Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x35 - VV Iza lett a villa trollja

2014. február 15. 20:00 - sixx

A tegnapi adást Lilu vezette fel, ha jól láttam, ún. kőmosott szteccsfarmerben, amit az öltöztető 1987-ből szedett elő de szóltak a Casucci-gyárban, hogy kéne a múzeumba, köszi. A villában sajnos annyira nem történnek az események, sőt, kibaszottul nincs semmi, hogy egy összefoglalót összerántani nagyjából olyan embert próbáló feladat lehet, mint mondjuk Báttyából esztétát faragni. Az első képeken egy fekete hajú, puffadt, kiélt arcú nő látunk egy ágyon, láthatóan rosszul aludt, most egy pink, leopárdmintás (a Győzike-kolleksön Bejja fantázianevű darabja) fürdőköpenyben kavargatja a kávét, jézusom, ez Pink Zsófi.

Screen Shot 2014-02-16 at 7.30.00.png

Felöltözik, és sminkel, így egy fokkal jobb a helyzet. Táncikálva megy ki a cigizősarokba, ahol Vikitől azt kérdezi, Debilió részegen miért kedves. MERT BE VAN BASZVA, AZÉR’. Viki kicsit stuffolja, hogy adjon neki egy csókot, oszt akkor majd kiderül, hogy mi az ábra. Igen, ez az összefoglaló egyik szegmense. A vége az, hogy Debilió ad neki egy csókot magától. Szóval akkor mostan ez szerelem. Közben azért Iza is előkerül, aki hajsütővassal, hajlakkal, fésűvel és hajszárítóval igyekszik magából nőt faragni, kevés sikerrel. Ő is beleszól a Debilió-ügybe, vigyázz vele, mert baszni akar, ha veled nem megy, akkor majd rákucorodik Bugyitlanra. Ezt eddig is tudtuk.

 Báttya percei következnek, mert a lakók úgy döntöttek, hogy a fasz se kíváncsi Szájmonra, jöjön be Báttya nője, Nénnye a villába negyedórára. Mindehhez egy szavazás kellett, ami újabb alkalom volt arra, hogy 501 kiboruljon, ismét azon, hogy a többiek továbbra is kamunak tartják a Simonságot. Nénnyét én így látatlanba vagy egy kigyúrt negyvenesnek, vagy egy ostoba plázacicának képzeltem el, ehelyett egy 18 év körüli csaj jött be, a fején a kötelező szponzorsapkával, a villa környékén ott kószálhatnak a cég ügynökei nagy zsáknyi fejfedővel, és aki arra jár, annak a fejébe húznak egyet. Nénnye kedvesnek tűnik, és sokat csókolgatja Báttya permanensen arrogáns mosolyra húzódott ajkait. Az egészben a legjobb persze Báttya készülődése volt, egy fél üveg kölnit magára öntött, és pózolt, de hát ezért szeretjük.

Nem estem össze, és nem is dicsérsz meg?

A Valentin-nap miatt kiboruló 501-et látva Iza úgy dönt, hogy neki is műsort kell adnia, mert úgy 5 percig mindenki leszarta, és ne már, akit állítólag Alonso is meg akart kúrni, azzal foglalkozni kell, így látványosan bevonul a hálóba és zokogni kezd. Dorka és Viki megy vigasztalni, mi bajod, hallode, hát először is széjjelment a szempillám, ez a nagyobbik, másrészt haza akarok menni, harmadrészt van egy faszi, aki ott van kint, én meg itt bent. Dorka vigasztal:

És ez csak rosszabb lesz.

Iza kinti kapcsolata MÁSFÉL HÓNAPIG TARTOTT, és halkan megjegyezném, hogy nem volt sírásrívás akkor, amikor Zsóti szájában matatott a nyelvével, vagy amikor Bugyitlannak smárolt, és nem emlékszem könnyekre akkor sem, amikor Debilió ajkaira cuppant rá, sőt, akkor is szárazak maradtak a könnycsatornák, amikor Traktoros őszinte csókjai borították a puffadt arcát, szóval Iza, KUSSOLJÁL.

 501-nek jobban sül el a nap, mert Szájmon a villa előtt áll szponzorsapkában és üzen egy szétesettet a tévén keresztül, amitől 501 először kicsit szomorú lesz, és bemegy a nyugiba, hogy ott szomorkodjon, erre bazdmeg Iza kitalálja, hogy az ő szomorúsága még nagyobb, és beront a nyugiba, 501, eriggyé’ innét, most én marcangolok önt, nem te. 501 köpni-nyelni nem tud és kijön, a villában mindenki csak néz, mint baloldali politikus a vagyonbevallás kitöltési útmutatójára, Viki meg röhög Iza bunkóságán. 501 inkább bemegy a hálóba és válaszol Szájmonnak az egyik kamerába. Meglepően őszintének tűnik, amit mond - ez a nő örülne neki, ha valaki kihívná, és kint hagyná.

Rendeznek megint egy “kérdezzük a párbajozókat, azok meg őszintén válaszolnak” félórát, amit a davidisták bojkottálnak, mert csak. Viki beül középre, a davidisták látványosan szarnak a dologra, de persze fülelnek, Báttya, Debilió és Bugyitlan ott is marad a nappaliban a tetemrehívásra, szóval ennyit a bojkottról. Viki Ludas Matyinak tartja magát, mint kiderül. Egy kisebb vita kialakul, hatalmas meglepetésre, és Dávid nagyon leszerepel, mert ügyvédtanonc létére nem tud válaszolni egy neki feltett kérdésre, és most nem a kötelező mellébeszélésről van szó, hanem konkrétan arról, hogy ostobaságokat beszél.

