Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Retróhogyvolt: Éden hotel - 1x31

2013. március 27. 14:00 - sixx

Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai édenkertből. A Viasat elkezdte ismételni az első évadot, mi meg előkaptuk a klasszikus hogyvoltokat, tessék kommentelni az adás alatt és után, ingyen van.

Nos, nem erre a hétre lesznek a legbüszkébben a T69-es karbantartói, az tuti, Pinokkina szeme alatt a jó öreg Derrick felügyelőre emlékeztető táskák tündökölnek mélybíbor színben, a ruha meg valami százforintos boltból kerülhetett elő az utolsó pillanatban. Ma valami kérdőív miatt kell majd frászt kapni, meg lesz egy levél is, no meg Pandora.

A reggeli tisztálkodás helyett felöltözött Pókmajommal és kialvatlan fejű ProsztóRobival nyitunk, borzasztó éjszaka volt, mondja a csaj, én sem tudnék aludni úgy, ha a Prosztó könyöke nyomná a hátam. A többiek már reggeliznek, Kristóf megálmodta az űber-reality receptjét: jövőre az Éden hotel mellé fölépül a Pokol hotel, ahol ablak nélküli szobák és patkányok, no meg meló várja a kiesetteket, és ha ugyanannyi időt kibírsz itt, mint az Édenben, akkor visszamehetsz. A Lassúbeszédű simán beférne a Tv2 kreatív csapatába, onnan sem jönnek sokkal jobb ötletek mostanában.

Hoppácsak, a T69-es mai műszakjának még nincs vége, következménye van a véleményeknek, mondja, és máris látjuk Isaurát, a postást. Kérdőívet hoz mindeninek, a csajok a faszikat, a faszik a csajokat értékelik, előbbiek a jó, utóbbiak a rossz tulajdonságokat. Egyedül kell dolgozni, és minden tulajdonság mellé nevet írni - azt viszont a lakók nem tudják, amit mi Pinokkinának köszönhetően igen, azaz az egyik lista a holnapi kiválasztásnál előkerül majd. Tőtenek ezerrel, Jennifer úgy látszik az egyedül szót nem érti, mert beleles Kristóf papírjába, ejnyemár. A király vigyorogva közli, hogy Jennifer kapott a negatív tulajdonságokból bőven, Alíz viszont Robit értékelte nagyon pozitívan. Gábor Pókmajmot és Jennifert írta a legtöbb negatív tulajdonság mellé.

Juan levelet hoz (Isaurát kölcsönkérték a kolumb gerillák drogfutárnak), a fiúk húzzanak felfelé a szobába menten. Nikinek fogalma sincs, mi történhet, a király letiltja a tróntermet a plebs előtt, és Prosztónál gyűlnek. Juan még egy levelet hoz, a kötött sapkás Gábor mucsászgráciásszal köszöni az üzenetet, de csak eddig örült, mert kiderül: egy csaj vagy kiesik a játékból, vagy védettséget kap. Most azonnal. Kristóf a lányaiért aggódik, a király dettó, Dani Pókmajom távozását vizionálja. Juannak odalent sincs egy perc nyugta, és már megbánta, hogy hebrencs módon eleresztette Isaurát, hiszen újabb levelet kell kézbesítenie. Alíz olvas, a hangsúlyozásért nem jár Jászai-díj, de csak egyszer téveszt, ne legyünk telhetetlenek.

A levélben az áll, hogy a fekete üvegasztalon van egy boríték, amit a gongszóig bárki elvehet. A borítékban meg élet van, vagy halál, ezt nem lehet tudni előre, azaz védettség vagy azonnali kiesés van benne. Nem is az Éden hotel lenne, ha nem kellene még egyszer felolvasni az ukázt, ha jól hallottam, Nikinek nem volt világos a dolog. Pókmajom azonnal lecsap, mint gyöngytyúk a meleg takonyra, jó, akkor én elvettem, s lőn, máris a kezében a sárga boríték. Kriszta csak hápog, de hát végig sem gondolhattuk, bazmeg, nemár. Jó, mondja Pókmajom, akkor kinek kell? Senkinek, csak neki, akinek nincs vesztenivalója. A borítékban védettség van, Pókmajom eksztázisban racsít, mint akit baszni visznek, a többiek meg kővé dermedve ülnek, bazmeg mekkora fasz vagyok én-arckifejezéssel. Mondhatunk bármit erre a nyomorult Pókmajomra, de legalább van vér a pucájában.

A király lefelé menet már rosszat sejt, a beszámoló végét hallva az arcán a döbbenet: hogy lehettek ti ekkora faszok hatan, hogy hagyjátok ezt a szakadék retket lecsapni a borítékra? Ez mind így ott van a fején, mert neki ilyen kifejező fizimiskája van, hiszen király. Be is pánikol, mert az új királyné így veszélyben van. Gábor a kamerába azt mondja, ő leszarja a védettséget, neki se macskája, se kutyája. Isten nem ver bottal, veti oda az udvartartásnak a király, és elvonul az udvar hányásmentes részére a hátralevő napokat számolgatni, mivel meg van arról győződve, hogy Pókmajom holnap kiteszi Nikit, utána meg kigolyózza őt is. Kristóf leszarja a védettséget, nem árt az se nekem, se a kerek seggű genetikusnak, akit ezzel a lendülettel be is fenyít - oda ne menj Pókmajomhoz, mert kezed-lábad eltöröm.

A király a teraszról üvölti a kolumb gerillák felé fájdalmát, miért Isaurát vittétek, miért? Minek ide egy ilyen Pókmajom? Hogy kivirult az alpári feje! Kriszta mentené a menthetőt, Alíz olvasott, nem is értettük mi van, mire feldolgoztuk, ez már bukfencezett a földön a védettséggel a keziben, mint egy cirkuszba kényszerített polgárőr, lezsibbadtunk, királyom, mondom én. A pápa a bölcs döntésekhez elengedhetetlen Crocs-papucsában és szerencsét hozó kacagányában hümmög, ide bizony csoda kell, nagy. A király idegességében cigarettára gyújt, a sírba akartok ti tenni engem itt a teszetoszaságotokkal, az isten verje meg a lassú fejeteket, mögém áll majd a Pókmajom, kiütéses lesz a hátam a közelségétől is, hol a kenőcsöm?

Kriszta szerint Pókmajom már belefáradt a geciskedésbe, és kegyelmet gyakorol, Niki máris az életéért küzd, és Prosztóhoz rohan, mögéd állok majd, oszt válassz. Prosztó nem szívesen küldené haza Lindát ebben ez esetben. Pókmajom odalent azt taglalja, hogy ő azonnali kiesést várt a borítéktól, erre tessék. A király továbbra is rohadt ideges, és nem bírja nézni Pókmajom mocskos fejét, tán pipamocsokkal tisztálkodott a szerencsétlen? Nem bírok egy légtérbe lenni vele, húzzon már felfelé, basszameg. Pókmajom a kamerába azt mondja, jobb lett volna, ha kiesés van a borítékban, mert ő úgy akar távozni, hogy nem kiejtették, hanem csak elhúz, de most már mindegy. Prosztó saját bevallása szerint olyan lesz a háta mögötti placc a kiválasztáson, mint egy lengyel piac csúcsidőben.

Niki a pápának és Bigfootnak magyarázza a lehetséges kimenetelt, beáll Prosztóhoz és Lindához, ő meg dönt, Pókmajom viszont igencsak a király mellé sorakozik majd fel. A pápa szerint Nikinek 30% esélye van a távozásra, de neki legalább van egy napja felkészülni, teszi hozzá kissé sértetten, bezzeg engem meg kivágott a T69-es, mint macskát szarni. Odalent Prosztó magyarázza a védettség finomságait Műfognak, ha Pókmajom melléd áll, az a halálos ítéleted. Prosztó egy jótanáccsal látja el: ha Niki után jössz majd a tornasorban, akkor ne oda állj, ahová Szilikonvölgy, mert kiesel. Ha te vagy hamarabb, akkor gatya, ami ebben az esetben asszem a szopás szinonimája. Műfog Prosztó mögé sorol majd be, oszt punktum.

Az ebéd rossz hangulatban telik, a csajok szótlanul csámcsognak, a király legalább jó étvággyal eszik, öröm látni, hogy ilyen apróságok nem tudnak tartós hatást gyakorolni az étvágyára. Átmegy a nőkhöz, kicsit gatyába rázni őket, Pókmajom azonnal távozik az asztaltól, még mielőtt a király felrúgja. A teljes udvartartást letiltja a Pókmajommal való kommunikációról, még az időjárásról sem lehet vele beszélni, értve vagyok? Kristóf szerint Pókmajom más ösvényen jár már, és nem akar geci lenni, így leginkább a két új lányt véli veszélyben levőnek, nem lehet ennyire naiv. Prosztó szerint a védettség kurvaszar dolog, nem tetszik neki istenigazából. És hozzá mer szólni Pókmajomhoz!

A király csak azért nem köpi le a Pókmajmot, mert jól nevelt, mondja a pápának, a kamerának meg azt, hogy nem lesz alpári. Niki pakol, és közben azt mondja, Pókmajom úgy kell neki, mint puff a hátára, Szekszárd igen egzotikus vidék, ahol szinte minden magyar mondás, szólás és közhely új lendületet kap az ad hoc beléjük szőtt, oda nem illő szavaknak köszönhetően. Nem értem mi a fasznak pakol, mellesleg, mert a kiválasztás holnap lesz, addig belerohad a mai zsinórtangába. Királyunk a bárpulton sakkozza le a kiválasztást, ezúttal upgradelt Kiválasztó Készlettel, az eddigi kavicsokat felváltják a kolumb édesipar karamellái, igaza van, sokkal átláthatóbb így a dolog, ráadásul a kiesőket el is lehet fogyasztani. Pókmajom elmegy Kristófékhoz, és ott is előadja az én mennék haza-mantrát, és megemlíti, hogy ha akar, akkor tud geci is lenni, de most nem biztos, hogy az lesz.

Pandora van máris, kiglancolt lakók olvasnak ordenáré ostobaságokat, okkersárga orcájukon óvatlan óhajok olvadnak opálos olajokká. Pókmajom itt is előadja, hogy ő haza szeretett volna menni a boríték láttán, Niki nem hisz neki, joggal. Krisztától azt kérdezik, szerelmes-e a pápába, nem először, nem az. Dettinek Prosztó jön be, pedig Kristóf arra számított, hogy őt mondja majd, hiszen nem beképzelt. Na, ez a szopás, illetve nem is, mert Detti hazudott! Neki is a Lassúbeszédű kockahasa kell!

Pókmajom borítékrablása is terítékre kerül ismét, ez egy újabb ok arra, hogy Pókmajom és Műfog összekapjon, utóbbi olyan sötét, mint Esze Tamás, szerinte a nőknek több idő kell ahhoz, hogy felfogjanak valamit, például egy levél tartalmát, amit Alíz olvas fel. Pókmajom erre csak a fejét csóválja, te lehet, hogy imbecilis vagy, én elég jól megértem a szavakat. Niki diplomatikusan fogalmaz, amikor Pókmajomról kérdezik, ettől a király kiakad, faszombamár, hol az őszinteség? Miért nem mondod ki, mit gondolsz? A pápa fél Pókmajomtól, nem akarja, hogy Bigfoot távozzon, és főleg nem akarja Pókmajommal folytatni a játékot. A kérdést Niki tette fel, ezzel akarta felhívni Pókmajom figyelmét arra, hogy itt vannak még más potenciális áldozatok. Prosztó nem tetszik Pókmajomnak, nahát, de nem azért, mert nem jó pasi, hanem mert az idős faszikat kedveli.

Az körtáncnak álcázott hazudozás után Alíz és Jennifer Pókmajommal beszélget, gyűlnek a fekete pontok. A király az udvarnak azt magyarázza, hogy Kriszta szerelmes a pápába, hogy esik ez neked, férfibarátom? Hát, jól. Na, este megint kapnak italt, a király kung-fu-mozdulatokkal örül a pultnál, van neki társa is, a pápa természetesen. Pókmajom Nikinek nagyon bonyolult kérdést tesz fel, amit még mindig nem értek, de nem is baj, biztos olyan az agyam, mint Műfognak, aki haza akar menni, mint mondja Prosztónak, mert hányingere van az egésztől. A pápa a hotel futballistakülönítményével labdázik kicsit. Pókmajom megkérdi Prosztót, hogy ha Linda és Detti is beáll mögé, és ő is besorol oda, akkor mi lesz? Hát mi lenne, mondja Prosztó, hazapaterolod a másik kettőt, mi meg feljövünk és baszunk. Holnap kiderül.

Címkék: éden hotel
689 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

beacska 2011.04.28. 07:20:39

már van? hát ezért kerestem hiába!

Dr. derelye vágó · http://www.freeworldgroup.com/games6/gameindex/castlewars.htm 2011.04.28. 07:36:28

a király beszólása jó volt: Isten nem ver bottal csak Szandrával :)

de a keresztapa zenéje fasza volt amikor a király osztotta a csajoknak az észt az asztalfőnél

Corporate 2011.04.28. 07:39:21

És mi a helyzet a díjnyertes paprikás csirke tulajdonosának kvázi védettségével?
Csak mert annyira hajtogatták tegnap, hogy Dani mögé is állhat Pókmajom, még Niki is próbálta sunyi módon ráuszítani Krisztára a Pandorán.

beacska 2011.04.28. 07:41:45

tegnapi kedvenc Kristófom: a Szőke? Ülj le egyes!

:))) kááár, mert én nem bánnám, ha Detti lenne a Jennifer helyett. Ez a teszt most jó alkalom lenne a kipenderítésére, és tán Kristóf sem járna rosszul.

Haj-rá Kristóf!!

beacska 2011.04.28. 07:43:26

@Corporate: mert a nyereménye az, hogy a KÉT ÚJ csaj nem állhat a Kriszta mellé.

Dr. Bélus___ 2011.04.28. 07:47:41

Kár, h Pókmajom nem pasi, könnyebben ki tudná rakni Korleónét. Szegény megint beletrappol majd Nikikébe vagy nemtom, de ezzel megint nincs kint a vízből. A rohadt Királyt kellene már kinyírni, de a Prosztónak nem volt vér a pucájában...

Corporate 2011.04.28. 07:47:53

Aham, akkor én néztem be, kösz Beácska! :)

Zaho84 2011.04.28. 07:49:17

Amúgy ha előző HV alatt volt már róla szó, akkor sorry, de a legtöbb negatív tulajdonságot gyűjtő kapja a segge alá a repjegyet tán? A legtöbb pozitívat kapó fiú meg már most védett lesz jövőhétre? Vagy mindkettő repül hazafelé, hogy nem kellenek ide nekünk túl jófej macsók se?

beacska 2011.04.28. 07:52:06

@Corporate: ÉN legalábbis így értelmeztem, de úgy nézem, ÉN vagyok az egyetlen, mert csak ÉN hintem itt az igét, úgyhogy ha mégsem, bocsika vagyok! ;D

beacska 2011.04.28. 07:52:53

@Zaho84: még nem derült ki, de a legjobb fej valszeg nyalhat egyet ;)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.28. 08:00:48

Istenem, valaki tanítsa meg ezt a szegény lányt az alapozó és a pirosító használatára. Értem én, hogy eddig nem a kamerának maszkolta magát hanem kamionsofőröknek de akkor is.

Szerintem nem Niki fog menni, vagyis inkább Niki nem fog menni. Jennifer hazanyávoghat a lista miatt plusz az egyik új csaj.

taligas 2011.04.28. 08:01:01

Engem ez a Pókmajom olyan szinten irritál, hogy teljesen felhúztam magam, amikor megláttam, hogy védettséget kapott. :( Komoly szocializációs problémái vannak.... nem is azzal van baj, hogy "erős" párokra utazik, hanem azzal, amilyen visszataszító, gusztustalan stílusban teszi. Ez egy játék, természetes, hogy győzni akar (ellentétben a sok nyaralóval a hotelben), de attól még nem kéne ilyen undorítóan viselkednie.

Sapasang 2011.04.28. 08:04:30

Reggelt függőségben társaim :) Kíváncsi vagyok, hogy mi az isten lesz a másik listával, főleg, hogy pozitív tulajdonságok voltak benne. Olyan keresztvédettségek lesznek már... A kavicsaimat most cserélhetem le karamellára :)

g-ko 2011.04.28. 08:09:28

@beacska: Nekem sem tűnt fel hogy csak az újak nem állhatnak oda bigfoot mellé, ezért nem is értettem azt, hogy mit görcsölnek ezen.
A vv kreátorainak viszont, hogy megtetszett a pandora :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.28. 08:10:37

Ja, és tegnap HÉ megint úgy nézett ki mint egy váza.

Rubicon 2011.04.28. 08:10:39

Bakker, ha tavalyi forgatás (még csak most tudtam meg), akkor árulja már el valaki, hogy ki nyert! Nem bírom én ezeket az izgalmakat.
sixx egyre diplomatikusabb lesz. A Lindáról sokkal cifrábbakat is írhatott volna.
Ádám is simán átment prosztóba...ez a Szandra csak játszik, miért kell ezért elmondani mindennek?

beacska 2011.04.28. 08:12:18

@g-ko: megpróbálok utána nézni! (bár el kell mennem dolgozni, de talán lesz rá időm...)

Bubba Rogowski 2011.04.28. 08:17:32

"óvatlan óhajok olvadnak opálos olajokká" :ez annyira szép már, komolyan. Lírai.
Viszont mi az a "racsít"? Nálad találkoztam először ezzel a szóval, és elsőre Niki hatnapos székrekedésének végére hasonlító dolog volt. - De nem baszlatni akarlak, látod, törzsolvasó vagyok. És éljen a király!

Phaszphej · http://phaszphej.blog.hu 2011.04.28. 08:18:25

Vicces volt nezni tegnap,hogy mikent kalkulal Niki az eselyeirol,pedig annyi agya lehetne,hogy felfogja :
A vedett valaszt utoljara,ezert akarhova all o,biztosan kiesik,ha Szandra ugy dont.
Talan ha harman ugyanaz moge allnanak,akkor lenne meg egy fordulo vedettseg nelkul,de arra azert eleg nehez lenne ket madarat talalni :)
Nekem a Linda lany szimpatikus es a kinezete is belfer,de este nagyon csunyan bemalmozta magat a leveles uggyel.
Kell a feszultseg bentre,de a vedettseg- levelre epphogy csak nem volt rairva nagy betukkel,hogy SZANDRA.
Ha a szoke csajnak van egy kis agya,azonnal lecsap ra,mint gyongytyuk a takonyra.
Bent van 2-3 napja es meg a nevet sem tudja senki.
Neki meg kevesebb a vesztenivaloja,eleve mindenki egy kiesot tart bizonytalannak,mert azt mar elkonyveltek,hogy o a masik.

Amikor Szandra ment korbe szerepelni egyesevel mindenkin,oriasi volt.
Az emberek elhittek,hogy ok atlatnak rajta es ugy fogjak befolyasolni a donteset,hogy azt hiszi,nem.
Egyedul A Robiban volt annyi,hogy azonnal egy menj a picsaba volt a reakcio,amikor belekezdett,de ket perc mulva mar ott tartottak,h a segitsegevel nem a csak a Nikit,de meg a Lindat is hazakuldi Szandika :D
Az jo nagy ongol volt a Nikitol,hogy az egyetlen olyan lanyt ajanlotta kiesesre (Aliz),aki emberszamba vette eddig Szandrat.

Arra azert kivancsi lennek,hogy egy Kriszta,Jennifer,Aliz hogyan kerult be az elso korbe ,
Ezek a csajok,ha utolag mennek be,kb. a bemutatkozas elott kiestek volna.
Nincs az a kuldetes ,amihez lenne bennuk kurazsi,kapcsolatteremtes nulla,hogy ok kezdemenyezzenek egy faszinal,kizart.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.28. 08:18:52

@Mezei ZsurLó: itt nem lehet elárulni, mert akkor sixx letiltja a kommentelést. Abba meg ugye belehalnánk. :D

Egyébként egyetértek, Műfogról sokkal durvábbakat is lehetett volna írni.

beacska 2011.04.28. 08:22:15

"A jutalmad az, hogy Detti és Linda nem választhatja a párodat a párválasztó során"-olvasta Kriszta a főzőverseny után

felmary 2011.04.28. 08:31:42

A szőke csaj miért nem csapott le a borítékra azonnal??? Neki aztán tökmindegy lett volna. Vagy ő sem fogta fel -Lindához hasonlóan- elég gyorsan az infot? (mellesleg ez a vallomás volt a tegnap este csúcsa)

Lorem Ipsum 2011.04.28. 08:33:48

Én akkor kezdtem el csipázni Pókmajmot, amikor hazaküldte a picsába a Király első ágyasát. Remélem minden HETERO játékos megfarkalja és elviszi a 25 misit. FORCA PÓKMAJOM!

felmary 2011.04.28. 08:37:42

Egyébként a hét elején nyafogtunk, hogy uncsi a játék - azért most kicsit megcsavarták. Bár még mindig jobb poénnak érezném, ha Lindáról kiderülne, hogy Levente...

capa05 2011.04.28. 08:38:47

Hát műfog olyan mint Tárogató , este szép és mesziről....

Britte 2011.04.28. 08:39:36

Szerintem felesleges találgatni ki megy haza, mert most kurvára megkavarták az egészet. Védettsége van Pókmajomnak, védettsége van Krisztának, plusz ugye tegnap volt ez a teszt szóval ki tudja még ma mivel jönnek elő és azt sem lehet kisakkozni, hogy Pókmajomnak mi lesz a döntése.
Nagyon kíváncsi vagyok a ma estére basszus, mert az előzetes alapján Pókmajom nagyon gonosz pofát vág amikor megy a fiúk háta mögött a kiválasztáson.

mani07 2011.04.28. 08:39:50

Linda extragáz..Ő a magabiztos nő???Borzasztó stílusa van+még egy levelet se bír felfogni...csodálkoztam, hogy senki nem veszi el az újak közül, a régieket megértem, hogy nem kockáztattak, de az újak egyértelműen kiseőnek lettek beküldve

Rubicon 2011.04.28. 08:40:38

@Benyeszke: és te tudod, hogy ki a nyertes?? Akkor megadok egy email címet esküszöm!:)
mezeizsurlo11@freemail.hu

mani07 2011.04.28. 08:41:49

@Britte: úgy tűnt, hogy Alízék a kép jobb szélén állnak, és mögöttük simán elmegy, tehát ő biztosan marad. Jennyt nem mutatták, lehet, hogy ő már eddigre kiesett? Eddig is így volt,ha többnek kellett mennie, két körben..

haruka 2011.04.28. 08:43:38

Szandrának nem tudom, mire van akkora arca, egyszerű, mint a bot. én már hazaküldeném, bár akkor nem lenne semmi izgalom, viszont ne ő nyerjen, úgyis csak elverné a pénzt, mint a 18 évesen összeszopott másfél millákat (amiért ezúton is nagy gratula neki).
viszont mi lesz a listákkal? a legtöbb negatívat kapott csaj azonnal röpül, a legtöbb pozitívat kapott pasi meg védettséget kap?

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.28. 08:45:52

@felmary: én erre várok amióta bejöttek :D Vagyis inkább arra, hogy Robi rámásszon és közben derüljön ki.

@mani07: én is azt láttam, hogy Alíz mellett elment és nagyon Ádám felé igyekezett a sor végére.

@Lorem Ipsum: hetero játékosból eddig se volt sok :D Ebben a helyzetben még arra is több esély van, hogy Nikivel leszbiznek.

Thorwald 2011.04.28. 08:46:14

Annyira megmondtam, hogy vedettseget fog kapni a pokmajom:)

chilii · http://chilii.blog.hu 2011.04.28. 08:47:37

ha van igazság, akkor a tegnapi kérdőíveken Szalamandra és a kerek seggű nyávogós kapta a legtöbb rossz tulajdonságért járó szavazatot. Szalamandra védett lett, így reményeim szerint még a párválasztó előtt kihajítják a kerek seggűt, megszűnik a nyávogás, Detti beáll a Kalóz mögé, Szalamandra meg röpteti a műfogú transzvesztiát ;)

Thorwald 2011.04.28. 08:47:50

A Pokmajom helyeben jol beadnam, hogy en mar beleuntam a rosszkislanysagba es megkerdem Korleonet hova alljak es ugy is allnek.
Aztan kov korben levadasznam a kiralyt:)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.28. 08:49:04

@haruka: nekem is ez jutott eszembe, hogy nem érdemelné meg a fődíjat. Persze tudom, hogy sanyarú sorsú gyermek aki kénytelen volt áruba bocsátani fiatal testét a megélhetés érdekében, de marhára nem érdemelné meg hogy nyerjen.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.28. 08:50:29

@Mezei ZsurLó: én nem tudom, de vannak néhányan akik igen.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2011.04.28. 08:51:24

Nem értem, hogy Kriszta tegnap a pörkölttel valamiféle védettséget nyert, akkor mi a faszért parázik?

Vagy én is olyan lassan fogom fel a dolgokat, mint a Műfog?

haruka 2011.04.28. 08:54:20

@Benyeszke: ez mind oké, de ugyanott tart, mint 3 évvel ezelőtt, miközben egy halom pénzt keresett. emiatt nem érdemli meg, nem amiatt, ahogy azt a pénzt megkereste.

@RAMBO: nem védett, csak annyit nyertek, hogy a két új csaj nem választhatja Danit. ettől még Pókmajom beállhat mögé, ha akar.

beacska 2011.04.28. 08:54:49

@RAMBO: lsd feljebb az idézetemet!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.28. 08:55:02

@RAMBO: azt nyerte, hogy a két új lány nem állhat Dani mögé. Egyébként bármi lehet.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2011.04.28. 08:55:51

@haruka:
@beacska:

Egy szégyen vagyok, komolyan. Megyek fogászhoz.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.28. 08:56:26

@haruka: igen, mert abból amennyit állítólag keresett simán lehetne neki 25 millája.

gastro, missing in action 2011.04.28. 08:59:59

@Benyeszke: drága dolog ám a kurvaság! folyton kozmetikumokat, ruhát, fitnessbérletet kell venni :)

nashy 2011.04.28. 09:00:46

Nem csoda hogy vigyázzba állt a szar mindenkiben - a második kép tanúsága szerint egy szőrfejű zombi tartja őket rettegésben :-DD

Hana30 2011.04.28. 09:03:24

Tudjátok mire gondoltam? T69 -es a végén azt mondta, hogy jön egy fordulat, amire még Szandra sem gondol. Mi van akkor, ha feloldják a védettségét akkor, ha az ő neve mellett van a legtöbb negatív tulajdonság?
Vicces lenne.

bonobo11 2011.04.28. 09:04:51

@mani07:

Egyet értek.
Linda tényleg gáz. Szerintem talán az eddigi legrosszabb szereplő. Gorillaképű, ráadásul hülye is. A szövegével is magát járatta le, amikor azt mondta, hogy nem fogta fel rögtön a levél lényegét. Én úgy láttam csak Aliz kétszer vagy háromszor felolvasta. Ezután álldogáltak egy kicsit, Szandra megkérdezte mindenkitől kétszer is kinyitja-e valaki, azt mondta nem, aztán meg neki áll feljebb! Hülye!

Amúgy szerintem a bemutató alapján abszolút nem lehet kiszámítani mi lesz, erre mindig rátesznek egy lapáttal a szerkesztők, hogy minden úgy van vágva mintha, aztán mégse.

Attól tartok Niki bennmarad, Ádám meg megint vigyorog majd mint a vadalma.

A listás dologról nekem az a tippem:

Bárki mögé áll Szandra az illető párja elvileg kiesne, de majd nagy megdöbbenést okozva ekkor kerül elő a listás téma és mivel talán Jennifer kapta a legtöbb rosszat tegnapi alapján, akkor HÉ bejelenti, hogy az esik ki aki a listán a legtöbb rosszat kapta, aki mellé meg beállt Szandra az menjen át Kristófhoz. Így ha Jennifer a listán a legrosszabb, akkor Szandra-Ádám (persze ha mögé áll) Niki-Kristóf, Jennifer meg indul haza.

Én egy ilyen verziót képzelek el.

Pipkó 2011.04.28. 09:05:20

Sixx! Műfog értelmi képességei kapcsán nem Eszes Tamásra gondoltál?
Beszélő név :S

mani07 2011.04.28. 09:06:43

@RAMBO: csak a két új lánytól védett...

doktorkotasz2 2011.04.28. 09:08:37

"okkersárga orcájukon óvatlan óhajok olvadnak opálos olajokká"
ExtraLOL!
Kiköptem az almát, most töröltem le a monitort! Nem gáz! :)
Előrebocsáthatjuk, hogy a mai kiválasztás lesz a leg....
...kacifántosabb
...izgalmasabb
...brutálisabb
...nézettebb!
Drága SIXX!Az meg milyen már, hogy a KIRÁLY lemegy prosztóba és van olyan kedves, hogy nem köpi le a Pókmajmot?!?
Nagyon nagyot fogok csalódni Pókmajomban, ha meghátrál és beszopja a többiek műmájerségét! Vidáman és könnyedén ki kell vágni a K-NYCsöcsöst, oszt vigyorogni Ádika arcába! Ennél rosszabb már úgysem lehet neki (SZandrának!)

mani07 2011.04.28. 09:08:48

még egy dolgot nem értek a castoingon nem csekkolták, hogy csupa meleg fiúkat küldenek-e be? Eddig Levi, Krtisztián meg Robi kivételével csak ratyik vannak benn, így nehéz lesz szexet produkálni a műsorba, Igen Niki+Szandra leszbi duettjének is nagyobb esélye van, mint Ádám bárkivel, vagy Dani bárkivel(Esestleg Ádámmal)

felmary 2011.04.28. 09:09:16

Lehet, hogy az volt a baja Műfognak, hogy valaki egyben el bírta olvasni a szöveget, és nem akadt meg.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.28. 09:09:43

@Hana30: na ezt tök jó lenne, de sajnos túl magabiztosnak tűnt Pókmajom az előzetes végén. Pont úgy vigyorgott amikor Katát kiejtette. Hacsak nem utána mondják meg neki amikor már beállt valahova :D

doktorkotasz2 2011.04.28. 09:13:32

@bonobo11:
Teljesen életszerű verzió a kiválasztás kapcsán, gratula, megvettem!

Hana30 2011.04.28. 09:13:44

Egy biztos, még ha nem is kedvelem, de ő volt az egyetlen, aki a leggyorsabban kapcsolt és felkapta a borítékot. Tényleg nem volt vesztenivalója, de a két új csajnak sem, tehát és a helyükben rácuppantam volna.De idejük nem volt átgondolni, mert Szandra gyorsabb volt. És kérem, hát ilyen az élet, akinek előbb vág az esze, az él túl. Úgyhogy ha valamit, ezt nagyon jól csinálta Pókmajom, pedig én kifejetezzen rühellem a pofáját. Az kész volt, amikor Ádám rájött, hogy mi történt, szerimtem ha lett volna fegyvere, csoportos mészárlást követ el. De megfigyeltétek, hogy abban a pillanatban, hogy védettséget kapott, visszatért a régi, hú de kurva okos vagyok Szandra?
Nem hazudik a mondás: ADJ VALAKINEK HATALMAT, ÉS MEGTUDOD MILYEN EMBER! -

esetünkben egy szar alak.

nashy 2011.04.28. 09:15:58

@mani07: hát ha azon mérjük a homokszintet odabent, hogy ki pettingelt vagy dugott már, akkor a lányok közül csak Szandra meg Niki nem leszbi... ugyan már, fárasztó ez a buzizás.

Britte 2011.04.28. 09:16:53

@Hana30: Szerintem lehet ebben valami, elég nagy esély van rá. :)
Megnézném a fejét ha így lesz és tudatják vele! :DDD

digitális körvinkli 2011.04.28. 09:16:59

@Hana30: Valami hasonlót vizionáltam tegnap este én is. Viszont van jobb ötletem is a csavarra. Tudjuk, hogy a Zédenben bármi megtörténhet, csak egy szabályt emlegetnek minden kiválasztós részben: Akinek nincs párja, mehet haza. Namost, a védettséget élvező kiejt egy csajt a pasija mellől. Pasi elborul, mit ér az élet nélküle, megyek én is utána. A védett személy b...hatja, mert nem marad párja, tehát ő sem maradhat.

borsz 2011.04.28. 09:17:22

De az is lehet, hogy ma este kezdenek el végre fogyni...
Az a lány és a párja, aki a legtöbb negatívumot kapta csomagolhat, hacsak a másik lista élén nem az illető fiú szerepel, mert az megmentené őket.

haruka 2011.04.28. 09:19:07

@Hana30: ja, ennyit arról, hogy ő eddig színészkedett, és most magát adja. Dettinek igaza volt, nekik játszotta a jókislányt, és a geci énje a valós.

@bonobo11: a szerkesztők akkor lépnék a legnagyobbat, ha tényleg azután árulnák el, mire fel a lista, mikor már mindenki választott párt. biztos lenne egy-két döbbent arc. :)

Britte 2011.04.28. 09:19:31

@Benyeszke: Lehet hogy azután tudatják vele, miután beállt egyik srác mögé. :)
Végül is minden megtörténhet. :)

haruka 2011.04.28. 09:21:39

@borsz: hú, ez is jó kis elmélet! :)) ha ezt eljátszanák, a Király tuti megborulna!

Dr Keynes 2011.04.28. 09:23:43

@taligas: Ez egy reakció arra, hogy mivel erőt mutatott, ezért ellene fordultak. OK, nem jó reakció, de szerintem attól vált ennyire visszataszítóvá, hogy ezzel nem tudott mit kezdeni és azt mondta, rendben akkor ilyen lesz.

Egyébként most mennyi új csaj van? Az egyik annyira jelentéktelen, hogy meg sem említi az összefoglaló, vagy én maradtam le valamiről (Sixx, kérlek gondolj azokra, akik nem nézik a vontatott és unalmas műsort, csak az összefoglalókból tájékozódnak...)

lentilky 2011.04.28. 09:24:12

Robi elejtett valamit arról, hogy innentől majd fogynak az emberek? Tényleg eljött a pillanat vagy én értettem félre valamit :)?

Caprica99 2011.04.28. 09:31:04

@g-ko: :DD
Épp múltkor írtam a VV-s hogyvolt egyik részére, hogy a szerkesztők nézhetnék az Éden hotelt és meríthatnének az ötletekből, legalább nem lenne a VV olyan rohadtul unalmas és fantáziátlan.
Ezek szerint megtették....

RedHotTears 2011.04.28. 09:32:07

@Bélus___: ez így van, PM sose fogja tudni kirakni a Dont egy tökös fiú nélkül.

Műfog ahogy mondani szokás, házhoz ment a lófaszért. Beismeri hogy nem sikerült felfognia 3 mondatot, vagy legalább 5 szót: bárki elveheti, védettség vagy kiesés. Aztán meg halálba sértődik, miután lehülyézik.

ratrider02 2011.04.28. 09:33:40

Vagy a világítás teszi, vagy a smink, vagy Műfog fogsora, de nekem úgy tűnt mintha lenne egy nem kicsit pelyhedző bajsza a felső ajka fölött. (mikor a kamerába magyaráz) Ott borzadtam igazán össze.
Az is szép volt, hogy 3-szor kellett felolvasni a levelet a csajoknak mire Pókmajmon kívül bárki is megértette a tartalmát.
És utána még ők voltak felháborodva, főleg Faszicsaj?

Caprica99 2011.04.28. 09:36:32

@haruka: más is hazaküldené, csak eddig még nem sikerült. :D

Hana30 2011.04.28. 09:40:40

@doktorkotasz2: A Pókmajom nem fogja megváltoztatni a döntését. Ha küldenie kell, hát Nikit küldi. Ne vicceljetek, akkor mit sem ért mindaz , amit eddig játszott! Pont saját magát hazudtolná meg, ha másképpen döntene, úgyhogy végülis teljesen mindegy, hogy kiket kérdezgetett körbe. Ő ezt a saját szórakoztatására teszi, mert ÉLVEZI ahogy a többiben megáll a szar, és kapálózva próbálják őt befolyásolni. Persze nem lehet, mert ez eldöntött tény, hogy Niki megy haza. Saját magát tenné nevetségessé egy másik döntés esetén. Egy biztos, ha Linda valamilyen csoda folytán bennmarad, hát utálni fogják egymást.
A millákat meg tényleg nem szívesen látnám az ő pénztárcájában. De ha sikerül neki végigcsinálni, akkor sikerült.

Caprica99 2011.04.28. 09:40:48

@Blassius: láttál már pókmajmot?
Hát pont olyan a feje, kis kerek fekete szemek, keskeny arc... :D

bonobo11 2011.04.28. 09:41:11

@haruka:

Szerintem így is fognak tenni, csak az a baj, hogy szerintem Ádám megint kimarad a "negatív" megdöbbenésből, és azon fog örvendezni, hogy Niki bennmaradt.

Ha azt a verziót veszem alapul amit írtam, Ádám mellett Szandra állna, Kristóf mellett Niki és Jennifer hazamegy az est végén és jövő héten srácok jönnek be, akkor Ádám nem sokáig örvendezhet. Szandra biztos rögtön mást választana. Plusz szerintem ha így lesz, Szandra-Ádám és jövőhéten jönnek a fiúk, akkor Ádámnak lányt kell találni jövőhéten, ami könnyen jelentheti Gábor távozását, ha Ádám mondjuk Alizt akarja párjának, mert könnyen irányíthatja, vagy Niki visszamegy mellé, és Aliz Kristóf pár és Gábor haza? ÁÁÁÁ, szerintem Gábor veszélyben lesz. Szerintem Ádám meg azt mondja majd "Nincs más választásom". Persze ezt mindenkinek meg kell majd értenie, az, hogy Gábort átverik már nem az első eset lesz.

Persze már nagyon előre mentem a tippelésben. Az is lehet, hogy minden máshogy alakul, ma kiderül.

bohumil stejskal 2011.04.28. 09:43:00

jííííhhhhááááá!!! pókmajom for prezident!!! :))
és én megint képes voltam kihagyni egy ilyen nagy jelentőségű epizódot, csak azért, hogy csocsózzak meg igyak.

nagy döntés lesz ez, az a drága asszony, az a csodálatos pókmajmóca ma valamelyik takony ribancot úgy kiejti a hásziendáról, mint vonatból a szart. (csak nem a sínek közé fog esni, hanem a kolumb gerillák között leszen szabad préda...asszem egybenyitják majd az ánuszt a vaginával, a gerillák tudják, milyen a jó szex, vagy nem félnek megkérdezni...) ;)))
én hirtelen nem is tudnám eldönteni, hogy a nyaffka affektálós génmanipuláltseggű orrhangú ostobenkókurva önállódöntésreképtelen dzsönifört, vagy a baltafejű morzsaporszívópofájú csálécsöcsű aljasgeci bimbókutató cipőboltos nikolettet látnám szívesebben zokogástól elkenődött gangbanges sminkkel bőröndöt cipelni lefele a szűk lépcsőkön... :)
ahogy jock (dzsok) mondja ellie-nek a dallas-paródiában: "SÍRNI FOGSZ, GECÓ!" :)))

mindegy, ki lesz az, küldeném ezt a Csóré Jenő (epic!!!) számot a kiesőnek:
www.youtube.com/watch?v=j7mGNvxWFaA
:)))))))))))))

megint kijött, hogy kinek van vér a pucájában, a sok hangember kurvára fosott a borítéktól, de ebben azért benne volt a pókmajom-vér is, hisz azok a kedves kis állatok ösztönösen rögtön lecsapnak mindenre, ami színes, hátha ehető...
(lehet, hogy banánszaga volt a borítéknak? mindenesetre banánsárga volt! és a kolumbiai banán messzeföldön híres, még talán a dominikainál is zamatosabb...)

egyebet nem tudok elmondani, most inkább megpróbálok regenerálódni (jelentsen a szó bármit is) a tegnapi sok unicum meg koktél (hosszúlépés) után. (gondoltam is éjjel a nagylábúkrisztamellett megüdvözült jászkarajenői kapuszsenire, éjjel egykor majdnem odacsandáztam a teraszra, de aztán mégsem. nálunk nem izaura takarítja fel a répát...) :D

na józanodjunk csendben.

Caprica99 2011.04.28. 09:43:14

Van valakinek infója, hogy egyáltalán mikor és hogyan fog végetérni ez a műsorfolyam?
Ha mindig újabb és újabb versenyzők jönnek be - akik ráadásul általában azonnal ki is esnek - sosem fogynak el és mindig ugyanazok a pofák maradnak.

Dr Keynes 2011.04.28. 09:43:50

@Thorwald: Túl okos vagy te ehhez a játékhoz. Fogadjunk még a leveleket is megértenéd első olvasásra.

sélli_ 2011.04.28. 09:49:49

'eksztázisban racsít, mint akit baszni visznek,' múúúúúúúúúúúúúúhahaha, vizuális típus vagyok :))

Lotyó Bridzsida 2011.04.28. 09:50:44

A hülyeségért a nőiességgel takarózni, gyerekek...:D:D:D

Minden nap tanulok valami újat...:D

Marie Curie-nek lett vón néhány szava ehhez, de Pókmajom is végre magára talált. HAJRÁ PÓKMAJOM!:)))

A király kifejezett száni volt, ahogy képtelen volt megemészteni, hogy NEM minden úgy alakul, ahogy ő eltervezte!:))))
Pedig ha neki is lenne agya, akkor inkább bratyizna a legerősebb nővel ahelyett, hogy köpködni akarja.
Egyébként nincs pókmajom könnyű helyztetben, mert minden HP ki kellene szépen lassan ejtenie, mert ezek nem fogynak vazzeg.:D
Műfoggal is csak egyel többen vannak, akik csak okádni tudnak, gondolkozni nem.

Britte 2011.04.28. 09:53:16

@Hana30: Hát ahogy néztem a vigyort a képén az előzetesben, majdnem tuti hogy Ádám mögé áll meg nem is ő lenne ha nem így tenne. :)))

bgalgan 2011.04.28. 09:59:52

Csak Szandrának volt annyi esze és bátorsága hogy felvegye a borítékot! megadta másnak is az esélyt, nem éltek vele, akkor most már tessék kussolni és nem nyafizni!
A szerkik gondolom azt várták hogy a levél felolvasása után egymás nyakát törve rohannak a borítékért. Azzal nem számoltak, hogy a szövegértési képességük ugyanolyan mint az olvasási. :D Már mikor másodszor kezdte Alíz olvasni, röhögnöm kellett!
Krisztának nincs védettsége, csak a két új csaj nem választhatja ki a párját, de attól ő még kiesthet ha mellé áll Pókica!
Annyira nekem sem szimpi nekem Pókmajom, de bárki bármit mond, nélküle egy nagy lapos semmi lenne a játék, mert egyedül ő mer szembeszállni a királlyal! Nem egy nagy taktikus, de legalább nem beszari! Bent meg fújnak rá, miközben ugyanazt csinálják, csak míg róla egyértelmű hogy ellenség, addig a többiek körbemosolyogják egymást. Azon is csak röhögni tudok, hogy megpróbálják kiközösíteni. Mintha akkora büntetés lenne, hogy az a sok IQ bajnok nem beszélget vele! :D

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.28. 10:00:13

@bohumil stejskal: unicum és hosszúlépés? Látom a tradicionális májrombolás híve vagy :D

bgalgan 2011.04.28. 10:01:04

@ratrider02: Faszicsaj! :D ez mekkora! kösz

Ééééén is 2011.04.28. 10:01:51

Én úgy emlékszem, hogy a levélben nem volt benne, hogy a mostani párválasztásra kap védettséget! Mi lesz, ha miután beállt Ádám mögé, közlik vele, hogy a védettség csak a következő fordulóban lenne érvényes... :D

tuono 2011.04.28. 10:02:25

Namostan nagy a hallgatás a csirkés védett Kriszta körül. Szerintem oda nem állhat a Szandra, a Nikivel meg volt közös gadzsázás a végén, meg ő most nem a "geci" énjéből táplálkozik, így Dzsennike megy a levesbe. :)

Phaszphej · http://phaszphej.blog.hu 2011.04.28. 10:03:44

"Mi van akkor, ha feloldják a védettségét akkor, ha az ő neve mellett van a legtöbb negatív tulajdonság?"
Nem fogjak.
Az elozetesben volt egy kep ahogy Szandra megy part valasztani.
Ott volt az arcan a vedettseg.

2011.04.28. 10:03:51

@bohumil stejskal: :DDD

Ha egy tyúknál csak szemernyivel is több esze van Szandrának, akkor Niki kezébe adatja ma oda a repcsijegyet, következő körben meg akkor mehet a csőbuzi bróker is. Máshogy itt nem lehet nyerni.

Eddig sem tartottam úgy, hogy bármelyik bentlévő többet érne két fillérnél, mind emberileg, mind az eszüket tekintve, de tegnap aztán tényleg kiderült, hogy a kolumbiai luxusba bizony rengeteg szemetet összefújt a szél. Ennyire taplóproli, büdösbunkó, neveletlen, primitív, nagyonbuta, színtiszta-prosztó embert tényleg nehéz lehetett összeválogatni - igen, megcsináltuk! Linda és Ádám még ebből a veretes társaságból is kiemelkedett tegnap.

Amúgy nem értem, hogy miért mindenki Szandrát kurvázza (teszem hozzá nagy valószínűséggel nem teljesen alaptalanul a pletykák szerint), miközben ott van egy Nikolett, aki ha jól emlékszem az első vagy a második este körbeadta magát és hányingerkeltő melleit a fiúk között. Az úgy oké volt? Gyakorlatilag a meleg egyedeken kívül mindenki megvolt neki legalább egy smár erejéig a hotelben. Nem kell Szandrát védeni, de ő legalább "csak" a szobatársát szexualizálta meg.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.28. 10:06:34

@tuono: Szandra állhat oda, csak a két új lány nem. Ez volt a kvázi-védettség, amivel most szart se ér, mert ugye Pókmajom védett lett

g-ko 2011.04.28. 10:08:23

@beacska: azért látom, hogy a munka csak megvárt ezzel :-))
hálás köszönet, eléggé benéztem (vagy legalábbis akkor nem tűnt fontosnak, hisz nem hittem, hogy más lesz védett)

nyílegyenes labirintus 2011.04.28. 10:08:53

A pozitív-negatív tulajdonság kvízzel, tuti, hogy még nagyon megkavarják a dolgokat a szerkesztők. És ha van egy kis eszük, akkor a párválasztás után csattan T69 ostora. Ezért sincs sok értelme a találgatásnak. Most az az evidens, hogy Pók kirakja Nikit. Ami azért nem valószínű, mert vele megszűnik Pók főellensége, ami műsorszempontból, nem lenne tetszetős.
Nem szoktam ilyenen fennakadni de HV ruhája a felkonfnál most nagyon penge volt, egyáltalán nem 100fts bóótos turkálós cucc, jókiscsaje na... még ha belül gép is.... kezitcsonkolom...:P

2011.04.28. 10:09:03

Valószínű ma Henifertől is elköszönünk, mert nincs igazság, ha nem őt szavazzák meg a legidegesítőbbnek a hotelben.

szepi79 2011.04.28. 10:09:37

@nashy: "ugyan már, fárasztó ez a buzizás."

az lehet, hogy a buzizás fárasztó meló, de valakinek azt is meg kell csinálni :D

garrett27 2011.04.28. 10:10:12

Na most meg mekkora jóarcnak tartják egyesek Pókmajmot! Persze hogy felkapta a borítékot, a szerkesztő csapat levegőt sem mert venni, nehogy más ugorjon rá. Tényleg csak a csaj neve hiányzott a borítékról. Van itt manipuláció bőven.
Sajnos mindezek ellenére képtelen vagyok megemészteni a csajt (bár egy oroszlánnal azért kipróbáltatnám). Ha egy reggel arccal lefelé úszna medencében, egy Poirot se tudná kinyomozni ki tette, annyi az ellensége. Egyébként megérdemli, mert még férfiban is ritka az ilyen genya, nem hogy nőben. Egy igazi patkány (nem csak arcra). Remélem bekavarnak neki ma este!

Kreta 2011.04.28. 10:10:15

Nos, mivel már kicsit képben vagyok így lehet is érteni mit írsz. Ilyenre lenne jó a médiatörvény asszem. Király <-> pókmajom, prosztó. Kiegyensúlyozott a kedves mama?

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.28. 10:11:44

@nyílegyenes labirintus: Niki szerintem is marad, ellenben Jennifer szinte tuti megy haza.

Amúgy nekem a műsor kezdete óta még egy tippem se jött be úgyhogy abba is hagyom.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.28. 10:13:52

@szepi79 - Harciteknős idomár: manapság nincs valamirevaló blog buzizás nélkül :D

Lotyó Bridzsida 2011.04.28. 10:14:29

Arra leszek kíváncsi, hogy Robinak mennyire lesz ellenére vagy éppen kedvére, hogy a szandrának nem jön be, mint pasi.:))
Ha olyan mint a Pöszi vót, akkor most jól rákattanik a Szandrára.
Ha olyan mint a Levi vót, akkor keres mást, akivel dughat.:))

szepi79 2011.04.28. 10:15:17

@Csárli Sín: " Nem kell Szandrát védeni, de ő legalább "csak" a szobatársát szexualizálta meg."

na meg Leventével is volt valami.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.28. 10:16:26

@Lotyó Bridzsida: vaagy mindezt leszarja és saturészegen rámászik a csajra miközben az alszik :D Há' nehogymá' ne kapja meg. Pókmajom legalább tutira nő

nyílegyenes labirintus 2011.04.28. 10:17:10

@Benyeszke: Én sem vállalkozom már ilyesmire, esélytelen. Nehezebb megtippelni mint egy Real - Barca ElClassicot. :D
van egy olyan összeesküvés elméletem is, hogy Póknak tegnap súgtak a szerkesztők,ill. kapott egy lehetőséget a borítékkal, más esélye nem lett volna...

Liller 2011.04.28. 10:17:31

jaj,én nem láttam tegnap:(
az nem lehet,h mindkét borítékban védettség volt?:)

Hana30 2011.04.28. 10:19:10

@Caprica99: Ezt már annyiszor megbeszéltük...

haruka 2011.04.28. 10:19:20

@Lotyó Bridzsida: Szandrának Krisztián se jött be, mint férfi, azt mi lett belőle. :)

sélli_ 2011.04.28. 10:20:12

Szerintem Jenni megy a negatív lista miatt. viszont: az előzetes alapján úgy láttam, hogy a sor szélén egy hosszú szőkehajú (!) lány áll - ez Detti valszeg, aki mellett elmegy Szandra.. lehet hogy az új csajok bentmaradnak..??! Az igen! Lassúbeszédű most legalább 3 napig sírni fog, hogy Jennike kiesett, kivel fog párnacsatázni, és szúrkálódni? Szeeeeegény!
Műfog rettenet ostoba... olyan ideges volt Pandora alatt, hogy alig bírt beszélni. Lesz itt még hajtépés :))

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.28. 10:21:49

@Csárli Sín: nekem semmi bajom azzal, hogy dugnak, egészségükre legalább van valami eksön. A csaj viselkedése a kiborító, az elmúlt hetek tisztelet mantrája volt az ami nálam betette a kaput.

Lotyó Bridzsida 2011.04.28. 10:22:29

@garrett27:

Azt az egy dolgot felejti el mindenki aki csipőből rühelli a Pókot, hogy ide nem haverkodni jött senki.
Csak a király gondolja, hogy majd ő lesakkozza itt a dolgokat, aztán hazamegy a 25 millával.:)))
A sok "csicska" meg teszi alá a játékot. Az egyetlen Szandra az, aki átlátja, hogy mi van és le is szarja, ha valakinek ez nem tetszik.

bgalgan 2011.04.28. 10:23:32

@garrett27: bocs, de szerintem a többség - köztük én is - azért tartom "jófejnek" mert legalább nézhető a műsor míg ő bent van! ha Zsenikét meg a hozzá hasonlókat kellene néznem végig, hát biztos idegbajt kapnék! :)

standy5 2011.04.28. 10:24:11

@chilii: Én is pont így gondolom...Sztem is a a lány fog menni, akiről a legtöbb rosszat mondják. Szandra ha olyan kva okos látja, hogy ha senki nem kedveli a saját játéka is meghal+ Robi érthetetlen okokból rá van kattanva Műfogra, ezért hogy Szandra megtartsa Robit ahhot ki kell killeznie őt...

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.28. 10:24:47

Na mit mondtam? Na mit mondtam? Na mit mondtam?

Ugye-ugye??!!

Az egyetlen, akinek van vér a muffjában, az a pókmajom. Ordas ribanc, de agya is van. Neki abszolút van helye a játékban. Ennyi.

És, ha esze van, most a Don, vagy a pápa mögé áll és jól szétbarmolja a bandát.
Király meg már rájöhetett volna, hogy hiába viszket a nőtől, perpill pók az egyetlen, akivel tényleg végig tudná vinni a játékot, és abszolút esélyes lesz a fődíjra.

Liller 2011.04.28. 10:26:06

@Lotyó Bridzsida: szerintem azért ilyen mérhetetlenül idegesítő a Pókmajom,mert iszonyatosan fölényes,nagyképű és látszik,h zsigerből hazudik.Korleóne is taktikázik és manipulál,de csak azért,h a hatalmát és a tehetségét fitogtassa,nem hazudik mindenkinek és megy körbe szobáról szobára,h mindenkit kikészítsen...és ezt vmi olyan undorítónak tartom ezt a belülről fakadó rosszindulatot,h már remegek az idegtől,h ez a csaj még mindig bent van:)
de ha persze az is lehet,h ő nyeri meg és eléri a célját ezzel a viselkedéssel.de akkor én újfent csalódom az emberekben...:)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.28. 10:26:10

@Liller: csak egy boríték volt. Vagy ez vagy az

Liller 2011.04.28. 10:27:06

@Benyeszke: ja,köszi,ezt nem fogtam fel...ebből látszik,h nem láttam vagy hogy annyi agyam van,mint Műfognak:)

énszóltam 2011.04.28. 10:27:48

ha nem Nikit dobja ki Szandra értelmét veszti az egész, most is a két új csaj egyedül csak a Robi gyerekre hajthatna a többi srácnál esélytelen bárki is szerintem

csak azt tudnám a Robi gyerek mit kombinál most már, múlt héten kellett volna ha kidobta volna a Don-t, lett volna egy kis sírás rívás, de szerintem már az esti buli után megbékéltek volna

és a játék se fulladna unalomba, ráadásul így a vége felé ideje lenne tisztázni már, hogy ki meg hogyan nyeri meg egyáltalán:))

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.28. 10:29:51

"Ordas ribanc, de agya is van."

@Éden Zina: ennyi a lényeg. Aki utálja az első miatt utálja, aki szereti az meg a második miatt szereti.

Lotyó Bridzsida 2011.04.28. 10:31:13

@Liller:

A saját életem tapasztalata azt mutatja, hogy azok vannak kiakadva az ilyen viselkedésen, akiknek nincs önbizalma.
Merthogy a magabiztosság valóban negatívan jöhet le annak, akinek magának nincs (ha nem inged, légyszi ne vedd magadra!:) ).
Számomra teljesen jó arc a Pók, de tény, hogy én is hasnonlóan magabiztos vagyok. Nem beképzelt. Nagy különbség.
Tudod van az a mondás, hogy az idegesít a másikban, ami belőlem hiányzik, merthogy tükör. Ezért akadt ki a Műfog is a Pókra, mert megértezte az erejét, ami saját magából totálisan hiányzik.

