Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6755-6764. rész

2014. január 23. 18:00 - julie0812

Juli szánja-bánja, hogy ilyen lepcsesszájú volt és elpofázta Zsófinak mit érez Nóra Miklós iránt. Nóra meg teljesen tanácstalan, nem tudja, hogy fogja megoldani Timike fegyelmi ügyét. De Atikám, a hős megmentő a segítségére siet, elmegy velük az iskolába és sármos mosolyával az ujja köré csavarja az igazgatónőt, Timike felmentve.

1.jpg

New Bartha végre elmondja Verának, hogy együtt szolgált Dáviddal Afganisztánban és ott volt vele, amikor meghalt. Miért volt ez akkora titok? Nosztalgiáznak egy sort, aztán végül Vera arra a döntésre jut, hogy magához veszi Merlint, így legalább marad neki valami emlék az elhunyt vőlegényétől. Luca teljesen maga alatt van, amiért a kutyusnak új gazdája lesz.

2.jpg

Zsófiék hazaérnek a nászútról és az udvaron folytatják a nyalakodást. Nóra félbeszakítja a szerelmeseket és kérdőre vonja Miklóst, miért szarta le Timike fegyelmi tárgyalását? Miki először részegnek nézi, aztán szúrós szemekkel néz a pofákat vágó feleségére. Zsófiból előbújik a hárpia, kiakad amiért Miki nem beszélt neki Nóra szerelmi vallomásáról.

3.jpg

Alízt üldözi a balszerencse, bebeszéli magának, hogy el van átkozva, mindezt pár műanyag pohár miatt, ami a fejére potyog a polcról meg egy pattanás miatt az orrán. El is megy átkot levetetni 50 ezerért, de sajnos mindhiába, a nyertes szelvénynek lába kél – méghozzá Bartha jóvoltából, aki egy óvatlan pillanatban lenyúlta tőle.

Miki atyailag elbeszélget Timikével arról, hogy a bosszú nem megoldás. Timike persze nem érti, hogy mi rosszat tett, mert ő csak a Csenget akarta védeni. Miklós közli Julival, hogy rendkívül nagyvonalú volt vele, mert nem mondta el Nórának, hogy ő pofázott Zsófinak.

4.jpg

Nóra meglátogatja Gizit a fogdában, aki már az idegösszeomlás szélén áll, visszavonná a beismerő vallomást is, de Nóra szerinte ez nem jó ötlet.

5.jpg

Bartha felveszi a nyereményt, egész jó kis summának tűnik, majd nagylelkűen kárpótolja Alízt azzal, hogy visszafizeti neki az átoklevétel árát, mivel nem volt hatásos. Alíz meg is hálálja neki annak rendje és módja szerint.

6.jpg

Juli és Atikám a sötét irodában esnek egymásnak, mint a régi szép időkben, persze most a bébiprojekt miatt. Az ajtót nem zárják be ugye, mert ez barátok közt nem szokás. Peti benyit, mielőtt a lényegre térnének, Julival szeretne beszélni, méghozzá arról, hogy nem akar visszamenni a kórházba az újabb kezelésre.

7.jpg

Később Juliék folytatják, ahol abbahagyták és ismét nem zárják be az ajtót, ezúttal Claudia jön valami fontos vendéggel. Atikám meg épp Julit kergeti félpucéran, úgyhogy az üzlet ugrott, az ügyfél nem díjazta az irodai pornót. Juli kénytelen beavatni a szipirtyót is a gyerek-dologba. Clau persze segíteni akar, hogy végre Juli és Atikám kettesben maradhassanak egy kicsit és Petinek is elmondja, hogy hamarosan kistesója lesz. Hát Peti nem repes az örömtől, hogy az anyja már az új Petikére gyúr, még akkor sem, amikor Juliék elmagyarázzák neki a szitut.

Balázs be akar szállni Cseng bringás üzletébe, üzleti tervet készít neki egy kis részesedésért cserébe. Cseng köszöni szépen, nem kér a Berényiből. Balázs erősködik, akkor legalább az eddigi munkáját fizesse ki, de szerencsére New Bartha igazságot tesz köztük, Balázs koppan, haha.

8.jpg

A zárdába vonulás előtt NonStop készített Lindáról pár képet a parkban, pont miután Bartha ott seftelt az egyik emberével, aki mellesleg a kisboltot is kirabolta. Ádám beviszi a képeket Gizinek, aki persze azonnal felismeri az embert. NonStop rohan a hírrel Nórához, Nóra pedig Zsolthoz. Bartha tagadja, hogy ismeri a rablót, de Nórának nem lehet hazudni.

9.jpg

Peti újra a kórházban a soron következő kezelés miatt, szegény nem túl bizakodó. Enikő és Hanna próbálják tartani benne a lelket. És aztán a semmiből előkerül Peti nővére, Vanda is. Azt hiszem, várható pár ágyjelenet a közeljövőben, bár Vanda állítja, hogy jó kislány lett belőle. Na majd meglátjuk.

10.jpg

NonStop megtudja Nórától, hogy Bartha letagadta, hogy ismeri a betörőt és Zsolt lakásához rohan, majd ráront Barthára, de ők ketten azért nem egy súlycsoport, Zsolt kicsit megszorongatja, Ádi fiút meg már haza kell támogatni. New Bartha megint megy igazságot osztani, de Zsolt az ő fejére is szarik, nem akar ő Gizi helyett börtönbe kerülni.

13.jpg

Vandácskának mindenki nagyon örül, családi ebédet szerveznek neki, amire Vanda a fél házat meghívja – végül is ők együtt egy nagy család. És még egy jótékonysági estet is akar szervezni, hogy Petinek segítsen donort találni. Aztán meg Balázskával találkozik, akinek úgy tűnik szintén rettenetesen hiányzott a királykisasszony, mert a napokat is számon tartja, hogy mióta nem látták egymást. De Vanda pattintja Balázst, ő ugyanis ismét KicsiSzabi fele kacsintgat. Balázs kiakad és bosszúból a családi ebéden köszöni meg mindenki előtt Vandának, hogy befogadta arra az időre, amíg hullát játszott. Szép volt, Balázs.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása