Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Retróhogyvolt: Éden hotel - 1x25

2013. március 18. 14:00 - sixx

Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai édenkertből. A Viasat elkezdte ismételni az első évadot, mi meg előkaptuk a klasszikus hogyvoltokat, tessék kommentelni az adás alatt és után, ingyen van.  

Múlt héten nagy bánat érte a királyi udvart hiszen eltávozott az egyik udvari bolond, Levi, Gábor meg úgy bömbölt utána, mint egy szaros kisgyerek, taknya-nyála nem a rendőrgáztól folyt végig az állán (szevasz, Laci!), hanem a nagy szomorúságtúl. A királyt mindez csak annyiban érintette, hogy új alattvaló után kell néznie, az meg kimerítő, és nem marad idő konspirálni, meg Pókmajmot baszlatni. Sebaj, majd ma, új arcok jönnek úgyis. A T69-es a kislibafos- és a neonzöld közötti árnyalatban pompázik, haja kontyban, karján színes golyók sorban. Két vendég gyön, mondja, és úgy ingatja a fejét hozzá, mint a bólogatós kiskutya a szomszédunk Wartburgjának kalaptartóján 1987-ben.

Kriszta gyűrött fejjel ébred, tegnap sikerült jó útra terelni a dolgokat Danival, mondja, nincs harag. Bejátszanak egy jelenetet, amiben egymást biztosítják a kölcsönös bizalomról, közben a szponzorbögrék többet szerepelnek a képen, mint Dani feje. Nem mintha baj lenne, csak mondom. Kriszta hóttszerelmes Daniba, és leszarja Levit, akiről most fogunk megemlékezni, mert laza vágás után a reggeliző többséget mutogatják, köztük Gáborral, aki Levi kondenzcsíkos párducgatyájában készül bombát ugrani. A kedves cimborák biztatják, hogy mikroporttal együtt tessen, Levi is így kente, míg fejszéjét saját fája kivágására nem használta. Gábor nem kockáztat és ugrik egy seggest (mínusz mikroport), de ez már nem is annyira érdekes, mert Isaura hoz levelet, új lakó gyön.

Richie Sambora nyomatja a szájgitárt aláfestésként az új kannak, aki első ránézésre kibaszottul idegesítő, mert a karján az elmúlt hat év összes magyar fesztiváljának karszalagja ott figyel - ezt én soha nem értem fel ép ésszel, nem rohad rá egy idő után? Toldi a beceneve, alacsonyabb, mint Károly barátom német dogja ülve, mondjuk azt Nerobollal etették egy hirtelen jött, de később hebehurgyának minősített ötletből kifolyólag. Toldi nyakába a csintalan jelmeztervező színes fagolyókat tett, legyen mivel játszani éjjel, vagy meghajigálni Pókmajmot, majd elválik. Toldi is pultos, és őrült hülyegyereknek tartják. 25 millióval akar hazasétálni, szerintem strandpapuccsal a zsebében fog távozni, sírva, ha Korleóne egyszer kezelésbe veszi.

Kristóf szerint Toldi szélsőséges, mert fesztiválozik, ezek szerint a labdarúgóedzők agyában a baszk terroristák és a Szigeten sugárban hányó rockerek egy kalapba kerültek, nem mintha túl sokat feltételeztem volna róluk azt követően, hogy a magyar válogatott szövetségi kapitánya vidám álló faszokat rajzolgat a jegyzetfüzetébe. Eddig ilyen nem volt a házban, teszi hozzá enyhe rosszallással a Lassúbeszédű, még a végén egy olyat is bezavarnak, aki nem borotválja a farkát, hát hová lesz a világ így? Toldi szerint jól fogadták, de Kriszta és Niki a háta mögött a hónaljkutyája miatt röhög. Korleóne erősebb karakterre vágyik vagy nőre. Lassúbeszédű azt is elmondja még, hogy ösmeri ő Toldi fajtáját, csak a világbéke foglalkoztatja, az meg nem vezet sehová, és csak a stílustalanságára utal.

Ebédelnének, de nem lehet, mert Isaura hoz egy képet, amit meglátva Niki elkezd úgy üvölteni, mint akit hat kohász análfisztingel egyszerre, hát én őt ismereeeeeeeem! Mármint azt, aki jön, azaz Robit, a szekszárdi vállalkozót, akinek bizonyos szögből olyan a feje, mint Adam Scott amerikai színésznek (Party Down, Parks and Recreation). Nagyon jó haverja Nikinek, legalábbis ezt mondja, és örül, a király meg csak néz ki a szponzorsapka alól, bazdmeg, először az udvari bolondot vesztem el, most meg az ágyasomat, balsors engem régen tép. Csinálj egy uccsó kávét, veti oda Nikinek, aki nem vevő a poénra, felség, én csak téged szolgállak, becsszó.

Ennek megfelelően az ebéd utáni ejtőzés alatt Niki rá is kucorogna Korleóne pöcsére, de hiába, a király ágyéka szent és érinthetetlen. Jennifer nyafog valamit, mire a király közvetlenül visszakérdez, oszt te mér nem hagyod, hogy Kristóf megkupakoljon? Finom úriember ez a király, mondtam én. Jennifer szerint bármi megtörténhet a hotelben, akár szerelem is. Na, Robit is megismerjük, vékonyka, szőrös fazon, szerencsére nem olyan alacsony, mint Toldi, mert akkor úgy nézni ki, mint a Manchester United (köpés) görbelébú walesi törpéje, Giggs (köpés).

A T69-est lehúzzák a töltőről, hogy bejelenthesse, Robi titkos küldetést kap. A feladat: legyen kibaszott ellenszenves, mert ha szerdán úgy döntenek a lakók, hogy ő szimpatikusabb, mint Toldi, akkor nem kap védettséget, ráadásul Toldi automatikusan kibaszódik - ha viszont tud akkora gyökér lenni, hogy ne őt tartsák jófejnek, akkor védett lesz a kiválasztáson. A szerepből nem eshet ki, és nem is beszélhet róla senkinek, mert Juan pillanatok alatt eladja önkéntes kokainfutárnak az unokatestvérének. Na, ez jó feladat. Robi fekete ingéhez vajszínű nadrágot és hegyes orrú cipőt húzott, láthatóan komolyan veszi a bunkóságot.

Niki úgy örül, mintha Juan egy embenagyságú műfaszt hozott volna, Robi viszont olyan nagy ívben szarik rá, mint egyszeri magyar alkotmányozó a zemberek véleményére. Vezessed csak körbe, Pókmajom, adja ki az ukázt a király, de le ne szopd véletlenül! Ez olyan, kérdez vissza Robi, olyan hát. Az ismerkedés alatt a faszi valóban igen faszkalap, tőmondatok, nem sportolok, magammal foglalkozom, szakaggyatoklerólam. A király a terasz hányásmentes részén selyemnek nevezi, Dani nem érti elsőre, én sem, ez most akkor burkolt buzizás lenne? Pókmajom odalent rápusztul a friss húsra, engem itt mindenki utál. De jó neked, mondja Robi, ez kurva vicces, de csak nekünk, nézőknek. Pókmajom futtatja magát, mint azt a szerencsétlen Overdose-t a magyar média, én itten romboltam, és nagyon erős és okos vagyok.