Liller 2011.04.28. 10:33:25

@Lotyó Bridzsida: alapvetően ezzel egyet tudok érteni és nem vettem magamra az inget:)de szerintem itt nem a magabiztosságról van szó.nem az idegesít.hanem a rosszindulat.hogy néha annyira belecsúszik ebbe a szerepbe,h akkor is gonoszkodik,amikor nem áll érdekében.és engem ez idegesít.ha tetszik,ez az amit irigylek tőle,mert bennem nincs meg:))

Hana30 2011.04.28. 10:34:26

@Lotyó Bridzsida: Tévedés, nem azért utálom Pókot, mert játszani jött és játszik. Hanem azért, mert képtelen ezt intelligensen megoldani és gusztustalanul viselkedik. Egy olyan ember,aki ha hatalmat kap kivetkőzik emberi mivoltából és élvezi másokra gyakorolt hatlmát. Képzeld őt el, hogy milyen főnök lenne belőle! Még jó, hogy csak egy ócska kis cafka! Lehetne ezt kifinomultabban véghezvinni és akkor dörzsöltnek tartanánk.

Eruka 2011.04.28. 10:34:32

@beacska: igazad volt. Kriszta azt kapta jutalmul, hogy a 2 ÚJ csaj nem állhat Dani mögé. Viszont a Pók igen.... és sztem simán benne is van a pakliban. Kriszta sejhaját meg nem védi meg Robi... viszont Nikinek az az esélye megvan.
Mondjuk akkor Robi nemnormális, ugyanis sztem Niki köv. héten azonnal visszaáll a Don mögé...

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.28. 10:39:07

@Hana30: egyetértek. És ha igazi nagy játékos lenne, akkor a Csudálatos Pöcs nem kavart volna be annyira, hogy érzelmeket visz ebbe az egészbe. De nem az, mert abszolút nem következetes.

@Lotyó Bridzsida: ebben lehet valami de részemről inkább olyan formában, hogy ha sarkítjuk a dolgokat ez a lány egy dolgot tud: szopni (jó tudom csak táncoslány meg minden de akkor is). És erre olyan rohadtul magabiztos és nagyképű.

Liller 2011.04.28. 10:41:34

@Benyeszke: hát igen.ennyi.szopni tud csak,de azt nagyon.visszatérve Lotyó Bridzsida gondolatmenetére,lehet,h azt irigylem tőle?:)

zaphodbeeb 2011.04.28. 10:43:38

Azért egyet vegyünk figyelembe és ez a CDF. Én neveztem így el magamban, már a többi valóságsó szubjektív tapasztalata alapján. Ez a Channel Disgusting Factor. Valahogy ezt mindig kifelejti mindenki. A csatorna irányítja a dolgokat. A Pókmajom pl. nem jácca ezt a játékot mert őt a csatorna tartja bent. Mint ahogy a Császár tartja életben Darth Vadert. Kell ez az érdeklődés/ nézettség fenntartásához. Kell ide a Jockey Ewing figura, lám a Dallas is milyen sokáig ment. Amit viszont szerencsétlen Póki a 21 évével nem tud szerintem az az, hogy egy ilyen figura nem nyerhet. Őt a CDF zsákutcába lökte, bár addig majomkodhat az édenben pókul...

zaphodbeeb 2011.04.28. 10:44:21

Azért egyet vegyünk figyelembe és ez a CDF. Én neveztem így el magamban, már a többi valóságsó szubjektív tapasztalata alapján. Ez a Channel Disgusting Factor. Valahogy ezt mindig kifelejti mindenki. A csatorna irányítja a dolgokat. A Pókmajom pl. nem jácca ezt a játékot mert őt a csatorna tartja bent. Mint ahogy a Császár tartja életben Darth Vadert. Kell ez az érdeklődés/ nézettség fenntartásához. Kell ide a Jockey Ewing figura, lám a Dallas is milyen sokáig ment. Amit viszont szerencsétlen Póki a 21 évével nem tud szerintem az az, hogy egy ilyen figura nem nyerhet. Őt a CDF zsákutcába lökte, bár addig majomkodhat az édenben pókul...

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.28. 10:44:32

@Benyeszke: én nem utálom, de nem is szeretem.
valószínűleg az életben sem lennék vele jó barátnő, mert két nő, pláne, ha mindkettő határozott, nem fér meg egy légtérben. (ezt baráti kapcsolataimból is tudom)

személy szerint nem tudnám azt csinálni, amit ő, hogy gátlástalanul dug, és faszt cibál a kamerák előtt.
magam miatt megtenném, hisz nem vagyok az ellenségem ugye:), de nem tudnék eltekinteni attól,hogy egy komplett stáb, majd fél Mo, és legfőképpen a szeretteim,szüleim, barátaim is láthatják. szegény anyám arcát látnám magam előtt, ahogy kiakad, miközben én egy bráneren ugrálok. kifordulna magamtól a belem, ha megtenném.
pont ezért nem mennék el semmilyen valóságsóba.

pusztán az eszemmel, logikámmal meg eleve esélytelen lennék villantás, eksön nélkül.

viszont az ilyen Szandra-féle gátlástalan luvnyák azok, akiknek az egész ki lett találva. esze van, és gátlástalan is. leszarja,hogy a nagymamája szívrohamot kap,hogy a pár éve még babázó unokája épp rámarkol egy falloszra.
és éppen ezért érdemli meg,hogy nyerjen.

nem mindenki vállalná be,hogy a fél ország a seggén, meg a muffján csámcsogjon. jó eséllyel, amíg emlékeznek rá, addig leginkább a villantásai maradnak majd meg és nem biztos, hogy olyan kellemes élete lesz. ezért a 25 millás "fájdalomdíj" végül is teljesen ésszerű.:)

Liller 2011.04.28. 10:45:28

@Benyeszke: persze,persze,tudom,csak vicces kedvemben vagyok ma reggel:)

Britte 2011.04.28. 10:46:11

@Lotyó Bridzsida: Ez nem szimpla önbizalom. :) Ez a nő kifejezetten élvezi hogy genyázhat.

zaphodbeeb 2011.04.28. 10:46:40

bocs a 2x miatt.
Amúgy érdekelne, hogy odabenn/odakinn beszélnek-e a csatorna húzásairól, logikájáról. Persze nyilván kivágnák, ha igen.

bgalgan 2011.04.28. 10:46:42

@Hana30: de most tényleg, az intelligens játék azt jelenti amit a Don csinál? ő is ugyanolyan mint Pók, csak ő nem szobáról szobára jár, hanem hozzá járulnak! a Don is élvezi a másokra gyakorolt hatalmát, és azért rühelli Pókot, mert ő is ezt csinálja.

légyölő galóca 2011.04.28. 10:46:57

@Lotyó Bridzsida: Szerintem tévedsz, Pókmajom egy ezer sebből vérző kislány, tele tüskével, amiket gyerekkora óta folyamatosan szerez. Veszélyes típus, mert ilyen ál-magabiztossággal kompenzálja a gyengeségét. Szerintem nem kellene összekeverni az egészséges magabiztossággal, ami vélhetően neked is van. Ráadásul buta is, ezt tudja is a lelke legmélyén magáról.
Amúgy ha olyan nagy esze lenne, rájöhetne, hogy egy biztosabb pár sem árt a játékhoz.

Móka na 2011.04.28. 10:48:35

@bohumil stejskal: Egy pillanatra elbizonytalanodtam, eszembe jutott, hogy elmebeteg vagy :) és a piac csak kamú, leplezendő az intézményt, amiben élsz. Aztán a komment végére kiderült, hogy csak másnapos vagy, jobban mondva még mindig részeg =)).
Amúgy nagyon felpezsdült az élet a tegnapi adás után :D, tecccik.

2011.04.28. 10:48:39

Aki ki van akadva Szandra viselkedésén, az miért nincs legalább ennyire kiakadva mondjuk Ádámén? Nem értem.

Semmivel sem egyenesebb és kevésbé prosztó, másokon átgázoló a brókergyerek. Annyi esze van Ádámnak, hogy gyakorlatilag az első ebédnél lejött neki, hogy körül van véve 9 idiótával, akiknek annyi eszük van hogy a kilégzés után a belégzés jön, és úgy elmanipulálgatja őket egy fennkölt és barátságot erőltető stílusban hetek óta, hogy a birkák észre se veszik, hogy egyszerű, szarba se nézett kesztyűbábok a király szemében, és csupán nélkülözhető eszközök a 25 milláig vezető úton. Mennyire egyenes volt már az első héten Alízzal? Mennyi gerinc kell ahhoz, hogy Kristóffal karöltve odamenjenek Alízhoz befenyíteni, utána meg csodálkozunk, hogy egy 40 kilós lány elsírja magát ijedtében? Mit képzel magáról egy olyan ember, aki odamegy huszonéves nőkhöz(?) és megtiltja nekik, hogy Szandrával akár csak beszélgessenek is? Mivan?!

Szóval kiragadtam egyet a sok derék legény és jány közül, de az legalább annyira hülye mint Henifer, aki azt hiszi, hogy a vezérgépek egy kicsit is különbek a másiknál emberileg. Milyen stílusról beszélünk egyáltalán egy ilyen műsor esetében? :-D

Britte 2011.04.28. 10:49:05

@légyölő galóca: Hát ez az hogy nem gondol bele hogy kellene egy biztos pár, de ha így viselkedik továbbra is akkor nem lesz senki akire számíthat.

Lotyó Bridzsida 2011.04.28. 10:49:07

@Benyeszke:

Nem a "mire" a lényeg szerintem, hanem a "mi".

A magabiztosság az csak úgy "van".

Nem kell senkinek Albert Eisteinnek lennie, hogy magabiztos merjen lenni.:))

fairytale 2011.04.28. 10:49:25

Csak egy kérdés, mielőtt nekikezdek a kommenteknek és a posztnak: Kriszta nem azt kapta jutalomként a főzés után, hogy Danit nem választhatja senki a párválasztón? mert most kicsit össze vagyok zavarodva, és így nem élet az élet!

fairytale 2011.04.28. 10:51:16

@Csárli Sín: Nekem Szandra viselkedésével nincs bajom. Jól átlátja a helyzetet, ő játszik, tudja mit akar. Szóval én sem értem, mikor azt olvasom, mekkora kis ringyó. Miért is? Ádám sokkal gerinctelenebbül viselkedik.

moncsi007 2011.04.28. 10:51:21

Danit csak AZ ÚJ CSAJOK NEM VÁLASZTHATJÁK!4

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.28. 10:52:05

@zaphodbeeb: mondjuk a csatorna-faktor erősen bejátszik, ez nyilvánvaló.

nekem pont az ugrott be, hogy Szandra igen bátran rávetődött a borítékra.
meglehet,hogy tudta, mi van benne?

fairytale 2011.04.28. 10:53:58

@Caprica99: A dánok édenhoteljében két pár maradt a végére, és a játékosok álltak ide vagy oda... Úgy döntötték el a győztest. De úgy láttam, ott pár nyert. vagy az az utolsó előtti műsor volt?! Mivel nem tudok dánul, így nem volt teljesen tiszta a kép.

moncsi007 2011.04.28. 10:54:01

Naagyon örülök Pókica védettségének!
Nem tudom miért nem tetszik a viselkedése nektek?!
Ugyanazt csinálja, mint Ádám. Vagyis majdnem ugyanazt. Annyi a különbség Pók javára, hogy ő vállalja a geciségét. Ádám meg nem. Ádám mosolyogva szúr hátba bárkit, Pókica is, de ő tőle "ezt is várják"...

zaphodbeeb 2011.04.28. 10:55:21

Gyerekek! Egy 19-21 éves lány komolyabb iskolai végzettség nélkül hogyan kereshet 1-1,5 millát havonta? Vagy a helyi rócsildok lányaként a családi vállalkozásban vagy ... Szerintem az utóbbi. És ebben légyölőnek adok igazat, Póki egy mentálisan erősen sérült, tipikusan a kiszolgáltatott, folyamatosan alázott alanyok jeleit mutatja. Szexuális adottságaival és gátlástalanságával manipulál, amiben gyakorlatot csak egyféleképpen szerezhet egy ilyen fiatal nő.

Liller 2011.04.28. 10:55:40

@Csárli Sín: szerintem azért a hozzáállásunkba-mármint most a Szandra utálatára és az Ádám tolerálására gondolok-az is belejátszik óhatatlanul,h az Ádám férfi,a Szandra meg nő...egy férfinek könnyebben elnézem,h fentről teljes nyugalmat színlelve irányítja az ostoba népet,mint egy nőnek,hogy körbe körbe rohangál,mint egy mérgezett egér,h másoknak keresztbe tegyen és látványosan élvezze is ezt.

2011.04.28. 10:56:54

@fairytale:

Én Szandrát sem tartom többre mint Ádámot, vagy akármelyik másikat a hangadók közül, de akkor már inkább egy butuska és önérzetes lány, mint egy beképzelt, nemi identitásában bizonytalan bróker.

Az azért nyilvánvaló, hogy ilyen műsorba ép eszű ember nem jelentkezik, poénból és nyaralhatnékból sem. Alizban és Gáborban vélek még felfedezni némi gerincet néha-néha, de nekik is többnyire kivehetős kiszerelés jutott. Jól csinálják, hogy most lapítanak, de egy ilyen műsor megnyeréséhez vele született gerinctelenség és undorító embertípus kell, bennük meg nincs meg ez.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.28. 10:57:20

@Lotyó Bridzsida: csak elég hülyén néz ki szerintem ha valaki kvázi a semmire magabiztos. És igen bevallom igazad van, bassza az ember csőrét.

fairytale 2011.04.28. 10:57:31

@zaphodbeeb: Olyannyira, hogy ennek a műsornak elég profi forgatókönyvírója van. Divinyi Rékának hívják, akinek nevéhez ugye nem egy sikeres magyar film fűződik.

Lotyó Bridzsida 2011.04.28. 10:58:53

@Csárli Sín:

Tökéletesen egyetértek.

Azért rühelli a Pókmajmot ennyir Ádika, mert pontosan tudja, hogy neki van esze egyedül az összes közül TEHÁT egy szinten van vele.:)))

2011.04.28. 10:59:48

@Liller:

Szerintem nemtől független, hogy mennyire visszataszító, ha valaki így viselkedik, de ezen nem fogunk összeveszni :-)

fairytale 2011.04.28. 11:00:09

@Csárli Sín: A baj az, hogy nem tudod, valóban lapítanak-e. Ne feledjétek, napi 24 óra eseményét vágják össze 45 percbe. Ebből egyáltalán nem derül ki, ki hogyan viselkedik, mit csinál odabent. Ilyen módszerrel a legjobb fejből is csinálhatnak egy unalmas embert. Erre Gábor a példa.

Lotyó Bridzsida 2011.04.28. 11:02:22

@Benyeszke:

Régi beidegződés, hogy minimum egy kacsalábonforgó palota és egy X5-ös "kell" a magabiztossághoz, különben senki vagy és semmi.:))

A nőknek is vannak (nekem is voltak) ilyen kényszerképzeteim, hogy még nekem magamnak is meg kell teremtenem az egzisztenciámat, különebn értéktlen vagyok.:))) Meg is tettem, de szerencsére aztán megjött a jobbik eszem, és rájöttem, hogy az ember pucér seggel is merhet "valaki" lenni, ha a helyén van a szíve és az esze.:)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.28. 11:03:25

Ádám egy control freak, ez jól látszott tegnap amikor megtudta hogy Szandra védett. Egyszerűen majd összeszarja magát ha a dolgok nem úgy mennek ahogy ő akarja. Szerencséjére a kezdő csapatban ő volt az egyedüli vezető típus így könnyű dolga volt. Persze hogy azért utálja Pókmajmot mert ő nem ugrál neki. De ettől még a csaj viselkedése irritáló.

fairytale 2011.04.28. 11:03:35

Én viszont minden nő nevében kikérem magamnak az új fekete csaj mondatát, miszerint, "nők vagyunk, nehezebben értjük meg a dolgokat".

Liller 2011.04.28. 11:04:12

@Csárli Sín: hát lehet...de akkor miért nem idegesít az Ádám?!:)és ahogy elnézem,a többséget szintén nem idegesíti...asszem a tartáson múlhat a dolog...az Ádámnak azért van vmennyi tartása és nem teljesen gátlástalan.Pókkal ellentétben

fairytale 2011.04.28. 11:04:49

@Liller: Engem roppantul idegesít!

Lotyó Bridzsida 2011.04.28. 11:05:00

@Benyeszke:

Igen, Ádikának kontroll mániája van, mint Olikának a VV-ben.:))

Amint valamit nem lát előre, azonnal tele a gatya és köpködni akar.:D

moncsi007 2011.04.28. 11:07:04

@Liller:

Ádámnak van tartása :O hol a lábában??? vagy hol??? nem gátlástalan?? ki az Ádám?? Egy műsort nézünk mi?? :O

zaphodbeeb 2011.04.28. 11:08:28

@fairytale: biztosan van egy csomó sablon meg minta a külföldi szériák alapján, de azért érdekes lehet a melója. Mivel nem élő a műsor szinte az egészet előre kell kitalálni. Hm. de akár reagálni is van idő. Simán lehet akár több nap is a valós idő a 4 helyett, a néző úgyse fogja észrevenni.

jog-ász 2011.04.28. 11:10:26

asszem valami pszihologus blogon volt, hogy nem tudnak egy ilyen müsort beépitett ember nélkül elképzelni, lehet szandra be van épitve:)legalábbis csak kicsit, hogy megkavarja az amugy rohadtul unalmas állovizet..ha nincs pókmajom dögunalom az egész udvartartás.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.28. 11:10:55

@Lotyó Bridzsida: igazad lehet. Engem ebben mindig az gátol meg, hogy nem szeretem ha nem szeretnek. Ezt meg baromi nehéz levetkőzni.

moncsi007 2011.04.28. 11:12:09

Mellesleg azért milyen szép húzás volt Csálécsöcstől, hogy Pók szeme elé akarta vinni Krisztát, meg Alízt :S

Krisztát, hogy utálták, mert beszélt a másik csapattal?? Senkit nem bántott, nem akart kiejteni senkit... Csálécsöcs meg áááá- Alíz hiányozna, de nem annyira bla-bla-bla...
/A farkas farkast kiáltott anno... /vicces...

Liller 2011.04.28. 11:13:36

@fairytale: nem értem,nem értem...
@moncsi007:lehet,h én mást nézek?:)tényleg el kéne kicsit gondolkoznom ezen,h miért vagyok ennyire elnéző az Ádámmal és miért idegesít ennyire a Szandra...:)de asszem arról lehet szó,h az Ádámot nem érzem eredendően rossznak.ő csak játszik és így megy neki.a Szandra meg mintha mindig minden körülmények közt ilyen gátlástalanul taposna át mindenkin.simán lehet,h tényleg csak kompenzál,ahogy @légyölő galóca nagyon helyesen mondta,de attól még gátlástalan és zsigerből rosszindulatú.szerintem

Lotyó Bridzsida 2011.04.28. 11:15:36

@Benyeszke:

Mert nagyon függsz a környezeted véleményétől.:)
ÉS azt hiszed, hogy a szeretet ki kell érdemelni.
Sajnos ez is téves gondolat.
Gondold csak végig kiket szeretsz és miért.
A szeretet az csak úgy "van". Azt nem kell kiérdemelni, és akkor is szeretni fognak azok akik szeretnek, ha mersz önmagad lenni, és mindig kiállni a véleményed mellett. Ez hozza meg egyébként az önbizalmat is. Saját magam vállallása MMKK.:)
Ha pedig valaki ezért mégis elfordulna tőled, akkor nem is szeretett soha. Csak eljátszotta, mert hátsó szándéka volt veled.:)

Bocsánat a pszichó továbbképzőért.:))

_izée 2011.04.28. 11:16:07

"Mondhatunk bármit erre a nyomorult Pókmajomra, de legalább van vér a pucájában."

Nagy f@szt. Tudott róla, eleve orderrel érkezett és szerintem ezt is súgták neki a szerkesztők. Ratyi qrva, rühellem, főleg mikor okosnak hiszi magát (de hisz ez permanens), de nélküle lehet, hogy unalomba fulladna.

fairytale 2011.04.28. 11:17:42

@Liller: Mit nem értesz? Hogy miért idegesít Ádám engem nagyon? :-)

haruka 2011.04.28. 11:18:05

@Lotyó Bridzsida: viszont szükség van azokra is, akik megteremtik maguknak az egzisztenciát, különben kiből élne meg Szandra? :)

Liller 2011.04.28. 11:18:20

@fairytale: inkább azt nem értem,h engem miért nem idegesít:)

zaphodbeeb 2011.04.28. 11:19:51

Pókit csak a csatorna tudja benntartani, mert a játékban a pozíciója 100% vesztő. Amióta bennt van, ez az első olyan helyzet amikor a játékosok kitehetnék őt. Ki is tennék. De nem engedik nekik. Tehát a játék manipulált kívülről. Mégcsak nem is eseményvezérelt hanem személyes.

fairytale 2011.04.28. 11:20:32

@Liller: Ádám rosszabb, mint a Szandra, mert ő gyáván manipulál, másokat tol előre, osztja az észt nagyképűen és megbélyegez és befenyít. Szandra ugyanakkor egyedül intézi a dolgait.

fairytale 2011.04.28. 11:21:05

@zaphodbeeb: Nem tudhatták, hogy ő veszi fel a borítékot!

Lotyó Bridzsida 2011.04.28. 11:21:37

@haruka:
én nem tudok semmit a szandra magánéletéről és bevallom nem is érdekel.:)
felőlem lehet kurva is, azokra is szükség van.
kérdezd meg a férfiakat, akik járnak kurvázni, mi lenne velük, ha nem tehetnék...bele sem merek gondolni, hol és KIN vezetnék le a szexuális feszkóikat.:)

zaphodbeeb 2011.04.28. 11:22:46

@fairytale: de. pont a 100% vesztő pozícióját javították 50%-ra

fairytale 2011.04.28. 11:22:49

@Lotyó Bridzsida: Tényleg Olivér volt ennyire visszataszító a VV-ben! :-)

fairytale 2011.04.28. 11:23:52

@zaphodbeeb: Szerintem nem volt 100%-os vesztő a pozíciója.

Liller 2011.04.28. 11:23:59

@fairytale: na de ettől még kevésbé értem,h miért van az,h nem tartom szimpatikusnak Ádámot,de mégsem idegesít,a Szandrától viszont már sírógörcseim vannak...persze az is benne lehet,h az Ádám egy f*szba sem ült bele a bent maradásáért,majd mondta el,h ja,amúgy utálom azt az embert...:)

de ha már manipulálva van,akkor azt is megmondhatták nekik,h márpedig ezt a szandra veszi fel...sosem lehet tudni,h mennyire van irányítva a műsor...persze én szeretném azt hinni,h egyáltalán nincs

zaphodbeeb 2011.04.28. 11:25:02

és azért kapta el azonnal a borítékot, nehogy más tegye, mert akkor nki marad a 100% bukta. és a csatornának másik mentőővet kellett volna kitalálni.

fairytale 2011.04.28. 11:25:25

@haruka: Nem csak az a kurva, aki bevallja!

fairytale 2011.04.28. 11:26:18

@zaphodbeeb: Ha ő a beépített ember, akkor Oscar-díjat neki!

zaphodbeeb 2011.04.28. 11:26:20

@fairytale: és hogy is lett volna az a nem 100%?

fairytale 2011.04.28. 11:27:37

@zaphodbeeb: Nem kell ennyi. Napi 24 órában ülnek a szerkesztők a monitorok mellett, egyszerre látnak és hallanak mindenkit. Azonnal lehet reagálni a történésekre. Aztán már csak úgy kell megvágni, hogy izgi legyen.

fairytale 2011.04.28. 11:28:34

@zaphodbeeb: Egyáltalán nem biztos, hogy Robi őt tette volna ki. Megmondta, ő is nyerni jött. Ehhez Szandra jó partner. A vállalkozó nem hülye, csak esténként, mikor iszik.

zaphodbeeb 2011.04.28. 11:29:01

nem beépített, én ezt nem állítottam sose. ezt a szerepet amit ő előad nem tudja eljátszani egy ilyen fiatal lány. ő ilyen, "edzette az élet", a csatorna meg megtalálta. kiszámolta ő az esélyeit, a csatorna ezt is tudta. Póki meg élt vele. ennyi történt.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.28. 11:33:31

@zaphodbeeb: szerintem nem manipulált volt a dolog. Elhiszem hogy az összes csak közül neki volt egyedül mersze bepróbálkozni a borítékkal

zaphodbeeb 2011.04.28. 11:33:38

a fiatal alanyok a tapasztalatlanság, az irányíthatóság miatt kellenek egy ilyen műsorba. jól kell válogatni vagy keresni.
A "vállalkozó", ha benntartaná Pókit, szintén abba a helyzetbe kerülne amiben maga Póki van. Teljesen a csatornától függene, mert mint freelancer nem élne meg.

Solid214 2011.04.28. 11:34:05

@Liller: ugyanmár. Eddig Szandra csak a csudálatos péniszt kapta el, de akkor sem a bennmaradásért. Gyökérrobit meg lerázta, amikor részegen kanos volt. Levivel hetyegett, és megszerezte a gatyáját, de ez volt a küldetése!!!! Ezt osztották rá, eddig senki sem kapott ilyen küldetést, mindeki csak lájtosabbat (lsd. fartúró Dani és Gyökérrobi). Most volt félnivalója, amikor Robi belengette, hogy Linda ugyanúgy tetszik neki, nem tudja, kit küld haza, és mégsem tette szét a lábát.

haruka 2011.04.28. 11:34:53

@Lotyó Bridzsida: nem úgy értettem, hogy ne kurválkodjon, azt csinál, ami akar, csak arra a gondolatmenetre írtam, hogy csupasz picsával is lehet valaki magabiztos, meg nem feltétlenül érték, hogy valakinek bömöse van. ami igaz is, csak kellenek ők is, mert vannak, akik belőlük élnek. :))

@fairytale: ezt nem tudom, mire mondod, de nem cáfolom a megállapítást.

zaphodbeeb 2011.04.28. 11:35:07

@Benyeszke: így van. mert enélkül az esélye zéró lenne ma este. vagy a télen :)

haruka 2011.04.28. 11:37:08

@Solid214: de nem véletlenül osztották rá a szerepet, hanem mert ért hozzá. Jennikére pl hiába osztották volna a gatyaellopós feladatot, annyira kis aranyos butus, hogy nem tudta volna megoldani a dolgot, szerintem.

Hana30 2011.04.28. 11:38:00

@bgalgan: Persze, ő is azt csinálja, nem különb. Mégsem hányok tőle. De ez a lány azt élvezi, ha belerúghat emberekbe és élvezi, hogy genyázik. Gondolom nem szeretnéd főnöködnek.

Liller 2011.04.28. 11:39:06

@Solid214:ez igaz.de azért azt se felejtsük el,h egyik este Levivel pettingelt,másik este Krisztiánnal dugott,harmadik este újra Levi...kizárta Krisztiánt a szobából,mert Nikivel smárolt,aztán másnap este,amikor összezárták őket,meg újra lefeküdt vele...és mindeközben végig azt hangoztatta,h mennyire utálja...vagy nem utálta és akkor hazudik.vagy ha mégis,akkor hogy volt képes lefeküdni vele?!érdekből lefeküdni valakivel úgy,h közben utálom is,sztem gerinctelenebb dolog,mint hivatásos kurvának lenni...

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.28. 11:39:56

@haruka: :D Szandra ért a gatyalopáshoz?

És ma még nem követeltem, de Krisztiánt vissza az Édenbe!

Hana30 2011.04.28. 11:40:18

@Hana30: még annyival kiegészíteném a meglátásodat, hogy azért is genyázik, mihelyst lehetőséghez jut, hogy kiélvezhesse a kapott hatalmat. Erre szokták mondani, hogy nem élni tud vele, hanem visszaélni!

Lotyó Bridzsida 2011.04.28. 11:40:32

@haruka:

persze, megvan a körforgás, mint az állatoknál.:))

beacska 2011.04.28. 11:41:15

@Éden Zina: még igazad is lenne, ha Szandra belegondolt volna mindebbe. De szerintem nem tette, csak ösztönből és érdekből nyomta. nem gonoszkodni akarok, csak az utólagos, itthoni nyilatkozataiból ez jön le.
Ahogy a legutóbbi S&NY-ban mondták: az esze a vaginájában van ;)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.28. 11:41:48

@Solid214: a Csudálatos Pöcs rendesen meg is kavarta a fejét a csajnak, azt se tudta mi merre hány méter. Előtört belőle a sértettség meg a féltékenység, valódi érzelmek amik tönkretették/teszik a játékát. Ezért nem jó játékos.

Solid214 2011.04.28. 11:42:02

@haruka: oké, ért hozzá - bár Levi szinte tálcán kínálta a gatyáját :)) és mindenki lekurvázta hirtelen, mert megcsinálta.
És Niki? Egyrészt mindenkinek kezébe nyomta a csöcseit, elkapta Kristófot, Katát, Alízt és a Csudálatos Péniszt. Ő bezzeg nem kapja meg ugyanazt az ítéletet, csak mert odaadóan prüntyög a királynak.

bgalgan 2011.04.28. 11:43:22

@Hana30: de Ádámot sem! :D Viszont ha mindenképp választanom kellene hogy melyikük legyen a főnököm, akkor inkább Pók, mert rajta legalább látnám ha jobb elkerülni, míg Ádámnál folyton attól rettegnék hogy két mosoly között vajon a kirúgásomat tervezi-e! :D

Hana30 2011.04.28. 11:44:52

@Éden Zina: Igen, szerintem is tudta. Nem kell zseninek lenni ahhoz, hogy tudja, a párválasztáson elrepül a francban, mert olyan jól túltaktikázta magát, hogy nincs egy épkézláb férfi, aki megbízna benne. Hát így nehéz 25 millát nyerni. A szerkesztők meg tudják, hogy az ő szarkeverése nekik nézettséget jelent, ergo nem eshet ki. Biztosan feltették egy brainstorming keretében a szerkiknek, hogy na, gyerekek, ötleteket kérek Szandra benntartására! aztán valamelyik gyökér benyögte a borítékot.
Ezzel miért nem számolunk? Lehet, hogy tényleg tudta, hogy mi van a borítékban!

bgalgan 2011.04.28. 11:45:54

@Solid214: hát ez az! igazságtalanság! fel vagyok háborodva! :)

Solid214 2011.04.28. 11:45:56

@Benyeszke: ebből látszik, hogy nem egy szemét gennyláda. Akkor lenne az, ha érzelmek nélkül zsigeri gonoszságból kavarna. De vágyik a biztos pontra. Robival szerintem jó páros lennének.

zaphodbeeb 2011.04.28. 11:47:20

Mondok mást: ha este Póki kitenné CsFSz-t (Csöcs From Szekszárd) és Ádám (mivel kijelentette, hogy nem tud egy levegőt szívni Pókival) azt mondaná, hogy Szevasztok Parasztok! Húzom a csíkot! Mit tenne a csatorna? A machinátor nélkül is szarabb lenne a műsor nemcsak a szarkeverő nélkül.

bgalgan 2011.04.28. 11:49:15

@Hana30: simán lehet, de kit érdekel! az egész sorozatról tudjuk az elejétől fogva h forgatókönyv alapján megy. olyan mintha egy brazil szappanoperától kérnéd számon hogy megrendezett! ;)

Lotyó Bridzsida 2011.04.28. 11:50:38

@Solid214:

Niki is megcsináltatta volna magát a csudálatos pöccsel, ha lett vóna elég ideje és alkalma.
Szóval rajta ugyan nem múlott, hogy CSP csak a Pókot dugta meg.:)))

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.28. 11:51:41

@zaphodbeeb: mivel senki nem ismeri a játékszabályokat és itt bármi megtörténhet, ez is egy lehetőség, de én nem hiszem, hogy Ádám Miss Csöcsi miatt feladná ezt az egészet.

Lotyó Bridzsida 2011.04.28. 11:52:20

@zaphodbeeb:

uttyan kérem....:D
annyira azért nem utálja a pókot ádika, hogy 25 millát hagyjon úszni miatta, csak játsza az eszét.:)))

Liller 2011.04.28. 11:53:19

@Solid214: de akkor meg ostoba?az után az eset után végig a tiszteletről beszélt,h Krisztián nem tiszteli őt.és ő kit tisztel?ah,nem értem én ezt a nőt.

RedHotTears 2011.04.28. 11:53:30

@Lotyó Bridzsida: tudod az az érdekes, hogy akik ki vannak akadva Szandrán, azok is miatta nézik a műsort. Az emberek imádnak felháborodni mások viselkedésén, mert az megerősíti őket abban, hogy ők különbek, jobbak, okosabbak, szebbek. A másik meg ami már sokszor szóba került, a kettős mérce. Ami miatt egy nőt egy életre megbélyegeznek, az egy férfinek megbocsátható, sokszor említésre se méltó. Most nem is a szexre gondolok elsősorban, hanem a manipulálásra, a nagyképűségre vagy magabiztosságra, a gátlástalanságra. Ez nagyon jól megfigyelhető azokon, akik Ádámon észre se veszik ezeket a tulajdonságokat, míg Szandrának egy bevágott mosolyából már messzemenő következtetéseket vonnak le.

Lotyó Bridzsida 2011.04.28. 11:57:16

@RedHotTears:

Teljesen igazad van.:))

Tulajdonképpen Ádika az érdekes, aki a saját viselkedésének egy őszintébb változatát látja a Szandrában ÉS ki van rajta akadva.:)))

Ezen látszik, hogy érzelmileg kb 5 évesek szintjén áll, mint olyan sokan általában.:)

Kind of Angel 2011.04.28. 11:57:33

@zaphodbeeb: Szerintem meg pont ellenkezőleg, a Corleone uralmat követően végre kiderülhetne, miként is viszonyul egymáshoz ez a sok futószalagon gyártott zombi központi direktíva híján. Vajon ki pályázna az új Vezérhímtag szerepre? El nem tudom képzelni, hogy bárki is stabil udvartartást tudjon kiépíteni, ergo azt prognosztizálom, hogy egymásnak ugranának. Már épp ideje lenne, az Ádi-PM kétszemélyes kamaradráma kezd dögunalmassá válni...

Solid214 2011.04.28. 11:57:53

@Liller: nem ostoba, sértett. Krisztián -igazi indriszkrét bunkó módjára- megszellőztette a hímek előtt, hogy legépelte a csajt, merthogy ő mekkora király. Ez Neked tetszett volna?
És ha Nikit meghegesztette volna CSudapöcs, akkor vajon őt is viszolygós utálattal nézte volna az udvartartás? Kétlem. Utálják, mert Szandrának van mersze szarni a bábszinházra és Ádám bábfőmesterre.

zaphodbeeb 2011.04.28. 11:58:09

@RedHotTears: ott a pont. Bár Ádám a játékban csinálja amit, Póki meg a kívülről kapott eszközökkel, infokkal. Nem ugyanaz, az ellenszenv ebből is fakadhat.

Skanoja 2011.04.28. 11:58:26

Érdekes hogy sokan azt gondoljátok hogy Szandra Nikit ejti majd ki. De szerintem ha van egy kis esze, Robi mögé áll. Bár attól függ, hogy a nyeremény a fontosabb neki, vagy a játék, és még mindig csak az a célja hogy megbolygassa az állóvizet. Mert ha a nyeremény a fontos neki, rá kell jönnie, hogy Robival lehet hogy végig tudja vinni a játékot, Ádámmal viszont nem, hiszen rühelli őt. Valószínűleg pedig hamarosan már nem küldenek be több embert, és kell neki is egy biztos pár.

Hana30 2011.04.28. 11:59:41

@Lotyó Bridzsida: Niki sem különb, csak még butácskább is, mert ő például az egyetlen embert akarta "bedobni " Póknak, akivel jóban van: Alízt.
Ezt a hülyét!

beacska 2011.04.28. 12:01:05

nnna, megpróbálok túlkiabálni mindenkit, és meghallatni a véleményem:

A ma esti párválasztó azért lesz érdekes, mert nagyban tükrözni fogja az emberek társadalmi kapcsolatait. (már, ha feltételezzük Szandra védettségét). A kapcsolatokat, amiket az internetezés és kommentelés is jól tükröz: gondolok a névtelenségre és ismeretlenségre. Könnyű megmondani a tutit, és a másik fejére szarni, ha nem ismered.
De vajon megteszi-e Szandra még egyszer? Valóban nem akar beilleszkedni a "társadalomba", vagy ez csak duma. Könnyebb kitúrni egy vadidegent, ismeretlent, mint akivel 20 napja élsz együtt?
AKARNAK az emberek társadalomban élni? SZÁNDÉKOSAN kerülnek perifériára, vagy csak az "alkalom" hozza úgy?

Ha Szandra hazaküld egy régi társat, akkor alkalmatlan a társadalmi beilleszkedésre, és SOHA nem fog sikerülni neki, hogy a való életében szégyenkezés nélkül éljen, mert ALKALMATLAN rá, és nem is akarja.

Szerintem akarja. Nem véletlenül van a körme tövig rágva. És sajnálom, hogy kevés képet kapunk róla, amióta megkapta a védettséget, mert a testbeszéde tutira elárulná a döntését is...az ő érdekében remélem, hogy kibékül végre önmagával...

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.28. 12:01:51

@Kind of Angel: Ádám nélkül az összes agyhalott megzavarodna mint a levágott fejű csirkék. Egyikük sem alkalmas vezetőnek, márpedig nekik szükségük van egyre. Érdekes helyzet lenne.

Liller 2011.04.28. 12:02:51

@Solid214: dehogy tetszett volna.ez az egész szitu úgy,ahogy van,nem tetszett volna:)csak nem értem,h milyen jogon pattogott és volt sértett,amikor 1.ez egy játék,ezt ő hangoztatja legtöbbször és nem pl párkapcsolat,2.ő ugyanúgy smárolt a Levivel,mint ahogy a Krisztián a Nikivel.milyen jogon sértett?asszem ez idegesít benne ennyire,h ezt az elkényeztetett picsát hozza,aki azonnal hisztizik,ha vmi nem úgy van,ahogy ő kitalálta.
abban teljesen igazad van,h ő az egyedüli,aki nem állt be a sorba az Ádám mögé.és ez jó taktikai érzékre és ha úgy vesszük,bátorságra vall.ez királyság benne.
de a fő taktikán kívüli viselkedése..

Lotyó Bridzsida 2011.04.28. 12:03:37

@Skanoja:

Igen, most szerintem szarban van a szandi ilyen téren. Mert a Robi nekem is úgy tűnik, hogy jó párja lehetne, szóval most döntenie kell a bizonytalan hatalomátvétel és a biztos játék között.

beacska 2011.04.28. 12:05:39

@Lotyó Bridzsida: nincs hatalomátvétel. Ha Ádám megy, megszűnik a poszt. Még Szandra sem hiszi, hogy helyette őt fogják "imádni". Szétszalad a ménes.

....bááár, azért a berögzött szokások maradnak: szerintem Kristóf és Dani ugyanígy összedumcsiznának.

Skanoja 2011.04.28. 12:06:01

@beacska:
Érdekes amit írsz, és lehet benne valami. Én legalábbis nem látom most Szandrán, hogy akkorát akarna robbantani, mondta is hogy belefáradt. Persze így hogy ismét kapott egy ütőkártyát a kezébe, lehet feléled a régi vágya. Mindenesetre vicces ahogy kelti a félelmet és bizonytalanságot az emberekben azzal hogy körbe járkál és beszélget mindenkivel.

cöcke 2011.04.28. 12:07:45

"Ádám egy f*szba sem ült bele"

még

fairytale 2011.04.28. 12:07:48

@haruka: Egy buta és nyafogós lány mitől aranyos?

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.28. 12:08:46

@beacska: szerintem Szandra túl fáradt ahhoz, hogy megint ütőset alkosson.

fairytale 2011.04.28. 12:13:03

@beacska: Vigyázz. Ez itt nem egy társadalom, hanem egy játék, aminek tétje van és egy győztese. Ezek az emberek nem közösség, hanem egyedüli játékosok. Külön-külön. Szóval, ha Szandra robbant, az nem azt jelenti, hogy nem tud beilleszkedni, hanem azt, hogy nyerni akar, sakkozik és lép.

Lotyó Bridzsida 2011.04.28. 12:13:25

@Hana30:

Alíz szegényem ilyen "feláldozható" kis lúzer ott a bagázsban. Nincs erős párja, ő sem az, nyilvánvaló, hogy ha csak nem küldenek be még 2 falunyi fotómodellt, akkor ő fog menni a legkorábban, amint végre komolyra fordul a játék. De egylőre még 25 csaj van, így tolódik az ő kiesése.

Britte 2011.04.28. 12:14:28

Számomra amúgy hihetetlen amit a tegnapi összefoglalóban mondott hogy neki már mindegy mert ő már végzett. Ha tényleg annyit keres mint amennyit mondott, akkor lehet ennyire leszarja a pénzt, de ha a másik oldalról közelítjük meg, lehet olyan barom hogy csak azért akart bent maradni hogy kicsesszen pár emberrel?
Aligha hiszem. Csak rájön hogy kellene egy megbízható pár, de mindenki utálja, szóval jelenleg Robi az egyetlen akire számíthatna (talán).

fairytale 2011.04.28. 12:15:19

@Lotyó Bridzsida: Szerintem Aliz végig ottmarad. Pont ezért.

Kivétel 2011.04.28. 12:16:41

@Liller csak egy boríték volt

Lotyó Bridzsida 2011.04.28. 12:17:10

@fairytale:
az is meglehet. ahogy eddig elevezgetett, lehet, hogy a nagyok elveszekszenek a feje felett.:)

dolna1978 2011.04.28. 12:21:09

Sziasztok!

Nos: én bevallom örülnék, ha Detti lecserélné Dzseniröfföt Kristóf mellől, ugyanis szerintem nem véletlen kérdezte Kristóf azt, amit, de sajnos a szőke nem vállalta fel.. pedig Dzseniröff képére baromi kíváncsi lettem volna, akkor meg méginkább ha Detti tökösként berakja magát Kristóf mögé... höhöhö .. shirályyyy :)

Szalamandra körbemegyekmindenkin vonulata engem nem zavar, inkább az bosszantott, pontosbban nem is bosszantott, hanem most így végiggodolva majdhogynem ámulatba ejt ahogyan ügyesen csinálta, hogy rohadtul nem esett le a lakóknak, hogy infókat szed ki belőlük és a feltételes módú kérdésre NEM válaszoluk őszintén.. hátb..+. Ezen totál kiakadtam, hogy ennyire idióták.. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Pókmajom tökéletesen ki tudja belőlük szedni azt amit tudni akar, aki ezen átlátott az prosztó ide vagy oda, de Robi volt.

Kind of Angel 2011.04.28. 12:21:55

@Britte: Valóban mindenki utálja? Vagy esetleg akadnak néhányan (Gábor - Alíz duett pölö)akik inkább felsőbb utasításra nem öribariznak vele? Ezzel nem azt akarom mondani, hogy esetleg kedvelnék, de szemmel láthatólag nem táplálnak szélsőséges érzelmeket iránta. Tudjátok, min filóztam? Vajon a Don mennyire kedvelheti valójában az agyhalott Nikolettát és Kristófot? Én asszondom, valszeg semennyire. Szimplán elviseli őket Anagycél elérése érdekében. Vélemény?

haruka 2011.04.28. 12:22:07

@Benyeszke: ahhoz is, meg hogy a farkánál fogva vezesse a férfiakat. mondjuk Levit tényleg nem volt nehéz, ezt el kell ismernem. :D
@Solid214: szerintem Niki sem úrinő, de kevésbé rosszindulatú, mint Pókmajom, ezért nem fikázzák annyit (vagy legalábbis én). bár az első pár poszt után szerintem ő is megkapta a magáét, azóta meg van egy Szandránk, akit lehet fújolni. :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.28. 12:22:14

@fairytale: nem az, már rég szívlapát járt volna neki.

Tényleg mi a fene az a szívlapát?

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.28. 12:22:55

@Hana30: mint a vv-ben az Oli Úr, úgy itt Szandra lehet egy félig meddig statiszta ember. intrikus, konspiratív, nagy játékos, színész. mindenütt az ilyenek viszik a prímet, felkavarják az állóvizet, belefinganak a nulláslisztbe (több frappáns közhely perpill nem jut eszembe.:)) és egy idő után kiemelik őket, hogy a többi fehéregér jól elgyepálgassa a továbbiakban egymást.

@beacska: ha csak a vaginájával gondolkodna, akkor tegnap sem ugrott volna rá a borítékra és nem csacsarászna (nem csöcsörészésnek olvasni!:)) a többi csajjal,csak,hogy összezavarjon mindenkit.
megdöntetné magát ezzel és azzal, és már régen Robika alatt hemperegne, aki nyíltan kimondta,hogy szétszexuálná, mint sün a gyökérkefét.

A szex és várost meg szeretjük. Különösen a hitelességért. Pl. tök hihető,hogy egy nő egész nap 30 centis tűsarkúban járkál, sőt, mi több: rohangál és a bokája sosem dagad be, netán sosem tanyál el.
(kivéve életében egyszer: a D&G bemutatón, a kifutón..cöcöcö:))
Ja, és nem bír egy normális lakást, kocsit fenntartani, de Cavalli bugyit hord, Blahnik szandállal.:)

dolna1978 2011.04.28. 12:23:32

@Britte: ezzel nem értek egyet, mert ő egyre többet és többet akar..

gondold végig, ahogyan ő kérdezte tegnap Nikitől:
"feltétles módban kérdezem.. te mit tennél a helyemben??"

haruka 2011.04.28. 12:24:41

@fairytale: nem tudom, amikor Kristóffal civakodnak, szerintem aranyosak, abban a napi pár percben, amennyit én látok belőle, elviselhető. élőben, hosszútávon valószínűleg én sem bírnám.

Kind of Angel 2011.04.28. 12:27:26

@haruka: Hogy nem rosszindulatúbb? na nevicceljéémááá'! Szerintem legalább azonos szinten mozog Szandránkkal, csak sokkal sunyibb... Utóbbira szép példa a tegnapi Pandora, az ottani performanszán még a Don is kiakadt. :D

fairytale 2011.04.28. 12:27:40

@Éden Zina: A S és NY szerintem a legkiábrándítóbb, legnyomasztóbb, legirreálisabb sorozat a világon.

Skanoja 2011.04.28. 12:30:54

Nekem olyan érzésem van, hogy a párválasztón nem Szandra döntése lesz az ütős, hanem az, amit a szerkesztők a kérdőívekkel fognak alkotni. Hogy is mondta Pinokkina? "Van amit még Szandra sem tud." Vagy valami ilyesmi volt. Tehát lehet hogy őt is megszivatják, hiába hiszi most azt hogy ő rajta múlik minden?

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.28. 12:33:54

@fairytale: Én jókat mulatok rajta, mert vannak szituk, amikben a magam problémáira ismerek. Főleg, mióta a harmincas kasztba tartozom.:)

De valóban vannak irreális dolgok, villanások, amikor bőven visszarángatnak a földre. Egyáltalán nem vagyok biztos benne,hogy egy valóban szingli nő írta a forgatókönyvet.

Kivétel 2011.04.28. 12:34:16

@Benyeszke: a többiek se olyan bátrak.. pár hete, mikor kérdezték, van-e valaki, aki felajánlja a párját, akkor is lapított fiú - lány, pedig ez nem is egyszer volt, és mindig jutalom lett volna, kilátásba se volt téve büntetés...

zaphodbeeb 2011.04.28. 12:35:35

@fairytale: 16-23 éves korú nők világról alkotott képe is az...

haruka 2011.04.28. 12:35:37

@Kind of Angel: pandoráról lemaradtam tegnap. nem tudom, én szívesebben lennék 20 napig összezárva Nikivel, mint Szandrával. attól még lehet rosszindulatú, ki nem az? én is tudok undok ribanc lenni, ha nagyon akarok. :DD

RedHotTears 2011.04.28. 12:39:27

@Lotyó Bridzsida: Robi szerintem már bánja, hogy nem volt elég tökös a múlt héten. Kis rinyálást kellett volna elviselnie Nikitől, néhány sanda pillantást Kristóftól és Danitól, de nyíltan egyik se mert vagy akart volna konfrontálódni vele. Elvonultak volna a csajaikkal magukban puffogni.

Britte 2011.04.28. 12:41:23

@Kind of Angel: Hát lehet rosszul látom, de az eddigi viselkedése alapján senki sem szeretné ha maradna, hiába vannak akik nem utálják annyira. Csak gondolj bele eddig mit művelt. :)
Én úgy látom Szandra is olyan mint Ádám csak azért nem merik egyesek annyira utálni, mert félnek tőle.

zaphodbeeb 2011.04.28. 12:43:39

@fairytale: " legkiábrándítóbb, legnyomasztóbb, legirreálisabb"

borsz 2011.04.28. 12:43:49

@fairytale: Szerintem tévedsz, egy ilyen játékban nem lehet magányos partizánként végig csörtetni, ahogy sztem nem lehet vezetőként/dominánsként se megnyerni. Az fog nyerni aki valaki hátán, szebben fogalmazva oldalvizén beevickél a finisbe. És ahol már két embernél több van az igenis egy minitársadalom és pontosan tükrözi az emberek valós énjét, hiszen egy-két óráig lehet játszani, de napokig hetekig nem... egyébként Pókmajom a legelején megmondta, hogy a kinti életben is simán átgázol bárkin, ha az érdekei úgy diktálják, sztem ez volt az egyetlen őszinte mondata. Persze ez nem gond, hiszen ilyen emberek is kellenek, de azért ne egyétek meg a mától megváltozom és jó kislány leszek dumáját...:)

Hana30 2011.04.28. 12:45:47

@dolna1978: Az milyen jó volna, ha Detti bállna Kristóf mögé. És mivel azt tudja, hogy a Robi mellé nem állhat, mert oda tutira többen is pályáznak, ő biztosan nem Robiban gondolkodik. Azt meg a vak is látja, hogy Dzsöniför és Kristóf kapcsolata azért nem annyira stabil, és szerintem ez a lány ezt már tudja. Figyeljétek meg, ha lesz rá lehetősége, Kristóf mellé fog állni. De Kristóf olyan bárgyú, hogy nem meri majd lecserélni a többség akaratának megfelelő Dzsönifört, mert ahhoz nincs vér a pucájában. Pedig szerintem ez a Detti nem hülye lány, annak ellenére, hogy nem sokat látjuk és nem sokat csacsog. Jó lenne, ha jutna neki egy esély, de ehhez szerintem Kristóf puhapöcs.

Kind of Angel 2011.04.28. 12:46:18

@Britte: Igen, lehet valami ebben az egyik olyan, mint a másik dologban, csak ők még nem jöttek rá a hasonlóságukban rejlő potenciálra. A Macskajajból idézve: This can be the beginning of a beautiful friendship. :D :D

Hana30 2011.04.28. 12:47:24

@Kind of Angel: Mindegyik csak eszköz. A Dani a kiskutyája, őt tényleg kedveli, mert rá van izgulva. A többi teljesen mellékes.

zaphodbeeb 2011.04.28. 12:49:41

@Hana30: egyetértek. SlowlyMouth-nak vissza kell adnia a szívességet amit múltkor Izommentes Toldival kapcsolatosan kapott

fairytale 2011.04.28. 12:50:07

@zaphodbeeb: szerintem én. éb voltam már 13 és 23 is, ilyet nem gondoltam a világról.

zaphodbeeb 2011.04.28. 12:51:22

@fairytale: Örülök, hogy van élet még ezen a bolygón :)

krono-szinklasztikus infundibulum 2011.04.28. 12:52:44

Sziasztok, jó reggelt! :)
Nem tudom, mi lehet a baj velem, biztos rosszul vagyok bekötve, de engem egyik játékos sem idegesít. Mindegyikben van jó is, meg rossz is.
Kristóf lehet, hogy buta, meg infantilis, de nagyon jó meglátásai tudnak lenni.
Ádám is egy kavarógép, de így legalább játszik.
Pók ugyanez, sőt, sztem ő játszik csak igazán, kár, hogy eddig a védettségei meg a bejövő fiútenger miatt ezt nem nagyon volt alkalma megmutatni. Az igazsághoz azért hozzátartozik, h a Krisztián bekerülése utáni héten csaj jött be (nemtom hogy hívták, a barna töltöttgalamb), ennek fényében kicsit furi nekem, h a csodalőcs tulajdonosa annyira ki akarta volna ejteni. Megtehette volna, ha tényleg olyan nagylegény!
És így tovább, mindenki érdekes lehet valamiért. Alíz nem mutat sokat, de valahogy mégis benn van még.
Még Jenniferről is elmondhatjuk, hogy lehet, h nem okos, de legalább buta. :)
Dani meg úgy szimpatikus, ahogy van, ő fog nyerni, slussz.
A Tündét vagy ki a fenét meg követelem vissza! :)

fairytale 2011.04.28. 12:52:46

@borsz: Egy ilyen játékban egy csapat tagjaként sem lehet érvényesülni. nyerni csak egy ember fog! nem a beilleszkedésről és a besorolásról szól ez a játék. Persze, társak kellenek, de nem feltétlenül a behódolással, az alkalmazkodással kell szerezni.

Britte 2011.04.28. 12:52:53

@Kind of Angel: Ja a Macskajajról jut eszembe. Akik esetleg nem elég erősek utálni Szandrát macskaeledelek lesznek. :DDDD

fairytale 2011.04.28. 12:54:10

@fairytale: helyesen így szólt volna ez a két mondat: szerintem nem. Én már voltam 13 és 23 is, ilyet nem gondoltam a világról.
:-))

zaphodbeeb 2011.04.28. 12:55:51

Ezek szerint 33 még nem voltál :)

RedHotTears 2011.04.28. 12:56:35

A levéllel kapcsolatban: a szerkik arra számíthattak, hogy a baltaarcú Linda átveszi a már kifulladt Pók szerepét, ehhez meg is adtak neki minden segítséget. Amikor a 3. napon már látták, hogy nem váltja be a reményeiket, bedobták mentőövnek a levelet. Utólag már könnyű egyértelműnek tartani, hogy csak védettség lehet benne, de nekik ott másfél percük volt felfogni a lehetőséget. Illetve Szandrának tartott másfél percig mérlegelni a lehetőségeit, a többieknek már az értelmezéshez is több idő kellett volna, hát még ahhoz, hogy mi van akkor, ha Szandra bont és védett lesz. Hiába fenyítette utána a király tajtékozva a fehércselédeket, ezt ennyi idő alatt ő se látta volna át.

fairytale 2011.04.28. 12:56:53

@zaphodbeeb: De! :-) Csak ennek nyilvánosságra hozatalát el akartam kerülni! :-)

Hana30 2011.04.28. 12:58:41

@Benyeszke: Bocsesz. Ezek szerint én is sötét vagyok :)))

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.28. 12:59:43

@krono-szinklasztikus infundibulum: de az a lány hazament még bőven a párválasztás előtt amikor randira mentek Danival.
Akkor is a fiúk választottak a végén, Krisztiánnak nem volt effektíve lehetősége kirakni Szandrát.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.28. 13:00:16

@Hana30: közben kiműveltem magam a wikin, onnan vagyok ilyen okos :D

RedHotTears 2011.04.28. 13:00:52

@krono-szinklasztikus infundibulum: ÚjSzandrát Dani ejtette ki egy randinak nevezett kivégzésen, még a párválasztóig se jutott el.

bgalgan 2011.04.28. 13:01:09

egyébként krono-szinklasztikus infundibulum-nak igaza van abban, h Kristófnak néha tényleg vannak jó meglátásai. tegnapi egyedül ő mondta h ezzel a kérdőívvel még lesz valami, így tudatosan töltötte ki a neveket! Ádámnak ha annyi esze lenne mint gondolja, akkor csak Szandra nevét szabadott volna beírnia minden rossz tulajdonsághoz, és Zseniét meg sehova!

