Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest - 1x108/2 - Becsöngettek

2013. szeptember 02. 20:59 - pabblo

Ajvé, vége a nyárnak, oda a fesztiválszezon, a szabadtéri koncerteket felváltják a szürke hétköznapok. De nem nekünk, hiszen itt ez a kiváló sorozat, amiben úgy pörögnek az események, hogy az ember győzni is alig követi. Vagy fordítva? A lényeg akkor is ugyanaz: az új tanév beköszöntével egy jó dolog történt csak: a diákok valószínűleg ezrével cuppannak rá a Hogyvolt blogra, ami jogos, elvégre én is inkább a mobilomat nyomkodnám a kötelező napköziben, minthogy a hülye foglalkozásokra figyeljek oda. Szóval helószia iskolások, elevenítsük fel, milyen volt a nyár utolsó Éjjel-nappal Budapestje – oktatáspolitikai szemszögből nézve. Mert mától menthetetlenül is itt az ősz...

130902_bp01.jpg

Technika óra – Filozófia óra

Hannáról megtudjuk, hogy soha nem volt még cirkuszban, mert ha lett volna, most nem csodálkozna rá, hogy a majmok is tudnak biciklizni. Sőt, egyikük még biciklit szerelni is. Hanna a „nem is tudtam, hogy van biciklid" mondattal magasra dobta a labdát, Karesz pedig a „azt hiszed, hogy mindent tudsz rólam?" viszontválasszal úgy lecsapta, hogy ehhez képest Federer a teniszsport Fa Nándora. Az olyan-vagy-mint-az-apád kezdetű párbeszédből nem sül ki túl sok jó, csak egy veszekedés és az, hogy Hanna pizsamában lép le otthonról. A veszekedés tárgya pedig, hogy Karesz olyan, mint az apja, vagy az apa olyan, mint Karesz? Ki kinek a kije, és miért nem? Válaszokat lejjebb várjuk.

130902_bp01.jpg

Erkölcstan

Dia és Márcselló űz éppen ipari méretű ölelkezést, természetesen a bejárati ajtó előtt, természetesen amikor Redzsi is beállít. Marci próbálja vele megértetni a társas kapcsolatok mibenlétét, és az „aki szingli, azzal össze lehet jönni" elvet követi, nem foglalkozva olyan íratlan szabályokkal, mint hogy a barátom ex-barátja/barátnője csak akkor nem tabu, ha előtte ez meg lett beszélve a másik féllel is. Kicsit érződik még a filozófia óra hatása, de hamar túllépünk rajta.

130902_bp01.jpg

Rekreáció

Gáborunk masszíroztatja magát Ágival, hiszen a sportsérüléseket jó, ha profi masszőrre bízza az ember. A 12-es karika ellenére úgy tűnt, beteljesedik minden diák álma: a páciens a hátára fordul, a masszőrnő pedig egy happy endinggel zárja le a gyógyító kúrát, a váratlan lakótárs-érkezésnek köszönhetően viszont Gabennek rögtön eszébe jutott, hogy már lejárt a pihentető masszázs ideje, hiszen már fél hat van, úgyhogy itt az ideje egy jó kis uzsonnának. Ági a tusolás után a turmix helyett inkább a szalonnás korpáskiflire veti rá magát, Rita pedig egy személyben testesíti meg a társadalom felszínes felét és a szókimondó óvodást. Magyarul: körberöhögi a dagi Ágit.

130902_bp01.jpg

Testnevelés

Mert az kell majdnem minden nap, ugye. Kareszfater valószínűleg rettentő kövér lehetett kiskorában, vagy legalábbis verték a grundon, mert minden frusztráltságát az edzőteremben vezeti le. Hogy még azok is értsék, akik életükben nem nézték a sorozatot: egy mondaton belül vagy hússzor elhangzik a „fiam" szó egy vadidegen sráccal szemben, a saját kölkével meg csináltatja a fekvőtámaszt. „Fiam" beleköt Kareszbe, aki egy darabig tűr, aztán egy jól irányzott bal horoggal padlóztatja a kiscsírát. Mondjuk ezután nem nézem ki belőle, hogy bajnok lesz, Kareszt viszont páros lábbal rúgja ki a fater a teremből.

130902_bp01.jpg

Erkölcstan kettő

Miközben Gaben a nagyközönség előtt szögezi le Áginak, hogy őt bizony nem zavarja sem a zsírpárna, sem a szív- és érrendszeri megbetegedés, a magas koleszterin pedig pláne nem, fogja, és visszatuszkolja a lányt a szobába. Karesz közben nagy dirrel-durral hagyja ott az edzőtermet, és amíg a parkolóban Hannának sírja el a bánatát, a fater „kérem, rúgják szét a tökömet" pózban feszít a lépcső tetején.

130902_bp01.jpg

Gazdaságtan

Anikó üzletasszony köszöni meg Kamillának a megjelenést, és már tűkön ül, hogy lezárja a napot. Elemért hívja, de kiderül: a srác baromira nem szeretne Hamupipőkeként pózolni a kamerának, és egy férfivel smárolni, így aztán ugrott a biznisz is. Örömében Márcselló vérét kezdi szívni, hogy miért nem foglalkozik a pólóbiznisszel ahelyett, hogy az övét teszi tönkre. Kapitalista világban élünk, mindenki csak a pénzt hajtja, mert bár nem tesz boldoggá, elsején mégis csak jön az a kurva sárga csekk, Szandikának meg szintén kell a stex, hogy az albipénzből végre be tudja fizetni az agyplasztika legújabb részletét.

130902_bp01.jpg

Háztartástan

Hanna készít épp olyan paprikás krumplit, hogy Gordon Ramsay sírva könyörögne a receptért. A hogyan-hozzunk-ki-mindent-fillérekből díj nyertese ezúttal tuti a lány lenne, de ezzel ne is foglalkozunk, hiszen Kareszfater toporog az ajtóban, mint egy szarógalamb. Edzőként jön, apaként (vagy mi) távozik, miután Karesz mossa meg a fejét, hogy mégis mit képzel, miért jön ide így, hol volt az elmúlt sok évben, miegymás. Majd a teremben újra találkoznak.

130902_bp01.jpg

Gazdaságtan kettő

Márcselló próbálja jóvá tenni a hibáját, az összes havert körbetelefonálja, hogy nem akar-e véletlenül nőnek öltözve szerepelni egy fotózáson, de láthatólag senki sem veri földhöz magát az ötlettől, így úgy néz ki, fuccs a projektnek. Ezért is jó, hogy csapatmunnkában dolgoznak egy cégnél, Dia ugyanis gyorsan levetkőzik, majd Márcsellóra aggatja az összes ruháját, plusz még nyom rá egy kis sminket is. Marci nagyon szemérmeskedik, hogy ő még ilyet sose, de ezek a mondatok valahogy nem tűnnek őszintének. Dia receptorai viszont kiégnek, és nem is tudja hirtelen mi izgatja jobban. Hogy egy nőnek öltözött pasihoz nyúlhat, vagy az, hogy egy férfihez.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása