Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 1x25 - A kiszavazó show

2013. március 19. 09:00 - pabblo

Ha valaki szeretné elkérni a receptet, hogy vajon hogy a frászba képes az ember három napot úgy eltölteni, hogy egy büdös nagy cliffhanger közepén hagyják lógva, akkor arra egy szóval tudnék válaszolni: hpskkrümpöffűűűűűűűűűűű. És akkor még finom voltam. Hát mi az már, hogy VV Anikónk világgá kürtöli, hogy lefeküdt a Szopósszájú Zsófika exével, aki egyébként még mindig odavan a Bájgúnár Kristófért? De még a Görbeorrú Rita is szerelmet vall a Művészmarcinak? He? Hogy mi? Persze Oscart még így sem érdekel a forgatókönyv, de egy barátságos bazmeget azért csak elerszt az ember. De ne is szaporítsuk a szót, elvégre Tóth Gabi már nyekereg.

130318_budapest01.jpg

Baljós zenével nyit a rész, ráadásul az első képen rögtön Szopósszájút mutatják, az meg még az álmoskönyvek szerint se jelent jót. Joe olyan kitekeredett fekvőtámaszokat csinál, hogy a Pető Intézet már nyúl is a telefonhoz a receptért, de Rita se sokkal jobb, úgy tűnik, a melleit bent felejtette valahol, mert az a rohadt póló sehogy sem akar dudorodni. Úgy kerülgetik egymást Marcival, mit két ovis a hajhúzás után, de ők pont le vannak szarva, a kamera Szopósszájút stíröli. Nem minden ok nélkül, Anikó tántorog ki hozzá, és meg is szólítja. Eeeeee, egy hiba, egy élet, Zsófi úgy elkezd vinnyogni, hogy arra még az Erzsébet Kórház második emeletén fekvő kómás beteg is felriad. A sorozat eddigi legnagyobb monológját vágja le, ráadásul csak néhányszor gabalyodik bele, viszont előszeretettel használja az U betűket, ezzel is jelezve, kinek a szájában is állna jobban Kristóf. Hát baszki Anikó, ebből kiszavazás lesz, de minimum zöld kendő.

130318_budapest02.jpg

Rita a fürdőszobában sminkeli magát, amit Marci a „szépülünk, szépülünk?" frappáns kérdéssorral zavar meg. Próbálna a Görbeorrúval beszélgetni, hogy akkor mi is volt az a coming out. Ittam, szívok, és egyébként is, tudod, hogy állandóan faszságokat beszélek, ne vegyél már komolyan – hangzik a terelés, a két ovis pedig tovább kerülgeti egymást. Pedig a fürdőszoba láttán már várta volna az ember, hogy legalább megmutatják egymásnak a csúnyájukat, de ehelyett még egy csöcs se, hihetetlen. Nem baj, majd a werkben biztos benne lesz. Miért, te nem vennéd meg DVD-n? Naugye.

130318_budapest03.jpg

Hű, hát a Hannás vonalról majdnem elfeledkeztem: a házavatón a pattanásos Rolika valami másik csajjal kavart, úgyhogy most ez van, de back to life, back to reality: megérkezett hozzá Baltaarcú. Fotelt hozott, meg elemózsiát, bár a buli maradványait nézve egy kis vegytisztító jobban jött volna. Hanna nem nagyon beszél az előző estéről, de nekünk azért elmondja, milyen jófej ez a Joe – haló! nem apa, Joe! – hogy reggelit hozott meg fotelt, ha nem tudnánk, hogy az apja, azt mondanánk, van köztük valami. De nem akarunk tippet adni a forgatókönyvíróknak, lapozzunk.

130318_budapest04.jpg

Görbeorrú Rita felvilágosítja Malacképű Reginát, hogy tegnap bizony szerelmet vallott Marcinak, jujj, jujj, megy a lányos örömködés, a srác sokkal lazábban veszi a dolgot: Pumuklifejű Lalinak önti ki a szennyes kis lelkét. Lajosunk a szokásos hipertempójában bicskázza befele Pest megye legszebb almáját, majd jó székely módjára rávágja, tudott ő már mindent, látta ő, hogy mi a szitu. Olyan összefüggéseket mond, hogy Blazsej doktor mind a tíz szikéjét megnyalná utána, Marci meg csak pislog, hogy most vagy a Rita szája volt egy féreglyuk, amin a csók hatására átcsusszant egy párhuzamos világba, vagy Pumuklifejű Alekosz eltitkolt ikertestvére, aki igazából egy humanoid biorobot, amit az ősök dobtak le, hogy tanulmányozzák az emberiség fejlődését. De hogy nem az igazi Lalival beszélget, az ziher, ilyen összetett gondolkodásra ő sosem volt képes.

130318_budapest05.jpg

Pizzaképű Roli bocsánatot kérne Hannától, de persze nincs könnyű dolga, izzad is rendesen a kiscsaj és a kamerák kereszttüzében. Hanna végül elhajtja, Joe meg vigasztalgatja, de ugorjunk is, vissza a főhadiszállásra. Szopósszájú, Görbeorrú meg Malacképű a konyhában vertek tanyát, Malacképű épp turmixot készít meggyből, meg jó magyar tejből. A másik kettő úgy örül a turmixgépnek, mint Rubint Réka bárminek, szerintem ha Malacképű bekapcsolva hagyja nekik, egész nap elnézegetnék, ahogy forog. Megy a szercsi, meg a Best Friends Forever, Szopósszájú férfimentes világot akar, bár nem világos, akkor mit kezdene a szájával. Inkább kívánt volna nőmentest, mert Anikó épp a turmixozás közben slattyog ki valami joghurtért, bár a helyében nem enném meg, mert az a hűtő vagy bemondta az unalmast, vagy csak szimplán nincs bedugva, de hogy nem világít, az fix. Persze nem ússza meg a romlott joghurttal, Szopósszájú még beszúr egy ribancozást, amivel el is indítja a lavinát. Rita persze ebbe is beleugat, örül, hogy végre nem ő van szopóágon. Anikó valami támogatásfélét várna Malacképűtől, de az olyan szemérmesen pislog, mintha csak dugni vinnék. Még egy kicsit körbenyalják egymást, Marci meg a lépcsőházban próbálja magához téríteni a közben elviharzó VV lányt, de az inkább elment fejet szellőztetni. Vagy cserélni, ezt még nem tudni pontosan.

130318_budapest06.jpg

Görbeorrú és Marci a fürdőt takarítják, de mivel Anikóról nem lehet beszélni, az érzelmi szenvedésük meg szánalmas, inkább ugorjunk. Hanna egy akkora bucit nyom le, mint amekkora az egész feje, gondolom elhiszi, hogy ha megeszi, majd az egész a mellére megy. Közben nyugtatni próbálja Baltaarcút, hogy egy kis lógásért még nem jár börtön – értitek, ugye -, de Joe tolja lelki fröccsöt. Kiderül, a csaj nem akar nyálasképű könyvelő lenni, inkább állatokkal foglalkozna, szóval még van esélye rá, hogy ő legyen az Éjjel-nappal Budapest 2. rendezője. Marci közben fölkeresi a Pumuklifejűt, hogy menjenek sörözni, de előtte olyan ratyi szöveget vág le, hogy Bunyós Pityunak azonnal arcára fagyott a sramli. El is búcsúzik, nehogy őt is bedobják a közösbe, Marci meg arról nyavalyog, hogy mennyivel jobb lenne egy csak fiúkból álló lakás, akkor nem lennének ilyen vinnyogások, mint így.

130318_budapest07.jpg

Mindeközben Hannáék az aluljáróban szervezik a következő party-t, amikor megjelenik Pizzaképű Roli, és nemtetszésének – miszerint Karcsi fogdossa a kiscsajt – fizikai erőszak révén akar nyomatékot adni. Nem jön be, Baltaarcú lány nem vevő a zerőszakra. Marci és Pumuklifejű a kocsmában ücsörögnek, a pincér meg véletlenül kivisz nekik két olyan rózsaszín koktélt, hogy ha nem mutatják kívülről, akkor is tudom, hogy ez a Kék Osztriga bár lesz. De nem, mielőtt összemelegednének kiderül, hogy a statiszta pincérnő még a valóságosaknál is hülyébb, és két csaj helyett hozzájuk vitte ki a piát, nem baj, majd ők átülnek. Pumuklifejűnek persze azonnal beindul a nyálelválasztása, az egyik ráadásul passzol is hozzá. Közli: most fejezte be az iskolát, és most kezdett el modellkedni. Nem akarnám elszomorítani, de aki 25-6-7 éves korára még nem befutott modell, az inkább hagyja a picsába az egészet.

130318_budapest08.jpg

Hanna eközben csendes estét tervez, de csak átjönnek a haverok, Karesz meg addig győzködi, amíg rá nem áll a bulizásra, lesz itt mocsok reggelre, Joe meg majd hozhatja megint a tápot. A kocsmában Marci lenyúlja a fekete csajt, Pumuklifejű viszont befárad, és közli, neki ilyenkor már nem áll fel a bré. De kár. Marci már majdnem becsúsztatná a lompost, amikor eszébe jut Rita és az ő görbe orra, így inkább koccolja a csajt, és elindul haza. Pedig ha tudná, mi vár rá otthon, inkább a dugást választaná. Vacsorához terítenek Szopósszájúék, Anikó is megjelenik, Joe meg addig győzködi, hogy egyen velük, hogy rááll. Persze Zsófikának se kell több, egyből felpattan, hogy elment az étvágya, Rita meg úgy követ, mintha a seggébe szorult volna. Emelkedik a hangerő, a hangulat a tetőfokára hág, és már éppen kikaparnák egymás szemét, amikor Joe közbelép. Valószínűleg még életében nem állt nők közti vita kellős közepén, a csajok ugyanis nagyívben szarnak rá. Anikó végül fölbassza magát, tessék, akkor zabáld meg amit főztél, majd bevágtat a szobába. Joe-nak elege van, összehívj a villalakókat, ma este kijelölés.

130318_budapest09.jpg

Marci és a Pumuklifejű nagy rössel érkeznek haza, Joe megkongatja a harangot, kezdődhet a show. Anikót csak Marci és Lali védi, amitől nem érzi magát jobban, ráadásul a többiek szerint olyan gonosz, mintha Jockey Ewing és Berényi Miklós törvénytelen gyereke lenne. Anikó, Marci, Pumuklifejű egy táborban, Malacképű, Szopósszájú és Görbeorrú a másikban, így Joe dönt: Anikónak kell elhagynia a villát. Hát baszki, ez nem, hogy nem zöld kendő, hanem egyből ki is szavazott a közönség, helló, csá, vár vissza Szombathely. Persze maradhatna, de felbassza magát, és inkább az azonnal lécet választja. Marci és a Pumuklifejű vigasztalnák, de nem lehet. Zárásként még mindenkibe belerúg egyet, aki kikövetelte magának a belerúgást, aztán ágyő, balra el.
A koncepciós per után a konyhában ül össze a bíróság, hogy megtárgyalják, akkor végül is helyes volt-e az ítélet. A BFF pártnak megfelelt, a többi meg kit érdekel. Joe-ban bujkál némi lelkifurka, Marci meg Lali cinizmusa már már a felsőszomszéd padlóját veri, a lányok viszont örülnek, hogy megszabadultak jó 60 kilónyi fölöslegtől. Már csak az a kérdés, hogy Anikó hova baktat két sírás között, a választ pedig hamar megkapjuk: úúúúú, Kristófhoz bazseválta be magát! He, lesz itt ütésváltás, ha kiderül!

42 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egyemakisszíved 2013.03.19. 09:30:00

Az operatív bizottság éjjel-nappal ülésezik Budapesten, de arról, hogy mit kellene tenni, az eltelt időben megegyezni nem tudott. Az alábbiakban az operatív bizottság radikális csoportjának különvéleményét és követeléseit közöljük:
1. A fos forgatókönyvet dobják ki!
2. A lakásból költözzenek ki és költözzenek be a Való Világ villájaként ismert lakókonténerbe!
3. A lakókat zárják be!
4. Aki a bezártságot nem bírja, egy órán belül szabadon távozhat. (Gong az eleje, gong a vége.)
5. A megüresedett férőhelyekre az új lakók kiválasztását látványos show-műsor keretében, tévénézők bevonásával szervezzék meg. (Tűznyelők és akrobaták fellépése kívánatos.)
6. Induljon a VV!

Bogyedli 2013.03.19. 09:34:38

Volt-e kétsége bárkinek afelől, hogy a VV-lány Kristóf mellé fog bekucorodni az útilapu kiosztása után?
(egyébként új vagyok itt: "Sziasztok!" :) )

Müszélia 2013.03.19. 09:53:46

mindennapi való világunkat add meg nekünk...

blackpuma 2013.03.19. 10:27:53

Adta ez a szövegezés, jóvagy pabblo ;)

kumm 2013.03.19. 10:44:33

Néha néha belenézek ebbe a műsorba, most kíváncsi voltam, hogy mi lesz Anikóval. Nem bírom a csajt, de azért most kicsit sajnáltam, hogy egy botlás miatt, amit bevallott, kirakják az utcára. A Zsófit felrúgnám, amiért ilyen óvodás szinten van. Egy srác miatt nem rúgom fel a barátságot, főleg nem egy olyanért, mint a Kristóf. Meg is érdemli Zsófika, hogy így bánjon vele a srác, egy cseppet sem sajnálom. Azon meg végképp kiakadtam az előzetes alapján, hogy Marci összejön a szőkével. Gáz.

nyuszi_muszi 2013.03.19. 11:13:41

Amúgy körtét evett :)
És eperturmixot csináltak :P

Akármi Áron 2013.03.19. 11:14:45

"Joe olyan kitekeredett fekvőtámaszokat csinál, hogy a Pető Intézet már nyúl is a telefonoz a receptért".... hát ilyenekért muszáj az időmet rabolni?:DDD
No, azért bekunkorítottam egy piros pontyot (igen sok van má') gyűjtöd-e még Pabblo?:)))

mézescsók 2013.03.19. 11:39:24

@Bogyedli: Akkor hát szia!
Szerintem sem nagyon lehetett volna más tipp arra, hogy hova kvártélyozza be magát a Vv-s lány.

@kumm: Botlások, szemétség és überszemétség között azért még vannak árnyalatok.
Hogy Zsófi egyszerű és nem kellett hozzá EZO tv, hogy megjósolhassa bárki, mi lesz a Kristófos románc vége, az várható volt.
Ha nem nézted az előzményeket, akkor viszont nyilván nem tudod, hogy a "házban" Zsófi legjobb barija és bizalmasa volt Anikó, aki rendesen kivette a részét abból, hogy Zsófi pofára essen. Több részen át hajtogatta, hogy a "barátnőd vagyok, tudod, hogy igazat mondok neked, bízhatsz bennem, nem lesz jó vége, a srác dobni fog, nem érdemel meg Téged, stb." Majd lazán a helyére fekszik.
És itt most nem az a fontos, hogy Kristóf genya-e, hogy Zsófi érzelgős hülye liba-e, hanem az, mennyire gusztusos Anikó botlása.

kumm 2013.03.19. 12:19:23

@mézescsók: Én a saját véleményemet írtam le, hogy az én szememben akkor is óvodás viselkedése van a Zsófinak, függetlenül attól, hogy én sem tartom helyesnek Anikó viselkedését. De bevallotta Zsófinak, nem titkolózott, pedig megtehette volna, még Marci is mondta neki, hogy ne árulja el. Én emiatt mondom botlásnak. Én Zsófi helyében mérlegeltem volna azért, hogy a srác megéri-e azt, hogy emiatt elveszítsek egy barátot. Oké a bizalom nem állt volna helyre mindjárt, de az idő sok mindent megold, én adtam volna neki még egy esélyt. Szerintem ez akkor sem volt akkora szemétség, hogy ezért ki kelljen rakni az albérletből. Inkább szívességet tett neki az Anikó. Ha még ezután is összejön újra a Kristóffal (mert én még ezt is kinézem belőle, pont a naivsága miatt), akkor meg végképp nem tudom sajnálni. De ez az én véleményem, mert én így reagáltam volna.

kozi001 2013.03.19. 12:54:09

Szépen bemutatkozott tegnap Lófi meg a sidekick-je Görbeorr :), a szemfestékek nagy barátja!
Akit egyébként a Dunáig hajítanék az alattomos "Palpatine"-szerű vigyorgásai miatt...

Zsófi úgyis összejön megint Kristóffal, aki folytatja a megcsalását Bp női populációjával. Kezdve talán az újratöltött drogosViviennel...

Bogyedli 2013.03.19. 13:06:01

@kumm: Pont Marci mondta A.-nak, hogy az a minimum, hogy bevallja Zsófinak a kufircot, ő először nem akarta. Azt mondjuk nem tudom, hogy egy hónap után milyen öri-bariságról lehet beszélni, de úgy viselkednek (főleg Zsófi), mintha már ősidők óta tartana. Ettől függetlenül tényleg gusztustalan, amit Anikó csinált, de a csoportos letámadást és a kipenderítést azért kicsit soknak érzem. Zsófiból én is kinézem, hogy még ezek után is ki fog békülni a Don Juannal, sőt az is lehet, hogy még ő fog bocsánatot kérni, megint! :D

Bogyedli 2013.03.19. 13:15:20

@kozi001: Vááá, az a Vivien volt? Ne már, a falra mászok attól a kiscsajtól! Akkor neki hamar megbocsájtott Zsófika. Vagy csak az Anikó okozta sokk törölte a memóriáját.

kozi001 2013.03.19. 13:24:34

@Bogyedli: De bizony! :)
Lesz megint asztalon táncolás meg Kristófon lovaglás...

noelisha 2013.03.19. 14:12:49

@kozi001: Hát azért az Anikó művésznő (aki sajna annyira ellenszenves, hogy arra nincs is szó), még visszamegy pampogni...
Hepciás picsa.

De a Zsófika is, mondjuk, aki ennyire hülye, az meg is érdemli a maga Adoniszát :)
Amikor megláttam ezt a Vivient, azt hittem rosszul látok. Mit keres itt már megint?

Ritát sajnálom, ő akkorát fog koppanni a nagy szerelmével Marci iránt, ez borítékolható már most.

utalokmindent · http://utalokmindent.blog.hu 2013.03.19. 16:02:53

Anikó!!!!

Nálam van egy szabad szoba!!!!

andet 2013.03.19. 16:04:10

ki ez a vivien? marci húga?

kersyl 2013.03.19. 16:08:26

Mi a varacskos lószar ez? Ti nézitek ezt a ganét? Ahelyett, hogy helyette (is) valami könyvet olvasnátok, vagy csak szimplán szívnátok a levegőt magatok körül! Azzal is több jót tesztek, mint ezzel a fostengerrel!

Sigismundus · https://csakugyirkalok.blogspot.com/ 2013.03.19. 16:17:43

@kersyl: Na megint egy önjelölt kultúrmissziós.. ideírnád mit olvasol éppen? Tippelek, a Nagy Kakikönyv? mert aki egy kulturált olvasásra buzdító kommentjében három különböző szót ismer a szarra, annak ez a könyv lehet a csúcs.

kersyl 2013.03.19. 16:18:36

@Sigismundus: Most akkor te ezt a műsort véded, vagy engem zrikálsz ...?

kersyl 2013.03.19. 16:19:47

@Sigismundus: Másrészről úgy látom, nem ment át az üzenet. A lényeg, hogy BÁRMI MÁST csinálni, mint ezt a műsort nézni ... OLvasni, háziállattal játsszani, kedvessel beszélgetni, társasjátékozni, szexelni, barátokkal időt eltölteni .... folytasd kérlek a sort, ha tudod.

mézescsók 2013.03.19. 16:36:10

@kumm: Zsófitól bármiféle mérlegelést elvárni reménytelen vállalkozás. Azonkívül, hogy buta, még szerelmes is. Nem vagyunk egyformák: nyilván merev vagyok, kérlelhetetlen, prüd, öreg, vaskalapos, bármi, amit akarsz - az én szememben Anikó akciója megbocsáthatatlan. Nem élek álomvilágban,tudom, van ilyenfajta "félrelépés", de a barátnő társával soha. Még akkor sem, ha tudom, hogy ez a "szerelem" kettőjük között egyoldalú, hogy nem tarthat sokáig,stb. Anikó nagyon jól tudta, hogy Zsófi mennyire odavan ezért a srácért, tudta azt is, hogy a pasas milyen a nőkkel, hogy Zsófit hülyére veszi, de mégis. A bevallást Marci támogatta, nem ellenezte. Anikó pedig nagyon jól tudta, hogy ha nem vallja is be, bármikor kiderülhet. Arról már nem is beszélve, hogy annyira vehemensen szorgalmazta a szakítást, hogy felmerült bennem a gondolat: nem annyira önzetlenül igyekszik elszakítani Zs-t a pasitól, hanem neki is kell. A történtek bevallása azért furcsa egy dolog: fel lehet szerintem fogni úgy is, hogy korrekt dolog, de értelmezni lehet úgy is, hogy a vallomással felmentést kap a szemétség alól. Hatása másokra kb. annyi, mintha elmondaná tízszer a hiszekegyet, a vallomást tevő viszont megkönnyebbül.
Hogy el kellett-e mennie? Valamelyiknek feltétlenül. Nem hiszem, hogy ezek után Zs.-nak lenne kedve naponta látni A.-t, esetleg végigasszisztálni, amikor Kristóf nála tölti az éjszakát, stb.
Akinek ez botlás és van hozzá gyomra, annak javaslom, próbálja egyszer ki a szituációt. Roppant tanulságos lenne.

Sigismundus · https://csakugyirkalok.blogspot.com/ 2013.03.19. 16:36:44

@kersyl: A műsort is védem, meg téged is zrikállak kissé, meg egy percre leteszem a Pais István: Görög filozófia könyvemet.
Ja és voltam ma sétálni erdőben az unokaöcsémmel mert itt jó az idő. Elég színvonalas MÁS dolgokat csináltam? Mit fáj az ha sok egyéb mellett belefér este 45 perc erre a műsorra is ? Nem csak hochkultúrával él az ember, kell lazítani is. Vége.

kumm 2013.03.19. 17:02:25

@noelisha: Ritával kapcsolatban én is erre tippelek.

kozi001 2013.03.19. 17:56:19

@kumm: +1
Én is! Marci akármikor felszed megint egy másik csajt a kocsmából.
A szöszi meg lógathatja a nózit újfent!

ethan 2013.03.19. 19:26:59

A legdurvább az, hogy ezt a műsort itt emberek komolyan megbeszélik. A tévézés Tongáját :)
Ki ne maradjon: nem nézem. Heroint se tolok, mert tudom, hogy nem jó. Pedig nem próbáltam. És méhkasba se tolom a tökömet. Az is szar lehet.

átlátó 2013.03.19. 19:42:22

A jómédijaszakemberek a vállaikra emelik a fost. És nízdegelődnek, hogy csupa egy fos a hátuk, a mellük, a fejük, szóval csupa egy trágyaszarfos mindenük.

Thrasher 2013.03.19. 20:54:41

@átlátó:

testvérem, nem, ÉDESAPÁM vagy

de télleg, anyátoknaknézitek, oszt közben egy Carnivale-t meg a kutya se.

jó, tudom, kurva rossz példa, nem édekel.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.03.19. 23:06:18

Hát, ez az Anikó hozzám jöhet, ha szexel rendesen, főz is, nem hortyog, és nem csinálja a fesztivált.

átlátó 2013.03.19. 23:12:46

@Thrasher: :D Szerintem nem jársz messze az igazságtól, ha azt nézem, hogy én sem tudom hogyan csinálom, hogy nem fiatalodok...de a trágyaszarfos felszínre való kitöréséért akkor ia a jómédijaszakemberket teszem felelőssé, mikor a nyelvüket sem a helyén hordják... a kivételek úgy nem érdekelnek, ahogyan a dolgos cigányon sem látom meg a bőre színét....

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2013.03.19. 23:32:49

És akkor ez most mennyire forgatókönyves? Anikó forgatókönyv alapján feküdt-é le (v tett úgy mintha lefeküdne)? Zsófi forgatókönyv alapján sértődött meg? Anikót forgatókönyv alapján baszták ki?

Kobor Szellem 2013.03.19. 23:57:34

Gyerekek, ez egy amcsi-tinisorozatra hasonlít teljesen, azokat meg bírom mert fiatal vagyok. :) Van itt mindenki-mindenkivel, csaj-intrika, bulizás, hülyegyerekek, erkölcsi maszlagok és koppanások, stb. Teljesen jól tolja(tolják) a forgatókönyvíró(k).
Amúgy meg bármelyik szereplő 10x többet ér, mint akárki a Barátok köztből, vagy a Jóbanrosszbanból, amikből volt szerencsém látni összesen olyan 20-30 részt. Pedig azokban SZÍNÉSZEK tolják, nem?

Kobor Szellem 2013.03.20. 00:02:53

A sztorihoz: Zsófi már akkor lek-vzta, lerbncozta a VV-s csajt, amikor az még SEMMIT nem csinált, csupán jóindulatúan figyelmeztette, hogy a pasid sokfelé megy ám. Egy: ha Zs-t egy mp-ig érdekelte volna a "bnője" akkor legalább meghallgatja az ő verzióját. Ezek után (mivel nem örök barátságról van szó, igazi barátok nem így viselkednek), én ha csaj lennék és A. helyében lettem volna, a Zs orra előtt csináltam volna mindent, mert megérdemelte volna. Lekvztál? akkor nesze.

Kobor Szellem 2013.03.20. 00:04:47

@MolnarErik: Mennyire forgatókönyves? Viccelsz, ugye? Szerinted a kameraman csak véletlenül arra jár, amikor történik valami, és aztán csak összevágják az anyagot, hogy ilyen a tinik élete? ?? ? ? :D:D:D:D:D:D:D mondd hogy irónia volt a szavaidban, kérlek kérlek

Kobor Szellem 2013.03.20. 00:06:19

A hogyvolthoz: zseniális a szöveg, többször hangosan vonyítottam, főleg az tetszett, hogy:
"
Lajosunk a szokásos hipertempójában bicskázza befele Pest megye legszebb almáját, majd jó székely módjára rávágja, tudott ő már mindent, látta ő, hogy mi a szitu. Olyan összefüggéseket mond, hogy Blazsej doktor mind a tíz szikéjét megnyalná utána, Marci meg csak pislog, hogy most vagy a Rita szája volt egy féreglyuk, amin a csók hatására átcsusszant egy párhuzamos világba, vagy Pumuklifejű Alekosz eltitkolt ikertestvére, aki igazából egy humanoid biorobot, amit az ősök dobtak le, hogy tanulmányozzák az emberiség fejlődését. De hogy nem az igazi Lalival beszélget, az ziher, ilyen összetett gondolkodásra ő sosem volt képes.
"
:D:D:D:D:D

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2013.03.20. 09:11:47

@Kobor Szellem: Hát itt mindenki olyan vehemensen taglalta, h Zsófinak meg kéne-e bocsátani, h felmerült bennem, h esetleg vmit én tudok rosszul :)

Kobor Szellem 2013.03.20. 10:12:19

@MolnarErik: Okok, akkor jó :) Persze, értelek, de sztem ez csak olyan típusú lelkesedés, mint anno a Jóbarátokkal, hogy jöjjön már össze a Ross meg a Rachel, meg ilyenek :)))

Sir Galád (már foglalt) 2013.03.20. 10:36:50

hú mennyi minden történt ebben a párhuzamos valóságban!

Slanger · http://tudtad.blog.hu 2013.03.20. 14:14:06

Sixxnek jól áll ez a stílus, de ez nekem most valahogy baromi erőltetettnek tűnik.

afazekas 2013.03.20. 16:08:21

@Slanger: Nem írhat minden egyes sorozatot ő.

Bogyedli 2013.03.20. 16:22:03

De a tegnapi rész hv-ját azért megírhatta volna valaki, lemaradtam... :)

aspectratio 2013.03.21. 07:52:35

ez akkor most a "BarátokKözt2"?
mert itt is úútál mindenki mindenkit...

nyuszi_muszi 2013.03.22. 12:31:01

Nem rossz, nem rossz ez a hv, de hiányolom belőle a vicces, nem rögtön csattanós hasonlatokat... Igen Sixxnek ez az ami megy! Hiányolom is! :) de valóban nem írhat ő mindent! :(
süti beállítások módosítása