cm, és onnan üvölt, ami nyílt agresszió. Ezt tette Simonnal is, benne volt az öfikben. Mondjuk Iza is csinálja.

ejszi2 2014.02.16. 02:27:48

Ja, ezt egy régebbi részben hallottam, mikor még simon ott volt.

Hihetetlen módon szórakoztat, hogy milyen komolyan veszik az emberek ezt a vv-t és az ismeretlen emberek über komoly véleményét. (bár ezt ma már többször mondtam, de csak azért, hogy a kamera biztosan felvegye /Dávid után szabadon../)

Ha csak tized ennyi energiát fordítanánk komolyabb dolgokra, akkor egész normális ország lehetnénk. De nem így marad a viki takarodj vagy dávid takarodj :D

zaphodbeeb 2014.02.16. 02:33:15

Egyébként kár, hogy Simonnak elgurult a gyógyszer, mert a gatyalerántós sztori után csak be kellett volna mennie a riportszobába és elmagyaráznia azokat a dolgokat amiket Viki tett és kijelenteni, hogy vagy Viki vagy ő. Akkor még érdekes volt annyira, hogy Vikit tegyék ki.

FawltyTowers 2014.02.16. 02:35:08

Az az egyik legröhejesebb, amikor az előző széria Attilája nekiáll kampányolni ide vagy oda, véleményt ír a két párbajozóról. Aztán jönnek a fanok és nyomják Krahácsot. Közben előtűnik egy-egy józanabb hang is, akik közül páran leírják, hogy ennek az Attilának is ovltak olyan húzásai a szériájukban, amitől falnak mentek az emberek, úgyhogy nem kéne tolni a csesztetést. De ezek a hsz-ek valahogy nem jutnak el a megfelelő helyre, csak megy tovább a grafomán ortályozás.
Rettenet, milyen ingereket tud kiváltani az emberekből egy ilyen aljaműsor. Még időnként belőlünk is. :(

Blikknépe (törölt) 2014.02.16. 02:43:28

egy kis laci vetítés

"mi pedig, akik igazán ismertük Simit,"
15 nap alatt :DDD

"Viki kétszer is lehúzta Simi nadrágját úgy, hogy mindene látszódott az ’őrültnek’. Simi kiakadt és szinte könyörögve kérte Vikit, hogy soha többé ne tegye ezt."
az aki a faszára kötött madzagon egy plüssállatot és úgy járt kelt, mert eredetinek és érdekesnek gondolta magát ettől?

@FawltyTowers: ezt én is be akartam tenni :)

nem, aki 500 pasival volt az nem kurva. a kurva az egy szakma, és az 5000pasival volt. az 500-as egy ócska lotyó, aki kikéri magának, hogy ő kurva lenne, ő csak átmenetileg csinálta, mert kellett a pénz, és nem is élvezte.

@zaphodbeeb: nagyon c kategóriásnak tűnsz, de azért válaszolok

1. hülye vagy
2. hülye vagy
3. hülye vagy
4. és?
5. így van
6. nagyon helyes, bár közel sem biztos, hogy az 6. valójában az 5. következménye

sztem az rtl egy profitorientált műsorszolgáltató, így a genyóság és a korrektség a valóvilág értelmezési tartományban nem értelmezhető.

" ennek a jó részét mindenki láthatta, én is láttam. Benne volt az öfikben is."
1 része volt benne, a másik része nem, hisz erre laci is azt mondja, hogy ez vmi benfentes titok, amit csak ő ismer, de most elárulja.

" hogy Viki sokszor bemászik a másik közvetlen intimszférájána 30-50 cm, és onnan üvölt, ami nyílt agresszió"
beteg vagy. ne nézd ezt a műsort sztem.

te néztél korábbi VV-ket? a c ktegóriások hajlamosak elfelejteni mik történtek. béci alekosz? stb stb...

"Elvenni, meggyalázni mások otthonról hozott személyes tárgyait annyira gerinctelen dolog, hogy ha valaki így és csak így akar a kamerák előtt sztárrá válni, az szememben aljasabb, mintha szemtől szemben alázna meg valakit."
betegség egy egyszerű csínyt aljas, gerinctelen meggyalázássá növeszteni .

-gyakorlatilag velem is mindig gerinctelen volt
-Milyen ember az, aki szó szerint megesküszik édesapja, édesanyja életére, hogy nem ő vétkezett, miközben azzal menti magát, hogy csuriban voltak az ujjai? Ez nem vicces, ez nyomorult dolog.

betegségek...

FawltyTowers 2014.02.16. 02:52:12

@Blikknépe: ahogy sokan írják akár Viki mellett illetve a Simon-féle kijövetel vérbosszúja ellen, azt elfelejtik a népek, amikor mások nyúltak hozzá személyes tárgyakhoz. A mások között volt pl Simon is, de Zsóti ugyanúgy megtette.

A gatyarángatásról nyilván az a köz véleménye, hogy ha Simon tolja le az méltóságteljes, ha lerántják a bokájához, az méltatlan. Na, erre varrjunk gombot.

Az meg kifejezetten érdekes, hogy László kijött, nekiállt megnézni az öfiket és elkezdett mindenféle véleményt alkotni. Mintha nem is élt volna bent, hiába hangoztatja a 15 napot. Ha ott nem vette észre mindazt, amit most leír pl Vikiről, akkor kérdem én, hol volt 15 napig? Hús-vér formában még akkor is kézzelfoghatóbb minden, ha össze vannak zárva. Idekint, az adások megtekintésekor sosem lehet úgy véleményt alkotni szvsz, hogy nem jut eszébe, hogyan élte ezt meg odabent. Nem lehet azt mondania, hogy na, most aztán kiderült, milyen is Viki, hiszen ő sokkal többet látott belőle, mint a nézők, akik néznek kb 30 percet en block/nap.
Ez így tudathasadásos.

zaphodbeeb 2014.02.16. 02:55:12

@Blikknépe: Jól osztod, csak fogalmatlan vagy. Ebből kifolyólag hülyeségket osztasz. Fura egy görény környezetben szocializálódtál.

FawltyTowers 2014.02.16. 03:01:10

@zaphodbeeb: egy pillanatra emlékezzünk meg a vv4-ről. Ott, amit Olivér csinált, az néha az agyvérzésig kergette a többieket. Vagy ott volt a naiv szöszi, Zsófi, aki hozta-vitte a hallott híreket mindenfelé. Úgy felhúzta ezzel időnként a villatársait, hogy zengett az építmény, ha az illetékes visszahallotta a róla szóló híreket.
Éváról ne is beszéljek.
A BÉci-Gigi páros sem volt hótiszta angyal és ott is voltak atrocitások, s itt nem a hajigálásos ügyekre gondolok.

Tulajdonképpen miről is beszélgetünk? Arról, hogy fogalmunk nincs, csak esetleg sejtésünk, de az sem biztos, hogy netán belenyúlnak kintről a játékba. Én annyiban vagyok meggyőzhető ez ügyben, hogy lószart sem mutatnak az onlányon és ez így megy egy hónapja. Az öfikben pedig tetszés szerinti unalmas mozzanatokat vágnak össze, melyeket aztán Lilu vagy Bence próbál kifényesíteni fogyasztható állapotra.

TUdják az emberek egyáltalán, miért akarják egymás torkt átharapni, akár virtuálisan ebben az egészben? Mert sztem nem.

Blikknépe (törölt) 2014.02.16. 03:01:47

@FawltyTowers: egy bűnözőről beszélsz, aki emberek átbaszásából húzott hasznot.
amikor ez kiderült, azonnal ki kellett volna baszni.

akik itt a provokálást meg az alázást kérik számon, azok nem emlékeznek alekoszra? "hát valakinek meg kell dugnia (gigit) ha te már nem tudod"
vagy béci válaszként adott fenyegetőzéseire, hogy kint mi lesz majd...
vagy ez a zabos alőbb felhozta ezt a máshol olvasott faszságot az intimszféráról: alekosz folyton ezt tette, béci egyszer visszavágásként konkrétan 2 centiről magyarázott alekosznak, hogy erőszakot provokáljon.

erről szól ez a játék, ilyen eszköztár áll a nézők rendelkezésére.

de a legalja ez a vv attila. ez a madár eleve elhitte saját magáról, hogy ő a valaha volt legnagyobb játékos, ami egy vicc. 2 éve próbál ebből megélni, és egy fb csoporton kotlik, és erre veri magát.
vérig van sértve, ha viki játékát az övéhez hasonlítják, kikéri magának, és olyanokat ír, hogy:

-Rosszul emlékszel, szerintem a Dávid játékról vallott elméletei közelebb állnak a vv5 -höz.
-Bocsánat, most nem Vikitől izgalmas a műsor, hanem DÁvid bevállalós ravasz játékától

szánalom. kezdem azt hinni, hogy attila vagy buzi, vagy dávidot ismeri. vagy mindkettő :)

attila szaggatott ruhát feldühödve, attila végig provokált, alázott másokat, most meg u.emiatt akad ki egy másik játékosra?
'szakmai' féltékenység.

FawltyTowers 2014.02.16. 03:06:59

@Blikknépe: vv5-ről nem tudok nyilatkozni, mert nem néztem és nincs is kedvem megnézegetni a videókat, de lehet, hogy egyszer majd rászánom magam.
Pont ezt írtam, fentebb, hogy adják azért Attilának is az écát, miféle manőverekbe kezdett a vv5 alkalmával, épp csak azt nem írják neki, hogy kuss. Pedig lehet, hogy lassan megkaphatná már.
Látod, ez nem is jutott eszembe, de rtl vonalon mozog időnként ő is, mint villatudor. Hm. Ezek alapján itt bármi lehetséges.

Blikknépe (törölt) 2014.02.16. 03:07:30

@zaphodbeeb: így van, mondd meg nekem is a magamét. csak aztán ne felejtsd el letörölni a monitort a TV-dhez hasonlóan.

csak tudnám miért akadnak ki a véglények, amikor vki tükröt tartva - azaz saját megnyilvánulásaikat idézve - rámutat a véglény mivoltukra.

nem érzik, hogy gáz, hogy zsigeri, primitív módon reagálnak egy TV műsorra és annak szereplőire, és mindezt teszik ráolvasott blődségek alapján, majd a hallottakat mantrázva és egymásnak ismételgetve gerjesztik tömegpszichózissá a primitívségükből adódó együgyűséget.

Blikknépe (törölt) 2014.02.16. 03:09:59

@FawltyTowers: őrület. egy maci eldugásából kb vallási kegytárgy meggyalázása által elkövetett blaszfémiát generálnak.

és tízezrek vicsorognak emiatt gyűlölettől eltorzult arccal.

szomorú és nevetséges egyszerre

FawltyTowers 2014.02.16. 03:12:54

@Blikknépe: azt hiszem, ha egyszer kijózanodnának és ezt a tömör megfogalmazást valaki a fejükbe tolná, néznének, mint a vett malac.

zaphodbeeb 2014.02.16. 03:15:47

@Blikknépe: ami most agresszió az korábban is az volt. Ez a mentség vagymi? Ki a faszt érdekel a vv(n-1)? A kutya nem emlékszik már rájuk. Most ezt a szennyet nézzük és ezen rágódunk. A magasröptű operákban agyon is szúrják egymást a játékosok és a nézők a végén tapsolnak. A szórakoztatásnak nincs alja vagy teteje, igények vannak és igénytelenségek.
Ennek ellenére mindenféle produkciónak amiket emberek elé tesznek kell lennie egy minimumnak ami bármiféle halmazon értelmezhető. Ha nincs akkor megérett a human race a pusztulásra.

Blikknépe (törölt) 2014.02.16. 03:16:06

@FawltyTowers: itt van amit írtunk mindketten

"VV Laci hivatalos chat oldala Kedves VV Viki (rajongó)!
Viki lelketlen megnyilvánulásait csak kint, visszanézve az összefoglalókat láthattam...
Nagyon nem tetszik ahogy viselkedik...ennyi
Laci"

laci mindekit hülyének néz, de teheti, mert a nézők minimum 90%-a az is.

jah, bent 15 nap alatt nem látta, de "simit" igazán ismerte. vikit viszont csak kint az összefoglalókból ismerte meg igazán :DDD
aham, persze

FawltyTowers 2014.02.16. 03:23:01

@zaphodbeeb: az emberiség már rég megérett a pusztulásra, minden bizodalmam a 3 nap múlva érkező aszteroidában van. Ha menni kell, menjünk együtt, mert ez az egész már hulladék úgy, ahogy van. Majd máskor újrakezdjük.

@Blikknépe: na, pont ugyanazt írjuk. Laci vakítása arról, hogy nem tudta kideríteni odabent, milyen Viki, még Ravalpindiben sem állná meg a helyét, főleg úgy, hogy sokat hangoztatta bentléte alatt, hogy igazából Vikivel tud értelmesen beszélgetni. De nyilván az öfikben mást látott, biztosan valaki szűrőt tett a tv-re.
Én meg magam vagyok Hókuszpók. Ugyan már.

Blikknépe (törölt) 2014.02.16. 03:23:13

@FawltyTowers: ez a média. u.azt a darab szart el lehet adni szarnak is meg csokinak is. csak az a lényeg melyiket mondjuk először, és többször.

alekosz ezt csinálta, ő király volt érte.
attila ezt csinálta, ő király lett a végére érte.

a szerkesztők helyében soha nem adtam volna le a rohad a lelked és társait.

párszáz éve veszélyes volt ám színészként gonosz szerepeket játszani, mert a primitív nézők hajlamosak voltak azonosítani a színészt a szereppel, és olykor-olykor megverni bvagy meglincselni.

a RTL felelőssége, hogy most azért uralkodik lincshangulat az egyik szereplő ellen, amiért korábbi szériákban sztár volt az aktuális 'provokatőr'.

ejszi2 2014.02.16. 03:25:34

@Blikknépe:
Ne felejtsük el, hogy Attila ma nem biztos, hogy megnyerné. Sokat számít, hogy telefonszámonként egy szavazat van.

Ez a maci dolog egy szót nem érdemel. Az egy vicc. (mert ugye lehetett volna egy kis olló is..)
Nem is ezt emlegetik most, hanem a legyetek öngyilkosok kijelentést.

zaphodbeeb 2014.02.16. 03:26:48

@Blikknépe: amiket írtam saját magam láttam és még most is meg lehet nézni a VV hivatalos oldalán. Ja és még akkor, az eset után megírtam. Az, hogy Laci kiesett és, hogy mit látott az nem nagyon érdekel.
Az agresszióról. Javaslom próbáld ki ezt:
menj oda az utcán egy kisgyerekes anyukához és 30 centire az arcától üvöltözz vele és becsméreld. Vlszeg megretten és sírva is fakad. Mert ő így reagál az agresszióra. Utána egy akármilyen szórakozóhelyen tedd meg ezt a 130kg-os kidobóval. Ő egy perc alatt eltöri az összes csontodat mert ő így reagál az agresszióra. Ami közös a két esetben, hogy te voltál az agresszív.

FawltyTowers 2014.02.16. 03:29:10

@Blikknépe: tudod, azt mondják régóta a nagy színészekre is, hogy ha képesek megutáltatni vagy megszerettetni magukat adott szerepben, viharszerű emóciókat kiváltva a nézőkből, akkor igazán nagyok.
Csak hogy ez nem egy Tarantino film, nem Shakespeare dráma.

"alekosz ezt csinálta, ő király volt érte.
attila ezt csinálta, ő király lett a végére érte."
Na, akkor meg kell adni az esélyt az éppen utált részére, hogy a játék végére ő is megváltozik.

"a szerkesztők helyében soha nem adtam volna le a rohad a lelked és társait." - van benne igazság, a nép gyermekei most ezt hangoztatják fennen a hsz-eikben. Az senkit nem zavar, ha Orélió féregnek nevez nyíltan és sokszor bárkit is, az olyan cuki nyilván. Az rtl felelősségében egyetértek. Nem először írom le, hogy szvsz a kreatív és mindenféle stáb teljesen lecserélődött, mert most mintha a hosszú kések éjszakáját néznénk folyamatosan.

zaphodbeeb 2014.02.16. 03:30:48

@Blikknépe: szerinted ha Alekosz vagy ki a túró lehúzza Béci gatyáját (fizikailag inzultálja) adásban akkor mi lett volna?

ejszi2 2014.02.16. 03:31:26

@Blikknépe:
Most más fajta embert akarnak győztesnek. Szerintem ezért a fiatal brigád. Akik érzelemből játszanak meg elég hülyék hozzá, hogy ne tudjanak taktikázni :)

Lehet valamelyik tuja lesz. Volt már ilyen.

Blikknépe (törölt) 2014.02.16. 03:32:19

@FawltyTowers: egyik szavával üti agyon a másikat

"Viki lelketlen megnyilvánulásait csak kint, visszanézve az összefoglalókat láthattam..."

aztán

"Tudod Ági, sok minden nem kerül/kerülhet adásba..."

most ami nem került adásba, azt hogy tudta visszanézni???

most mi az igazság? neki bent több info állt a rendelkezésére, mert hisz nem minden kerül adásba, vagy ő itt kint az adásba került válogatással jutott többletinformációhoz?

ha ő - mivel bent volt - olyan dolgokat is tud, amiket mi nem és az alapján még szerette vikit, akkor egy manipulatív módon összevágot és kivonatolt video alapján megmásítja a véleményét? :D

de idáig már képtelen eljutni az átlagbirka

ejszi2 2014.02.16. 03:32:29

@zaphodbeeb:
Béci megüti és kizárják. Ennyi lett volna.

zaphodbeeb 2014.02.16. 03:35:45

Amúgy van más is ami nem üti meg az emberi minimumot. Pl. hogy Viki testsúlyát emlegetik (ami ugye nem súly hanem tömeg), dagadtozzák. Ja, és Simont is dagizták. De ez kishazánkban annyira nem elítélendő. Pedig szégyen és bunkóság.

zaphodbeeb 2014.02.16. 03:40:12

@ejszi2: és Alekosz? Ez fizikai inzultus és megalázás. Régen ezért igazságos párbajban öltek.

ejszi2 2014.02.16. 03:41:17

@zaphodbeeb:
Mert gyerekek. Legtöbbnek a szellemi és érzelmi szintje kb 16 évesnek felel meg.

Lacit öregnek tartják. Én is voltam 20 éves, de miután suli mellett dolgoztam és láttam élőben nálam idősebb embereket nem tartottam öregnek a 40-eseket.
De az biztos, hogy mindenki lesz 41, aki meg nem az vesztett.

Blikknépe (törölt) 2014.02.16. 03:43:30

@zaphodbeeb: alekosz béci húgának mondta azt, hogy gyere a nyugiba és basszunk. majd amikor ezt jerzy a lovag szóvá tettek, akkor azzal védekezett, hogy "hát valakinek meg kell dugnia, ha te már nem tudod"

na most ez nem elég?
vagy amikor béci inget vett fel, mint alekosz és erre az lemajmozta a kokerót? :)

felborította énlázárlászlót székestül :D

belemásztak egymás pofájába, amit te úgy fájlaltál. béci és jerzy többször voltak azon a ponton, hogy megüssék alekoszt, csak ők nem voltak annyira amatőrök, mint simon.
laci tolltartójába az iskolás héten beleraktak vmit, vagy ellopták, már nem emlékszem. meggyalázták a személyes tárgyát. gerictelen, aljas módon :D

vv attila mint mondtam, leszaggat a fürdőruhát kingáról csak úgy.
alázta, provokálta FOLYAMATÁBAN (amit ugyancsak te szajkóztál, mint egy elbaszott gramofon) verát, csabát és olykor a többieket is. szándékosan gerjesztette a feszültséget.

mert ennek a játéknak kibaszottul ezek az eszköztárai. ezt fogd már fel a többi véglénnyel együtt mihamarább.

talán akkor az élet más területein is előrébb jutunk. bár a tendencia pont ellentétes, amit én az oktatási színvonal, a bulvár és a szennymédia előretörésének tulajdonítok.

vicc, hogy a blikk a legolvasottabb napilap.
vicc, hogy iskolában az a menő, aki lóg, cigizik/drogozik, szarik az egészre és megbukik, tanárt ver, és lenézik azt, aki tanulni akar. az olyanoknak marad a kevés magán/állami elitiskola. akinek nincs rá lehetősége, azt meg hagy húzzák le a többiek az ő szintjükre.

ejszi2 2014.02.16. 03:44:13

@zaphodbeeb:
Ez egy tv műsor. Itt nem a régi/új idők szabályai érvényesek, hanem a műsor szabálya. Amibe egyszer szívesen beleolvasnék. :)
Lehet nincs is, mindig csak beszélnek róla és rajtuk kívül senki se látta.

zaphodbeeb 2014.02.16. 03:45:54

@ejszi2: Laci kiválasztása primitív csordaszellem alapján történt ami az állatvilágban figyelhető meg leginkább. Ő volt az aki legjobban eltért a csorda általános jegyeitől. Kiesése meg a kinti viszonyainak volt köszönhető.

FawltyTowers 2014.02.16. 03:46:14

@zaphodbeeb: azért ez nem az utca, ahol vadidegen emberekhez odamész és rájuk ordítasz. Itt együtt laktak az emberek, láttak már egymásból valamit. Mellesleg az Iza kontra Laci arcba ordítás az smafu? És még voltak mások is..... Orélió pl. Személyes tárgyak megbecstelenítése címszó alatt célszerű kikeresni azt a videót, ahol Zsóti és Orélió a levegőbe eregetik Simon cipőjét. Azt hiszem, annál személyesebb tárgy, mint egy cipő, kevesebb van, mindenesetre egy plüssmackó, bármekkora memory értéket képvisel, nem ok egy olyan dühkitörésre, mint amit láttunk Báttya részéről. A mai öfiben Viki odakiáltott BáttyaBarbinak, hogy elnézést kér a mackóért. Ez is tény.

@ejszi2: vvattila direktben megy erre a kijelentésre. A sok fészagyú pedig nem nézi végig a videókat, mert ha megtenné, láthatná, hogy annak idején, milyen állapotban volt Simon és Csárli. Akkor és ott ez a hasonlat teljesen ült, kevés szépirodalmi tudással rendelkezőknél az a szó, hogy metafora, egyenlő lehet a metaxa konyakkal. Az is valami olyasmi, az a metaizé.... láttam azt az öfit, hallottam mit mondott Viki, a véleményem akkor és ott az volt, hogy kábé igen. De mostanra érdektelenné vált, így nem is értem, mit rugóznak rajta emberek. Nem kötelet adott a kezükbe, hogy tegyék meg, felvázolt egy akár lehetséges jövőt is... mert bármi történhet.
Túldimenzionálják emberek ezt az egész vv-t. Nyilván vannak pillanatnyi emóciók, de hogy azokat kiterjesszék és hordozzák hónapokig, na az az agymenés. :)

ejszi2 2014.02.16. 03:48:23

Tessék egy összeállítás a vv4-es szabály értelmezésről:
comment.blog.hu/2011/02/04/a_valo_vilag_gumiszabalyai

zaphodbeeb 2014.02.16. 03:52:11

@Blikknépe: nem tudom elfogadni amit mondasz, a krumplileves az krumplileves.
A székborítás véletlen volt és azonnal elnézést kért ha jól emlékszem.
Én a szándékos agresszió engedélyezésének morális problémáiról beszélek. A vv-kunyhó nincs kiemelve a társadalom alapvető szabályaiból és törvényeiből, a szerkesztők nem törvényhozók vagy istenek.

zaphodbeeb 2014.02.16. 03:58:32

@FawltyTowers: ne keverjük össze a tárgyak babrálását a fizikai létben való fenyegetéssel. Az sem igazán mérvadó, hogy a kanapén héderelve mit csacsognak a másiknak (már ha nem becsületsértés). Én itt semmi másról nem nyavajgok csak a fizikai fenyegetésről. Ebben nem volt egyenlő a mérce az Simon afférnál

Blikknépe (törölt) 2014.02.16. 04:00:58

@zaphodbeeb: lehet, hogy véletlen volt, de énlázárlászló majd felrobbant.

de a lényeg, hogy a sorstársaid ezt hozták fel az egyik példaként amikor a bálványukat, a keringő dervis simont kicsapták.

"Én a szándékos agresszió engedélyezésének morális problémáiról beszélek. A vv-kunyhó nincs kiemelve a társadalom alapvető szabályaiból és törvényeiből, a szerkesztők nem törvényhozók vagy istenek."
te az a fajta bolond vagy, aki még ideológiát is próbál gyártani a zsigeri indulat magyarázására.

kiverni a poharat vki kezéből nem bántalmazás. lehúzni a gatyát poénból egy félőrült faszról, aki amúgy is s pöcsére kötött plüssállattal szaladgál, az nem megalázás. simont nem lehetett megalázni.

ráment egy utolsó kurvára, és az (élete) első dugás után 2 perccel már feleségül akarta venni. ha sárlott azt mondja neki akkor, hogy terhes vagyok, ez simán elhiszi.

ez a szerencsétlen a bevonulása után 10 perccel lealázta magát oda, ahonnan nincs lejjebb. viki kábé megszabadította a további kínoktól.

FawltyTowers 2014.02.16. 04:05:03

@zaphodbeeb: milyen fizikai fenyegetésről írsz? Hogy egymás képébe ordítanak 40 centiről? Vagy miről? Nekem inkább tűnt fenyegetett helyzetnek az, amikor Simon odarohant Vikihez és hadakoztak egy ideig, miközben leszaggatta a pólót a lányról. Azért éreztem komolyabbnak, mint egy egyszerű sivalkodó vitát, mivel Simon ott és akkor olyan állapotban volt (nyilván ehhez hozzájárult Viki piszkálódása IS), hogy nem állt messze az önkontroll elvesztésétől, ezt később ő is elismerte valamelyik interjújában azzal együtt, hogy nem ütne meg nőt soha.
Az egymás arcába ordítás ott bent akkor minősül valódi fizikai fenyegetésnek, ha tettlegesség követi. Addig verbális agresszió legfeljebb, de mint említettem, ilyenből volt jó pár.
A kanapés történetedet nem értem.

zaphodbeeb 2014.02.16. 04:12:28

@Blikknépe:
"te az a fajta bolond vagy, aki még ideológiát is próbál gyártani a zsigeri indulat magyarázására."

Innen nincs tovább te tényleg képtelen vagy felérni ezeket a dolgokat.

Engem nem érdekel a két bolond. Azoknak a primkósága bosszant akiknek ezt felelősen kellene megítélnie.
Most ha én is zsigeri lennék azt mondanám, hogy a szerkesztői szobában vered és te vagy az egyike azoknak a primkóknak akik nem érik fel ésszel az ilyesmit.
De én nem mondok ilyet mert szoktam gondolkodni (soxor persze rosszul) és nem is ismerlek, hogy gondolnám ezt.

FawltyTowers 2014.02.16. 04:14:43

Kedves éccakai tettestársak, mivel órák óta khf a menü megint + elfáradtam, magatokra hagylak benneteket. Azért ne egyétek meg egymást. :)))
píszendláv

Jó éjt :)

Veder1 2014.02.16. 04:16:11

@zaphodbeeb: hagyjad már, blikknépe szerintem alekosz.

zaphodbeeb 2014.02.16. 04:22:32

@FawltyTowers:
"milyen fizikai fenyegetésről írsz? Hogy egymás képébe ordítanak 40 centiről"
igen - ez nyílt agresszió. Attól, hogy te nem érzed annak, még az.
Simon tettére nincs mentség, mennie kellett. De Vikinek is mennie kellett volna. Ennyi. Az, hogy sokan azt gondolják, hogy a gatya lerántás mekkora poén, nem az. Továbbá, hogy a kancsót indulattal kiverte a kezéből amibe eltörhetett volna az ujja pl., szintén fizikai inzultus.

"A kanapés történetedet nem értem."

Ebben az esetben nem valósul meg a fizikai létében fenyegetés esete.
Ja, és Trakesz! Részegen késsel hadonászott. Ha ezt az utcán teszi és ráhívja valaki a rendőröket, vagy éppen a rendőrök észreveszik, beviszik és eljárást kezdeményeznek ellene. Itt meg séta el...

Blikknépe (törölt) 2014.02.16. 04:26:15

@zaphodbeeb: miközben te vagy, ezt ezzel - és a korábbi - a hozzászólásoddal is bebizonyítod.

"b te tényleg képtelen vagy felérni ezeket a dolgokat."

ez tény és való. képtelen vagyok 'felérni' azt a zsigeri taplóságot, ami belőled is árad.

@Vödör: ah másik érintett? gyere válts le :D jól ellesztek.

zaphodbeeb 2014.02.16. 04:33:23

@Blikknépe: 3x mondtad, hogy hülye vagyok, egyszer pedig, hogy beteg.
Ki a zsigeri?
Nem azt mondtad, hogy nem úgy van hanem így …

zaphodbeeb 2014.02.16. 04:34:50

@Blikknépe: Ja, és úgy hülyéztél le, hogy nem is próbáltál vitázni. Azt hiszem ez a taplóság my friend.

Blikknépe (törölt) 2014.02.16. 04:37:23

@zaphodbeeb: na még ezt
"igen - ez nyílt agresszió. "
húha :D neked braco kell. ott nincs ordítás.

"De Vikinek is mennie kellett volna."
hát persze. nyugodj meg szépen!

"sokan azt gondolják, hogy a gatya lerántás mekkora poén, nem az"
de az. nem csak a VV-ben, de a kinti életben is általában poénból csinálják.

" a kancsót indulattal kiverte a kezéből amibe eltörhetett volna az ujja pl"
ne tetézd, ne tetézd :D

" nem valósul meg a fizikai létében fenyegetés esete"
beteg vagy. mikor valósult ez meg bármikor is? idióta.

"Ja, és Trakesz! Részegen késsel hadonászott."
valszeg szerkesztői utasításra. különben ők paráztak volna elsőnek és hívták volna be a riportszobába, vagy rászólnak, hogy tedd le a kést. arra a napra ez volt megírva.

"Ha ezt az utcán teszi és ráhívja valaki a rendőröket, vagy éppen a rendőrök észreveszik, beviszik és eljárást kezdeményeznek ellene. Itt meg séta el..."

hidd el te nem valami ritka okos vagy, hanem egy sima átlagidióta. FB-on is börtönért vicsorognak viki és krisztián számára a magadfajta egysejtűagyúak.
nem is az utcán volt, de ezzel ne is foglalkozzál.

sztem reggelre írj ey feljelentést, hogy kérem itt gatyát rántanak le, öngyilokra buzdítanak, késsel ment egyszer az egyik a konyhából a hálóba.
hallatlan.

Blikknépe (törölt) 2014.02.16. 04:42:19

@zaphodbeeb: semmi zsigeri nem volt benne. tényt állapítottam meg, és minden érzelmi felhangtól mentesen a tényközlésre szorítkozva közöltem azt.

mindezt tettem az eddigi zsigeri, gyűlölkődő, a blikk cikkeknél, illetve Fb-on olvasható idióták gyűlölettől fröcsögő megnyilvánulásaihoz hasonló szánalmas produkciód alapján.

"Ja, és úgy hülyéztél le, hogy nem is próbáltál vitázni."
vitázni? miről? te szolgáltatod a tényeket, én meg levonom a konzekvenciát. ennyi. miről kéne vitázni? soroltam érveket, talán olvasd el őket, és gondolkodj el rajtuk.

ha mindezt egy tükör előtt tennéd, talán még eredményre is vezethetne.

Veder1 2014.02.16. 04:50:19

@Blikknépe: hihetetlen, hogy folyamatosan azt csinálod ami ellen ágálsz. Ez remélem csak paródia, amit itt előadsz

lopiciG 2014.02.16. 04:54:34

Hali,

Hù mennyien fent. Nem neztem meg a mai öfit és màris jobbak az idegeim :)
Kiváncsi vagyok ki megy vissza. Ha Viki (és valszeg, mert anno vv attila is megnyerte, ő fog visszamenni) akkor még lehet, hogy kihagyok egy napot és addig remélhetőleg Au is teljesen kikeszul, lesz mit nézni újra. Bár nagy az esély, hogy inkább becsicskul.
Ha Dave megy vissza, akkor remelem meg sok hasonló reggeli táncot láthatunk tőle, mert az egyszeruen csúúúcs.

És akkor én is hozzászolnék a "c" kategóriához. Teljesen érthető, hogy a nézőkböl vmi érzelmet vàlt ki a műsor és beleélik magukat, mintha filmet néznének. Annó Izaurának is gyüjtöttek nemigaz? Ráadásul itt elvileg magukat adják a játékosok, így még hihetőbb, valóságszerübb az egész szituáció.
Véleményüket azért nyilvànítjà ki " zsigeri gyűlöletként" , hogy meggyőzzék a többi nézőt a valós vagy annak hitt igazság erzetükről.

Simonos gatyalehuzasa és a polótépés, a véletlenek összjátéka miatt következett be. Abban a kritikus pillanatban történt, amikor màr amúgy is szinte le kellet fogni két játékos. Mint egy filmben amikor áll tíz fegyveres egymásra fogva a fegyvereket, és akkor már éppen megbeszèlik, hogy akkor most szépen leteszi mindenki és elsétál, mikor véletlenül elsül az egyik és szépen halomra lövik egymást.
Azota amugy vikcsi keruli az efajta csínyeket, es lathatoan naon be van rezelve, mert nagyon helyesen erzi hogy bizony nem tul jokislány.

zaphodbeeb 2014.02.16. 04:55:27

@Vödör: Nem érdekes, elbírja a net. Sajnálom őt, de nem tudok rajta segíteni...

Tocvarek 2014.02.16. 07:05:03

@Blikknépe:
Azt veszem észre, hogy egész éjszaka itt harcolsz, hogy aktuális kedvenc realityszereplőd mellett kampányolj, mintha csak fizetést kapnál érte. Persze nyilván nem, csak ugyanolyan elvakult fán vagy mint az általad kárhoztatott ellenoldal.
Mondjuk azok az utalásaid, hogy a favorizált játékosod mekkora egy machinátor és/vagy a játékhoz szükségesen genyó, szerintem tévedés. Legalább is nem tudom mit mondanál akkor egy Johnny Fairplay, vagy egy Richard Hatch kaliberű játékos láttán?!

Gerzsonné Marika 2014.02.16. 07:43:42

Amúgy még arra a megállapításra jutottam,hogy ebben a vv-be azokat választották be akiknek az IQ tesztje nem érte el a 20%-ot !!!!!!!!!

☺Mazsola (törölt) 2014.02.16. 07:57:53

jóregg

egy kérdés. most akkor volt vmi a nyugiszobában, vagy nem?

rábassztáhessspicsába 2014.02.16. 08:39:03

Ez az oldal jobb, mint egy kabaré és megérkezett Gerzsonné Marika is. :D
Kedves Gerzsonné ön kinek szurkol?

sixx · http://comment.blog.hu 2014.02.16. 08:39:37

@Blikknépe: nem kéne baszlatni a topiktársakat, csak szólok. mivel nincs időm visszaolvasni minden kommenter, ELŐFORDULHAT, hogy hirtelen felindulásból csak azt baszom ki a picsába, aki a legutolsó kommentjében a többiekkel foglalkozik. Érted, ugye.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.16. 08:45:01

Repül az idő sixx, Pácsó és Gigi két körrel van mögöttünk nem eggyel. Az előző szériában Fecónak kellett bizonyítani Fecónén, az se volt könnyű, se neki, ne nekünk.

Látom nem volt adás éjszaka. Ez nagyjából érthető. Ha Zsófit 2 kozmetikus 2 fodrász 8 óra alatt hozta villaképes állapotba (Izára már nem maradt idejük), akkor 8 kozmetikus, 8 fodrász 10 óra alatt végez Vikivel, míg párbajképes lesz. Ehhez jön még az az idő, míg a Duci Butikban találtak neki új tiszta mackóalsót. Ma este Vikinek szépnek, karcsúnak és elbájolónak kell lennie, hogy jól mutasson a pajzson amikor visszaviszik.

jog-ász 2014.02.16. 08:50:24

ah ez felüdülés volt most olvasni..amúgy viki folyton kóstolgatja dávidot hogy mit tud róluk, gondolom sejti, hogy a műsor első két hetét végignézhette róluk még kint mielőtt behozták.

Ejoy 2014.02.16. 09:14:32

ugye azt senki nem gondolja komolyan, hogy az ertéel megbízásából a franc tudja melyik bt. által írt appokban nincsenek hátsóajtók, nem lehet manipulálni? számlázò, könyvelõ programokban is van ilyen, majd pobt a szavazó appban nincs. legalább nem kérnek pénzt a szavazásért, cserébe elhisszük, hogy bárhogyan is tudjuk befolyásolni a szavazásokat...

Gerzsonné Marika 2014.02.16. 09:22:32

@rábassztáhessspicsába: ha lehetne én mind a kettőt kiszavaznám egyszerre !!!! egyik sem odavaló ,Dávid azért ,mert túl fineszesnek gondolja magát (én már azt sem hiszem,h ő jogra jár,mert kizárt dolog,h ennyi ésszel akár 1 évet is eltudjon végezni !!!! ) a Viki meg egyszerűen egy rosszindulatú perszóna ! Az sem normális akit Vikit visszaküldi!!! Simonról lerántotta a nadrágot, (Simon letépi a pólót) Én két nap múlva láttam a valósságot.. Nem Simon rúgtam volna ki!!!

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.16. 09:24:01

@PanDaNaci: Átnéztem a pajzs.hut, van raktáron olyan darab amin elfér Viki. Viszont egy fogadóirodánál lehet fogadni a 4 fiúra:
El fogják bírni Vikit 2.00
Félútig elviszik, de Aurelio fogást vált és belejtik a dzsakuba 3.50
Meg se tudják mozdítani 3.80

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2014.02.16. 09:25:35

@Blikknépe: "nem érzik, hogy gáz, hogy zsigeri, primitív módon reagálnak egy TV műsorra és annak szereplőire, és mindezt teszik ráolvasott blődségek alapján, majd a hallottakat mantrázva és egymásnak ismételgetve gerjesztik tömegpszichózissá a primitívségükből adódó együgyűséget."

Nem azért, de te mi a faszt csinálsz, ha nem ezt?

Mellesleg meglepő, hogy Viktória bárkiből is szimpátiát vált ki.

PanDaNaci 2014.02.16. 09:40:15

@én már a fény gyermeke vagyok:

Esetleg Viki lerángatja a fekete testőr nadrágját és őt viszi be a pajzson a villába ajándékként Izának.
Sanszos a két marék+.

Gia 2014.02.16. 09:45:37

@☺Mazsola: Hát csak nagyon kis valami lehetett a nyugiban.Sémmi komoly.

nosce 2014.02.16. 09:54:57

@PanDaNaci:
a retek kiadta h amikor viki jön akkor minden testőrnek le kell tolnia a gatyát, mert vikinél a nem letolt gatya szekszuális zaklatás.

PanDaNaci 2014.02.16. 09:58:28

@nosce: remélem, ez Bencére is vonatkozik :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.02.16. 10:00:41

Legközelebb mérlegelnem kell, h cappy vagy VV. Így kimaradok mindenből.

csi21 2014.02.16. 10:03:25

@Blikknépe:
Ebben a blogban jelenleg nem kommentezhetsz!

nosce 2014.02.16. 10:03:57

@PanDaNaci:
Miazhogy, nagyon is, Bence helikopterezni fog

beacska 2014.02.16. 10:07:54

@FawltyTowers: én azon döbbenek, hogy 1,5 hónapja megy a móka, és emberek már zsigeri szinten gyűlölködnek, és nem elégszenek meg a Villalakók gyűlöletével, fórumozó társaikra is fröccsen a szar (nem itt, a FB-on)....olyan emberekre, akik az életükre SEMMI hatással nincsenek

nosce 2014.02.16. 10:08:02

Azért kiváncsi lennék ha párbaj elatt bevágnák viki jelenetét amikor öngyilkosságra buzdítja simont és sárlottot, visszajönne-e ?

rives 2014.02.16. 10:13:17

@nosce: még az sincs kizárva, hogy bevágják. A vége előtt 5 perccel, amikor már mindegy.
Mint ahogy Simon kiszavazásánál is a műsor elején megmutatták a pólóletépést, elindították a szavazást, az okokat viszont csak pár perccel a szavazás lezárta előtt lehetett teljesen megismerni.
Egyébként teljesen mindegy, a legtöbb embernek valóban max. egy hétre való információt tud tárolni az agya, és már elfeledkeztek a "dávid előtti" Vikiről.

nosce 2014.02.16. 10:37:52

@rives:
Ami még érdekes a média elképesztó manipulációs ereje. A tegnapelőtti(azelőtti??) öfi amiben viki uralta stabilan a képernyőt, dévidet meg véletlenül éppen mindig beképzelt, zavarosan beszélő, hatalommániás, homár überfasznak mutatták. Az adás eredménye: Attila oldalán előtte simán vezetett dévid utána meg szinte rögtön több mint 100-as hátrányba került.

csicserierika 2014.02.16. 10:42:42

@Gerzsonné Marika:
"Nem Simon rúgtam volna ki!!! "
Simonnak mennie kellett, a simonság nem menő kint sem bent :D

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.16. 10:48:35

@nosce: Dév sehol se nincsen Vikihez képest, nyugodtan elbújhat mögötte. Sőt, akár 3-4 Dév is elbújhat Viki mögött.

nosce 2014.02.16. 10:59:34

@csicserierika: @én már a fény gyermeke vagyok:

Brit tudósok egy tanulmányukban kimutatták, hogy egy Viki szavazó átlagban 20%-kal nagyobb IQ-val rendelkezik mint egy Dévid szavazó, tanulmány itt.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.02.16. 11:01:14

@Blikknépe: emlékszem Laci okfejtésére a póló letépéssel kapcsolatban. A következőket mondta Vikinek:
1. Póló volt rajtad, azt tépte le rólad Simon.
2.Ha fürdőruha lett volna rajtad csak, akkor azt tépi le Simon
3.Ha pedig ruha nélkül lettél volna akkor megütött volna.

Tehát jogosan küldték ki Simont.
Mondta Laci.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.16. 11:21:58

@nosce: Egy olasz tanulmány szerint viszont a Dév szavazóknak 20%-kal kockásabb a hasa és 30%-kal nagyobb a pöppölője.

Blikknépe (törölt) 2014.02.16. 11:40:06

@Vödör: ráolvasás?
@Tocvarek: "hogy aktuális kedvenc realityszereplőd mellett kampányolj"
ninc se aktuális, se kedvenc reality szereplőm
@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: "Nem azért, de te mi a faszt csinálsz, ha nem ezt?"
teljesen mást, de me, baj, ha nem jön át...

@sixx: csak egy nagyon kis részüket sixx, és sztem jogosan :) de hát te vagy az úr a háznál.

@csi21: wishfull thinking?
@Gerzsonné Marika: na már látom egy új nick születését is sikerült elérnem :) üsvözlet kedves gerzsonné marika

@A Rinocérosz pudvás valaga KICK ME!: micsoda siker!

Blikknépe (törölt) 2014.02.16. 11:45:13

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: mert most ez a menő idekinn, ez 'fizet'

vv attilának meg megmutatnám ezeket a videókat, hogye mlékezzen

www.valovilag5.hu/video/150699
www.valovilag5.hu/video/150701
www.valovilag5.hu/video/150947
www.valovilag5.hu/video/155999

én nem télem el, amit csinált, ahogy azt em amit viki, mert ennek a játéknak ez az eszköztára mint írtam.

attila saját maga verte magát arra, hogy "ez a VV5, itt a pszichoterror a menő".
lemanusozta verát, mantraként mondogatta neki, kiválasztásnál élő adásban mondta csabána, hogy "menj haza és edd a fikát otthon", és ő volt az, akit majdem kizártak a játékból is.
és most ezeket elflejtve, ugyanezeket olvassa viki fejére, és meg van sértődve, ha hozzá hasonlítják a játékát.

A Rinocérosz pudvás valaga KICK ME! 2014.02.16. 11:49:18

@én már a fény gyermeke vagyok:

Az MMA állásfoglalása (illetőleg kinyilatkoztatása) szerint esztétikai kérdésekben (és az általánaos magaviselet is ide tartozik, szögezi le az MMA) kizárólag a NER-kompatibilitás a mérvadó. Ez utóbbi legfőbb indikátora pediglen az, hogy a mi Nagy Bölcs Vezérünk vajon a Disznótoros Jóságok, avagy a Homár-Languszta Tengely mellett foglalhat-é állást inkább.
A mi Nagy Bölcs Vezérünk hurkatöltészeti és kolbászológiai munkásságát ismerve a NER (és így az MMA, természetesen) gyesznyópárti.

Értik az elvtársak.
Naazé.

Blikknépe (törölt) 2014.02.16. 11:51:24

mára állandósulni látszik vv attila oldalán a like különbség 250-nél, ami aká azt is jelentheti, hogy nagyon szoros lesz a vége, hisz tegnap du. óta kb u.annyi like-ot kapott mindkét szereplő.

Blikknépe (törölt) 2014.02.16. 11:55:51

@sixx: mester, azért 1 kérdésem lehet hozzád? :)

csak kiváncsiságból: hányan 'jelentettek fel'?

a távozásomat követelő, frissregis, 1-2 kommentes nickek megugrásából gondolom, hogy volt ilyen. ha nem, akkor kérdésemet kéretik tárgytalannak tekinteni.

A Rinocérosz pudvás valaga KICK ME! 2014.02.16. 11:56:46

@VVzombi:

Helyes, látom az elvtárs ért a szóból.
Imával és papírgyűjtéssel a nemzetközi imperializmus, továbbá a homárok, languszták és rákollók ellen!

sixx · http://comment.blog.hu 2014.02.16. 11:57:53

@Blikknépe: senki. Reggel visszaolvastam vagy husz kommentet, azert irtam.

Blikknépe (törölt) 2014.02.16. 12:03:42

@sixx: és mi volt a baj velük? :)
csupán a te egyik gondolatodat használtam ars poeticaként.

"fergussonnél nagyobb parasztot a föld nem hordott a hátán ez csak az ezrede annak a bashingnak, amit megérdemel a vén, alkoholista skót gyökér' :D

valahogy én is így érzem: az még mindig csak az ezrede annak a bashingnak, amit megérdemelnének.
de értem a célzást. kommentelőkből 'élünk', ezért ők védett...hát védettek no :D

mindenesetre érdekes tanulmányt lehetne írni a reakciókból.

zaphodbeeb 2014.02.16. 12:04:19

@sixx: köszönöm, de nem kell engem megvédeni. Kis riposztunk meg éjjel volt, nem nagyon olvasta senki. Emberünk Viki típusú arc, azt hiszi attól van igaza, hogy hangosabb meg ordenárébb. Megnyilvánulásai alapján nagyon hasonlít valakire a net egy másik szegmenséből.

nowo1 2014.02.16. 12:08:46

Sziasztok!

Nagyon sok megkeresést és üzenetet kapok tőletek. Főként most azokhoz szólok, akik még nem döntötték el egyértelműen, hogy a villa jelenlegi két meghatározó lakója közül kire tegyék a voksukat.
Olvassátok hát érveimet és gondolataimat, úgy ahogy egyszerűen csak jönnek belőlem.
Tény, hogy csak 15 napot töltöttem együtt Vikivel és így nem tarthatom magam okosabbnak vagy tapasztaltabbnak sokatoknál. De…
Beszélnék egy kicsit a születésnapi bulimról. Eddig ezt nem nagyon tettem, még a médiáknak sem. Már napok óta éles szópárbajt vívott Viki, Charlotte és Simon. Tudtam és mondtam a többieknek is, hogy Viki ki fogja készíteni Simit. Nem azért mert erősebb karakter, hanem azért mert neki nincs semmi tolerancia küszöbe, élből, nyersen, szív nélkül használja verbális eszközeit, mi pedig, akik igazán ismertük Simit, jól tudtuk, hogy ha keményen visszaszóltunk neki, akkor elcsendesedett. Mert nem rossz ember, csak más, mint mi, hétköznapi világban élők.

Aznap rendeztünk egy játékos boxgálát. Viki Simivel, én Krisztiánnal bolondoztam egy kicsit. Játék közben Viki kétszer is lehúzta Simi nadrágját úgy, hogy mindene látszódott az ’őrültnek’. Simi kiakadt és szinte könyörögve kérte Vikit, hogy soha többé ne tegye ezt. Éreztem, hogy Vikinek ez csak olaj volt a tűzre. Aztán megtörtént az, ami gyakorlatilag elkerülhetetlen volt. Viki tudatosan nekiesett és gyalázta Charlotteot, olyan szavakkal, amik minden jóérzésű embert felháborítanak. Pl.:„Éljetek majd együtt, aztán legyetek együtt öngyilkosok!…” Normális? Épeszű ember hogyan mondhat ilyet? Ezt és Krisztián gusztustalan fenyegetőzését Simivel, Simi megalázását majd Viki menekülését, ruha szaggatását mindenki láthatta. De vannak történések, amit viszont nem.
Mikor már megtörtént a dulakodás és Simi lenyugodott, Viki akkor sem hagyta békén. Ment ’rá’, és nem hagyta, hogy lehiggadjanak a kedélyek. Később Siminek éjjel a nyugiszobában kellett maradnia, Viki bement és kiosztotta Charlotteot, hogy mit keres még Simivel, mikor neki egyedül kell lennie. Szóltam neki, hogy előreláthatólag az utolsó estélyükön legalább hagyja őket békén, de nem tette. Másnap pedig, mikor egyikünk sem látta, elvette Simi már összepakolt, otthonról hozott kis ereklyéit. Még azt sem hagyta, hogy méltósággal távozzon. Egyszerűen és nyilvánosan minden tettével ki akarta csinálni az addig legerősebbnek, vagy legalább is a mi szemünkben a nézők által legkedveltebbnek hitt Simont. Előre megfontoltan, percről-percre kitervelte ezt. Tudom, hogyha én megyek vissza a párbajomról, a kisfiam képe lett volna az ő egyik fő célpontja. Meg is bántottam, amikor a kisfiamat aljas módon a szájára vette. Azt hitte, hogy engem is kihozhat a sodromból.

Mert Viki velejéig gonosz és lelketlen játékot űz. A tettei számomra nem szimpatikusak, de még csak nem is viccesek. Elvenni, meggyalázni mások otthonról hozott személyes tárgyait annyira gerinctelen dolog, hogy ha valaki így és csak így akar a kamerák előtt sztárrá válni, az szememben aljasabb, mintha szemtől szemben alázna meg valakit.
Gyakorlatilag bárki, aki kicsit is hangsúlyozottabb szereplője a villának, az én véleményem szerint nevetve kint hagyhatná Vikit. Szerintem Dávid ott hibázik, hogy pökhendi módon azt mondta, ha kint hagyja Vikit, utána hátradőlve végignézi a többiek csatározását és besétál a döntőbe.
De Ti el tudjátok ezt hinni erről a pimasz srácról? Én nem!
Igen, volt amikor Viki megnevettetett - bár legtöbbször mindezt mások kárára tette - de gyakorlatilag velem is mindig gerinctelen volt. Mindent lehet mondani rá, csak azt nem, hogy agyafúrt. Mocskos, kegyetlen eszközökkel próbál előbbre jutni, amik viszont szerintem már nem szórakoztatóak. Most pedig retteg és picsog a riport szobában, mint egy mártír, aki ellen összefogott a fél világ.
Pedig minden ő, csak nem sajnálni való! PEDIG MINDEN Ő, CSAK NEM MÁRTÍR!!!
Milyen ember az, aki szó szerint megesküszik édesapja, édesanyja életére, hogy nem ő vétkezett, miközben azzal menti magát, hogy csuriban voltak az ujjai? Ez nem vicces, ez nyomorult dolog.
Nem szeretem én sem Dávid pökhendi magatartását, de Viki velejéig gonosz szereplője ennek a szürreális színjátéknak.
Gondoljatok csak bele, ha az általatok támogatott szereplő, esetleg Viki most nem esik ki – márpedig, ha visszamegy nincs az az Isten, hogy bárki is ki merje vinni párbajra -, akkor nyugodt szívvel nézitek e végig, ahogy elviszi az álomnyereményt?!
ÉN BIZTOSAN NEM, ÉS KÉRLEK TI SE TEGYÉTEK EZT!
ÉBRESZTŐ ÉS NYISSÁTOK KI VÉGRE A SZEMETEKET!
Laci

A Rinocérosz pudvás valaga KICK ME! 2014.02.16. 12:12:43

@zaphodbeeb:

Elnézést, és csak zárójelesen jegyezném meg, mert nem kenyerem senki villongásaiba belefolyni, de kikívánkozik belőlem a kérdés:
Nem lenne egyszerűbb és hatékonyabb levegőnek nézni ezt a vadbarmot? Mint ahogy a Villakoca irányában is ez lenne a leginkább értelmes hozzáállás véleményem szerint.

Blikknépe (törölt) 2014.02.16. 12:12:51

@zaphodbeeb: te hálátlan :D
gazda megvéd, gazda jó hozzád, és ez a hála :D
ejnye smeagol

" attól van igaza, hogy hangosabb meg ordenárébb."
hangosabb? ezt hogyan kell értelmezni itt?
ordenárébb? kiknél? csak kukkants már bele egy VV6-os FB csoportba...

a többi csak ráolvasás újfent.

ami meg a regisztráció időpontját illeti: neked úgy tűnik, hogy regiztem, bejöttem, hogy dobjak 1 vagy max 2 kommentet, hogy xy kommentelőt vágják már ki innen?

@nowo1: gondolom te ezt minden kritika nélkül elhiszed, mert megerősíti a preferenciáidat. tegnap éjjel vki említete itt a kognitív disszonanciát...

ne most (CX) 2014.02.16. 12:13:06

@nowo1: Túl hosszú a szöveg. Foglald össze egy sorban mi fáj!

A Rinocérosz pudvás valaga KICK ME! 2014.02.16. 12:16:27

@nowo1:

Javasolnék ehhez egy forrásmegjelölést, mert még a végén zavar támad az Ernőben, vagyis az Erőben, akarom mondnai.

csicserierika 2014.02.16. 12:21:15

@nosce: akkor ezt éreztem magamon :)

Schlomo Goldberg 2014.02.16. 12:24:34

Egy pillanatra bátorkodom én is hozzászólni, Bugyitlan Teo egy szál punciban, ha nem volt még.

i57.tinypic.com/29v9rt.jpg

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.16. 12:24:40

@csicserierika: Nem jártál volna jobban, ha a másikat érzed magadon?

A Rinocérosz pudvás valaga KICK ME! 2014.02.16. 12:29:52

@VVzombi:

De meg ám, a jó mindenségit, ha akarja, ha nem! Nehogy má' ne a gyesznyóknak álljon a világ a VV Állatfarmon...

nowo1 2014.02.16. 12:36:38

valovilag-6.postr.hu/@A Rinocérosz pudvás valaga KICK ME!:

A Rinocérosz pudvás valaga KICK ME! 2014.02.16. 12:44:02

@nowo1:

Köszönöm, és elnézést hogy figyelmeztettelek a forrásmegjelölésre, de parttalan kötözködést vízionáltam ennek elmaradásából, s erre - gondolom - Neked sincs szükséged.

nowo1 2014.02.16. 12:53:49

@Blikknépe: ki vagy te,Viki ikertesója,hogy ennyire véded?

Blikknépe (törölt) 2014.02.16. 12:59:10

@nowo1: védem vikit? :D ez miből jött le?
vagy ez olyan, hogy ha nem orbanista vagy, akkor biztos gyurcsanyista, vagy ha nem gyurcsanyista, akkor biztos orbanista?

mutass egyetlen kommentet tőlem, ahol vikit védem, és nem az agyhalottakat támadom :D

de ha védeném is - amit nem teszek - az neked ugyanolyan lelki fájdalmat okozna, mint amit az okoz, hogy elmondom a véleményemet azokról, akik úgy élik meg ezt az egészet, mint pl te is.

kb leszarom vikit is, meg a többit is.

csupán szeretném érteni azon egyedeket, akiknél a VV, illetve a viki iránti gyűlölet kifejeződése a maslowi piramis legalján foglal helyet. mi lehet a magasabb szinteken. vagy nekik olyan nincs is? :D

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.02.16. 12:59:26

@zaphodbeeb:
"Eltörhetett volna az ujja" ???
Még a keze is leszakadhatott volna szegény Simonnak :simi
Az a félkegyelmű antiszociális volt, nyilván ezért válogatták be az agyhalottak közé, de van egy határ amikor ideje lépni kifelé a villából, amikor bebaszott ez a kis buzi hajában fésűs figura veszélyesebbnek tűnt mint a benga késsel járőröző Krisz.
Az meg hogy az első kúrás után megkérje a villa legrandább csajának a kezét, nah az tényleg arra utal hogy a büdös életbe nem volt csaja, rákollózik, meg eszkimópuszizik ez a véglény, nem hogy inkább elmenne kurvázni, mert Szájmon ha végez a műsorral úgy fogja dobni az arcot mint atléta a gerelyt.

Hajrá Viki !!! :)

Blikknépe (törölt) 2014.02.16. 13:02:45

@Farmotorosgiliszta: :DDD
helyes a bőgés oroszlán.

"mert Szájmon ha végez a műsorral úgy fogja dobni az arcot mint atléta a gerelyt."
mármint ki fog dobni kit?
sárlik simont? az nem biztos. tudod a ne légy baromban is a végén: nővérem tudom, hogy mennyire szeretted. dehogy, csak hol találok még 1 ilyen barmot, aki elvesz 7 gyerekkel.

sárlott hol talál még1 olyan barmot, aki az ócska lotyóság és 500 fasz után az első kúrás után 'beleszeret' és feleségül akarja venni.

nowo1 2014.02.16. 13:04:26

@Blikknépe: nem véded Vikit,csak rám támadtál már tegnap is,mert Viki ellen merészeltem írni valamit.
Kis komment-diktátorkám...:D
Véleményszabadság van,vagy szerinted nincs?
És ettől kezdve szabad lekopni rólam!:D

Blikknépe (törölt) 2014.02.16. 13:08:14

@nowo1: rád támadtam? :D csak kifejtettem a véleményemet.
nem azért MERT viki ellen merészeltél írni, hanem ahogy és amiért XY ellen.

vv attila oldalán számos véglény ugyanilyen magyarázhatatlan indulattal viseltetik homárdávid iránt.

én is kérdezhetném: ki neked viki, vagy inkább kit látsz bele, hogy ilyen zsigeri gyűlöletet vált ki belőled?
és ha így van, akkor minek nézed? mazochizmus?

howard stern - intim részek. nézd meg!

Tompó 2014.02.16. 13:11:25

Remélem Viki megy vissza legalább egy igazi férfi legyen a villában!!! Páwah lányból van elég..Dávida irány a leves

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.02.16. 13:13:26

@Blikknépe:
Jah úgy értettem Sárlottéé fogja hajítani a csőlakót.
Sztem 5001 csak megjácca magát, kint meg azt fogja mondani, hogy megpróbálták de nem jött össze.
A nézők sajnálatára bazíroz 501, de jó lenne ha észre vetetné magát ,mert úgy eltűnt mint szamár a ködben.
Lesz az ő neve még 601 is.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.02.16. 13:16:16

@Tompó:
A tegnapi rákollós eszkimópuszis videó picit megtorpedózta a Viki táborát, mert a Szájmon rajongók újra vérszemet kaptak :)
Dávidka magabiztossága, és leplezett homoszexualítása ,ami párosul az S betűk helytelen kiejtésével ,az nálam kibassza a biztosítékot.

Blikknépe (törölt) 2014.02.16. 13:17:17

@nowo1: de az ember a holdon című, andy kaufmann életéről szóló film is tartogathat neked néhány dolgot, amit felhasználhatsz egy kis önismereti tréninghez.

"Véleményszabadság van,vagy szerinted nincs?"
VS
"És ettől kezdve szabad lekopni rólam!:D"

na akkor most van, vagy nincs? ki a diktátor?

azért az vicces, hogy az egyik már rendőrt hívna villalakókra, a másik meg támadásnak veszi, hogy véleményt mondanak róla egy nyilvános felületen prezentált megnyilvánulásai alapján.

szóval úgy gondolod, hogy a véleményszabadság csak a zsigeri fröcsögésre terjed ki, de az efeletti ítélkezésre már nem?

@Farmotorosgiliszta: 601s :D
amúgy már írtam korábban. sárlott enyhén értelmi fogyatékos. nincs komoly baja, életvitelében nincs akadályozva, de sztem vhol 70-80 között a kérdéses mutató.

Cathcart_ezredes 2014.02.16. 13:22:17

@Blikknépe: Az ismeretterjesztő műsorokon kívül minden műsornak az a célja, hogy érzelmeket váltson ki a nézőből: megnevettet, megijeszt, elgondolkodtat, felidegesít. A vv egyértelműen az utóbbira hajt, erről volt egy nagyon jó cikk az indexen is. Az, hogy számonkéred az itteni embereket, hogy felhúzzák magukat, vagy utálnak valakit pont olyan értelmetlen, mintha egy horror-rajongó fórumra bemennél értetlenkedni, hogy miért ijednek meg a filmek közben, hiszen az csak egy film, nem fog kijönni az átlátszó szellemnő a tv-n, hülye véglény aki megijed. Tulajdonképpen te trollkodsz...

Blikknépe (törölt) 2014.02.16. 13:22:51

na most estig el... többk nagy örömére :D

OFF: sixx 1 szakmai kérdés:
www.imdb.com/title/tt2356777
ez mikor lesz hogyvolton? csak ha már magyar csatornán is adják?

Tompó 2014.02.16. 13:23:07

@Farmotorosgiliszta: a szájmonrajongók már ha voltak ilyenek sztem már leszarják az egészet..:D

A Páwah hölgy pedig nekem már az első pillanattól kezdve elviselhetetlenül ellenszenves, a tenyérbemászó stílusával az ilyet addig kéne ütni bézbózütővel amíg mozog.:)

A Rinocérosz pudvás valaga KICK ME! 2014.02.16. 13:25:20

@Cathcart_ezredes:

"Tulajdonképpen te trollkodsz..."

Ez teljesen nyilvánvaló.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.02.16. 13:27:43

@nowo1: Elmagyaráznád,hogy mit keresel itt? Nem kéne rontani a fórumos játékot. A személyes kampányod ideje elmúlt. Bocs.

Blikknépe (törölt) 2014.02.16. 13:28:56

@Cathcart_ezredes: " egy horror-rajongó fórumra bemennél értetlenkedni, hogy miért ijednek meg a filmek közben"

vannak fokozatok. 1 dolog, hogy kivált vmilyen érzelmet, és egy teljesen másik, hogy egy bizonyos réteg ezt irracionálisan túlnöveszti.

ha valaki megnézi hitchcocktól a madarakat, majd a moziból kijövet összeszarja magát egy verébtől, vagy madárirtásba kezd, az már nem normális reakció.

ugyanígy, ha a kiváltott érzelem megmarad racionális keretek között, az természetes, de amikor véglények börtönt, halált kívánnak a gyűlölt szereplőknek, azokat és egymást fenyegetik, számon kérik, hogy hogyan lehet ennek vagy annak szurkolni, macieldugásba szakrális kegytárgy megsértésével elkövetett istenkáromlást látnak bele, az már túl van az elfogadható, racionális határokon.
vagy tévednék?

a többit majd este.

Blikknépe (törölt) 2014.02.16. 13:32:17

@Cathcart_ezredes: tényleg az utolsó :D

"Az ismeretterjesztő műsorokon kívül minden műsornak az a célja, hogy érzelmeket váltson ki a nézőből:"

ez sincs így. yotube-on számos példa van rá, hogy vmely természetfilmnél emberek szó szerint kiakadnak azon, hogy a stáb pl nem mentett meg egy fiókát, vagy kölyökállatot, hanem semmit nem téve csak lefilmezték, ahogy az egyik állat felfalja a másiknak a kölykeit. ott is szoktak ilyen megnyilvánulások lenni, hogy agyonlőni, felnégyelni a stábot, operatőrt, természtefotóst, mert hogy lehet ilyen alja ember, hogy hagyta ezt.

Cathcart_ezredes 2014.02.16. 13:37:31

@Blikknépe: Ha valaki az utcán elkapja VV-Balambért, és jól hátba rúgja, mert VV-Balambért utálta, az nem normális reakció. Ha ezen a blogon egy "közösségben" poénból, vagy borozgatás után, vagy fáradtan rosszkedvűen, vagy csak szimplán a műsor által kiváltott érzelmektől vezérelve leírja, hogy VV Balambért jól pofán kéne baszni, az normális reakció.
Mellesleg te ugyanúgy eltúlzod, és irracionális választ adsz azt általad irracionálisnak tartott hozzászólásokra. Véglényezel, köpködsz, sértegetsz, személyeskedsz. Ha következetes lennél, akkor nem cseszegetnél másokat amiatt hogy felhúzzák magukat a műsoron, és ennek megfelelően eltúlzottan fogalmaznak, ha te ugyanúgy felcseszed magad az ő hozzászólásaikon. Mert gondolom ezért csapkodsz sértegetően. Ha meg egyszerűen csak így reagálsz a Tiédtől eltérő véleményekre, akkor meg szimplán buta vagy.

zaphodbeeb 2014.02.16. 13:38:38

@Farmotorosgiliszta: El. Ha egy füles bögrét úgy fogsz, hogy átdugod rajta az ujjad vagy ujjaid és erővel kiverik a kezedből akkor bizony eltörhet az ujjad. Láttam ilyet ugyanis, pedig poénkodásnak indult.

zaphodbeeb 2014.02.16. 13:42:50

@Blikknépe: nyilvános fórum ez, nem kell senkit feljelentgetni. A pofonért te mész házhoz. Ha kitesznek azt csak magadnak köszönheted, nem valamilyen ismertelen csúnya gonosz erőnek.

Cathcart_ezredes 2014.02.16. 13:44:02

@Blikknépe: Biztos vannak ilyen emberek, sajnálatos. Annyiban meg tudom érteni őket, hogy hasonlíts össze egy David Attenborough filmet azokkal amiket mostanában adnak a Natgeon. Nyilván előbbiben is mutattak olyat ahogy a gepárd elejti az antilopot, de nem olyan hatásvadász módon, hogy másfél percig közelről mutatják az antilop elfátyolosodó szemeit, ahogy szép lassan megfullad a szorításban. Tehát annyiban igaz a dolog, hogy a mostani ismeretterjesztő filmek is eltolódtak arra, hogy érzelmeket váltsanak ki, és ne ismeretet terjesszenek (és valóban nem is tartalmaz túl sok új információt egy 274. film a gnúkra várakozó krokodilokról, de lehet perceken keresztül mutogatni a haláltusát vívó állatot, ami persze az élet rendje, de én például nem szeretem nézni). Ennek megfelelően mások lesznek a reakciók, mert az emberekből érzelmet (sajnálatot, indulatot stb.) váltanak ki, páran pedig ezt kiírják magukból.

lopiciG 2014.02.16. 13:46:44

@Blikknépe:
tévedsz bizony, mert miután jól kidühöngte magát a néző, akármelyik forumon, valószínüleg kimegy főzni egy paprikásklumplit vagy mit tudom èn, megeteti a papagályt, a lényeg, hogy veled ellentétben hamar túljut rajta..

Cave Nick 2014.02.16. 13:55:00

Elegem van ebből már, beszéljünk komolyabb dolgokról.

Durcinak hasa van.

SzaffiChan 2014.02.16. 14:03:34

Mennyi cica :D
Este mikor lesz a kiszavazó?
Gondolom a Dal után, mert akkor nem lenne nézettség.

☺Mazsola (törölt) 2014.02.16. 14:06:08

@SzaffiChan: 8-kor kezdődik az öfi, és gondolom utána

sixx · http://comment.blog.hu 2014.02.16. 14:07:00

@zaphodbeeb: nem védtelek én téged meg senkit. nem szeretem, ha egymást baszogatja a nép, ennyi.

sixx · http://comment.blog.hu 2014.02.16. 14:08:45

@Blikknépe: már van. keress rá, meglesz az. ferguson meg nem kommentel ide, úgy tudom - te viszont látványosan személyeskedsz folyamatosan. egy húzásod van, azt ígértem. na, az megvolt, szevasz.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.02.16. 14:09:24

@Tompó:
Lehet a molett nők azonosulnak vele, és van egy kommuna akiknek szimpatikus....számomra sem antipatikus Viki jelzem, de esélytelen hogy dobogós legyen ha ma este visszakerül.
A kis műmájer Dávika unszimpi nekem, bejön a villába egy konténernyi infóval,és behúzza a legutibb húzász,kiviszi vikit, ő kajak vágra hogy Viki a legunszimpatikusabb egyén a villában,követte a Simon balhét,ennek a fravizén lett annyira nagy arc, és magabiztos.
Ha pedig vissza tér ,egyszer úgy is kiviszi Krisztián ezt a pávát de akkor kint is hagyja.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.02.16. 14:10:35

@zaphodbeeb:
Műanyag pohár volt a kezében mint egy ovisnak, és füle se volt.
Sztem megtiltották hogy törékeny dolgot nem használhat ,mert még kárt tesz magában, vagy másokban.

SzaffiChan 2014.02.16. 14:11:30

@☺Mazsola: Köszi :-)
Hát akkor nekem marad a szokásos ( elolvasom a kommentjeiteket utána).
Addig is további jó pihizést, így hétvége maradékára :-)

☺Mazsola (törölt) 2014.02.16. 14:15:20

@SzaffiChan: szívesen, és jó pihit:)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.02.16. 14:22:02

@☺Mazsola: Én meg egy jó lángost ennék, csinálsz?:)

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.02.16. 14:24:42

Iza húzása meg rvajó volt,mikor 501-esz kihajtotta a pusztára pityeregni, mert ő szarabbul érzi magát :))))
Kész a nő, imádom ,annyira kis genya :)))))

☺Mazsola (törölt) 2014.02.16. 14:32:34

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): hú, azt én is ennék! mákod van:) milyet kérsz?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.02.16. 14:51:00

@☺Mazsola: ne postán, mert véletlenül elvész és narancshoz kerül :-D

☺Mazsola (törölt) 2014.02.16. 14:58:42

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: fénypostára gondoltam, csak kinyitod az ablakot és berepül:)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.02.16. 14:59:37

@☺Mazsola: simát, sajtos, tejfölöst, és én el is megyek érte :)

☺Mazsola (törölt) 2014.02.16. 15:04:06

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): :))

úgy látom, a fokhagymát csak én szeretem...

na, megyek dologra, este jövök:)

CukIság 2014.02.16. 15:04:46

Vikit ez a kép remekül jellemzi: img842.imageshack.us/img842/1046/estj04.jpg
Ha Dávidot ugyanebben a jungiánus típusrendszerben próbálom elhelyezni, akkor ő ilyen: lelektanitipusok.net/tipusok/sp/estp/jellemzes
"Az ESTP-k társaságkedvelő, egyenes emberek. Lelkesek és könnyen izgalomba jönnek, az ESTP-k tevékeny emberek, akik a tettek világában élnek. Nyers, egyenes kockázat vállalók ők, akik készségesen vetik bele magukat a dolgok közepébe, és nem félnek közben bepiszkolni a kezüket. Az „itt és most”-ban élnek, és nem tartják sokra az önelemzést vagy az elméleteket. Megnézik, hogy mik a tények egy adott helyzetben, gyorsan eldöntik, hogy mit kell tenni, cselekszenek, és mennek is tovább." "Toleráns és rugalmas, gyakorlatias, gyors megoldásokra törekszik. Az elmélet untatja. Az itt és most érdekli, ezért spontán, jó társasági alkat. Élvezi a kényelmet, jó az ízlése." "Az ESTP-nek gyakran vannak problémái a tanulással, főleg a felsőoktatásban"

ejszi2 2014.02.16. 15:08:37

@VVzombi:
Áh, durci is terhes, mint 501. Jönnek a VV babák..

CukIság 2014.02.16. 15:16:16

@Blikknépe: "sárlott hol talál még1 olyan barmot, aki az ócska lotyóság és 500 fasz után az első kúrás után 'beleszeret' és feleségül akarja venni." - Józsit, Zsoltit sokkal férfiasabbnak látja, neki ilyen faszi kell, nem Simon. Fog is találni, legalább egy stricit.

tena_lady 2014.02.16. 15:18:34

Na, tegnapi összefoglaló.
Volt valami csók Aurelio és Zsófi között előző este? Én erről lemaradtam/elfelejtettem. Mindegy is. Aurelio kapcsolatát egyik nővel se lehet komolyan venni.
Zsolt tényleg egy tapló. A Józsi barátnős szavazás után kíváncsi lennék, hogy hol állna a szimpátiaszavazáson. Mert mindig meglep, hogy a napi szavazásokon úgy tűnik ő az egyik legszimpibb a nézőknek. :) Meg amikor Iza kiküldte Charlotte-ot a nyugiból...hm, Charlotte-ot szerintem sokan sajnálatból tartják majd benn. Most komolyan. A villatársai csinálnak belőle mártírt.
Józsi barátnőjén egy fokkal látszik csak több érzelem, mint Józsin. Meg az a beszélgetés! XDDDD
Dávid tanácsaiból Zsolt felé biztos sok buzizós komment született. Vissza se olvasok. :D

CukIság 2014.02.16. 15:18:45

@Farmotorosgiliszta: "egyszer úgy is kiviszi Krisztián ezt a pávát de akkor kint is hagyja." - de ha Aurelio viszi ki Krisztiánt, akkor kintmarad. Ha lenne eszük Aurelioéknak, a következő körben Krisztiántól szabadulnának meg.

CukIság 2014.02.16. 15:22:07

@ne most (CX): Miből gondolod, hogy Emesének hívnak?

Apu ökölbe szorult keze 2014.02.16. 15:32:10

viki a simon üggyel bizonyította mennyire aljas, nem csak simont provokálta, hanem a többieket is hergelte simon ellen, nem titkolt szándéka volt kirsztián és simon összeugrasztásával verekedést/késelést provokálni, hátha egyikük meghal másikukat meg kizárják. Szerintem csak egy fidesz szavazó süllyedhet annyira mélyre, hogy vikire szavazzon.

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2014.02.16. 15:33:08

@Blikknépe: "teljesen mást, de me, baj, ha nem jön át...
"

Ne hantázzál már! :-D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.16. 15:37:55

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: bár nem írta, hogy nem ő írta, de azért tessék rádöbbenni, hogy ő nem laci :)

amúgy laci szövegében a kedvencem: Szóltam neki, hogy előreláthatólag az utolsó estélyükön legalább hagyja őket békén, de nem tette.

valaki szóljon neki, hogy a birtokos j és az estély nem ugyanaz. ez konkrétan fájt.

ne most (CX) 2014.02.16. 15:40:18

@CukIság: Te amolyan lényeglátó lehetsz.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.16. 15:41:41

@lami+: szerintem ez ronda csúsztatás és személyeskedés. egyrészt mert általánosítasz, nem is a legszebb módon. másrészt a politikának meg a VVnek semmi köze egymáshoz, ahogy neked sincs közöd ahhoz, ki mire szavaz, akármelyik legyen is. személy szerint nem szeretem a fideszt és akkor még finom voltam, de vikire szavaztam, ezt rakd össze.

le kéne szállni már a simonos ügyről. kiment, pont. ugyanaz a szar, mint trianonnal foglalkozni. nem lehet rajta változtatni. tessék foglalkozni a jelennel.

a párbajnál mindkettő szívfájdalom nélkül kint maradhatna, nem hiányozna senkinek. mondjuk krisznek igaza volt, viki legalább néha vicces.

ezek a VVsek se lesznek öribarik a kinti életben, úgy gondolom :D

FawltyTowers 2014.02.16. 15:42:33

@sixx: visszaolvastam, de nem találtam, amiről írsz. A figyelmeztetés után semmi ilyesmiről nem volt szó.
Én is kaptam már mindenféle jelzőt, mégsem nyígtam, hanem megpróbáltam megbeszélni vagy túlléptem rajta. Vannak ilyen meg olyan emberek. Blikknépe nicket felesleges volt kivágni, voltak igen tiszta meglátásai is, egy igazi troll teljesen más. Ez a hv is olyan, mint a tahóház, bírni kell a gyűrődést mindenkinek.
Olvasok itt néha sokkal durvább megnyilvánulásokat, retorzió nélkül.
who's who, ez itt a kérdés.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.16. 15:44:20

@lami+: teszem hozzá úgy ugye, hogy nem kedvelem a fideszt, azt gondolom, hogy ilyen szinten lehúzni őket, hogy "ilyenre is csak egy fideszes képes" ritka prosztó bunkóság.

Mrs. Clayton 2014.02.16. 15:44:35

@lami+: őőőőőőőőőőőőő, ezen nagyon sokat gondolkodtál? a párhuzam meg isteni
szóval Viki fideszes és azért fog nyerni mert majd a párt elintézi
hogy ez eddig senkinek nem jutott eszébe!
te nem fideszes vagy amiért elmondták a nagy tutit?

CukIság 2014.02.16. 15:45:43

@ミラ: elég hivatalos, hogy ezt ő írta: www.vv6info.com/2014/02/vv-laci-kitalal-vikirol-gondold-at-kire.html már csak a durva helyesírási hiba miatt is. Az persze kérdés, hogy többször is lehúzta-e a gatyát Simonról, mert bent a villában Laci még nem hánytorgatta ezt Viki szemére, azt mondta, Simon verte verte volna meg Vikit, szóval ez elég kétszínű hozzáállás, pontosan olyan, mint amit el is vártam tőle. Amúgy meg a rendezők nem normálisak, ha a gatyalehúzkodásra nem reagálnak, a pólóletépés miatt meg kizárnak. Hacsak nem csupa harcias feminista alkotja a stábot, amit kétlek.

sixx · http://comment.blog.hu 2014.02.16. 15:47:00

@FawltyTowers: halistennek nem te, hanem en dontom el mi mehet es mi nem.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.16. 15:47:16

@CukIság: én tudom, hogy laci írta, ő nem tudta, olvasd vissza, mire válaszoltam.

ejszi2 2014.02.16. 15:47:52

@lami+:
Mi lesz azokkal, akik nem fidesz szavazók és vikire szavaznak?
Úgy gondolom ebben az esetben minimum egy téridő szakadás indokolt lenne. :)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.16. 15:49:56

rohadt unalmas már ez a simonügy. kizárták. ez van, ezt kell szeretni. alexáért nem sír senki? senki se mondta előre, hogy a szimpiszavazásnak tétje van, csak nyaggattak, hogy szavazzunk. megjegyzem, eléggé korán volt ahhoz, hogy bárki szimpatikus legyen.

bevittek szavaztatás nélkül játékosokat. miért nem nyíg senki? semmi beleszólása nem volt senki külsősnek (na nem mintha szavaztatva nem azt vinnék be, akit akarnak, de legalább az illúzió megvan).

ilyen műsor, ez van. simon kint. akik bent, azok közül az egyik meg megnyeri. mit kell ezen még izzadni?

FawltyTowers 2014.02.16. 15:54:51

@sixx: nem akarom és nem is akartam eldönteni semmit sem helyetted, sem mások helyett. Mindössze leírtam, hogy látom. De ez nem baj.

@CukIság: Laci rokonszenvvel állt sokszor Viki mellett, amíg bent volt, mert a többiek annyira ignorálták a jóembert, hogy nem volt kihez szólnia. Most viszont leköpi. Megy ez itt, ebben a medencében, mindenféle formában.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.02.16. 15:56:05

@ejszi2:
:)))
Imadom a csajt,tiszta idegbeteg :))

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.16. 15:56:52

Hajráááááá Dávid! Le Góliáttal, azaz Godzillával, szóval Vikivel! Viki te ganééééé!

CukIság 2014.02.16. 15:56:57

Elég különösnek találom, hogy miközben Sárlott főzte ki a nagy tervet, Viki kiejtetését, a "szívszerelme" Vikire szavaz. Már csak ebből is lehet tudni, hogy ez a két ember semmiben sem képes együttműködni, képtelenek lennének kint kapcsolatban maradni.
Simon ezt írta VVAttila oldalára: "én a kivire szavazok!! ti meg arra, aki szimpatikusabb. de értsétek meg, a simonság akkor várna rá ha minél később esne ki, az jobban bántaná."

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.02.16. 15:58:41

@lami+:" Szerintem csak egy fidesz szavazó süllyedhet annyira mélyre, hogy vikire szavazzon. '

Eltévesztetted az oldalt. Ide akartál menni:

www.origo.hu/itthon/20120221-gyurcsany-ferenc-evertekelo-beszedeben-kevesebb-orbant-kivant.html

Asztán maraggyá is ottan, sztm.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.02.16. 16:01:39

@CukIság:
Krisztiánnal jobban spanol Orálió mint Dávidkával, kizárt hogy Auráléió és Krisz párbajozni fognak.
Az hogy beszittyózva Kriszájszek azt mondta ha nem változik Orál akkor viszi ki a faxba....azt már el is felejtette Aurélió,mert olyan rövid távú memóriája van mint egy aranyhalnak :P

ejszi2 2014.02.16. 16:03:04

@ミラ: jól beszélsz

Nézd meg vv ati fb oldalát, na ott izzadnak csak igazán a simon ügyön :)

Sőt most épp simonság véleményét posztolta ati.

csiberibe 2014.02.16. 16:04:31

@ミラ: másrészt a politikának meg a VVnek semmi köze egymáshoz

most nem mindegy, Viki vagy Viki? :)))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.02.16. 16:09:31

@lami+:
Most besírtam. Olyan szépen írtad. Amúgy gyanítom, hogy nem ez az egyetlen dolog az életben, amit nem értesz.

FawltyTowers 2014.02.16. 16:12:09

@lami+: Alexának is tönkre ment a jövője, szétfoszlottak az álmai, ha ezen a vonalon kell maradni. Valamint így jár majd mindenki, aki nem nyeri meg a VV6-ot, akit kivisznek párbajra és kint marad. Nem újdonság ez.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.16. 16:12:20

@Farmotorosgiliszta: Gyere csak be 5 percre a nyugiba! Meg kell beszélnünk a kapcsolatunkat.

ejszi2 2014.02.16. 16:15:17

@lami+:
Muhaha, ugye tudod, hogy ez csak egy játék??

Ez az eszme futtatás felemelte a kommentelést a csúcsra. Szólni kell az NMHH-nak, hogy kapcsolja le az internetet, mert innen már nincs tovább.

A véleményem:
Szájmonnak az volt az álma, hogy vv-t nyer. :DDD
Kiűzni a gonoszt a villából. xDDDDD
"villalakóknak ez az életük." mega LOL

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.02.16. 16:16:59

@lami+:
Simonka szarul játszotta játékot, akkor csicskult be mikor meglökte Sárlottét. Most akkor melyik volt az igazi énje simonnak, az a körömnövesztős féleszű, vagy a rövid hajú egész nap az ágyban eszkimópuszizó óvodás ?
Mert nálam egyik sem jött be.
Néha azt sem értettem mit beszél, sztem ő sem.

BKV reszelő 2014.02.16. 16:17:20

@nowo1: Fasz vagy. Az is voltál, az is maradtál. ...és ki ez a simi meg viki, meg sárlik vagy mi?!

lopiciG 2014.02.16. 16:20:19

Elindult a ketrecharc? :))
Mi lesz itt 8-kor?

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.02.16. 16:21:53

@lopiciG:
Vérbe és g*cibe fog úszni minden.
A Dávid tábor felvágja az ereit, a Viki tábor meg önkielégít rá :)

ő-szinte 2014.02.16. 16:24:03

@én már a fény gyermeke vagyok: azért gépzsírt vigyél neki ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.16. 16:24:41

@Farmotorosgiliszta: Mégjóhogy! Egy farmotoros síkosító nélkül? Hová vezetne ez?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.02.16. 16:26:09

@Farmotorosgiliszta:
Gondolod, Bugyitlan kőcsönaggya? Mármint az eszközt - mielőtt felvágja az ereit.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.02.16. 16:26:19

@CukIság: Jó, írd le nyugodtan, hogy gyűlölöd szegény Sárit, aztán kész! Legyen meg az élvezeted! Állandóan csak őt rugdosod, és bármit csinál, neked az nem jó! Remélem gyorsan kiesik szegény, és nem fogjátok tönkretenni...

Én meg eltakarodok innen a faszba, mert ezt már nem lehet elviselni...

lopiciG 2014.02.16. 16:26:25

:D
és pont most fogyott el xanax...
tiszta ideg vagyok megint

Mrs. Clayton 2014.02.16. 16:26:39

most nézem h VV Attilánál 1160-917 az állás Viki javára, lehet hogy mégis csak a Dávid megy vissza? elég folyamatosan jön fel

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.16. 16:27:13

@ő-szinte: Rajta vagyok a témán. Gépzsír, farmotor, megfelelő bőr és izomzat.

FawltyTowers 2014.02.16. 16:29:38

@Farmotorosgiliszta: ugyanígy vagyok simonsággal kapcsolatban, pedig nagyon figyelem, mit beszél. Csárli nem fogja bírni ezt nullahuszonnégyben.

@lopiciG: nyolckor csak öfi lesz, a vér majd később folyik. :)))

ejszi2 2014.02.16. 16:29:50

@Jess G:
Persze, VV ati oldalán lévő szavazás annyira megbízható. :)

2 napja kampányol dév mellett, persze, hogy jön fel.

