Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 204. - Kolbászolás kanapéval..

2014. január 28. 16:00 - Zirowe

A hetet Gaben meglepetés reggelijével kezdjük, amit a többieknek főzött kedvességből. Az ízorgiát Laller állítólagos olasz rajongójának még állítólagosabb ajándéka zavarja meg, amely láttán a többiek elborzadnak: egy nagy tál ötöd osztályú disznóvágás maradék/organikus hulladék. Több kérdés is felvetődik, ha mondjuk eddig a frigóban volt ez a döghús kupac, akkor miért csak most akadnak ki rajta, meg ha már olasz kajának akarták álcázni ezt a moslék kupacot, nem ártott volna ténylegesen olasz kajákat beszerezni, mert ilyen hulladékot kint nem esznek, Laller zenéjének hallgatásáról nem is beszélve. Képmutató Lófej persze mindjárt elhányja magát a sok hús láttán (vagy csak a fallikus szimbólumokról eszébe jut az, hogy rég tömték), míg Lallernak az a legnagyobb problémája, hogy ki ette meg a mortadellát, mert szerinte az a legfinomabb és nélküle az egész húskupac szart sem ér.

01.jpg

Szerintem az egyik véres hurka emésztette meg, ilyen ételmaradékokból bármi kitelik. De az idillt Dzsó visszatérése zavarja meg, aki zavarodottan néz körbe és keresi élete párját. A többiek csak azt kérdezik tőle, hogy mit képzel magáról és mit keres itt. A saját lakásomban?! Na azonnal takarodjatok innen, ingyenélő csürhebanda! De sajnos Dzsónak nincs ennyi vér a pucájában, ezért kis ordibálás után sikerül megtudnia, hogy Barbara a ladikon van. Következzen azon teljesen értelmetlen jelenet, amikor Dzsó szerelme elé áll és elmakogja surmó indokait, majd odaveti, hogy akkor most köztük mindennek vége. Ne, tényleg?! Azt hittem minden megy tovább a rózsaszín ködben.. Anikó megint veszekszik mindenkivel a munkahelyen, ezalatt Márcselló azért odaböki Karminak, hogy a tegnapi csók az ugye nyílván semmit nem jelentett, közben Anikó szerzett valami fusi munkát az urának is, akinek ez az egész nem nagyon tetszik. Márcselló nagy művészi feladata az lenne, hogy az előző adásban megismert izmos lányra kéne ruha és fémfoszlányokat fessen, ami a srác, a csaj és a fotós szerint fantasztikus lett, de Anikónak és a megrendelőnek nem nagyon tetszik, amiből persze megint konfliktus és veszekedés születik, ezért Márcselló inkább elrohan smúzolni még egy kicsit Karmival. de nyilván ez sem jelent megint semmit.

02.jpg

Mint később kiderül, mégis remek munkát végzett a gyerek, mármint nem Karmi nyelvével, hanem a testfestéssel, ezért nagy békülés és boldogság következik már megint Anikóval, Marci gyerek meg persze hallgat Karmiról, de az is kiderül, hogy ő volt az a pofátlan, aki bezabálta Laller mortadellának nevezett kutyapárizsiját, utána pedig szemtelenül tagadta mindenki előtt. Anikónak sejtenie kéne, hogy itt valami nincs rendben a sráccal, hiszen aki ilyen undorító dolgokra képes (ipari hulladék elfogyasztása), abból minden kitelik! Ezalatt Dzsó a régi motoros „bandája” társaságában keres vigaszt, amit gyorsan meg is talál egy olyan csaj társaságában, akinek a biomasszájából legalább 3 db Barbit ki lehetne önteni. Ezalatt Karesz a gyerekkoleszban a napi ugráló gyakorlatai során véletlenül tönkretette a tulaj által még a ’82-es lomtalanítás során gubizott kanapét, szóval most nincs hol aludni, de azért marad még annyi idő, hogy a lakás három kanja hülye erőpróbák során mérjék le melyiküknek nagyobb a boxerba tömött zoknija (illetve csak ketten versenyeznek, a harmadik észkombájn csak az ötletgazda és a bíra), mert a munka lúzereknek való! Isteni ihlettől vagy csak pillanatnyi elmebajtól vezérelve, Kannácska és a két Karesz beállít Kannamamához, majd se szó, se beszéd elkezdik lepakolni a mama kanapéját, hogy milyen fasza, visszük is magunkkal, pont ilyet szerettünk volna mindig is.

03.jpg

A felnőtt, cselekvőképes asszony meg a hebegés habogáson kívül nem nagyon tanúsít ellenállást, főleg amikor a kedves kislánya előadja, hogy nincs miről beszélniük, mivel ez a kanapé a minimum azok után, amit vele csinált (emlékezzünk, vele mit is csinált? SEMMIT! Ad neki pénzt a faszságaira és hagyja külön élni, tényleg, milyen szörnyű szülő!), de ne aggódjon, mert ezzel koránt sincs lerendezve ez az egész. Szerintem sem, mert a szülő helyébe nem hagynám ennyibe ezt, legközelebb ki tudja mit visznek el az ifjú tolvajjelöltek. Persze ahelyett, hogy jól lefejelte volna a lányát meg a két kis tahót és rájuk hívta volna a jardokat, Kannamama inkább megilletődve útjukra eresztette a fiatalokat, remek, megint kaptunk egy kis ertéeles élettanácsot. Úgyhogy most a három iqharcos egy kanapéval a hátukon bohóckodják végig a várost, mert ugyebár a pesti gettó panelparadicsomból valahogy Budára kéne juttatni a cumot, a troli vezető meg nem nézné jó szemmel a ülőalkalmatosságot, mert nincs jegybesorolása, szóval pihenjünk is meg a Hősökön, had röhögjenek ismét rajtunk a turisták.

49 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.28. 18:53:01

Na igen. Az egy dolog, hogy számon kérték Dzsó-n, hogy mer bepofátlankodni a saját lakásába, az meg csak áll szemlesütve a szőnyeg szélén, de utána még elmegy Hannulihoz, mintha lehetne vele beszélgetni. Nem is tudok erre mit szólni.

És a csúcspont, amikor ez a kis csatornapatkány a két gorillájával és minősíthetetlen stílusával beállít az anyjához?! Anyuka meg csak hápog szokása szerint. Döbbenet.

Zirowe 2014.01.28. 19:14:01

@aggyistenbiri: mert olyan szornyu dolgot csinalta vele.
Mit is?
Ket felnott dugott, huha, o is igy lett..
De az egyik, vmikor regen ot is megdugta, ugy, ahogy o kerte tole..
A pofatlan!

Zirowe 2014.01.28. 19:15:22

@aggyistenbiri: kivancsi vagyok, hogy a lamberiat mikor fogjak felszedni mamusnal, hiszem vmivel futeni is kell..

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.28. 19:55:14

@Zirowe: "ahogy o kerte tole" leegyeztették, hogy 1xi alkalom, senki nem akar folyt.köv-öt. Kis hazug rüffencs.

Fűtésre (lambériára) nincs szükség, ott a naponta fogyasztott alkohol, belülről melegíti őket.
Azért az érdekelne, hogy ezentúl is oda mer állni az anyája elé pénzt kuncsorogni, vagy mostantól csak megy a gorilláival, és visz majd elad minden mozdíthatót anya lakáskájából.

Zirowe 2014.01.28. 19:57:14

@aggyistenbiri: vmibol meg kell venni az alkoholt.

Kene egy olyan jelenet, hogy Karesz nyitja a mama ajtajat es Dzso jol pofankurja.

wakondok 2014.01.28. 20:02:34

az baj, ha engem kurvára idegesít, hogy Rezsina mindenki magánéletébe beleugat a sorozat kezdete óta? oktondi picsa

Zirowe 2014.01.28. 20:08:20

@wakondok: nem, ez igy van, egy undorito, mindenkinek az eletebe belepofazo picsa, hogy aztan a sajat eletet pont ellentetesen vezesse.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.28. 20:10:02

@wakondok: Nem! Engem is bosszant.
Na de Ritát szereted-e? @Zirowe: Szólj az RTL-nek, én támogatlak.

Zirowe 2014.01.28. 20:12:18

@aggyistenbiri: mindenkibol pszichopata puhapocs lett, szoval tok mindegy. :D

wakondok 2014.01.28. 20:20:11

@aggyistenbiri: Rezsina barátné Ritát kibasztam volna a bérház ablakán keresztül a Margit körútra, de Dark Rita meglepően szórakoztató, az egyetlen színes figura a sok szürke puhapöcs között =D

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.28. 20:29:27

@Zirowe: pszicho puhapöcs igen, de Rita egy pszicho vandál volt végig, puhapöcs sosem. bár most kicsit pusztít (számomra) a megítélésén, ahogy lóbálja lábát a konyhapulton, lemondóan és szeretettel ölelkezve. Mégiscsak igaz, hogy a leggenyábbaknak van a legnagyobb szíve?

@wakondok: Egyetértek. Máris megkedveltelek.

Zirowe 2014.01.28. 20:31:10

@aggyistenbiri: rita is siman puhapocs jelenleg, kb csak azert tartjak, hogy ha leul a sztori, akkor random megjelenik rita ugatni egy kicsit, aztan eltakarodik.
A regi rita reg atharapta volna karmi torkat mar abban a pillanatban, amikor eloszor kancsan nezett marcsellora!

wakondok 2014.01.28. 20:41:28

@Zirowe: szerintem Rita csak pragmatikusabb lett, egy Karmi torokátharapással ugrana a lakhatása és ezt nagyon bölcsen belátta =D

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.28. 20:43:49

@Zirowe: Halló, nem arról volt szó, hogy kit milyen célból tartanak.

Barb meg fut Dzsó után. Megint. És megint sírdogál. Meg hisztizik. Megint.

Zirowe 2014.01.28. 20:44:46

@wakondok: az világos, de eddig az ilyen halandó dolgok nem tartották vissza, lásd a Profi fúvós balhé.

Meg amúgy is ideje lenne frissíteni egy kicsit, mert a Profi család már kurva unalmas.
De állítólag Karmi is vmi tehetségkutatós mire, mint Részei, szóval talán vele is hosszan terveznek, sajnos..

Zirowe 2014.01.28. 20:46:17

@aggyistenbiri: inkább kareszlakba kéne kihívni a köjált/ántsz-t meg a gyámügyet.

wakondok 2014.01.28. 20:47:53

@Zirowe: Plusz, civilben meg a minősíthetetlen Fat Phoenix frontemberének a csaja, vagyis a való életben nem küszködik a pókhálókkal =D

Zirowe 2014.01.28. 20:50:18

@wakondok: tudnom kéne, hogy azt eszik vagy isszák? :D

Zirowe 2014.01.28. 20:53:09

www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/szazezres-tartozassal-lepett-le-karsai-kata-2211391

Micsoda szomorú történet.
Kéne rendezni neki is egy gyűjtést, a magyar trash álrralityk első ilyen jellegű gyűjtése lenne, oszt azt a pár forintot, amit osszekaparunk mind elisszuk!

wakondok 2014.01.28. 20:56:27

@Zirowe: lényeg, hogy a is az RTL istálló prominens tagja =D

wakondok 2014.01.28. 20:59:23

egyébként Vörhenyes és Lófej a Kifestő miatt keletkezett csatabárdot mikor ásták el?

Zirowe 2014.01.28. 21:00:33

@wakondok: gondolom a sok valóság show és tehetségkutató meghallgatáson összegyűjtött suttyó felvétel tökéletes alap egy ilyen műsorhoz.

Meg állítólag vmi ismert senkinek a féltestvére.

Zirowe 2014.01.28. 21:01:13

@wakondok: még az esküvőn szerintem.
Azt is elég rövidre fogták sajnos.

Zirowe 2014.01.29. 03:01:39

Most nézem a tegnapit, de ez mi?!
Barbi keresi meg Dzsót, majd jön papucspapa, hogy hagyja békén a lányát..

karev 2014.01.29. 08:35:35

@wakondok: már mér lenne baj? :)

karev 2014.01.29. 08:41:17

@Zirowe: sztem meg jobban rühelli Anikót, mint szereti Márcsellót, ezért neki nagyon is jó, ha Anikónak rossz.

karev 2014.01.29. 08:44:51

@Zirowe: bammeg, ő a Karsai Zita húga??

Zirowe 2014.01.29. 10:11:18

@karev: de addig nem jó neki, amíg nem vágja nikó arcába, a múltkori után meg úgyis pattanni fog róla.
Amúgy ha figyelted a tegnapi elejét, amikor beszélnek, látszott rajta, hogy kb bmikor felrobbanhat. :D

Az nem tudom kicsoda, de állítólag igen.

karev 2014.01.29. 13:09:33

@Zirowe: valamelyik tehetségkuatatóban (talán csillag születik) táncorgott, aztán kiment dubajba :) a férjével, akivel azüta szakított. ennyit tudok róla.
a tegnapi elejét pont nem láttam..

bukott madonna két nagy didivel 2014.01.29. 13:09:43

@Zirowe: Sziasztok! Szia! :)

Örömmel konstatálom, hogy immáron napi szinten megy az ÉNB, ennek módfelett örülök, kicsit nehéz volt a hetin átrágódni, de mindig elolvastam. :DD
Leginkább olvasó üzemmódban vagyok, de vagyok.

