Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-Nappal Budapest 1x54 - Eljegyzés az őrültekházában

2013. április 30. 19:47 - szétcsapott kozákkucsma

A szerkesztőket ihletadás céljából valószínűleg lekötözték romantikus vígjátékoket nézni, mint a Mechanikus Narancsban, mert a mai részben olyan halivúdi romkomot rittyentettek össze, hogy már csak Richard Gere ősz kobakja hiányzott volna a teljes összhatáshoz! Kezdünk azzal, hogy Laller hajnalban tréningeli Gábort a lánykérésre, az elmúlt éjszaka alatt egy igazi youtube-os eljegyzést terveztek meg, csak már ott elrontották, hogy kettejük közül Lali a főszervező, aki már a gyűrűket se találja. Ha-ha, ilyet még seholse láttam! Vivike és Tudjukki is próbálják összekaparni magukat a tegnap után, de nem jutnak túl a „-Hosszú volt az este. -Hosszú, de jó." párbeszéden, érzik, hogy kihoztak mindent a helyzetből, és inkább üzekednek tovább. Fontos az emberiség genetikai állományát dúsítani, szóval remélem, hogy védekeznek. A villában megint KarvalyMarcival kezdünk, most még egyelőre vihar előtti csend honol, Karvaly vészjóslóan örül, hogy tök jó, hogy csak kettesben vannak és senki se veszekszik. Végszóra befut Anikó, Rita menetrendszerűen felszívja magát, mert Marci köszönt neki, és Anikó még le mer ülni reggelizni is. Már azt hittem, hogy komolyabb balhé nélkül eltelhet egy reggel, a casus belli újból a kérdezés-nélkül-eszel-te-paraszt, amit már az egyik első részben ellőttek egy szerencsétlen joghurttal kapcsolatban.1.jpg

Overly attached Joe képes azzal felkelteni Diát, hogy azért nagy nap a mai, mert az első nap, hogy járnak, de buzis. Dius viszont csak Regire tud gondolni, és Dzsó pincsikutya-ragaszkodása nem indítja be, inkább csak szabadulna már. Rita és Marci megint egymásra találnak a szobájukban, mert ugye milyen jó volt, hogy amíg nem volt az Anikó, mennyire idilli volt a kapcsolatuk, mert tudtak kettesben reggelizni. Hja, ha csak ennyi kéne a nőknek! Végül Rita érzelmi zsarolása beválik, és elmennek lakást nézegetni, ennél sokkal fontosabb viszont, hogy Laller odaért Gabi anyjáékhoz, ahonnan el kell csalni Enikőt a megbeszélt helyre. Gabi anyja 300 BMP-vel pörög, Pumuklinak esélye sincsen megszólalni, de aztán sikerül rávennie a kiccsaládot, hogy üljön be a kocsijába, mert tud egy gyorsabb kerülőutat. Szandika párducmintás felső (vagy úgy egyáltalán, akármilyen felső) nélkül kavargatja a kávéját, amikor a még mindig részeg Tudjukki-Vivi páros esik ki a szobából, amit érthető módon a szilikonkirálynő nem értékel, de még így is váratlanul hat a „kolerás ribanc" jelző Vivikére. Tudjukki kivételesen nem törölközik, de cserébe még mindig nincsen rajta póló. KarvalyMarci teljesen érdektelen háztűznézőjén csak az derült ki, hogy Rita már a harangokat véli hallani és ha már ott vannak, kipróbálják a kanapét is. Igen, úgy.

2.jpg

Laller összevissza kavarog a városban, tesz három kört a Clark Ádám téren, aztán a Hősök körül, majd a Városligetben meg kitalálja, hogy rángat az autó és meg kell állni. A kiccsalád se hülye azért, Gabi anyja és Enikő kórusban szidják Lalit, aki Gabinak akarja húzni az időt, de végül a susnyán átvágva elérnek egy romantikus stéghez, piros szívecskés lufikkal, és a lépcső tetején megjelenik Gábor énekelve, letérdel és megkéri Enikő kezét, aki nemet mond. Ha-ha, csak viccelt, a válasz igen, és megcsókolják egymást a közben teljesen spontán módon összeterelt tömeg előtt, Gabesz anyja sír, lesz unoka, mindent megbocsát. Annyira mázas az egész, mintha egy Disney-rajzfilm lenne. Visszatérve a földre, Tudjukki nem találja a klotyópapírt, és ahelyett, hogy inkább fogná, és kicsapná a zuhannyal, elkezd indokolatlanul hőbörögni, de rájön, hogy itt most nem ő a góré és Szandika bármikor kiszavazhatja, és akkor nem csak a szakálla lesz csöves, hanem ő is, szal inkább megy vissza kulázni. Természetesen azt nem hagyhatták ki, hogy nincsenek Lallernál a gyűrűk, Gabi anyukája már búgna fel, de még sikerül lenyugtatni.

3.jpg

KarvalyMarciék végeztek a szex-szel, jöhetnek a komoly témák, például Rita látott a közelben egy óvódát is, emiatt azonnal ki akarja venni a lakást. Itt már Marci fejében is megszólal a vészcsengő, de Ritából kinézem, hogy kiszúrta a gumit, mielőtt egymásnak estek, ebből a slamasztikából csak hatalmas balhé árán fog tudni Marci kihátrálni, alig várom! A villába Balázs érkezik, balszerencséjére RibiVivi nyit neki ajtót, aki aztán rá is kúrja, pedig most ő Zsófit kereste, meg is beszélnek egy kávét, Vivi viszont bosszút forral, már olyan össze-vissza dugások voltak eddig, hogy van a tarsolyából mit választani, és ez ma Tudjukki lesz. Rita önelégült arccal közli Anikóval, hogy Marci szobáját megkaphatja, mert össze fognak költözni, de szerintem ehhez még a szoba tulajdonosának is lesz egy-két szava.

4.jpg

Félre bú és harag, a friss jegyespár érkezik a rezidenciába, durran a pezsgő! Gabi szívhezszóló beszédet mond, de Laller nem bírja, és megrendülten mondja Gábornak a szoba magányában, hogy ő milyen magányos lesz, ha Gabesz visszamegy Erdélybe, neki nincsen senkije, még pólót is csináltatott magukról, ami az igazi lúzerség mutatója. Viszont megmondom, az egész sorozatban eddig ez volt a legőszintébb jelenet, ahogyan a két barát elbúcsúzott egymástól, a brolove egy nagyon szép megnyilatkozását láttuk. Azt mondjuk nem értem, hogy miért kell rögtön a lánykérés napján visszamenni. Persze minden dolgok megoldása se maradhat el: igyunk egyet!

5.jpg

Kint se vidámabb a helyzet a lufik ellenére, szolid ribancozás után Vivi bedobja a verbális kézigránátot az arénába. Rita annyira meg van döbbenve, hogy a rész első nooormááálisvaaagy-ja VV Anikótól hangzik el! Tapasztalt politikai trollokat megszégyenítő módon hagyja Vivike a kupac szart, amit az előbb tolt a pultra, hogy a többiek csak szagolgassák és szörnyülködjenek. Lófej utánanyargal, hogy a földig nyihogja, de a túlméretes fülbevalójának a csilingelése teljesen elterelte a figyelmemet. Olyasmiről volt szó, hogy blabla aljas, blabla undorító, Tudjukki szemét és megcsalta Zsófikát, Vivivel és Zsanettal a vécében.

6.jpg

Marci egyedül pippant a kisszobában, Anikó pedig már einstandolná a szobáját, mert Rita tényleg kész tényként adta el, hogy elköltöznek, amit Marci érthető módon nem tolerál. Ha hiányoltuk volna Rita és Marci veszekedését, egy lightos verziót kapunk csak, a Művész Úr egy „normális vagy?" után lelép, Karvaly nem is érti a dolgot. A búcsúbulinak lassan vége, sorban köszönnek el a lakók a kivándorló autószerelőtől, Enikő arca priceless, amikor Szanditól vesz érzékeny istenhozzádot. Már indulnának, amikor feltűnik, hogy Laller nincsen sehol, Gábor le is lépne anélkül, hogy a legjobb barátjától elköszönne, a döntő pillanatban feltűnik a bongyor fejével és a gyűrűkkel, komolyan leléptek volna nélkülük? A meggyűrűzés is lezajlik és elsuhannak napkelet felé.

7.jpg

A szerkesztők érezték, hogy a mai rész awww-faktorát muszáj lesz kompenzálni, holnap Rita és Marci n+1-edszer szakítanak, viszont a szakításbanlevés alatt Marci Hannánál köt ki liliomokat tiporni, lesz itt még nemulass. De már megint az fog történni, hogy mindenki megcsal mindenkit, lassan elfogynak a szereplők, és a végén vagy buzulás lesz, vagy pedig a NAV elvisz mindenkit, hiszen láthatólag a szereplők nagy részének nincsen munkája, mégis úgy élnek, mint Marci Hannácskán.

8 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kozi001 2013.04.30. 20:47:07

"...Rita már a harangokat véli hallani" :)

Annak már lőttek ha jól láttam!

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.04.30. 20:53:19

@kozi001: Csodálod??? ezzel a viselkedésmodorral? Minden épeszű menekülne ettől a nőtől máshoz.

atom|ant 2013.04.30. 22:16:53

@kozi001: Ilyen láncokkal a fülében nem csodálom...

Sirenia (törölt) 2013.04.30. 22:45:03

Azért Diácska is elég köcsög, úgyhogy egy nyakast megérdemelne. Akármilyen is a Dzsó azért nem kéne így megvezetnie. Meg is érdemlik egymást Reginával.
Szegény Dzsót azért sajnálom, majd sokkot kap, ha meglátja Diát Redzsivel, és még az is kiderül, hogy Marcika levarrta Hannácskát... én majd azt várom mi lesz ebből.
Én csinálnék egy részt, amiben Dzsónak elgurul a gyógyszere és őrjöng minden fele :DDDDD
Ennek a hülyepicsa Ritának majd kivi leszek a fejére, ha kiderül Marcika félrelépése, de majd azért is Anikó lesz a hibás.
Azért az tetszett, ahogy Anikó megmondta Ritának, hogy olyan mint egy pszichopata, komolyan mondom abban a pillanatban úgy tűnt Ritánál dereng valami, de a kreatívok még sem engedhetik, hogy hapiend legyen a vége, inkább ölik egymást tovább.

garrett27 2013.04.30. 23:34:58

Kérdés: Kristóf főnöke az véletlenül nem a gumicsirkés fazon a régi reklámból? Emlékszik valaki: "Szerintem"?

judy7 2013.05.01. 10:05:55

Gábor már volt egyszer Enikővel Erdélyben, nem jött össze. Miből gondolja, hogy majd most össze fog?
Az egész lánykérés olyan kis szánalmas volt... :) Jó volt az úgy, hogy Gábor a hajón nem-et mondott Encikének.. ott szépen abba kellett vón' hagyni az Enikő témát.

Joet ennyire nem zavarja, hogy az egyik alkalmazottja kb. 3 hetente kilép, aztán visszajön és újra munkába áll? Könnyű így munkát ütemezni? :)

kozi001 2013.05.01. 10:45:44

@aggyistenbiri:
Jaj! Dehogy csodálom! :) Ez a nő képzett anyósként viselkedeik 2X évesen nem csoda h Marci a fiatalokhoz menekül festegetni!

egyemakisszíved 2013.05.01. 11:45:55

@kozi001: Marci korábban még azért rinyált, hogy milyen drágák a festékek, csak viszi a pénzt a művészet, nem hozza, most meg odaadja fűnek-fának a palackjait, és szétszórják a nagyvilágban? Majd gályázhat a konditeremben a sok fogyni vágyó nőci mellett, míg tud újakat venni. Már ha magához tér majd, miután Joe fejbe kólintotta.
süti beállítások módosítása