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.04.28. 13:02:33

Mivel több lány van mint fiú, ezért alapesetben hazamegy 2 lány és kész. Persze nem mindig alapeset van, továbbá valahogy el kellene fogyni a szereplőknek. Ezért haza lehetne küldeni 3 lányt, és 1 fiút(!). És itt jönnek a listák (vagy csak az egyik). Mivel a lányoknak jókat kellett írni a fiúkról, ezért az a fiú menne haza, akiről a legkevesebb jót írták (rossz listával több értelme lenne, ti. kiről írták a legtöbb rosszat, de hát így jött ki). Dupla csavarként a másik listán legrosszabb lányt is kiválasztás nélkül hazaküldik. Így továbbra is +2 lány lesz. Ha csak simán az egyik lista alapján hazamegy egy lány és +1 lesz a kiválasztásnál, az nem olyan izgi, az én verzióm szerintem jobb :)

szepi79 2011.04.28. 13:03:02

én a tegnapi pandorán hiányoltam egy ilyen kérdést, hogy "ádám! ha szandra nem nikit ejti ki, akkor van maradása a játékban?"

aztán pedig megnézni a fejet, amit vág hozzá :D ebből semmiképpen nem tudna jól kijönni :D

oscar dirlewanger 2011.04.28. 13:03:04

inkább legyen valami ultramilitáris társadalom, mithogy az ilyen enyhén fogyatékos pókerosztó csaj félék menőzzenek, hogy ő valaki!!!amugy ronda is vagy, nagyfogú!!!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.28. 13:04:11

@Yooha: én a te verziódat nem is értem így hirtelen, ja várjál többi idő kell, hogy feldolgozzam az információt, nőből vagyok :D

Hana30 2011.04.28. 13:05:21

@bgalgan: Vajon ez a többinek is leesett? Hiszen annyira azért nem nehéz. arra már rég rájöhettek, hogy ha történik valami , az soha nem történik ok nélkül. Mindig, mindennek volt valami következménye, ennek is lesz. És akkor annyira azért nem nehéz kitalálni, okulva abból, hogy Danit a Tünde azért tette ki, mert ő volt a legkevésbé kedves. Ez ugyanaz, csak kérdőív formájában.

krono-szinklasztikus infundibulum 2011.04.28. 13:05:29

@borsz: Totál egyetértek. A játék elején szövetségekre van szükség, ahogy majd elkezdenek fogyni, úgy fog ez a "társadalom" szétforgácsolódni. Donnak így sztem nem sok esélye van (Póknak se), de ha ők nem lennének, Dani se tudna nyerni. Így viszont...!
Én úgy szeretném, ha Pók megmaradna annál az énjénél, amivel 1.5 millát lehet havonta keresni! Bár a tegnapi végén az előzetes sajnos nem ezt mutatta.

Hana30 2011.04.28. 13:09:37

@Benyeszke: Belegondoltatok abba, hogy Műfog mekkora öngólt rúgott? Ilyet, kamerába belemondani, hogy több idő kell, mert nő vagyok. JúúúJ! A magyar nők mérgesek lesznek ezért, napi szinten fogják neki majd ezt odavágni, hogy jó, várok egy pár percet, tudom , nő vagy.
Most, hogy örülhettek a képernyő előtt ülő vezetést tanító oktatók! Biztosan elégtétel volt.

krono-szinklasztikus infundibulum 2011.04.28. 13:10:08

@Benyeszke: @RedHotTears: Mennyire igazatok van! :) Bocs, akkor sztornó az egész Mighty Penis-szel kapcsolatban, kicsit kápos az agyam. :)

Lotyó Bridzsida 2011.04.28. 13:11:46

@RedHotTears:

Robi sajnos túlságosan el volt foglalva azzal, hogy köcsögösködnie kell és jajj de rossz neki, ahelyett, hogy stratégiát épített vóna, és tökösen meglépte vóna.:))
Persze lehet, hogy a helyzetfelismerésem nekem sem lett vóna jobb, ha belecsöppenek egy ilyen játékba.:)

2011.04.28. 13:14:01

Akik még mindig a levélen és Szandra védettségén hőbölögnek, azok Dani visszahozásakor is ezt tették? Mert ha valami, akkor az mocskos nagy belenyúlás volt a játékba, ráadásul 100szor gyengébben védhető, hogy miért éppen Danit hozták vissza. Ennyi erővel simán reklamálhatna Pista vagy a pösze biztonságtechnikai géniusz is, hogy miért nem éppen ők jöhettek vissza? Ha Dani nyerne, akkor le nem mossa magáról a Viasat, hogy nem volt már a műsor előtt eldöntve, hogy ő nyerheti csak meg.

Szerintem kár túljátszani a leveles történetet, mert nagyon egyszerű: a fele valóban annyira sötét, hogy képtelen volt értelmezni a meglehetősen szofisztikált mondatokat (Linda, Henifer, Niki), a többi meg beszari (Detti), vagy csak simán nem akart kockáztatni, mert minek (Kriszta és Aliz). Utána sopánkodni mindegyiknek volt esze, bezzeg mikor önállóan csinálni kéne valamit...

borsz 2011.04.28. 13:14:28

@fairytale: Én remélem, hogy nem a Pókmajom ármánykodásai következtében kerül lapátra a Don, mert látni szeretném, hogy melyik alattvalója mártja belé elsőként a tőrt... :) a történelemben ezt már sokszor láttuk és nincs új a nap alatt (ha a szerkesztők is úgy akarták).

Caprica99 2011.04.28. 13:16:07

@Hana30: hát az lehet, de egyrészt egy poszthoz 300-400 komment érkezik, ennyit képtelenség végigolvasgatni.
Másrészt meg van ám, aki dolgozik és nem ér rá arra, hogy egész nap a neten lógjon azt lesve, mikor ír valaki új kommentet.

zaphodbeeb 2011.04.28. 13:19:03

@fairytale: nem probléma az! pont be is akartam írni, hogy szívesen megnézném ha idősebbek is lennének, pl. néhány szép MILF, vagy egzisztenciával rendelkező krapek.

2011.04.28. 13:19:13

Nikin, Danin és Kristófon kívül lenne valaki, aki a bentlakók közül őszintén(!) 5 percnél tovább pityeregne Ádám után? Szerintem nem. Niki is csak maga miatt sírna-rína (istenem, mikor Dani távozásakor előadta, hogy már csak Dani miatt is bent akar maradni. Jaj istenem, páratlanul őszintétlen és gyenge alakítás volt... :-D)

Hana30 2011.04.28. 13:19:58

@Caprica99: ehhez képest mégis itt vagy.

Caprica99 2011.04.28. 13:22:00

@fairytale: talán azt én is láttam, arra gondolsz, ahol el kellett titkolni, hogy valakinek van-e párja?
Ott volt az egyik csajszi valami Annuska és nagyon jól tettette magát, miközben a pasija a szomszédos sziget luxusszállójában ette a kefét az esténként bemutatott képsorok miatt.
Az teljesen más jellegű műsor volt, mint ez.

Caprica99 2011.04.28. 13:23:02

@Hana30: és akkor?
Mi van, ha éjszakás vagyok?
Egyébként meg - közöd?

g_a_bee 2011.04.28. 13:23:05

@Blassius: javaslom, hogy gugli képkeresőben nézd meg a pókmajmot és máris érteni fogod. Én megtettem pár napja... :DDD

beacska 2011.04.28. 13:23:09

@fairytale: szerintem pedig igen, a bezártság miatt a társadalom egy leképezése. de ezen nem fogunk összeveszni ;)

beacska 2011.04.28. 13:26:16

@Benyeszke: a szívlapát az az a szerszám, amivel anno a szenet lapátolták be a házba, olyan szép nagy fém lapátrésze van legömbölyítetten.

krono-szinklasztikus infundibulum 2011.04.28. 13:27:32

Nagy szükség lesz ma arra a titokzatos fordulatra, anélkül tuti a két új csaj kerül lapátra. Linda Robi mögé áll be, de sztem Pók is, Detti meg bepróbálja Kristófot, aki úgyse küldi haza Jennit, kit csesztetne-böködne aztán szerelemből?
Niki milyen furmányosan hívta fel Pók figyelmét Krisztára a Pandorán? :) Jó, h nem azt kérdezte, h miért nem INKÁBB a Dani mögé állsz? :))

bgalgan 2011.04.28. 13:29:00

@Hana30: pontosan, épp ezért nem értem Ádám miért írta be Zsenike nevét is, ha Szandrát utálja annyira hogy leköpné! :)

beacska 2011.04.28. 13:31:10

@krono-szinklasztikus infundibulum: én is így vagyok a "vendégekkel". Szeressük őket, no. ;D

beacska 2011.04.28. 13:32:38

@RedHotTears: csendben jegyzem meg, szerintem szóltak neki, vagy kacsintottak. Nem véletlenül állt ő a legközelebb az asztalhoz...

zaphodbeeb 2011.04.28. 13:34:02

Most ez komoly? Tényleg 35 hétig is tarthat ez?

Hana30 2011.04.28. 13:34:07

@Csárli Sín: Igen, szerintem sem sírnának túl sokáig Ádám után. Mintha Kata távozását is már feldolgozták volna :)

Hana30 2011.04.28. 13:35:57

@Caprica99: Te most kötekedni jöttél ide?

beacska 2011.04.28. 13:36:23

@Csárli Sín: hogy miért Dani? Há'mer' mi kértük harukáva' azé'!!!

répakörte 2011.04.28. 13:36:30

@Benyeszke: Én is ezt mondom! A pirosítót egyáltalán nem tudja használni (és a színe se megy a bőrszínéhez), akkor van csak jó helyen és elegendő mennyiségben, ha sminkes festi ki. Szörnyű nézni.

triss 2011.04.28. 13:37:13

Lindát ne oktassa senki, mert ő az élet iskolájában tanult.

nagyon tetszett, hogy Ádám megint lejátszotta a párválasztót, már a múltkor sem sikerült neki, pedig akkor csak hat csaj volt öt fiúra, most meg hét, de nem adja fel, ő ilyen típus! :)

a 30. részben volt a legviccesebb jelenet, mikor Kriszta bagóval a szájában kevergette a fazekat - anyáink korát idézi, mikor is még a kismamakönyv is úgy kezdődött, hogy "először is dőljön hátra és szívjon el egy cigit"
ki tudja ezért olyan ízletes mindig a mama főztje? Nem csoda, hogy Kriszta nyert, belekerült a titkos összetevő is :)

Hana30 2011.04.28. 13:37:41

@g_a_bee: Megtettem! Tényleg hasonlít!!!!

Lacka929 2011.04.28. 13:38:22

Pókmajom mindenkinél elérte, hogy a szar vigyázzba álljon benne - csak hogy a klasszikusokat idézzem.

Szerintem álljon az új szőke a picsogó genetikussal együtt Kristóf mögé, az meg küldje haza a szüzet, unalmas már a kiscsaj.

A szilikonbajnok álljon a műfogúval együtt a prosztó mögé, végezze el az a piszkos munkát a műcsöcs hazaküldésével.

A pók meg menjen Korleóne mögé, mert hát oda is állni kell valakinek. Vagy inkább álljon a prosztó mögé ő is, így a király is, a szilikonos is, meg a műfogú is mehet haza, mert ugye pár nélkül senki se maradhat, még egy király se.

Persze még mindig nem tudjuk, mi van, ha egy üldögélő mögé (legyen az fiú vagy lány) senki sem áll a legvégén?

Caprica99 2011.04.28. 13:41:11

@Hana30: ha jól emlékszem, te szóltál be nekem először és másodszor is!

beacska 2011.04.28. 13:42:09

@Λατζκα: szerintem az van (ha egy üldögélő egyedül marad), hogy lekérik előre, hogy ki hova akar állni. És úgy indítják őket, hogy ne védett legyen az utsó, és NYILVÁN egy nem védett odaáll a magányos mögé.

szerintem. Tuti, hogy nem véletlenszerű a sorrend (lsd. Leventét)

beacska 2011.04.28. 13:44:35

@Caprica99: @Hana30: nnna, gyerekek, elég legyen ebből. Mindketten leültök két különböző sarokban, és gondolkodtok! Akkor gyertek vissza, ha megálljátok veszekedés nélkül (még mielőtt sixx szétcsap köztetek) ;D

amúgy puszi nektek, csak nem bírom a hangos szavakat!

Caprica99 2011.04.28. 13:45:06

@Hana30:

"Hana30 2011.04.28. 10:19:10
@Caprica99: Ezt már annyiszor megbeszéltük... "

"Hana30 2011.04.28. 13:19:58
@Caprica99: ehhez képest mégis itt vagy. "

Szóval ki kezdte?

Britte 2011.04.28. 13:45:46

Amúgy csak én gondolom úgy hogy eddig ez a ruha állt a legjobban a T69-esnek?
:)
Meglepődtem hogy végre egy jó ruha van rajta.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.28. 13:49:44

@Caprica99: @Hana30: ha így folytatjátok bezárunk titeket egy szobába egész éjszakára! :D

Caprica99 2011.04.28. 13:52:34

@Benyeszke: figyelj, de miért kéne eltűrnöm, ha bárki folyamatosan beszólogat, akármit írok vagy kérdezek?!

beacska 2011.04.28. 13:53:48

@Britte: nekem az a fekete betétes tetszett nagyon. De nem azért mert jól állt neki, hanem, mert jól állna nekem ;D

Hana30 2011.04.28. 13:53:57

Nem beszólásnak szántam, de:
1. tényleg nagyon sokszor volt már ez téma, szinte nincs is olyan nap, amikor ezt ne veséztük volna ki
2. "Másrészt meg van ám, aki dolgozik és nem ér rá arra, hogy egész nap a neten lógjon azt lesve, mikor ír valaki új kommentet" - szóval ki szólt be?

De zárjuk le, felesleges vitakozni, javaslom, inkább szidjuk a bentieket. Nincs harag. Ellenkező esetben egyszerűen figyelmen kívül hagylak.

krono-szinklasztikus infundibulum 2011.04.28. 13:54:25

@Csárli Sín: Én nem hiszem, h Dani bármikor is kiesett volna. Nem olyan ember jött vissza, aki párválasztáson, vagy ninja-küldiben bukott el, sztem ez egy előre megírt fordulat volt, h megerősítsenek valakit, akárkit. Bárki "visszajött" volna, akit felírt a csaj (Rea?) a papírra, mert ki se esett, csak elhitették velünk. Nem úgy van, h bárkit visszazavarnak. Bár felőlem úgy is lehet, engem az se zavar.

beacska 2011.04.28. 13:54:31

@Benyeszke: +1 pedig össze se beszéltünk :)))

beacska 2011.04.28. 13:56:36

@krono-szinklasztikus infundibulum: szerintem meg be akarták őket fenyegetni, hogy "tessék az újakat barátságosan fogadni". És ez volt a jel. Csak vártak a visszaküldésével (nem a köv. körben ment vissza.)

Hana30 2011.04.28. 13:59:08

@krono-szinklasztikus infundibulum: Nem nagyon tudom elképzelni, hogy a kiesőket tartósítva tárolnák valahol egy petricsészében, hogy mikor lehet őket újra előkapni és visszaküldeni. De azt sem tartom elképzelhetőnek, hogy oda-vissza utaztassák őket a kontinensek között, ergo le volt zsírozva, hogy Dani marad, a többi mehet haza, ő meg addig elnyaralgatott valahol a kokainültetvényeken.

Lotyó Bridzsida 2011.04.28. 13:59:12

@Britte:

nekem is tetszett ez a szerkó.:)
lófaszt kínai ez, nagyon is csinos ruha, jól kihozta a bőre színét.:D

sélli_ 2011.04.28. 13:59:45

@Csárli Sín: Valszeg Dani azért jött vissza, mert Ő esett ki először. És nem kiválasztás alapján, hanem egy szimpátia mutató alapján. Szerintem. De nem bizti.

Lotyó Bridzsida 2011.04.28. 14:00:06

valaki tuggya meddig fog tartani ez a cucc?
jövőilyenkorig?:))

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.28. 14:00:20

@Caprica99: úgy látom birkózószőnyegen aludtál :D
Szerintem is ugorjunk.

krono-szinklasztikus infundibulum 2011.04.28. 14:03:59

@krono-szinklasztikus infundibulum: Mongyuk Pistvánt visszküldhtnék, megnézném, ahogy párválasztáson beáll T69 mögé :)

Caprica99 2011.04.28. 14:05:58

@Hana30: oké, én akkor sem találkoztam még a témával és elképzelni sem tudom, hogyan akarják megoldani.
Ismétlem - többszáz kommentet nem tudok végigolvasni, erre sem időm, sem türelmem, ráadásul dolgozom, ott nem lehet netezni.

krono-szinklasztikus infundibulum 2011.04.28. 14:06:15

@Móka na: Hehe, mondtam, hogy kápos az agyam... :)

Savafan 2011.04.28. 14:06:23

Sixx, gondolkodtam tegnap este, hogy mit fogsz rettyinteni a király kiszavazósdi passziánszához, de az Upgradelt Kiválasztó Készlet zseniális lett, jobb mint amiken agyaltam:))

Skanoja 2011.04.28. 14:07:12

@Britte:
Nekem is tetszett a ruhája, magához képest jól nézett ki.

Caprica99 2011.04.28. 14:08:31

@Lotyó Bridzsida: viszont a feje az valami brutál rém... :)

cöcke 2011.04.28. 14:11:05

Szerintem meg szörnyen 90-es évek volt a ruhája,ez is,meg a tegnapelőtti fekete is.

dolna1978 2011.04.28. 14:12:15

Levit vissza az Édenbe!

..csakmerhogymámérne.. :)
komolyan mondom nekem hiányzik..:(

Caprica99 2011.04.28. 14:14:24

@dolna1978: jaja nkem is!
Sztem ő volt a legjobb fej a kulipintyóban. :)

Hana30 2011.04.28. 14:15:47

@Caprica99: Oké, fogtam, nincs semmi gáz. Akkor ha megengeded, válaszolok: a külföldi szériákban volt, olyan, hogy a többiek szavazatán múlott végül az, hogy ki nyerte meg a játékot. Voltak párcserék is és volt olyan is, amikor a játékos megoszthatta a nyereményét. Volt aki megosztotta, volt, aki nem. A végeredmény végül az , hogy valójában még a játékosok sem teljesen biztosak a jelenlegi játék szabályaiban (lásd Pókmajom beszólásai), és itt a többség véleménye szerint a magyar szerkeztők is biztosan tesznek majd bele valami kis csavart, hogy ne legyen unalmas és kiszámítható a vége. Egy biztos, az éden hotelben bármi megtörténhet és ez a végére is igaz! Magyarul rohadtul senki nem tudja, hogy ezt hogyan oldják majd meg, a szerkesztők menet közben is variálnak, állítólag van kész forgatókönyv, valakik szerint ez hülyeség. Dióhéjban ennyi, remélem mindent sikerült összefoglalnom.

Kind of Angel 2011.04.28. 14:15:57

@Lotyó Bridzsida: T69-as aztat nyilatkozta, hogy 2 hónapig forgattak.

MEDVE1978 2011.04.28. 14:16:12

Ritkán nézem ezt a műsort, de az asszony oda van érte, így én is belekukkantok néha, mi történik, illetve, ami sokkal jobb: a hogyvoltokat olvasgatom :o)

Mindenesetre az elején a legszimpatikusabb Levi volt, sajna ő kiesett.
Utána nem nagyon néztem, de egyre unalmasabb, ahogy Ádám kavarja a szart a sok birka meg megy utána. Pókmajom se jobb, nekem kezdettől fogva nem volt szimpi, mégis, jelenlegi szerepében jó, hogy van. Ugyanis, ha nem lenne, akkor Ádámot nézhetnénk egész nap, ahogy a nyájat terelgeti, illetve buzul Danival.
Ez a két fickó egyébként nekem tuti homárnak tűnik, de minimum két kapura játszanak.

Szóval ilyen premisszák mellett hajrá Pókmajom, remélem sikerül kiejtened a Királyt. Robinak maximálisan igaza volt, amikor mondta, hogy igaz, hogy egy konspiráló, önző arrogáns picsa, de vér, no az van a pucájában.

krono-szinklasztikus infundibulum 2011.04.28. 14:18:45

@Hana30: És ez pontosan így van (ha Dani szerencsés, akkor a kokaültetvényes rész is). De ha az egész direkt a Danira volt kihegyezve, az se baj, én bírom. Akkor lett a szívem csücske, mikor a Don próbálkozott, h mekkorát csalódott Krisztában. Erre Dani: "Hát ne csalódjál benne többet!" :) Epic!
Tudom, h küldije volt a Kriszta, de anélkül is őt választotta volna.

moncsi007 2011.04.28. 14:19:01

@Csárli Sín: Csárli Sín 2011.04.28. 13:14:01

max. egyetértek :) kár ezen a borítékon lovagolni ;)
Mindenki előtt ott volt a lehetőség Szandra élt vele és kész. Tökös csaj volt. A többi szityompityomnyálidenyáloda csajnak meg csak utána volt nagy szája... bezzeg, ha kiesés lett volna benne... jujj akkor viszont nagy büszkeség öntötte volna el csálé-nemcsálékeblüket :D

Hana30 2011.04.28. 14:21:11

@Caprica99: Nekem is brutál rém fejem lenne, ha hajnalban kéne pózolni a kamerának. De ehhez képest szerintem egész jó volt, főleg, hogy mennyit szapultuk az elején a mozgása miatt. Ami lassan , de biztosan, szerinem egyre jobb lesz.

moncsi007 2011.04.28. 14:29:43

@Hana30:
Szerintem + egyre rosszabb lesz... meg brutál rém feje van, de kérem ezt egy modell nem engedheti meg magának :O

+ még azt sem, hogy folyton hunyorogjon... Egy-két fotós úgy vágná ki a fotózásról, mint a rühes macskát carni... Egy tuti modellnek totális napfénnyel szemben is szépen kell kinéznie. Szép nyitott szemekkel beletekinteni a kamerába. Nem itt hunyorogva keresni a többieket... Hol vagy Juan nem látlak vazze :D :D

krono-szinklasztikus infundibulum 2011.04.28. 14:32:39

@krono-szinklasztikus infundibulum: Apropó ninja-küldik: ezeknek szemmel láthatóan nem az a lényegük, h megnehezítsék a játékosok dolgát (nagyon személyre vannak szabva), hanem h bekavarjanak azzal, mikor kiderül.
Nyilvánvaló volt, h Dani Krisztát választja majd, és meg is kapja, de megpróbálták elültetni Krisztában, h csak ármány volt az egész.
Vagy egy alapból tahónak az a feladata, h még tahóbb legyen? Nem komoly feladat, de utána jól kikeveredni az egészből, mikor tényleg az, na az fincsi!
Más kérdés, h Krisztánál ez nem jött be, sitty-sutty megbeszélték, Robinál meg még nem derült ki, de még az őt ismerő Niki is azt mondja, Robi lassan józanul is olyan paré, mint részegen.
Tehát az igazi feladat rendre a titkos küldik után kezdődik!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.28. 14:32:57

@moncsi007: de ő itten most műsorvezető nem pedig modell. Nem mintha védeni akarnám, szerintem is egyre rosszabb lesz a performansz.

moncsi007 2011.04.28. 14:42:32

@Benyeszke:

hát oké, akkor bizti az eszéért válogatták ide műsorvezetőnek és nem a modell múltja miatt ...
Ennyi erővel akkor jöhetett volna jobb is...esetleg egy szatyor mentes hölgyemény is, aki ugyanígy tud hunyorogni, de hamarabb megtalálja a kamerát...:D :D

moncsi007 2011.04.28. 14:43:05

@Benyeszke:

hát oké, akkor bizti az eszéért válogatták ide műsorvezetőnek és nem a modell múltja miatt ...
Ennyi erővel akkor jöhetett volna jobb is...esetleg egy szatyor mentes hölgyemény is, aki ugyanígy tud hunyorogni, de hamarabb megtalálja a kamerát...:D :D

krono-szinklasztikus infundibulum 2011.04.28. 14:47:58

@garrett27: Bocs az offért, meg világért sem akarlak egyből betámadni, de iszonyú randa az avatarod! :) GO NINERS!!!
Szeptember elején összecsapás! :)

fairytale 2011.04.28. 14:50:26

@Caprica99: Nem, nem arra gondoltam szerintem. Amire én gondoltam, az pont ilyen volt, mint ez.

Hana30 2011.04.28. 14:50:29

@moncsi007: Fogjuk arra, hogy szerencsétlennak hajnalban kell forgatni. Más mentsége úgy sem lenne :)

Eruka 2011.04.28. 14:53:16

@Lotyó Bridzsida: azt pedig tudjuk ugye, hogy a Pók egy kibaszott Einstein (mert filozofál...igaz Einstei fizikus volt, de ez édesmindegy :D) :DDDD

Nagyzee 2011.04.28. 14:53:47

@zaphodbeeb: Elég sok ebben az igazság. Szandra eddigi öt hete:

1. védettség
2. fiútöbblet
3. fiútöbblet
4. fiútöbblet
5. védettség

Így azért nem nehéz arcoskodni. Durva hátszele van. Na persze Ádámnak is, akinek meg visszahozták Danit támaszul.

*jinx* 2011.04.28. 14:54:50

@Csárli Sín: jaja, Kriszta nem gyengén hazudott, mikor azt mondta a Donnak Szandra elhappolta a levelet előlük. :/

Caprica99 2011.04.28. 15:02:24

@Hana30: az én véleményem szerint egy kifejezetten csúnya nő - de hát ízlések és pofonok.. :)

2011.04.28. 15:05:37

@krono-szinklasztikus infundibulum:

De a kérdés továbbra is az: miért csak Daninak lehet ilyet?

Danny-nek volt kb. egy napja bizonyítani, az új Szandrának talán kettő, meg még sorolhatnánk, hogy kik estek ki párválasztáson kívüli okból. Mielőtt ornitológus Dánielt kizavarták a francba, semmit sem csinált a táj és a madarak nézegetésén kívül, szó szerint nyaralt. Mióta visszajött mit csinál? Ugyanúgy semmit, nagyon meglepő módon ismét besorolt Ádám mögé a többi birka közé. Valakinek biztos szimpatikus az ilyen ember, és tényleg vannak vicces pillanatai, de én valahogy nem bírom az ilyen halvérű látens melegeket.

Kolumbia luxusabb részébe nyaralni meg mindenki a saját pénzén menjen, ne egy olyan játékon keresztül semmittenni, aminek a lényege elvileg az infrakamerás szexjelenet és az egyéni furkálódás lenne. Eddig 2-3 embernél több nem igen van, akiktől nem követelném vissza legalább a repülőjegy árát.

Caprica99 2011.04.28. 15:05:40

@Hana30: köszi az összefoglalást.
Hát elég nagy hülyeség így, hogy ezek szerint még a szerkesztők sem tudják, hogy mit akarnak.
Gondolom, a bentmaradók személye szerint szövik tovább a hálót. :)

triss 2011.04.28. 15:17:06

"Hát mi lenne, mondja Prosztó, hazapaterolod a másik kettőt, mi meg feljövünk és baszunk."

:) :) :)

Móka na 2011.04.28. 15:18:51

@Csárli Sín: Sokan mondták már! Licensz, ennyi a lényeg, pontosan látszik a wiki-en, hogy minden országban volt ilyen az első évadban, a másodikban más csavarok lesznek. Ez van, valaki ezt találta ki.Akinek pedig nem tetszik ami most folyik, kell jelentkezni a második évadra és ott lehet pörögni, mert tuti, hogy beválasztanak mindenkit aki itt kommentel ....:o).

Plusz Dani nálam abszolút kedvenc, jó csak nézni is, a buzi duma meg már uncsi, ha buzi is akkor mi van, attól csodálni még lehet :D.

dolna1978 2011.04.28. 15:19:21

mivel az előző eltűnt az éterben...

@Nagyzee: a Pápa nem támasz ugyanis semmi konspiratív ötlete nincs, amig a Don mozgatja a szálakat- vagy próbál sakkozni- , addig ő csak bámul barna buksijából és hallgat... max játszótéri pajtás...

ui: nekem pl. bejön amikor gyűrik egymást a királlyal, mert annyira gyerekesek, mintha ez kimaradt volna az életükből.. :)

krono-szinklasztikus infundibulum 2011.04.28. 15:22:33

@Csárli Sín: Van igazság ebben is, amit mondsz, bár sztem Dani kifejezetten szórakoztató. Asszem nem valós kérdés, h miért pont a Dani? Bárki lehetett volna helyette, akit kirakott a Tünde, az visszajött volna.
Azt viszont nehéz eldönteni, h ki játszik jól. Úgy tűnhet, h egyelőre Pók meg Don az, aki csinálja, de ez a taktika visszaüthet a végén. Nekem ez a betagozódás nem tűnik olyan rossz ötletnek, majd a végefelé bukik ki, h ki hogyan játszik igazából. Jelen helyzetben én sem úsznék szemben az árral, ráér az majd amikor elkezdenek fogyni. Előtte viszont gyökeret kell verni valahogyan. Mongyuk Linda: azt a gyökeret pölö nagyon verném... ;)

*jinx* 2011.04.28. 15:25:19

szerintem ma Dzseni + Linda megy

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.28. 15:30:43

@*jinx*: úgy legyen, ezt a verziót támogatom

2011.04.28. 15:30:59

@krono-szinklasztikus infundibulum:

"Előtte viszont gyökeret kell verni valahogyan. Mongyuk Linda: azt a gyökeret pölö nagyon verném... ;)"

[nagy röhögés smiley]

@Móka na:
Gondolom esetedben (remélem szabad tegeződnünk) sem véletlen, hogy csak kommenteled és nem játszod ezt a jó/szar játékot. Magára valamit is adó ember nem süllyed olyan mélyre, hogy jelentkezik ilyen műsorba magát szénné égetni ország-világ előtt :-) Nézni viszont tök jó, ahogy aprítja egymást a legalja.

Móka na 2011.04.28. 15:35:12

@Csárli Sín: Én senkit nem fikázok, aki ott van, holott van akit nem csipek. Ha ott van, biztos oka van, én nem megyek oda, de gondolom te sem... tehát hiába is köpködnénk. Plusz sz., de ez az én véleményem ez a társaság még mindig messze felülmúlja a VV stb. színvonalát. Kb. olyan mint az első VV1 volt, amit mindenki köpködött, hozzátenném a köpködök most a 4-est nézik, ami sz. kritikán aluli, legalábbis abból megítélve, amit neten látok (cikknek nevezett promo anyagok). Amikor megunom ezt, akkor majd kikapcsolom, nem kommentelek és értelmes elfoglaltság után nézek, mert valljuk be, hogy ez nem nevezhető annak, max. szórakoztatónak néha, és ez is csak hangulat és habitus függő. :)

krono-szinklasztikus infundibulum 2011.04.28. 15:36:00

@Móka na: A buzitéma a másik kedvencem! A Don és Dan (Stan és Pan) egyáltalán nem viszik túlzásba, ez pont olyan fiatal faszik játéka, akik holtbiztosak a heteróságukban. Coming out: én pl. annak idején egy buliban nyelves puszit váltottam egy haverommal fogadásból, mégse szeretem a qkit. :)
Nekem Kristóf fura kissé, h így kiakad egy szájra puszi miatt. Szerintem ő az a fajta, aki attól fosik, h bebuzul, ha nem vigyáz. :)

Lotyó Bridzsida 2011.04.28. 15:36:31

@Eruka:

Hát vakok között félszemű a király, én csak ennyit mondok.:))

Lotyó Bridzsida 2011.04.28. 15:40:02

@Móka na:

jippijé, akkor én is megyek!:)))
végigszexelem a fiúkat, és kiszórok minden lányt.:D
persze lehet, hogy 2 hónap egy kicsit túmáccs lenne nekem is az agyhalálból.:)))

Móka na 2011.04.28. 15:40:53

@krono-szinklasztikus infundibulum: Látom mi jól megvagyunk itt, hasonló vonalat képviselünk asszem :), de ez már tegnap este is feltűnt. Nekem nem tetszik ez a sok homofób pasi, plusz szerintem az ilyenek mindig gyanúsak :).

Móka na 2011.04.28. 15:42:05

@Lotyó Bridzsida: Na ugye ugye, szerintem bárkinek sok lenne, én ezért nem is fikázok senkit, sz. én két hét alatt bekattanék az információhiánytól, semmittevéstől ami bent van. Sz. ez nem olyan egyszerű dolog, lásd Laci - VV szimptómáit.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.28. 15:43:15

@krono-szinklasztikus infundibulum: nekem van egy ismerősöm aki azért nem hallgat Queent meg George Michaelt mert melegek. Közben meg hót látens a csávó.

Lotyó Bridzsida 2011.04.28. 15:47:32

@Móka na:

Egyébként csak jól kell felfogni szerintem és simán el lehet viselni. Tényleg játszani kell a szó szoros értelmében. Egyáltalán nem kell olyan véresen komolyan venni, ahogy a király teszi. Még akkor sem, ha a nyeremény megváltoztatNÁ az életet.
Ez tökéletesen lejött tegnap a Pókkal. Leszarta mi lesz a borítékban, ezért kapott védettséget. A többi meg rinyált, hogy jajjkiesek.:)))

PuffancsMancs 2011.04.28. 15:48:10

Most nem azért, de a főzőverseny megnyerésével Bigfoot Kriszta nem kapott védettséget? Vagy az mi volt? Mert úgy tűnik, ezt mindenki elfelejtette..

Jasmine2 2011.04.28. 15:48:36

Sziasztok!
Minden nap elolvasom Sixx írását és a hozzászólásokat is, nagyon jók. Szerintem Pókica beáll a Király felséges háta meögé, Niki repül a gyászba, nekem tuti nem fog hiányozni és a plasztikai sebészek is végre fellélegezhetnek. Aztán közlik Majmócával, hogy mivel ő kapta a legtöbb negatív szavazatot (tuti ő és Nyafi), segíthet vinni szilikoncsöcs bőröndjeit a reptérre és vissza se jöjjön. A Don gyorsan ráröpül Újdettire, aki szegény olyan unalmas és jelentéktelen, hogy ha a főcímdal alatt nem mutatnák, észre sem vettem volna hogy van. Lindának valami hihetetlenül ijesztő feje van szerintem, ha közelről mutatják simán ovisokat lehetne riogatni vele. Vele nem állna össze a Királ, mert nem olyan állóvíz mint Újdetti, kevésbé kiszámítható. Rémfej Linda összeáll Mikrobival, aki lehet hogy megdugja (ha van rá gusztusa, reméljük a nézők kedvéért szigorúan sötétben, vagy háttal brr....).

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.28. 15:49:33

@PuffancsMancs: az nem rendes védettség volt, csak annyi hogy a KÉT ÚJ CSAJ nem állhat Dani mögé. Bárki más igen, szóval akár Kriszta is mehet haza ha Pókmajom odaáll.

a copfos 2011.04.28. 15:50:37

@Éden Zina: Szex és New York rajongó vagyok, ennek megfelelően elfogult, de: a sorozatban szereplő nők gyakorlatilag nem szinglik. Mert mindig van vmi pasi, akár plátói, akár dugópartner. Egyetlen percig nincsenek valójában egyedül.
Kocsit meg lakást meg azért nem tud fenntartani, mert elkölti cipőre:-)

Elgondolkodtato 2011.04.28. 15:50:41

@Móka na: Ezen most meglepődtem. Mármint, hogy Dani álmaid netovábbja...

Móka na 2011.04.28. 15:51:25

@Lotyó Bridzsida: Hát azért ismerjük be, hogy Pók még azért van bent, mert valakik ezt voksolták a szerkesztői gyűlésen, azaz magától, önerőből már rég kihullott volna. Don pedig saját életterében életképes, ő nem közellenség, valószínű ugyanott döntötték el hogy ő lesz a kezdő 5ös alfahímje. Ez a kettőjük közötti külömbség sz.

Móka na 2011.04.28. 15:52:13

@Elgondolkodtato: Na miért olyan jól ismerjük egymást, csak eddig még nem jöttem rá?

Elgondolkodtato 2011.04.28. 15:56:44

@Benyeszke: Azért én sajnálnám Krisztát. (Nem a szépsége miatt:))

beacska 2011.04.28. 15:57:51

@Csárli Sín: te sem vagy elfogult, igaz?
Dani jó fej volt az első időkben is, rögtön összecimbizett a Királlyal. Sülve-főve...EZÉRT kellett büntiből kicsit "gondolkodnia" a reptéren, hogy az újakkal is foglalkozzanak.

Amióta visszajött, azóta is egy csomó mindenben benne volt. DIREKTE a te kedvedért kezdem minden nap a hozzászólásaimat a Danis jelenetek felsorolásával. Légyszi, olvass vissza, és szállj már le a Daniról! Igenis nem nyaralni ment, részt vesz ő sok mindenben, és még gondolkodik is néha-néha!!!

Láss, ne csak nézz! >(((

Elgondolkodtato 2011.04.28. 15:58:45

@Móka na: Én azt hittem, hogy már kiismertelek :D

a copfos 2011.04.28. 15:59:40

Abban meg szinte biztos vagyok, hogy a boríték szandrának szólt. Ahogy mármás is írta, gyakorlatilag azért van még bent, mert védettsége volt, avagy pasitöbblet.
Nem hinném, hogy beépített ember, mert ahhoz viszont nem elég okos és érett, hogy profin alakítson. Aki egy kicsit is figyel a személyiségekre, tudhatta, hogy Szandra röppen rá a borítékra. A többiek gyávák, Detti kis szerencsétlen, Linda meg annyira buta, hogy meg sem értette a levelet:-)

Móka na 2011.04.28. 16:00:27

@Elgondolkodtato: És ki a kedvencem és álmaim pasija? :D Persze az ismereteid függvényében??? :D

beacska 2011.04.28. 16:02:31

@Elgondolkodtato: én is bírom! vagyunk itt egy páran a klubban ;D

Lotyó Bridzsida 2011.04.28. 16:02:36

@Móka na:

Jah, mindig elrontja a játékot az hogy belenyúlkálnak a szerkesztők...:(

2011.04.28. 16:03:37

@Móka na:
Én azért veszem magamnak a bátorságot sok másik emberrel egyetemben, hogy leírom koránt sem pozitív véleményem a szereplők nagyjáról. Aki helybe megy érte, az ne csodálkozzon ha meg is pofozzák :-D Én továbbra is tartom, hogy ennyi alja embert nagyon nehéz lehetett összeválogatni egy ilyen szép helyre.
Összehasonlítási alapom hála égnek nem igen van a többi hasonszőrűhöz, mert soha életemben nem néztem ilyen műsorokat, ezt is csak "na, hátha..." felkiáltással, de úgy látszik nem jött be a számításom most sem.

beacska 2011.04.28. 16:07:12

@Csárli Sín: hát igen, van az az embertípus, akinek a pohár félig üres, és van, akinek félig tele. Te a félig üres vagy.

2011.04.28. 16:08:45

@beacska:
Ennyire azért nem kell mellre szívni, hogy nem mindenki van oda a kedvencedért. Ha megbántottam volna a Dániel Fan Clubot, nagyon sajnálom - de nem kavart fel lelkileg :-)

Elfogult azért sem lehetek, mert egytől egyig megvan mindegyikről a nagyon, vagy csak kevésbé rossz véleményem. Értelmes ember ilyen műsorba alapból nem jelentkezik.

2011.04.28. 16:10:12

@beacska:
Biztos így van ha te mondod, bár ez nem tudom hogyan és miből jött most ide.

Móka na 2011.04.28. 16:10:36

@beacska: Ez aranyos volt. Remélem Csárli nem sértődik be. Egyet már elért a viasat pl. te kommentelsz itt, ami nyeremény a javából :). Az ilyenekkel is lehet számolni.

Elgondolkodtato 2011.04.28. 16:12:44

@Móka na: Ha tudnám nem lett volna meglepő:( Persze ha ez az intim szférába tartozó témakör már akkor bocsi.

@Csárli Sín: "Én továbbra is tartom, hogy ennyi alja embert nagyon nehéz lehetett összeválogatni egy ilyen szép helyre."
Azért van köztük egy-két normális is. A másik pedig az, hogy ezeket az embereket idekint a viselkedésük alapján szerintem nem ismernéd meg.

Elgondolkodtato 2011.04.28. 16:13:23

@Csárli Sín: Bocsánat, kivétel is van: Pók:)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.28. 16:16:30

@a copfos: hát, nem vagyok annyira képben, de egy Blahnik cipő árából jó pár havi rezsim kitelne.:)

úgy látszik, nyújorkban elfogadható érv a vízszámla rendezetlenségére,hogy "bocs, leárazás volt a Gucciban..."
:)
hajj, ha ezt egyszer megjátszanám az elműben, hogy szeretnének.:)

krono-szinklasztikus infundibulum 2011.04.28. 16:18:00

A blogmotor meg a talján netszolgáltatóm összejátszanak, felváltva dobálnak ki! De lehet, hogy csak taktika... :)
@Csárli Sín: Szerintem meg bárkit küldenének be, mindenkit savaznátok. Megkockáztatom, h kívülről még te sem lennél szimpatikus neked.

Csárli Sín (törölt) 2011.04.28. 16:19:09

@Elgondolkodtato:
A műsorban látottak alapján nem is szeretném nagyon megismerni őket, bár ezzel sem én, sem ők nem lettek igazán szegényebbek. Ez van.

Viszont ez a blog nem rólam meg a kommentelőkről szól, hanem a játékosokról, akik valószínűleg a való életben sem állnak túl messze a sixx által leírt személyiségüktől.

Elgondolkodtato 2011.04.28. 16:21:10

@Éden Zina: Bárcsak lenne annyi pénzem, hogy elgondolkodjak rajta, megér e egy ilyen cipő annyi pénzt?

Csárli Sín (törölt) 2011.04.28. 16:23:23

@krono-szinklasztikus infundibulum:
Ez ott hibádzik, hogy magát komolynak gondoló ember nem is jelentkezik ilyen műsorba. Gondolom nem az univerzum összeesküvése akadályozta meg a te bejutásodat sem a hotelbe, hanem az, hogy egyáltalán nem is jelentkeztél. Szerintem senkit sem kell sajnálni odabent, mindenki rászolgál-rászolgált a "kedves" kommentekre itt és mindenhol máshol.

krono-szinklasztikus infundibulum 2011.04.28. 16:24:18

@Csárli Sín: Bocs, asszem E/1-ben korrektebb, szóval: sztem bárkit küldenének be, mindenkit savaznánk. megkozkáztatom, h kívülről még én sem lennék szimpatikus nekem. :)

a copfos 2011.04.28. 16:24:36

@Éden Zina: Nem tudom, milyenek a nagy almában a rezsiköltségek:-) Egyébként meg nyilván irreális, hogy kizárólag ilyen ruhákban parádéznak, de a látvány miatt megbocsájtom nekik. És az a gardrób, amit Carrie kapott Bigtől. Anyám:-)

Viszont, hogy átvezessek az Édenre, a szereplők táskáját étnézhette volna egy stylist, mert gyakorta támad kedvem sírni a göncök láttán.

Elgondolkodtato 2011.04.28. 16:24:49

@Csárli Sín: Én naív vagyok és mindig pozitívan állok a dolgokhoz (és emberekhez). Nagyon merem remélni, hogy tényleg csak a pénz utáni vágy és az qrva nagy kényelem forgatja ki őket önmagukból... Persze Kristóf tuti itthon se beszél gyorsabban (bár érdekes, amikor riporter szerepet játszott egész meglepődtem - talán még beszélni is képes rendesen), Dzsenikét hagyjuk, Ádám talán nem ennyire Korleóne a való életben...
Oké, Oké igazatok van, javíthatatlan optimista:DDD

Csárli Sín (törölt) 2011.04.28. 16:25:49

@krono-szinklasztikus infundibulum:
Értettem a lényeget, semmi gond, nem vettem magamra :-)

oscar dirlewanger 2011.04.28. 16:27:50

remélem a szandránál megjelenő némi humanizmus csak múló állapot!!!pusztítás!!megtorlás!!gyűlölet!!!!

krono-szinklasztikus infundibulum 2011.04.28. 16:28:44

@Csárli Sín: Na ja, nem kellett lefogni, hogy "krono, ne csináld, nem neked való!" :)
Viszont mindenki komolynak gondolja magát, az is, aki jelentkezik. Plusz az azért már átfutott az agyamon, h mit kapnék tőlünk, ha bementem volna. :)

Jasmine2 2011.04.28. 16:34:42

@Csárli Sín:
Spec. én tökéletesen egyetértek veled. A pasik műmájer bájgúnárok egytől-egyig, a legtöbb még ingyenélő is. Tisztelet a kivételnek, akinek normális foglalkozása van (van olyan???)Őszintén, ki a fene az, aki megengedheti magának hogy több hétig meressze a seggét a banánligetek közepén? Kíváncsi lennék csodafaxú Krisztián hogy kúszna vissza dolgozni ha teszemazt egy átlag munkahelyen dolgozna. Tánctanár, muhahaha, lehet hogy végig"próbálta" már az összes 13 év feletti tanítványát. Olvasni, beszélni viszont egyik sem tud értelmesen. A lányokról nem is beszélek. Nyafika a női nem szégyene, a helyében én a műsor után tuti nem jöttem volna vissza kishazánkba inkább ott maradtam volna banánt szedni, vagy kokaint mindegy. Másra nem nagyon jó. Éppen a nyári Tisza-túránkat terveztük mikor ment a TV-ben ahogy nyafogott a vízparton. A férjem rögtön megjegyezte, hogy ő már régen bevágta volna a vízbe cápaeleségnek. A többi is iszonyat, elgondolkodtató komolyan...

krono-szinklasztikus infundibulum 2011.04.28. 16:36:47

@Elgondolkodtato: Én se fikázási vagy szimpátia-alapon közelítek a játékhoz, engem a játék érdekel. Mellesleg az Édensorsok mekkora jóság már! Ebből még valami qrva nagy dolog is kisülhet, ha Daniék tényleg rátörnek majd mindenkire, ahol helyzet van! :)
Szolgálati közlemény: átjött a szomszéd arc, hozott nekem egy kávét (koleszélet rulez!), és látva a sok értelmezhetetlen karaktert, megkérdezte, mi a minchiát csinálok. Megmondtam, csókoltat mindenkit a blogon! :)

Móka na 2011.04.28. 16:39:35

@krono-szinklasztikus infundibulum: =)), a kolesztárs magyar vagy esetleg norvég és tud mesélni a szabályokról? :D

krono-szinklasztikus infundibulum 2011.04.28. 16:49:16

@Móka na: Ő tőzsgyökeres olasz, valóságsóból csak a Bigbránert ismeri, az meg nem segítség. :)
Apropó, errefelé nagy sikere volt BBRenátónak. A múltkor is láttam egy bejátszást a tv-ben a magyar BB-ből, ahogy tolta! :) Itt az az általános gyanú, h csak káromkodni tud olaszul, egy pohár vizet már nem tudna kérni. Szerintem se biztos, bár a szitkozódást elég választékosan nyomta! :)

Elgondolkodtato 2011.04.28. 16:49:43

@Jasmine2: Engem csak az vígasztal, hogy egyikkel sem cserélnék. Én rohadtul unnám ha nem kéne csinálnom semmit, anyuci adna zsebpénzt és még a kaját is elém tennék.

Móka na 2011.04.28. 16:53:04

@krono-szinklasztikus infundibulum: ajaja az olasz BB-be néha Renatot is bevágják ezzel népszerűsítik a műsort, jól értem?

Móka na 2011.04.28. 16:58:58

Jajajaj elfelejtettem. Szia Vörös! :) Megyek Liához hajatfesteni, nem tuti hoyg még osztom a kaposztát itt ma. Neked kitartást melóba! vagy ban? :D

beacska 2011.04.28. 17:13:13

@Móka na: kösz, édes vagy, nem is érdemlem meg (sűrű szempillarebegtetés)

beacska 2011.04.28. 17:20:21

@oscar dirlewanger: gyilok? cselszövevény? kaki!

krono-szinklasztikus infundibulum 2011.04.28. 17:20:28

@Móka na: Úgy fest, jókat röhögnek rajta. :)

Egyébként a faszik miért fosnak úgy a csajok vonzódásától? Don is jobban járna, ha érzelmileg próbálná magához kötni Nikit, a lyányok úgyis inkább érzelmi alapon döntenek. Akkor már tényleg csak védettséggel lehetne kirobbantani mellőle, így viszont ez még visszanyalhat!
Ezzel azt is elárultam, h az adott szituban én Dani szája helyett Niki vákumszervét választottam volna. Taktikai szocpolitilag. :) Dani helyében meg Kriszta száját, minden szempontból!
Persze lehet, h tévedek (á, az mégsem, én sose), és egy szerelmespár a legjobb célpont a többieknek? Hmmm

krono-szinklasztikus infundibulum 2011.04.28. 17:25:42

@Elgondolkodtato: Akkor a Farm a te valóságsód! :)
Mongyuk azt nem láttam, de ott asszem kevesebb volt a héderezés...

beacska 2011.04.28. 17:27:51

@krono-szinklasztikus infundibulum: szerintem Ádám azért nem, mert állítólag 6 éves kapcsolaton van túl. Emlékeim szerint (naggggyon régen voltam ilyen szituban, de voltam), ilyenkor előfordulhat, hogy az ember zsigerből hárít minden kötődést. Azért aranyos volt(igen Ádám volt aranyos), amikor KATÁVAL néha előjöttek a berögződései (pl. puszit adott neki a közös randi előtt). Lehet, hogy azért is állt le ezekkel, mert úgy tűnt, Kata félre is értette.

Dani meg a Dani, ugye, fakéreg.

Kristóf-próbálkozik keményen, de rosszhelyen kopogtat.

Levi-nyomult Krisztára rendesen

Gábor-fekve a szobába nehéz csajozni

Robi-hááát, ő meg Robi

Krisztiánról nem is beszélve ;D

krono-szinklasztikus infundibulum 2011.04.28. 17:41:20

@beacska: Csak azt nem értem, miért baj, ha félreérti? Értse csak félre! A játék szempontjából az lenne az ideális, ha én nem kötődnék egyáltalán, a csaj/pasi viszont nem is látna mást, csak engem. Tévednék?
Robi meg Krisz nem érdekes, nem az a lényeg, h minél több nőt döntsek meg, hanem h egyet, de azt úgy, h le se akarjon szállni rólam! Kristóféknál már más a szitu, ott meg Jenninek volna esélye, h magához láncolja Banderast, ha volna egy kis sütnivalója. Dehát neki genetikailag csak tompora van. :)

krono-szinklasztikus infundibulum 2011.04.28. 17:50:32

@beacska: Egyébként Dani talán nem csinálja rosszul ezt se (komment-pacsi!), épp annyira kedves Krisztához, h az ne tudjon tőle szabadulni. Őt azért is megértem, mert szerintem már most is szerelmes (úgy értem, februárban), és maga miatt nem akarja túlfeszíteni a húrt. Ők az én teszt-párom az elméletem igazolásához, úgyhogy hajrá Dani-Kriszta!

krono-szinklasztikus infundibulum 2011.04.28. 18:08:14

@Jasmine2: No igen, erről beszéltem eggyel korábban. Odabenn én pl. tipikusan egy ingyenélő volnék, mert mi az már, hogy ennyi idős fejjel még tanul? Az meg, h mit tettem le már az asztalra, senkit se érdekelne (engem sem). Úgyhogy én nem is rugózok azon, h ezeknek nincs semmi normális foglalkozásuk.
Mellesleg épp az imént tettem le az asztalra egy hamutartót. :)

Kivétel 2011.04.28. 18:09:01

@triss: én kis naiv, én úgy értettem, hogy... feljövünk és alszunk..

gastro, missing in action 2011.04.28. 18:13:26

Dani egy 85 lakosú faluba begyepesedett rém buta ember, akinek a nézése is buta, meg az a 3-4 mondata is, amit képes kinyögni nagy nehezen. A felsőteste jó, bár állandóan görbíti a hátát, és a kitartását tudom becsülni. Maratoni egyhelybenállást nyert (hahahah , ez miafasz?! :DD) harmadmagával, és átúszta hosszába a Balatont.. Igazából teljesen haszontalan dolgok, de azért hajrá.. Viszont ezenkívűl egy katasztrófa a gyerek...

gastro, missing in action 2011.04.28. 18:14:38

Dzsennifer mai nyilatkozata szerint ő sokáig bent lesz, így nem hinném, hogy ő megy haza..

beacska 2011.04.28. 18:34:30

@gastro, missing in action: már most túl sokáig volt bent, úgyhogy bármit is mond, nem jelent semmit

Ratttatattta 2011.04.28. 18:40:10

a kérdőíves dolog miatt nekem is gyanús a Jennifer...

7 lány van,1 még kiesik a ceremónia előtt,mondjuk aki a legtöbb negatív jelzőt kapta aki Szandra után lehet pont Jennifer lesz(lusta stb.)

yilane 2011.04.28. 18:45:23

Honnan tudjátok mi volt a kérdőívekben? Épp azon tűnődtem, hogy ügyesen feltett kérdésekkel simán előre meg lehet határozni, hogy ki kapja a legtöbb + vagy (a lányok esetében) - pontot.

krono-szinklasztikus infundibulum 2011.04.28. 18:52:26

@gastro, missing in action: Látod, Dani humora annyira jó, h téged is szórakoztat, pedig nem is érted. :) Node elmagyarázom: igazándiból olyan nincsen is, h maratoni egyhelyben állás (csakúgy, mint fedettpályás távolbanézés), azt csak úgy mondta, meg a Balatont se úszta át hosszában, azt is csak úgy mondta. Tehát a jó teste mellett (ez mongyuk számomra lényegtelen) még tréfás is, persze nem a szavak embere, na bumm!
Az meg, h hányan laknak a falujában, igazán nem árul el róla sokat (az egyik itteni haverom egy 25(!) lelkes metropoliszból való :) ).
Persze mindemellett elfogadom, h te katasztrófának látod, én vagyok a hüje, h még Lindát is szívesen látnám benn. :)

krono-szinklasztikus infundibulum 2011.04.28. 19:04:22

@yilane: Valszeg így is van, irányított kérdőív lehetett. Nem hinném, h csak ártatlan kíváncsiság hajtotta őket.

Jennifer meg ha azt nyilatkozta, hogy sokáig marad, akkor nem hazudott, sokáig maradt, mehet haza. Bár én nagyon örülnék, ha kiderülne róla, h nem is hisztis picsa, meg nem nyávog, csak megjátszotta, h tévútra vigyen mindenkit. :) Mekkora az esélye vajon? :D

krono-szinklasztikus infundibulum 2011.04.28. 19:27:34

No még megmondom nektek a tutit a kiválasztóval kapcsolatban, aztán mék a dolgomra.
Az első meglepetést Linda fogja okozni, amikor odaül a többi fiú közé ő is: Lehet választani! Így hatan-hatan lesznek, de a kérdőív alapján a legantipatikusabb lány, vagyis Gábor mehet haza. Emiatt Alíz teljesen összezavarodik, és beáll Ádám mögé, aki őt választja Niki helyett. Végül T69-nek levele jön, őt visszaküldik 2000-be, hogy tegyen jót az ifjú John Connorral, de ezt a részét már megírtam tegnap.
Így lesz, meglássátok!
Jövő héten meg bejön Dezső.

triss 2011.04.28. 19:44:54

@krono-szinklasztikus infundibulum: valami hihetetlen a csaj, a kis zavart nevetéseivel a mondatai végén :) engem nagyon szórakoztat :)

yilane 2011.04.28. 19:45:54

@krono-szinklasztikus infundibulum:
Dezső? De hisz, Dezsőnek meg kell halnia!

triss 2011.04.28. 19:51:20

lehet, hogy a legpozitívabb fiú mellé nem állhat védett lány

jó lenne, mert szeretném, hogy ádám kiessen, nagyon jól játszik

gastro, missing in action 2011.04.28. 19:59:58

@beacska: blikkben, vagy borsban volt...na várjál csak:)
nem találom :S

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.28. 20:16:24

Nem igaz! Sosem érek a mai kommentek végére! :( Hát ide már mindenki írhat? :)))))))

Sziasztok :) Jó estét, jó szurkolást! :)

beacska 2011.04.28. 20:22:36

@gastro, missing in action: ahhoz képest, hogy utálkozol itt mindig miatta, tagadhatatlanul te is Dani-fan vagy! ilyen fáradhatatlanul keresni róla BÁRMIT!!! gratula!!!

Kedvenc mondatom a cikkből:
"Dani asztalosnak tanult, röplabdázott, személyi trénerként kereste kenyerét, míg nem volt más. Olyan jóképű srác, hogy folyton fotózni hívják különféle magazinok. Remélem többet nem kényszerül ilyen pokoljárásra, hogy egy kis pénzhez jusson!"

GL-581 g 2011.04.28. 20:42:43

@beacska: A mostani Auchan katalógus 12. oldalán van három fürdőruhamodell. A srác eléggé hasonlít rá, majd lesd meg. (Előre kell bocsátanom, hogy nem vagyok túl jó arcfelismerésben :P)

Nah, végignéztem a tegnapit! B-)

Pókmajom tényleg úgy vonult a párválasztós előzetesben, hogy Alizék mellett elment, az őmellettük álló párt is elhagyta, és valahonnan középről választ. Talán Lindát?

Apropó! Rájöttem, kire emlékeztet engem Linda! Bizonyos szögből olyan, mint Spock a Star Trekből. Vagy bármelyik vulkáni. Talán a homloka és a szemöldöke miatt...

Bízom benne, hogy Jenny és az egyik új esik ki. Mondjuk a szőke... Linda valahogy rokonszenves, más, mint a többi bennlévő.

@yilane: Én azon lennék meglepve, ha a kérdőív NEM lett volna irányított és manipulatív. És így, hogy Nyafikát még Ádám is lehúzta, elég rossz esélyekkel indul. Tegyük hozzá, szerintem Ádám nem hülye, s rájött már rég, hogy a legártatlanabb játékból is lehet kiesés vagy védettség, hát még egy ilyen kérdőívből. Szerintem a király nem érzi biztonságban lassúagyú vazallusát a hisztis iskoláslány mellett.

haruka 2011.04.28. 20:48:33

na, én tippelek egyet. Jenni és Detti megy, esetleg Jennike magával rántja Kristófot is. valójában meg fogalmam sincs, a szerkesztőkön múlik az egész. :))

fruzsii96 2011.04.28. 21:02:31

amúgy mi van, ha a Dani mögé beáll a Kriszta meg a Pókmajom is? hiszen Szandra védett, de Krisztának is van valamilyen védettsége, csak nem tudom pontosan, hogy milyen, mert a főzőverseny izgalmáról lemaradtam.:/
ötletek?

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.28. 21:05:26

Úgy tűnik, hogy Kristóf mögött világosabb szőke áll, talán nem Jenni. Nem látszik, hogy tumultus azaz több lány állna egy fiú mögött. Pók nagyon a sor végére néz, ahol Robi és Ádám van.
Persze ha jól láttam...
Ha tippelnem kéne Jenni elűzetik és Pók inkább Lindát küldi haza, mint Nikit. Ádámmal ő se szeretett együtt aludni és amúgy is kéne egy biztosabb pár neki, no meg utálja is Lindát, zsigerből.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.28. 21:06:30

@fruzsii96: Kriszta csak annyit nyert, hogy a két új lány nem állhat az ő párja mögé.

yilane 2011.04.28. 21:16:43

@GL-581 g:

Igen, arra én is gondoltam, hogy Corleone csak nem olyan naív, hogy beveszi, hogy egy kérdőív pusztán az idő elütésére szolgál...
Kérdés, hogy a többiek mennyire tudatosan töltötték ki.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.28. 21:18:06

@triss: ez nem Troi tanácsadónő romulánnak maszkírozva? (trekket is nézek ám néha) :)
Különben hasonlít a karakter. Szívtelen szukák a romulán nők. :)

yilane 2011.04.28. 21:19:11

@triss:
Ne már! :) Mi bajod a romulánokkal? Pláne egy ilyen álromulánnal. :)

Mr. Spock nevében pedig egyenesen kikérem, hogy fennállhat bármilyen hasonlóság Lindával. Márcsak az értelmi képességek miatt is. (se) :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.28. 21:20:27

Ha a szőkeüljleegyes lesz Kristóf párja, akkor az ő combját + egyebét is fogja bökdösni? Rezeg majd mint a kocsonya. :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.28. 21:22:24

Éden hotel = Risa (üdülőbolygó) ??? :)

krono-szinklasztikus infundibulum 2011.04.28. 21:24:59

@gastro, missing in action: Bazz, ezek szerint lehet, h a Balcsit is átúszta hosszában?? :) Akkor visszavonom, tényleg nincs humora! :D És én még értettem is!! :DDDDD

Jó szurkolást, én majd utána nézem meg, mikor felrakják, addig kávés barátommal meglesünk valami filmet.
Hajrá Linda!

beacska 2011.04.28. 21:26:17

@haruka: hát isten biz' nem én voltam! :D

triss 2011.04.28. 21:28:34

@yilane: a romulánokat az egész kvadráns utálja! :)

krono-szinklasztikus infundibulum 2011.04.28. 21:29:10

@haruka: És bazmeg átúszta???
Megyek ásd-el-magad felszerelésért... :)

Savafan 2011.04.28. 21:29:14

az előzetes utolsó mondatától feláll a szőr a hátamon, annyira irritál:(( ahogy mondja, közben flegmán szív és gusztustalanul vigyorog.
bennem van a baj?:))

bög 2011.04.28. 21:35:50

pár hete nem láttam a műsort, így ezt a Lindát most látom először. Te jó ég, ez a csaj(?) irgalmatlan ronda.

GL-581 g 2011.04.28. 21:36:00

A Tiszteletes most épp erőtől duzzad, és döngölni vágyik. Ez a Pókmajom ipari hülye...

Sapasang 2011.04.28. 21:37:03

ez a Szandra, most komolyan tényleg igazán megtudnám ütni

Sapasang 2011.04.28. 21:37:53

kristóóf úúgy megilyesztettééééll, ááááá

Savafan 2011.04.28. 21:38:03

@GL-581 g: nagy tételben hülye:))) és most elmondta, amit mondott és tenni akar az parasztság. végre belátta:))

GL-581 g 2011.04.28. 21:38:22

Jaaaaaj, Nyafikaaaa megijeeeeedj. "Kriiiistóóóóóf! Neeee...."

Mit eszik a kalóz ezen a csajon?

haruka 2011.04.28. 21:39:50

na, kibújt a szög a zsákból. Szandrát egyszer úgy megalázták, és földbe döngölték, mint annak a rendje, azóta próbálja visszaadni, hogy megmutassa, hogy ő valójában erős. szegény, kár, hogy ennek így semmi értelme.

haruka 2011.04.28. 21:40:42

@beacska: én se! :D de jók a képek, nyamiii.

@krono-szinklasztikus infundibulum: és bazmeg tényleg, nem szarral gurigázik a Dani gyerek. :))

Savafan 2011.04.28. 21:41:09

és most kiderült, nem csak irritáló de SZŐRŐS a pofája is:))

Sapasang 2011.04.28. 21:42:58

értitek: esztétikailag nem illik oda :)

GL-581 g 2011.04.28. 21:43:24

"Esztétikailag nem illik ide" wazzeh, ezt mondja a Lindáról egy olyan csaj, akit még bottal sem piszkálnék meg, legfeljebb elektromos ösztökével??! Pókmajom tényleg megkergült...

will 2011.04.28. 21:43:49

Én egyébként nem bánnám, ha mondjuk elhúzna Niki és Jenny.

Ratttatattta 2011.04.28. 21:44:16

mondom én, hogy a kérdőív kiejti már kapásból az egyik lányt

remélem Nikit:DDD

Sapasang 2011.04.28. 21:45:53

szerintem észlény vagy kavarógép esélyes a fiúk kedvence címre

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.28. 21:46:20

Ezt a lányt sürgősen és súlyosan pofán kellene verni. Ilyen arrogáns beképzelt ribancot!

répakörte 2011.04.28. 21:46:41

HÉ ma kifejezetten jól néz ki, nem? (nőként mondom) Jól áll neki az egyenes haj.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.28. 21:47:41

És mi van ha a legtöbb negatívat kapó lány megy haza és a legkevesebbet kapó pedig megkapja Szandra védettségét?

yilane 2011.04.28. 21:48:06

@GL-581 g:
de utána azt mondta, hogy labilis
remélem nem gondolja, hogy ez a kettő szinoníma :)

bár, szerintem Linda is gáz

haruka 2011.04.28. 21:48:09

Szandra, ha olvasod, légyszi ne használj idegen szavakat azért, hogy okosabbnak tűnj, ha lövésed nincs a jelentéséről! köszi!

mani07 2011.04.28. 21:49:58

@répakörte: naccerű, kár, hogy az egyik melle kicsúszott a ruhából...

will 2011.04.28. 21:50:12

Az egyébként annyira szánalmas emberi vonás, ha valaki a szerencsés körülményeket saját különleges képességeivel azonosítja. Ilyen alja tulajdonság az, mikor a budai "futballista feleségek" elkezdenek papolni arról, hogy miért nem dolgoznak a hajléktalanok, miközben ők mi mindent letettek az asztalra. Na a Szandika pont ugyanez az ostoba kurva kategória. kezében van a bölcsek köve, de nem mázlinak fogja fel, hanem az ő stratégiai előrelátási képességének.

mani07 2011.04.28. 21:50:42

@GL-581 g: ezt kábé úgy kell értelmezni, mint azt, hogy kisesett a praxisomból,pixis helyett...

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.28. 21:50:45

Magenta lédi ma kihagyta h "eddigi legizgalmasabb párválasztó"

répakörte 2011.04.28. 21:52:10

@mani07: Ebből a rózsaszínből most nem! :) (csak a kezdő ruhájából, az tényleg gáz volt)

Madár Fokker 2011.04.28. 21:54:26

Niki olyan kecses ebben a hópárduc szerelésben, mint egy betonpillangó!

Savafan 2011.04.28. 21:54:30

na, kerek segg utazik:))

Ratttatattta 2011.04.28. 21:55:43

Jennifer lolllllll

irány haza:DDDD

haruka 2011.04.28. 21:56:27

na, egy tippem már bejött.

Ratttatattta 2011.04.28. 21:56:34

Gáborral való balhé visszaütött:DD

éljen

Savafan 2011.04.28. 21:57:27

ezek nem gondolkodnak, ennyi idő után, hogy minden szónak és leírt mondtanak jelentősége van? király is meglepődött:((

Sapasang 2011.04.28. 21:57:27

jaaaaaaj, neee máááá

will 2011.04.28. 21:57:42

Ha szigorúan számoljuk, akkor Szandra immár harmadjára élvez védettséget. Hiszen megvédte a kérdőív eredményétől is, ÉS most még a továbbiakban is védettsége télve. AZ lett volna logikus, hogy kiüti a védettségét a kérdőíves szavazás.

Sapasang 2011.04.28. 21:58:21

@will: ezzel maximálisan egyetértek

will 2011.04.28. 21:59:13

És Kristóf meg így tartja a kis fejét a puszkóra. :)

Savafan 2011.04.28. 22:00:00

kiteszik nikit és jennyt:))

haruka 2011.04.28. 22:00:39

Niki, istenem, miért nem álltál Kristóf mögééé?

*jinx* 2011.04.28. 22:00:41

@répakörte: csak durva lenövése van... vagy direkt?

Ratttatattta 2011.04.28. 22:01:40

na ha a Robi mellé áll akkor egy szardarab, nem Pókmajom

álljon csak be a párja, Ádám mellé:))

NIKI HAZA!!!

Savafan 2011.04.28. 22:02:11

robi mögött is elment a PM és utána már csak a király maradt. ezek két kezdőt is kitettek és két senki maradt bent.

*jinx* 2011.04.28. 22:02:24

@will: más is elvehette volna a papírt, de nem tette meg. :)

répakörte 2011.04.28. 22:02:35

@*jinx*: Lehet, hogy most hagyni akarja az eredeti hajszínét, és inkább nem szívatja le a többit, hogy ne károsodjon. Szerintem nem gáz. Tényleg jobb lenöveszteni, mint leszívatni.

triss 2011.04.28. 22:02:37

szerintem robi mögé áll, mert irritálja őt a baromarcú linda

Savafan 2011.04.28. 22:03:21

@haruka: vagy robi mögé kettőt nem tud kitenni a pókmajom, így bízhatott volna robiban. de felkínálta magát, hülye döntés volt. Levi2:((

will 2011.04.28. 22:03:40

@haruka: mert nem illik az agya a játékba.

beacska 2011.04.28. 22:03:59

háát, Szandika annyira utálja a lindát, hogy képes és a "köz"érdek elé helyezi...kíváncsi vagyok, mit lép a nagy stratégina.

Homeoffice 2011.04.28. 22:04:06

Niki nem választja, mivel Linda jobban az alternativája PMnek.
(Alkat, stb..)

GL-581 g 2011.04.28. 22:04:23

Nyafikaaaa.... pápááááá! :DDD

A szerkik vajon lelőtték a poént az előzetessel, és Niki megy, vagy lesz még egy bukfenc?
Pl. Szandra a sor végén visszafordul, és megy még egy kört. Vagy felmegy csomagolni, és önként hazahúz a vérbe. :D

yilane 2011.04.28. 22:04:44

én is Lindára tippelek.

will 2011.04.28. 22:04:53

Ádi ma a szakadék mellett kell horpasszon... :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.28. 22:05:34

Jenni és Linda volt a tippem. 1 ok.

Jenni el se köszönt Kristóftól, ez fájt neki, megsajnáltam a fiút.

Savafan 2011.04.28. 22:05:35

@GL-581 g: 4 ember mögött elment, kivéve ha visszakézből csókolja robit:)

Sapasang 2011.04.28. 22:07:21

@mosoly73: még elköszönhet csomagolás után, nem?

énszóltam 2011.04.28. 22:07:43

szerintem sem meri hazaküldeni a Nikit

pedig a játék szempontjából szerintem őt kéne:)

de amit a műsor elején csinált azt katasztrófa volt még hallgatni is
"te esztétikailag is ide való vagy" meg hasonlók:)

will 2011.04.28. 22:08:33

Kristófnak egyébként annyira rövid az esze, hogy arra sem emléxik, hoyg tegnap még tetszett neki a Detti, és hogy minden nap volt valami befeszülés Jennyvel.

Ratttatattta 2011.04.28. 22:08:34

PÓKMAJOM!!!!!!!

zseni:DDDDD

répakörte 2011.04.28. 22:08:43

Vazzzzzzzzzzzzzeeeeeeeeeeeeee, Krisztát ne már! basszus :((((

haruka 2011.04.28. 22:08:52

azbesztmegbassza, és ezt így hogy?

*jinx* 2011.04.28. 22:08:52

Na erre senki se gondolt :-OOOOO

*jinx* 2011.04.28. 22:09:35

BOSSZÚ LEVIÉRT!

LOL

Ratttatattta 2011.04.28. 22:09:41

Kriszta kibaszta Levit, az ügynök Daniért, itt a Pók bosszúja:))))

Jenni + Kriszta OUT

mekkora adás:)

haruka 2011.04.28. 22:10:36

@Savafan: gyakorlatilag most miatta megy haza Kriszta, grat.

will 2011.04.28. 22:10:40

Szandra már ANNYIRA stratéga, hogy majdnem Horváth Éva mögé állt.

*jinx* 2011.04.28. 22:10:47

Pókmajom király volt, ahogy elsétált a Donig majd vissza Danihoz. :DDD

Sapasang 2011.04.28. 22:10:53

Szandrára ráborult az alapozó, milyen narancssárga már

répakörte 2011.04.28. 22:13:09

@Sapasang: Mindig ilyen narancssárgára keni magát. Rossz színű alapozót hozott a dzsungelbe :)

Savafan 2011.04.28. 22:13:10

újabb bartátokat nem szerzett a pókmajom:((

Homeoffice 2011.04.28. 22:13:57

Epic.

PM húzása zseniális. Egyrészt békénhagyta a Dont, másrészt Danit lehet zsarolni.

will 2011.04.28. 22:14:12

Mondjuk nincs ember, aki ezek után bármit elhisz Póknak, és jövőhéten simán kiesik, mint tejescsupor az ablakból.

Savafan 2011.04.28. 22:15:50

most az 5 párból kettő nem szíveli a párját. jó hét lesz:)))

Nagyzee 2011.04.28. 22:15:52

@will: Addig lesz bent, amíg a szerkesztők akarják. Már így is 5 hetet húzott le egyetlen szövetséges nélkül, a szerkesztők akaratából.

triss 2011.04.28. 22:16:05

az éden oldalán rá tippeltem, mert kezdett már unalmas lenni (műsor szempontjából) amúgy amennyit láttam belőle egy kedves és szép lány, nekem ő szimpi volt, a bagós főzés után pláne :)

triss 2011.04.28. 22:17:01

@Sapasang: "átértelmezte a narancsbőr fogalmát"

répakörte 2011.04.28. 22:17:53

@Sapasang: Ha van, akkor Szandra esetében állandóan hibázik :)

gastro, missing in action 2011.04.28. 22:17:56

@beacska: kiváncsi voltam, hol a retekben van ez a Vöröstó...azt hittem valami Budapest melletti kis falu:)
és a gugli kiadta vöröstóhoz Dánielt is. Múltkor a hugom volt egy divatbemutatón, ahol fellépett egyébként:)

Sapasang 2011.04.28. 22:18:10

@triss: :)

Kristófnak elvették a játékát...

Thorwald 2011.04.28. 22:19:24

Esss a pokmajom megint hatalmasra nott arccal setal korbe es a kis emberekre jellemzo modon elvezkedik a 3 masodperces hatalmon...
Fujj deutalom az ilyen embereket...

Thorwald 2011.04.28. 22:20:16

Jajj az meg extran fujj, hogy a pokmajmot gyakorlatilag a szerkesztok hagyjak bent es kurvara nem maganak koszonheti...

haruka 2011.04.28. 22:20:47

Ádámnak most nincs igaza, ők voltak hülyék Nikivel. mondjuk Szandrát sem értem, miért Danihoz állt.

Savafan 2011.04.28. 22:20:50

@Savafan: a király-királyné párbeszéd után már 3 páros van aki nincs egy hullámhosszon:))

Savafan 2011.04.28. 22:21:34

az se mindennapi, hogy mindkét új bent maradt.

bög 2011.04.28. 22:22:27

miért lett volna jó Póknak Kristóf mögé állnia? Nem értem... Nikit tettem volna amúgy ki a helyében, mert a Don be nem csajozik sztem jövő hétig, simán kiesett volna ő is.

will 2011.04.28. 22:24:37

Ádám "megrendíthetetlen". Vagy zselé.

triss 2011.04.28. 22:24:56

ez a két barom megint a madaraknak énekel, miközben van ott egy csaj aki dugni akar! :)

will 2011.04.28. 22:25:44

@haruka: Igen, Ádám nyavalygása teljesen logikátlan volt.

répakörte 2011.04.28. 22:25:58

"Ha meg akarod menteni Danit, akkor összerakod a Nikivel." - ezt Pókmajom mondta. Hajjaj.

Savafan 2011.04.28. 22:26:11

már fenyegeti a pókmajom a korleone-szentD párost:))
ez nem fél?

lassúbeszédűt pedig recskán kapták?:)))

Madár Fokker 2011.04.28. 22:26:30

A mai részben újra színre lépett a rég nem látott kalózkendő és a zsinórtanga(, amit a főiskolán csak keszegező tangának hívtunk). (A keszegező damil vastagsága/vékonysága miatt.)

répakörte 2011.04.28. 22:26:47

@will: Vagy egyszerűen csak nem szexelni jött, vagy nem érdekli Niki, mint nő.
Nem értem, miért kellene szexelnie vele???

GL-581 g 2011.04.28. 22:27:00

@Savafan: Bejött a visszafordulós ötletem. :D

Kriszta... kicsit sajnálom, alapvetően jó fej volt, bár néha szélkakas.

Jövő héten Danimentés... pasi jön be?

Savafan 2011.04.28. 22:27:33

@répakörte: ezzel a mai lépéssel egyszerre két embert tart sakkban a szakadék

*jinx* 2011.04.28. 22:27:38

@Thorwald: vagy rájöttek a szerkik, hogy kár sokáig benntartani két olyan unalmas csajt, mint a Dzseni + Kriszta.

will 2011.04.28. 22:28:16

de hogy tudták fejből a Quimbyt a barik.

répakörte 2011.04.28. 22:28:36

@*jinx*: A francokat. Szandra már rég elfelejtette Levit, nem is számított neki soha.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.28. 22:29:14

Szegény Kriszta pedig ő szimpi volt. Ez a Pókmajom egy kupac trágya. Jó éjszakát mindenkinek.

Savafan 2011.04.28. 22:30:10

@GL-581 g: be. erre nem gondoltam. azt hittem egyből kivág valakit de ez még a választásnál is a szart kavarja:((

will 2011.04.28. 22:30:43

@répakörte: Hogy miért??? Mert heti 10 perc "bódottággal" megmenthetné magát a napi 24 órás stratégiai agyalástól, és bebiztosítaná a csajt, plusz magát is a szerkesztőknél. És még ezer ok. :)

triss 2011.04.28. 22:30:50

@*jinx*: én is erre gondoltam

abi100 2011.04.28. 22:30:56

gyerekek ekkora sz...t! kiesik Kriszta aki a főzőversenyen védettséget kapott! Senki nem is szól!

will 2011.04.28. 22:31:36

@*jinx*: mondjuk ha az unalmat nézzük,akkor Gábor és Dani röpül jövőhéten .:)

beacska 2011.04.28. 22:31:50

Kriszta nagyon aranyos volt. tisztában volt vele, hogy nem meghalni megy. Gratula! Ő már beszákolta a Daniját, már csak idő kérdése a dolog. Az a kérdés, meg lesz-e a zsé, vagy nem.

Szandra nem bosszút állt, hanem elválasztotta a legerősebb párost.

répakörte 2011.04.28. 22:31:55

@will: De - szerencsére - nem mindenki hajlandó szexelni a pénzért.

will 2011.04.28. 22:35:21

@répakörte: jaj hagyjuk már... 25 millióért a retyót kinyalnám. Eladót bökdösni meg azért nem olyan hűdegáz dolog. Most ebből ne csináljunk már morális kérdést. :)

bög 2011.04.28. 22:35:26

@répakörte: öntsünk tiszta vizet a pohárba, mert szemmel láthatóan lány vagy: MINDEN, azaz MINDEN (értsd: MINDEN) facér, heteroszexuális férfi lefeküdne Nikivel, ha módja lenne rá. Nem azt mondom, hogy hú de jó csaj, de megdugnánk. Mindannyian.

bög 2011.04.28. 22:36:21

@bög: Egyetlen okot tudok elképzelni, azon kívül, hogy Ádám homár: a kamerák lehet, hogy mást is visszatartanának.

Skanoja 2011.04.28. 22:36:42

Ebben az adásban végképp kiderült számomra, hogy az Ádám nem hogy nem tud játszani és nem ért a stratégiához, de egyenesen segghülye.:S
Hogy a fenébe mert csodálkozni azon, hogy a leírt rossz tulajdonságoknak ilyen következménye lett??? Annyira egyértelmű volt hogy mire megy ki a játék!!! Hogy a legtöbb rossz tulajdonságot kapó büntetést fog kapni vagy hazamegy...
Azonkívül nem tud más fejével gondolkozni. Mit akadt ki azon hogy a Szandrának Kristóf mögé kellett volna állnia, merthogy ott üresedés volt. Mióta egyezik ez a fajta gondolkodásmód a Szandrával? Kicsit meg van zavarodva szerencsétlen Király...

yilane 2011.04.28. 22:37:08

Sajnálom Krisztát, sokra ment a félvédettségével..:(

Azért az nem semmi, hogy 2 eredeti játékos távozott, bár szívesen becserélném Krisztát az egyik újra. Se Linda, se Detti nem tett semmit a bentmaradásáért.

Niki jövő héten valszeg megerőszakolja Ádámot, hacsak Dani be nem költözik hozzájuk harmadiknak, amire most van némi esély.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.28. 22:38:48

@GL-581 g: "Bejött a visszafordulós ötletem. :D"

Grat! :))

Nem gondoltam h Kriszta szóba jöhet a kiesésnél. Bár amit Levivel tett nagyon nem volt szimpi, így valahol meg is érdemelte.
Jennit nem sajnálom.
Tulajdonképpen egyiket se sajnálnám, ha az új lányok szimpik lennének, de eddig egyik se volt az.
Hajrá Aliz!!!!!

répakörte 2011.04.28. 22:39:52

@will: De, csináljunk. És gratulálok Neked, hogy te 25 millióért mindent megtennél.

@bög: Lány vagyok, de akkor sem hiszem, hogy minden férfi ugyanolyan, mint Te/Ti. Az lehet, hogy pl. Beckhammel a nők 99,9%-a szívesen lefeküdne, de ott van a maradék, aki nem. Nem mindenki ugyanolyan.

Skanoja 2011.04.28. 22:41:13

@will:
Ez sajnos a Quimby szégyene...:S Bezzeg a régi dalaik közül hallanának az ilyen egyszerű emberek egyet-kettőt, elszörnyednének, olyan elvont és kemény dalszövegeik voltak.

Pl. az Árva lélek balladája:
www.zeneszoveg.hu/lyrics.php?lc=9392

_Molly 2011.04.28. 22:42:54

Basszus, milyen izgi lett volna, ha az új lány, a szőke Detti IS beáll GRobi mellé (ahogyan Szandrával megbeszélték)!!!

Akkor GRobinak választani kellett volna a rusnya transzveszti Linda és Detti közül - remélhetőleg Dettit választja, és kiesik Linda.

Emiatt Kristóf mögé nem áll senki, nincs párja, tehát ő is kiesik.

Így lett volna 4 kiesés: Dzsenifer, Kriszta, Kristóf, Linda. Ez lett volna igazi pusztítás, na!

Jó vérfrissítés lett volna a csapatnak.:))))))

will 2011.04.28. 22:43:54

@répakörte: Sajnálom, így nőttem fel. Kiskoromban a menzán az összeöntött maradékokat megittam fogadásból pénzért. Van is még egy kicsi, emlékbe. Kééérsz? :)

répakörte 2011.04.28. 22:44:18

@Skanoja: Jaja, manapság kb 15* annyian vannak a koncertjeiken, mint 10 évvel ezelőtt. Nagy divat lett sajnos.

yilane 2011.04.28. 22:44:21

@Skanoja:
Én is furcsálltam, hogy a Don elvárta volna, hogy Szandra Kristóf mögé álljon. Miért tett volna bármi olyat, ami nekik jó?

Mint ahogy azon is meglepődtem, hogy lecseszte Nikit, hogy nem beszélgethet a kiválasztás után Pókkal, mert ő (Don) nem tenne ilyet, még taktikából sem. Ne már! Ez nem az Ivanhoe.

répakörte 2011.04.28. 22:45:22

@will: Komolyan???? Pfffúúúúúj. :D

beacska 2011.04.28. 22:46:14

@yilane: szerintem Detti tett: gyorsan alkalmazkodott az új szituhoz, és Robiról Kristófra váltott.

Ügyes volt, no.

Savafan 2011.04.28. 22:46:32

és megint nem volt belengetés a jövő heti várományosokról.

Skanoja 2011.04.28. 22:46:37

Túl egyértelmű lett volna az is ha Szandra Robihoz áll, meg az is ha Ádámhoz. Muszáj volt tehát a szerkiknek mégegyet csavarni Szandra választásán, mert nem lett volna elég nagy a döbbenet.

candyperfumegirl 2011.04.28. 22:46:41

@will: az tényleg logikus lett volna, és még ügyes húzás is. Egy kérdőíves feketelista első helyezés meg egy védettség egyenlő a nullával, tabula rasa, és mehet a kiválasztás. Szerintem sokkal nagyobb húzás lenne egyszer meglépni azt, hogy valami tényleg váratlan dooggal közvetlenül a kiválasztás előtt borítani az erőviszonyokat úgy, hogy akkor már senkinek ne legyen esélye kommunikálni. De sajnos a szerkesztők meg vannak győződve róla, hogy kell ebbe a műsorba Pókmajom, és az a baj, hogy nagyon kilóg a lóláb.

yilane 2011.04.28. 22:47:36

@beacska:

Igazad van, ez helyes (és gyors) döntés volt.

beacska 2011.04.28. 22:48:29

@répakörte: honnan tudod? szerintem most megint 3* pasi jön. Nehogymá' Dani hazaküldje Szandrát!

répakörte 2011.04.28. 22:49:05

@yilane: @beacska: De nem kellett ehhez se olyan túl nagy ész. :)

Skanoja 2011.04.28. 22:49:09

@répakörte:
Igen, és persze a háromnegyede nem ismeri az IGAZI, régi Quimby dalokat, csak a Most Múlik-féle újabb tingli-tanglikat... Amik persze nem lennének rossz számok, de jóval populárisabbak. Azért régebben igencsak rétegzene volt.

will 2011.04.28. 22:49:13

@Skanoja: A Quimbynek jó a zenéje, de szerintem szövegileg messze értékén felül kezelik. Attól még, hogy meglepően pakolásznak össze szavakat, még nem olyan hű de nagy vers.

répakörte 2011.04.28. 22:50:04

@beacska: Onnan, amit az előzetesben Pók mondott Donnak: "Ha meg akarod menteni Danit, akkor összerakod a Nikivel."

_Molly 2011.04.28. 22:50:11

@répakörte: "'Ha meg akarod menteni Danit, akkor összerakod a Nikivel.' - ezt Pókmajom mondta. Hajjaj."

Én is hallottam!!!
Mi a csudát jelent, nem értem.:(((

Te igen? Valaki?
---

Sixx!
A "Válasz erre" opció írtó gyakran eltűnik. Olykor 4-szer, 5-ször kell frissítenem az oldalt, mire visszajön.:(
Nem tudnál tenni valamit? :-o

beacska 2011.04.28. 22:50:39

@yilane: arra azért kíváncsi lettem volna, hogy ha Linda választhatott volna először, ő is beállt volna Kristófhoz, vagy makacsul ragaszkodik Robihoz?

antonov 2011.04.28. 22:50:43

Pókmajom mindenkit átbaszott....az itteni kommentelők többségét is...ezek után remélem ő nyeri, mert megérdemli.

répakörte 2011.04.28. 22:51:02

@beacska: @répakörte: @Savafan: Jajj, bocs, elírtam, fiúkat akartam. :D Késő van már, füvet nyírtam este, elfáradtam :D Tiszta hülye vagyok.

yilane 2011.04.28. 22:51:17

@répakörte:

Én azt hittem jövő héten már kezdődik a szalámizás....

will 2011.04.28. 22:51:21

@répakörte: 25ért téged is megböknélek. Lehet, hogy sírnék végig, de megtenném, meg én. 2 és félért is. :)

Móka na 2011.04.28. 22:51:21

@mosoly73: Jjaja megint valami amiben egyetértünk.. új lányok :D.Amúgy a Don nem Szandráról beszélt szerintem.. hanem Nikiről és arra én is kíváncsi lettem volna.

beacska 2011.04.28. 22:51:37

@répakörte: igen. nekem ebből az jön le: fiúk jönnek, és Szandra kirakja Danit, ha tudja.

Billy a kölyök 2011.04.28. 22:52:10

@bög:
Kiegészíteném annyival: a nem facérok túlnyomó többsége is. Legalább itt ne játsszuk a szentet.
Nem sajnálom Jenny távozását (egyébként Krisztáét sem) de ez a „kinek van a legtöbb rossz tulajdonsága” játék annyiban nem volt igazságos, hogy a két új lány biztosan megúszta. Nem ismerik őket, így biztosan nem is jutottak eszükbe mikor egy rossz tulajdonság mellé egy lányt kellett párosítani. Különösen Detti, aki mostanáig a „Jé, ő is itt van!” kategóriába tartozott.

répakörte 2011.04.28. 22:52:28

@_Molly: Az előbb elírtam, szóval fiú(k) jönnek be, és a Pók mindenképp ki akarja tenni vagy Danit vagy Ádámot. SZorongatja Ádám tökeit...

beacska 2011.04.28. 22:54:11

@Billy a kölyök: hát ez is egy erőkiegyenlítés volt. Kell vmi, amivel az újakat segítik, különben 3 nap után mennek haza.

yilane 2011.04.28. 22:54:18

@beacska:
Szerintem Robinál maradt volna. Valahogy nekem ő sokkal vonalasabbnak tűnik. Ha nem úgy történik valami, ahogy eltervezi, lefagy vagy kiakad.

Móka na 2011.04.28. 22:54:48

@Billy a kölyök: Azért holnap megnézem, mert ha jól emlékszem az amerikai első évadban kétszer jött vissza régi ember.. Jenni nem pár nélkül esett ki. Tehát, a tippem, hogy majd egyszer visszatér.

antonov 2011.04.28. 22:54:52

A Don-nál butább embert a föld még nem hordott a hátán..szerintem segédmunkaás a faszkalap..nehogymár bróker legyen..ez sima kamu...

Skanoja 2011.04.28. 22:56:42

@Billy a kölyök:
Hát, kivan ez találva. De éppen ezért gondolkozhattak volna a fiúk. Sőt, ehhez gondolkozni sem kellett volna... nem igaz hogy nem bírnak rájönni, hogy minden idióta játéknak van valamilyen (általában rossz) következménye rájuk nézve? Olyan dolgokban keresik a veszélyt, hogy az nevetséges (pl. hajgumis ügy) mikor meg tök nyilvánvaló hogy mire megy ki a játék (még Kristófnak is leesett!) akkor nem. Egyébként most jöttem rá hogy Kristóf SOKKAL okosabb mint Korleóne. Mindent tök jól átlát, és a tulajdonságosdinál is rájött a lényegre.

répakörte 2011.04.28. 22:57:06

@Skanoja: :((( Az a legfurcsább nekem, mikor 15-16 éves, diszkószereléses csajok tapostak le nyáron egy Quimby koncerten. Sajnos csak a slágereket ismerik, és még nagyobb sajnálatomra beszabadult a "taposs le bárkit, hogy a színpadig juss" szemlélet is a koncertjeikre. Az volt a legdurvább, mikor Édesanyámat is taposták le, én meg hiába próbáltam megvédeni... Egy idő után én is feladtam, kimentünk a tömegből. Nem élvezem én ezt. Inkább itthon hallgatom őket. És azzal, hogy a rétegből populáris lett, már a dalok színvonalát is befolyásolja. :((((

Savafan 2011.04.28. 22:57:50

@répakörte: és mivel az egyiknek a párja, egyszerre 4 golyszlit tart a markában:)) és azt hiszem valaki sírni fog. gondolom pár pandorával ezelőtt nem véletlenül hagyták bent azt a kérdést, hogy mit tenne korleona ha a dani segge lenne a tét.

répakörte 2011.04.28. 22:57:54

@beacska: Igen, nekem is, csak elírtam. :S Össze-vissza beszélek már. :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.28. 22:58:25

Szerintem Jenni kiesése után döntött Linda kiejtése helyett a klán egyik tagja mellett, mert így tovább gyengíthette őket, és ez jobban jött neki, mint az ellenszenves Linda kiejtése.

antonov 2011.04.28. 22:59:16

A pasik borzasztó egyszerűek ebben a játékban..Don és Robi meg mellesleg végtelenül tahó is...ha nem a pók nyeri, nincs igazság :)

*jinx* 2011.04.28. 22:59:45

@Billy a kölyök: lehetett volna a "ki főzte a legrosszabb paprikáscsirkét" verseny vesztese is.

Még négyen jönnek, ugye?

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.28. 23:00:08

@Móka na: szia :)))))) már azt hittem lekéstelek, mire ideértem ma.

répakörte 2011.04.28. 23:00:21

@Savafan: Valószínű, igen. De mit mondott akkor a Don? Nem emlékszem.

Skanoja 2011.04.28. 23:00:57

@will:
Egy dalszövegnek nem kell olyannak lennie mint egy versnek, teljesen más műfaj. Nekem amúgy tetszenek a szövegeik.

répakörte 2011.04.28. 23:01:10

@will: De én nem hagynám :P 100 millióért sem :P

bia79 2011.04.28. 23:03:38

nagyon sajnálom Krisztát, a három kedvencemből 2 már eltávozott (Kriszta és Levi) :((
próbálom azt érezni, hogy Kriszta megérdemelte Levi miatt, de nem igazán sikerül...
kitettek két kezdőembert (bár Jennyért nem fáj a szívem, és mintha én is kihallottam volna valami olyasmit HÉ szavaiból, hogy még vissza fog térni a későbbiekben), és maradt helyette egy Linda és egy Detti, mindez Pókkal és Robival megspékelve... kezd nemtetszeni nekem ez az egész :\

Tanát Úr 2011.04.28. 23:04:11

@Skanoja: A fiúknak lejött,hogy mi a tétje a kérdőívnek,ezért Pókra írták a legtöbb rosszat.,így elméletileg második legrosszabbnak bárkit ki lehetett hozni...Ha tudták volna előre,hogy mi a tét,akkor kire írtak volna?
Vagy lehetett a két új lányra is írni?

yilane 2011.04.28. 23:04:25

@antonov:

Pedig szerintem biztos nem ő nyeri, ő a főboszi, aki végül veszít. :)

Nyilván a legkisebb királyfi nyeri,aki a bentlevők közül szerintem perpill. leginkább Kristóf. Jóképű, a lányok kedvelik, nem megosztó személyiség, talán még vicces is.Az, hogy lassan beszél, külön előny, így mindenki megérti mit akar. :)

Persze ha csak el nem emészti a Jenny utáni bánat.

Skanoja 2011.04.28. 23:05:11

@répakörte:
Egyetértek, nekem is pontosan ez a bajom. Pár éve úgy mentem el egy koncertjükre, hogy az átlagkorosztály 30 volt. Most meg 2 nap alatt elfogy a jegy bármilyen koncertjükre, és a fele azlért megy el, mert ismer két számot, és "A Kiss Tibi milyen helyes!" :S
Sajnos örökre elment a kedvem attól hogy egyetlen koncertjükre is elmenjek. És a zenéjük színvonala is ehhez mérten csökken. Bár az is lehet, hogy rosszat tesz Tibi költői vénájának hogy már nem drogozik.:P Na jó csak vicceltem. De a régi számaikban azért volt vér.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.28. 23:06:23

Dani benyögése, hogy a szokásos alsó helyett Pók mellett farmerban alszik majd. :))))))))))))))

Meg Ádám feje a kamerába, amikor Nikit hallgatta az ágyban... :)))))))))

Niki úgy be van indulva, hogy azt hittem Alizt fogja megerőszakolni.

Jenni most is magát adta, hideg volt, el se búcsúzott. Pá!

abi100 2011.04.28. 23:07:16

bocsi! Rosszul emlékeztem.

Skanoja 2011.04.28. 23:07:55

@Tanát Úr:
Ez is igaz... de akkor második helyre a Jenny helyett írhatták volna Alízt, hiszen ő feláldozható. :S

Móka na 2011.04.28. 23:08:25

@mosoly73: Jenni nem búcsúzhatott, mint annak idején a Pápa sem,írtam már előbb. csak pörgés van, hogy szerintem is visszahozzák még.

_Molly 2011.04.28. 23:08:28

@répakörte: Áhá, értem.

Úgy gondolod, Pókmajom beeteti Ádámot, hogy mivel ő beáll egy másik pasi mögé, Danit pár nélkül hagyva, ezért Dani egyetlen menekülési útja, ha Niki lesz az új párja. Így tudná Ádám feláldozni magát a barátjáért?

Érdekes, érdekes.:))))))
Grat!

yilane 2011.04.28. 23:09:11

@bia79:

Nem szeretném ha Jennyt is visszahoznák. Egyáltalán, erről a visszahozósdiról leszokhatna a műsor, akit kiraknak azt tegyék fel egy hajóra és csáó.

Móka na 2011.04.28. 23:10:05

@mosoly73: Más. 638 kommentnél tartunk és hol van még a 2 óra. Legtöbb fecsegés ma volt talán... tehát bárki fikáz bármit a műsor egyre nagyobb port kavar.

Savafan 2011.04.28. 23:10:48

@répakörte: azt, hogy beáldozná magát Dani seggéért, én legalábbis úgy emlékszem

Móka na 2011.04.28. 23:11:59

@_Molly: Várjuk ki a végét...eddig sem jöttek be Pók kavarásai, csak ha a szerkesztők is úgy akarták és az már nagyon gyanús lenne, vagy nem??

bia79 2011.04.28. 23:12:58

@yilane: tökéletesen egyetértek :) (kivéve ha Gáborról vagy Leviről van szó:D)

na, Jennifer interjú máris a Velveten.

triss 2011.04.28. 23:13:23

@yilane: "azon is meglepődtem, hogy lecseszte Nikit, hogy nem beszélgethet a kiválasztás után Pókkal, mert ő (Don) nem tenne ilyet, még taktikából sem"

persze de itt azért érzelmek is vannak (még jó, hogy nem egy rakás szociopata van bent :) ráadásul taktikának sem rossz, mert érdekes karaktert alakít (van egy főellensége:)

szerintem ő játssza legjobban ezt a játékot, meg Kristóf is jó még - ő is érdekessé tudja tenni magát - neki volt a legtöbb nője és mindre rámászott volna
nem minden az ész, nekem pl. Kristóf ezerszer kellemesebb ember mint a mérnök szöszi.

répakörte 2011.04.28. 23:14:22

@Skanoja: Mióta nem drogozik, végignyomja a koncerteket is... Anno voltam olyan koncertjükön, ami vmi városi feszt keretében volt, és megunta, hogy szólt a háttérben a vurstli hangja meg hogy belevilágít a sárga és piros reflektor a szemébe, ezért kb 30 perc után elhúztak a fenébe :D
Az szerintem biztos, hogy a drognak sok köze van a jó szövegekhez :))) Nézd meg a régieket :)
Sajnos, mi már tényleg kiszorulunk a koncertekről. :( Én se szívesen megyek már, sőt, mikor legutóbb nálunk voltak, nem is mentem. Nincs kedvem taposni. És ezekkel a taposókkal ráadásul az is baj, hogy nem olyanok, mint a rock/metal koncerteken a népek, hogy pogózunk de figyelünk egymásra... Taposnak, mert ők fiatalabbak és pofátlanok. Nem számít nekik, hogy ki hány éves. Ott állsz már 2 órája, hogy elöl lehess (mert kicsi vagy, és látni is akarsz), ők meg jönnek, és ellöknek. Eszem megáll.
AMúgy Tibi tényleg jóképű. :)

Móka na 2011.04.28. 23:14:42

@krono-szinklasztikus infundibulum: Dani helyében meg Kriszta száját, minden szempontból!
Persze lehet, h tévedek (á, az mégsem, én sose), és egy szerelmespár a legjobb célpont a többieknek? Ez mekkora igazság lett a ma este tükrében. Ügyes!

répakörte 2011.04.28. 23:16:17

@_Molly: Én is így vettem le abból a mondatból.

@Savafan: Na, szerintem nem fogja. Amúgy is, minek???

répakörte 2011.04.28. 23:16:58

@bia79: Levit vissza az Édenbe! Jennike helyett is! :)

Skanoja 2011.04.28. 23:18:06

@triss:
Kristóf már csak azért is érdekes, legalábbis számomra, mert egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy van e esze vagy buta.:D Igaz hogy egyszerű és néha vannak olyan buta benyögései, viszont szinte minden ledöbbent valami jó meglátással, és akkor mindig rájövök, hogy nem is olyan hülye ő.:) Biztos józan paraszti ész.:)

répakörte 2011.04.28. 23:19:54

@Skanoja: Kristófban csak azt nem bírom, hogy teli van előítéletekkel és homofób. Amúgy tényleg aranyos a lassú beszédével és azokkal a benyögésekkel :)

bia79 2011.04.28. 23:20:28

@répakörte: hozzanak inkább két Levit, meg egy klón Gabit, biztos, ami biztos :DD

répakörte 2011.04.28. 23:23:31

@bia79: Sok-sok klónGabit!!! :D Leviből sem elég a kettő, bár akkor nem lesz hányásmentes teraszrész!

*jinx* 2011.04.28. 23:23:32

"Jenny búcsúbulija nagyon jól sikerült, ez talán kicsit kárpótolta azért, amiért ilyen váratlanul kellett hazamennie"

abi100 2011.04.28. 23:23:53

@beacska: bocsi, rájöttem, hogy tévedtem

répakörte 2011.04.28. 23:24:06

@*jinx*: ? Milyen búcsúbuli? Hol? Mikor? :)

Skanoja 2011.04.28. 23:25:31

@répakörte:
Igen, hallottam hírét hogy régen volt 1-2 érdekes koncertjük. XD
És igen, a régi szövegek valahogy jobban élnek, hitelesebbek, van bennük vér. Mi azokhoz képest az Ajjajjaj? Egy Tingli-tangli Zorán utánzat...
:) Amúgy kíváncsi lennék, hogy ha Tibi ronda lenne, akkor is ilyen lelkesen járnának e a népek a koncertjükre.:P De most komolyan. Sokat számít sajnos az énekes fizimiskája. Először én is ledöbbentem mikor elmentem koncertre, hogy ez így néz ki? Hangja alapján valami őszülő vénembert képzeltem el.XD És bevallom nőiesen, én is máshogy kezdtem megítélni őket.

Skanoja 2011.04.28. 23:27:23

@répakörte:
Igen, az előítéletei valóban idegesítőek. De hát a legtöbb egyszerű átlagember nagyon előítéletes, Kristóf most tükröt tart a népnek.:D

triss 2011.04.28. 23:27:31

@Skanoja: nekem sem sikerült rájönni:) de nem rossz ember szerintem jó edző lehet belőle

Tanát Úr 2011.04.28. 23:27:32

@Skanoja: Nem gondolták,hogy van jelentősége.Ha pedig a kérdőív nem szolgálta volna a szerkesztés érdekeit,akkor egyszerűen nem vették volna figyelembe.
Ez egy anti-interaktív játék!

Nagyzee 2011.04.28. 23:28:19

@antonov: Hahaha, a Pókmajom a szerkesztők eszköze. Ő a főgonosz, aki a végén fog elbukni. És még csak nem is jó főgonosz szvsz. Ellenszenves, az megvan, de senkit nem tudott az ujja köré csavarni, vagy bármi, így folyamatos szerkesztői segítségre szorul, hogy ne essen ki.

répakörte 2011.04.28. 23:28:30

@*jinx*: Ezt értem, de vajon ki tartotta a búcsúbulit? Az ottani stáb?

répakörte 2011.04.28. 23:32:50

@Skanoja: Én meg nem gondoltam volna, hogy a Tibi-féle típus ennyire bejön a lánykáknak. Azt hittem, a kevésbé férfias egyedeket szeretik...
A mostani szövegek sem rosszak, de valami tényleg hiányzik kicsit belőlük. Vagy egyszerűen csak: más. Nem rossz ez sem, csak na, valami tényleg nem olyan már. - Ezért - és csakis ezért az egyért - örülök, hogy anno Morrison meghalt, és nem lett több TheDoors album, különben lehet, hogy ők is lejjebb adnak.
Fene se érti ezt... Bár, ha jobban belegondolok, biztos nem az egy zenész álma, hogy csak egy kis rétegnek tetsszen.

Britte 2011.04.28. 23:33:20

A rohadt életbe Pókmajom mekkora geciláda!:)
Most miért kellett Krisztát!!!???

*jinx* 2011.04.28. 23:34:00

Itt nagyon jól néz ki a Pók. Szerintem őt is megcsinálnák a facér férfiak ahogy bög írta. :D

www.edenhotel.co.cc/hirek/edenen-tul/szandra-kurvalkodik-a-valo-eletben-_2011-04-28

@répakörte: gondolom a ceremónia után elbúcsúztatták egy buli keretében csak azt nem vágták be

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.28. 23:34:25

Jenni a velvet interjúnál a fehér fürdőruhában... micsoda természetes póz ez! :)

triss 2011.04.28. 23:35:23

@répakörte: nekem is bejön, de a hangja plusz a külső miatt. ez a kettő együtt :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.28. 23:37:19

Jenni: "Tök jól elvoltam, vicces, hogy mindenki ennyire taktikázott, nekem fel se tűnt” – meséli.

Britte 2011.04.28. 23:37:37

@bia79: Sajnáltam hogy Levit kiejtette, de Kriszta nem akart gecizni senkivel. Nem akarom sajnáltatni őt, de annyira kis egyszerű és jólelkű lánynak jött le nekem.
Nem volt a kedvencem, de én tényleg sajnálom hogy kiesett.

répakörte 2011.04.28. 23:38:39

@triss: Nem lehet rossz, ha valakinek ezen a hangon mond estimesét! :)

répakörte 2011.04.28. 23:39:47

@*jinx*: Photoshop plusz egy jó sminkes bárkiből szép nőt csinál!

Kár, hogy nem mutatták, megnéztem volna :D

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.28. 23:44:09

Niki mit mondott? 7 hónapja nem szexelt? Talán csak nem emlékszik rá. :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.28. 23:49:35

Ez a Detti semmit se csinált, hogy benn maradjon, csak lecsapott a megüresedett helyre. Linda legalább Robinál próbálkozott.
Most már jó lenne valami érdekesebb lányokat beküldeni. Már csak Aliznak van szimpátiája nálam.

Skanoja 2011.04.28. 23:59:48

@répakörte:
Ismerek olyan együttest, aminek már 30 éve meg van a "réteg-közönsége" és szerintem az énekes szeretné a legkevésbé, hogy populárisak legyenek.:D Egyszerűen vannak olyan zenék, amiket nem mindenki érthet úgymond, mert magasabb színvonalú. És ha mindenki elkezdi hallgatni, az igenis levon az értékéből. Ez elég beképzelten és hülyén hangzik, de szerintem így van.
Egyébként Kurt Cobain halálának is ez a jó oldala. Tuti hogy 10 album után a Nirvana zenéje nem lett volna ilyen jó, Kurt meg nem lett volna ekkora legenda. Olyanok lettek volna mint a Pearl Jam.

énszóltam 2011.04.29. 00:02:37

@mosoly73:
az tényleg hatalmas volt, hogy milyen pofákat vágott a Don a kamerának mikor Niki fűzte

amúgy lehet azért nem mászik rá mert nem akarta a saját csupasz seggét főműsoridőben visszanézni, végülis érthető

répakörte 2011.04.29. 00:05:20

@Skanoja: Persze, vannak ilyenek, de úgy látszik, a quimby már nem ilyen. :( Mondjuk, ettől még szeretem, csak nem megyek koncertre, vagy legalábbis nem sokszor.
Igazad van, szerintem is levon, ha sláger lesz. Így már ketten vagyunk beképzeltek :)))

répakörte 2011.04.29. 00:07:00

@énszóltam: Kábé én is ezt próbáltam magyarázni néhány kommentelőnek, de nem tudtam meggyőzni őket. Kötik az ebet a karóhoz, állítják, hogy biztos azért nem fekszik le Nikivel, mert homoszexuális.

énszóltam 2011.04.29. 00:08:19

@Skanoja:
pont ezt akartam kérdezni, hogy ez azért kicsit sznob dumának hangzik, nem?

és akkor azt írjátok hogy a Kristóf előítéletes meg homofób, nem vagytok ti kicsit előítéletesek a tömegizléssel?:)))

répakörte 2011.04.29. 00:10:09

@Skanoja: A Nirvanaval az a baj, hogy a rock/alternatív körökben már annyira kötelező szeretni, hogy engem már ez is taszít, slágerzenekar lett ezekben a körökben. Nem azt mondom, hogy rossz zene, de a rockkocsmában, ahova jártam, szinte állandóan a dalaik mentek, és már meguntam. Ritkán még hallgatom őket, nosztalgiából. :)

répakörte 2011.04.29. 00:18:34

@énszóltam: Ha ez nekem is szól, akkor válaszolok. Nem, nem utasítok el mindent csípőből, ami tömeg. Ha elutasítanék, sok mindent nem hallgatnék, amit hallgatok. :)
De más az a zene és szöveg, ami egy bizonyos rétegnek szól, és más az, ami a közízlésnek próbál megfelelni.

Varbaro 2011.04.29. 00:20:35

na a végén mivolt az a hancúr?

répakörte 2011.04.29. 00:21:18

@énszóltam: Homofóbnak meg homofób, nem? Annyiszor pörgött már rá a témára... :)

De én nem bántom Kristófot, csak az nem tetszett, ahogy Toldit egyből elutasította. Pedig szerencsétlen semmit sem tett. Kristóf meg egyből skatulyába húzta.
Amúgy aranyos gyerek.

bög 2011.04.29. 01:03:38

@*jinx*: nekem kifejezetten bejön a Pókmajom, menyétfej ide vagy oda. Alap, hogy kéne

rafijo 2011.04.29. 01:21:50

@bög: egy menyétfejű patkány utánzat. Ha szabad ilyet írni ilyen kései órán. Amit a mai részben nagyképűsködött ez a minimum. Szánalmas, amikor valaki a szerencséjét úgy állítja be, mintha rajta múlna bármi. Ennél még az is jobb lett volna, ha a két új csaj között kisorsolják a védettséget, hogy esélyt kapjanak. Azért ennyire nyomni Pókmajmot már nagyon gáz.

rafijo 2011.04.29. 01:25:10

Egyébként Ádám szerintem is meleg. Lehet, hogy nem tetszik neki Niki annyira (baromság ,mert arra pont jó), de Katával se volt semmi. Danival viszont nem először tánciznak. A kamerák egy kicsit engem is visszatartanának, de azért takaró alatt nem olyan veszélyes. Meg nem kell dugni, de Nikit rendesen ellöki magától.

beacska 2011.04.29. 07:43:20

@rafijo: bár van új poszt, ezt még ide írom: le merem fogadni, hogy nem lesz több "buzulás" a két fiú közt. Biztos vagyok benne, hogy összevágás kérdése volt. A stáb már tudta, hogy lesz ez a szájrapuszi (azért csóknak csak az nevezné, aki még nem csókolózott) ezért az előzményekből azokat vágták be, ami ide passzolt.
Rámentek a témára no.
süti beállítások módosítása