A király félrehívja Robit, Niki a téma, viszed akkor tőlem? Robi az időre panaszkodik válasz helyett, itt is esik, Szekszárdon is esik, szarazélet. Pókmajom a király elé járul, és egy tervet prezentál: ha Robi védettséget kap, és Niki mögé áll, akkor a király rongyoljon be mögé, mert ő meg a tánctanárt karja kiejteni, de nagyon. A király nem röhög fel hangosan, csak majdnem, lesújtó tekintete előtt szinte kővé dermed Pókmajom, na ne hülyéskedj már, ki a pöcsöm veszi be ezt a marhaságot? Niki azonnal közéjük ugrik, eredj vissza a tánctanár farkára pörögni, a király az enyém! Toldi feje feltűnik a képernyő alján.

Az Éden hotelben ugye minden megtörténhet, még tán az is, hogy egy lila hajgumiból taktikai atomfegyver (vagy pina) nő ki, a lakók meg annyira be vannak szarva az újonnan érkezettek titkos küldetésétől, hogy minden apróság mögött kormánypárti összeesküvést vélnek felfedezni. Most azt bírják kitalálni az észkombájn Kristóf vezetésével, hogy a Robi csuklójáról le nem rohadó hajgumi tuti egy küldetés része, és ha nem sikerül róla levenni (mert nem adja az istennek sem, hiszen valami emlék), akkor bebukják. És ezt hótt komoly képpel mondja a Lassúbeszédű, le kell róla venni. Robi röhög a dolgon, ezzel legalább eltereli a figyelmet a viselkedéséről. Gábor, a pápa és a király tervet sző, vegyük le róla a hajgumit. Közben Kristóf a szívószálakból összeeszkábált balalajkával önkifejez, de senki nem értékeli, mert nem értenek a modern művészetekhez. 

Szandra fut még egy kört a kis tervével a tánctanár kicsinálását illetően, most Robi van soron, te, állj be a fekete seregbe, elvisszük a végéig, a lóvén risztelünk, csapj a pinámba, nem disznóláb. Robi óvatos duhaj, érthetően, hiszen Pókmajom csáprágói félelmetesen csattognak a kolumb éjszakában. A kedves szerkesztők egy jelmezbállal dobják fel a hangulatot: mindenki beöltözik, párban ráadásul, a pápa és Kriszta indián lesz, Robi ördög, a képernyőn 5 másodpercre feltűnő Toldi angyal, Kristóf kovboj, Jennifer kovbojlány piros körömcipőben (a tehénszarban jól mutatna), a király két számmal nagyobb pincérruhát kap, Niki meg komornának vetkőzik. Pókmajom nővérke, a tánctanár orvos lesz, Gábor és Alíz meg szadomazó pornóból kilépő rendőrpáros.

A buli beindul, Toldi Jennifert nézegeti nagy szemekkel, Krisztián meg Niki csöcseit. Alíz pulton táncol sonkalábaival, majd a földre omló Gábor felett, és láthatóan arra vár, hogy valaki elkapja, és tegyen valami törvénytelent vele, de csak Nikiig jut, aki kezd annyira bebaszni, hogy Juant és unokatestvéreit is bevállalná, egyelőre viszont úgy smárol Alízzal a mödansziéban, hogy a vörös majdnem belefullad a vízbe. Közben azért vannak józan arcok is a villában, Robi ígéretet tesz a királynak, hogy nem baszik ki vele (nem áll be Niki mögé semmiképp) és egy laza félmondattal porig alázza a feltűnően hallgatózó Pókmajmot, ne kagylózzál már, te nyomorult.

Niki smártechnikája megér egy misét mellesleg, ragadozóként veti rá magát áldozatára, és ki akarja szívni a nyelvét (tüdejét?) a fejéből, szerintem vicces kedvében lehetett a csöcseit oldalra plasztikázó orvos, és egy porszívót is beépített a gigájába. Alíz nem sokáig tartja fent Niki érdeklődését, a tánctanár viszont kiváló partner egy kis smárhoz, ami a mödansziéban kezdődik, a lépcsőn folytatódik, a fürdőszobában meg egy laza pettingben csúcsosodik ki - a velvet szerint a hotel bikájának tekinthető tánctanár farkat ugyan nem tolt bele Nikibe, de az ujjait igen. A csattogást ugyan elnyomta a zene, de Niki kifordult szeme valóban árulkodó volt.

Pókmajom rosszallja a dolgot, Jennifernek panaszkodik, ez a Krisztián nem tisztel engem. Mert mást ujjaz és nem téged, naivkodik a fodrásztanuló, nem az a bajod inkább, hogy kibaszott féltékeny vagy, mert a csudálatos péniszt megvonta tőled? Nem, nem, itten a tisztelet a lényeg, illetve annak hiánya. Pókmajom, te nagyon egyszerű vagy, mindenki látja, hogy a női büszkeség beszél az altestedből. Odalent népség lefogja Róbertet és Gábor leszedi róla a hajgumit, Kristóf elégedetten vigyorog a kamerába, megvan a hajgumi, baszhatja a küldetést! Ekkor rettenetes dolog történik, a király a mödansziéból kilépve megcsúszik, és könyökére esik, rettentő fájdalom járja át testét, a hotel népe könnyezik, mi lesz így velünk, jaj.

Robi totál bebaszva nekilát megkeresni a hajgumiját, mert utólag sem emlékszik arra, mi lett vele. A keresés közben beszól mindenkinek, a bunkó szerep kezd jól állni neki, sőt, egyre kevésbé hasonlít ez valami manírra, inkább természetes viselkedésnek mondanám. Krisztián, a király sógora próbálna bejutni a szobájába, de ez most nem fog menni, mert a sértett Pókmajom kizárta, azzal meg nem segít saját sorsán, amikor beüvölti neki a folyosóra nyíló ablakon át, hogy azzal baszok, akivel akarok, közöd nincs hozzá. Kellett ez neked, most aludhatsz a mödanszié mellett.

Robi utolsó értékelhető momentumában a király hugyozását felügyeli és az uralkodó intim méretei láttán csodálkozik, mi van, te nagyfaszú, te, hol a hajgumim? Epic.

Címkék: éden hotel
401 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

atila68 (törölt) 2011.04.19. 05:53:01

Ez valami soft-pornó Barátok Közt?

kzolika 2011.04.19. 06:27:48

Ez jó volt. Már a hv, mert nem láttam.
Ja, és itt érmet szerezni, felér egy orgazmussal.

Sok hasznos info egy helyen! · http://www.zseni.info 2011.04.19. 06:31:59

Ha ilyen egy átlagos nap... akkor eléggé kitesznek magukért!

soymilk (törölt) 2011.04.19. 06:51:19

"csapj a pinámba, nem disznóláb" LOL

Pipkó 2011.04.19. 07:09:29

Muhahhaaa!:))

És az milyen, hogy az egyik legelső jelenetben Gábor éjjeliszekrényén ott figyelt Levi képe míg ő békésen aludt? Édes szívem!