Screen Shot 2014-02-16 at 8.10.06.png

Az utolsó szegmens természetesen a Zsóti-Dorka franciaágyas éjszakáról szól, amitől a hideg rázott az első perctől kezdve, hiszen mindenki ezen a két emberen keresztül éli ki elfojtott szexuális vágyait, Zsótit ananásszal tömik a fiúk, hogy ne legyen savanyú az ondója, Dorkát meg tulajdonképpen felszólítják, hogy kúrjon. Dávid hasznos tanácsi között az óvszerhasználat és pozitúrák is szerepelnek, itt már a rosszullét kerülgetett, de frankón. A szerelmespár bement a nyugiba, ahol vérvörös franciaágy és rózsaszirmok várták őket, bezzeg Gigit meg Dzsörzét egy szállodába vitték ki két körrel ezelőtt előző körben, na mindegy. Akkor volt is dugás, hadd tegyem hozzá sietve, míg itt nem, mert Dorka nem akarta, Zsóti meg nem erőltette (de ha jól láttam, a farkát csak kiverette Dorkával a paplan alatt.) Pedig amikor a szobát meglátta, Debilió a következőt üvöltötte oda Zsótinak:

Bazdmeg, aztakurvaéletbe, ha itt nem csinálod meg, sehol.

Ma este párbaj. Hajrá Viki. És igen, szavaztam is. Ja, bónusz kép a franciaágyról ábrándozó Pinkről, mert megérdemlitek:

Screen Shot 2014-02-16 at 8.11.53.png

Címkék: vv6
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FawltyTowers 2014.02.16. 15:54:51

@sixx: nem akarom és nem is akartam eldönteni semmit sem helyetted, sem mások helyett. Mindössze leírtam, hogy látom. De ez nem baj.

@CukIság: Laci rokonszenvvel állt sokszor Viki mellett, amíg bent volt, mert a többiek annyira ignorálták a jóembert, hogy nem volt kihez szólnia. Most viszont leköpi. Megy ez itt, ebben a medencében, mindenféle formában.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.02.16. 15:56:05

@ejszi2:
:)))
Imadom a csajt,tiszta idegbeteg :))

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.16. 15:56:52

Hajráááááá Dávid! Le Góliáttal, azaz Godzillával, szóval Vikivel! Viki te ganééééé!

CukIság 2014.02.16. 15:56:57

Elég különösnek találom, hogy miközben Sárlott főzte ki a nagy tervet, Viki kiejtetését, a "szívszerelme" Vikire szavaz. Már csak ebből is lehet tudni, hogy ez a két ember semmiben sem képes együttműködni, képtelenek lennének kint kapcsolatban maradni.
Simon ezt írta VVAttila oldalára: "én a kivire szavazok!! ti meg arra, aki szimpatikusabb. de értsétek meg, a simonság akkor várna rá ha minél később esne ki, az jobban bántaná."

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.02.16. 15:58:41

@lami+:" Szerintem csak egy fidesz szavazó süllyedhet annyira mélyre, hogy vikire szavazzon. '

Eltévesztetted az oldalt. Ide akartál menni:

www.origo.hu/itthon/20120221-gyurcsany-ferenc-evertekelo-beszedeben-kevesebb-orbant-kivant.html

Asztán maraggyá is ottan, sztm.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.02.16. 16:01:39

@CukIság:
Krisztiánnal jobban spanol Orálió mint Dávidkával, kizárt hogy Auráléió és Krisz párbajozni fognak.
Az hogy beszittyózva Kriszájszek azt mondta ha nem változik Orál akkor viszi ki a faxba....azt már el is felejtette Aurélió,mert olyan rövid távú memóriája van mint egy aranyhalnak :P

ejszi2 2014.02.16. 16:03:04

@ミラ: jól beszélsz

Nézd meg vv ati fb oldalát, na ott izzadnak csak igazán a simon ügyön :)

Sőt most épp simonság véleményét posztolta ati.

csiberibe 2014.02.16. 16:04:31

@ミラ: másrészt a politikának meg a VVnek semmi köze egymáshoz

most nem mindegy, Viki vagy Viki? :)))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.02.16. 16:09:31

@lami+:
Most besírtam. Olyan szépen írtad. Amúgy gyanítom, hogy nem ez az egyetlen dolog az életben, amit nem értesz.

FawltyTowers 2014.02.16. 16:12:09

@lami+: Alexának is tönkre ment a jövője, szétfoszlottak az álmai, ha ezen a vonalon kell maradni. Valamint így jár majd mindenki, aki nem nyeri meg a VV6-ot, akit kivisznek párbajra és kint marad. Nem újdonság ez.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.16. 16:12:20

@Farmotorosgiliszta: Gyere csak be 5 percre a nyugiba! Meg kell beszélnünk a kapcsolatunkat.

ejszi2 2014.02.16. 16:15:17

@lami+:
Muhaha, ugye tudod, hogy ez csak egy játék??

Ez az eszme futtatás felemelte a kommentelést a csúcsra. Szólni kell az NMHH-nak, hogy kapcsolja le az internetet, mert innen már nincs tovább.

A véleményem:
Szájmonnak az volt az álma, hogy vv-t nyer. :DDD
Kiűzni a gonoszt a villából. xDDDDD
"villalakóknak ez az életük." mega LOL

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.02.16. 16:16:59

@lami+:
Simonka szarul játszotta játékot, akkor csicskult be mikor meglökte Sárlottét. Most akkor melyik volt az igazi énje simonnak, az a körömnövesztős féleszű, vagy a rövid hajú egész nap az ágyban eszkimópuszizó óvodás ?
Mert nálam egyik sem jött be.
Néha azt sem értettem mit beszél, sztem ő sem.

BKV reszelő 2014.02.16. 16:17:20

@nowo1: Fasz vagy. Az is voltál, az is maradtál. ...és ki ez a simi meg viki, meg sárlik vagy mi?!

lopiciG 2014.02.16. 16:20:19

Elindult a ketrecharc? :))
Mi lesz itt 8-kor?

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.02.16. 16:21:53

@lopiciG:
Vérbe és g*cibe fog úszni minden.
A Dávid tábor felvágja az ereit, a Viki tábor meg önkielégít rá :)

ő-szinte 2014.02.16. 16:24:03

@én már a fény gyermeke vagyok: azért gépzsírt vigyél neki ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.16. 16:24:41

@Farmotorosgiliszta: Mégjóhogy! Egy farmotoros síkosító nélkül? Hová vezetne ez?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.02.16. 16:26:09

@Farmotorosgiliszta:
Gondolod, Bugyitlan kőcsönaggya? Mármint az eszközt - mielőtt felvágja az ereit.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.02.16. 16:26:19

@CukIság: Jó, írd le nyugodtan, hogy gyűlölöd szegény Sárit, aztán kész! Legyen meg az élvezeted! Állandóan csak őt rugdosod, és bármit csinál, neked az nem jó! Remélem gyorsan kiesik szegény, és nem fogjátok tönkretenni...

Én meg eltakarodok innen a faszba, mert ezt már nem lehet elviselni...

lopiciG 2014.02.16. 16:26:25

:D
és pont most fogyott el xanax...
tiszta ideg vagyok megint

Mrs. Clayton 2014.02.16. 16:26:39

most nézem h VV Attilánál 1160-917 az állás Viki javára, lehet hogy mégis csak a Dávid megy vissza? elég folyamatosan jön fel

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.16. 16:27:13

@ő-szinte: Rajta vagyok a témán. Gépzsír, farmotor, megfelelő bőr és izomzat.

FawltyTowers 2014.02.16. 16:29:38

@Farmotorosgiliszta: ugyanígy vagyok simonsággal kapcsolatban, pedig nagyon figyelem, mit beszél. Csárli nem fogja bírni ezt nullahuszonnégyben.

@lopiciG: nyolckor csak öfi lesz, a vér majd később folyik. :)))

ejszi2 2014.02.16. 16:29:50

@Jess G:
Persze, VV ati oldalán lévő szavazás annyira megbízható. :)

2 napja kampányol dév mellett, persze, hogy jön fel.

Az fb oldalát pedig lassan nyugodtan átkeresztelheti VV Vikit utálok hivatalos oldalára.

ejszi2 2014.02.16. 16:30:43

@lopiciG:
Nekem van még küldök párat mail-ben.. ;)

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.16. 16:34:36

@PanDaNaci: Köszcsi. Nekünk balneológusoknak ez az indulónk.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.16. 16:41:16

@lami+: nem bíróság ez, hogy elévüljön akármi... ha zavar valakit, mit tett, megváltozik valami? na csak úgy kérdem.
mindenkinek tönkremegy kvázi az élete, aki bemegy és nem nyer ilyen alapon. pont nem érdekel. ő választotta, hogy bemegy és ő nem tartotta magát a saját tanácsához, hogy hideg fejjel kell állni ahhoz, ha valaki oltogat. egyébként meg bőven baszogatta ő is a többieket. aurélió jeleneténél is pityeregtél, hogy szegényke, mert simon bevitte a pókot és ahogy elmondta a nyugiban, direkt ki akarta akasztani? vagy mert felhúzta magát zsóti egy árva kérdésén és egyből nyúlkált a cuccaihoz? vagy ezek már elévültek?

@csiberibe: ezt is írtam az elején.

csiberibe 2014.02.16. 16:43:13

@ミラ: szelektíven látok. Bocs:)

FawltyTowers 2014.02.16. 16:47:49

@ミラ: szelektív memóriákban bővelkedünk kis hazánkban. :))))

zaphodbeeb 2014.02.16. 16:52:06

@sixx: nekem is az a véleményem, hogy hiába hülyézett, inkább magát égette vele. Meg amúgy is viszatér majd valami nick-en. Elfér itt a neten.

Bunny Munro 2014.02.16. 17:06:22

az volt már, hogy Józsi mily udvariasan félrelökte (amúgy szerintem tök aranyos) csaját, mikor jöttek kifelé a nyugiból?

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.16. 17:10:42

@Bunny Munro: Az jó jelenet volt. Nénnye kezéből majdnem kiesett a kapa.

nosce 2014.02.16. 17:16:33

@Bunny Munro:
miért? nem a királyt illeti az elsőbbség ? Meg is korbácsoltathatta volna, de reméljük tanult belőle a csaj.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.16. 17:18:50

@nosce: cserébe az első éjszaka joga is őt illeti, ami a saját barátnőnél előny.

nosce 2014.02.16. 17:27:30

Ma este Viki Glamour mackó modell felkérést kap, és hétfőtől Shanghaiban kell a kifutókon bemutatni szponzor cége idei nyári, őszi szöszmöszmackó kollekcióját.

CukIság 2014.02.16. 17:44:46

@King of Shadows: jól látod, nem csípem. Az ilyen típusú emberek okoztak nekem a legtöbb gondot, az ő típusa áll tőlem a legtávolabb, a VV4-ben Gigi és Béci voltak hasonlóak, mint most Sárlott, és tőlük is rosszul voltam. De ez az én bajom, nem az övé(k). Nekem kell változtatnom azon, hogy képes legyek megérteni az ilyen embereket is. Most már legalább odáig eljutottam, hogy Sárlott tervét támogatom és Dávidot várom vissza Viki ellenében, részemről már ez is haladás.

Szentpeter 2014.02.16. 17:45:50

@nosce: Nincs akkora teleobjektív...

Szentpeter 2014.02.16. 17:47:52

Azt nem tudom, hogy a mangalica miért várt eddig a pillanatig ? ...hogy leszopja Aureliót ?

ejszi2 2014.02.16. 17:50:27

Lassan kezdődik a párbaj.

vv ati fb oldaláról egy komment:
"Aki vikire szavaz, az egy ugyan akkora patkány!!!!!!"

Lehet estére tele lesz az orvosi ügyelet, mert páran agyvérzést és hisztériás rohamot kapnak, ha nem úgy alakul a párbaj, ahogy ők szeretnék.

A többiek pedig spontán megrohamozzák az rtl székházat.

gothikaaaaaaaaaa 2014.02.16. 17:59:04

Sziasztok.
Làtom zajlik az élet.
A tegnapi összefoglaló megint szép volt.
Iza bebizonyìtotta, hogy végtelenűl irigy és gonosz.
Józsi olyan amilyen, egyszerű ...de hàt nem is akar agysebész lenni.
Aurelió, most probàlom a homoszex jellemvonàsait felismerni.
Zsolt+ Dorka finoman is szànalmas. Az a véleményem, hogy a làny miutàn naptàrozott, meg mindenféle fehérneműbe ostoba feladatokba mutogatta magàt, kicsit nevetséges azzal, hogy még
nincs itt az ideje a szexnek. Hàt a petting az mi?
Kriszröl nem mondom semmit, a pàrom szerint neki kéne nyerni.
Teo,Zsófi nem sok vizet zavarnak. A szerkesztők nem is akarjàk mutogatni őket.
Sàri, nem értem őt. Hogy hagyhatja valaki, hogy ennyire bàntsàk. Én biztos nem kullogtam volna ki a nyugiból senki kedvéérg. Föleg miutàn olyan alpàri megnyilvànulàssal fordult hozzà Iza.
Viki. Nem tudom toleràlni a hozzà hasonló gonosz embereket. Én az ilyeneket kerülöm, és kész. Olyanok mint a virus.
Dave. Ő az rtl beépitett bohóca. Tuti. Hogy mi a dolga ? Mióta kihivta a Vikit, az rtl nyiltan a csaj mellett kampànyol. Biztos, hogy Viki megy vissza, ez csak a sok Simon rajongónak szól majd , higy làm mégsem làttàk jól, és nem volt Viki olyan aljas...bàr most lehetne Krisz tàbor is, mert ha akkora Traktoros Vikire hallgat, most ő lenne kint.
Remélem Simon jó pénzért hallgatja el a kikerűlésének valódi okàt.

Szentpeter 2014.02.16. 18:02:03

@ejszi2: És természetesen te végig higgadtan kezeled a problémát..

Az utcák kiürülnek,kezdődik a párbaj emberek !

Miközben az éterben maximum 1000 ember sikoltozik....

tena_lady 2014.02.16. 18:10:36

@Szentpeter: Én nem. :)

Visszaolvastam kicsit, mert nem találtam online-t, hogy akkor most volt-e vagy sem, de nem láttam, hogy bárki írta volna. Persze tök kómás vagyok két nap alig alvás után, így lehet, hogy átsiklottam felette. Ugye nem volt tegnap online?

Charlotte elleni érveket nem igazán értem. Azért, mert a többi villalakó nem hiszi el, hogy szerelmes, még lehet az. Józsin még kevésbé látszik. Egy 20 éves egocentrikus VV-s, aki sose volt még szerelmes - maximum magába - az hogy tudná ezt megállapítani? Ez most több emberre is vonatkozik. Meg hogy hamar abbahagyta a sírást Simon videóüzenete után. Öhm...ez most az összevágott jelenetekből derült ki? Komolyan már... Egyébként szerintem amellett, hogy szomorú volt, hogy nem találkozhat vele, azért örült is, hogy láthatta. Ha valaki szerelmes, akkor egy pillanatnak is elképesztően tud örülni. Jobban, mint bármi másnak. Én fel nem fogom...mintha itt is többnyire olyan emberek lennének, akik még nem voltak szerelmesek. Vagy olyanba, akibe nem kellett volna és azt hiszik, hogy a másik fél csak hazudhat. Na, mindegy. Mint játékosról sajnos nem nagyon esik szó róla, pedig a taktikusabbak közé tartozik, aki nem csak egy előző napi anyázás alapján rakja a jelét. Érik egy Izával való párbaj. Hát nem tudom. Igazából én egyiket se ejteném még ki. Arra ott van Zsófi.

A Trisztán és Izolda sztori meg elsüllyedt, mint a Titanic. :(

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.02.16. 18:16:11

@gothikaaaaaaaaaa: " Sàri, nem értem őt. Hogy hagyhatja valaki, hogy ennyire bàntsàk. Én biztos nem kullogtam volna ki a nyugiból senki kedvéérg. Föleg miutàn olyan alpàri megnyilvànulàssal fordult hozzà Iza."

Sári ugyanolyan, mint én, és én sem szóltam volna semmit, mert nem akarnám megbántani Vizát. Ilyenkor inkább visszafogja magát, és emiatt megy tönkre (ez látszik is rajta, meg a tegnapi online-ban mondta is Dévnek...). Meg ugye Sári nem ember (Viza mondta), ahogy rám is sokan mondták már...

Szentpeter 2014.02.16. 18:16:43

@tena_lady: Higgadt értékelés...
Az emberek már csak olyanok, ha azt mondják neki hogy rezsicsökkentés van, akkor azt azonnal elhiszik..
Azt látnak, amit látni akarnak..

Mrs. Clayton 2014.02.16. 18:17:44

@ejszi2: most néztem meg a Hogyvoltos házi szavazáson 1%-kal vezet Dév, a VV Attinál még mindig Viki vezet egy kicsit, de 2 nappal ezelőtt még 30-70 körül volt az arány, szóval a változás országos tendenciát mutat
megjegyzem a hogyvoltos szavazás az első kiesőt egyértelműen megmutatta míg attila szavazói nem reprezentálták megfelelően a szavazó közönséget

Ejoy 2014.02.16. 18:31:50

leszarom, hogy homár kinek az embere, vikinek ki kell esnie, mert aljas, és nem így kell "játszani"! gusztustalan primitív ember. ha homár megy vissza, azt hamar kihívják és kiesik mert tapló, de ha viki, akkor befosnak, nem merik kihícni, és még sokáig kell lesni a gisztustalanságait.

Schlomo Goldberg 2014.02.16. 18:34:11

Komment árfolyamon felvettem egy long pozíciót.

CukIság 2014.02.16. 18:36:14

@King of Shadows: hu, örülök, hogy még írsz ide, attól tartottam, tényleg besokalltál. Megnéztem ezt az Izás videót, és megértem Sárlottot, hogy szó nélkül kiment, mert nem akart veszekedni; de a helyében én nem mentem volna ki. Ez szerintem egyszerűen önértékelés dolga. Sárlott fél Izától, ha ennyire könnyen enged neki, és elfogadja Iza ítéletét magára nézve ("én nem tartom embernek"). Ha Sárlott saját magát nem vetné meg, ha biztosan tudná, hogy ér annyit, mint Iza, akkor nem hagyta volna magát, és szépen megmondta volna, hogy Izácska, most vársz a sorodra, majd akkor jössz be, ha én már végeztem, pont. Addig meg menj be a mosókonyhába vagy a szaunába avagy ahová akarsz, mert most még én vagyok itt.
Látod, Iza már nem volt olyan határozott Vikivel, mint Sárlottal, pontosabban Viki még határozottabb, mint Iza, és fütyült arra, amit Iza mond. Nehéz gyakorolni az önértékelést, de muszáj. Sárlott tanulhatna Józsitól :) Józsi a saját önértékelése egy részét átadhatná neki, akkor nagyjából rendben lennének mindketten.

Tompó 2014.02.16. 18:40:37

hajrá viki :DDDD mikor kezd a buli?

ne most (CX) 2014.02.16. 18:42:53

@lami+: Iza készül Viki pótlására, persze a saját üvöltöző ribanc módjára, mint akit nem fizetek ki.

Tompó 2014.02.16. 18:43:31

Báttya csaja(Nénnye) meg tök úgy néz ki mint Májli Cirkusz mielőtt még menő ribi lett..nem?

ne most (CX) 2014.02.16. 18:44:51

Józsi nem király, hanem egy lusta csicska.

CukIság 2014.02.16. 18:49:11

@King of Shadows: az életben folyamatosan vannak olyan helyzetek, amikor az egyik ember megpróbál a másikon úgy átgázolni, hogy megveti. Ez nagyon durva játszma és rettentően gyakori, komolyan foglalkozni kell az önbecsüléssel, mert akár öngyilkosságba is lehet kergetni vele valakit, az egyik legdurvább hír mostanában a fehérvári középiskolás fiú volt. És Viki konkrétan mondta is ezt a mondatot: "Legyetek öngyilkosok!" A lelki terrort nagyon komolyan kell venni, Sárlott (és mindenki más) saját érdeke, hogy ilyen esetben felvegye a kesztyűt és ne hagyja magát.

csiberibe 2014.02.16. 18:53:52

szeretném, ha Viki maradna, de tehettek egy szívességet, és bent tarthatjátok Dávidot, mert nagyon tanulnom kellene, és ha Dévfiú marad, napi egy órával kevesebbet nézem a tévét :))

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.16. 18:57:27

@nosce: Hiába küldöd Vikit Kínába, visszajön a csicskafattya. Nem lehet megszabadulni tőle soha.

Mrs. Clayton 2014.02.16. 19:06:10

@CukIság: szerintem Viki nagyon is vágyik arra, hogy valaki vele is cicázzon, és kva irigy hogy még egy traktoros vagy orál sem megy rá, még mata részegen sem, ezért mondta sári-simon párosnak, h legyen öngyik, mert irigy és féltékeny
nézd meg h a zsoltnak is milyen alpári módon dugdozta a nyelvét a partin, hogy simul bármelyik fiúhoz, anno a lacihoz is
a viccelődése is innét jön, mert szeretné magára felhívni a figyelmet, aztán ha azt nem kapja meg akkor aljas támadásba kezd

ejszi2 2014.02.16. 19:07:42

Rájöttem, hogy miért akarja szájmon, hogy viki bent maradjon:
Ha ki esik viki, akkor simonságra -a hard core fan-ok kivételével- a kutya se lesz kíváncsi.

@Jess G: Lehet most azt mérik fel, hogy ki tud jobban hatást gyakorolni a szavazókra.
ÖFI vagy a bulvár.

Lehet, ha viki esik ki, akkor lilut vagy bencét kicserélik atira :)

gothikaaaaaaaaaa 2014.02.16. 19:08:10

@King of Shadows: akkor rajta , változtass. Ne hagyd , hogy bárki is semmibe vegyen.
Nem attol vagyunk,jók vagy rosszak, hogy eltürjük a megalázást . A tetteink minősitenek.

tena_lady 2014.02.16. 19:09:32

@CukIság: Szerintem ezt a kettejük közti "csatát" nem Iza nyerte meg. Hangos volt, arrogáns és önző, Charlotte meg nem. Okos enged. Felvenni a kesztyűt sokkal fárasztóbb, mint kikerülni a konfliktust. Kíváncsi is leszek, hogy akik mindenbe belelovalják magukat, pár hónap múlva milyen idegroncsok lesznek. Iza és Aurelio ki fognak készülni.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.02.16. 19:17:11

@CukIság: Hogy legyen bármilyen önértékelése szegénynek, ha mindenki prostizza, ha kell, ha nem? Holott nem volt prosti, és ötven pasival se feküdt le, nem hogy félezerrel.

Egyébként meg Sári a játék elején megmondta véleményét Teónak, és amiatt tört el Teó keze. Még egy olyat nem akar, ezért is inkább elvisel mindent. Azt a kéztörést is teljesen magára vállalta, pedig nem is ő volt a hibás!

Egyébként Vizát egy perc alatt ki tudná dobatnia a játékból, ha akarná, de nem akarja. Pedig nem lenne nehéz "megtépetnie" magát vele. Már csak azét sem, mert Sári egyáltalán nem hülye, csak élőben nagyon ... óvatosan fogalmaz. Vagy, ha ő nem tud összerakni két értelmes mondatot, akkor én sem. Élőben mondjuk nekem is sokkal nehezebb...

Nem akartam ezt leírni, mert senkit sem akartam megbántani - már megint - de ha már leírtad Te, akkor mindegy. Sárinál tényleg fennáll az öngyilkossági kísérlet veszélye, de nem Viki miatt, hanem azok miatt, akik ész nélkül prostizzák, itt kint. De már megint hiába kérném, hogy azt hagyják abba, mert nem törődnek vele...

Mrs. Clayton 2014.02.16. 19:17:31

@ejszi2: én Dávid drukker vagyok, vagyis inkább Viki ellendrukker és gyakorlatilag az ő táborából egyiket sem szeretem, mert álláspontom szerint ők a gonoszok, vagyis jobban hajlamosak érzéketlenek lenni és a másikat alázva szivatni és én ezt nem szeretem
sokkal jobban viselem az, ha valaki csak buta és öntelt, vagy faszpörget nyilvánosan, vagy okoskodik, vagy ribanc, vagy leszbi, mintha nem buta annyira, de a másikat alázza, szekálja,kiröhögi, beszólogat neki ilyenek
ezek az utóbbiak a legaljasabb dolgok, amit soha sehol nem tolerálok
és az egészben az a leggusztustalanabb, hogy az ilyen kis mocskok összeállnak és szétszedik a gyengébbet
kíváncsi vok hány olyan szavazó lesz, akit az erősebbek szekáltak alsó tagozatban
sztem a szekálók lesznek többen

mercsi 2014.02.16. 19:20:08

@csiberibe: na ezzel én is hasonlóan vagyok :) nagyon drukkolok Vikinek, de ha ő esik ki, akkor legalább felszabadul egy csomó időm, mert nem nézem többet :D

mercsi 2014.02.16. 19:21:29

@King of Shadows: ti nem láttátok, hogy mikor kijött Csárli a nyugiszobából, akkor konkrétan vigyorgott? Nagyon jól tudta, hogy ezt le fogják adni, és majd mennyire fogják őt sajnálni, Izát meg majd tajparasztozzák...

