Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 1x 80/1 – A gonosz pingvin esete a hazug ultrahanggal

2013. június 12. 17:00 - marhapori

A jó Laller komolyan veszi a közmondást, miszerint aranyat lel, ha elég korán fel tud kelni. Szinte a nap még fel sem jött, ő már a konyhában számolgatja az aranyát, ugyanis azt álmodta, meg tudja venni a lakást. Sok volt a mese lefekvés előtt? Gabi csatlakozik hozzá, majd érkezik Karvaly és az ő push-uppal felturbózott mellei, és menetrend szerint elszabadul a reggeli pokol. Rita besokallt a virslik látványától, és kipakolta a fagyasztóból az összeset. Büdösek, meg amúgy sem férünk el miattuk, ne rinyáljatok, jó helyen vannak azok a mosogató alatt is – pattan vissza páncéljáról a támadás. Persze akkor nem zavarta a virsli, amikor enni kellett belőle.

1.jpg

Kalapács és a kis hordája csattog befelé a nyaraló ajtaján, Barbi ráveti magát a hifire, Csula és Dzsó pedig már bontják is a nap első sörét. Nincs is szebb, mint ébredés után éhgyomorra ledönteni pár reklám Sopronit. Redzsi nem osztozik ebben a nézetben, igyekszik megölni a bulit, ahogy korábban a villában megszokta. Osztja Dzsót, hogy pont olyan, mint Vivien, csak a rúd hiányzik a kezéből, de az olyan részeg, hogy meg se hallja. Csula viszont hallja, reflexből rángatja meg Redzsit, és előveszi állatiasabb énjét. Ne rikácsolj itt, hé, és amúgy sincs itt rád szükség, csak én vagyok Dzsó baráta, te nem. Bibibíííí!

2.jpg

Ismét a lehető legéletszerűbb reakcióval rukkol elő, amikor Karesz pirítóssal kínálja, mielőtt orvoshoz indulna: hagyjál már, nem beteg vagyok, hanem terhes, miért kellene ennem? Közben pedig fel alá szaladgál a lakásban, talán ő sem tudja, miért. Az egyes számú apa jelölt (Karesz) nagy monológba kezd, ami már-már vetekszik Al Pacinóéval, de Hanna lehűti a kedélyeket. És mégis miből tartanál el egy gyereket? Maradj már, kismadár… – mondja cinikus pofával, majd érkezik a második számú apa jelölt. Márcselló biztosan Karesz zsebéből lopta ki a szöveg vázlatát, mert kb. ugyan azt mondja el, a különbség csak annyi, hogy ettől Hanna oda meg vissza van. Karesz be is dobja gyorsan a győztes érvet: te biztos nem lehetsz az apa, mert impotens vagy. Nálam pontozással nyer, Hannánál nem, de azért inkább a lányokkal megy a dokihoz. Mert milyen lenne már úgy bemutatni az orvosnak a srácokat, mint a „két lehetséges apa”? Komoly érv, maradjunk ennyiben.

3.jpg

Gyorsan lenyomja a numerát Dzsó és Barbi, mert már Csulával kávézgatnak, aki arra bíztatja a friss másnapos párt, hogy pattanjanak mocira, és tartsanak a bandával. Dzsó inkább visszafeküdne, de nem fog, mert a logika szerint kávézás után nem jöhet alvás a sorban. Redzsi egy igazi zsémbes feleség álarcát rángatta magára, megtámadja Baltaarcút, amiért megint elgurul otthonról. Dzsó kurva keménynek tetteti magát, aztán a kamerába belenyöszörög, hogy aludna már végre, és töke tele a túrázgatással. Meg Barbival is, mert lelöki a motor hátuljáról, de a lány nem hagyja magát, visszamászik. Közben beborul az ég Pumukliék tuti biznisze felett, a TEK és a NAV közös akcióban csap le a hot-dogos standra. Mindenféle engedélyeket, számlákat meg pénztárgépet keresnének. Várhatóan morcosak lesznek, amikor kiderül, hogy minden „otthon maradt”.

4.jpg

Hiába érzi magában Hannácska a növekvő magzatot, az ultrahang-kezelő-statiszta összetöri az álmait: nem, sajnálom, nem vagy terhes, a légy helyett csak valami vírust nyeltél be. Győzködi kicsit a nénit Hanna, de a gép ugye tutibiztos, ha a monitoron nincs baba, akkor odabent sincs baba. Meglepő. A motoros klubban sokkal nagyobb problémák kerülnek előtérbe, mint Hanna álterhessége, szóval ugorjunk is. Barbi elveti a sulykot, amikor valami löttyöt kér sör helyett, Dzsó válni akar, a többiek meg kitagadnák a bandából. A főnök téríti észhez a lányt, aki aztán gyorsan kér egy sört is a mézes lötty mellé. Amúgy mindenki rohadtul ráér, pedig még be sem indították az alvilági üzletüket, érdekelne, hogy csinálják. Talán vennem kellene egy motort?

5.jpg

A szőkébbik lakótárs egyből azt kérdezi Hannától, amikor kijön a rendelőből, hogy Kareszé-e a gyerek, és fiú-e vagy lány. És akkor még gondoljuk úgy, hogy a szőkék butábbak a sokéves átlagnál… A lányok majd’ kiugranak a miniszoknyájukból, amikor megtudják, hogy nincs baba, Hanna azonban egyre jobban belecsúszik a depresszióba. Hát hogyan hálózza így be Márcsellót? A Bazilikánál még mindig a NAV kommandójával küzdenek Lallerék, már csak az a mese nem került elő, hogy egy ronda pingvin felkapta a számlakönyvet és elszaladt vele. Jobban járnának, ha ők is futnának, mert szép kis bírság néz ki nekik. Arra a kérésre például, hogy adja meg a telefonszámát, Pumukli lazán közli, hogy „ja, én nem vagyok elérhető mostanában”.

6.jpg

Beállít egy csúnya, nagyon nagy fickó a klubba, és próbálná elragadni Barbit egy „az asszonynak a konyhában a helye, kurva gyorsan eridj a helyedre, bébi” felkiáltással. Baltaarcúval lenyom egy szabadfogású birkózó meccset, majd amilyen hirtelen jött, olyan hirtelen megy is. Mint kiderül, ő volt Barbi ex-pasija, aki most jött rá, hogy nem tud főzni, és különben is, a mosatlan tányérok már dőlnek kifelé a konyhából. A két apajelölt észlény is egyből azzal a kérdéssel támad, hogy „na, ki az apa?”. Hanna meg vigyorogva azt kamuzza, hogy Márcsellóé. Láttam, ahogy a kölök egy festőecsettel hadonászik – teszi hozzá, majd érzelmes búcsút vesz egyeskétől. Marci az egyetlen értelmes verziót festi a falra: akkor most haladunk Dzsóhoz, és közöljük, hogy nagypapa lesz. Hanna kiakad, mert miért kellene tudnia ezt az ő apjának? Szarban van a kislány, mostantól vagy egy párnát dugdos a felsőjébe 9 hónapon keresztül, vagy Angliába utazik mosogatni.

23 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

holacsoki 2013.06.12. 23:09:52

Tudtam én, hogy Hannácska bekamuzza azt a kölköt!A sorozatok szabályai szerint 3 lehetősége van:

1. teherbeesni gyorsan Márcsellótól (vagy mástól, ha ő nem mutat hajlandóságot némi hancúrra)
2. eljátszani, hogy elvesztette a babát
3. kibekkelni párnával a 9 hónapot, aztán ellopni másét.

jog-ász 2013.06.13. 06:53:43

@holacsoki: ez utóbbi egy jó húszéves délamerikai sorozat első része lehetne!!:)

akkor most az ultrahang dns vizsgálatot is végez?nem ártana nem félrevezteni az ifjúságot:)hol a nevelő jelleg?

jack o'neill 2013.06.13. 07:59:23

Utóbbi részek tanulságai:
1, Ritát már csak azért is szájba kéne jól b@szni, mert reggel kimeri nyitni a szemét, hát még ha a pofáját teszi. Undorodom tőle (ez a karakter és a színész közös bűne).
2, Karesz a másik. Értem, hogy kiszökött Baracskáról, de még hogy nem érte utol a BV?
3, Hannának a szöszi és vörös lakótársa lehetne többet, abban a két lányban az értelemnek van legalább valami szikrája.
A szöszi meg végülis nem is olyan rossz csaj.
4, Dzsó beszólhatott volna az ex-kannak, hogy a csaj helyett inkább HÉV kábelt vigyen, az jobban illik hozzá...

kisRita 2013.06.13. 09:45:13

@jog-ász: már a pár hetes babáknál is meg lehet mondani szinte napra pontosan, hogy mikor készült:) gondolom ez alapján tudta volna eldönteni ki az apa, ha valòban terhes.

holacsoki 2013.06.13. 09:51:12

@jog-ász:

Semmi DNS, csak időpont-következtetés.

egyemakisszíved 2013.06.13. 10:33:23

Azt csodálom, hogy Hanna csupa áldott jó lélek férfival van körülvéve. Vagy csupa magzatvédővel. Se Karesz, se Marci, se Joe nem mondta egy szóval se, hogy vetesse el, meg a gondolat se merült fel bennük. Vajon a valóságban ez hogy lenne?

holacsoki 2013.06.13. 11:56:22

No és milyen szép magánrendelőbe ment a pénztelen kislány. :D

Kíváncsi leszek, mit csinál majd később.

holacsoki 2013.06.13. 11:57:06

@egyemakisszíved:

Ez egyedül Anikónak jutott eszébe.

Johnny336 2013.06.13. 12:02:34

@egyemakisszíved: nem igazán férne bele főműsoridőben, 12-es karikával az abortusz emlegetése.

kozi001 2013.06.13. 12:19:03

@jack o'neill:

PushUpRita a multkor a porcelánt, most a virsliket rendezi le a konyhában.

kozi001 2013.06.13. 12:20:29

@egyemakisszíved:

Marcinak meg Karesznak nem tűnik fel h az apasági teszthez vérvétel is kell vagy már elhalt az agyuk a sok hülyeségtől...?

Mildi_Bp 2013.06.13. 13:18:36

Az az epizód kimaradt, hogy a Bazilikánál megjelent a bűnbánó Rita belőtt séróval, szado-mazo kisestélyiben, és ENNYI. Amint lecsapott a NAV kommandó, arrébb állt, a palacsintásokhoz. Ezzel mit akartak vajon?

afazekas 2013.06.13. 14:05:17

@Mildi_Bp: Hogy csak a bajt hozza az emberre Rita? :)

egyemakisszíved 2013.06.13. 14:07:15

@kozi001: @holacsoki: @Johnny336: Miért, ha az belefér, hogy valaki 17 évesen gyereket szül, beszélhettek volna erről is. Egy terhesség és szülés azért elég megterhelő a női szervezetnek, ilyen fiatalon a kihordása akár veszélyes is lehet, mind a babára, mind az anyára nézve. Hogy arról ne is beszéljünk, hogy valószínűleg egyedülálló anyaként kell majd felnevelnie – bárki akármit mond is most. Se befejezett iskolája, se állása, se férje, se lakása, se érett személyisége nincsen. Milyen élete lenne majd annak a gyereknek? És neki?
Még Anikó sem merte kimondani az abortuszt, vagy az örökbeadást – csak annyi volt, hogy vannak más lehetőségek is.
Azt nem tudjuk pontosan, milyen idővonalat követnek a sorozatban, de abból, amit mi láttunk, tuti nem lehetne ultrahang alapján apát megnevezni, mivel a két esemény olyan közel volt egymáshoz. Ráadásul nem is mindegyik nődoki tud jól ultrahangot olvasni.

Johnny336 2013.06.13. 14:19:59

@egyemakisszíved: mivel ivarérett, és gyermeknemzésre képes a szervezete, ezért ki is tudja hordani. Ez hülyeség, hogy nem képes. A természet nem hülye, tudja mit csinál.
A civilizált világunk hiteti el velünk, hogy 16 évesen nem tud kihordani egy gyereket. Hogy agyilag zokni a gyerekneveléshez egy 16 éves, az már más kérdés. Illetve erre a konkrét karakterre egy döglött legyet sem bíznék, hogy gondozza.
Ultrahanggal nem fogják megmondani ki az apa. Néha a nemét sem tudják biztosra megállapítani. Orvostól függetlenül.

noelisha 2013.06.13. 14:31:30

Arról nem is beszélve, hogy az UH ilyenkor még hüvelyi és nem hasi.

noelisha 2013.06.13. 14:33:49

@Johnny336:
pontosan, a sima ultrahangon nem is mondják biztosra a gyermek nemét, ha elmész 4D-sre, akkor ott már valószínűbb és biztosabban látszik, persze ha úgy fordul.

de most az elején... csak vérvétellel és magzati vizsgálattal lehetne

egy vicces rész viszont volt, mikor az apeh ellenőröknek mondja valamelyik agyhalott, hogy
"most meg akarnak büntetni?"
erre a pasi ellenőr:
"meg is fogjuk"
:-DDD

milkacica 2013.06.13. 14:54:02

@noelisha: Ennek az apeh-s dolognak lett valami vége?vagy még mindig ott állnak?

kozi001 2013.06.13. 15:27:07

@egyemakisszíved:
Én Joe-n voltam a legjobban kiakadva.
Ha vkinek az ember lánya 17 éves és gyereket vár, akkor a minimum h kiakadjon. Nem hogy "majd támogatlak" csá.

Na mind1 majd az anyja kiakad kettejük helyett is.
Mondjuk Marcinak is eszébe juthatna ha gyereket akar akkor keres egy korabeli, 28 éves nőt és nem egy 17 évessel szórakozik, aki még sokkal butább is az átlag 17 évesnél...

mézescsók 2013.06.13. 15:29:04

Marcink egy ritka nagy balfék, ha ezt az egészet beveszi. Nem láttam ugyan a műsort, de az 1x79/2. hv-ban az volt, hogy amikor Hannuska elujságolta a hírt Marcsellónak, akkor az nem nagyon hitte, hogy Ő lenne az apajelölt, mivel óvszert használtak. Akkor most mi van? Ennyire nem lehet hülye! A gumi persze megsérülhet, de az azért nem tipikus.

A másik: miért gondolja bárki is, hogy akkora buli felnevelni egy gyereket? Egy épeszű nincs arrafelé, aki felvilágosítaná Hannácskát, hogy ha baba van, akkor nincs buli, pia, drog, lopkodás, hercegnősködés, legfeljebb, ha az anyja nyakába varrja a kicsit. (Amit simán el tudok képzelni a csajról: anyuka nyilván tétován megjegyezné, hogy észnél is lehetett volna, Hanna leüvöltené a haját is a fejéről, hogy márpedig Ő akarja ezt a gyereket, mert az abortusz az gyilkosság és különben is, tudja jól, mit csinál, szóval a mama kussoljon. Aztán megszüli a kicsit és az anyjánál hagyja és teljesen természetes, hogy az meg felneveli.) Akkor viszont minek megszülni?

Fizikailag szerintem egy 17 éves minden további nélkül képes egy gyermek kihordására, még pár évtizeddel ez előtt is jóval fiatalabban szültek a nők. A nagyobb baj az, hogy az ivarérettség sajnos nem függ össze az agyi fejlettséggel.

noelisha 2013.06.13. 15:39:41

@milkacica:

Annyi volt, hogy felvették az adatokat, cím: "Margit 1." Aztán majd küldik a határozatot, gondolom. Ezzel csak ennyi volt, utána már az jött, hogy a Gábornak elege lett, minden pénzét beleölte, megbüntették, mert ő volt olyan hülye, hogy hitt Lallerben, hogy most nem szúrja el. Hát, tényleg hülye volt :)

noelisha 2013.06.13. 15:40:59

@kozi001:
Ja, amúgy Hannácska kezdő szociopata, és ennyiből valószerű, mert ha a "szüleit" nézzünk, volt kitől örökölnie :D hát igen, a gének!

egyemakisszíved 2013.06.13. 16:53:11

@Johnny336: Még biológiai érettség tekintetében is inkább a nők húszas éveinek elejére teszik szülés ideális időpontját. A társadalmi követelményeknek való megfelelés meg egyre távolabb tolja ezt az életkort, a harmincas évek felé. A természet sokat elrendez, de a mai világban már nem bízik senki az ősi praktikákban, a nők tapasztalatában, lásd az otthonszülés körüli hisztériát. No meg mi van a vetéléssel, a halvaszületéssel, a koraszüléssel, az elhúzódó vajúdás miatti oxigénhiánnyal, a gyermeket és az anyát érintő szülési sérülésekkel, szövődményekkel? A szülészet területén van a legtöbb orvosi műhibaper, nem véletlenül. És az még csak a jéghegy csúcsa.
Szerencsére az egész terhesség csak Hanna vágyálmának kifejeződése, hogy egy kis család lehessen Marcival és a babával, és néhány nő elsietett diagnózisa.
süti beállítások módosítása