Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 208. - Nemcsak a húszéveseké a világ..

2014. február 02. 11:00 - Zirowe

Az ertéel vagy beszerzett egy drónt vagy csak simán kibérelt egy helikoptert, mert sorra jönnek az újnál újabb légi felvételek kedvenc proliközpontunkról, ahol a reggelt egy Lallernek címzett titokzatos dobozzal kezdjük, amiben egy hatalmas női bugyi van, aminek a srác nagyon örül, mert bolton kívül nem nagyon látott még ilyet, örömében el is vonul „zuhanyozni” egyet. Közben csöngetnek, megjöttek a falusi öregek otthonából Pumi hardcore rajongói, akiket Gaben beenged a fürdőbe, ahol Laller annyira meglepődik a néniseregen, hogy el se takarja magát, csoda, hogy nem volt haláleset!

01.jpg

A fiataloknál közben Hűséges magához tért és állítólag szégyelli magát, meg párszor bedobja Kannának, hogy szar a kocsija, tenni kéne vele valamit, mert eddig Sildes szerelte neki, de az ugye már nem pálya. Majd mindenki nagy meglepetésére megjelenik Borika is, aki békejobbot kínál Kannácskának, nem éri meg a barátságot feláldozni ilyen hülyeségért. Nem tart sokáig ez az állapot, mert amint Borika meglátja Hűséges sálát a kanapén teljesen kiakad és vagy hússzor megkérdezi megilletődve, hogy mit keres itt ez a sál. Mivel tegnap látta, hogy ott a faszija, ez az egész teljesen értelmetlen és felettébb irritáló, de a végén megkapja azt is, hogy a csávó bizony itt töltötte az éjszakát. Nem is kell több, ezennel vége a tűzszünetnek, megint utállak! Kannuli gyorsan odacsicskáztatja a lakáshoz Dzsót, hogy itt az új tömőjének a kocsija, ezt kéne most gyorsan megjavítani, hogy végre tudjunk pattanni innen, majd amikor készen van mondja is a srácnak, hogy ha lenne még vele gond, akkor nyugodtan hozza be a műhelybe, amin a gyerek nagyon elcsodálkozik, hiszen nem volt egyértelmű neki eddig, hogy a hibás autónak műhelyben a helye.

04.jpg

Az ingyen javításért cserébe elviszi Kannácskát kocsikázni a városban, amit az egyszerű lány nagy örömmel fogad, ám mikor végre bevallja a szerelmét, akkor csak röhögést kap válaszul, bocs, de józanul nem kellesz, lehet, hogy mégis el kellett volna fogadni a tegnapi tisztességtelen ajánlatot?! Márcselló meglátja Profit a kocsijában és megint eldurran pár ér az agyában, ismét lerohanja a munka hősét, majd az üzletből mindenki kidob, mert neki magány kell, az ügynökség meg úgyis csak egy pénzmosoda. Anikó ezért Barbi vállán pityereg, aki kérdi tőle, hogy Ani, jól vagy? Innen bárhova mehetnénk, Michael Jackson utalásoktól kezdve (Annie are you okay?!), egészen Star Wars-os oltásokig(Ha Anikó Annie, akkor Barbi Jar Jar, a feje és az értelme úgyis megvan hozzá). De az idill nem tart sokáig, mert már megint megjelenik Profi, csak, hogy hetvenötödik alkalommal is elküldje őt a fenébe Anikó, komolyan, ez a nyomulás már rettentő módon idegesítő és kényelmetlen, de Profi szerint ő mindig is tiszteletben tartotta minden kérését a lánynak, ja, persze. De tök mindegy, mert már megint felbukkan egy random Márcselló, aki a két ölelgetőt ismét beoltja. Karmi is értelmetlenül pityereg, mert bár jófeleség módjára kitakarított, de cserébe senki nem fogja megkúrogatni.

05.jpg

Márcselló még nagyobb művészre itta magát, Karmi meg persze lohol utaná hűségesen, hiszen bármire képes lenne, csak hogy végre valaki megsimogassa a csúnyáját, nyílván az a vége, hogy megint egymásnak esnek. Az üzlet szembeszomszédai nagyon örülhetnek annak, hogy kétnaponta meztelenkedés és dugás van a vitrinben, de nekem továbbra is az a fura, hogy ha ennyire utálja Profit, akkor minek húzza meg a húgát.. Az biztos, hogy az erőltetett részeg Márcselló kurva gáz. A katamarán meg közben átalakult öregek otthonára, Laller koncertet ad a nyugdíjasoknak, vajon van erre engedélyük?! Mondjuk szerintem ez egy külön bugyor a pokolban, ahol 60-90 percen keresztül szól folyamatosan a lalipop, hiszen ennek az egysejtűnek csak ez az egy száma van. A nyanyák viszont nagyon élvezik a playbacket, bár szerintem ezért kár volt felutazni a fővárosba. Ám az estének még nincs vége, hiszen az egyik rajongó félmeztelenül várja őt az ágyában, ez már nem milf, hanem üilf (ükanya), de szüzünknek annyira nem jön be a helyzet, ezért Gaben segítségét kéri.

10 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dávid Betrocz 2014.02.02. 16:41:23

Mar a borsonline kozli az ENBP karaktereinek hatterinformacioit igy mar tiszta h Barbi hogyhogy nem szepen tul van Dzson s mar vigasztalgatja Anikot :, D

p.o.p 2014.02.03. 12:11:53

Marci karaktere annyira szánalmas, hogy sértettségében már kb. mindenkit megfektetett aki szerepel a sorozatban.

hannamontanna 2014.02.03. 13:07:04

@p.o.p: Lassan már mindenki mindenkit megfektetett. Én ha belenézek, az csak Gábor miatt van. Ha az ő szerepét is elszúrják - mint ahogy Marciból is egy idióta gyökeret csináltak, pedig a Kristóf bőven elég volt erre a figurára -, akkor tovább nem nagyon érdemes nézni.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.03. 19:36:28

Mindegyik lekoptatott csaj a hajóra jár sírni. Bezzeg RITA barátnőm, benne volt tartás! :DDD
Marci meg tényleg kínos.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.03. 21:40:17

@Zirowe: "ma vegre jegyzeteltem a resz alatt, mert elegem volt abbol, hogy a pillanatnyi jo otletek masnapra mar nincsenek meg"
Én pedig a mai résznél jutottam el odáig, hogy jegyzetelem a sztorikat, amikhez hozzászólnék :D (dorina+kristóf lesz az egyik)

naezjó... 2014.02.04. 00:16:29

@ExBiri Árnyékmacska: És már védőszentjük is van, az amazonok királynője, Kócos.

Dávid Betrocz 2014.02.05. 13:16:02

@Zirowe: csak úgy írnak mintha élő emberek lennének, ezáltal néha háttérinformációkat cseppegtettnek a nézők fejébe. borsonline.hu/20140202_a_romantika_ad_hitet_ejjelnappal_barbinak
süti beállítások módosítása