Az fb oldalát pedig lassan nyugodtan átkeresztelheti VV Vikit utálok hivatalos oldalára.

ejszi2 2014.02.16. 16:30:43

@lopiciG:
Nekem van még küldök párat mail-ben.. ;)

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.16. 16:34:36

@PanDaNaci: Köszcsi. Nekünk balneológusoknak ez az indulónk.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.16. 16:41:16

@lami+: nem bíróság ez, hogy elévüljön akármi... ha zavar valakit, mit tett, megváltozik valami? na csak úgy kérdem.
mindenkinek tönkremegy kvázi az élete, aki bemegy és nem nyer ilyen alapon. pont nem érdekel. ő választotta, hogy bemegy és ő nem tartotta magát a saját tanácsához, hogy hideg fejjel kell állni ahhoz, ha valaki oltogat. egyébként meg bőven baszogatta ő is a többieket. aurélió jeleneténél is pityeregtél, hogy szegényke, mert simon bevitte a pókot és ahogy elmondta a nyugiban, direkt ki akarta akasztani? vagy mert felhúzta magát zsóti egy árva kérdésén és egyből nyúlkált a cuccaihoz? vagy ezek már elévültek?

@csiberibe: ezt is írtam az elején.

csiberibe 2014.02.16. 16:43:13

@ミラ: szelektíven látok. Bocs:)

FawltyTowers 2014.02.16. 16:47:49

@ミラ: szelektív memóriákban bővelkedünk kis hazánkban. :))))

zaphodbeeb 2014.02.16. 16:52:06

@sixx: nekem is az a véleményem, hogy hiába hülyézett, inkább magát égette vele. Meg amúgy is viszatér majd valami nick-en. Elfér itt a neten.

Bunny Munro 2014.02.16. 17:06:22

az volt már, hogy Józsi mily udvariasan félrelökte (amúgy szerintem tök aranyos) csaját, mikor jöttek kifelé a nyugiból?

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.16. 17:10:42

@Bunny Munro: Az jó jelenet volt. Nénnye kezéből majdnem kiesett a kapa.

nosce 2014.02.16. 17:16:33

@Bunny Munro:
miért? nem a királyt illeti az elsőbbség ? Meg is korbácsoltathatta volna, de reméljük tanult belőle a csaj.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.16. 17:18:50

@nosce: cserébe az első éjszaka joga is őt illeti, ami a saját barátnőnél előny.

nosce 2014.02.16. 17:27:30

Ma este Viki Glamour mackó modell felkérést kap, és hétfőtől Shanghaiban kell a kifutókon bemutatni szponzor cége idei nyári, őszi szöszmöszmackó kollekcióját.

CukIság 2014.02.16. 17:44:46

@King of Shadows: jól látod, nem csípem. Az ilyen típusú emberek okoztak nekem a legtöbb gondot, az ő típusa áll tőlem a legtávolabb, a VV4-ben Gigi és Béci voltak hasonlóak, mint most Sárlott, és tőlük is rosszul voltam. De ez az én bajom, nem az övé(k). Nekem kell változtatnom azon, hogy képes legyek megérteni az ilyen embereket is. Most már legalább odáig eljutottam, hogy Sárlott tervét támogatom és Dávidot várom vissza Viki ellenében, részemről már ez is haladás.

Szentpeter 2014.02.16. 17:45:50

@nosce: Nincs akkora teleobjektív...

Szentpeter 2014.02.16. 17:47:52

Azt nem tudom, hogy a mangalica miért várt eddig a pillanatig ? ...hogy leszopja Aureliót ?

ejszi2 2014.02.16. 17:50:27

Lassan kezdődik a párbaj.

vv ati fb oldaláról egy komment:
"Aki vikire szavaz, az egy ugyan akkora patkány!!!!!!"

Lehet estére tele lesz az orvosi ügyelet, mert páran agyvérzést és hisztériás rohamot kapnak, ha nem úgy alakul a párbaj, ahogy ők szeretnék.

A többiek pedig spontán megrohamozzák az rtl székházat.

gothikaaaaaaaaaa 2014.02.16. 17:59:04

Sziasztok.
Làtom zajlik az élet.
A tegnapi összefoglaló megint szép volt.
Iza bebizonyìtotta, hogy végtelenűl irigy és gonosz.
Józsi olyan amilyen, egyszerű ...de hàt nem is akar agysebész lenni.
Aurelió, most probàlom a homoszex jellemvonàsait felismerni.
Zsolt+ Dorka finoman is szànalmas. Az a véleményem, hogy a làny miutàn naptàrozott, meg mindenféle fehérneműbe ostoba feladatokba mutogatta magàt, kicsit nevetséges azzal, hogy még
nincs itt az ideje a szexnek. Hàt a petting az mi?
Kriszröl nem mondom semmit, a pàrom szerint neki kéne nyerni.
Teo,Zsófi nem sok vizet zavarnak. A szerkesztők nem is akarjàk mutogatni őket.
Sàri, nem értem őt. Hogy hagyhatja valaki, hogy ennyire bàntsàk. Én biztos nem kullogtam volna ki a nyugiból senki kedvéérg. Föleg miutàn olyan alpàri megnyilvànulàssal fordult hozzà Iza.
Viki. Nem tudom toleràlni a hozzà hasonló gonosz embereket. Én az ilyeneket kerülöm, és kész. Olyanok mint a virus.
Dave. Ő az rtl beépitett bohóca. Tuti. Hogy mi a dolga ? Mióta kihivta a Vikit, az rtl nyiltan a csaj mellett kampànyol. Biztos, hogy Viki megy vissza, ez csak a sok Simon rajongónak szól majd , higy làm mégsem làttàk jól, és nem volt Viki olyan aljas...bàr most lehetne Krisz tàbor is, mert ha akkora Traktoros Vikire hallgat, most ő lenne kint.
Remélem Simon jó pénzért hallgatja el a kikerűlésének valódi okàt.

Szentpeter 2014.02.16. 18:02:03

@ejszi2: És természetesen te végig higgadtan kezeled a problémát..

Az utcák kiürülnek,kezdődik a párbaj emberek !

Miközben az éterben maximum 1000 ember sikoltozik....

tena_lady 2014.02.16. 18:10:36

@Szentpeter: Én nem. :)

Visszaolvastam kicsit, mert nem találtam online-t, hogy akkor most volt-e vagy sem, de nem láttam, hogy bárki írta volna. Persze tök kómás vagyok két nap alig alvás után, így lehet, hogy átsiklottam felette. Ugye nem volt tegnap online?

Charlotte elleni érveket nem igazán értem. Azért, mert a többi villalakó nem hiszi el, hogy szerelmes, még lehet az. Józsin még kevésbé látszik. Egy 20 éves egocentrikus VV-s, aki sose volt még szerelmes - maximum magába - az hogy tudná ezt megállapítani? Ez most több emberre is vonatkozik. Meg hogy hamar abbahagyta a sírást Simon videóüzenete után. Öhm...ez most az összevágott jelenetekből derült ki? Komolyan már... Egyébként szerintem amellett, hogy szomorú volt, hogy nem találkozhat vele, azért örült is, hogy láthatta. Ha valaki szerelmes, akkor egy pillanatnak is elképesztően tud örülni. Jobban, mint bármi másnak. Én fel nem fogom...mintha itt is többnyire olyan emberek lennének, akik még nem voltak szerelmesek. Vagy olyanba, akibe nem kellett volna és azt hiszik, hogy a másik fél csak hazudhat. Na, mindegy. Mint játékosról sajnos nem nagyon esik szó róla, pedig a taktikusabbak közé tartozik, aki nem csak egy előző napi anyázás alapján rakja a jelét. Érik egy Izával való párbaj. Hát nem tudom. Igazából én egyiket se ejteném még ki. Arra ott van Zsófi.

A Trisztán és Izolda sztori meg elsüllyedt, mint a Titanic. :(

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.02.16. 18:16:11

@gothikaaaaaaaaaa: " Sàri, nem értem őt. Hogy hagyhatja valaki, hogy ennyire bàntsàk. Én biztos nem kullogtam volna ki a nyugiból senki kedvéérg. Föleg miutàn olyan alpàri megnyilvànulàssal fordult hozzà Iza."

Sári ugyanolyan, mint én, és én sem szóltam volna semmit, mert nem akarnám megbántani Vizát. Ilyenkor inkább visszafogja magát, és emiatt megy tönkre (ez látszik is rajta, meg a tegnapi online-ban mondta is Dévnek...). Meg ugye Sári nem ember (Viza mondta), ahogy rám is sokan mondták már...

Szentpeter 2014.02.16. 18:16:43

@tena_lady: Higgadt értékelés...
Az emberek már csak olyanok, ha azt mondják neki hogy rezsicsökkentés van, akkor azt azonnal elhiszik..
Azt látnak, amit látni akarnak..

Mrs. Clayton 2014.02.16. 18:17:44

@ejszi2: most néztem meg a Hogyvoltos házi szavazáson 1%-kal vezet Dév, a VV Attinál még mindig Viki vezet egy kicsit, de 2 nappal ezelőtt még 30-70 körül volt az arány, szóval a változás országos tendenciát mutat
megjegyzem a hogyvoltos szavazás az első kiesőt egyértelműen megmutatta míg attila szavazói nem reprezentálták megfelelően a szavazó közönséget

Ejoy 2014.02.16. 18:31:50

leszarom, hogy homár kinek az embere, vikinek ki kell esnie, mert aljas, és nem így kell "játszani"! gusztustalan primitív ember. ha homár megy vissza, azt hamar kihívják és kiesik mert tapló, de ha viki, akkor befosnak, nem merik kihícni, és még sokáig kell lesni a gisztustalanságait.

Schlomo Goldberg 2014.02.16. 18:34:11

Komment árfolyamon felvettem egy long pozíciót.

CukIság 2014.02.16. 18:36:14

@King of Shadows: hu, örülök, hogy még írsz ide, attól tartottam, tényleg besokalltál. Megnéztem ezt az Izás videót, és megértem Sárlottot, hogy szó nélkül kiment, mert nem akart veszekedni; de a helyében én nem mentem volna ki. Ez szerintem egyszerűen önértékelés dolga. Sárlott fél Izától, ha ennyire könnyen enged neki, és elfogadja Iza ítéletét magára nézve ("én nem tartom embernek"). Ha Sárlott saját magát nem vetné meg, ha biztosan tudná, hogy ér annyit, mint Iza, akkor nem hagyta volna magát, és szépen megmondta volna, hogy Izácska, most vársz a sorodra, majd akkor jössz be, ha én már végeztem, pont. Addig meg menj be a mosókonyhába vagy a szaunába avagy ahová akarsz, mert most még én vagyok itt.
Látod, Iza már nem volt olyan határozott Vikivel, mint Sárlottal, pontosabban Viki még határozottabb, mint Iza, és fütyült arra, amit Iza mond. Nehéz gyakorolni az önértékelést, de muszáj. Sárlott tanulhatna Józsitól :) Józsi a saját önértékelése egy részét átadhatná neki, akkor nagyjából rendben lennének mindketten.

Tompó 2014.02.16. 18:40:37

hajrá viki :DDDD mikor kezd a buli?

ne most (CX) 2014.02.16. 18:42:53

@lami+: Iza készül Viki pótlására, persze a saját üvöltöző ribanc módjára, mint akit nem fizetek ki.

Tompó 2014.02.16. 18:43:31

Báttya csaja(Nénnye) meg tök úgy néz ki mint Májli Cirkusz mielőtt még menő ribi lett..nem?

ne most (CX) 2014.02.16. 18:44:51

Józsi nem király, hanem egy lusta csicska.

CukIság 2014.02.16. 18:49:11

@King of Shadows: az életben folyamatosan vannak olyan helyzetek, amikor az egyik ember megpróbál a másikon úgy átgázolni, hogy megveti. Ez nagyon durva játszma és rettentően gyakori, komolyan foglalkozni kell az önbecsüléssel, mert akár öngyilkosságba is lehet kergetni vele valakit, az egyik legdurvább hír mostanában a fehérvári középiskolás fiú volt. És Viki konkrétan mondta is ezt a mondatot: "Legyetek öngyilkosok!" A lelki terrort nagyon komolyan kell venni, Sárlott (és mindenki más) saját érdeke, hogy ilyen esetben felvegye a kesztyűt és ne hagyja magát.

csiberibe 2014.02.16. 18:53:52

szeretném, ha Viki maradna, de tehettek egy szívességet, és bent tarthatjátok Dávidot, mert nagyon tanulnom kellene, és ha Dévfiú marad, napi egy órával kevesebbet nézem a tévét :))

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.16. 18:57:27

@nosce: Hiába küldöd Vikit Kínába, visszajön a csicskafattya. Nem lehet megszabadulni tőle soha.

Mrs. Clayton 2014.02.16. 19:06:10

@CukIság: szerintem Viki nagyon is vágyik arra, hogy valaki vele is cicázzon, és kva irigy hogy még egy traktoros vagy orál sem megy rá, még mata részegen sem, ezért mondta sári-simon párosnak, h legyen öngyik, mert irigy és féltékeny
nézd meg h a zsoltnak is milyen alpári módon dugdozta a nyelvét a partin, hogy simul bármelyik fiúhoz, anno a lacihoz is
a viccelődése is innét jön, mert szeretné magára felhívni a figyelmet, aztán ha azt nem kapja meg akkor aljas támadásba kezd

ejszi2 2014.02.16. 19:07:42

Rájöttem, hogy miért akarja szájmon, hogy viki bent maradjon:
Ha ki esik viki, akkor simonságra -a hard core fan-ok kivételével- a kutya se lesz kíváncsi.

@Jess G: Lehet most azt mérik fel, hogy ki tud jobban hatást gyakorolni a szavazókra.
ÖFI vagy a bulvár.

