Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Retróhogyvolt: Éden hotel - 1x31

2013. március 27. 14:00 - sixx

Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai édenkertből. A Viasat elkezdte ismételni az első évadot, mi meg előkaptuk a klasszikus hogyvoltokat, tessék kommentelni az adás alatt és után, ingyen van.

Nos, nem erre a hétre lesznek a legbüszkébben a T69-es karbantartói, az tuti, Pinokkina szeme alatt a jó öreg Derrick felügyelőre emlékeztető táskák tündökölnek mélybíbor színben, a ruha meg valami százforintos boltból kerülhetett elő az utolsó pillanatban. Ma valami kérdőív miatt kell majd frászt kapni, meg lesz egy levél is, no meg Pandora.

A reggeli tisztálkodás helyett felöltözött Pókmajommal és kialvatlan fejű ProsztóRobival nyitunk, borzasztó éjszaka volt, mondja a csaj, én sem tudnék aludni úgy, ha a Prosztó könyöke nyomná a hátam. A többiek már reggeliznek, Kristóf megálmodta az űber-reality receptjét: jövőre az Éden hotel mellé fölépül a Pokol hotel, ahol ablak nélküli szobák és patkányok, no meg meló várja a kiesetteket, és ha ugyanannyi időt kibírsz itt, mint az Édenben, akkor visszamehetsz. A Lassúbeszédű simán beférne a Tv2 kreatív csapatába, onnan sem jönnek sokkal jobb ötletek mostanában.

Hoppácsak, a T69-es mai műszakjának még nincs vége, következménye van a véleményeknek, mondja, és máris látjuk Isaurát, a postást. Kérdőívet hoz mindeninek, a csajok a faszikat, a faszik a csajokat értékelik, előbbiek a jó, utóbbiak a rossz tulajdonságokat. Egyedül kell dolgozni, és minden tulajdonság mellé nevet írni - azt viszont a lakók nem tudják, amit mi Pinokkinának köszönhetően igen, azaz az egyik lista a holnapi kiválasztásnál előkerül majd. Tőtenek ezerrel, Jennifer úgy látszik az egyedül szót nem érti, mert beleles Kristóf papírjába, ejnyemár. A király vigyorogva közli, hogy Jennifer kapott a negatív tulajdonságokból bőven, Alíz viszont Robit értékelte nagyon pozitívan. Gábor Pókmajmot és Jennifert írta a legtöbb negatív tulajdonság mellé.

Juan levelet hoz (Isaurát kölcsönkérték a kolumb gerillák drogfutárnak), a fiúk húzzanak felfelé a szobába menten. Nikinek fogalma sincs, mi történhet, a király letiltja a tróntermet a plebs előtt, és Prosztónál gyűlnek. Juan még egy levelet hoz, a kötött sapkás Gábor mucsászgráciásszal köszöni az üzenetet, de csak eddig örült, mert kiderül: egy csaj vagy kiesik a játékból, vagy védettséget kap. Most azonnal. Kristóf a lányaiért aggódik, a király dettó, Dani Pókmajom távozását vizionálja. Juannak odalent sincs egy perc nyugta, és már megbánta, hogy hebrencs módon eleresztette Isaurát, hiszen újabb levelet kell kézbesítenie. Alíz olvas, a hangsúlyozásért nem jár Jászai-díj, de csak egyszer téveszt, ne legyünk telhetetlenek.

A levélben az áll, hogy a fekete üvegasztalon van egy boríték, amit a gongszóig bárki elvehet. A borítékban meg élet van, vagy halál, ezt nem lehet tudni előre, azaz védettség vagy azonnali kiesés van benne. Nem is az Éden hotel lenne, ha nem kellene még egyszer felolvasni az ukázt, ha jól hallottam, Nikinek nem volt világos a dolog. Pókmajom azonnal lecsap, mint gyöngytyúk a meleg takonyra, jó, akkor én elvettem, s lőn, máris a kezében a sárga boríték. Kriszta csak hápog, de hát végig sem gondolhattuk, bazmeg, nemár. Jó, mondja Pókmajom, akkor kinek kell? Senkinek, csak neki, akinek nincs vesztenivalója. A borítékban védettség van, Pókmajom eksztázisban racsít, mint akit baszni visznek, a többiek meg kővé dermedve ülnek, bazmeg mekkora fasz vagyok én-arckifejezéssel. Mondhatunk bármit erre a nyomorult Pókmajomra, de legalább van vér a pucájában.

A király lefelé menet már rosszat sejt, a beszámoló végét hallva az arcán a döbbenet: hogy lehettek ti ekkora faszok hatan, hogy hagyjátok ezt a szakadék retket lecsapni a borítékra? Ez mind így ott van a fején, mert neki ilyen kifejező fizimiskája van, hiszen király. Be is pánikol, mert az új királyné így veszélyben van. Gábor a kamerába azt mondja, ő leszarja a védettséget, neki se macskája, se kutyája. Isten nem ver bottal, veti oda az udvartartásnak a király, és elvonul az udvar hányásmentes részére a hátralevő napokat számolgatni, mivel meg van arról győződve, hogy Pókmajom holnap kiteszi Nikit, utána meg kigolyózza őt is. Kristóf leszarja a védettséget, nem árt az se nekem, se a kerek seggű genetikusnak, akit ezzel a lendülettel be is fenyít - oda ne menj Pókmajomhoz, mert kezed-lábad eltöröm.

A király a teraszról üvölti a kolumb gerillák felé fájdalmát, miért Isaurát vittétek, miért? Minek ide egy ilyen Pókmajom? Hogy kivirult az alpári feje! Kriszta mentené a menthetőt, Alíz olvasott, nem is értettük mi van, mire feldolgoztuk, ez már bukfencezett a földön a védettséggel a keziben, mint egy cirkuszba kényszerített polgárőr, lezsibbadtunk, királyom, mondom én. A pápa a bölcs döntésekhez elengedhetetlen Crocs-papucsában és szerencsét hozó kacagányában hümmög, ide bizony csoda kell, nagy. A király idegességében cigarettára gyújt, a sírba akartok ti tenni engem itt a teszetoszaságotokkal, az isten verje meg a lassú fejeteket, mögém áll majd a Pókmajom, kiütéses lesz a hátam a közelségétől is, hol a kenőcsöm?

Kriszta szerint Pókmajom már belefáradt a geciskedésbe, és kegyelmet gyakorol, Niki máris az életéért küzd, és Prosztóhoz rohan, mögéd állok majd, oszt válassz. Prosztó nem szívesen küldené haza Lindát ebben ez esetben. Pókmajom odalent azt taglalja, hogy ő azonnali kiesést várt a borítéktól, erre tessék. A király továbbra is rohadt ideges, és nem bírja nézni Pókmajom mocskos fejét, tán pipamocsokkal tisztálkodott a szerencsétlen? Nem bírok egy légtérbe lenni vele, húzzon már felfelé, basszameg. Pókmajom a kamerába azt mondja, jobb lett volna, ha kiesés van a borítékban, mert ő úgy akar távozni, hogy nem kiejtették, hanem csak elhúz, de most már mindegy. Prosztó saját bevallása szerint olyan lesz a háta mögötti placc a kiválasztáson, mint egy lengyel piac csúcsidőben.

Niki a pápának és Bigfootnak magyarázza a lehetséges kimenetelt, beáll Prosztóhoz és Lindához, ő meg dönt, Pókmajom viszont igencsak a király mellé sorakozik majd fel. A pápa szerint Nikinek 30% esélye van a távozásra, de neki legalább van egy napja felkészülni, teszi hozzá kissé sértetten, bezzeg engem meg kivágott a T69-es, mint macskát szarni. Odalent Prosztó magyarázza a védettség finomságait Műfognak, ha Pókmajom melléd áll, az a halálos ítéleted. Prosztó egy jótanáccsal látja el: ha Niki után jössz majd a tornasorban, akkor ne oda állj, ahová Szilikonvölgy, mert kiesel. Ha te vagy hamarabb, akkor gatya, ami ebben az esetben asszem a szopás szinonimája. Műfog Prosztó mögé sorol majd be, oszt punktum.

Az ebéd rossz hangulatban telik, a csajok szótlanul csámcsognak, a király legalább jó étvággyal eszik, öröm látni, hogy ilyen apróságok nem tudnak tartós hatást gyakorolni az étvágyára. Átmegy a nőkhöz, kicsit gatyába rázni őket, Pókmajom azonnal távozik az asztaltól, még mielőtt a király felrúgja. A teljes udvartartást letiltja a Pókmajommal való kommunikációról, még az időjárásról sem lehet vele beszélni, értve vagyok? Kristóf szerint Pókmajom más ösvényen jár már, és nem akar geci lenni, így leginkább a két új lányt véli veszélyben levőnek, nem lehet ennyire naiv. Prosztó szerint a védettség kurvaszar dolog, nem tetszik neki istenigazából. És hozzá mer szólni Pókmajomhoz!

A király csak azért nem köpi le a Pókmajmot, mert jól nevelt, mondja a pápának, a kamerának meg azt, hogy nem lesz alpári. Niki pakol, és közben azt mondja, Pókmajom úgy kell neki, mint puff a hátára, Szekszárd igen egzotikus vidék, ahol szinte minden magyar mondás, szólás és közhely új lendületet kap az ad hoc beléjük szőtt, oda nem illő szavaknak köszönhetően. Nem értem mi a fasznak pakol, mellesleg, mert a kiválasztás holnap lesz, addig belerohad a mai zsinórtangába. Királyunk a bárpulton sakkozza le a kiválasztást, ezúttal upgradelt Kiválasztó Készlettel, az eddigi kavicsokat felváltják a kolumb édesipar karamellái, igaza van, sokkal átláthatóbb így a dolog, ráadásul a kiesőket el is lehet fogyasztani. Pókmajom elmegy Kristófékhoz, és ott is előadja az én mennék haza-mantrát, és megemlíti, hogy ha akar, akkor tud geci is lenni, de most nem biztos, hogy az lesz.

Pandora van máris, kiglancolt lakók olvasnak ordenáré ostobaságokat, okkersárga orcájukon óvatlan óhajok olvadnak opálos olajokká. Pókmajom itt is előadja, hogy ő haza szeretett volna menni a boríték láttán, Niki nem hisz neki, joggal. Krisztától azt kérdezik, szerelmes-e a pápába, nem először, nem az. Dettinek Prosztó jön be, pedig Kristóf arra számított, hogy őt mondja majd, hiszen nem beképzelt. Na, ez a szopás, illetve nem is, mert Detti hazudott! Neki is a Lassúbeszédű kockahasa kell!

Pókmajom borítékrablása is terítékre kerül ismét, ez egy újabb ok arra, hogy Pókmajom és Műfog összekapjon, utóbbi olyan sötét, mint Esze Tamás, szerinte a nőknek több idő kell ahhoz, hogy felfogjanak valamit, például egy levél tartalmát, amit Alíz olvas fel. Pókmajom erre csak a fejét csóválja, te lehet, hogy imbecilis vagy, én elég jól megértem a szavakat. Niki diplomatikusan fogalmaz, amikor Pókmajomról kérdezik, ettől a király kiakad, faszombamár, hol az őszinteség? Miért nem mondod ki, mit gondolsz? A pápa fél Pókmajomtól, nem akarja, hogy Bigfoot távozzon, és főleg nem akarja Pókmajommal folytatni a játékot. A kérdést Niki tette fel, ezzel akarta felhívni Pókmajom figyelmét arra, hogy itt vannak még más potenciális áldozatok. Prosztó nem tetszik Pókmajomnak, nahát, de nem azért, mert nem jó pasi, hanem mert az idős faszikat kedveli.

Az körtáncnak álcázott hazudozás után Alíz és Jennifer Pókmajommal beszélget, gyűlnek a fekete pontok. A király az udvarnak azt magyarázza, hogy Kriszta szerelmes a pápába, hogy esik ez neked, férfibarátom? Hát, jól. Na, este megint kapnak italt, a király kung-fu-mozdulatokkal örül a pultnál, van neki társa is, a pápa természetesen. Pókmajom Nikinek nagyon bonyolult kérdést tesz fel, amit még mindig nem értek, de nem is baj, biztos olyan az agyam, mint Műfognak, aki haza akar menni, mint mondja Prosztónak, mert hányingere van az egésztől. A pápa a hotel futballistakülönítményével labdázik kicsit. Pókmajom megkérdi Prosztót, hogy ha Linda és Detti is beáll mögé, és ő is besorol oda, akkor mi lesz? Hát mi lenne, mondja Prosztó, hazapaterolod a másik kettőt, mi meg feljövünk és baszunk. Holnap kiderül.

Címkék: éden hotel
689 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

will 2011.04.28. 22:43:54

@répakörte: Sajnálom, így nőttem fel. Kiskoromban a menzán az összeöntött maradékokat megittam fogadásból pénzért. Van is még egy kicsi, emlékbe. Kééérsz? :)

répakörte 2011.04.28. 22:44:18

@Skanoja: Jaja, manapság kb 15* annyian vannak a koncertjeiken, mint 10 évvel ezelőtt. Nagy divat lett sajnos.

yilane 2011.04.28. 22:44:21

@Skanoja:
Én is furcsálltam, hogy a Don elvárta volna, hogy Szandra Kristóf mögé álljon. Miért tett volna bármi olyat, ami nekik jó?

Mint ahogy azon is meglepődtem, hogy lecseszte Nikit, hogy nem beszélgethet a kiválasztás után Pókkal, mert ő (Don) nem tenne ilyet, még taktikából sem. Ne már! Ez nem az Ivanhoe.

répakörte 2011.04.28. 22:45:22

@will: Komolyan???? Pfffúúúúúj. :D

beacska 2011.04.28. 22:46:14

@yilane: szerintem Detti tett: gyorsan alkalmazkodott az új szituhoz, és Robiról Kristófra váltott.

Ügyes volt, no.

Savafan 2011.04.28. 22:46:32

és megint nem volt belengetés a jövő heti várományosokról.

Skanoja 2011.04.28. 22:46:37

Túl egyértelmű lett volna az is ha Szandra Robihoz áll, meg az is ha Ádámhoz. Muszáj volt tehát a szerkiknek mégegyet csavarni Szandra választásán, mert nem lett volna elég nagy a döbbenet.

candyperfumegirl 2011.04.28. 22:46:41

@will: az tényleg logikus lett volna, és még ügyes húzás is. Egy kérdőíves feketelista első helyezés meg egy védettség egyenlő a nullával, tabula rasa, és mehet a kiválasztás. Szerintem sokkal nagyobb húzás lenne egyszer meglépni azt, hogy valami tényleg váratlan dooggal közvetlenül a kiválasztás előtt borítani az erőviszonyokat úgy, hogy akkor már senkinek ne legyen esélye kommunikálni. De sajnos a szerkesztők meg vannak győződve róla, hogy kell ebbe a műsorba Pókmajom, és az a baj, hogy nagyon kilóg a lóláb.

yilane 2011.04.28. 22:47:36

@beacska:

Igazad van, ez helyes (és gyors) döntés volt.

beacska 2011.04.28. 22:48:29

@répakörte: honnan tudod? szerintem most megint 3* pasi jön. Nehogymá' Dani hazaküldje Szandrát!

répakörte 2011.04.28. 22:49:05

@yilane: @beacska: De nem kellett ehhez se olyan túl nagy ész. :)

Skanoja 2011.04.28. 22:49:09

@répakörte:
Igen, és persze a háromnegyede nem ismeri az IGAZI, régi Quimby dalokat, csak a Most Múlik-féle újabb tingli-tanglikat... Amik persze nem lennének rossz számok, de jóval populárisabbak. Azért régebben igencsak rétegzene volt.

will 2011.04.28. 22:49:13

@Skanoja: A Quimbynek jó a zenéje, de szerintem szövegileg messze értékén felül kezelik. Attól még, hogy meglepően pakolásznak össze szavakat, még nem olyan hű de nagy vers.

répakörte 2011.04.28. 22:50:04

@beacska: Onnan, amit az előzetesben Pók mondott Donnak: "Ha meg akarod menteni Danit, akkor összerakod a Nikivel."

_Molly 2011.04.28. 22:50:11

@répakörte: "'Ha meg akarod menteni Danit, akkor összerakod a Nikivel.' - ezt Pókmajom mondta. Hajjaj."

Én is hallottam!!!
Mi a csudát jelent, nem értem.:(((

Te igen? Valaki?
---

Sixx!
A "Válasz erre" opció írtó gyakran eltűnik. Olykor 4-szer, 5-ször kell frissítenem az oldalt, mire visszajön.:(
Nem tudnál tenni valamit? :-o

beacska 2011.04.28. 22:50:39

@yilane: arra azért kíváncsi lettem volna, hogy ha Linda választhatott volna először, ő is beállt volna Kristófhoz, vagy makacsul ragaszkodik Robihoz?

antonov 2011.04.28. 22:50:43

Pókmajom mindenkit átbaszott....az itteni kommentelők többségét is...ezek után remélem ő nyeri, mert megérdemli.

répakörte 2011.04.28. 22:51:02

@beacska: @répakörte: @Savafan: Jajj, bocs, elírtam, fiúkat akartam. :D Késő van már, füvet nyírtam este, elfáradtam :D Tiszta hülye vagyok.

yilane 2011.04.28. 22:51:17

@répakörte:

Én azt hittem jövő héten már kezdődik a szalámizás....

will 2011.04.28. 22:51:21

@répakörte: 25ért téged is megböknélek. Lehet, hogy sírnék végig, de megtenném, meg én. 2 és félért is. :)

Móka na 2011.04.28. 22:51:21

@mosoly73: Jjaja megint valami amiben egyetértünk.. új lányok :D.Amúgy a Don nem Szandráról beszélt szerintem.. hanem Nikiről és arra én is kíváncsi lettem volna.

beacska 2011.04.28. 22:51:37

@répakörte: igen. nekem ebből az jön le: fiúk jönnek, és Szandra kirakja Danit, ha tudja.

Billy a kölyök 2011.04.28. 22:52:10

@bög:
Kiegészíteném annyival: a nem facérok túlnyomó többsége is. Legalább itt ne játsszuk a szentet.
Nem sajnálom Jenny távozását (egyébként Krisztáét sem) de ez a „kinek van a legtöbb rossz tulajdonsága” játék annyiban nem volt igazságos, hogy a két új lány biztosan megúszta. Nem ismerik őket, így biztosan nem is jutottak eszükbe mikor egy rossz tulajdonság mellé egy lányt kellett párosítani. Különösen Detti, aki mostanáig a „Jé, ő is itt van!” kategóriába tartozott.

répakörte 2011.04.28. 22:52:28

@_Molly: Az előbb elírtam, szóval fiú(k) jönnek be, és a Pók mindenképp ki akarja tenni vagy Danit vagy Ádámot. SZorongatja Ádám tökeit...

beacska 2011.04.28. 22:54:11

@Billy a kölyök: hát ez is egy erőkiegyenlítés volt. Kell vmi, amivel az újakat segítik, különben 3 nap után mennek haza.

yilane 2011.04.28. 22:54:18

@beacska:
Szerintem Robinál maradt volna. Valahogy nekem ő sokkal vonalasabbnak tűnik. Ha nem úgy történik valami, ahogy eltervezi, lefagy vagy kiakad.

Móka na 2011.04.28. 22:54:48

@Billy a kölyök: Azért holnap megnézem, mert ha jól emlékszem az amerikai első évadban kétszer jött vissza régi ember.. Jenni nem pár nélkül esett ki. Tehát, a tippem, hogy majd egyszer visszatér.

antonov 2011.04.28. 22:54:52

A Don-nál butább embert a föld még nem hordott a hátán..szerintem segédmunkaás a faszkalap..nehogymár bróker legyen..ez sima kamu...

Skanoja 2011.04.28. 22:56:42

@Billy a kölyök:
Hát, kivan ez találva. De éppen ezért gondolkozhattak volna a fiúk. Sőt, ehhez gondolkozni sem kellett volna... nem igaz hogy nem bírnak rájönni, hogy minden idióta játéknak van valamilyen (általában rossz) következménye rájuk nézve? Olyan dolgokban keresik a veszélyt, hogy az nevetséges (pl. hajgumis ügy) mikor meg tök nyilvánvaló hogy mire megy ki a játék (még Kristófnak is leesett!) akkor nem. Egyébként most jöttem rá hogy Kristóf SOKKAL okosabb mint Korleóne. Mindent tök jól átlát, és a tulajdonságosdinál is rájött a lényegre.

répakörte 2011.04.28. 22:57:06

@Skanoja: :((( Az a legfurcsább nekem, mikor 15-16 éves, diszkószereléses csajok tapostak le nyáron egy Quimby koncerten. Sajnos csak a slágereket ismerik, és még nagyobb sajnálatomra beszabadult a "taposs le bárkit, hogy a színpadig juss" szemlélet is a koncertjeikre. Az volt a legdurvább, mikor Édesanyámat is taposták le, én meg hiába próbáltam megvédeni... Egy idő után én is feladtam, kimentünk a tömegből. Nem élvezem én ezt. Inkább itthon hallgatom őket. És azzal, hogy a rétegből populáris lett, már a dalok színvonalát is befolyásolja. :((((

Savafan 2011.04.28. 22:57:50

@répakörte: és mivel az egyiknek a párja, egyszerre 4 golyszlit tart a markában:)) és azt hiszem valaki sírni fog. gondolom pár pandorával ezelőtt nem véletlenül hagyták bent azt a kérdést, hogy mit tenne korleona ha a dani segge lenne a tét.

répakörte 2011.04.28. 22:57:54

@beacska: Igen, nekem is, csak elírtam. :S Össze-vissza beszélek már. :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.28. 22:58:25

Szerintem Jenni kiesése után döntött Linda kiejtése helyett a klán egyik tagja mellett, mert így tovább gyengíthette őket, és ez jobban jött neki, mint az ellenszenves Linda kiejtése.

antonov 2011.04.28. 22:59:16

A pasik borzasztó egyszerűek ebben a játékban..Don és Robi meg mellesleg végtelenül tahó is...ha nem a pók nyeri, nincs igazság :)

*jinx* 2011.04.28. 22:59:45

@Billy a kölyök: lehetett volna a "ki főzte a legrosszabb paprikáscsirkét" verseny vesztese is.

Még négyen jönnek, ugye?

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.28. 23:00:08

@Móka na: szia :)))))) már azt hittem lekéstelek, mire ideértem ma.

répakörte 2011.04.28. 23:00:21

@Savafan: Valószínű, igen. De mit mondott akkor a Don? Nem emlékszem.

Skanoja 2011.04.28. 23:00:57

@will:
Egy dalszövegnek nem kell olyannak lennie mint egy versnek, teljesen más műfaj. Nekem amúgy tetszenek a szövegeik.

répakörte 2011.04.28. 23:01:10

@will: De én nem hagynám :P 100 millióért sem :P

bia79 2011.04.28. 23:03:38

nagyon sajnálom Krisztát, a három kedvencemből 2 már eltávozott (Kriszta és Levi) :((
próbálom azt érezni, hogy Kriszta megérdemelte Levi miatt, de nem igazán sikerül...
kitettek két kezdőembert (bár Jennyért nem fáj a szívem, és mintha én is kihallottam volna valami olyasmit HÉ szavaiból, hogy még vissza fog térni a későbbiekben), és maradt helyette egy Linda és egy Detti, mindez Pókkal és Robival megspékelve... kezd nemtetszeni nekem ez az egész :\

Tanát Úr 2011.04.28. 23:04:11

@Skanoja: A fiúknak lejött,hogy mi a tétje a kérdőívnek,ezért Pókra írták a legtöbb rosszat.,így elméletileg második legrosszabbnak bárkit ki lehetett hozni...Ha tudták volna előre,hogy mi a tét,akkor kire írtak volna?
Vagy lehetett a két új lányra is írni?

yilane 2011.04.28. 23:04:25

@antonov:

Pedig szerintem biztos nem ő nyeri, ő a főboszi, aki végül veszít. :)

Nyilván a legkisebb királyfi nyeri,aki a bentlevők közül szerintem perpill. leginkább Kristóf. Jóképű, a lányok kedvelik, nem megosztó személyiség, talán még vicces is.Az, hogy lassan beszél, külön előny, így mindenki megérti mit akar. :)

Persze ha csak el nem emészti a Jenny utáni bánat.

Skanoja 2011.04.28. 23:05:11

@répakörte:
Egyetértek, nekem is pontosan ez a bajom. Pár éve úgy mentem el egy koncertjükre, hogy az átlagkorosztály 30 volt. Most meg 2 nap alatt elfogy a jegy bármilyen koncertjükre, és a fele azlért megy el, mert ismer két számot, és "A Kiss Tibi milyen helyes!" :S
Sajnos örökre elment a kedvem attól hogy egyetlen koncertjükre is elmenjek. És a zenéjük színvonala is ehhez mérten csökken. Bár az is lehet, hogy rosszat tesz Tibi költői vénájának hogy már nem drogozik.:P Na jó csak vicceltem. De a régi számaikban azért volt vér.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.28. 23:06:23

Dani benyögése, hogy a szokásos alsó helyett Pók mellett farmerban alszik majd. :))))))))))))))

Meg Ádám feje a kamerába, amikor Nikit hallgatta az ágyban... :)))))))))

Niki úgy be van indulva, hogy azt hittem Alizt fogja megerőszakolni.

Jenni most is magát adta, hideg volt, el se búcsúzott. Pá!

abi100 2011.04.28. 23:07:16

bocsi! Rosszul emlékeztem.

Skanoja 2011.04.28. 23:07:55

@Tanát Úr:
Ez is igaz... de akkor második helyre a Jenny helyett írhatták volna Alízt, hiszen ő feláldozható. :S

Móka na 2011.04.28. 23:08:25

@mosoly73: Jenni nem búcsúzhatott, mint annak idején a Pápa sem,írtam már előbb. csak pörgés van, hogy szerintem is visszahozzák még.

_Molly 2011.04.28. 23:08:28

@répakörte: Áhá, értem.

Úgy gondolod, Pókmajom beeteti Ádámot, hogy mivel ő beáll egy másik pasi mögé, Danit pár nélkül hagyva, ezért Dani egyetlen menekülési útja, ha Niki lesz az új párja. Így tudná Ádám feláldozni magát a barátjáért?

Érdekes, érdekes.:))))))
Grat!

yilane 2011.04.28. 23:09:11

@bia79:

Nem szeretném ha Jennyt is visszahoznák. Egyáltalán, erről a visszahozósdiról leszokhatna a műsor, akit kiraknak azt tegyék fel egy hajóra és csáó.

Móka na 2011.04.28. 23:10:05

@mosoly73: Más. 638 kommentnél tartunk és hol van még a 2 óra. Legtöbb fecsegés ma volt talán... tehát bárki fikáz bármit a műsor egyre nagyobb port kavar.

Savafan 2011.04.28. 23:10:48

@répakörte: azt, hogy beáldozná magát Dani seggéért, én legalábbis úgy emlékszem

Móka na 2011.04.28. 23:11:59

@_Molly: Várjuk ki a végét...eddig sem jöttek be Pók kavarásai, csak ha a szerkesztők is úgy akarták és az már nagyon gyanús lenne, vagy nem??

bia79 2011.04.28. 23:12:58

@yilane: tökéletesen egyetértek :) (kivéve ha Gáborról vagy Leviről van szó:D)

na, Jennifer interjú máris a Velveten.

triss 2011.04.28. 23:13:23

@yilane: "azon is meglepődtem, hogy lecseszte Nikit, hogy nem beszélgethet a kiválasztás után Pókkal, mert ő (Don) nem tenne ilyet, még taktikából sem"

persze de itt azért érzelmek is vannak (még jó, hogy nem egy rakás szociopata van bent :) ráadásul taktikának sem rossz, mert érdekes karaktert alakít (van egy főellensége:)

szerintem ő játssza legjobban ezt a játékot, meg Kristóf is jó még - ő is érdekessé tudja tenni magát - neki volt a legtöbb nője és mindre rámászott volna
nem minden az ész, nekem pl. Kristóf ezerszer kellemesebb ember mint a mérnök szöszi.

répakörte 2011.04.28. 23:14:22

@Skanoja: Mióta nem drogozik, végignyomja a koncerteket is... Anno voltam olyan koncertjükön, ami vmi városi feszt keretében volt, és megunta, hogy szólt a háttérben a vurstli hangja meg hogy belevilágít a sárga és piros reflektor a szemébe, ezért kb 30 perc után elhúztak a fenébe :D
Az szerintem biztos, hogy a drognak sok köze van a jó szövegekhez :))) Nézd meg a régieket :)
Sajnos, mi már tényleg kiszorulunk a koncertekről. :( Én se szívesen megyek már, sőt, mikor legutóbb nálunk voltak, nem is mentem. Nincs kedvem taposni. És ezekkel a taposókkal ráadásul az is baj, hogy nem olyanok, mint a rock/metal koncerteken a népek, hogy pogózunk de figyelünk egymásra... Taposnak, mert ők fiatalabbak és pofátlanok. Nem számít nekik, hogy ki hány éves. Ott állsz már 2 órája, hogy elöl lehess (mert kicsi vagy, és látni is akarsz), ők meg jönnek, és ellöknek. Eszem megáll.
AMúgy Tibi tényleg jóképű. :)

Móka na 2011.04.28. 23:14:42

@krono-szinklasztikus infundibulum: Dani helyében meg Kriszta száját, minden szempontból!
Persze lehet, h tévedek (á, az mégsem, én sose), és egy szerelmespár a legjobb célpont a többieknek? Ez mekkora igazság lett a ma este tükrében. Ügyes!

répakörte 2011.04.28. 23:16:17

@_Molly: Én is így vettem le abból a mondatból.

@Savafan: Na, szerintem nem fogja. Amúgy is, minek???

répakörte 2011.04.28. 23:16:58

@bia79: Levit vissza az Édenbe! Jennike helyett is! :)

Skanoja 2011.04.28. 23:18:06

@triss:
Kristóf már csak azért is érdekes, legalábbis számomra, mert egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy van e esze vagy buta.:D Igaz hogy egyszerű és néha vannak olyan buta benyögései, viszont szinte minden ledöbbent valami jó meglátással, és akkor mindig rájövök, hogy nem is olyan hülye ő.:) Biztos józan paraszti ész.:)

répakörte 2011.04.28. 23:19:54

@Skanoja: Kristófban csak azt nem bírom, hogy teli van előítéletekkel és homofób. Amúgy tényleg aranyos a lassú beszédével és azokkal a benyögésekkel :)

bia79 2011.04.28. 23:20:28

@répakörte: hozzanak inkább két Levit, meg egy klón Gabit, biztos, ami biztos :DD

répakörte 2011.04.28. 23:23:31

@bia79: Sok-sok klónGabit!!! :D Leviből sem elég a kettő, bár akkor nem lesz hányásmentes teraszrész!

*jinx* 2011.04.28. 23:23:32

"Jenny búcsúbulija nagyon jól sikerült, ez talán kicsit kárpótolta azért, amiért ilyen váratlanul kellett hazamennie"

abi100 2011.04.28. 23:23:53

@beacska: bocsi, rájöttem, hogy tévedtem

répakörte 2011.04.28. 23:24:06

@*jinx*: ? Milyen búcsúbuli? Hol? Mikor? :)

Skanoja 2011.04.28. 23:25:31

@répakörte:
Igen, hallottam hírét hogy régen volt 1-2 érdekes koncertjük. XD
És igen, a régi szövegek valahogy jobban élnek, hitelesebbek, van bennük vér. Mi azokhoz képest az Ajjajjaj? Egy Tingli-tangli Zorán utánzat...
:) Amúgy kíváncsi lennék, hogy ha Tibi ronda lenne, akkor is ilyen lelkesen járnának e a népek a koncertjükre.:P De most komolyan. Sokat számít sajnos az énekes fizimiskája. Először én is ledöbbentem mikor elmentem koncertre, hogy ez így néz ki? Hangja alapján valami őszülő vénembert képzeltem el.XD És bevallom nőiesen, én is máshogy kezdtem megítélni őket.

Skanoja 2011.04.28. 23:27:23

@répakörte:
Igen, az előítéletei valóban idegesítőek. De hát a legtöbb egyszerű átlagember nagyon előítéletes, Kristóf most tükröt tart a népnek.:D

triss 2011.04.28. 23:27:31

@Skanoja: nekem sem sikerült rájönni:) de nem rossz ember szerintem jó edző lehet belőle

Tanát Úr 2011.04.28. 23:27:32

@Skanoja: Nem gondolták,hogy van jelentősége.Ha pedig a kérdőív nem szolgálta volna a szerkesztés érdekeit,akkor egyszerűen nem vették volna figyelembe.
Ez egy anti-interaktív játék!

Nagyzee 2011.04.28. 23:28:19

@antonov: Hahaha, a Pókmajom a szerkesztők eszköze. Ő a főgonosz, aki a végén fog elbukni. És még csak nem is jó főgonosz szvsz. Ellenszenves, az megvan, de senkit nem tudott az ujja köré csavarni, vagy bármi, így folyamatos szerkesztői segítségre szorul, hogy ne essen ki.

répakörte 2011.04.28. 23:28:30

@*jinx*: Ezt értem, de vajon ki tartotta a búcsúbulit? Az ottani stáb?

répakörte 2011.04.28. 23:32:50

@Skanoja: Én meg nem gondoltam volna, hogy a Tibi-féle típus ennyire bejön a lánykáknak. Azt hittem, a kevésbé férfias egyedeket szeretik...
A mostani szövegek sem rosszak, de valami tényleg hiányzik kicsit belőlük. Vagy egyszerűen csak: más. Nem rossz ez sem, csak na, valami tényleg nem olyan már. - Ezért - és csakis ezért az egyért - örülök, hogy anno Morrison meghalt, és nem lett több TheDoors album, különben lehet, hogy ők is lejjebb adnak.
Fene se érti ezt... Bár, ha jobban belegondolok, biztos nem az egy zenész álma, hogy csak egy kis rétegnek tetsszen.

Britte 2011.04.28. 23:33:20

A rohadt életbe Pókmajom mekkora geciláda!:)
Most miért kellett Krisztát!!!???

*jinx* 2011.04.28. 23:34:00

Itt nagyon jól néz ki a Pók. Szerintem őt is megcsinálnák a facér férfiak ahogy bög írta. :D

www.edenhotel.co.cc/hirek/edenen-tul/szandra-kurvalkodik-a-valo-eletben-_2011-04-28

@répakörte: gondolom a ceremónia után elbúcsúztatták egy buli keretében csak azt nem vágták be

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.28. 23:34:25

Jenni a velvet interjúnál a fehér fürdőruhában... micsoda természetes póz ez! :)

triss 2011.04.28. 23:35:23

@répakörte: nekem is bejön, de a hangja plusz a külső miatt. ez a kettő együtt :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.28. 23:37:19

Jenni: "Tök jól elvoltam, vicces, hogy mindenki ennyire taktikázott, nekem fel se tűnt” – meséli.

Britte 2011.04.28. 23:37:37

@bia79: Sajnáltam hogy Levit kiejtette, de Kriszta nem akart gecizni senkivel. Nem akarom sajnáltatni őt, de annyira kis egyszerű és jólelkű lánynak jött le nekem.
Nem volt a kedvencem, de én tényleg sajnálom hogy kiesett.

répakörte 2011.04.28. 23:38:39

@triss: Nem lehet rossz, ha valakinek ezen a hangon mond estimesét! :)

répakörte 2011.04.28. 23:39:47

@*jinx*: Photoshop plusz egy jó sminkes bárkiből szép nőt csinál!

Kár, hogy nem mutatták, megnéztem volna :D

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.28. 23:44:09

Niki mit mondott? 7 hónapja nem szexelt? Talán csak nem emlékszik rá. :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.28. 23:49:35

Ez a Detti semmit se csinált, hogy benn maradjon, csak lecsapott a megüresedett helyre. Linda legalább Robinál próbálkozott.
Most már jó lenne valami érdekesebb lányokat beküldeni. Már csak Aliznak van szimpátiája nálam.

Skanoja 2011.04.28. 23:59:48

@répakörte:
Ismerek olyan együttest, aminek már 30 éve meg van a "réteg-közönsége" és szerintem az énekes szeretné a legkevésbé, hogy populárisak legyenek.:D Egyszerűen vannak olyan zenék, amiket nem mindenki érthet úgymond, mert magasabb színvonalú. És ha mindenki elkezdi hallgatni, az igenis levon az értékéből. Ez elég beképzelten és hülyén hangzik, de szerintem így van.
Egyébként Kurt Cobain halálának is ez a jó oldala. Tuti hogy 10 album után a Nirvana zenéje nem lett volna ilyen jó, Kurt meg nem lett volna ekkora legenda. Olyanok lettek volna mint a Pearl Jam.

énszóltam 2011.04.29. 00:02:37

@mosoly73:
az tényleg hatalmas volt, hogy milyen pofákat vágott a Don a kamerának mikor Niki fűzte

amúgy lehet azért nem mászik rá mert nem akarta a saját csupasz seggét főműsoridőben visszanézni, végülis érthető

répakörte 2011.04.29. 00:05:20

@Skanoja: Persze, vannak ilyenek, de úgy látszik, a quimby már nem ilyen. :( Mondjuk, ettől még szeretem, csak nem megyek koncertre, vagy legalábbis nem sokszor.
Igazad van, szerintem is levon, ha sláger lesz. Így már ketten vagyunk beképzeltek :)))

répakörte 2011.04.29. 00:07:00

@énszóltam: Kábé én is ezt próbáltam magyarázni néhány kommentelőnek, de nem tudtam meggyőzni őket. Kötik az ebet a karóhoz, állítják, hogy biztos azért nem fekszik le Nikivel, mert homoszexuális.

énszóltam 2011.04.29. 00:08:19

@Skanoja:
pont ezt akartam kérdezni, hogy ez azért kicsit sznob dumának hangzik, nem?

és akkor azt írjátok hogy a Kristóf előítéletes meg homofób, nem vagytok ti kicsit előítéletesek a tömegizléssel?:)))

répakörte 2011.04.29. 00:10:09

@Skanoja: A Nirvanaval az a baj, hogy a rock/alternatív körökben már annyira kötelező szeretni, hogy engem már ez is taszít, slágerzenekar lett ezekben a körökben. Nem azt mondom, hogy rossz zene, de a rockkocsmában, ahova jártam, szinte állandóan a dalaik mentek, és már meguntam. Ritkán még hallgatom őket, nosztalgiából. :)

répakörte 2011.04.29. 00:18:34

@énszóltam: Ha ez nekem is szól, akkor válaszolok. Nem, nem utasítok el mindent csípőből, ami tömeg. Ha elutasítanék, sok mindent nem hallgatnék, amit hallgatok. :)
De más az a zene és szöveg, ami egy bizonyos rétegnek szól, és más az, ami a közízlésnek próbál megfelelni.

Varbaro 2011.04.29. 00:20:35

na a végén mivolt az a hancúr?

répakörte 2011.04.29. 00:21:18

@énszóltam: Homofóbnak meg homofób, nem? Annyiszor pörgött már rá a témára... :)

De én nem bántom Kristófot, csak az nem tetszett, ahogy Toldit egyből elutasította. Pedig szerencsétlen semmit sem tett. Kristóf meg egyből skatulyába húzta.
Amúgy aranyos gyerek.

bög 2011.04.29. 01:03:38

@*jinx*: nekem kifejezetten bejön a Pókmajom, menyétfej ide vagy oda. Alap, hogy kéne

rafijo 2011.04.29. 01:21:50

@bög: egy menyétfejű patkány utánzat. Ha szabad ilyet írni ilyen kései órán. Amit a mai részben nagyképűsködött ez a minimum. Szánalmas, amikor valaki a szerencséjét úgy állítja be, mintha rajta múlna bármi. Ennél még az is jobb lett volna, ha a két új csaj között kisorsolják a védettséget, hogy esélyt kapjanak. Azért ennyire nyomni Pókmajmot már nagyon gáz.

rafijo 2011.04.29. 01:25:10

Egyébként Ádám szerintem is meleg. Lehet, hogy nem tetszik neki Niki annyira (baromság ,mert arra pont jó), de Katával se volt semmi. Danival viszont nem először tánciznak. A kamerák egy kicsit engem is visszatartanának, de azért takaró alatt nem olyan veszélyes. Meg nem kell dugni, de Nikit rendesen ellöki magától.

beacska 2011.04.29. 07:43:20

@rafijo: bár van új poszt, ezt még ide írom: le merem fogadni, hogy nem lesz több "buzulás" a két fiú közt. Biztos vagyok benne, hogy összevágás kérdése volt. A stáb már tudta, hogy lesz ez a szájrapuszi (azért csóknak csak az nevezné, aki még nem csókolózott) ezért az előzményekből azokat vágták be, ami ide passzolt.
Rámentek a témára no.
süti beállítások módosítása