Biri, te miért lettél exBiri? Egyébként Üdv. :D Jókat derülök továbbra is a kommentjeiden.

karev 2014.01.29. 13:10:47

@Zirowe: újabban híradók alatt beverem a szunyát, nem tudom, miért. alszom egy 1/2-3/4 órát, aztán még tv. :)

karev 2014.01.29. 13:15:16

@bukott madonna két nagy didivel: szia. sztem Barbi egyik hisztijénél törölte magát, aztán visszajött. :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.29. 16:49:25

@bukott madonna két nagy didivel: Cicis! Hát de nagyon szia!!!
Semmi különösebb okom nem volt rá, egyszerűen csak untam magam, és ezzel szórakoztam.

bukott madonna két nagy didivel 2014.01.29. 17:50:35

@karev: :) kinézem belőle ezt is :DD

@ExBiri Árnyékmacska: két nagy csók az orcádra! :) Imádom a humorod, megfontolandó, hogy kellene egy Biri válogatás komment HV is!!! :DD

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.29. 18:10:19

@bukott madonna két nagy didivel: Én meg téged imádlak, mert imádsz engem :) most egy nagyot kacsintottam ám!
(a válogatás azért elég túlzó volt)

Zirowe 2014.01.29. 18:24:34

@ExBiri Árnyékmacska: ha szobára mentek, viszek nektek kanapét!:D

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.29. 18:27:51

@Zirowe: Azt majd intézzük a Cicissel, levettük a mintát Hanuliéktól! :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.29. 18:44:25

@Zirowe: És ahelyett, hogy kanapét cipelnél keresztül a fél városon, inkább a tegnapi részről szóló betevőnket intézzed csak...mikor lesz élesítve? :)

Zirowe 2014.01.29. 18:46:07

@ExBiri Árnyékmacska: 12:22kor feltoltottem, de meg nem latok mellette idopontot.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.29. 18:49:11

@Zirowe: Francos franc, hogy klasszikust idézzek. Akkor kénytelen vagyok tovább türelmetlenkedni, ahhoz úgyis nagyon értek.

Zirowe 2014.01.29. 19:14:55

@ExBiri Árnyékmacska: a cimet addig elarulharom, bar nem mesz vele sokra. :D

Kényszerzubbony használata kötelező!

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.29. 19:17:56

@Zirowe: Á, ez alamizsna, nem csillapította a türelmetlenséget, sőt.

Zirowe 2014.01.29. 20:12:19

@ExBiri Árnyékmacska: kene ilyen animacio, hogy mutatjak barbi gondolatait egy buborekban a feje folott es ilyen happy tree friendses kivegzos animacio a szereplok fejevel meg a hulye zenevel. :D

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.29. 20:23:08

@Zirowe: Barb buborék, nem hiszem, hogy lenne rá szükség, előbb beszél minthogy gondolkodna, és gondolkodni nem nagyon szokott, ő csak előre eltervezett magának egy életkét, és csörtet előre, mindent és mindenki mást ignorálva.
Kivégzős animáció okés, én Anikót szeretném látni. De fájjon ám! (neki, nem nekem)
És ha már buborék, akkor már inkább a Rita gondolatai érdekelnének. Ha már. @karev: aki a tesóm, szerintem egyet fog ebben érteni velem. Ugye?

Zirowe 2014.01.29. 20:30:47

Oli ur massziv heroinfuggosegere vajon mikor fog feny derulni?
Nincs az az Isten, hogy ez naturwach ilyen vigyorgo mindig.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.01.29. 22:07:55

@bukott madonna két nagy didivel: Nagyra értékelném, ha az olvasó üzemmódból átváltanál kommentelgetőbe is. Hát úgy hiányzol nekem, hogy csak még!

karev 2014.01.30. 09:23:38

@ExBiri Árnyékmacska: Rita-tesóknál ez csak természetes. :)

karev 2014.01.30. 09:24:28

@ExBiri Árnyékmacska: gondolataiddal buborék nélkül a Barbiról írtakkal is maximálisan egyetértek.
süti beállítások módosítása