Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest - 111 - Édes Istenem, ketten vannak!

2013. szeptember 05. 17:00 - pabblo

A feminista nézők/olvasók feltehetően a hajukat tépték az elmúlt 24 órában, Rita ugyanis a létező összes sztereotípiát felállította, amit évtizedek alatt sikerült ledöntögetni, ráadásul úgy tűnik, jól is érzi magát a kitartott szerepben. Naná, ki ne érezné jól magát, ha beleülhetne a tutiba anélkül, hogy a kisujját is megmozdítaná érte. Ráadásul ő azért ennél többet mozgott, érted, höhö. Szóval csá régi élet, hellószia kőgazdagság, a pofára esés viszont nem maradhatott el a rész végén: Endre bá bizony nem igényli az egyfeszt okoskodó szőke liba társaságát, úgyhogy inkább egyedül aludna az éjjel, meg különben is, hetven fölött már a zárszelepek sem úgy működnek, ahogy kellene. Jó, persze tudom: ötvenvalamennyi. Szóval Rita az arcán landolt, Anikó meg épp kézzel-lábbal magyarázza Marcinak, miért fog ő szopni Dia helyett, a beszélgetés viszont érthetetlen hisztibe csap át Márcselló részéről. Túl sokáig lehetett nőnek öltözve...

130905_bp01.jpg

Pitymallik a város fölött, a nyitóképpel pedig végre választ kapunk a sorozat eleje óta kínzóan égető kérdésre: tényleg létezik, hogy Lallert anya szülte a világra? Úgy tűnik, igen, mert születésnapja van, bár az is lehet, hogy 25 éve dobták le ide az UFO-k. A tortát és a készülődést viszont most nagyívbe leszarja, mert hát szerelmes. Ismét. Ráadásul egy szlovák lányba, úgyhogy már utazik is ki hozzá, mert a szükség nagy úr, ő meg a sorozat eleje óta nem kefélt egy jóízűt. Meg egy rosszízűt sem. Rita hasonló problémákkal küzd, mert hát jajjdeszerelmes, Endre papa meg le se szarja már vagy 12 órája, úgyhogy biztos azóta mással kefél, megy egyébként is, minden férfi disznó. Redzsi forgatja benne a tőrt – de lennék a helyébe, édes Istenem.

130905_bp01.jpg

Indul a nap a Kristálybárban is, Kárlosz meg rögtön elrúgja a pöttyöst Kristófnál. Szar piákat vettél, he, nem is értesz a bizniszhez – hallhatjuk az agyonismételt mondatokat, mert hát milyen az már, hogy olcsó piákat kínálnak ahelyett, hogy dőlne a luxus a poharakba. Hiszen teljesen más a sütőrumot kiokádni, mint mondjuk a dzsekdenielszt, úgyhogy mennek is a márkákért. Lófej rettenetesen ért az üzlethez, el is harsogja ugyanazt, amit Kristóftól hallott, Tudjukkivel elbaktat a helyszínről.

130905_bp01.jpg

Laller olyan szerelmes, hogy már szinte elégedett a girhes kis testével, közben pedig csak Andreán jár az esze, meg azon, hogy dobbant Szlovákiába. Redzsi és Gaben igyekeznek felhomályosítani, hogy itt bizony orbitális bukta lesz, de hát kit érdekel ez, amikor az emberben így dúlnak az érzések. Rita jön, Rita megy, de még a tahósága se tudja Pumuklifejűt lelombozni, a tévéből meg közbe kifolyt a rózsaszín szirupos cukormáz, másfél liter nyál társaságában.

130905_bp01.jpg

Rita igyekszik levezetni a szexhiány miatt felgyűlt energiáit, meg egyébként is, Endre bácsi miatt most rosszul érezzük magunkat, úgyhogy futni kell és kész. Trixi oldalán, az operatőrrel a nyakukban nyomják a köröket, de Rita helyett Dulifuli van jelen. Trixi egyszerre igyekszik észhez téríteni és megnyugtatni, a kettő keveréke viszont nagyon rossz egyveleget képez, úgyhogy Rita fogja magát, és otthagyja a picsába a Tarlós-sziget közepén.

130905_bp01.jpg

A Kristálybárban Kárlosz rendezi az italrendelést, közben pedig Zsófika körül őgyeleg, hogy miért is áll Tudjukki mellé, amikor ő egy szarkupac, neki meg kreol gyerekei lehetnének. Lófej nem hatódik meg a szövegtől, meg hát egyébként se azért ad Kristófnak igazat, mert bűntudata van a smárolás miatt, hanem mert neki van igaza, őt szereti és kész. Be is keményít: ha Kárlosz így folytatja, kicsi lesz ez a hajó hármuknak. Muhahaha.

130905_bp01.jpg

Már folyik a pakolás a villában, Pumuklifej gondosan bekészíti a dugósinget meg a baszónyakkendőt, csak hogy semmi fontos ne maradjon itthon. Gébriel próbálja megfogni, de nem sikerül, mert Laller már tudja, hogy vonattal fog menni, de a „láttad-e már a csajt" kérdésnél megakad a vincseszter, mert nem, még eddig nem, úgyhogy kér is tőle rögtön egy fotót. Meglepő módon nincs bajsza, szóval csak félig olyan, mint Borat.

130905_bp01.jpg

Márcsellót áldotta meg az ég nulla, azaz nulla marketing érzékkel. Milyen hülyeség már, hogy valaki saját trikókat tervez, és nem abba flangál az utcán. Mintha az Adidas vezére Nike cipőben feszítene. Na mindegy. Szóval back to the basics: Kárlosszal randizik egy jóízűt, az andalgás közben pedig igyekszik rávilágítani: csak akkor tudja kitenni Tudjukkit a hajóról, ha ad egy marék zabot Lófejnek, attól biztos belészeret majd. Milyen jó, hogy ő is szerelmes a paciba, igaz, azért a szembejövő csajt is befedezné, biztos ami biztos alapon.

130905_bp01.jpg

Barbi és Joe is visszaért Pöstre, de persze hiába, Laller ugyanis lépni készül. Barbinak lett egy fokkal egészségesebb színe, bár motorozás közben viszonylag keveset lehet barnulni, de hagyjuk is ezt most. A kínos csöndért Marci jelentkezik be Diával, mert hogy szeretnék mindenkinek megmondani, hogy ők most egy pár. Baltaarcút hidegen hagyja, Redzsi zsörtölődik, Rita meg pont leszarja az egészet, mert jujj, hívta őt Enrdre bá, gondolom be kell pelenkázni, vagy végre hatni kezdett a viagra. Irány a strand, naptej, kenegetés miegymás. Az idillbe Pumuklifej szarik bele, mert megvan a tökéletes terv: Endre báról úszóversennyel fogja lehúzni a pénzt, hiszen a szlovák jányhoz kell a stex, neki meg az mondjuk pont nincs.

130905_bp01.jpg

A Kristálybárban folyik az élet, Kristóf keveri a koktélt, de persze bűnszar lett, úgyhogy biztosan nem tud Pumuklifej bulijára menni, elvégre dolgozni kell. Lófej szomorú, pedig már fel is tette a vezetőszárat, még szerencse, hogy Kárlosz kisegíti, és elkíséri estére. Lallert közben a korábbi úszóbajnok Endre verte bucira, úgyhogy se a lánykérés, se a világítós óvszer nem érdekli, de legalább Rita laptopját kölcsönkapta, és az is valami. Enrde bá végül egy luxushotelbe cipeli Ritust, aki persze rögtön nedvesedik, amint kilátást lát, a bácsi meg konstatálja, hogy ez a csaj is olyan, mint a többi.

130905_bp01.jpg

Laller rohan haza készülődni, hiszen irány Szlovákia. A nép elállja az utat, és bár igaz, hogy őt semmivel sem lehet eltántorítani az utazástól, egy Bunyós Pityu koncert azért csak belefér még előtte. Azt majd meg megdugni Andreját. Nincs megállás, már pörög is a party, az ajándékok között viszont a legnagyobb meglepetés, hogy beállít Pumuklifej kettő, vagyis Laller tesója. Sajnos a hír igaz, ezek tényleg ketten vannak.

130905_bp01.jpg

Most már tuti: Lallernek nincs ki mind a négy kereke. Egy csaj próbálna vele iszogatni, de lekoptatja, hiszen szerelmes, és megy Szlovákiába. Gábor próbálná csitítani, de jön Tina és Barbia, hogy hülye vagy fiam, meg nem elég romantikus, hadd menjen, ha akar. Kárlosz közben Lófej lelkét ápolgatja, mert szegénynek Lalleről is csak az jut eszébe, hogy ő egy rakás szerencsétlenség, akinek se az éneklés, se a dídzsézés nem jött össze, úgyhogy egyre távolabb kerül az álmaitól. Kárlosztól jófejség, hogy nem röhögi szét magát Zsófi mixén, de mindent a célért.

130905_bp01.jpg

Az orális fixálás és a prosztatamasszázs után Endre bá élvezett egy embereset, úgyhogy mindenki boldog, örömében pedig már rendeli is a pezsgőt. Rita épp a kamerába áradozik, hogy bizony a lenyugvó napnak is van ereje, amikor Endre papa telefonjára üzenet érkezik Dóritól, hogy akkor pénteken jönnének a Kovácsék. Kiderül, a bácsi mégsem vált el annyira, mint mondta, egész pontosan semennyire. Dulifuli ON, mindenkinek igaza volt, őt meg rászedték, szeeeeegény Ritus. (Nem.)

130905_bp01.jpg

Lófejék táncolják be magukat a Kristálybárba, Kárlosz pedig már pont sínen lenne, ha nem kezdene el okoskodni, hogy a dídzsézésben akkor lehet sikeres Zsófika, ha kipakolja a csöcseit. Mondjuk tény, hogy a zenei tehetségénél a testi adottságai magasan jobbak, de a sértődés garantált, úgyhogy inkább megy, és Kristófnak adja oda magát. A harcot Tudjukki nyerte, de a háború még csak most kezdődik. Húúúú.

130905_bp01.jpg

A hásziendán Laller magolja a szlovák panelmondatokat, Gaben meg végül csak rámondja az igent az utazásra, mert ha a két Pumuklitestvér egyedül vág neki az útnak, akkor abból biztos tragédia lesz. Mondjuk azt nem teljesen értem, hogy ha a csaj nem tud magyarul, Laller meg szlovákul, akkor hogy a rákba vallottak egymásnak szerelmet, de mondjuk nem is annyira lényeges, mint a mindent eláruló szerelmes pillantás – Gaben és Laller között már-már szikrázik a levegő. Útra fel, indul a Eurotrip!

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása