Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Reróhogyvolt: Éden hotel - 1x26

2013. március 19. 14:00 - sixx

Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai édenkertből. A Viasat elkezdte ismételni az első évadot, mi meg előkaptuk a klasszikus hogyvoltokat, tessék kommentelni az adás alatt és után, ingyen van. 

Tegnap ketten jöttek, egyikük szélsőséges, mert világbékét akar, a másik meg a realityk történetének legkönnyebb feladatával a hóna alatt, mert bunkónak lenni nem egy nagy vasziszdasz, tán még a pápának is menne kis gyakorlás után. Nikit majdnem megdugta a tánctanár, aki ezzel elnyerte a Sógor becenevet. A T69-es programozói tuti unhatják a beköszönő szöveget, én is, ki kéne találni valamit. A kamerába oldallal beforduló modellpóz még a régi szoftverből maradhatott kóbor kód, kiirtása kínos (kanos?), kerge kontárok kíméletlenül kemény kezei kezdenek később kellemetlen kekeckedésbe.

Hajnalban nyitunk, ilyen sem volt még, Kristóf és Dani becsiccsentve nekiáll megszerezni Toldi hajgumiját is, ez előbbi a fejére egy terepszínű alsónadrágot húz álcázásképpen, asszem seggfejnek öltözött, sikerrel. Csak jelekkel kommunikálunk, döntik el a folyosón, majd a pápa beoson Toldiékhoz, és lelopja a karjáról a kibaszott hajgumit. A vágás, a zene, maga az egész jelenet nagyon vicces, komolyan. Itt a gyerekes csínyeknek mág nincs vége, a Sógort tegnap ugyanis kihajította a Pókmajom, így a mödanszié mellett alszik, ahol viszont Alíz a haját szokta festeni, fene a gusztusát.

Kristóf rátalál a csaj vörös hajfestékére, mert az csak úgy ott hever valami asztalon, és kicsit bekenik vele a Sógor haját, de nem úgy, ahogy én tenném, bazinagy sátáncsillaggal, vagy fordított kereszttel, hanem odapöttyintenek egy kis színt a kopaszodó tánctanár homloka környékére. Aztán elújságolják a kómásan fetrengő Gábornak a hőstettet és lefekszenek ők is, de nem sokáig, mert hasad a hajnal, Kristófnak pl. pöcsvillantani kell, egy ideje asszem nem volt kopasz fasz a hogyvoltban, tessék. Bezzeg Niki csak a seggét mutogatja, nem mintha nem ismerné az egész ország a testét mostanra.

A Sógort mosakodni csak beengedi Pókmajom, mi a faszom ez a fejemen, mormolja, és mossa egyre szappannal, vér vagy kecsöp tán? Nem, fiam, mondja Pókmajom, Alíz hajfestéke. A pápa és Kristóf a királynak is beszámol az éjszakai eseményekről, őt bezzeg nem merték felkelteni, mert a fejüket vette volna. Kristóf tényleg azt hiszi, a hajguminak jelentősége van, paranoia költözött a villába. A Sógor a kamerába kilátásba helyezi, hogy kihipózza a fejét a színt eltüntetendő, nem tartom rossz ötletnek, mindenképpen a kamerák előtt kellene belekezdeni, ha lehet. Bosszút is áll majd, mentolos fogkrémmel kenegeti be a testét mindenkinek, aki részt vett a kibaszásban. Nahát.

A király szerint Robi hatalmas ciki, szerintem a király vegyen magyarórákat a Kéne-e egy nick? nevű kommentelőnktől, az úgyis akkora nyelvművelőnek hiszi magát, hogy ihaj. Kritikán aluli ez az ember, mondja döbbent arccal, Kristóf csatlakozik hozzá, minősíthetetlen, gáz, borzasztó, döbbenet. Robi azt nyilatkozza, hogy nehezére esik iszonyú tuskónak lenni, de valahogy megoldja, a reggelt azzal nyitja odalent, hogy adjátok vissza a kibaszott hajgumimat, de kurva gyorsan, és hol a faszomba' van a cigim? Kibaszott hajgumi, ha erről fog szólni a nap, tökön szúrom magam. A király összefoglal: 25 éves férfi így nem viselkedik, szégyellje magát.

Az udvart egy másik ügy is foglalkoztatja, a király kénytelen ebbe is belefolyni, nehogy elkanászodjanak az alattvalók, Pókmajom, mondjad csal, milyen alapon zártad ki a Sógort, he? Az én szobám, felség azt zárok ki, akit jónak látok. A mödanszié mellet összegyűlő udvartartás képe árulkodó, az egyik heverőn a király és a pápa fekszik, Kristóf a szélén ül, mivel tudja a helyét. A másikon a két dévaj markotányosnő, Niki és Kriszta cigizik folyamatosan és alákérdez a királynak. Pókmajom szerint Niki ne szóljon bele az ő dolgaiba, ebben speciel kurvára igaza van, bár Miss szilikon csak azért kérdezte, mert büntetést fognak kapni, és fél, hogy a Sógor csudálatos hímvesszejét elveszik tőle.

Robi a kaja közben is bunkó, aki evett, az nyeljen félre, mondja, ezt spec nem értem, tén a halálát kívánja az udvarnak? A többiek sem tudnak mit kezdeni a dologgal, kiderül, hogy nem is azt mondta, hanem, aki elvette, az nyeljen félre, mármint a szájbabaszott hajgumit. Niki megdöbben Robin, Szekszárdon teljesen más volt, nem ismerek rá, más volt ő régen (szevasz, Laci!). Juan levelet hoz, egy régi pár mehet elmélyíteni kapcsolatukat, de ez még nem minden, mert egy lány meg párt választhat magának, és azzal mehet randizni. Mivel Jennifer még nem volt a falon túl, ő és a szótagolva olvasás világbajnokának is beillő Kristóf a régi pár, az új meg Pókmajom, aki GyökérRobit viszi magával. Für-dő-ru-hát-vin-ni-kell, mondja a levél.

Elintéztem, anya, megyünk nyaralni, mondja Kristóf Jennifernek, akit atyai jó tanáccsal lát el a szponzorsapkás király búcsúzóul, ha Kristóf meg akar farkalni, engedd neki, jó lesz neked is. Kristóf szeretne közelebb kerülni Jenniferhez, de csak a fődíjra koncentrál. A Sógor vesztét érzi (tényleg?) a tegnap esti kizárás fényében, illetve azért, mert Pókmajom ma GyökérRobival (GRobi?) megy szórakozni, bele kell húznom, és szorosra fonni a kapcsolat fonalát Pókmajommal - értsd: előveszem a Csudálatos Hímvesszőt, és a csaj megint az enyém lesz.

Na, a randi egy közeli kolumb partszakaszra visz, nem a francia Riviéra, de jól néz ki, különösen a parton a lábát áztató nyugdíjas kokaincsempész és családja. Kristóf szerint pont úgy néz ki az egész, mint egy tengerpart, na ja. Mennek banánozni, ami nem az önkielégítés csoportos formája a nőknél, hanem egy vízben űzhető tevékenység. Jennifer sok mindent szeret a tengerparton csinálni, de a vízbe nem akarna belemenni, mert akkor a haja vizes lesz és ez tragédia. Kristóf jól elvolt a vízben, még Pókmajmot is legyűrte, aki nem hazudtolta meg magát és a partin is villantott csöcst. GRobi felváltva hajigálta a vízbe Pókmajmot és Jennifert, ennyit az érintetlen frizuráról, ugye.

A vidámkodás végén Kristóf lebaszást kap, homok meeent aaaa haaaajuuuunkbaaaa, mondja a két csaj, rémes. GRobi szerint a randi jól sikerült, de jobb lett volna, ha nem kell bunkóznia egyre. Odahaza a király azon polemizál, mitől van az, hogy a Pókmajom meg tud szédíteni minden fiút, ennyire buták lennének? A Sógor, aki húsz centiről hallgatja az őt éppen legyökerező királyt, halkan megjegyzi, hogy ő nem buta, igaz, mondja a király, te nem vagy az. De a többiek igen. A parton Pókmajom konspirálni kezd, mert Kristóf lelép Jenniferrel valahová, az eső meg izomból rákezdi, így kénytelenek behúzódni egy parti kocsmába.

Pókmajom a következő lépést magyarázza GRobinak, oda állsz, ahová a király áll, és így megütjük a trónt. GRobi nem akarja elvágni magát mindenkinél, hát asszem erről lekéstél, mondja Pókmajom. GRobi viszont nem hülye, és még meggondolja, kivel bújik ágyba, ha képletesen is. Jennifer és Kristóf egy másik part menti létesítménybe menekül a szakadó eső elől, egy helyi muzsikust Kristóf a "muzsiká? múzsiká?" biztatással harmonikázásra bír, és táncolni kezdenek, de csak idézőjelesen, mert Jennifer iszonyú botlábú és semmi ritmusérzéke nincsen. Ettől még aranyosak, egyfajta násztánc ez, aminek dugás lesz a vége, vagy a hotelben, vagy kint. Jennifer a haja miatt aggódik állandóan, és a sminkje is elfolyt, tragédia.

A mödanszié mellett feltűnik Toldi is, azt hittem elvitték a szomszédos kokainlaborba takarítani, de nem. Niki nyíltan megmondja neki, hogy az udvar őt akarja bent látni, és nem GRobit, aki szekszárdi énjét a határon hagyta. Visszajön a különítmény, Jennifert Niki öleléssel fogadja, a Pókmajmot meg legszívesebben hasba rúgná. A király odafent beszámolót kér csatlósától, volt valami, Ser Lassúbeszédű? Nem. A király elégedetlenül cuppog, bazdmeg, te impotens vagy. Kristóf rávág a FÁJÓS KARJÁRA BAZDMEG, csak úgy, mit képzel ez? A király fel is háborodik, pallost ide azonnal, anyádat ütögessed. Jennifer meglepetéseket szerez Kristófnak, hiszen ahhoz képest még értelmes is és belső értékei vannak. Sőt, Pókmajom is normális volt, csak GRobi volt nagyon paraszt, akihez képest Nagyfaszú Pista egy Kazinczy.

Estefelé GRobi és Toldi a hajgumikról beszélget odalent, ezek a szellemi fogyatékosok azt hiszik, a hajgumi elvétele/megtartása a küldetés. Fejek csóválódnak a cigarettafüstben. Kristóf továbbra is az óvodás udvarlási módszert tartja célravezetőnek Jennifernél, és piszkálgatja folyamatosan, de az ettől nem fog rábukni a nemi szervére. Toldi és Pókmajom a mödanszié szomszédságában beszélget, a csaj GRobi és a király után neki is felajánlja magát, állj be mögém, kiejtjük a Sógort. Toldi szegény azt sem tudja, hogy hívják ezt a nőt, és mit akar tőle, de igent mond, mert nem mindegy? Pókmajom jobban futtatja magát, mint VV Béci a kiszavazása után, én kurva erős vagyok ám, mondja a srácnak, tudod-e. Szánalmas.

Az udvarhölgyek is beszélgetnek, Toldi, mint pasi nem jön be senkinek, de megbízhatónak és hűségesnek tűnik, és mivel annyira semmilyen, egy nő sem akar rábukni majd - Jennifer egyszerű kis fejében valami terv kezd körvonalazódni. Juan levelet hoz, Pókmajomnak és a Sógornak mindenki előtt el kell mondania, miafasz volt a tegnap esti kizárásos balhé. Pókmajom azzal nyit, hogy faszom, nem mondok én semmit, és kiabál hozzá. A király őszinte aggodalommal a hangjában kérdezi, hogy mitől vagy te ekkora gyökér, lányom, és mégis ki a pöcsömnek képzeled magad? Pókmajom tényleg iszonyú nagy baromként viselkedik, amikor a Sógor megkérdezi tőle, hogy a smár miatt vagy ideges, akkor flegmázik, nem ad egyenes választ, és ezért mindketten büntit kapnak: irány fel a a szoba, reggelig le sem jöhettek.

Az udvar közben Toldi és GRobi okosítását kezdi meg, Pókmajom egy rohadék, ha valamelyikőtök védettséget kap, akkor végre ki lehet hajítani innen a picsába, szóva könyörgöm, hallgassatok rám. Ha Toldinak lenne védettsége, összejöhet a dolog, de GRobi veszélyesebbnek tűnik. Pókmajom odafent masszíroztatja magát a Sógorral, és megkérdi tőle, hogy miért kellett elmesélni mindenkinek, hogy dugtál meg? A Sógor szerint ő nem mondott senkinek semmit és nem is volt közönséges - erre bejátsszák azt a kis jelenetet, amiben a túrós faszáról mesél Kristófnak, és Pókmajom hasznáról a pöcs viszonylatában. Szép volt. Pókmajom viszont továbbra is a Csudálatos Pénisz bűvkörében van, és amikor a Sógor a hátára fekszik, menten rámarkol - a képet meg elveszik hálistennek, majd a 18+-os adásban biztos benne lesz a folytatás.

A mödanszié mellett punnyadó többiek között Toldi Pókmajomról mesél, és ő is úgy látja, hogy ki kell innen tenni minél hamarabb. A király előre szól, hogy ha védettséget kaptok, Pókmajom úgy ugrik majd rátok, mint Zimány Linda a milliomos labdarúgókra, azzal meg nem tudtok elszámolni otthon, helló! Ez a nyomorult engem, és a pápát akarja kitenni! Innen! A király híresen szerény, így nem is ő mondja ki, amit mindenki tud, hanem az asszonykórusra mutat, kérdezzétek csak meg, mi lenne itt a villában nélkülünk! Olyan lenne, mint a Tv2 adásai, gyászos, szomorú és kibírhatatlanul unalmas. A végére konszenzus születik, ha valamelyik újonc védett lesz, akkor a király terveinek megfelelően cselekszik. Ezt GRobi is megerősíti, akinek a király a legszimpatikusabb szereplő.

Címkék: éden hotel
315 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

will 2011.04.20. 21:47:52

és aztán közölve lett, hogy volt küldetése?

zsj 2011.04.20. 21:51:23

@will: igen
kiderült minden, most megy a taktikázás,mindenki úgy csinál,mintha műris rudná, mi a szitu.
ádám bírja robit. robi bírja ádámot. robi ádámé :):):)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.20. 21:51:57

Társasági ember automatice zoknibáb? Egyem a szíved, Don! >/

RedHotTears 2011.04.20. 21:53:58

Kristóf a hotel Alekosza.

répakörte 2011.04.20. 21:54:37

Nanana, Kristóf! A Jennike nem hisztiske! Mert a csajok ilyenek! Há Kristóf, nem érted? :DDDDDDDDDDDD

tryclops 2011.04.20. 21:55:48

nemá, hogy megin hajhiszti :(

répakörte 2011.04.20. 21:56:00

Vizes lett meg homokos és össze is ragadt, jááááj. Mi az, Jenny, nem ismered a hajmosást????

RedHotTears 2011.04.20. 21:56:24

Ádám meg a hotel Maunikája.

Kivétel 2011.04.20. 21:57:24

épp megvitatják a Dzsenni hisztisségét... borzasztó ez a nő... de Kristófban becsülöm, hogy megmondta neki

tryclops 2011.04.20. 21:57:56

@RedHotTears: és még jól is nyomja :)

kisha1 2011.04.20. 21:59:26

Hisztis Mirtill:) Nahát hogy egy haj miket tud csinálni vizesen?! Nem is gondoltam volna.... összeragad, meg homokos lesz..meg ilyenek...hmmm:)

Tragikomédia több felvonásban, Don megrendezi Kristófék kapcsolatát pfff...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.20. 22:00:07

@répakörte: Akkor én ezentúl lemondok női rangomról. Mivel férfi se vagyok, travi se, én leszek a 4. entitás.

zsj 2011.04.20. 22:01:15

Ádám egy F...Mit képzel? Most nézzétek meg, mit csinált?

kisha1 2011.04.20. 22:02:51

Veszélyesen buta ez a Jenni:)

répakörte 2011.04.20. 22:03:15

@neccharisnyás útonálló: :DDD Én is! Nyaffnyaff

Kristófnak még mindig nem sikerült megértenie, hogy most nem Jenny áll mögé, hanem fordítva. Ezt a gondolatot még nem sikerült magáévá tennie a nagy elmélkedései közben. :)

tryclops 2011.04.20. 22:03:21

mi a faszom? egyszer összekaptak, és dobni akarja a Kristófot? ez kész

will 2011.04.20. 22:04:51

megnézem Alízt az életben, erős akaratú, persze... Szöszi is csak véletlenül tolta le a torkán a nyelvét.

zsj 2011.04.20. 22:05:13

Psta ót az első ember, aki fel tud olvasni egy levelet!!! NAAAA, Rooobiii!!!

Kivétel 2011.04.20. 22:05:37

Robi az első ember, aki folyékonyan fel tudta olvasni a levelet:))) /és milyen gyönyörű hangon:) /

répakörte 2011.04.20. 22:06:54

@tryclops: Jennykének eddig - gondolom - minden pasija kinyalta a segedelmét. Nincs hozzászokva, hogy valami negatívat is mondjanak róla. Tipikus elkényeztetett buta csaj, aki max azon gondolkodik, hogy milyen színűre fesse a körmét.
De ha Kristófnak ez kell, hát megkapta, örüljön neki.

horee6 2011.04.20. 22:07:04

amikor kapják a leveleket eljutnak addig, hogy megköszönjék, vagy csak bambán bólogatnak, mint most Robi?
Egy "mucsász gráciász szenyoríta" azért nem egy komoly kihívás...

kisha1 2011.04.20. 22:07:08

Ha a Krisztián kiesik akkor nem lesz több Nikis jelenet, csak homokoshow marad Dani és Don(i) főszereplésével. Danit visszaküldeni pénzkidobás volt, annyira érvénytelen egy ember!

Kivétel 2011.04.20. 22:07:19

Úgy látom, megküzdünk Robiért:)

RedHotTears 2011.04.20. 22:10:26

Gábort nem is láttam még ma. Attól tartok, holnap ő lesz a meglepetés.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.20. 22:10:33

Ez a párterápia! :)))))
Utána meg Kristóf és a gondolatok! :))))

Ez a Jenni meg már ki is tenné?! :(
Taktikai okból! Jah mintha ugyanezért haragudott volna meg Levire annak idején!

RedHotTears 2011.04.20. 22:11:29

@répakörte: azt se sikerült még felfogniuk, hogy mindenki nem tartozhat az udvartartásba. A helyek végesek.

beacska 2011.04.20. 22:11:50

óóó, szegény Kristóf!!...belenyúlt a tutiba...

Edecker Bürger 2011.04.20. 22:11:52

@horee6: A szar hang miatt talán nem hallottad, de szerintem a Robi megköszönte Isaurának. Bár lehet, hogy csak hallucináltam.

répakörte 2011.04.20. 22:11:58

@RedHotTears: Akkor nem jól figyeltél! Ott volt a "nagy megbeszélésen" is (sajnos), az ágyon feküdt. :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.20. 22:12:36

Ennek a Jenny-nek volt már pasija? Csak mert víg ovisként eljátszik Kristóffal, nyafog a haja miatt, stb. Azért szerintem erről egy hímegyed már leszoktatta volna.

zsj 2011.04.20. 22:12:59

@Kivétel: Úgy néz ki!!! :):):) Na hát nincs nehéz dolga ezek között a bénák között: egy jól felolvasott levél, és ő a király! te jó ég!

Kivétel 2011.04.20. 22:13:09

@kisha1: akkor inkább menjen Gabi, nem sok vizet zavar bent, nem is látni szinte sose a műsorban, akkor meg minek

RedHotTears 2011.04.20. 22:13:32

@répakörte: jó, akkor úgy fogalmazok, hogy a hangját nem hallottam még. :)

kisha1 2011.04.20. 22:14:44

@Kivétel: fúúú már megbocsáss, de pont hogy Gabinak kell maradni, ilyet ne is halljak grrrr, ő legalább látványra jó.

horee6 2011.04.20. 22:14:56

@Edecker Bürger: akkor nőtt a szememben. egy ideje figyelem őket, szerintem elég ritkán történik meg.

RedHotTears 2011.04.20. 22:17:43

Toldi igazi áldozattípus.

kisha1 2011.04.20. 22:18:50

Kinek tetszik Robi makkos cipője? :))))

Kivétel 2011.04.20. 22:21:24

@kisha1: ó akkor bocs, nekem nem annyira ő tetszik, de hát mindenkinek más az ízlése.. inkább nem drukkolok nyíltan senki ellen, mert mindenki tetszik valaki:))

répakörte 2011.04.20. 22:24:23

@kisha1: Héé, ki bántotta Gabit??? Nem láttam. :)

Edecker Bürger 2011.04.20. 22:25:57

Csak én hányok Niki csóktechnikájától?

répakörte 2011.04.20. 22:26:28

Fúúúúj, már nem bírom nézni, ahogy Niki "csókol". Annyira undorító... Fujjj.

kisha1 2011.04.20. 22:26:42

@répakörte: megvédjük, ugye? :) és várjuk vissza mellé Levit a jó hangulatért!

na ezek meg menjenek má' szobára!:)

Edecker Bürger 2011.04.20. 22:26:51

"Jó lenne, ha volna mellettem egy férfi." - Niki

Répatorta 2011.04.20. 22:26:53

Na, Krisztián már megint a küszöbön fog aludni :)))

zsj 2011.04.20. 22:26:56

Csocsiiii!!! Ez az!!!!
Végre valakinek vér folyik az ereiben!

répakörte 2011.04.20. 22:27:39

@kisha1: Meg hát! ;)

Igen, kérjük vissza Levit!!!!

horee6 2011.04.20. 22:28:26

@Edecker Bürger: nekem a fehér cápa harapása jut róla eszembe. kíváncsi vagyok, Niki is elhagyja-e közben néha a fogait :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.20. 22:29:32

Most nekik így szólnak, hogy mikor jár arra valaki?

RedHotTears 2011.04.20. 22:29:53

Niki nem tud a tervről?

zsj 2011.04.20. 22:32:04

hú, ez a csíkos ruha...

Edecker Bürger 2011.04.20. 22:32:23

Még az jutott eszembe, a Don csak azt látja, egy fővel több embere van. Azt már nem, hogy a Robi lesz az első, aki majd a kést belevágja a jó kis terveibe. Valahogy ez a fiú olyan keresztülgázolós típus.

kisha1 2011.04.20. 22:32:54

Hoppá! Hogy került az ikeás ágyneműhuzatom a T69-re?

will 2011.04.20. 22:33:01

Sylar bevett valami fogalmazásgátlót, ezt a részeg monológot nem egészen értettem.

Edecker Bürger 2011.04.20. 22:33:11

De nem hülye, ld. az utolsó mondat: Addig vagyok itt bent jó, amíg a Szandrát kiejtem.

répakörte 2011.04.20. 22:33:25

Öööö, izé, a T68-esen ez a "ruha" ez mi? Kikerekedett a szemem, mint Bigfootnak.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.20. 22:33:28

Á, laposodik ez a cucc. Nőbül vagyok, engem nem csigáz fel, hogy kit milyen pózban hágnak. Tessék keverni a kondért, taktikázni. Attól jó!

zsj 2011.04.20. 22:33:58

@Edecker Bürger: Naná! Végülis eddig a Don volt az emberhegy csúcsán a maga biztosításiügynökijével, vagy mi. De most jött egy Vállalkozó!! Hoppá!

répakörte 2011.04.20. 22:34:05

@RedHotTears: Azt nem is baj, elég a látvány! :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.20. 22:34:46

@kisha1: Téééényleg! Ott árulnak ilyen mintájú Vejnemöjnen ágynemű-huzatot. :D

Edecker Bürger 2011.04.20. 22:36:30

@répakörte: Tényleg, olyan kis teáscsésze szemekkel tud nézni.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.20. 22:36:48

Kedves Jennifer ezúton szeretném közölni veled, hogy NEM MINDEN NŐ olyan hisztis mint te. Hacsak nyomokban olyan lennék, saját magamat lőném agyon.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.20. 22:37:44

@Edecker Bürger: nem, én félek, hogy kiég a szemem tőle. Vagy megállok a fejlődésben :D

will 2011.04.20. 22:38:44

amúgy elvileg holnap két ember kell elmenjen, nem? mert csaj az nem jött, csak két muki, és ahhoz, hogy párok legyenek, ki kell essen két pali. Robi gyerek szerintem egyedül Nikiben bízhat, mást nem látok, aki mögé biztonsággal beállhatna. Toldi szerintem max a pult mögé állhat biztonsággal. Krisztián és Robi simán kicsinálhatná most itt a nagy galerit, ha nem mindketten a labdamellek gravitációs hatása alatt állnának.

RedHotTears 2011.04.20. 22:39:01

@will: nem is biztos, hogy részeg volt. Sok mindent kiszedhet másokból, ha csak eljátssza. Nem is értem Niki miért hitte, hogy Robi semmit nem vett észre és csak véletlenül zavarta meg őket állandóan.

répakörte 2011.04.20. 22:39:36

@Benyeszke: Ez jó :) De ha olyan lennél, akkor valószínűleg agyad sem sok lenne, így nem fognád fel, milyen idegesítő vagy(lennél). Pont ezért Jennyke sem fogja fel. Gondolom én. :)

répakörte 2011.04.20. 22:40:37

@will: Robinak védettsége van, tökmindegy, hova áll, marad.

RedHotTears 2011.04.20. 22:43:28

@will: Robi most védett, akárhova állhat, ha akar. Toldi már feladta, és a kiejtését még korrektnek is tartja. Krisztián a lezsírozott másik kieső, az eddigiek szerint.

Edecker Bürger 2011.04.20. 22:44:14

@RedHotTears: Már az Ádám is megmondta, ha nem is ezekkel a szavakkal, Nikit nem az eszéért szeretik.

Edecker Bürger 2011.04.20. 22:45:31

@RedHotTears: És ha Szandra - gondolva a következő párválasztásra - bent tartja?

*jinx* 2011.04.20. 22:46:04

@will: vagy vonalkódnak... :D

browncat 2011.04.20. 22:47:44

miért érzem úgy, hogy megkavarják már megint a szart? A holnapi előzetesben olyan furán vágták be, hogy Robi elindul és Pókm nagyon vigyorgott. Amikor a medencénél feküdtek, akkor Krisztián volt talán Robival.Lehet megdumáltak valamit...

zsj 2011.04.20. 22:51:53

Hát én nagyon remélem, hogy megkavarják!
Nem hiszem el, hogy az egyetlen működő stratégia az, hogy mindenki azon dolgozzon, hogy Ádám megnyerje. Ja nem, bocs, van még egy: Szandra elszántan mindennap gonoszkodik egyet, sajnos teljesen céltalanul.
Szégyellem magam egyenesen az emberiség nevében! Tizenkét életképes stratégiának kellene lennie, de minimum két egyenrangú tervnek, nem?

*jinx* 2011.04.20. 22:53:57

Szerintem Toldi + Gábor :( megy. Krisztián marad, mert ott a szex lehetősége Nikivel és a műsorkészítők nem fogják kiejteni. Alig mutatták a héten Gábort, a vágás sok mindent elárul...

beacska 2011.04.20. 22:54:26

nem nagyon értem: Szandra miért játsza meg magát? ugye, azt mondta, hogy az "életben" kiegyensúlyozott és csak úgy csinál, mintha, ilyen változékony lenne...
MIÉRT? ennek mi értelme??? megmagyarázná vki?

RedHotTears 2011.04.20. 22:54:47

@Edecker Bürger: jelen állás szerint Robi Szandra mögé áll, hogy a köv. héten kiejthesse. Még Toldinak is azt mondta, azért ne álljon oda, mert ő odamegy akár harmadiknak is. És mivel védett, a másik kettőnek kell mennie, Szandra nem dönthet. Persze holnapig még változhat a terv, ezért érzem esélyes kiesőnek Gábort. A nagy húzás persze az lenne, ha a belső magból küldene el valakit, de úgy látom, ezzel kivár.

*jinx* 2011.04.20. 22:55:24

@zsj: nagyon mérges voltam Alízra, hogy csak úgy hagyta ezt az arrogáns stílust a Donnak. :(

répakörte 2011.04.20. 22:57:50

@*jinx*: @RedHotTears: Csak Gábort neeeeee! Ne legyen igazatok :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.20. 22:58:34

@zsj: Igen. Nekem más mintájú van, de amilyen olcsó, "paraszti"-nak néz ki, annál jobban bírja.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.20. 23:02:34

@zsj: Ugye? Várom már a fejüket, mikor leesik nekik, hogy a Donnak talicskázták össze a lóvét. Bár egyes leárnyékolt agyú egyedeknek akkor se fog leesni, ha bottal verik beléjük. Ők nyaralni mentek. Vízpartra. Lehetőleg száraz hajjal.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.20. 23:05:50

@beacska: Ha tényleg igaz, hogy életében sokat rugdalták, előfordulhat, hogy ilyen hangulatemberré vált, és a kiegyensúlyozottságot haluzza be.

Vagy a hangulatváltozások megjátszottak valami taktika részeként.

Esetleg játssza a szerződésében ráosztott szerepet.

Edecker Bürger 2011.04.20. 23:10:20

@neccharisnyás útonálló: Vagy talicskázzák, talicskázzák, aztán az utolsó részben valami csavarral (ld. fent a skandináv adásokról) más nyeri. Hehe.

Edecker Bürger 2011.04.20. 23:13:45

@RedHotTears: Mit nyerne és mit veszítene, ha robbantana a csipet csapatnál? Nem kivár, gyáva. Az erőviszonyok ugyan mást mutathatnak, de hosszabb távon azzal nyerne, ha megfingatná a Dont. Vaaaagy: Robi játékának a része, hogy beállt allattvalónak.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.20. 23:21:31

Ha jól láttam a védett utoljára választ. Okozhat még meglepestést a királyságnak.

RedHotTears 2011.04.20. 23:41:13

@Edecker Bürger: még nem teljesen világos, miért is jött. Ha ő is csak nyaralni akar, akkor beáll udvaroncnak. Ha a Don eléggé megkedveli, mondhatnám úgy is, hogy megtetszik neki :) akkor könnyedén Kristóf helyéig juthat, a király bal kezéig. Feltéve, hogy bizonyítja hűségét, vagyis igazi társasági ember, ami a király fordításában azt jelenti: azt teszi amit mondanak neki. Azaz ezen a héten kiejti Krisztiánt, a jövő héten Szandrát.
Ha nem engedelmeskedik, azt a király nyílt kihívásnak fogja tekinteni. ha meg esetleg őt magát küldi el, akkor Szandrának igaza lesz annyiban, hogy új helyzet áll elő: a kedves vezető nélkül mindenki kénytelen lesz a saját fejét használni.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.20. 23:44:34

Nikihez még nem ért el, hogy Krisztiánt (is) hazakívánják?

Edecker Bürger 2011.04.20. 23:50:24

@RedHotTears: Ez az igazi társasági ember duma nagyon tetszett nekem is.
Valahogy az az érzésem, ha holnap nem is küldi haza a királyt, de robbantani fog valamit. Túl könnyen állt be a sorba. Egy fineszes pasastól ez feltűnő.

Solid214 2011.04.20. 23:56:01

@mosoly73: ezen én is csodálkozom, mivelhogy pont ő (Niki) volt az, aki berobbantott ezzel a dologgal, miszerint Krisztiánt ki akarja ejteni a Szandra Levi v. Gábor segítségével

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.21. 00:00:49

@Solid214: Igen. Ezért meg is haragudhat Ádámra. Persze nem biztos, hogy lenne mersze (esze) ezért ki is tenni.

Veder1 2011.04.21. 00:21:56

Ugyan már a Donnak esélye sincs nyerni, az erős példányokat mindig közvetlenül a vége előtt szokták levadászni. Addig jók arra, hogy vezessék a csordát. Ha tippelnem kellene, akkor valami tejbetök emberre fogadnék, aki mindenkinek szimpatikus.
süti beállítások módosítása