Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Reróhogyvolt: Éden hotel - 1x26

2013. március 19. 14:00 - sixx

Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai édenkertből. A Viasat elkezdte ismételni az első évadot, mi meg előkaptuk a klasszikus hogyvoltokat, tessék kommentelni az adás alatt és után, ingyen van. 

Tegnap ketten jöttek, egyikük szélsőséges, mert világbékét akar, a másik meg a realityk történetének legkönnyebb feladatával a hóna alatt, mert bunkónak lenni nem egy nagy vasziszdasz, tán még a pápának is menne kis gyakorlás után. Nikit majdnem megdugta a tánctanár, aki ezzel elnyerte a Sógor becenevet. A T69-es programozói tuti unhatják a beköszönő szöveget, én is, ki kéne találni valamit. A kamerába oldallal beforduló modellpóz még a régi szoftverből maradhatott kóbor kód, kiirtása kínos (kanos?), kerge kontárok kíméletlenül kemény kezei kezdenek később kellemetlen kekeckedésbe.

Hajnalban nyitunk, ilyen sem volt még, Kristóf és Dani becsiccsentve nekiáll megszerezni Toldi hajgumiját is, ez előbbi a fejére egy terepszínű alsónadrágot húz álcázásképpen, asszem seggfejnek öltözött, sikerrel. Csak jelekkel kommunikálunk, döntik el a folyosón, majd a pápa beoson Toldiékhoz, és lelopja a karjáról a kibaszott hajgumit. A vágás, a zene, maga az egész jelenet nagyon vicces, komolyan. Itt a gyerekes csínyeknek mág nincs vége, a Sógort tegnap ugyanis kihajította a Pókmajom, így a mödanszié mellett alszik, ahol viszont Alíz a haját szokta festeni, fene a gusztusát.

Kristóf rátalál a csaj vörös hajfestékére, mert az csak úgy ott hever valami asztalon, és kicsit bekenik vele a Sógor haját, de nem úgy, ahogy én tenném, bazinagy sátáncsillaggal, vagy fordított kereszttel, hanem odapöttyintenek egy kis színt a kopaszodó tánctanár homloka környékére. Aztán elújságolják a kómásan fetrengő Gábornak a hőstettet és lefekszenek ők is, de nem sokáig, mert hasad a hajnal, Kristófnak pl. pöcsvillantani kell, egy ideje asszem nem volt kopasz fasz a hogyvoltban, tessék. Bezzeg Niki csak a seggét mutogatja, nem mintha nem ismerné az egész ország a testét mostanra.

A Sógort mosakodni csak beengedi Pókmajom, mi a faszom ez a fejemen, mormolja, és mossa egyre szappannal, vér vagy kecsöp tán? Nem, fiam, mondja Pókmajom, Alíz hajfestéke. A pápa és Kristóf a királynak is beszámol az éjszakai eseményekről, őt bezzeg nem merték felkelteni, mert a fejüket vette volna. Kristóf tényleg azt hiszi, a hajguminak jelentősége van, paranoia költözött a villába. A Sógor a kamerába kilátásba helyezi, hogy kihipózza a fejét a színt eltüntetendő, nem tartom rossz ötletnek, mindenképpen a kamerák előtt kellene belekezdeni, ha lehet. Bosszút is áll majd, mentolos fogkrémmel kenegeti be a testét mindenkinek, aki részt vett a kibaszásban. Nahát.

A király szerint Robi hatalmas ciki, szerintem a király vegyen magyarórákat a Kéne-e egy nick? nevű kommentelőnktől, az úgyis akkora nyelvművelőnek hiszi magát, hogy ihaj. Kritikán aluli ez az ember, mondja döbbent arccal, Kristóf csatlakozik hozzá, minősíthetetlen, gáz, borzasztó, döbbenet. Robi azt nyilatkozza, hogy nehezére esik iszonyú tuskónak lenni, de valahogy megoldja, a reggelt azzal nyitja odalent, hogy adjátok vissza a kibaszott hajgumimat, de kurva gyorsan, és hol a faszomba' van a cigim? Kibaszott hajgumi, ha erről fog szólni a nap, tökön szúrom magam. A király összefoglal: 25 éves férfi így nem viselkedik, szégyellje magát.

Az udvart egy másik ügy is foglalkoztatja, a király kénytelen ebbe is belefolyni, nehogy elkanászodjanak az alattvalók, Pókmajom, mondjad csal, milyen alapon zártad ki a Sógort, he? Az én szobám, felség azt zárok ki, akit jónak látok. A mödanszié mellet összegyűlő udvartartás képe árulkodó, az egyik heverőn a király és a pápa fekszik, Kristóf a szélén ül, mivel tudja a helyét. A másikon a két dévaj markotányosnő, Niki és Kriszta cigizik folyamatosan és alákérdez a királynak. Pókmajom szerint Niki ne szóljon bele az ő dolgaiba, ebben speciel kurvára igaza van, bár Miss szilikon csak azért kérdezte, mert büntetést fognak kapni, és fél, hogy a Sógor csudálatos hímvesszejét elveszik tőle.

Robi a kaja közben is bunkó, aki evett, az nyeljen félre, mondja, ezt spec nem értem, tén a halálát kívánja az udvarnak? A többiek sem tudnak mit kezdeni a dologgal, kiderül, hogy nem is azt mondta, hanem, aki elvette, az nyeljen félre, mármint a szájbabaszott hajgumit. Niki megdöbben Robin, Szekszárdon teljesen más volt, nem ismerek rá, más volt ő régen (szevasz, Laci!). Juan levelet hoz, egy régi pár mehet elmélyíteni kapcsolatukat, de ez még nem minden, mert egy lány meg párt választhat magának, és azzal mehet randizni. Mivel Jennifer még nem volt a falon túl, ő és a szótagolva olvasás világbajnokának is beillő Kristóf a régi pár, az új meg Pókmajom, aki GyökérRobit viszi magával. Für-dő-ru-hát-vin-ni-kell, mondja a levél.

Elintéztem, anya, megyünk nyaralni, mondja Kristóf Jennifernek, akit atyai jó tanáccsal lát el a szponzorsapkás király búcsúzóul, ha Kristóf meg akar farkalni, engedd neki, jó lesz neked is. Kristóf szeretne közelebb kerülni Jenniferhez, de csak a fődíjra koncentrál. A Sógor vesztét érzi (tényleg?) a tegnap esti kizárás fényében, illetve azért, mert Pókmajom ma GyökérRobival (GRobi?) megy szórakozni, bele kell húznom, és szorosra fonni a kapcsolat fonalát Pókmajommal - értsd: előveszem a Csudálatos Hímvesszőt, és a csaj megint az enyém lesz.

Na, a randi egy közeli kolumb partszakaszra visz, nem a francia Riviéra, de jól néz ki, különösen a parton a lábát áztató nyugdíjas kokaincsempész és családja. Kristóf szerint pont úgy néz ki az egész, mint egy tengerpart, na ja. Mennek banánozni, ami nem az önkielégítés csoportos formája a nőknél, hanem egy vízben űzhető tevékenység. Jennifer sok mindent szeret a tengerparton csinálni, de a vízbe nem akarna belemenni, mert akkor a haja vizes lesz és ez tragédia. Kristóf jól elvolt a vízben, még Pókmajmot is legyűrte, aki nem hazudtolta meg magát és a partin is villantott csöcst. GRobi felváltva hajigálta a vízbe Pókmajmot és Jennifert, ennyit az érintetlen frizuráról, ugye.

A vidámkodás végén Kristóf lebaszást kap, homok meeent aaaa haaaajuuuunkbaaaa, mondja a két csaj, rémes. GRobi szerint a randi jól sikerült, de jobb lett volna, ha nem kell bunkóznia egyre. Odahaza a király azon polemizál, mitől van az, hogy a Pókmajom meg tud szédíteni minden fiút, ennyire buták lennének? A Sógor, aki húsz centiről hallgatja az őt éppen legyökerező királyt, halkan megjegyzi, hogy ő nem buta, igaz, mondja a király, te nem vagy az. De a többiek igen. A parton Pókmajom konspirálni kezd, mert Kristóf lelép Jenniferrel valahová, az eső meg izomból rákezdi, így kénytelenek behúzódni egy parti kocsmába.

Pókmajom a következő lépést magyarázza GRobinak, oda állsz, ahová a király áll, és így megütjük a trónt. GRobi nem akarja elvágni magát mindenkinél, hát asszem erről lekéstél, mondja Pókmajom. GRobi viszont nem hülye, és még meggondolja, kivel bújik ágyba, ha képletesen is. Jennifer és Kristóf egy másik part menti létesítménybe menekül a szakadó eső elől, egy helyi muzsikust Kristóf a "muzsiká? múzsiká?" biztatással harmonikázásra bír, és táncolni kezdenek, de csak idézőjelesen, mert Jennifer iszonyú botlábú és semmi ritmusérzéke nincsen. Ettől még aranyosak, egyfajta násztánc ez, aminek dugás lesz a vége, vagy a hotelben, vagy kint. Jennifer a haja miatt aggódik állandóan, és a sminkje is elfolyt, tragédia.

A mödanszié mellett feltűnik Toldi is, azt hittem elvitték a szomszédos kokainlaborba takarítani, de nem. Niki nyíltan megmondja neki, hogy az udvar őt akarja bent látni, és nem GRobit, aki szekszárdi énjét a határon hagyta. Visszajön a különítmény, Jennifert Niki öleléssel fogadja, a Pókmajmot meg legszívesebben hasba rúgná. A király odafent beszámolót kér csatlósától, volt valami, Ser Lassúbeszédű? Nem. A király elégedetlenül cuppog, bazdmeg, te impotens vagy. Kristóf rávág a FÁJÓS KARJÁRA BAZDMEG, csak úgy, mit képzel ez? A király fel is háborodik, pallost ide azonnal, anyádat ütögessed. Jennifer meglepetéseket szerez Kristófnak, hiszen ahhoz képest még értelmes is és belső értékei vannak. Sőt, Pókmajom is normális volt, csak GRobi volt nagyon paraszt, akihez képest Nagyfaszú Pista egy Kazinczy.

Estefelé GRobi és Toldi a hajgumikról beszélget odalent, ezek a szellemi fogyatékosok azt hiszik, a hajgumi elvétele/megtartása a küldetés. Fejek csóválódnak a cigarettafüstben. Kristóf továbbra is az óvodás udvarlási módszert tartja célravezetőnek Jennifernél, és piszkálgatja folyamatosan, de az ettől nem fog rábukni a nemi szervére. Toldi és Pókmajom a mödanszié szomszédságában beszélget, a csaj GRobi és a király után neki is felajánlja magát, állj be mögém, kiejtjük a Sógort. Toldi szegény azt sem tudja, hogy hívják ezt a nőt, és mit akar tőle, de igent mond, mert nem mindegy? Pókmajom jobban futtatja magát, mint VV Béci a kiszavazása után, én kurva erős vagyok ám, mondja a srácnak, tudod-e. Szánalmas.

Az udvarhölgyek is beszélgetnek, Toldi, mint pasi nem jön be senkinek, de megbízhatónak és hűségesnek tűnik, és mivel annyira semmilyen, egy nő sem akar rábukni majd - Jennifer egyszerű kis fejében valami terv kezd körvonalazódni. Juan levelet hoz, Pókmajomnak és a Sógornak mindenki előtt el kell mondania, miafasz volt a tegnap esti kizárásos balhé. Pókmajom azzal nyit, hogy faszom, nem mondok én semmit, és kiabál hozzá. A király őszinte aggodalommal a hangjában kérdezi, hogy mitől vagy te ekkora gyökér, lányom, és mégis ki a pöcsömnek képzeled magad? Pókmajom tényleg iszonyú nagy baromként viselkedik, amikor a Sógor megkérdezi tőle, hogy a smár miatt vagy ideges, akkor flegmázik, nem ad egyenes választ, és ezért mindketten büntit kapnak: irány fel a a szoba, reggelig le sem jöhettek.

Az udvar közben Toldi és GRobi okosítását kezdi meg, Pókmajom egy rohadék, ha valamelyikőtök védettséget kap, akkor végre ki lehet hajítani innen a picsába, szóva könyörgöm, hallgassatok rám. Ha Toldinak lenne védettsége, összejöhet a dolog, de GRobi veszélyesebbnek tűnik. Pókmajom odafent masszíroztatja magát a Sógorral, és megkérdi tőle, hogy miért kellett elmesélni mindenkinek, hogy dugtál meg? A Sógor szerint ő nem mondott senkinek semmit és nem is volt közönséges - erre bejátsszák azt a kis jelenetet, amiben a túrós faszáról mesél Kristófnak, és Pókmajom hasznáról a pöcs viszonylatában. Szép volt. Pókmajom viszont továbbra is a Csudálatos Pénisz bűvkörében van, és amikor a Sógor a hátára fekszik, menten rámarkol - a képet meg elveszik hálistennek, majd a 18+-os adásban biztos benne lesz a folytatás.

A mödanszié mellett punnyadó többiek között Toldi Pókmajomról mesél, és ő is úgy látja, hogy ki kell innen tenni minél hamarabb. A király előre szól, hogy ha védettséget kaptok, Pókmajom úgy ugrik majd rátok, mint Zimány Linda a milliomos labdarúgókra, azzal meg nem tudtok elszámolni otthon, helló! Ez a nyomorult engem, és a pápát akarja kitenni! Innen! A király híresen szerény, így nem is ő mondja ki, amit mindenki tud, hanem az asszonykórusra mutat, kérdezzétek csak meg, mi lenne itt a villában nélkülünk! Olyan lenne, mint a Tv2 adásai, gyászos, szomorú és kibírhatatlanul unalmas. A végére konszenzus születik, ha valamelyik újonc védett lesz, akkor a király terveinek megfelelően cselekszik. Ezt GRobi is megerősíti, akinek a király a legszimpatikusabb szereplő.

Címkék: éden hotel
315 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maydayray 2011.04.20. 07:59:22

valaki azért világosítson fel: ha itt állandóan annyi ember érkezik, ahány kiesik, akkor ennek a szarnak mikor lesz vége?

barlangi befingó 2011.04.20. 08:02:11

tok mindegy mikor lesz vege,mert sokat lehet rohogni a musoron es meg sokkal tobbet a hogyvolton:-) koszi sixx

turósmácsik 2011.04.20. 08:03:29

Má' halálra rémültem, hogy hét órakor semmi, fél nyolckor semmi, aztán csak megjött a sixxpost(a).

Kicsit laposka volt tegnap, de majd felpörög.
Kristóf nagyon cukin tette magáévá nyüfike hátát.

taligas 2011.04.20. 08:06:57

Szerintem nem volt lapos tegnap. Eksön ugyan nem sok volt, de olyan szánalmasan hülye volt mindenki, hogy alig bírtam visszafogni a röhögést, hogy a család többi tagját hagyjam aludni!:)
Na de amit ez a pókmajom művel.... tiszteletlenségnek tartja, hogy a sógor kitálalt a srácoknak...ugyan milyen alapon? hiszen amikor bejött, a 2. mondata az volt, hogy már 19 évesen kúrva voltam külföldön. Akkor most meg mire ez a hajdenagy szemérem????? Ha ezt a "szakmát" választotta, akkor ne húzza a száját, ha leribancozzák! Szerintem!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.20. 08:07:03

Kövezzetek meg de szerintem tök aranyos ahogy Kristóf meg Jennifer szarakodnak. Óvodásnak óvodás de akkor is aranyos. Lehet hogy csak azért mert túl régóta élek kapcsolatban és az én hajamat már nem húzgálja senki puszta tetszésből :-(

Őszintén most már kíváncsi lennék Krisztián farkára/teljesítményére. Mi a fenét tud(hat) amitől ezek mind elvesztik az eszüket?

Pókmajom meg kenje a hajára a tiszteletét. Vegytiszta féltékenység ez kérem, nem több.

harCI BAnyulka 2011.04.20. 08:10:20

Ez a Kristóf nagyon cuki srác! A hajgumilopó akción sírva röhögtem, a tengerparton is aranyos volt, Jennivel teljesen egymáshoz illenek.
Amúgy szerintem csak kellene még az agyába vagy 2G memória, meg frissíteni kell a szoftvert, és kész!

turósmácsik 2011.04.20. 08:21:01

Végül is kellenek az ilyen egyszerűen gondolkodó, érzelmes fiúkák is a palettára. Jennykéhez azért Kristóf kicsit sok. (Ezzel nem Kristófot emeltem meg.)

Én sajnálom Szandrát. Egy fiatal, a kelleténél többet látott-élt lány. Sérült egóval, beteg környezetű gyerekkorral. És még sokáig fogják rugdosni, vagy fogja magát rugdostatni.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.20. 08:25:58

@turósmácsik: egyetértek Szandrával kapcsolatban de én nem sajnálom. Sose tetszett ha egy totál lelkibeteg nő úgy próbálja beállítani magát, hogy ő a legmenőbb és a legerősebb kerek e vidéken. A lufi úgyis kipukkadt. Jelen esetben egy álló szerszám pukkasztotta ki. :D

Girardelli 2011.04.20. 08:27:52

@Benyeszke: Hány éves a srác, 25? És nem gyengén kopaszodik. Ez a genetikai háttér mellett igen magas tesztoszteron hormonszintre utal, amire a csajok nagyon érzékenyen reagálnak, kiszagolják vagy mi. És ne felejtsd el, hogy olyan csajokról beszélünk, akik már hetek óta maximum saját kezükkel a WC-n elégítik ki magukat (ha egyáltalán, mivel az ágyban soha nincsenek egyedül, a zuhany alatt veszi őket a kamera, máshol meg hol vannak magukban?). És egy a külsőségek ellenére leginkább egy börtönéletre hajazó környezetben. Szóval ilyenkor azért befigyel a hormonszint, főleg a ciklus középidejétől fogva, és pl. Niki nem úgy néz ki, mint aki péniszmegvonással ütötte agyon a polgári rendes életét Éden-időszak előtt.

turósmácsik 2011.04.20. 08:28:35

Még nem elég tudatos és bölcs ahhoz, hogy ezt felismerje önmagáról.

horee6 2011.04.20. 08:28:43

Ez a hajgumis mission valami fergeteges volt. Emlékszik valaki, ki volt az agytröszt, aki először kitalálta az egészet?
Toldi = Láthatatlan Ember, hétvégén fix a repülőút.
Az ilyen Korleóne-féle arcoknak, akik megmondják nekem, mit akarok tenni, hogy mindenkinek jó legyen, irl egyenként verném ki a fogait. Egyre jobban irritál a tag.
Elhiszem, hogy sokaknak tetszik a Kristóf-Dzseni vacakolás, egyszerűen szürreális. Kb 15 évesen volt az a szint, hogy belerúgtunk abba aki tetszett, meg a haját húztuk. Priceless.
Gábor hová tűnt? Háromnapos gyász megy Levi kiesése miatt?

felmary 2011.04.20. 08:29:51

Nekem az elején Szandra még szimpatikus volt - mert legalább valaki szembe mert szállni a 25 éves "brókerrel", és kiejtette azt a borzalmas Katát. De ez a hiszti... Jó, mondjuk én is elvárnám, hogy ne kefélgessen mással is a párom, de ha meg így van, akkor illene emelt fővel viselni a szitut, nem pedig újra megkeféltetni magam, amikor végre megint egy szobába kerülünk...

Thorwald 2011.04.20. 08:31:07

Az elejen a hajgumilopos kommando az kesz volt:D Kristof jo gyerek. Egyszeru, mint a faék, de legalabb lelkes meg normalis.
Sixx: A Kristofos, kiraly fajos kezet megutogeto reszen besirtam! Kurvajo volt:D
Ez a Szandra ez fuj basszus. Ez tenyleg semmi masra sem megy, csak, hogy mindenkinek rossz legyen. Ez a celja? Biztosan "veletlenul" volt 3 egymas utani heten fiutobblet... huzzak a halaszthatatlant, mint a retestesztat.
Mondjuk ha kimegy kivancsi leszek milyen konfliktust krealnak... meg hogy lesznek ezek egyre kevesebben???

Solid214 2011.04.20. 08:31:29

Póknak (sajnos) annyi. Ebben a körben még marad, mert kevesebben vannak a lányok, de a következőben menni fog. Ez a tyúkmellű álbunkó Robi gyerek ki fogja ejteni, szvsz. Kár érte, mert ő legalább csinál valamit, bár a saját jelentőségét a játékban abszolút nem látja reálisan.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.20. 08:34:39

@Scavolas: hú micsoda tudományos magyarázat! :D Amúgy abszolút igazad van, csak azért az ember nem állat, tehát még ha a éppen peteérése van akkó sem kell ráugrani minden alkalommal a tesztoszteron túltengéses Csudálatos Péniszre.
Amúgy tényleg van a csávóban valami elemi férfiasság még így a tévén keresztül is. De persze az én szívem már foglalt.

Jut eszembe kösz a képet sixx! :D

felmary 2011.04.20. 08:34:43

De abban Szandrának még igaza volt, hogy amikor kiejtette Katát, sikerült megingatnia a király egyeduralmát, csak a szerkesztők visszaküldték Danit, úgyhogy a bróker most megint erős. Ez valahol azért nem volt fair vele szemben.
De szerintem is menni fog.

Répatorta 2011.04.20. 08:34:57

Sixx, pihend ki magad, mert tele van szomszéd betűs elütéssel a szöveg ;)

Jó volt a tegnapi nap, lehetett röhögni rajta. Évelődő szerelmes pár, féltékeny Tiszteletes, BunkoRobi és kisiskolás csínytevések. Tiszta retro feling :)

Thorwald 2011.04.20. 08:35:47

Miota van a pokmajom a jatekban? ez lesz a 4. parvalasztoja ha minden igaz?
A maximum akit maga mellett tudhat az a Jolly Joker Aliz. A Krisztian meg immunis lett ra, mert ott van Niki, akit meg akar tocskolni...

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.20. 08:37:13

@Répatorta: jaja, ez a hét engem tényleg egy általános iskolás osztálykirándulásra emlékeztet, annyi különbséggel hogy nekik nem titokban kell piálni.

horee6 2011.04.20. 08:37:42

@felmary: valószínű megzavarta, hogy az aktus után nem kapott egy 5000-est, aszitte már automatikus a lelki kötődés

Thorwald 2011.04.20. 08:38:15

@felmary: Danit azert kuldtek vissza, hogy ne essen ki a csaj. Siman kiesett volna, ha nem trukkozik meg a dolgot a szerkesztok. (1 lany mindenkeppen jott, ot kiejtettek a Kolumbiai kricsmiben, ha meg egy lany jott volna, akkor tutira hello... mondjuk egy tokismeretlen gyereket is bekuldhettek volna...)

Girardelli 2011.04.20. 08:45:08

@Benyeszke: nem értem, ha nem mellébeszélés és főleg valami zöldség, akkor már "tudományos"? Másrészt, szerintem amikor a hormonokról van szó, akkor igenis állat az ember is, max. képes valamennyire kontrollálni a dolgot. De a tudatalattit, a viselkedést alapvetően meghatározza. Itt kell még annyit hozzátennem, hogy --sajnos-- olyan sok huszonéves csaj szedi a fogamzásgátló tablettákat, hogy természetes hormonok által irányított ciklusról és ennek köszönhetően alakuló hangulatról, libidóról nem igazán lehet szó. Hormonális robotcsajok leginkább. (Kíváncsi lennék, konkrétan mi a helyzet a hotelben lévőkre nézve, pl. Pókmajom tuti szedi, hiszen még csak gumit sem húztak Sógor szerszámára -- ami a srácra nézve elég szomorú).
Azért mindenféle személyeskedés nélkül én kíváncsi lennék rá, hogy a kommentelő lányok-asszonyok, pláne, ha momentán facéran mentek volna be, miként gyűrnék le magukban a fel-felbukkanó hormonszintet?

felmary 2011.04.20. 08:47:08

@thorwald: Ha tökismeretlent küldtek volna be, akkor még mindig ott az esély, hogy a király nem tudja maga mögé állítani. Danival viszont nyilván nem ez volt a helyzet. Dani beküldése -teljesen mindegy, hogy így Pm 1 héttel tovább húzta - mindenképpen a király malmára hajtotta a vizet - ui. legrosszabb esetben is annyi történhetett volna, hogy Dani v. Kristóf ment volna haza, így 1 feltétlen hívője mindenképpen maradt volna (persze így, hogy Levi ment, a király dupla haszonnal zárta a mérleget).
Ezért mondtam, hogy Dani beküldése csak akkor lett volna jó poén, ha az lett volna a küldetése, hogy Nikit állítsa maga mögé. Egyébként így csak kinyílvánították a szerkesztők, hogy azt akarják, hogy Ádám nyerje meg a játékot.

turósmácsik 2011.04.20. 08:48:30

@Scavolas: Szerintem az a tudat legyűri a hormonszintet, hogy pár ezer ember látja -közte a rokonság is, meg a szülő is- az orgazmust.
Valószínűleg a többiek is így működnek bent.

Lacka929 2011.04.20. 08:49:03

Hát sixx, ezt elbasztad: kihagytad a Toldi = Tódi relációt (lásd a Gumimacik csökkent értelmű szörnyét)... De még pótolhatod.

beacska 2011.04.20. 08:50:21

@Scavolas: én feltehetőleg sehogy. Bár volt olyan korszakom, amikor hónapokig nem volt "emberem", de akkor sem volt mondható, hogy az első adandó alkalomra vetődtem. De pl. az ilyen Dani-félék nehéz helyzetbe hoznának...

beacska 2011.04.20. 08:51:13

@Λατζκα: :DDD igen, volt itt már Gyagyás Tódi beírás :DD

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.20. 08:52:22

@Scavolas: jaj csak vicceltem, ezért volt mögötte egy orbitális szmájli. Utána pedig azt is írtam, hogy igazad van.
De hogy kiengeszteljelek elmondom, hogy nekem bizonyos időközönként (ritkábban mint az átlag) szokott ilyen hormonális rohamom lenni, de azt nem tudom megmondani mit csinálnék egy olyan mesterséges környezetben mint a hotel, főleg facéran. Ez szerintem azért nagyban függ az egyén alapvető szexuális természetétől, a hotelbe meg nyilván nem apácákat válogattak be.

Az, hogy Pókmajom meg a tánctanár nem húztak gumit távolról sem jelenti azt (sajnos) hogy a csaj bármi egyéb módon védekezik. És ez nagyon szomorú. Hiába támogatja a LifeStyles.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.20. 08:54:45

@turósmácsik: ja amúgy szerintem is így van, de simán előfordulhat hogy valaki annyira ösztönlény, hogy nem bír uralkodni magán, ugye pont azért választották ezeket a játékosokat mert náluk erre sokkal nagyobb az esély.

beacska 2011.04.20. 08:55:46

@Benyeszke: igen, ezen gondolkodtam én is: vajon a LifeStyles csak verbálisan támogatja a műsort, vagy minden fiókba raktak is 10-10 gumit. Remélem, ez utóbbi.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.20. 08:59:19

@beacska: biztos, hogy kaptak mert egy ilyen műsor nem teheti meg hogy nem biztosít ilyen jellegű dolgokat. De én szinte biztos vagyok benne hogy nem használják/használnák ha arra kerülne a sor. Mert úgy tűnik manapság nem menő védekezni, mert minek az.

beacska 2011.04.20. 09:04:03

@Benyeszke: képzeld: én megkérdeztem a 16 éves fiamat, milyen felvilágosítást kaptak az iskolában (gimnázium) az AIDSről. SEMMILYET!!! én teljesen ledöbbentem. Mondták nekik, hogy van, és hogy gyorsan terjed, meg "halálos" és kész...És a parlamentben azon veszekednek, milyen közhasznú munkát írjanak nekik elő!!! A megelőzés meg smafu??? (fejcsóva)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.20. 09:07:32

@beacska: ja persze, nálunk is annak idején beküldtek egy védőnőt aki elvörösödött ha szóba került a szex és tíz perc után - mivel nem tudott vagy nem volt képes - válaszolni a kérdésekre inkább kiment a teremből. Nem értem miért nem lehet normális felvilágosítás az iskolában.

Amúgy ennél jobban csak az dühít ha felnőtt(nek mondott) emberek pontosan tisztában vannak a védekezés fontosságával és mikéntjével de nagy ívben leszarják.

Ainult Mina 2011.04.20. 09:09:29

1. kik az a VV Béci meg ilyenek? Ők mikor jöttek a hotelba?
2. Ádám szájából reggel kifolyt az étel.
3. Miért volt rajta sapka az asztalnál? Fázik a feje? Fél, hogy esni fog az eső? Vagy ez a koronája?

turósmácsik 2011.04.20. 09:09:30

@Benyeszke: pl. egy Daninál? Hát kevéssé valószínű. Vagy egy számító Ádámnál? Egy nyivákoló Jennykénél? Stb. Ők nem robbannak be, pedig a műsorkészítők tettek érte: nagyon távoli luxus környezet, állandó meztelenség és érintések, alkalmankénti lerészegedések, összezárt fiatalok.
Egy balatoni parti bokorsoron egy júliusi szombat éjszakán többen párzanak, mint ebben a sóban eddig. Legtöbbüknél erős a belső kontroll.

Stuntman_Mike 2011.04.20. 09:10:59

Pistát vissza az Édenbe! :)

beacska 2011.04.20. 09:11:04

@Benyeszke: mondjuk csak egy magyarázatot tudok elképzelni: kötelező AIDS vizsgálaton estek át, így feltételezik, hogy a másik sem lenne itt, ha nem lett volna negatív. És a csajok szedik mellé a bogyókat. Mást nem.

Girardelli 2011.04.20. 09:11:14

@beacska: mit értesz "verbális" támogatás alatt? Súlyos milliókba van az a LifeStyles gyártó-forgalmazónak szerintem. Ahhoz képest az éjjeliszekrényenként bekészített 10-10 db koton nem veti hátra őket, arra mérget vehetsz.

beacska 2011.04.20. 09:14:25

@Scavolas: nnna, erre gondoltam: hogy már akkor is támogató volt-e, vagy csak az adásra vették fel a húzós reklámidőbe. A verbális a bemondott márkanévre vonatkozott volna.

Girardelli 2011.04.20. 09:14:27

@turósmácsik: Börtönkajába szoktak "étvágycsillapítót" adagolni, lehet, hogy itt is használnak valamit.

_Candy_ 2011.04.20. 09:14:38

Figyeljetek, az tényleg volt ugye, hogy a Királynak kiesett a kaja a szájából a reggeli közben? Nyugtassatok meg, hogy nem csak én láttam!

Tiko 2011.04.20. 09:15:32

Jennike a tengerparton: nem akartam beleesni mert a hajam így meg úgy..

nokomment. hülye picsa. Kristófka mellé való.

beacska 2011.04.20. 09:15:47

@_Candy_: :DDD igen volt. Már tegnap este a "közvetítésembe" is beleírtam...:)))

Honeyy 2011.04.20. 09:17:39

@Scavolas: mint a brómos tea a katonaságnál? :-) Én mindig azt hittem, h az csak urban legend.

Kabarészínész 2011.04.20. 09:19:31

Az NEM ISMEREK RÁD, MÁS VOLTÁL RÉGEN.
bazé, Tankcsapdát csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.20. 09:19:48

@beacska: én meg csak azt tudom elképzelni, hogy "majd kihúzom". Ilyen szempontból (lehet hogy nem jól teszem) semmi jót nem nézek ki a játékosokból.

@turósmácsik: persze, nem mindenkire igaz ez, de van akire igen. Lehet, hogy a kiválasztó piszológus félrehitte amikor vizsgálta a személyiségüket, azt hitte Daniról meg Ádámról is hogy szexállatok :D

bohumil stejskal 2011.04.20. 09:21:03

hát a 2. hajgumi megszerzése kurva nagy kommandós akció volt, megkönnyeztem.

"zseniális terv volt, összmunka" - a félbemaradt fociedző ismét random funkcióval szerkeszti az összetett szavakat, sebaj, legalább próbálkozik.
aztán a következő nagy projekt: "ELDUGJUK!" - előttem a kép, amikor brúszvilisz faterja a ponyvaregényben évekig a seggében rejtegette az óráját.

a szent dániel meg olyan, mint egy igazi vízvezeték szerelő szaki, mindig kilóg a segge (bizonyos kultúrákban ez a szakmunkások profizmusának biztos jele, tuti ha eldugulna a lefolyó a fürdőszobában, 10 perc alatt kicserélné a szifont és a maradék időben még a csőgörénnyel is átpörgetné az összes budit anélkül, hogy egy csepp fos is felfröccsenne a meszelt plafonra!)

kókemény (mint pákó), amikor jelentenek a királynak reggel a remek éjjeli akcióról, de őfensége nem díjazza eléggé az erőfeszítésüket, csak fájdalmas arccal réved a messzeségbe, gondoktól redőzött homlokán gyöngyözik már a felismerés: "LEHET, HOGY A SÉRÜLÉSEMRE KELLETT VOLNA EGY KIS BABAHINTŐPOR AZ ÉJJEL?! még a végén elveszítem az egyik végtagomat...és akkor hogy fogom megtartani a királyi jogart?!"

"mekkora ciki az ember" - mondják gyökérrobira a kis erkölcscsőszök, az ORTT biztos lecsap eme képzett szalai annamária-követőkre.
"azok a káromkodások..." - mondá a don, a svájci bentlakásos leányiskolában nevelkedett királynak nem szimpatikus, míg focistakristóf szerint trágár meg proli. nagy szavak ezek egy ilyen kis buzi szájából, én mondom... :)

niki, amikor az esti kurvulásról faggatják: "ez játék" (persze előtte könyékig benne volt egy táncedző a pinapolipban) hiányzik neki a fasz, mint izaurának egy olyan nap, amikor nem kell hányást felmosnia... :D

a toldigyerek még nem is szerepelt az első fél órában, csak álmában, miközben ellopták a hajgumiját. nagy epizodista, igazi üde színfolt a csapatban, ő az iglu mögött a sárga hó.
(egyébként amennyire szétcsapták magukat az esti partyn, az álló faszukról lelophatták volna a kotont, azt sem vették volna észre...) :D

lassúnyelvű ismét alig bírt felolvasni egy 3 soros levelet, a testnevelési főiskolán kötelezővé tenném az olvasást mint gyakorlati tantárgyat. (lehet, hogy ott nincs könyvtár?)
a csávó egyszerűen nem tud mondatokat olvasni, csak szavakat, azt is csak szótagolva. rokoni szálakat vélek felfedezni sólyom lászlóval, csak ő egy másik évfolyamon csinálta meg a kommunikáció szakot. :)
labdarugótréner kristóffal az lenne az igazi kibaszás, ha fel kéne írnia a táblára 100x, hogy DISZLEXIA - és aztán fel is kéne olvasnia. Tuti az uccsónál is belehibázna... :)
kristóf: "válasszuk ki dzsenifert, mer ő még nem volt kinn sose" - nafaszom, arra van esze, hogy a saját csaját nyomja ki a bícsre, biztos nem tűnt fel a többieknek egész addig, amíg azt nem mondta, hogy "na megcsináltam, anya?!"

amúgy szent dániel is pályázhat a lassúnyelvűek világszövetségének főtitkári címére, nem gyengén akad a nyelve, miközben nyilatkozik. ha tudna angolul, még akár szinkrontolmács is lehetne a forma 1 közvetítésekor, az RTL klub tíz körömmel kapna egy ilyen zseni után, nem ő lenne az első ehhez hasonló balfék a csatornán... :D

zseniális beszélgetés a duplarandin:
kristóf: ez azér most olyan igazi tengerpart ám, nem?!
robi: talán mert ez a tengerpart, nem?
szegény focistát lecinkelte, mint a szart. kell ez az ember a csapatba!!! :D
hát igen kristófka, a megyekettes csapatok nem nagyon mennek tengerentúli bemutatómérkőzésekre, ott már az is nagy szám, ha a tiszapartra sikerül valakinek eljutni...

még egy pompás eszmefuttatás:
dzsenifer: nem nagyon szerettem volna, hogy vizes legyen a hajam - BAZMEG, A STRANDON?! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
kristóf: nagyon jó érzés volt beleesni a vízbe - parasztgyerek életében először lát vízpartot, eddig csak a gémeskútnál fürdött meg a lajtoskocsinál :D

kristóf: "ez a környezet az olyan, hogy valakivel meg kell élni az élményt!" BÁZZZEG, EZ EGY FILOZÓFUS!
a műsor után jelölik az irodalmi Nobel-díjra, jövőre már irodalmi érettségi tétel lesz kristófunk munkássága... :)

ja, epic: a bícsen hátul a kolumb mucsácsó csavarja a narancsokat, már csak terence hill hiányzik, aki 5 centben fogad vele, hogy többet meg tud inni, mint amennyit ki tud csavarni. de sajnos nem jön, viszont legalább az eső elered, ezzel veszélyeztetve a genetikailag módosított valagú konzumribanc sminkjét. szerencsétlen muksók a pultnál úgy figyelték a kristóf akadémiai székfoglalót meghazudtoló monológját, mintha értenének magyarul - mondjuk 10 pezóért én is így tennék, ha már egyszer zuhog az eső és nincs más dolgom.

aztán meg "szenyor, muzsikát?" jóhogynem húzdrá, cigány!!! a "salsa" közben (hahaha) annyi ritmusérzékük sem volt, mint egy süket lamantinnak.

és csalódtam a hippigyerekben, mer kólát ivott, miközben a cipőboltos bimbókutató vetített neki. alap, hogy ezért haza kell mennie, egy igazi fesztiválos igyon vizezett kőbányait!

kristóf dzseniferről: "folyamatosan nyílnak meg olyan személyiségi részei, amiket én nem is gondoltam volna" - aszittem ezt már nem nagyon lehet űberelni, de ekkor benyögte robiról, hogy "istván hozzá egy kazinczy" :D
aztán dzsenifer úgy nyafog megin valamin, mint szűzlány az első lovas análszex előtt, szívlapáttal csapnám agyon ezt az affektáló hülye picsát.

pókmajom hippitoldinak: "nem tom tudod-e, de itt én vagyok az egyik legokosabb és legerősebb!" :D
kösz, hogy elmondtad, de ezt már eddig is sejtettük, és most menj hátra szépen a ketrecedbe az ajándék banánoddal, kis majom. nagy jövőt nem jósolok a hippigyereknek, esetleg még jó lesz drogfutárnak, de csak miután a maradék egy hónapban segít izaurának és juannak/josénak takarítani a hányást meg koktélt keverni a bennmaradó akadémikusoknak. :)

ja, a király szívmasszázst alkalmaz a nagy kék buzigolyón, miközben a gyengeség jelét mutatja: "a krisztiánt sajnálnám, ha haza kéne mennie" - oh, ne! egy király sose sajnálkozzon az alattvalók előtt, mert abból puccs lesz!

krisztián pókmajomnak faszverés közben: "ne legyél köcsög!" :)
csávó ért a nők nyelvén, minden anya ilyet szeretne a lánya mellé, tuti megugrik a tánciskola forgalma, ha visszatérsz hazánkba, meglásd... :)

amúgy a király karján a fásli mindig máshol van, biztos kurvára fájhat neki. igazi kemény gyerek ez a gülüszemű macsó félisten.
majd beindul a konspiráció: "álljatok be mögém!" :D
alatta ismét keresztapa zene, én már rég hűséget fogadtam volna, de ezek a konok gecik nem adják könnyen a seggüket. de titokban már azt nyilatkozza a gyökérrobi, hogy szeretne javítani nála? talán bízik benne, hogy kinn a nagybetűs életben majd ez a tőzsdecápa brókerzseni valahogy segít elhelyezkedni a vállalkozó igazolványával?! áhhh, csalódtam benned, te szekszárdi, teeeee.... lucskosra zokogtam ismét a párnámat, nem tom, mi sül ki ebből, de ITT MA DRÁMA LESZ!!! :)

Tiko 2011.04.20. 09:26:10

@bohumil stejskal: nagyon tetszett az irományod:) ehhez toldanék:

"a szent dániel meg olyan, mint egy igazi vízvezeték szerelő szaki, mindig kilóg a segge (bizonyos kultúrákban ez a szakmunkások profizmusának biztos jele, tuti ha eldugulna a lefolyó a fürdőszobában, 10 perc alatt kicserélné a szifont és a maradék időben még a csőgörénnyel is átpörgetné az összes budit anélkül, hogy egy csepp fos is felfröccsenne a meszelt plafonra!)"

Tőlünk nyugatra ezt melós dekoltázsnak nevezik:D

Girardelli 2011.04.20. 09:27:40

@_Candy_: Ja, így esett, hogy kiesett. Amúgy hogy mekkora tuskók a szereplők, abból is elég rendesen lejön, hogy mennyire paraszt módon esznek.

dimitrij 2011.04.20. 09:29:44

a Nikin lévő csodás seggaggancs még fel sem tűnt eddig... rutyvadt egy picsa. :)

szethi 2011.04.20. 09:36:58

@_Candy_: Nem vagy vakon, tényleg elhagyta egy fél disznó a száját, amit ő maga is észrevett, mert azonnal belepillantott a kamerába, olyan bassz, most mindenki látta mekkora sumó vagyok nézéssel.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.20. 09:40:59

@_Candy_: de a lényeg, hogy azonnal észrevette és visszatette ami kiesett így semmi nem veszett kárba.

_Candy_ 2011.04.20. 09:44:14

@szethi: igen, az a nézés, az óriási volt. A szerkesztők meg láthatóan nem mernek ujjat húzni a Királlyal, hiszen azonnal kamerát váltottak.
@Benyeszke: ilyen ínséges időkben, hallod... A Király mutasson példát!

zsj 2011.04.20. 09:46:24

@bohumil stejskal: a "húzd rá cigány" megvolt... vagy csak én hallottam?

szethi 2011.04.20. 09:50:17

@Scavolas: ühüm, csak sixx-et játszom, de hogy megkülönböztessem magam, én nem elütök, hanem kihagyok betűket. :-)))))

szethi 2011.04.20. 09:53:01

@Scavolas: ühüm, csak sixx-et jáccok, de megkülönböztetésbő nem elütök, hanem kihagyok betűket.:-)))

szethi 2011.04.20. 09:54:04

ezt a szart! Előbb nem láccik többszöri frissítésre sem, aztán meg kéccer.

Girardelli 2011.04.20. 09:54:21

@_Candy_: ez is tömegmanipuláció, egy kívánatos személyiségkép kialakítása és visszatérő megerősítése, a "valóság" showbusiness a tömegmanipiláció csúcspéldája.

reservoir 2011.04.20. 09:58:11

Pókmajom úgy beszél Robival, mintha biztosra tudná, hogy védettséget kap. Ezért álljon Ádám mellé. Fura.

Hana30 2011.04.20. 10:03:59

Én nagyon elgondolkodnék a Niki helyében. Nem igazán örülnék neki, ismervén Pókmajom előéletét, hogy ha kedves Sógorka az én legszentebbik részemet célozná meg.Tudván azt, hogy 1. Pókmajom milyen életet élt korábban, 2. nem védekeztek. Legalábbis én semmiféle gumifelhúzós jelenetre nem emlékszem.

Más.
Ez a Jenny egy igazi hülye nyafka : ahelyett, hogy örült volna, hogy hol vannak, egyfolytában a szemfestékével meg a hajával volt elfoglalva. Jesszus! Szívlapátot neki! Innen látszik, mennyire buta szegény.

dimitrij 2011.04.20. 10:04:45

a Vettel meg fel sem tűnt ebben a részben... gyászolja még a spanját, vagy mi? :)

chilii · http://chilii.blog.hu 2011.04.20. 10:05:05

Egész nap Pókmajom kiejtésén konspiráltak, nem kellett volna szólni nekik, hogy a héten is fiú fog kiesni???

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.20. 10:09:35

@dimitrij: lehet, hogy rosszul sikerült a reggeli bomba és ágynak esett :D

@Hana30: Niki legszentebbik részét általában olyankor célozza a Sógor amikor a csaj assetuggyahóvan, tehát akkor nem hiszem, hogy tud gondolkodni azon, hogy a csávó korábban máshol/másban tevékenykedett.
Jennynek valóban szívlapát, a vinnyogás kibírhatatlan.

Girardelli 2011.04.20. 10:11:30

@Hana30: mondjuk ez a Sógor előélete miatt is kellene izgassa Nikit, arról nem is beszélve, hogy oda-vissza fennáll a kérdés. Tudom, ciki meg talán elcsépelt, de nagyon igaz az aszlogen, hogy amikor dugsz valakivel, akkor az összes előző partnerével is nemi kapcsolatba kerülsz...

Girardelli 2011.04.20. 10:13:42

@Benyeszke: Jennikének szerintem nem szívlapát, hanem kristóf-faszkorbács, ami hiányzik, csak még tudatalattiba szorítja, de majd csak feltör onnan és akkor lesz csak vinnyogás (másfajta, ami ellen szvsz nem lesz akkora kifogásotok!)...

dimitrij 2011.04.20. 10:14:20

@Benyeszke: nem biztos, hogy rossznak éli meg...

- milyen a víz?
- fasza...
- akkor seggest ugrok!

:)

Hana30 2011.04.20. 10:14:28

@Benyeszke: Biztos azért lepődött meg azon, hogy egy strandon vizes lett a haja, mert a plázákban nem kell szembesülni efféle kihívásokkal!

seriesto 2011.04.20. 10:16:25

Csak én röhögtem magam könnyesre, mikor a reggelinél a Király szájából kizúdult a lakoma beszéd közben?:D Most visszanéztem, a 14:04-nél. És után bambán belenéz a kamerába, zseniális.

Hana30 2011.04.20. 10:16:33

@Scavolas: Ha ez javítana Jenny hangszíntjén és hanglejtésein és ettől Kristófnak is jobban menne az olvasás, esküszöm, még koccintanék is a tisztletükre, hogy végre ágyba bújtak.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.20. 10:17:36

@dimitrij: :DDD

@Scavolas: remélem annak a vinnyogásnak a frekvenciája is más lesz, mert ettől már néha megfájdul a fejem

alfred_ 2011.04.20. 10:30:55

Azért, mert a kamera nem mutatta, miért gondoljátok, hogy nem húztak gumit? Krisztián szerszámát sem mutatták, nem hogy a gumi felhúzását. Sőt továbbmegyek, miért vagytok benne annyira biztosak, hogy megdugta Szandrát? Amit láttunk, az alapján ezt nem jelenthetjük ki, egyik adásban, még a 18+ -ban sem volt ilyen jelenet.

alfred_ 2011.04.20. 10:32:20

Sőt Nikinél sem tudhatjuk, hogy valóban a bugyijába nyúlt-e, ezt sem mutatták...

Zafír333 2011.04.20. 10:34:11

@turósmácsik: Igazat szóltál! Szandrát ( sajnos) eddig én sem így láttam!

hemü 2011.04.20. 10:36:28

Pm olyan amilyen, de a héten eddig folyamatosan azon dolgozott hogy magamögé állítson valakit, - ezért lassan senki sem áll majd mögé / mivan ha ez tudatos - viszont sikerrel járhat mert a újaknak a másik négyből kell szerencsét próbálni. akinek meg nem jut más a végén úgy is mögé(Pm)áll. a következő hét meg messze van addigra majdcsak fog vkit/vmit :-)

Zafír333 2011.04.20. 10:36:42

@maydayray: Találó kérdés! Ezen már én is nagyokat röhögtem! Elgondolkodtató...

naveed 2011.04.20. 10:44:54

@seriesto: Már az hittem ez csak nekem tűnt fel. :)))

Robi86 2011.04.20. 10:46:09

Szerintem Kristóf és Jennifer nagyon aranyosak voltak ! Én nyomon követem minden nap az írásaidat sixx nagyon tetszenek de olyan idegesítő néhány ember :S

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.20. 10:49:06

@Robi86: mármint játékos vagy kommentelő? :D

nyílegyenes labirintus 2011.04.20. 10:52:12

A zjutott a zeszembe, hogy ennek a szerencsélen Tódinak, annyi esélye van az életben maradásra, mint lufiárusnak nyílzáporban. Lényegében semmi beleszólása nincs a saját helyzetére. Bármit csinál, szopóág. Kazinczy Bunkó Róbert védettsége vagy nem védettsége dönt majd sorsáról? Vagy ő is védett lesz és két régi kandúr megy?

Felagund 2011.04.20. 10:52:45

Sixx, a Trónokharcás utalásért külön pirospont! :D :D

dolna1978 2011.04.20. 10:53:15

Sziasztok!

A tegnap estém visítva röhögősre sikeredett hála az ÉH leles kis csapatának. Csipáztam Kristóf és A Pápa akcióját, bár szíesebb lett volna azt hisezm Levivel. :)

Azt Ti is megfigyeltétek, hogy Pókmajom a Krisztiánt a Tódival akarja kiejteni, viszont Róberttel mindig a Doról beszél? eheheheh.. kishamis:)

Bevallom nkem rohadtl bejön amikor Ádám Nikivel szemétkedik. Azok a beszólások, annyit tudok rajtuk röhögni, a Niki meg fel sem veszi, el sem jut az agyáig, hogy porrá alázzák.

Kristófot kezdem sajnálni, mert ok, hogy bejön neki Dzsenka, de könyörgöm.. szex közben meg nekiáll nyafogni, hogy: - Júúúúj, te hülye, a ruhááááááááám, meztelen vagyok... és ááááá a hajaaaam... összekócolod.. és a nyáladtól odalett a szájényem is. (Hátb...+).... idióta.

GRX 2011.04.20. 10:54:00

Azért ismerjük el, hogy a legnagyobb arc tegnap a helyi prímás volt, akihez képest az eredeti Buena Vista felállás akár vegasi szuperprodukciónak is elmenne. A harmónikájából például valami egészen elképesztő zörejek törtek fel. Mindehhez Lassúbeszéd Kapitány és Nyafika botladozása az eresz alatt...priceless.

dolna1978 2011.04.20. 10:55:20

@nyílegyenes labirintus:
szerintem úgy, mint a múltkor, amikor Gábor bejött.. 2 ceremónia lesz, az elsőből kimarad.. aztán lesz egy, amiben védett lesz.

(bár ez így túl sablonos lenne.)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.20. 10:56:57

@nyílegyenes labirintus: te sima egyenes labirintus vagy, vagy egy teljesen új?

Szerintem ez a szegény Tódi csak statiszta, így is úgy is megy.

nyílegyenes labirintus 2011.04.20. 11:05:40

@Benyeszke: Én vagyok, a "sima vagyok" csak szerintem Sixx tegnap kirakott, mert Everton szurkolói rigmusokat énekeltem és nem a YNWA-t... :)
Sixx, köpködöm a MU-t(köpés) ha kell csak engedj vissza,kérlek. :)

RedHotTears 2011.04.20. 11:09:50

@hemü: Pm-ről már lemondtam, nagy szerkesztői segítség kellene ahhoz, hogy a jövő hétnél tovább maradjon. Krisztiánnal teljesen melléfogott, azt hitte stabil páros lehetnek, de a táncosfarkút csak a dugás érdekli, nem is próbál előre gondolkodni. Még talán megtöcsköli Nikit, ha van rá idő és alkalom, de az ettől nem fogja otthagyni a biztos pozícióját a király mellett.
Még abban van egy kis reményem, hogy GRobi nem áll majd be a király bólogatójancsikái közé a geciakció lejárta után sem. Sajnos engem 40 percen keresztül nem érdekel se Dani sokatmondóan üres tekintete, se Kristóf/Jenny infantilizmusa. A lányok mindegyike meg van elégedve a maga helyével, Gábor eltűnt, mint ama szürke szamár. Ellenségkép nélkül a nagy király is csak punnyad.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.20. 11:10:19

@nyílegyenes labirintus: meg is értem, legalább valami tisztességes csapatot támogatnál ha már szembemész a mesterrel. :-)
(Zárójelben titokban halkan megjegyzem, annak idején amikor még szerettem a focit én MU fan voltam, de pssszt!)
Ezért csak nem tilt ki vagy ha igen, akkó megyek a zomubudsmanhoz!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.20. 11:15:35

@RedHotTears: engem ez érdekelne nagyon, hogy vajon Niki átvágná-e a Dont a táncosfarkú miatt. Mert szerintem benne van a pakliban, hogy egy idő után ahhoz a farokhoz húz amelyik kapható.

nyílegyenes labirintus 2011.04.20. 11:18:06

@Benyeszke: úgy tűnik érti ő a viccet, csak nem szereti. :D A zárójeles megjegyzésed ignorálom, meg sem hallottam. :)

Szóval akkor Tódi 15perce a végéhez közelít. Sic transit gloria mundi.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.20. 11:20:19

Nekem a Kristóf-Dzseni évődés már kezd túl sok lenni. Egyre unalmasabb és fárasztóbb. Kb. mint Gigi-Jerzy bénázása egy idő után.
Nagyjából amúgy nekik is hasonló kimenetelt tippelek, mint a VV-s Rómeó és Júliának. Az összezártság kihozza belőlük az érzelmeket, de az életbe visszakerülve nagyon hamar ki fog ez hűlni.
Szóval csináljanak valamit, vagy hagyják ezt az ovis stílust a francba.

A másik véglet pók, aki rögtön cibálja a táncos farkát, amint egy méteres körzetébe kerül. Minek? Mi értelme?
Vagy ezt is taktikából? Erre semmi szükség, hiszen a fiúk vannak többen. Aki félhet, az a táncos. Neki kellene inkább pedáloznia.

Én még mindig tartom,hogy Korleóne és Pók jó páros lennének, ha pók nem akarna minden pasit, aki a közelébe kerül azonnal megblódzsobolni.

Robi jól játszik, nekem szimpatikus. Jól hozza a szerepét.
Toldi szegény jó arc, de semmilyen, nem lesz hosszú életű.
Alízt az egész összefoglalóban nem láttam, akkora karakter. Csoda,hogy eddig bírta benn. A másik semmi a Dzseni.
Nekik lassan érdemes lenne tiplizni. Reméljük jövő héten két lány megy be, és akad köztük végre már egy karakter is.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.20. 11:25:26

@Éden Zina: várd ki a végét amikor dugásra kerül a sor és Jenny vállal egy ilyet, hogy "jaj kuki!" Nagyjából ennyit tudok elképzelni

Krisztián pedálozik, engedi hogy Pókmajom rámarkoljon, ez nem elég? :DD

Én nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz GRobi ha már nem kell ezt a szerepet játszania

Pockos 2011.04.20. 11:28:24

Sixx, imádom az irományaidat, köszönjük, hogy vagy nekünk!!! :)))

Tegnap konkrétan könnyesre röhögtem magam a hajgumivadászós jeleneten! Mit gondolhatott már a két új srác, hogy hova kerültek, ahol vadidegen önjelölt Sherlock-ok vadásszák az egyiknek valószínűleg kabalaként, a másiknak pedig szimplán kényelmi szempontokat szolgáló tárgyakat... Én tuti megijedtem volna, és nyitott szemmel aludnék, ki tudja mit művelnek még az éj leple alatt...:)

Drinking Dorithy 2011.04.20. 11:35:39

Dzsenifer (20, tanuló)hangja CSODÁS, de kíváncsi lennék, ha egyszer magára lenne utalva miként "konspirálna"...vajon vannak gondolatai? érti mi folyik körülötte? tudja egyáltalán hol van? reggel egyedül is fel tud öltözni? (nem akarok gonosz lenni, tényleg...csak megdöbbentem.)

RedHotTears 2011.04.20. 11:38:41

@Benyeszke: nem hiszem. Neki az a jó, ha tartja a pozícióját a Don mellett, akit úgyse érdekel, hogy közben kinek a manduláit nyalogatja. Az ő szíve másért dobog. :) Ez a legkényelmesebb szitu mindkettőnek, nem adják fel egy kufirc kedvéért.

Drinking Dorithy 2011.04.20. 11:39:34

MEGVILÁGOSODTAM! Kristóf azért lopkodja össze a hotelben hajgumikat, hogy Dzsenifernek adja és szegény lyánynak ne legyen vizes a haja!!!

lucc.gizi 2011.04.20. 11:39:36

@bohumil stejskal: vááááá, lécccci írjál még, kifeküdtem a röhögéstől!

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.20. 11:52:23

@Benyeszke: jelenleg Robi az a pasas bent, aki emberileg (nem a színjátszós geciskedős) és kinézetileg bejön nekem.

azt hiszem, ha vége a színjátszásnak, meghatározó ember is lehet benn, feltéve,hogy nem hagyja, hogy Korleóne leuralja.

RedHotTears 2011.04.20. 11:58:26

@Éden Zina: az a magyar reality-k rákfenéje, hogy mindenki öribarikat akar szerezni ahelyett, hogy észben tartanák a főnyereményt és csak ideiglenes szövetségeket kötnének éppen azzal, akivel érdekükben áll. Nálunk a taktikázás szitokszó. Pedig mindenkinek a saját gesztenyéjét kéne sütögetni, legalább tehetsége szerint, ahogy sikerül. Kristóf például sokat nőne a szememben, ha ráébredne végül arra, hogy a király balkezénél sose jut előrébb (a jobb ugyebár Dani), és a hajgumi-fetisizmusán túllépve valami komolyabb akcióba kezdene. Végső soron nekem mindegy ki nyeri a lóvét, nekem úgyse ad belőle, de nézőként egy ilyen műsor a kavarásoktól, átkúrásoktól lesz érdekes, nem a poshadástól a tutiban.

Kengyelfutógyalogmammut 2011.04.20. 11:58:28

1 db újabb igazán zseniális alliteráció!
gondolom csak Kazinczy végett. Ha már szóba "K"erült.

dolna1978 2011.04.20. 11:59:31

@Éden Zina: igen, feltéve...
bár a mondatai között szerepelt az, hogy szimpi neki a Don és várja, hogy bebizonyítsa neki,, hogy nem olyan gyökér ő , mint gondolják. Azért ez szerintem eléggé sok mindent előrevetíthet.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.20. 11:59:37

@RedHotTears: hát ez az, hogy elméletileg valóban ez a megoldás. De mi van ha Niki inkább ragaszkodik a Csudálatos Péniszhez ha esetleg kieső helyzetben lenne? Ez elképzelhetetlen? Stratégiailag botrányos döntés lenne, de péniszfronton mindenképpen előnyös.

@Éden Zina: nekem a hangja olyan, mintha utólag más szinkronizálta volna a beszédét. A kinézetéhez túlságosan mély.

bohumil stejskal 2011.04.20. 12:01:40

@lucc.gizi:
bocs, most nem lehet, munkaidő van. (szóval ki kell pihennem az egy órás ebédszünetet!) :D
majd holnap... ;)

Kengyelfutógyalogmammut 2011.04.20. 12:11:11

Hát ezt: kóbor kód, kiirtása kínos (kanos?), kerge kontárok kíméletlenül kemény kezei kezdenek később kellemetlen kekeckedésbe. ez igen!

Móka na 2011.04.20. 12:13:20

@bohumil stejskal: Szerintem is jóra és hosszúra sikeredett a mai.. talán egy délutáni uzsonnaszünetig születnek további ötletek. Ne vessük fel sixx-nek, hogy valami induló hogyvolt-ba bekapcsolódnál? Mondjuk új True Blood esetleg? Majd később fekszel és korábban kelsz :).

RedHotTears 2011.04.20. 12:14:52

@Benyeszke: józanul nem merné megtenni, részegen meg mégse mehet párválasztóra. :) Maradnak a magányos ujjak a klotyóban, ha már nagyon viszket.

Még az kérdés, mikor derül ki Robi G. küldetése. Ha még ma, és ezzel megkapja a védettséget, akkor Nikinek van egy napja, hogy régi kedves ismerősét rábeszélje, álljon Alíz mögé és ejtse ki Gábort. Így az ő segge is a tutiban marad, és a Csudálatos Pénisz is rendelkezésre áll még egy ideig.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.20. 12:17:32

@RedHotTears: az a baj,hogy az ideiglenes szövetségesben sosem lehet megbízni. ebben a játékban olyan valaki kell, akivel végig lehet csinálni, lehet benne bízni és csak a végén megköszönni az együttműködést, és győzzön a jobb.

de ezt ritkán gondolják egyformán az emberek.

mindig vannak dominánsak, és alárendeltek.
a domináns játékát jó nézni, viszont szinte mindig az ő farvizükön evickél be a célba egy tejbetök, aki kb. semmit sem csinált a játék alatt, csak jótékonyan meghúzta magát.

ráadásul nem is értem,hogy ez egy kívülről páros játék. (még, ha valójában egyéni is) vajon technikailag hogyan lesz egy győztes?

@dolna1978: hála égnek, az még semmit sem jelent. várjuk ki, mi lesz.

_Molly 2011.04.20. 12:18:51

@RedHotTears: "az a magyar reality-k rákfenéje, hogy mindenki öribarikat akar szerezni ahelyett, hogy észben tartanák a főnyereményt és csak ideiglenes szövetségeket kötnének éppen azzal, akivel érdekükben áll."

Igaz, igaz, tényleg a taktikázás mián nézhető a műsor.

Ugyanakkor horrorisztikus belegondolni, hogy BÁRMELY MÁS közösségben is így megy a dolog, pl. munkahelyen, egy létszámleépítés hírére... Az ún. életben szerintem egyikünk sem díjazza a jó taktikusokat, pedig lassan egy új generáció fog felnőni abban a hitben, hogy a barátság közel sem ér annyit, mint a pénz, meg a győzelem.

Pockos 2011.04.20. 12:18:56

@Benyeszke: Szerintem a hangja teszi igazán férfiassá... Nagyon kellemes hallgatni- egyelőre még csak a hangszínét, nem a "bammeghovalettacigimet".
Remélhetőleg mikor lehull az álca, nem egy újabb kreténgyereket kapunk, aki nem tud két szép mondatnál többet megfogalmazni... (bár az, amikor többet ivott az első este, szvsz sajnos zsigerből jött neki bunkóság, de nem legyen igazam)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.20. 12:19:54

@Drinking Dorithy: az ilyen nőket csipázzák a pasik. ezeket lehet irányítani.

_Molly 2011.04.20. 12:22:24

@chilii: "Egész nap Pókmajom kiejtésén konspiráltak, nem kellett volna szólni nekik, hogy a héten is fiú fog kiesni???"

Jaja, ezt én sem értem.

Ezen a héten a lányokat kéne oltogatni az új fiúk ellen, nem Pókmajmot szapulni!

Ahogy a Keresztapa 3-ban mondta is a Don: ne gyűlöld az ellenségedet, mert elveszi a tisztánlátásodat (vagy valami ilyesmi).:)

panzermeyer 2011.04.20. 12:26:25

Nem lehet, h ez a broker gyerek homár?
Még egyetlen nőre sem tett megjegyzést, semelyik sem tetszik neki.

Azért, így, ennyi hét után ez fura.

_Molly 2011.04.20. 12:26:48

@Éden Zina: "az a baj,hogy az ideiglenes szövetségesben sosem lehet megbízni. ebben a játékban olyan valaki kell, akivel végig lehet csinálni"

A játék összev-vissza szabályai miatt ez nem elég, lásd az Ádám+Kata párost. Mindig kell lenni a talonban egy másik befutónak, aki bármikor a kieső (biztosnak vélt) párod helyére lép, ha úgy adódik.

---
"ráadásul nem is értem,hogy ez egy kívülről páros játék. (még, ha valójában egyéni is) vajon technikailag hogyan lesz egy győztes?"

Egy PÁR lesz a győztes, nem 1 ember.

Drinking Dorithy 2011.04.20. 12:28:01

@Éden Zina: igazad lehet. akkor ez olyan, mint nekünk egy csini díszpárna...jól néz ki, ezért (vizuális és fizikai) élvezetet nyújt és oda rakjuk ahová akarjuk! :)

RedHotTears 2011.04.20. 12:32:28

@_Molly: igen, az egy másik történet. :( A létszámleépítéses taktikázást a családban saját bőrünkön sikerült megtapasztalni, amikor édesanyámat olyan ejtette ki, akinek 8 általánosa volt, szakmai végzettsége semmi, viszont tudta, mikor hova helyezze a nyelvét.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.20. 12:37:04

@panzermeyer: valami olyasmi. Danit szeretné egy körre :D

@Pockos: ez olyan érdekes, nekem kifejezetten ijesztő a hangja és egyáltalán nem férfias, pedig amúgy külsőre semmi probléma nincs vele.

Hana30 2011.04.20. 12:38:40

@Éden Zina: Én nem szeretem különösen Pókot, de a fene vigye, abban igazad van Zita, hogy valami hihetetlen milyen szürkévé válik a többi lány. egyre jobban tűnnek el? Viszont Pók sajnos nem használja picinyke agyát. Álájul a csudálatos pénisztől, mihelyst a közelébe kerül. Ott elszáll a taktika.

RedHotTears 2011.04.20. 12:39:31

@Éden Zina: azt hiszem egy páros lesz a győztes, de még nem világos hogyan.

Az a gondom, hogy jelenleg senki részéről nem látom, hogy ennyire előre gondolkodna. Perpillanat úgy fest, az udvaroncok önként és dalolva beáldoznák magukat a királynak, ha arra kerül sor.

RedHotTears 2011.04.20. 12:41:01

@panzermeyer: á, ez még senkiben nem merült fel. :)

dolna1978 2011.04.20. 12:42:07

@RedHotTears:
Igen, ebben is igazad lehet, de a gond ott van, hogy egykük sem az a típus. Van a Don, most esetleg még Róbert, meg a Sáska, de hőt neki már annyi.. a csajok közül esetleg Alíz, de ő túl szende ehhez.

Eruka 2011.04.20. 12:43:02

@Benyeszke: jaj végre valaki! :))) sztem is tök cukik. és ráadásul nagyon vicces! Kristóf ettől jobb fej lett nálam (tök vicces, ahogy osztja a Jennyt), Jennifer meg végképp leírta magát...annnnnyira ostobenkó, nyafka csitri :)

RedHotTears 2011.04.20. 12:56:56

@dolna1978: úgy kell összeválogatni a szereplőket, hogy több ilyen típus legyen. Persze kell az alárendelt is, meg az áldozati bárány is, de mindig legyen bent legalább 2, vagy inkább 3 domináns. Ha így bebetonozódik egy csapat, akkor semmilyen erőfeszítést nem jelent a tagjaként beevezni a végéig.

Pockos 2011.04.20. 13:11:22

@Hana30: Az nem lehet, hogy Pók taktikából markolássza Sógi falloszát (maga mögé állítsa tutira- nem mintha bárhol máshol esélye lenne a csókának- hogy aztán jól pofára ejtse?

Hana30 2011.04.20. 13:19:32

@Pockos: Minden lehet:) Én úgy látom, hogy igazából kapállódzik össze-vissza, próbál valakit maga mellé állítani, de közben teljesen hiteltelenné válik. Nem sokáig lesz még porondon. Komolyan, amikor jön egy új szereplő és már kezdi hogy én itten olyan erős vagyok, meg engem itten mindenki utál....hát sikítanom kell.

Hana30 2011.04.20. 13:21:54

@Éden Zina: Soha nem gondoltam volna, hogy leírom valaha ezt a mondatot, de arra jutottam, hogy Póknál sokkal jobban idegesít a Jenny.Egy igazi nyafogós jaj a hajam izé..
Szerintem ő az a típus, aki még a f*szt is kesztyűben fogja meg, de közben előtte belenéz a tükörbe, hogy megfelelő sminket választott - e a sz*páshoz.

Hana30 2011.04.20. 13:25:31

A legjobb az volt, amikor a Niki mondta, hogy ő nem érti, hogy a Szandrát miért zavarja az, hogy ő smárolt a Sógorkánkkal. Hát ez kész.
Azért Anyukám, mert előtte meg ő benne volt könyékig!

oscar dirlewanger 2011.04.20. 13:38:38

ez a műsor missziót is teljesít, szegény vademberek a strandon csodálhatták az európai-ungariche kultúrát!!!!

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.20. 13:42:37

@Hana30: tündérbogár. az ilyet csípik a pasik. nem sok agya van, lehet vele szórakozni.:)

Én Szandra helyében simán megmondtam volna,hogy az a bajom kicsit több lyukban ficánkol a táncos farka/ujja, mint kéne.
Most mit kell finomkodni a többiek előtt?

Lygia 2011.04.20. 13:46:01

Azért a tegnapi részben voltak nagyon vicces jelenetek. A vacsora kitálalását már többen megírták, de az se volt semmi, amikor Kristóf kb. egy percig némán koncentrált az "elmélyültebben" szó felolvasása előtt :-)

sandokan 2011.04.20. 13:47:02

Talán két hete említettem meg a don botrányos evését, erre tegnap, amikor a meccs szünetében átkapcsoltam azt látom, hogy napóleon éppen tömi magába a reggelit/ebédet. de úgy és olyan gyorsan zabált, hogy még az éhes disznó is elszégyellné magát.

aztán bekövetkezik, amit még nem láttam televízióban. ennek a szerencsétlennek a szájából a komplett étel, úgy, ahogy van az asztalra esik vissza. körbenéz, ezt vajon ki látta, hallod, csak néhány ezer ember, fuuuj. az világos, hogy itten ni a csupasz mellkas, meg a csúzli mérete számít, de azok ott bent, akik ezt a szörnyűséget látták, hogyan tudják a kondás királyt még komolyan venni. rejtély.

naezjó... 2011.04.20. 13:51:54

Nekem a műsorral kapcsolatban csak az cseszi fel az agyamat, ha látom, hogy a cigicsikkeket csak úgy lövöldözik a semmibe az erkélyről.
Amúgy szerintem Ádám alá is bármikor alátesznek a szerkesztők, látva az ilyen műsorok struktúráját, nagyon benne van a pakliban, micsoda dráma lenne... :)

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.20. 13:53:34

Ha már Jenni idegesítő vinnyogásáról van szó, azért az is feltűnt, hogy a Pókmajom is eléggé vinnyog és affektál amikor kettesben van Krisztiánnal. Mintha ettől szexibb lenne..

_Molly 2011.04.20. 14:02:10

Összeszedtem, hogy hogyan kezdődött:)
Ugye a lányok felültek egy-egy farönkre, hogy válasszanak a sorban érkező fiúk közül. Elsőre ezek a párok alakultak ki:

- Dani (a Pápa) + Niki
- Ádám (Don) + Alíz

Őket, kettejüket egyik lány sem akarta, ezért nekik kellett választaniuk a lányok közül. (A Don a bemutatkozáskor elmondja, hogy nem tartja magát lojális típusnak. Alíz ezen kacarászik, mert "lagalább őszinte". Ádám örül Alíznak, akit szerinte jól lehet majd az orránál fogva vezetni. Aztán még aznap közli, hogy Alízt le akarja cserélni, mert megőrül tőle.)

- Levi + Jenni (Levi utolsónak érkezett, előbb Nikit választja, majd Alízt, de miután addigra ők már elkeltek, ezért Dzsennifer jutott neki. Még aznap arról beszél a kamerába, hogy ebből nagyon hamar szerelem lesz.)

A lányok választásai:

- Kata + Kristóf (Kristóf elmondja, hogy pont Kata az ő zsánere: szép és nagyszájú. Néhány óra múlva kígyónak nevezi a háta mögött, és "vállalhatatlannak" minősíti Katát.)

- Kriszta + Norbi (Kriszta elégedett a választásával, mert Norbi neki az első látásra megtetszett, hiszen egy "összetettebb személyiség".)

Mindjárt az első esti bulin Kristóf és Ádám párcserében állapodnak meg. Kristóf önként adja Katát a Donnak, mert úgymond a barátság fontosabb, mint egy nővel macska-egér játékot játszani.

Az első vendég a szőke Rea, aki 2 fiút vihet randira. Kristóf szerint a lány "dekoratív, intelligens és csinos", és az este folyamán jól begerjed rá, ami nem kölcsönös...

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.20. 14:08:15

@Hana30: nem értek egyet, mert az ilyen csaj szerintem nem pipázik egyáltalán. Majd elkenődik közben a sminkje, még csak az kéne.

@Pockos: ha taktika lenne, nem akadna ki ennyire őszintén és nem hadoválna egy hete a tiszteletről

@sandokan: de aztán visszarakta a szájába ami kiesett, biztos ami biztos :-)

Van olyan bent aki nem dohányzik? Alíz vagy Kristóf vagy Dani talán?

bohumil stejskal 2011.04.20. 14:08:59

@Móka na:
ehhhh, nem úgy van az, nem írhatok itt össze-vissza mindenfélét, mert nem alkotmányozásról van szó, hanem komoly dolgokról. (a HV blogban amúgy több az értelem...)
különben is, a szerda a kocsmanap (persze az összes hétvégi is az, de az más tészta), és a kocsmában meg nincs net meg viasat, csak szesz meg csocsó. szal a ma esti részt nem is fogom látni, max. az ismétlést.

ja, egyébként én vagyok a sixx írói álneve. vagy a smittpálé... :D

Eruka 2011.04.20. 14:14:15

@mosoly73: ezt már az alsónadrágszerző körúton is megvillantotta: "kejj az ajsónadjágod. mosty. mejt szejetem a féjfiajsókat"
ezzel viszont totál kiesett a Dög szerepből! egy Dög nem affektál! :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.20. 14:15:17

@bohumil stejskal: én azt olvastam, hogy nincs net meg viasat csak szex meg csocsó...meg a tegnapi pornó videó a promó videó helyett, lehet hogy hormonális felizgulásban szenvedek :DD Ide nekem Krisztiánt de gyorsan!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.20. 14:17:12

@Schlosser Teki: ne csináld mert oda lesz a kommentelés

sixx · http://comment.blog.hu 2011.04.20. 14:20:39

még egy spoiler, letiltom a kommentelést.

Hana30 2011.04.20. 14:20:59

@Benyeszke: Hát ha nem pipázik, akkor ez röpke életű kapcsolat lesz. Nem ismerek olyan férfit ezen a bolygón, aki elfogadta volna azt a párjától, hogy nem cumizza le időközönként nemes hímtagját. Ilyen férfi egyszerűen nem létezik. Ha meg igen, azt csak sajnálni tudom.

Eruka 2011.04.20. 14:21:39

@Benyeszke: ők hárman tuti nem cigiznek, meg Krisztiánnál sem rémlik, hogy láttam volna, és ha jól emlékszem Levi sem volt bagós, és most, hogy jobban belegondolok, Gábor sem sztem...Jenny?
szaporodnak a nembagósok :)))

Móka na 2011.04.20. 14:22:07

@Schlosser Teki: Akkor megvolt csak nem láttuk? :D

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.20. 14:24:01

@Hana30: ezt én is így gondolom, de a barátom mindig azt mondja, hogy rengeteg olyan nő van aki vagy egyáltalán nem hajlandó vagy ha hajlandó akkor is olyan mintha kínpadra vetnék és nincs semmi értelme.
Pl. az egyik női magazinban rendszeresen felbukkan a vérforraló szextippek között a pipa mint olyan dolog ami kuriózum és a férfiak megőrülnek érte. Szerintem ez alap.

naezjó... 2011.04.20. 14:24:58

@sixx:
Javaslom, valahogy-valahol a fejlécben tüntesd fel eme intelmedet, eddig mindig mástól láttam az ilyen típusú kommenteket, nem lenne jó, ha valaki idetévedett első beírása miatt letiltanád, se neked se nekünk.

Hana30 2011.04.20. 14:25:00

@Éden Zina: Személy szerint inkább az a tapasztalatom, hogy a nyafogós hülyéktől a férfiak libabőrösök lesznek. Ha mégsem, akkor a férfinak is hiányzik egy kereke. Pedig én csíptem Kristófot. :(

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.20. 14:26:06

@Eruka: Krisztián bagózik az biztos, Gábor is. Levire nem emlékszem...akkor marad a Kalóz és Szt. Dániel, ja meg Alíz

naezjó... 2011.04.20. 14:26:35

@Eruka:
Levi csak úgy dobálta a csikkeket a dzsungelbe, főleg részegen volt ebben profi.

Hana30 2011.04.20. 14:26:41

@Benyeszke: Egyetértek. Nem kuriózum, hungarikum :))))))) És alap.

bohumil stejskal 2011.04.20. 14:28:00

@Benyeszke:
persze, aztán ha rányúlnál a répájára, aszondaná, hogy "NELEGYÉMÁKÖCSÖG!!!"
:)

sandokan 2011.04.20. 14:28:45

Vajon a négy később csatlakozott srác közül miért nem képes egyik sem az önálló gondolkodásra? Ennyire sötét, egyszerű embereket csak nem tudtak összeválogatni, ha igen, akkor jár a piros pont a castingos munkatársaknak. Tényleg csak a két lesajnált lány látta, ami bent valójában történik? Könyörgöm, 25 tábla csokiról van szó.

Nekem ez baromira nem életszerű.
10-en vannak bent, abból 7 olyan játékos, aki már a startnál is ott volt, sőt, ha oliverkahn nem áldozza fel magát a büszkeség oltárán, akkor ez még durvább. mert akkor 10-ből 8 ember lenne bent az alap csapatból.

Tehát bejött már 10-12 új játékos és közülük csak 2-3 (!) maradt eddig élve. Azért ehhez nem kell Polgár Juditnak lenni, hogy az ember átlássa. mondom én. mást úgy sem tudnak ott csinálni. körbekérdezik, hogy mi volt eddig, ki az új, ki a régi törzsgárdista és kész. de nem, valamiért ez az opció kolumbiában nem játszik.

gáborka, aki ej milyen látványosan gyászolja cimboráját, meg a bőrkabátos dzsigoló, mégis miben bízik? nem beszélve a két friss balekról.

Móka na 2011.04.20. 14:34:18

Schlosser Teki, nekem megírhatnád email-be a belső infókat :), most hogy még a nikkedet is törölték =)).

Kösziiiiiiiiiiiii

Eruka 2011.04.20. 14:35:27

@Benyeszke: @naezjó?: oké, akkor mégsem szaporodnak :D

Hana30 2011.04.20. 14:36:08

@sandokan: Igen, az egész olyan, mintha még nem esett volna le nekik, hogy itt 25 milláért megy a játék. Egyenlőre mindegyik csak odáig jut, hogy jaaaaaj, minél tovább szeretnék nyaralni. És egy mindenkiért , mindenki egyért. Szerintem a szerkesztők hajukat tépik napi szinten és fontolgatják ereik szakszerű, hosszanti felvágását. Jól elnyaralnak,ez van.

Móka na 2011.04.20. 14:38:15

@bohumil stejskal: Nem kétséges hogy nem vagy sixx..., a stílusod kicsit más, nem merem alpáribbnak nevezni (amivel persze semmi baj), mondjuk Palika sem lehetsz, olyan sok hiba nem esik.
True Blood pl. heti egyszer van, kocsmanap elkerülhető. Nézegetem, hogy van-e blogger kompetíció jó? És ha igen, szólok, aztán páran, akiknek bejönne a kommented, elolvassuk osztályozzuk =)), aztán azzal hátha nyerhetsz. Megismered személyesen Sixx-et a nagy Mestert stb. stb. Ha gondolod leírom a jövőképem nyugdíjas korodig :D.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.20. 14:38:39

@Hana30: én alapvetően a butaságra gondoltam.
az okosabb, határozottabb nőket kevésbé bírják, mint a nyafogós butácskákat.
előbbieknek nehezebb magvas bölcsességeket mondani a világról úgy általában.:)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.20. 14:39:26

@Hana30: szerintem jól meg kéne kúrogatni őket.
pl. a következő kiválasztáson nem egyén, hanem pár távozik.
na, akkor lenne zabszem a seggekben.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.20. 14:40:37

@bohumil stejskal: aztat nem lehessen tudni hogy ez a répázásnak avagy Pókmajom személyének szólt. :D

Sixx, ha az egyik szereplőt láttam valahol nem olyan régen az is spoilernek minősül?

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.20. 14:43:11

@Éden Zina: ez a megállapítás tíz pontos! :D

sélli_ 2011.04.20. 14:44:06

@Benyeszke: Mivel nem élőben megy a közvetítés ugye, hanem már RÉGEN VÉGE, nem hinném hogy spoiler...

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.20. 14:45:45

@sélli_: hát én már nem tudom, hogy mit szabad és mit nem, ezért gondoltam megkérdezem

Hana30 2011.04.20. 14:47:20

@Éden Zina: :))))) Há, ez jó. Igen, egy értelmes nőt ész érvekkel kell meggyőzni, egy butucskának meg elég "magvas bölcsességeket" elhinteni, van különbség.
Remélem, hogy a körülöttem lévő Urak nem sértődnek meg azon, amit írni fogok, de a kapcsolataim alapján a következő alapigazságra kényszerültem rájönni. Szerinem kétféle férfi létezik. Az egyik, akit anyuci búrában nevelt fel, és a legalapvetőbb problémák megodásánál csak addig jut, hogy felhívjon, hogy akkor most mit csináljaaaaak? A másik, az a határozott férfi, aki fejjel megy a falnak, mondhatsz neki azt, amit akarsz, amit a fejébe vesz az úgy van, véghezviszi, maximum később megszívja és kiderül, hogy igazad volt. Köztes nincs. Úgyhogy félre az illúziókkal, el lehet dönteni, melyiket választod. Részemről maradok az utóbbinál, az még mindig elviselhetőbb.

sandokan 2011.04.20. 14:47:53

@Éden Zina: tiltakozom. okos, közepesen határozott, a sporttól sem kap kiütést és még humora is van, na ilyen az ideális nő. persze ez nem kerülne adásba.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.20. 14:51:14

@Eruka: "ezt már az alsónadrágszerző körúton is megvillantotta: "kejj az ajsónadjágod. mosty. mejt szejetem a féjfiajsókat"
ezzel viszont totál kiesett a Dög szerepből! egy Dög nem affektál! :) "

Igazad van! Sérti a fülemet amikor ezt csinálja jááááááj.

naezjó... 2011.04.20. 14:51:35

@Hana30:
okos nőt észérvekkel a szerelemben? csak én nem értem? :D

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.20. 14:52:49

@naezjó?: nem szerelemben hanem hódítási fázisban. Tudod mikor fel akarja szedni valami dumával

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.20. 14:53:34

@sandokan: létezik olyan, hogy közepesen határozott?

Eruka 2011.04.20. 14:55:31

@sandokan: sztem ez nem jelentkezik adásba... :D

Hana30 2011.04.20. 14:57:22

@naezjó?: Én ezt úgy általában értettem. Mondjuk egy nézeteltérésnél, kisebb vitánál. Szerintem nem baj, ha egy nőt a haján és a szemfestékén kívül más is érdekli.

Hana30 2011.04.20. 14:58:26

@Benyeszke: ez úgy hangzik, mintha azt mondtad volna, hogy valaki kicsit terhes.

naezjó... 2011.04.20. 14:58:32

@Benyeszke:
jó, de ha felszedésről, és nem ismerkedésről beszélünk, az szimplán szimpátia és első benyomás kérdése szerintem, egy suta mondat egy vonzó egyénnél még befuthat a ''bájos'' kategóriába, míg ha alapjáraton ellenszenves, akkor csak a ''sík hülye skill''-el gyarapszik. Az igazi ostobaság hosszútávú :)

Hana30 2011.04.20. 14:59:13

@Benyeszke: bocsesz, a hozzászólásomat sandokannak szántam.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.20. 15:01:27

@naezjó?: "Az igazi ostobaság hosszútávú"
Na ezt felvettem a kedvenc mondások közé!

@Hana30: jaja, vagy ha valaki azt mondja, hogy valamiben középhaladó :-)

sandokan 2011.04.20. 15:10:33

@Eruka: az biztos

@Benyeszke: nem a Hana30 által vázolt fejjel a falnak és csak is úgy típus, mert néha az ajtót is használja, vagy legalább az ablakot.

Girardelli 2011.04.20. 15:25:14

@tau_ba: bocs, de nem tudtam követni (és az ékezetek hiánya most nem segített ebben). Hogyan jutottak odáig, hogy csak 4 (2?) ember maradt bent? És amikor már csak 4 (2?) volt bent, akkor hívták vissza a töbi játékost és gyakorlatilag azok egy szimpátiaszavazásban kiválasztották a győztest, és annak a pillanatnyi párja esélyes lett a fődíj felére?

Így már kezdem érteni a szőrös lólábként kilógó szerkesztői irányvonalat a Don mindenekfölöttiségét erősítendő, alaposan kondícionálják a játékosokat, nyilván egy drámai párcserével majd beteszik mellé Pókmajmot és a páros ellenébe vagy egy sokkal újabb párost fognak bennhagyni, vagy egy sokkal kevésbé népszerűt. A külső segítség és kavarás itt kezdi értelmét nyerni...

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.20. 15:26:49

@sandokan: ezek mind egy másik ember relációjában derülnek ki.
hiába mondom én,hogy ilyen, vagy olyan vagyok.
voltam én már cica, és domina is, szóval olyan,hogy közepesen határozott szerintem nem létezik. vagy, ha igen, ahhoz egy hasonlóan közepesen határozott pasi kell.:) (na, az is marha ritka)

@Hana30: sok árnyalat van, viszont rájöttem valami fontosra.
jó pap, holtig tanul ugye.:)

szóval, ha adott egy önálló, határozott pasi, aki az életét tök jól megoldja egyedül, akkor kurvára nincs szüksége állandó oldalkocsira. mert ugye alapvetően monogámak, szeretnek vadászni. (oké, bizonyos időnként megunják, na akkor jöhet egy kapcsolat, vagy házasság, de aztán kezdődik előről a verkli)szóval jó, persze megnősülnek, meg családot alapítanak, de az esetek 90 %-ban azért, mert a társadalom és a családjuk, környezetük ezt várja el.

így alapvetően az akar hosszú távra nőt maga mellé, aki egyedül nem áll úgy helyt a mindennapokban. pl. mert addig anyuval élt, aki kimosta a kakis nacit, meg ott volt a meleg kaja minden nap az asztalon, és ezt pótolni kell valakivel.

tuti,hogy ezért páran rám dobják majd a szart, de akkor is vállalom.
oké, vannak átmenetek, de fő vonásokban én meg ezt fedeztem fel.

Lygia 2011.04.20. 15:36:57

@Éden Zina: Azért egy párkapcsolat jó esetben nem a racionalitáson alapszik..

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.20. 15:38:12

@Éden Zina: szerintem mindenki felállít saját magának sztereotípiákat a tapasztalatok alapján, de valóban sok az olyan pasi akinek fogni kell a kezét. De sok az olyan is amelyik nem tűri az ellentmondást. Középszar nem nagyon létezik.

Én pl. mostanra megtanultam vállalni azt, hogy domináns vagyok a kapcsolataimban és nem tudnék olyan pasival lenni aki hozzám hasonlóan domináns mert vlsz napi szinten megtöltenénk a bűnügyi rovatot. Ez ugyanakkor nem jelenti azt, hogy puhapöcs lenne a barátom csak azt, hogy lazábban kezeli a dolgokat mint én.

Szerintem a lényeg, hogy mindenki megtalálja azt aki neki való a többiek véleménye meg le van sz**va.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.20. 15:44:07

@Lygia: tökéletesen igaz. (úgy két-három évig, amíg szerelem van, meg dolgoznak a hormonok)

egyébiránt,ha nem így lenne, sokkal kevesebb szar kapcsolat lenne:)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.20. 15:45:26

@Benyeszke: első a rájövés, hogy neked mi kell, a második a szerencse a megtaláláshoz. :)
minden más csak rizsa.:)

Hana30 2011.04.20. 15:49:12

@Benyeszke: Igen, mindenkinek vannak hülyeségei. Kinek ilyen, kinek olyan. Egy biztos, egy kapcsolat tartóssága mindig azon múlik, hogy hosszú távon képes vagyok- e tolerálni a másik hülyeségeit és ő képes-e tolerálni az én hülyeségeimet. Ez a tolerancia viszont csak akkor létezik, ha két ember szereti egymást.

sandokan 2011.04.20. 15:51:29

@Éden Zina: de jól leírtad Hananak, még hátra is néztem gyorsan. Annyi kiegészítést, hogy nem a család, környezet, társadalom, arra magasról teszek, mert ez az én életem, hanem az utánpótlás miatt.

Valaki kérdezte tegnap, hogy sátán niki, mennyire vállalható. nekem nem. de nem ez a lényeg, hanem az álltad is említett vadászat. alíz, niki, kata, kriszta, szandra egyáltalán nem ez a kategória, a popsijenny meg egyszerűen kibírhatatlan.

Hana30 2011.04.20. 15:52:24

@Éden Zina: Zita, ebben nem értünk egyet. Még egy határozott férfi is társas lény és vágyik egy őszinte társra. Még egy határozott férfi is lehet családcentrikus és szerethetne családot és nem azért, mert ezt a társadalom elvárja tőle, hanem azért, mert ez az igénye belülről fakad. Még egy határozott embernek is vannak nehéz pillanatai az életben és akkor jó elmesélni azt valakinek és jó, ha támaszt nyújt a másik. És egy határozott férfinek is igénye van arra, hogy szeressen és viszont szeressék. Erről szól egy kapcsolat, még a határozott férfiaknál is.

bohumil stejskal 2011.04.20. 15:59:50

@Móka na:
Ehehe, igencsak jó volna, ha felvázolnád a HOGYVOLT ÉLETPÁLYA MODELLT!!! :D

viszont ha nem keresem meg a havi 600ezer nettót heti 8 óra munkával, akkor nem biztos, hogy váltok a mostani helyemről... :)

De ha meg nyerném a kompetísönt, akár még jutalomból találkozhatnék a bimbókutató cipőboltossal!
(persze ez véletlenül is előfordulhat, mert gyakran járok Szekszárdon)

beacska 2011.04.20. 16:02:37

@Éden Zina: hááát, én ebben nem értek veled egyet, ill. azt mondanám, hogy az én házasságom másként működik: a férjemet "alfahímként" választottam ki, őt is óvták "attól a vöröstől", és mégis megfér 2 dudás. Igen, néha ordibálunk, hogy ki önfejűbb, meg makacsabb, aztán duzzogunk egy darabig, és annyi. Vannak dolgok az életben, amihez neki semmi türelme nincs, és a munkája mellett nem is várhatom el tőle, hogy foglalkozzon vele, és vannak, amik tőlem nem várhatóak el a család karbantartása mellett.
Én ettől még azt gondolom, ha elválnánk ő nem halna éhen, és én sem. Csak megtanultuk a munkamegosztást. (és én 20 éve gy mentem hozzá: élje úgy az életét, hogy NEM VÁLOK)

Lotyó Bridzsida 2011.04.20. 16:09:13

Jaj, gyerekek.
Kristóf-Dzsenni páros nagyjából 5 éves érzelmi szinten van, mégis mit vártok tőlük?:)))
Úgy udvarolnak egymásnak, mint az ovisok, mert azok. Ennyi.

Girardelli 2011.04.20. 16:14:48

@tau_ba: Aha, értem, illetve akkor a legvégén még volt egy nagy csavarintás, az addig esetleg biztos befutónak számító, végig együtt lavírozó, szövetségben játszó páros művi úton fel lett bontva és kényszerűen az ellenpáros ellentétes nemű tagjával nyerte (vagy vesztette el) a játékot? Nagyon érdekes...

Móka na 2011.04.20. 16:22:14

@bohumil stejskal: Nagyon nem vagyunk egy hullámhosszon ... :D - úgy gondoltam, hogy puszta jókedvből, kikapcsolódásképpen, két kocsmázás között írsz néha egy bejegyzést, társadalmi munkában. Valószínű kicsit becsípve még jobban mennének a poénok - habár így is lekörözhetetlen van - úgy érzem most nagyot "nyaltam". :D
Niki - faces infók sz. mostanában Pesten nyomul, tehát hajrá pesti éjszaka ..mondjuk Hajógyári, szerintem. Gyorsan meg is nézem, milyen méltató szavakat írtál Nikiről.
A hogyvoltos karrier inkább estefelé - míg kocsmában vagy - legyen meglepi a hazaérkezésre =)), mivel én is munkahelyen vagyok, igaz nem a fent említett összeggel térek haza hónap elején :).

Lóvéteszlek 2011.04.20. 16:51:15

@sandokan: A játékosok többsége a 20-as évei elején jár, nem gyakorlott xarkeverő. Vakok között a félszemű király Don bár valószinűleg gyárilag ilyen, még ő sem mindig tudja okosan keverni a... lapokat. Tapasztalatból tudom, hogy a taktikázás képességének kifejlődéséhez is idő és főleg megfelelő "tanuló közeg", pl. közigazgatási intézmények, stb. ahol kénytelen vagy gyakorolni és fejleszteni ezt a tudást, vagy hátrányba kerülsz másokkal szemben. Egy 20 éves cipőbolti eladó vagy egy fesztiválozó pultos ritkábban találja magát szembe valódi taktikai kihívással, így fel sem ismeri annak jelentőségét. Láthattuk Katát, aki agyilag képtelen volt felfogni, hogy mi a játék lényege. Ami viszont nagy baj, hogy a focistáknak és edzőiknek sem sajátja a taktikázás. Ezért tart ott a magyar foci, ahol: felettünk a béka.:-)

_Molly 2011.04.20. 16:59:22

@Lóvéteszlek: Érdekes, amit írtál, meg tetszik is.:)

De aztán eszembe jutott a suli. Bizony ott is kemény ügyeskedések vannak, mert nem mindegy, hogy benne vagy-e a menő klikkben, vagy csak a perifériára szorulsz. Lásd.: szemüveges kövér kisfiú, akit mindenki elgyepál, illetve a kiskirálylány-típusú osztálytársnő (valahogy minden osztályban van ilyen), akinek a kegyéért fiúk-lányok egyaránt veselkednek.

Ezzel együtt a fiúk "gyárilag" jobb csapatjátékosok, míg a lányok a legaljasabb módokon próbálják kifúrni a potenciális vetélytársnőt. Alsó- és középsuliban legalábbis.:)

_Molly 2011.04.20. 17:08:44

@Hana30: "az egész olyan, mintha még nem esett volna le nekik, hogy itt 25 milláért megy a játék. Egyenlőre mindegyik csak odáig jut, hogy jaaaaaj, minél tovább szeretnék nyaralni"

Mondjuk ez sem egy utolsó szempont... Már csak az, hogy nem kell főzni-mosni-takarítani, plusz jobbnál-jobb kajákat tesznek eléjük, miközben ők csak strandolnak, ez nekem is nagyon bejönne.:)))

Én legalábbis egy percig sem hinném, hogy nyerhetek. Ahhoz vagy lélegzetellálítóan szépnek kéne lennem, vagy talán viccesnek?, hogy békén hagyjanak, nem tudom. Egy biztos, elég okos és elég sz@rkeverő nem bírnék lenni ehhez a játékhoz. Úgyhogy én is csak a nyaralásra próbálnék koncentrálni: minél tovább tart, annál jobb.:)

_Molly 2011.04.20. 17:18:22

@tau_ba: "a kiesettek szimpátiaszavazással döntöttek"

Húúú, ez tisztára olyan, mint Gordon Ramsay konyhafőnök-kiválasztó show-ja. Ott is egymás ellen küzdenek a versenyzők + egymás háta mögött fúrkálják egymást (ott is miniinterjúkat csinálnak velük a műsor alatt), aztán mikor már csak 2 marad, akkor visszajön az összes, már kiesett játékos, és azokkal együtt (!) kell végigcsinálniuk egy komplett esti műszakot. Na, az se' semmi, a legádázabb ellenfeledet rávenni arra, hogy ne csessze el a kajáidat.;P

bohumil stejskal 2011.04.20. 17:36:14

@Móka na:
majd meglátom, mit tehetek az ügy érdekében... ;)

egyébként valóban Niki a nagy kedvencem, úgy hiányzik vele egy találkozás, mint köröm a makkomra, életem meghatározó élménye vóóóóna, ugye. :D

májgeriberi 2011.04.20. 18:15:24

király ahogyan fogalmazol sixx :)

6Pack 2011.04.20. 18:23:54

A pápa, kalóz és Gabi közül kéne kiesnie valakinek a héten úgy, hogy Robi marad bent. Így lenne a legjobb a műsor szerintem.

beacska 2011.04.20. 18:45:43

@6Pack: márpedig Dani maradjon az Édenben! ;D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.20. 18:46:40

@Hana30: Csatlakozom.
Magam is úgy vagyok, hogy anyja majd annak leszek, akit én magam szülök. A páromnak társa. És ebbe belefér egy olykori "faltól betört" buksi kúrálása.

sandokan 2011.04.20. 19:33:55

@Lóvéteszlek: a 20-as évei elején egy sportoló, már mindent megtapasztalt, ha csak nem a tulaj vagy a szponzor csemetéje. Sajnos.

Egyébként nem a szarkeverésre gondoltam, az maradjon csak meg a kondás don feladatának, hanem, hogy gondolkodjanak, használják a fejüket. Egy kis helyzetfelismerés, stratégia, taktika. Viszont itt mindegyik új érkező, simán az agyatlan balek vagy a beszari kiscsirke kategóriába tartozik.

Játszanak, nekem ez hiányzik ebből a forgatókönyvből, mert nem hiszem, hogy 25 táblás lila (hajrá) csoki közelségében, ők csak nyaralni mentek. Vagy már előre le voltak osztva a szerepek?

Veder1 2011.04.20. 20:36:55

Alapvetően minden újonnan érkező (ha férfiből van, vagy szerencsés mint a Pókmajom), hogy az első hetet ki kell húzni, hogy bármilyen kapcsolatot ki tudjon alakítani a korábban bent levőkkel. Ezt pedig alámerülve és kibekkelve lehet a legegyszerűbben és nem konfrontálódva. A későbbiek folyamán előjöhet az a szempont is, hogy a final 10 még messze van, elég akkor elkezdeni kavarni a szart, addig meg a legerősebb csoporthoz érdemes csatlakozni.

Veder1 2011.04.20. 20:37:47

"tudja" kimaradt az első mondatból

dmelikrisz 2011.04.20. 20:43:04

segítene valaki, nem emlékszem Gábor annakidején hogy kapott védettséget?

beacska 2011.04.20. 20:44:26

@dmelikrisz: nem ajánlotta fel neki senki a párját, így...

will 2011.04.20. 21:33:50

robotanyu ma adáshibának öltözött....

Répatorta 2011.04.20. 21:37:11

Nem semmi a szavazás! Nem gondoltam volna, hogy ilyen szoros lesz.

will 2011.04.20. 21:43:17

Toldi el is ment, vagy mi volt? nem láttam, ki kellett szívni a gyerek orrát.

zsj 2011.04.20. 21:44:27

bent van még...
akkor esett volna ki, ha robi elbukik

RedHotTears 2011.04.20. 21:44:37

@will: nem, részt vehet a párválasztón, legalábbis egyelőre így áll.

6Pack 2011.04.20. 21:46:40

A Robinak vagy a Niki vagy a Jenny vagy a Kriszta mögé kéne állnia különben amikor legközelebb fiú fog kiesni akkor neki lesz a legnagyobb esélye rá.

will 2011.04.20. 21:47:52

és aztán közölve lett, hogy volt küldetése?

zsj 2011.04.20. 21:51:23

@will: igen
kiderült minden, most megy a taktikázás,mindenki úgy csinál,mintha műris rudná, mi a szitu.
ádám bírja robit. robi bírja ádámot. robi ádámé :):):)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.20. 21:51:57

Társasági ember automatice zoknibáb? Egyem a szíved, Don! >/

RedHotTears 2011.04.20. 21:53:58

Kristóf a hotel Alekosza.

répakörte 2011.04.20. 21:54:37

Nanana, Kristóf! A Jennike nem hisztiske! Mert a csajok ilyenek! Há Kristóf, nem érted? :DDDDDDDDDDDD

tryclops 2011.04.20. 21:55:48

nemá, hogy megin hajhiszti :(

répakörte 2011.04.20. 21:56:00

Vizes lett meg homokos és össze is ragadt, jááááj. Mi az, Jenny, nem ismered a hajmosást????

RedHotTears 2011.04.20. 21:56:24

Ádám meg a hotel Maunikája.

Kivétel 2011.04.20. 21:57:24

épp megvitatják a Dzsenni hisztisségét... borzasztó ez a nő... de Kristófban becsülöm, hogy megmondta neki

tryclops 2011.04.20. 21:57:56

@RedHotTears: és még jól is nyomja :)

kisha1 2011.04.20. 21:59:26

Hisztis Mirtill:) Nahát hogy egy haj miket tud csinálni vizesen?! Nem is gondoltam volna.... összeragad, meg homokos lesz..meg ilyenek...hmmm:)

Tragikomédia több felvonásban, Don megrendezi Kristófék kapcsolatát pfff...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.20. 22:00:07

@répakörte: Akkor én ezentúl lemondok női rangomról. Mivel férfi se vagyok, travi se, én leszek a 4. entitás.

zsj 2011.04.20. 22:01:15

Ádám egy F...Mit képzel? Most nézzétek meg, mit csinált?

kisha1 2011.04.20. 22:02:51

Veszélyesen buta ez a Jenni:)

répakörte 2011.04.20. 22:03:15

@neccharisnyás útonálló: :DDD Én is! Nyaffnyaff

Kristófnak még mindig nem sikerült megértenie, hogy most nem Jenny áll mögé, hanem fordítva. Ezt a gondolatot még nem sikerült magáévá tennie a nagy elmélkedései közben. :)

tryclops 2011.04.20. 22:03:21

mi a faszom? egyszer összekaptak, és dobni akarja a Kristófot? ez kész

will 2011.04.20. 22:04:51

megnézem Alízt az életben, erős akaratú, persze... Szöszi is csak véletlenül tolta le a torkán a nyelvét.

zsj 2011.04.20. 22:05:13

Psta ót az első ember, aki fel tud olvasni egy levelet!!! NAAAA, Rooobiii!!!

Kivétel 2011.04.20. 22:05:37

Robi az első ember, aki folyékonyan fel tudta olvasni a levelet:))) /és milyen gyönyörű hangon:) /

répakörte 2011.04.20. 22:06:54

@tryclops: Jennykének eddig - gondolom - minden pasija kinyalta a segedelmét. Nincs hozzászokva, hogy valami negatívat is mondjanak róla. Tipikus elkényeztetett buta csaj, aki max azon gondolkodik, hogy milyen színűre fesse a körmét.
De ha Kristófnak ez kell, hát megkapta, örüljön neki.

horee6 2011.04.20. 22:07:04

amikor kapják a leveleket eljutnak addig, hogy megköszönjék, vagy csak bambán bólogatnak, mint most Robi?
Egy "mucsász gráciász szenyoríta" azért nem egy komoly kihívás...

kisha1 2011.04.20. 22:07:08

Ha a Krisztián kiesik akkor nem lesz több Nikis jelenet, csak homokoshow marad Dani és Don(i) főszereplésével. Danit visszaküldeni pénzkidobás volt, annyira érvénytelen egy ember!

Kivétel 2011.04.20. 22:07:19

Úgy látom, megküzdünk Robiért:)

RedHotTears 2011.04.20. 22:10:26

Gábort nem is láttam még ma. Attól tartok, holnap ő lesz a meglepetés.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.20. 22:10:33

Ez a párterápia! :)))))
Utána meg Kristóf és a gondolatok! :))))

Ez a Jenni meg már ki is tenné?! :(
Taktikai okból! Jah mintha ugyanezért haragudott volna meg Levire annak idején!

RedHotTears 2011.04.20. 22:11:29

@répakörte: azt se sikerült még felfogniuk, hogy mindenki nem tartozhat az udvartartásba. A helyek végesek.

beacska 2011.04.20. 22:11:50

óóó, szegény Kristóf!!...belenyúlt a tutiba...

Edecker Bürger 2011.04.20. 22:11:52

@horee6: A szar hang miatt talán nem hallottad, de szerintem a Robi megköszönte Isaurának. Bár lehet, hogy csak hallucináltam.

répakörte 2011.04.20. 22:11:58

@RedHotTears: Akkor nem jól figyeltél! Ott volt a "nagy megbeszélésen" is (sajnos), az ágyon feküdt. :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.20. 22:12:36

Ennek a Jenny-nek volt már pasija? Csak mert víg ovisként eljátszik Kristóffal, nyafog a haja miatt, stb. Azért szerintem erről egy hímegyed már leszoktatta volna.

zsj 2011.04.20. 22:12:59

@Kivétel: Úgy néz ki!!! :):):) Na hát nincs nehéz dolga ezek között a bénák között: egy jól felolvasott levél, és ő a király! te jó ég!

Kivétel 2011.04.20. 22:13:09

@kisha1: akkor inkább menjen Gabi, nem sok vizet zavar bent, nem is látni szinte sose a műsorban, akkor meg minek

RedHotTears 2011.04.20. 22:13:32

@répakörte: jó, akkor úgy fogalmazok, hogy a hangját nem hallottam még. :)

kisha1 2011.04.20. 22:14:44

@Kivétel: fúúú már megbocsáss, de pont hogy Gabinak kell maradni, ilyet ne is halljak grrrr, ő legalább látványra jó.

horee6 2011.04.20. 22:14:56

@Edecker Bürger: akkor nőtt a szememben. egy ideje figyelem őket, szerintem elég ritkán történik meg.

RedHotTears 2011.04.20. 22:17:43

Toldi igazi áldozattípus.

kisha1 2011.04.20. 22:18:50

Kinek tetszik Robi makkos cipője? :))))

Kivétel 2011.04.20. 22:21:24

@kisha1: ó akkor bocs, nekem nem annyira ő tetszik, de hát mindenkinek más az ízlése.. inkább nem drukkolok nyíltan senki ellen, mert mindenki tetszik valaki:))

répakörte 2011.04.20. 22:24:23

@kisha1: Héé, ki bántotta Gabit??? Nem láttam. :)

Edecker Bürger 2011.04.20. 22:25:57

Csak én hányok Niki csóktechnikájától?

répakörte 2011.04.20. 22:26:28

Fúúúúj, már nem bírom nézni, ahogy Niki "csókol". Annyira undorító... Fujjj.

kisha1 2011.04.20. 22:26:42

@répakörte: megvédjük, ugye? :) és várjuk vissza mellé Levit a jó hangulatért!

na ezek meg menjenek má' szobára!:)

Edecker Bürger 2011.04.20. 22:26:51

"Jó lenne, ha volna mellettem egy férfi." - Niki

Répatorta 2011.04.20. 22:26:53

Na, Krisztián már megint a küszöbön fog aludni :)))

zsj 2011.04.20. 22:26:56

Csocsiiii!!! Ez az!!!!
Végre valakinek vér folyik az ereiben!

répakörte 2011.04.20. 22:27:39

@kisha1: Meg hát! ;)

Igen, kérjük vissza Levit!!!!

horee6 2011.04.20. 22:28:26

@Edecker Bürger: nekem a fehér cápa harapása jut róla eszembe. kíváncsi vagyok, Niki is elhagyja-e közben néha a fogait :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.20. 22:29:32

Most nekik így szólnak, hogy mikor jár arra valaki?

RedHotTears 2011.04.20. 22:29:53

Niki nem tud a tervről?

zsj 2011.04.20. 22:32:04

hú, ez a csíkos ruha...

Edecker Bürger 2011.04.20. 22:32:23

Még az jutott eszembe, a Don csak azt látja, egy fővel több embere van. Azt már nem, hogy a Robi lesz az első, aki majd a kést belevágja a jó kis terveibe. Valahogy ez a fiú olyan keresztülgázolós típus.

kisha1 2011.04.20. 22:32:54

Hoppá! Hogy került az ikeás ágyneműhuzatom a T69-re?

will 2011.04.20. 22:33:01

Sylar bevett valami fogalmazásgátlót, ezt a részeg monológot nem egészen értettem.

Edecker Bürger 2011.04.20. 22:33:11

De nem hülye, ld. az utolsó mondat: Addig vagyok itt bent jó, amíg a Szandrát kiejtem.

répakörte 2011.04.20. 22:33:25

Öööö, izé, a T68-esen ez a "ruha" ez mi? Kikerekedett a szemem, mint Bigfootnak.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.20. 22:33:28

Á, laposodik ez a cucc. Nőbül vagyok, engem nem csigáz fel, hogy kit milyen pózban hágnak. Tessék keverni a kondért, taktikázni. Attól jó!

zsj 2011.04.20. 22:33:58

@Edecker Bürger: Naná! Végülis eddig a Don volt az emberhegy csúcsán a maga biztosításiügynökijével, vagy mi. De most jött egy Vállalkozó!! Hoppá!

répakörte 2011.04.20. 22:34:05

@RedHotTears: Azt nem is baj, elég a látvány! :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.20. 22:34:46

@kisha1: Téééényleg! Ott árulnak ilyen mintájú Vejnemöjnen ágynemű-huzatot. :D

Edecker Bürger 2011.04.20. 22:36:30

@répakörte: Tényleg, olyan kis teáscsésze szemekkel tud nézni.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.20. 22:36:48

Kedves Jennifer ezúton szeretném közölni veled, hogy NEM MINDEN NŐ olyan hisztis mint te. Hacsak nyomokban olyan lennék, saját magamat lőném agyon.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.20. 22:37:44

@Edecker Bürger: nem, én félek, hogy kiég a szemem tőle. Vagy megállok a fejlődésben :D

will 2011.04.20. 22:38:44

amúgy elvileg holnap két ember kell elmenjen, nem? mert csaj az nem jött, csak két muki, és ahhoz, hogy párok legyenek, ki kell essen két pali. Robi gyerek szerintem egyedül Nikiben bízhat, mást nem látok, aki mögé biztonsággal beállhatna. Toldi szerintem max a pult mögé állhat biztonsággal. Krisztián és Robi simán kicsinálhatná most itt a nagy galerit, ha nem mindketten a labdamellek gravitációs hatása alatt állnának.

RedHotTears 2011.04.20. 22:39:01

@will: nem is biztos, hogy részeg volt. Sok mindent kiszedhet másokból, ha csak eljátssza. Nem is értem Niki miért hitte, hogy Robi semmit nem vett észre és csak véletlenül zavarta meg őket állandóan.

répakörte 2011.04.20. 22:39:36

@Benyeszke: Ez jó :) De ha olyan lennél, akkor valószínűleg agyad sem sok lenne, így nem fognád fel, milyen idegesítő vagy(lennél). Pont ezért Jennyke sem fogja fel. Gondolom én. :)

répakörte 2011.04.20. 22:40:37

@will: Robinak védettsége van, tökmindegy, hova áll, marad.

RedHotTears 2011.04.20. 22:43:28

@will: Robi most védett, akárhova állhat, ha akar. Toldi már feladta, és a kiejtését még korrektnek is tartja. Krisztián a lezsírozott másik kieső, az eddigiek szerint.

Edecker Bürger 2011.04.20. 22:44:14

@RedHotTears: Már az Ádám is megmondta, ha nem is ezekkel a szavakkal, Nikit nem az eszéért szeretik.

Edecker Bürger 2011.04.20. 22:45:31

@RedHotTears: És ha Szandra - gondolva a következő párválasztásra - bent tartja?

*jinx* 2011.04.20. 22:46:04

@will: vagy vonalkódnak... :D

browncat 2011.04.20. 22:47:44

miért érzem úgy, hogy megkavarják már megint a szart? A holnapi előzetesben olyan furán vágták be, hogy Robi elindul és Pókm nagyon vigyorgott. Amikor a medencénél feküdtek, akkor Krisztián volt talán Robival.Lehet megdumáltak valamit...

zsj 2011.04.20. 22:51:53

Hát én nagyon remélem, hogy megkavarják!
Nem hiszem el, hogy az egyetlen működő stratégia az, hogy mindenki azon dolgozzon, hogy Ádám megnyerje. Ja nem, bocs, van még egy: Szandra elszántan mindennap gonoszkodik egyet, sajnos teljesen céltalanul.
Szégyellem magam egyenesen az emberiség nevében! Tizenkét életképes stratégiának kellene lennie, de minimum két egyenrangú tervnek, nem?

*jinx* 2011.04.20. 22:53:57

Szerintem Toldi + Gábor :( megy. Krisztián marad, mert ott a szex lehetősége Nikivel és a műsorkészítők nem fogják kiejteni. Alig mutatták a héten Gábort, a vágás sok mindent elárul...

beacska 2011.04.20. 22:54:26

nem nagyon értem: Szandra miért játsza meg magát? ugye, azt mondta, hogy az "életben" kiegyensúlyozott és csak úgy csinál, mintha, ilyen változékony lenne...
MIÉRT? ennek mi értelme??? megmagyarázná vki?

RedHotTears 2011.04.20. 22:54:47

@Edecker Bürger: jelen állás szerint Robi Szandra mögé áll, hogy a köv. héten kiejthesse. Még Toldinak is azt mondta, azért ne álljon oda, mert ő odamegy akár harmadiknak is. És mivel védett, a másik kettőnek kell mennie, Szandra nem dönthet. Persze holnapig még változhat a terv, ezért érzem esélyes kiesőnek Gábort. A nagy húzás persze az lenne, ha a belső magból küldene el valakit, de úgy látom, ezzel kivár.

*jinx* 2011.04.20. 22:55:24

@zsj: nagyon mérges voltam Alízra, hogy csak úgy hagyta ezt az arrogáns stílust a Donnak. :(

répakörte 2011.04.20. 22:57:50

@*jinx*: @RedHotTears: Csak Gábort neeeeee! Ne legyen igazatok :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.20. 22:58:34

@zsj: Igen. Nekem más mintájú van, de amilyen olcsó, "paraszti"-nak néz ki, annál jobban bírja.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.20. 23:02:34

@zsj: Ugye? Várom már a fejüket, mikor leesik nekik, hogy a Donnak talicskázták össze a lóvét. Bár egyes leárnyékolt agyú egyedeknek akkor se fog leesni, ha bottal verik beléjük. Ők nyaralni mentek. Vízpartra. Lehetőleg száraz hajjal.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.20. 23:05:50

@beacska: Ha tényleg igaz, hogy életében sokat rugdalták, előfordulhat, hogy ilyen hangulatemberré vált, és a kiegyensúlyozottságot haluzza be.

Vagy a hangulatváltozások megjátszottak valami taktika részeként.

Esetleg játssza a szerződésében ráosztott szerepet.

Edecker Bürger 2011.04.20. 23:10:20

@neccharisnyás útonálló: Vagy talicskázzák, talicskázzák, aztán az utolsó részben valami csavarral (ld. fent a skandináv adásokról) más nyeri. Hehe.

Edecker Bürger 2011.04.20. 23:13:45

@RedHotTears: Mit nyerne és mit veszítene, ha robbantana a csipet csapatnál? Nem kivár, gyáva. Az erőviszonyok ugyan mást mutathatnak, de hosszabb távon azzal nyerne, ha megfingatná a Dont. Vaaaagy: Robi játékának a része, hogy beállt allattvalónak.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.20. 23:21:31

Ha jól láttam a védett utoljára választ. Okozhat még meglepestést a királyságnak.

RedHotTears 2011.04.20. 23:41:13

@Edecker Bürger: még nem teljesen világos, miért is jött. Ha ő is csak nyaralni akar, akkor beáll udvaroncnak. Ha a Don eléggé megkedveli, mondhatnám úgy is, hogy megtetszik neki :) akkor könnyedén Kristóf helyéig juthat, a király bal kezéig. Feltéve, hogy bizonyítja hűségét, vagyis igazi társasági ember, ami a király fordításában azt jelenti: azt teszi amit mondanak neki. Azaz ezen a héten kiejti Krisztiánt, a jövő héten Szandrát.
Ha nem engedelmeskedik, azt a király nyílt kihívásnak fogja tekinteni. ha meg esetleg őt magát küldi el, akkor Szandrának igaza lesz annyiban, hogy új helyzet áll elő: a kedves vezető nélkül mindenki kénytelen lesz a saját fejét használni.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.20. 23:44:34

Nikihez még nem ért el, hogy Krisztiánt (is) hazakívánják?

Edecker Bürger 2011.04.20. 23:50:24

@RedHotTears: Ez az igazi társasági ember duma nagyon tetszett nekem is.
Valahogy az az érzésem, ha holnap nem is küldi haza a királyt, de robbantani fog valamit. Túl könnyen állt be a sorba. Egy fineszes pasastól ez feltűnő.

Solid214 2011.04.20. 23:56:01

@mosoly73: ezen én is csodálkozom, mivelhogy pont ő (Niki) volt az, aki berobbantott ezzel a dologgal, miszerint Krisztiánt ki akarja ejteni a Szandra Levi v. Gábor segítségével

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.21. 00:00:49

@Solid214: Igen. Ezért meg is haragudhat Ádámra. Persze nem biztos, hogy lenne mersze (esze) ezért ki is tenni.

Veder1 2011.04.21. 00:21:56

Ugyan már a Donnak esélye sincs nyerni, az erős példányokat mindig közvetlenül a vége előtt szokták levadászni. Addig jók arra, hogy vezessék a csordát. Ha tippelnem kellene, akkor valami tejbetök emberre fogadnék, aki mindenkinek szimpatikus.
süti beállítások módosítása