Veder1 2014.02.16. 19:24:16

@mercsi: ja, biztos azért vigyorgott, nem lehet ezer más magyarázat erre.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.02.16. 19:27:52

@mercsi: Láttam, de nem azért vigyorgott. Nála ez érzelmi kontroll. Ha megpróbálja viccnek felfogni a dolgot, nem pöccen be, és nem lesz veszekedés. Ahogy a sírás ellen meg nagyon jó módszer az "adrenalin-termeltetés", vagyis fel kell hergelni magad, és nem fogsz sírni...

mercsi 2014.02.16. 19:29:27

@King of Shadows: hát nekem nem úgy tűnt, mint ahogy te láttad, de lehet, hogy neked van igazad :)

ne most (CX) 2014.02.16. 19:29:36

@mercsi: Vigyorgott - tegyük hozzá kínjában, mert néhény surmó érzelmi intelliganciája annyi, mint egy hasmenésnek.

ejszi2 2014.02.16. 19:31:53

@ne most (CX):
"néhény surmó érzelmi intelliganciája annyi, " mint csárliban a gerinc ;)

És most fight! (az új post-ban
hogyvolt.blog.hu/2014/02/16/valo_vilag_6x36_david_vagy_viki)

:D

mercsi 2014.02.16. 19:32:05

@ne most (CX): te honnan tudod, hogy kínjában? ugyanannyira feltételezés, mint az én verzióm :)

ejszi2 2014.02.16. 19:32:47

pontosabban:
hogyvolt.blog.hu/2014/02/16/valo_vilag_6x36_david_vagy_viki

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.02.16. 19:40:18

@mercsi: Nézd, a 85-ös EQ-m néha azért jó valamire, pedig többnyire csak a baj van vele... :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.02.16. 19:46:16

@mercsi: Azt nem skálával mérik... Az átlag férfiaké 42, az átlag nőké 47. :)

mercsi 2014.02.16. 19:48:26

@King of Shadows: akkor kicsit offolok: hol méretted? vagy ez hogy működik? érdekelne, beneveznék én is egy mérésre.
amúgy érdekes kérdés ez az EQ, ugyanúgy, mint az IQ. "Az IQ az, amit az IQ teszt mér." :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.02.16. 19:58:30

@mercsi: Most így hirtelen ezt találtam: www.kiskegyed.hu/teszt/268 . Ezen 155 pontot értem el, de a hivatalosan használt teszteken 100 a maximum, azt hiszem. Amikor pszichiáter mérte nekem (több is, különböző időpontokban), ott lett 85...

CukIság 2014.02.16. 20:07:07

@Jess G: abban én is biztos vagyok, hogy Viki problémája alapvetően a nemiséghez köthető, ebben a tekintetben elég bizonytalan. Azt még nem néztem meg, hogy milyen szerelmi tanácsokat ad Pinkinek (úristen, nem voltam rá kíváncsi) és ezt a zsoltis-nyelves dolgot sem láttam, de azt észrevettem, hogy bár adja a lazát, van benne egy jó adag merevség. Mármint valamennyire azt érzem, hogy nem tudja beleélni magát mások lelkiállapotába, és inkább külső szabály alapján ítél két ember viszonyáról. Mereven ítélkezett Simon-Sárlottról, Teodóráról, és még Dorkáról is, pedig ő a barátnője. Sőt, még Izát is egy külső szempont alapján ítélte meg: az emberek ne lássanak irigynek, mert az nem vet rád jó fényt. Tehát nem az érdekli, hogy xy belül min megy keresztül, hanem hogy ez a társadalmi szabályoknak mennyire felel meg vagy sem. Bizonyára a fiúi sem feleltek meg eléggé a társadalmi elvárásoknak, ezért csalódott bennük. (És ő maga sem felel meg a társadalmi elvárásoknak, rá nem lehetnek büszkék a szülei). A hízását is ezzel magyarázom, gondolom, a csalódásba hízott bele. És ha dagi, akkor legközelebb nem kell senkit közel engednie magához, hiszen nem vonzó, és így legalább nem fog újra csalódni. Elég sok nő választja ugyanezt a stratégiát. A hízás mögött gyakran a csalódottság áll, kevés a boldog, kiegyensúlyozott kövér ember.

ezis? 2014.02.16. 20:21:39

@King of Shadows:

Szia!

Leteszteltem magam, 145 pont, nő vagyok.
Mire következtessek ebből?

Kösz a válasz előre is!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.02.16. 20:31:21

@ezis?: Szia!

Az nagyon magas. :) Ha megtalálnám a hivatalosat, jobban tudnám, de azt levették a netről. :( Illetve gondolom, hogy az hivatalos, mert azt pszichiáternél is láttam, ez - amit belinkeltem - egy másik...