Nagyon jókat röhögtem! ty

Dr Keynes 2011.04.19. 07:11:09

Mi bajod Giggs-szel?!

horee6 2011.04.19. 07:11:37

basszus Kristóf kommentárjait érdemes lenne külön fölvenni és kiadni. Akkora ostobaságokat mond hihetetlenül komoly fejjel, hogy csodálkozom, ő maga nem röhögi ki saját magát. Epic.

Toszkana 2011.04.19. 07:17:53

:)) Frankó. Még annyit a Robinak küldetése, hogy tahó legyen.

harCI BAnyulka 2011.04.19. 07:21:39

Ó, hogy ezt a "legyél unszimpatikus" feladatot nem BunkóPitta kapta! Védett lett volna a döntőig! :-)

browncat 2011.04.19. 07:45:58

@sixx: eddig is imádtalak az írásaid miatt, de most aztán nagyon! Rendes ember vagy!:)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.19. 08:09:10

@atila68: a tegnapi rész kb annak felel meg.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.19. 08:16:59

hát ez marha jó, egy-egy ilyen buli olyan szinten leképezi a a teljes magyar társadalom bulizási szokásait (tisztelet a kivételnek) hogy öröm nézni.

Niki kééész...

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.19. 08:19:16

@sixx: ej-ej, hiába, senki nem lehet tökéletes :-)

Zuzzant 2011.04.19. 08:30:07

Muszáj minden nap erkölcstelen, hűtlen, homoszexuális párkapcsolatokat az emberek agyába sugározni, hogy AZ a jó?

Sapasang 2011.04.19. 08:33:00

Eddig még nem tettem meg, de köszönetet rebegek az összefoglalóidért sixx, köszi-köszi. A tegnapit bevallom alig bírtam ébren, félszemmel néztem időként arra riadva, hogy Szandra már megint tiszteltet emleget. Gyanítom valami szappanoperából szedheti, legalábbis tegnap erre jutottam, mert a jelentésével szerintem nincs tisztában. No a másik kedvenc Niki: Krisztián ne csináld, miközben az már a bugyijában matat és a bige csak tolja neki oda a fenekét. (Nem tudom ki emlékszik az úton hazafelé című filmre, abból jutott eszembe a kutya:) Robi küldetéséről lemaradtam reklám alatti kapcsolgatás miatt, de így is érdekes volt néznem :) Ma legalább megvilágosodtam ez ügyben is, bár a lila hajgumihoz sokkal érdekesebb elméleteket gyártottam magamban... :)

felmary 2011.04.19. 08:37:43

Röhögnék, ha Robi titkos-titkos küldetése az lett volna, hogy hitesse el mindenkivel, hogy a lila hajgumi a titkos küldetés, majd érje el, hogy szedjék le róla...
Amúgy ez végre jó küldetés, bár nyilván nem véletlenül kapta ez a srác ezt a feladatot. Testhezálló... nyilván.

És az megvan, amikor Ádám kérdezi Robitól, hogy volt-e szex közte és Niki között?
Robi: ja, egy kicsi. Amúgy nem nehéz...

felmary 2011.04.19. 08:38:21

És igen, végre kaptak inni!

kékdelfin 2011.04.19. 08:41:09

Azé' a vécés jelenet végén repkedtek még ott jó kis mondatok. Leköcsögözte a királyt. Meg megkérte, hogy kapja be a faszát, mire a király megkérdezte, hogy most miért, hát hogy nekem jó legyen! Utána olyan piros fejjel vigyorgott a király. Lehet zavarba jött a kéréstől?

losik 2011.04.19. 08:42:36

MOst akkor hogy is van ez küldetés? Ha Toldi az unszimpibb, akkor Robinak nincs védettség, és Toldi megy haza, ha Robi teljesíti a dolgot akkor védett lesz, és mi lesz Toldival? Ő ákkor is megy haza, vagy kettővel több fiú lesz a párválasztáson?

cRx 2011.04.19. 08:44:22

Ezen szakadtam megint, köszi sixx. :D

Redrotka 2011.04.19. 08:51:49

@losik: Hát igen,most Toldi kapta a Nikol féle "szerepet",így is-úgy is távozik,csak epizódszereplő :-)
Ez is milyen feladat már?Ha Robinak nem sikerül a feladat,TOLDI repül,ő meg bent marad,bár védtelenül :-),ha sikerül,megkapja a védettséget,de Toldi akkor is kiesik(mert hogy is tudna bentmaradni?)

grabb1 2011.04.19. 08:52:02

Valoszinuleg senkinek nem jelent meghatarozo elmenyt, de Pokmajom pinavillantasarol megfeledkeztel kedves sixx.

Redrotka 2011.04.19. 08:54:14

@Redrotka: nem úgy lenne korrekt,ha nem sikerül,húzzon haza?

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.19. 08:55:35

@Sapasang: én ezen a tisztelet mantrán már nem is akadok ki, mert fölösleges. Nevetséges úgy ahogy van.

Amúgy Nikit látva kezdem érteni, hogy honnan jön a férfiaknak ez a "ha a nő nemet mond az nem jelent igazából nemet" dolog.

Szegény Alíz meg csoda hogy nem fulladt meg Nikitől

név_mindegy 2011.04.19. 08:55:58

ki a manchestert gyűlöli rossz ember nem lehet

bia79 2011.04.19. 09:02:14

@losik: én úgy vettem ki, hogy Toldi mindenképpen hazamegy... de ennek így nem sok értelme lenne, hogy beküldték szegényt bábnak.

Robi nem szimpatikus, és nem csak a szerepe miatt (lecsekkoltam a facebook oldalát, ott sem győzött meg jobban), ezerszer inkább Toldi meg a világbéke - de azt belátom, hogy valóban ő illik kevésbé a díszpintyek közé :))

csak nekem hiányzik Levi?:\

név_mindegy 2011.04.19. 09:02:31

sixx, ha már liverpool, akkor kérdés: tetszik neked ez a carrol gyerek? nem nagyon értem hogy mi került ebben ennyi pénzbe, tán kilóra meg centire vették? rossz nézni már a mozgását is, nem értem miért zavarták el crouchot 3 éve ha ilyen játékosra van szükségük. ő az angol zsolnai robi :)

Tiko 2011.04.19. 09:02:35

Sixx: az nem rejtett buzizás volt, hanem buzizás. a selyem a selyemfiúból ered, azt meg mindenki tudja micsoda:)

Többiek: látjátok, hogy az öreg Korleóne egyre kevesebbet konspirál? szegény már senkiben sem bízhat..

Metál -e a bimetál? 2011.04.19. 09:08:12

nevetséges mennyire promózza az index a nyíltan magyargyűlölő viasat szennyműsorát....

Judass 2011.04.19. 09:08:20

Először is sixx,sikítva röhögtem megint az írásodon.Köszönet érte :)
Másodszor pedig..olyat láttam a hétvégén,hogy majdnem besírtam.Szombat este,szórakozóhely...ÉDEN HOTEL SZTÁROK!!!!T69,Korleóne,A Pápa,Lassúbeszédű,Bigfoot,Alíz,és ÚjSzandra(külön társasággal). Hát nem volt semmi.A csajokat kb 2-szer láttam,de Korleóne nem hazudtolta meg önmagát,fel s alá járt-kelt,oldalán a pápával és lassúbeszédűvel.Már ezért megérte elmenni. :-D Csekkoljátok le a fótókat. Club Vertigo.

Tiko 2011.04.19. 09:09:37

@bia79: nem feltétlenül megy. ha Robinak nem sikerül a küldetés akkor egyenlően mérettetnek meg. Toldinak akkor is van (igaz csekély) esélye arra (ha Robinak sikerül), hogy bennt maradjon.

sixx · http://comment.blog.hu 2011.04.19. 09:10:43

@Metál -e a bimetál?: de egy igazi, tőrőlmetszett BAROM vagy. nem is szedem ki a kommentet, hadd röhögjön körbe a zinternet népe.

dmelikrisz 2011.04.19. 09:13:58

@bia79: Nekem is hiányzik Levi :-(

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.19. 09:14:16

Na jó szerintem az nyilvánvaló hogy ez a hogyvolt azoknak szól akik nézik/szeretik a műsort és/vagy szeretik sixx-et és az írásait. Akinek ez nem tetszik menjen innen

bia79 2011.04.19. 09:14:22

uuupsz, azért nem szabad a játékosok facebook oldalán kutakodni (már akinek látható az üzenőfala), mert a végén még indirekte kiderül valami a játék kimenetelével kapcsolatosan... :\
utálom a spoilerezőket, úgyhogy nem osztom meg veletek, én mindenesetre nem lettem boldog tőle :)

Répatorta 2011.04.19. 09:16:22

@Redrotka: Annyira szürke szegény Toldi,hogy a fekete-fehér tv-n nem is látszana. Jöttem- láttam- hazamentem kategória.

Sapasang 2011.04.19. 09:17:33

@Benyeszke: igen, a csaj játssza mataharit, közben még egyszerű dzseni is leveszi mi az ábra :)

Levi nekem is hiányzik :) naiv volt a lelkem, na, de mi így szerettük (+egyszemélyes műsoráért:)

szethi 2011.04.19. 09:18:23

nyah, úgy látom szaporodnak az újalkotmányos fajmagyarok, akik persze nem nézik eme nemzetromboló szennyet, de naprakészek.

Középső ujj felmutatós szmájli mikó lesz itten? He?

hó(fehér)virág 2011.04.19. 09:18:26

T69 bögyeit úgy felnyomták abban a ruhában, hogy még a hónaljában is ráncolódott a hús.
A múlt héten már fejtegettük, hogy mi is a játék vége. Most akkor a végén egy maradhat, de egy játékos, vagy egy pár? Mert pókmajom gyorsbeszédét hallgatva a Robi felé, úgy mesélte, ha ő nyeri, osztoznak a lóvén, és neki - mármint pókmajomnak - marad 10 milla, és még úgyis megéri, ha ők ketten együtt végigviszik a játékot. Nem hiszem, h. a lila hajgumi a veszélyes - külön hangsúlyozva T69 által - és titkos küldetés. Mindenki a Robira hegyezi ki a dolgot, közben, lehet, h. elsikkad Toldi személye, és ő teljesít. Bár a mai előzetesbe még csak be sem vágták.

szethi 2011.04.19. 09:20:30

@Tiko: A selyenfiú nálam még mindig a nők által kitartott szépfiút jelenti.

dmelikrisz 2011.04.19. 09:20:45

@bia79: milyen információra bukkantál a játék kimenetelével kapcsolatosan? hi hi hi .. én kiváncsi vagyok

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.19. 09:20:53

@bia79: hát ez így még rosszabb mint a direkt spoiler...:-)

Tiko 2011.04.19. 09:24:26

@szethi: nálam meg nemtől (akár homo vagy biszexuális) független prostituáltat.

szethi 2011.04.19. 09:26:38

@Tiko: :-)) akkor hogy lesz ebből a Don általi egyértelmű buzizás?

ArcHy 2011.04.19. 09:29:13

Egyszeruen zsenialis, naprol-napra jobb a HV blogon az EH recap! MEGALOL, igy tovabb!

...BTW ha az elso `evfolyam` lefutott, ezekkel a csinos beszolasokkal tarkitva nincs kedvetek riportot kesziteni a `szenvedo`alanyokkal? :D

Tiko 2011.04.19. 09:30:04

@szethi: úgy hogy hímnemű homoszexuális prostira gondolt. pont úgy mint ahogy én is értettem akkor amikor ez elhangzott:)

a prostit nem kell a szó szoros értelmében értelmezni.

Sokorai_Atala 2011.04.19. 09:34:07

Én felröhögtem, mikor Niki azt mondta: kultúrálom magam:)

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2011.04.19. 09:39:33

@sixx:

Felőlem akár járhattok hármassával is, mint csajok a budira, míg a kupákat meghagyjátok a komolyabb csapatoknak. A rekordbajnok legnagyobb varázslóját pedig nem túl elegáns dolog ócsárolni, hacsak a vad korszakában le ne varrta a húgodat...

chilii · http://chilii.blog.hu 2011.04.19. 09:40:02

Toldi nyakában nem kindertojás izék vannak a bemutatkozó képeken? :)
Levi nekem is hiányzik, pedig eleinte nagyon nem bírtam.

bia79 2011.04.19. 09:44:02

@Benyeszke: :DD de csak mert te sem küldtél a főnöködről fotót, csak elhúztad előttem a mézesmadzagot... :))

amúgy simán lehet, hogy én is csak árnyékra vetődtem, ahogy Kristófék a lila hajgumi esetében... azért ezen a hajgumi mizérián besírtam éjszaka :)))

akit érdekel, mit kombináltam össze nagy munkaundoromban, az Róbert Tokai fb oldalán nézze meg a játék felvételének időszakát (dátumok), meg hogy kiket jelölt be utána ismerősnek, stb :D
végeredmény, végső sorrend természetesen nem kombinálható ki belőle, akkor egy kicsit idegesebb lennék :)

lemonkeyface (törölt) 2011.04.19. 09:45:18

Az uj csávó a 6. képen úgy néz ki mint Brian Adams :D Jó volt az összefoglaló, nézem is meg mindjárt.

felmary 2011.04.19. 09:46:22

Ja, és az is csúcs volt, amikor Niki elment pisilni, majd közölte Krisztiánnal, hogy bejöhetsz, nem zavarsz. Ezután pedig heves tiltakozásba kezdett, mikor az belenyúlt a bugyijába... édes.

egyenes labirintus 2011.04.19. 09:46:26

Vérlázító, hogy bejött egy gyütttment senkiházi friss hús, és azonnal "köcsögöt" meg "kabbeafaszomat" mert mondani I. Korleónénak. Felségsértés! Skandalum!
A király nagyságára vall, hogy valószínűleg ő az egyetlen férfi a bolygón, aki úgyis gond nélkül tud pisálni, miközben egy másik nézi. (Nyilvános wc effektus)

dr Sör Kálmán · http://orangeorder.blog.hu 2011.04.19. 09:47:45

Priceless :)