Lehet, ha viki esik ki, akkor lilut vagy bencét kicserélik atira :)

gothikaaaaaaaaaa 2014.02.16. 19:08:10

@King of Shadows: akkor rajta , változtass. Ne hagyd , hogy bárki is semmibe vegyen.
Nem attol vagyunk,jók vagy rosszak, hogy eltürjük a megalázást . A tetteink minősitenek.

tena_lady 2014.02.16. 19:09:32

@CukIság: Szerintem ezt a kettejük közti "csatát" nem Iza nyerte meg. Hangos volt, arrogáns és önző, Charlotte meg nem. Okos enged. Felvenni a kesztyűt sokkal fárasztóbb, mint kikerülni a konfliktust. Kíváncsi is leszek, hogy akik mindenbe belelovalják magukat, pár hónap múlva milyen idegroncsok lesznek. Iza és Aurelio ki fognak készülni.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.02.16. 19:17:11

@CukIság: Hogy legyen bármilyen önértékelése szegénynek, ha mindenki prostizza, ha kell, ha nem? Holott nem volt prosti, és ötven pasival se feküdt le, nem hogy félezerrel.

Egyébként meg Sári a játék elején megmondta véleményét Teónak, és amiatt tört el Teó keze. Még egy olyat nem akar, ezért is inkább elvisel mindent. Azt a kéztörést is teljesen magára vállalta, pedig nem is ő volt a hibás!

Egyébként Vizát egy perc alatt ki tudná dobatnia a játékból, ha akarná, de nem akarja. Pedig nem lenne nehéz "megtépetnie" magát vele. Már csak azét sem, mert Sári egyáltalán nem hülye, csak élőben nagyon ... óvatosan fogalmaz. Vagy, ha ő nem tud összerakni két értelmes mondatot, akkor én sem. Élőben mondjuk nekem is sokkal nehezebb...

Nem akartam ezt leírni, mert senkit sem akartam megbántani - már megint - de ha már leírtad Te, akkor mindegy. Sárinál tényleg fennáll az öngyilkossági kísérlet veszélye, de nem Viki miatt, hanem azok miatt, akik ész nélkül prostizzák, itt kint. De már megint hiába kérném, hogy azt hagyják abba, mert nem törődnek vele...

Mrs. Clayton 2014.02.16. 19:17:31

@ejszi2: én Dávid drukker vagyok, vagyis inkább Viki ellendrukker és gyakorlatilag az ő táborából egyiket sem szeretem, mert álláspontom szerint ők a gonoszok, vagyis jobban hajlamosak érzéketlenek lenni és a másikat alázva szivatni és én ezt nem szeretem
sokkal jobban viselem az, ha valaki csak buta és öntelt, vagy faszpörget nyilvánosan, vagy okoskodik, vagy ribanc, vagy leszbi, mintha nem buta annyira, de a másikat alázza, szekálja,kiröhögi, beszólogat neki ilyenek
ezek az utóbbiak a legaljasabb dolgok, amit soha sehol nem tolerálok
és az egészben az a leggusztustalanabb, hogy az ilyen kis mocskok összeállnak és szétszedik a gyengébbet
kíváncsi vok hány olyan szavazó lesz, akit az erősebbek szekáltak alsó tagozatban
sztem a szekálók lesznek többen

mercsi 2014.02.16. 19:20:08

@csiberibe: na ezzel én is hasonlóan vagyok :) nagyon drukkolok Vikinek, de ha ő esik ki, akkor legalább felszabadul egy csomó időm, mert nem nézem többet :D

mercsi 2014.02.16. 19:21:29

@King of Shadows: ti nem láttátok, hogy mikor kijött Csárli a nyugiszobából, akkor konkrétan vigyorgott? Nagyon jól tudta, hogy ezt le fogják adni, és majd mennyire fogják őt sajnálni, Izát meg majd tajparasztozzák...

Veder1 2014.02.16. 19:24:16

@mercsi: ja, biztos azért vigyorgott, nem lehet ezer más magyarázat erre.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.02.16. 19:27:52

@mercsi: Láttam, de nem azért vigyorgott. Nála ez érzelmi kontroll. Ha megpróbálja viccnek felfogni a dolgot, nem pöccen be, és nem lesz veszekedés. Ahogy a sírás ellen meg nagyon jó módszer az "adrenalin-termeltetés", vagyis fel kell hergelni magad, és nem fogsz sírni...

mercsi 2014.02.16. 19:29:27

@King of Shadows: hát nekem nem úgy tűnt, mint ahogy te láttad, de lehet, hogy neked van igazad :)

ne most (CX) 2014.02.16. 19:29:36

@mercsi: Vigyorgott - tegyük hozzá kínjában, mert néhény surmó érzelmi intelliganciája annyi, mint egy hasmenésnek.

ejszi2 2014.02.16. 19:31:53

@ne most (CX):
"néhény surmó érzelmi intelliganciája annyi, " mint csárliban a gerinc ;)

És most fight! (az új post-ban
hogyvolt.blog.hu/2014/02/16/valo_vilag_6x36_david_vagy_viki)

:D

mercsi 2014.02.16. 19:32:05

@ne most (CX): te honnan tudod, hogy kínjában? ugyanannyira feltételezés, mint az én verzióm :)

ejszi2 2014.02.16. 19:32:47

pontosabban:
hogyvolt.blog.hu/2014/02/16/valo_vilag_6x36_david_vagy_viki

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.02.16. 19:40:18

@mercsi: Nézd, a 85-ös EQ-m néha azért jó valamire, pedig többnyire csak a baj van vele... :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.02.16. 19:46:16

@mercsi: Azt nem skálával mérik... Az átlag férfiaké 42, az átlag nőké 47. :)

mercsi 2014.02.16. 19:48:26

@King of Shadows: akkor kicsit offolok: hol méretted? vagy ez hogy működik? érdekelne, beneveznék én is egy mérésre.
amúgy érdekes kérdés ez az EQ, ugyanúgy, mint az IQ. "Az IQ az, amit az IQ teszt mér." :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.02.16. 19:58:30

@mercsi: Most így hirtelen ezt találtam: www.kiskegyed.hu/teszt/268 . Ezen 155 pontot értem el, de a hivatalosan használt teszteken 100 a maximum, azt hiszem. Amikor pszichiáter mérte nekem (több is, különböző időpontokban), ott lett 85...

CukIság 2014.02.16. 20:07:07

@Jess G: abban én is biztos vagyok, hogy Viki problémája alapvetően a nemiséghez köthető, ebben a tekintetben elég bizonytalan. Azt még nem néztem meg, hogy milyen szerelmi tanácsokat ad Pinkinek (úristen, nem voltam rá kíváncsi) és ezt a zsoltis-nyelves dolgot sem láttam, de azt észrevettem, hogy bár adja a lazát, van benne egy jó adag merevség. Mármint valamennyire azt érzem, hogy nem tudja beleélni magát mások lelkiállapotába, és inkább külső szabály alapján ítél két ember viszonyáról. Mereven ítélkezett Simon-Sárlottról, Teodóráról, és még Dorkáról is, pedig ő a barátnője. Sőt, még Izát is egy külső szempont alapján ítélte meg: az emberek ne lássanak irigynek, mert az nem vet rád jó fényt. Tehát nem az érdekli, hogy xy belül min megy keresztül, hanem hogy ez a társadalmi szabályoknak mennyire felel meg vagy sem. Bizonyára a fiúi sem feleltek meg eléggé a társadalmi elvárásoknak, ezért csalódott bennük. (És ő maga sem felel meg a társadalmi elvárásoknak, rá nem lehetnek büszkék a szülei). A hízását is ezzel magyarázom, gondolom, a csalódásba hízott bele. És ha dagi, akkor legközelebb nem kell senkit közel engednie magához, hiszen nem vonzó, és így legalább nem fog újra csalódni. Elég sok nő választja ugyanezt a stratégiát. A hízás mögött gyakran a csalódottság áll, kevés a boldog, kiegyensúlyozott kövér ember.

ezis? 2014.02.16. 20:21:39

@King of Shadows:

Szia!

Leteszteltem magam, 145 pont, nő vagyok.
Mire következtessek ebből?

Kösz a válasz előre is!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.02.16. 20:31:21

@ezis?: Szia!

Az nagyon magas. :) Ha megtalálnám a hivatalosat, jobban tudnám, de azt levették a netről. :( Illetve gondolom, hogy az hivatalos, mert azt pszichiáternél is láttam, ez - amit belinkeltem - egy másik...

CukIság 2014.02.16. 20:31:30

@tena_lady: ebben igazad van, Sárlott nyert azzal, hogy a többiek megsajnálták. De mondok neked valamit: "A szánalmat ingyen adják, az irigyekért meg kell küzdeni." Hosszú távon nem jó arra építeni, hogy gyenge és szánnivaló vagyok. Amikor Dávid próbálta sajnáltatni magát, hogy ő lyukas cipőben kénytelen járni, az egyenesen kabarészámba ment, és a kinti világban is tömegek vannak, akik az életüket az áldozat-mentalitásra építik, szerintem roppant helytelenül.
Egyébként én valami mást láttam abban, hogy Sárlott azonnal felpattant és kiment, ahogy Iza kiküldte. Mégpedig azt, hogy ez számára kényelmesebb megoldás volt, kényelmetlenebb lett volna maradni. Nem azért, mert kényelmetlen veszekedni, hanem azért, mert kényelmetlen az a szerepjáték, amit Simon felé játszik. Elképesztő volt látni, ahogy a pillanat tört része alatt megváltozik, kifelé menet mosolygott, a villában magabiztosan, felszabadultan beszél Izáról (ebben a tekintetben önazonos volt a viselkedése); aztán ahogy bement a szobába, megint felvette azt a szipogós, nyöszörgős, halkan gügyögős maszkot, amilyenek ő a szerelmes nő viselkedését képzeli (nem ilyen).
vimeo.com/86814261 itt lehet látni, hogy noha Viki egyértelműen őmiatta támadja Simont, Sárlott itt is úgy viselkedik, ami szeritned nyerő stratégia, azaz magára hagyta Simit, kivonult cigizni, és azt mondta, "őt hagyják ki az egészből, mert ők két különböző személy". Namost, ha számára Simi jelentene valamit, ha egy picit is kötődne hozzá, akkor képtelen lett volna magára hagyni, képtelen lett volna ennyire mereven leválasztani magát arról, hogy Simont épp csúnyán ALÁZZA Viki. Tehát amíg Simon kiállt Sárlottért, Sárlott soha nem állt ki Simonért, szerinted ez ügyes taktika, szerintem pedig ha valaki szerelmes, akkor nem kell taktikáznia.
Tehát, ha én szerelmes vagyok, és Iza kiküld a nyugiból, ahol éppen Simonnak akarnék üzenni valamit, akkor nem azért harcolnék elsősorban, mert Izával feszültséget akarok generálni; hanem elsősorban azért nem engednék neki, mert AKAROK Simonnak üzenni, nekem ez FONTOS, ezt mindenképpen meg akarom csinálni, és Iza hagyjon békén addig, amíg ezzel nem végzek. Mert számomra, ha szerelmes vagyok, KÉNYELMESEBB állapot a szerelmemnek való üzenetküldés, mint ennek a lehetőségnek a feladása.
Sárlottnak viszont KÉNYELMESEBB volt a lehetőség feladása, mint a helyzet kihasználása.
Simon felé sírós-picsogós-motyogós-gügyögős; a többiek felé hangosabb, vigyorgóbb, magabiztosabb a kommunikációja.
Tökéletesen nyilvánvaló, hogy csak szerepet játszik, hogy nem őszinte, hogy csak érdek fűzi Simonhoz (ugyanilyen érdek fűzné Dávidhoz vagy Alonsóhoz, Vettelhez is, akiket Iza említett).
Iza nem bírja elviselni ezt az érdekvezérelt viselkedést, és ez azért is biztosan így van, mert állítólag valóban igaz az, hogy visszautasította a lehetőségét annak, hogy Alonso vagy Vettel megdugja. Inkább a maga erejéből próbál boldogulni, modellként, és a kurválkodástól kirázza a hideg.
legalábbis jelenleg így látom, lehet, hogy később majd változtatok a véleményemen, ahogy a játék tovább folyik.
De ebből a jelenetből számára az derül ki, hogy Sárlott számára nagyon érik egy párbaj Izával, és azon biztosan el fog vérezni.

CukIság 2014.02.16. 20:46:40

@King of Shadows: valószínűleg mindnyájan úgy vagyunk, hogy valamennyire saját magunkat vetítjük bele a szereplőkbe, tehát azt látjuk beléjük, amilyenek mi magunk vagyunk. Ez talán jó, talán nem jó; de azt elég sokszor lehet látni, hogy valaki azt állítja: xy tutibiztosan nem követhette el ezt vagy azt a dolgot, mert jól ismerem, mert tudom, hogy ő nem tenne ilyet, kezeskedem érte. Nagyon sokan fáztak már rá a megelőlegezett bizalomra (na persze a megelőlegezett ítéletre meg ugyanannyian, ha nem többen fáztak rá).

Empty Bee 2014.02.16. 20:46:40

Józsi barátnője nyerje a VV6-ot!

ezis? 2014.02.16. 21:02:32

@King of Shadows:

Ok, magas, de mire jó ez nekem a való világban? :)
Eddig még nem sok hasznát vettem, sőt! :(
/57 év tapasztalata./
Amúgy ha lehet viszonyítani a valódi teszthez, akkor ez cca. 80 pont lenne.

Sziklaöklű Joe 2014.02.16. 21:03:59

Vikikét a villába,
Dávidot a cicába!

CukIság 2014.02.16. 21:56:42

@King of Shadows: nekem ez jött ki:
A teszt végéhez érkeztél!
Pontszámod: 170

A következő értékelés vonatkozik rád:
A megérzéseid szinte kivétel nélkül helyesek, általában mindenki meg is bízik benned. A környezeted elismer, mert megértő és elfogadó vagy. Érzékeny figyelemmel hozod a döntéseidet és kezeled a helyzeteket, embereket. Viszont kicsit szeszélyesnek is tartanak - erre figyelj!

(volt eszetlen kérdés is, szóval ez nem túl komoly).

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.02.16. 22:18:03

@ezis?: Hát ... elő szokott fordulni, hogy "érzed" mások hangulatát, és érzéseit? Könnyen le tudod olvasni mások személyiségét? Erősen visszahatnak rád mások érzelmei? Időnként érzel ... késztetést, hogy manipulálj másokat? Ápolgasd mások lelkét? Mert ilyesmiket szokott okozni...

pink ninja 2014.02.17. 02:41:07

@King of Shadows: en ezen 165 pontot ertem el, majd egyszer lehet hivatalosan is csinalok egy ilyen tesztet. :) bar azt hiszem eleg jol ismerem magam :)
Ha neked itt 155 nekem meg 165 akkor ez a teszt nem a legmegbizhatobb :))))
süti beállítások módosítása