CukIság 2014.02.16. 20:31:30

@tena_lady: ebben igazad van, Sárlott nyert azzal, hogy a többiek megsajnálták. De mondok neked valamit: "A szánalmat ingyen adják, az irigyekért meg kell küzdeni." Hosszú távon nem jó arra építeni, hogy gyenge és szánnivaló vagyok. Amikor Dávid próbálta sajnáltatni magát, hogy ő lyukas cipőben kénytelen járni, az egyenesen kabarészámba ment, és a kinti világban is tömegek vannak, akik az életüket az áldozat-mentalitásra építik, szerintem roppant helytelenül.
Egyébként én valami mást láttam abban, hogy Sárlott azonnal felpattant és kiment, ahogy Iza kiküldte. Mégpedig azt, hogy ez számára kényelmesebb megoldás volt, kényelmetlenebb lett volna maradni. Nem azért, mert kényelmetlen veszekedni, hanem azért, mert kényelmetlen az a szerepjáték, amit Simon felé játszik. Elképesztő volt látni, ahogy a pillanat tört része alatt megváltozik, kifelé menet mosolygott, a villában magabiztosan, felszabadultan beszél Izáról (ebben a tekintetben önazonos volt a viselkedése); aztán ahogy bement a szobába, megint felvette azt a szipogós, nyöszörgős, halkan gügyögős maszkot, amilyenek ő a szerelmes nő viselkedését képzeli (nem ilyen).
vimeo.com/86814261 itt lehet látni, hogy noha Viki egyértelműen őmiatta támadja Simont, Sárlott itt is úgy viselkedik, ami szeritned nyerő stratégia, azaz magára hagyta Simit, kivonult cigizni, és azt mondta, "őt hagyják ki az egészből, mert ők két különböző személy". Namost, ha számára Simi jelentene valamit, ha egy picit is kötődne hozzá, akkor képtelen lett volna magára hagyni, képtelen lett volna ennyire mereven leválasztani magát arról, hogy Simont épp csúnyán ALÁZZA Viki. Tehát amíg Simon kiállt Sárlottért, Sárlott soha nem állt ki Simonért, szerinted ez ügyes taktika, szerintem pedig ha valaki szerelmes, akkor nem kell taktikáznia.
Tehát, ha én szerelmes vagyok, és Iza kiküld a nyugiból, ahol éppen Simonnak akarnék üzenni valamit, akkor nem azért harcolnék elsősorban, mert Izával feszültséget akarok generálni; hanem elsősorban azért nem engednék neki, mert AKAROK Simonnak üzenni, nekem ez FONTOS, ezt mindenképpen meg akarom csinálni, és Iza hagyjon békén addig, amíg ezzel nem végzek. Mert számomra, ha szerelmes vagyok, KÉNYELMESEBB állapot a szerelmemnek való üzenetküldés, mint ennek a lehetőségnek a feladása.
Sárlottnak viszont KÉNYELMESEBB volt a lehetőség feladása, mint a helyzet kihasználása.
Simon felé sírós-picsogós-motyogós-gügyögős; a többiek felé hangosabb, vigyorgóbb, magabiztosabb a kommunikációja.
Tökéletesen nyilvánvaló, hogy csak szerepet játszik, hogy nem őszinte, hogy csak érdek fűzi Simonhoz (ugyanilyen érdek fűzné Dávidhoz vagy Alonsóhoz, Vettelhez is, akiket Iza említett).
Iza nem bírja elviselni ezt az érdekvezérelt viselkedést, és ez azért is biztosan így van, mert állítólag valóban igaz az, hogy visszautasította a lehetőségét annak, hogy Alonso vagy Vettel megdugja. Inkább a maga erejéből próbál boldogulni, modellként, és a kurválkodástól kirázza a hideg.
legalábbis jelenleg így látom, lehet, hogy később majd változtatok a véleményemen, ahogy a játék tovább folyik.
De ebből a jelenetből számára az derül ki, hogy Sárlott számára nagyon érik egy párbaj Izával, és azon biztosan el fog vérezni.

CukIság 2014.02.16. 20:46:40

@King of Shadows: valószínűleg mindnyájan úgy vagyunk, hogy valamennyire saját magunkat vetítjük bele a szereplőkbe, tehát azt látjuk beléjük, amilyenek mi magunk vagyunk. Ez talán jó, talán nem jó; de azt elég sokszor lehet látni, hogy valaki azt állítja: xy tutibiztosan nem követhette el ezt vagy azt a dolgot, mert jól ismerem, mert tudom, hogy ő nem tenne ilyet, kezeskedem érte. Nagyon sokan fáztak már rá a megelőlegezett bizalomra (na persze a megelőlegezett ítéletre meg ugyanannyian, ha nem többen fáztak rá).

Empty Bee 2014.02.16. 20:46:40

Józsi barátnője nyerje a VV6-ot!

ezis? 2014.02.16. 21:02:32

@King of Shadows:

Ok, magas, de mire jó ez nekem a való világban? :)
Eddig még nem sok hasznát vettem, sőt! :(
/57 év tapasztalata./
Amúgy ha lehet viszonyítani a valódi teszthez, akkor ez cca. 80 pont lenne.

Sziklaöklű Joe 2014.02.16. 21:03:59

Vikikét a villába,
Dávidot a cicába!

CukIság 2014.02.16. 21:56:42

@King of Shadows: nekem ez jött ki:
A teszt végéhez érkeztél!
Pontszámod: 170

A következő értékelés vonatkozik rád:
A megérzéseid szinte kivétel nélkül helyesek, általában mindenki meg is bízik benned. A környezeted elismer, mert megértő és elfogadó vagy. Érzékeny figyelemmel hozod a döntéseidet és kezeled a helyzeteket, embereket. Viszont kicsit szeszélyesnek is tartanak - erre figyelj!

(volt eszetlen kérdés is, szóval ez nem túl komoly).

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.02.16. 22:18:03

@ezis?: Hát ... elő szokott fordulni, hogy "érzed" mások hangulatát, és érzéseit? Könnyen le tudod olvasni mások személyiségét? Erősen visszahatnak rád mások érzelmei? Időnként érzel ... késztetést, hogy manipulálj másokat? Ápolgasd mások lelkét? Mert ilyesmiket szokott okozni...

pink ninja 2014.02.17. 02:41:07

@King of Shadows: en ezen 165 pontot ertem el, majd egyszer lehet hivatalosan is csinalok egy ilyen tesztet. :) bar azt hiszem eleg jol ismerem magam :)
Ha neked itt 155 nekem meg 165 akkor ez a teszt nem a legmegbizhatobb :))))
süti beállítások módosítása