Toldi tuti bukó, semmit nem tudott villantani a hónaljkutyán kívül, a Robi gyerek viszont firnyákos valamint megvan benne alapjáraton is a bunkóság, ezek miatt simán ő lesz a nemszimpi a többieknek -> védettség. A kérdés már csak az, hogy Toldin kívül melyik régi lakó szedheti a sátorfáját, én Krisztiánra tippelnék (nagyon ostoba szegény, +2 fiúval benn a hotelben alázza Pókot), de mivel Robi is látja hogy Pókban nem szabad megbízni, így lehet hogy Gábor fog menni. Már ha Gábor nem pártol át Pókhoz.

pause 2011.04.19. 09:49:55

nagy zsirsag ez a hv,nem is nezem a musort de ugy nagyjabol minden tortenes megvan mar:D

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.19. 09:51:46

@egyenes labirintus: háát áruld már el nekem, hogy a nyilvános férfivécében is szemben álltok egymással vizelés közben? :D
Mert itt csoda, hogy Robi nem kezdte el közelről megvizsgálni a Don szerszámát.

@felmary: baromi gáz volt, legalább egy kevés tartás lehetne benne

sixx · http://comment.blog.hu 2011.04.19. 09:56:54

@"the dragon": egyelőre még csak 18, várjuk ki a végét. és leszarom a manure-t, játékosait, szurkolóit, edzőit, a város lakosait, stb.

felmary 2011.04.19. 09:58:57

@dr Sör Kálmán: Hát nem tudom, szerintem meg egy férfi legyen szőrös. :-)

egyenes labirintus 2011.04.19. 10:06:02

@Benyeszke: Sehogy nem megy elhiheted! Sem szemből, sem egymás mellett, sehogy. Még akkor sem, ha majdbeHU és előtte már inko...ink...inkont...na...inkontinencia is történt. (mi vidéken nem használjuk ezt a szót... In memoriam Levi) :)
Azért az sem véletlen, hogy egyedül a király nem villantott még pöcst. Tuti oka van. Sokkolna benneteket. :D

_té 2011.04.19. 10:09:10

na, azért látom, hogy a "faszrajzoló" ezt a blogot sem hagyta érintetlenül.

egyébként, vizujális típus vagyok!
"... Niki elkezd úgy üvölteni, mint akit hat kohász análfisztingel egyszerre..." - ejjha!

bohumil stejskal 2011.04.19. 10:09:14

A Kristóf2 (alias fesztiválos hippigyerek) nyakában az fagolyó volt? Aszittem, valami elbaszott cukorkák, vagy csak egyszerűen így csempészett be drogot a hotelbe... :D
Egyébként a csávónak nem jutott 15 perc hírnév, mer összesen ha 15 mp-et szerepelt az a szöröncsétlen pultos. A félbemaradt fociedző Kristóf1 viszont ismét megvillantotta szellemi toprongyságát: "a világbéke nem vezet semmire!" - hát baszod, igazad van, csődbe menne a sok fegyvergyár, meg túlnépesedne a Föld, egyébként meg a hullamosóknak és a sírásóknak se lenne annyi melója, jobb ez így, hagyjunk inkább mindenkit úgy gyilkolászni, mintha csak fröccsözne a söntésnél, azzal nem árthat senkinek... :D

A Robi gyerek elsőre elég unszimpatikus volt, de aztán ezzel a türhő-projekttel igencsak megkedveltette magát, akkor lenne igazán ikon, ha végig ilyen geci stílusban nyomna. Riszpekt mákszimál.

A Niki meg bazzeg, hogy honnan ismeri a Robi gyereket, eme "túúúúúdod, hát Szekszárd kiccsiiiii" beszólásával kábé jelezte, hogy akit ő Szekszárdon eddig nem szopott le, az nem lehet is fontos ember, mer az kb. olyan, mintha kimaradt volna a Szaknévsorból. (jelzem, bár Szekszárd kicsi, én ezt a szakadt cipőboltos ribancot még életemben nem láttam ott...biztos, mert nem járok könyvtárba, na mindegy) :D
Egyébként ahogy a medencés jelenetből kiderült, ez a szőke kurva jobban szív, mint egy hathengeres boxer, amikor tövig nyomod a gázt, sztem segglyukon keresztül felvákuumozta az Aliz tangáját 2 hektó klóros mödansziévízzel együtt. Legalább lefertőtlenítette mindkettőjük bélrendszerét... :)

A hajgumi projekt nagyon óvodás volt, de büszkék voltak a srácok a megszerzésére, mint tirpák Pista a gyárkémény faszára. Következő ilyen feladat az lehetne, hogy szedjék ki a király egyik gülüszemét, sztem tuti üveg... :)
Egyébként a királyunk borult, mint a papírforma, haltam a röhögéstől. Így jár mindenki, aki fogócskázik a buzi pajtásaival a nedves mödansziéparton... :)))

Ja, Robi gyerek a királynak pisálás közben, a faszát stírolva:
- kabbe a faszomat!
- má miért?
- hát hogy nekem jó legyen!!!
:)
Priceless!!! Robi gyerek lecinkel mindenkit, remélem marad a türhőségből még valami a hét végére is...

fairytale 2011.04.19. 10:15:43

@bia79:
Akkor érdemes megnézni Toldi Kristóf fb oldalát is. Abból is sok minden kiderül. És van ott olyan ismerőse, aki.... (spoiler).

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.19. 10:16:36

@bohumil stejskal: hiányoztál! :DD

@egyenes labirintus: én ebben a kérdésben megdönthetetlenül Kristóf fan vagyok :D
Ó ti szegény férfiak még vizelni sem hagynak titeket rendesen. Bezzeg az út szélén egy fánál amikor autók húznak el percenként semmi probléma nincsen. :D

fairytale 2011.04.19. 10:17:07

@dr Sör Kálmán:
Miért lenne bunkó? Csak mert nem ebből a diszkós-fazon társaságból való?

Éden Ádám 2011.04.19. 10:17:29

Giggsy 1,8 magas - ha az törpe, akkor az. Szőrösnek mondjuk szőrös.
A medence partjára ki kellett volna tenni a "Caution! Slippery when wet" feliratot, csakúgy, mint Niki bugyijára :-D

toi 2011.04.19. 10:18:38

"Robi utolsó értékelhető momentumában a király hugyozását felügyeli és az uralkodó intim méretei láttán csodálkozik, mi van, te nagyfaszú, te, hol a hajgumim? Epic."

sikítok a röhögéstől.

bohumil stejskal 2011.04.19. 10:19:23

@Benyeszke:
Szabin voltam, a hotelben pedig nem volt VIASAT.
Úgy meg mégsem akartam hozzászólni, hogy ne lettem volna 100%-ig tisztában minden háttérinformációval, még a végén megsértettem volna valamelyik versenyzőt! :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.19. 10:21:13

Ez a hajgumis kaland. Azt hittem, már mindent láttam az IQ-parádéjukból. Tévedtem.

bohumil stejskal 2011.04.19. 10:22:54

@toi:
már csak egy Torrente-idézet hiányzik ide, a pisálós jelenetből:
"Öcsém, mekkora pitonod van...oszt basztál már?!"
:D

bár szerintem ezt a nagyfaszút sztem máshogy értette, a hangsúly alapján...epic lett volna, ha megtalálja a hajgumit a király bréjén! :)

fakatona 2011.04.19. 10:32:43

Én azon gondolkoztam, hogy miért csak a Robi gyereknél kezdtek el titkos feladaton konspirálni. Lehet, hogy a másik olyan tejbetök, hogy fel sem merülhetett bármi ilyesminek a lehetősége?

De hogy a hajgumit milyen halálosan komolyan vették... Jót röhögtem rajta.

tomhagen 2011.04.19. 10:32:45

Mindegyik jó volt, de ezen most befostam.
Az meg, hogy: "a király két számmal nagyobb pincérruhát kap" nekem most esett le, én asszittem valami betyárnak öltöztették.
Amúgy a MU-t az racionális emberek szeretik, a Liverpool-t meg az emocionálisak. Többnyire. pl. én is! :)

Hana30 2011.04.19. 10:33:42

Tudjátok, nálam tegnap Kristóf verte ki a biztosítékot, amikor nagyon lassan elkezdett szövegelni arról, hogy ez a Toldi olyan világbékés-fesztiválozós gyerek, mindezt elég leereszkedő stílusban, 5 perc ismeretség után. Hisz semmit nem tudott még a fiúról! Én eddig nagyon kedveltem Kristófot, sőt néhány hülye és lassú megnyilvánulása ellenére még értelmesnek is találtam. De azt hiszem, hogy pont ő az a típus, aki vérig sértődik, ha leostobázzák a focistákat. No comment.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.19. 10:34:45

Ja, és becsiccsentve fogom nézni ezentúl. Úgy döntöttem. Hiába lóg a nyakukban az a nyamvadt mikroport, ha közel vannak egymáshoz, mindjárt kettő, mégse érteni egy szavukat se. Úgy meg nehéz figyelni, ha folyton feliratot kell bogarászni.

Émmeg, némi alkohollal a belemben vígan megértem az ír gagyarászást, a szabadkai vagy épp a székely dialektust.

szepi79 2011.04.19. 10:36:06

tegnap én csak a felétől tudtam nézni az adást, de el voltam képedve, hogy ki ez az új tirpák állat. aztán nem birtam kivárni a HVt, megnéztem a netrű, és akkor tudtam meg, hogy titkos küldetés. na, én voltam most az a bizonyos kontrollcsoport, szerintem marha jól csinálta a srác :D

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.19. 10:37:55

@neccharisnyás útonálló: szerintem ez messze nem az alja a dolgoknak. Várjuk ki a végét :-)

Hana30 2011.04.19. 10:38:24

Ami meg egyre inkább nyilvánvalóvá válik, hogy Niki valami undorítóan smárol. Isten őrizz, hogy ezt önként és dalolva bevállalja valaki. Elmagyarázhatták volna már neki húsz éves létére, hogy a csóknak nem az a lényege, hogy megcsiklandozzuk, a másik nyelőcsövét, még nézni is rossz. A lányok közül eddig Alíz volt a kedvencem, na most ez is megdőlni látszik, mióta divatból nőkkel smárol. Lehet , hogy maradi vagyok, de én utálom, amikor valaki azért csókolózik más nőkkel, mert arra majd a többiek felkapják a fejüket. Hozzám ugyan közeledhetne a Niki a csattogó nyelvével, azt hiszem, szívlapáttal válaszolnék a gesztusra.
Ja és szerintem is gáz, ha egy férfinek hónaljkutyája van. Uraim, ez a 21.század és elárulom, hogy egy igényes férni manapság a hónalját és a nemi szervét is szőrteleníti. Ez igényesség kérdése, ne pedig divaté. Természetesen akinek nem inge, nem veszi magára, nem nekik szól.

bia79 2011.04.19. 10:39:07

@fairytale: hm, tényleg... biztos összefutottak a hotelben vagy a reptéren... :))) abban a sok időben, amíg Toldi bent lesz, erre nincsen más magyarázat, hacsak ma vagy holnap nem történik megint valami nagy meglepetés.
egyébként szimpatikus a srác, ahogy végigkommenteli az elutazását (nem mondhatja el, hova megy) és a hazaérkezését, azzal a beszólással színezve, hogy milyen hideg van ezen a féltekén.:))
lehet, hogy én sem lennék közéjük való, de nekem ezerszer szimpatikusabb, mint a Robi gyerek, kár, hogy a képernyőről gyakorlatilag kiradírozták :))

Toldi örömködött tegnap a fácsén, hogy benne van a tévében, erre egy haverja válaszul: "látom, sörözöl és buzinak vagy öltözve" :)))
ennyit a stylistokról meg hogy ki mennyire öltözhet a saját stílusának megfelelően :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.19. 10:39:08

Én azt bírtam tegnap, hogy az egy dolog, hogy mi nem értjük őket, de tegnap egy csomószor ők sem értették egymást. Ott meg a hangosítás nem lehet probléma :D

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.19. 10:39:42

Eltűnt a hsz-em b+.

szóval zanzásítva:

1. Robi az Erste reklámban szerepelt szerintem.
(Ecseri piac, mindenféle kacatot akar az árus rásózni a fiatal párra. Ő az, aki elhajtja az árust)
A hangja és a szeme annyira jellegzetes, hogy egyből beugrott.

2. Pók továbbra is jáccik, és ez tetszik.
Bár egyre valószínűbbnek látszik,hogy előbb-utóbb bukni fog, azért legalább megpróbálja és nem csak affektál,mint a többi liba.
A Krisztiános dolgot is megértem. Egyik nap benne ficánkol, másnap meg másban, ez igen prájszlessz.
Láthatóan csak dugni ment be a pasi, eddig terjed az agya, játszani nem igazán akar, ez meg tuti bukó lesz hamarosan.
Korleóne is aggódhatna kicsit a harcsaszájú miatt, mert a nők rögtön átcsapnak érzelgősbe, amint megberhelik őket.

fairytale 2011.04.19. 10:44:55

@bia79:
Szerintem jó arc, addig, amíg bent lesz, szeretni fogom! :-))

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.19. 10:45:00

"a velvet szerint a hotel bikájának tekinthető tánctanár farkat ugyan nem tolt bele Nikibe, de az ujjait igen. A csattogást ugyan elnyomta a zene, de Niki kifordult szeme valóban árulkodó volt."

ritkán röhögök fel, de ez annyira képszerű volt, hogy befogott pofával lapultam a monitor mögött, miközben rázott a néma röhögés. (a főnököm meg szemben ül...)

Hana30 2011.04.19. 10:46:38

@Éden Zina:
Igazat adok. Pókmajom bukni fog, mert annyira sikerült kavarni, hogy már senki nem mer megbízni benne. Azt meg megértem, hogy ha már a Krisztián keféli, akkor elég rosszul esik egy nőnek, ha nyilvánosan használt zsebkendő státuszba kerül.
De Krisztiánnak sincsen túl sok sütnivalója. Nem tud játszani. Farok feláll, ész megáll tipikus esete. Niki meglibbentette előtte a "jaj necsináld" szex lehetőségét és elfeljtett gondolkodni. Sikerült magát kigolyózni a játékból, mert 1. Pókmajom azon lesz, hogy kirakja, 2. Megbízhatatlanságáról tett bizonyságot.
Egy esélye van: Nikit maga mellé állítani, ami meg csak akkor sikerül, ha lefekszik vele. És még akkor sem 100 %.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.19. 10:49:05

Amikor annak idején Pitta azt találta mondani Nikinek, hogy ő bevállalós csajnak néz ki, hogy kiakadt rá?! Hogy mit képzel ő nem olyan lyány. Na tessék.

bia79 2011.04.19. 10:54:53

Pókmajomtól eddig kirázott a hideg, de nekem is kezd egy hangyányit szimpatikusabbá válni. Egyrészt úgy tűnik, a többiek mostanra egészen elfogadták, és megbékéltek azzal, hogy ott van. Nem bíznak benne, de már kirakni sem akarják olyan intenzíven, mint kezdetben.
A tiszteletről szóló mantrája tényleg kiakasztó (és nem kicsit átlátszó), de nekem szimpatikus, hogy ezek szerint vannak néminemű érzelmei (még ha csak hiúságból is fakadnak) és nem csak gombnyomásra szexel.

Kíváncsi leszek, hogyan alakulnak a dolgok, ki mögé akar majd beállni a valószínűleg védett Robi. Krisztiánon kívül mindenkit sajnálnék, remélhetőleg a Gábor-Aliz páros kívül fog esni a látómezején (Aliz nem jó nő annyira, Gábor pedig nem olyan idegesítő jelenség, mint a Don vagy a Tánctanár).
Persze ha kiderülne, hogy Gabi tépte le a lila fétis karkötőjét, akkor lehet, hogy könnyen bajba jutna... :)

Billy a kölyök 2011.04.19. 10:58:27

Szerintem megint túl könnyű küldetést adtak, ellenszenvesnek lenni igazán nem probléma, pláne ha ennyi gyökér közé kerül az ember. Még ha valami hasonlót találnak ki mint Szandránál, és valamelyik csaj frissen pácolódott bugyiját kellett volna megszereznie.

A csúcsjelenet szerintem is Robi és Ádám beszélgetése volt. Nagy elmék ha találkoznak...

Lillian.. 2011.04.19. 11:00:20

"...mert a karján az elmúlt hat év összes magyar fesztiváljának karszalagja ott figyel"
"Kristóf szerint Toldi szélsőséges, mert fesztiválozik..."

A szélsőséges Lassúbeszédű? :)
http://www.facebook.com/edenhotel?sk=wall#!/photo.php?fbid=176110779103526&set=a.176109905770280.40514.139419369439334&type=1&theater

felmary 2011.04.19. 11:00:35

@Hana30: Nem értünk egyet, szerintem nem igényesség, hanem a metroszexuális divatozás mellékterméke. Szóval divat, és ezért lesznek (legyenek is) olyanok, akik szembe mennek az árral. Szerencsémre, mert én a borotvált mellkastól padlót fogok.

Piszkosharry 2011.04.19. 11:03:31

Niki és Robi évfolyamtársak voltak a gimnáziumba. Innen az ismeretség.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.19. 11:05:36

@Hana30: Krisztián egy dugógép. Ennyi. Engem leginkább egy felajzott kannyúlra emlékeztet.
Nem gond ez, de ezzel a hozzáállással nagyon hamar repülni fog.

Én kíváncsi lennék egy Pók-Korleóne kettősre, de komolyan. Ezek nagyjából hasonlóan gondolkodnak, folyamatosan agyalnak, kombinálnak. Ha összekerülnének, és nem kevernék bele a szexet a témába, szerintem ütős páros lennének és simán verhetnék a bandát.

És egyébként szerintem Pók nem megbízhatatlan. Ha egyszer kialakulna egy fix szövetsége valakivel, akivel hasonlóan gondolkodnak, kitartana mellette.
Krisztián mellől érthető,hogy menni akar.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.19. 11:06:34

Hogy hívják polgári nevükön az újakat. Segítsetek, légyszi!

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.04.19. 11:08:28

Remélem Gábor hamarosan újra kap egy meleg társat, aki neki hagyományozza a használt alsónadrágját...

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.19. 11:09:54

@Éden Zina: ahhoz képest hogy dugógép még effektíve berakni nem sikerült..vagy csak nem mutatták. Kósza verés meg zónapipa miatt nem lesz dugógép. Amúgy tényleg semmi esze nincsen, de mentségére legyen mondva h Nikinek se sokkal több. A baj az h Nikit a Don fél perc alatt hadrendbe állítja ha arról van szó, tehát Krisztián nem bízhat abban hogy Niki segít neki

RedHotTears 2011.04.19. 11:12:08

@Éden Zina: egyetértek, ha sikerül is ezen a héten kirakni Krisztiánt, Szandrának jövő hétre nem lesz párja, akármilyen új csaj is jön be. Kár lesz érte, mert még mindig több benne a potenciál, mint péel egy Jenniferben, akit most már vágóképnek se nagyon használnak, annyira nincs sehol.

Hana30 2011.04.19. 11:14:10

@felmary: Nekem sem tetszik a borotvált mellkas. De úgy gondolom, hogy bizonyos testrészek karbantartás alapvető.Senki nem szeret szeretkezés közben szőrszálakat " köpködni".
Ezen monjuk nem veszünk össze :)

Hana30 2011.04.19. 11:15:48

@Éden Zina: Stratégiailag mind a kettő jól járna, Korleóna és Pók is, az biztos. A baj az, hogy a büdös életben nem fognak egymásban megbízni, mert Pók tett róla. Most nyal vissza a fagyi.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.19. 11:16:11

@Hana30: legyen szőrtelen de ne borotvával. Ugyanis a visszanövő szőr vagy borosta vagy mi elképesztő módon szúr mindenhol :D

Hana30 2011.04.19. 11:17:12

@felmary: bocsesz: karbantartása és mondjuk. (Gyorsan írtam :)

Moncs 2011.04.19. 11:17:18

@Éden Zina: Kicsit OFF: az Erste-s reklámban a hapsi szerintem a Barátok Köztben játszott egy keveset, és tán Horvát Andor az. Hasonlítanak, de szerintem az Erste-s reklámban Andor lehet, nem Robi...

Toszkana 2011.04.19. 11:17:29

@Kékdelfin: Ja nem elküldte a francba, hanem szinte majdnem azt mondta "most nem". :))

Eruka 2011.04.19. 11:19:01

Krisztián küldetésében én azért látok veszélyt a jövőre nézve... ha sikerül a küldetése, akkor most oké, hogy bent marad a párválasztón, de elég nehéz lesz kőparasztból szimpi csávót gyúrnia, és akkor a következő fiús választáskor kieshet a retekbe...

Mondjuk azt nem értem, hogy ha sikerül a küldetése, és a fesztivál-Kristóf is bent marad, akkor mi lesz a párválasztón? :o

Toszkana 2011.04.19. 11:20:04

@bohumil stejskal: Jaj de hülye vagy :)))))))))

_té 2011.04.19. 11:24:42

@Éden Zina: Csak a tisztánlátás végett, az ERSTE reklámban nem ez a srác szerepel, hanem a bariköztben autókereskedőként is esélyt kapott Horvát Andor (ott Látrányi Rolandnak nevezték el - a koppányi aga után szabadon :))

Sapasang 2011.04.19. 11:25:54

@Benyeszke: né, csak nem ábécé sorrendben dobják be őket :)

Hana30 2011.04.19. 11:27:34

@Eruka: Szerintem még élvezi is a jelenlegi helyzetet, hogy kedvére "gonoszkodhat" ha bejelentik, hgoy az egész a küldetés része volt, tiszta lappal indul. Onnantól kezdve csak egy kicsit vissza kell fognia magát és nem lesz gond. De hogy bejátsza a buzit, szerintem az zseniális.A fiúk normális esetben hidegrázást kapnak a homokos férfiaktól. Tutira megy a srác :)
Már ha feltételezzük, hogy Ádám nem homár és nem kap az ajánlaton.

Hana30 2011.04.19. 11:30:44

Csak egy kérdés! Vajon mennyit küzdöttek a szerkeztők azon, hogy a Toldi fiú sehol ne látszódjon a képernyőn? Szegény olyan, mintha ott sem lenne. Azon kívül, hogy ráadtak egy angyalkajelmezt nem láttam belőle semmit. Egyébként a Toldi nem kapott küldetést?

Hana30 2011.04.19. 11:31:26

Toldi nyakában azok a golyók...Förtelem!

digitális körvinkli 2011.04.19. 11:31:38

@bohumil stejskal: vigyorgok fültől fülig, remek napom lesz érzem. Ha sixx írása a mogyorókrémes torta (nyami), akkor a te kommented a tejszínhab hozzá.
Köszi mindkettőért!
Jah, belenéztem az adásba: T69 úgy imbolygott a magassarkúban, mint nagyfater a kocsmából jövet a gömbölyű talpú cipőjében.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.19. 11:32:30

@Moncs: pedig nagyon hasonlítanak..és még a hangjuk is nagyon hasonló.:)

@_té: köszi, na ezt is megtudtam. há mé nem nézek bariköztöt ugye..:)

@Hana30: egyik sem a megbízhatóság bajnoka, viszont remekjól összepasszolnának.:)
szerintem korleóne is lőtt pár olyat, amivel elbaszhatta másoknál a renoméját.

@RedHotTears: ha az érdekességet nézzük Dzseni mehetne legközelebb, mert unalmas és gyerekes.

RedHotTears 2011.04.19. 11:32:36

@Hana30: a bekaphatod-részt annyira vissza akarom nézni, de az előbb még nem találtam youtube-on. Korleóne köpni-nyelni nem tudott hirtelen.:)

Sombi_úr 2011.04.19. 11:32:38

"Manchester United (köpés) görbelébú walesi törpéje, Giggs (köpés)."

Ögyél hímtagot!

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.04.19. 11:35:43

Sztem jó ötlet volt beküldeni a toldit. Kell egy ilyen típus is a sok műmájer izomagy és beszédhibás focista közé.
Viszont közös téma nem lesz, mivel a focin és a nőkön kívül más nem nagyon foglalkoztatja a benti nagyátlagot.
Korleóne meg el van foglalva a saját hatalmával. (esetleg ő lehetne kapcsolat a Toldi felé)

Jövő héten küldjenek be egy anarchistát, vagy punkot, megnézném, vele mit kezdenek.:)

Hajcsattka 2011.04.19. 11:37:50

@Metál -e a bimetál?: ó,hogy barátkozzon veled a Nádai Anikó...

Más.

Nekem tetszik,ha van némi szőr egy pasin, Robi ölég gusztusos, bár nekem Ádám is bejövős... A többi számomra a fuj-kategóriába tartozik... Pláne a beretvált pömpölősök...meztelen csiga feeling...pfuj :)
nőtársaim kommentjeit elnézve nem vesznénk össze a hapsikon :)

Hana30 2011.04.19. 11:39:52

@RedHotTears: Hát pedig érdemes. "Megható" befejezés a nap végére, szem nem marad szárazon.

@Éden Zina: stratégiailag tényleg jók lennének együtt. De a Donban még mindig többen bíznak mint Pókmajomban. A Donnak azért több választási lehetősége lesz. És akkor nem a Pókot válassza majd.

És igen, Jenny teljesen szürke figura, nagyon kezd irritálni a nyafogása, ahogyan artikálál, ahogyan viselkedik. Nem is értem miért, hiszen eddig szinte észre sem vettem és tegnap pont azon kaptam magam, hogy mennyire feláll a szőr a hátamon a hangjától. Eddig is nyafogott?

Hana30 2011.04.19. 11:40:40

bocsesz: artikulál

dr Sör Kálmán · http://orangeorder.blog.hu 2011.04.19. 11:47:35

@fairytale: természetesen jön belőle az osztás, azért :)

Sombi_úr 2011.04.19. 11:49:01

@név_mindegy: not arrogant just better! :)

"Come back when you've won 18" said Liverpool... where back!

wehehehehe

RedHotTears 2011.04.19. 12:01:31

@Hana30: Korleóne akkor kényszerülne Szandrát választani, ha Újbunkó megkapná a védettséget, és azzal Niki mögé állna be. Esetleg a többiek ekkor még nem is tudnák, hogy védett, de a Don nyilván megsejtené. Így Niki mögé semmiképp nem állhat be másodiknak, Kriszta nem őt választaná, Jennynek fogalma nem lenne semmiről, Aliz... nagyon be kéne fenyíteni hirtelen, hogy kigolyózza Gábort, akivel semmi baja nincs. Szandra viszont még vele szemben is dobná a táncosfarkút.
Ja és ez az egész csak akkor működik, ha nem kell előre leadniuk hogy hova állnak, és nem a védett dönt utoljára. Ha a Don bármi más esélyt lát, akkor persze nem áll a Pók mellé.

Hana30 2011.04.19. 12:06:09

@Hajcsattka: Nekem Ádám nem jön be. Robi viszont igen.

Hana30 2011.04.19. 12:12:40

@RedHotTears: Igen, itt valóban sok múlik a sorrenden. Kötve hiszem, hogy a szerkesztők hagynák Ádámot választani utoljára, ha Újbunkó védettséget kap. Ha belegondolok, Ádámkánk elég nagy szarban tapos, csak szerintem még nem esett le neki( Robi és Krisztián is fenyegeti ágyasát). Pókica most nyerő helyzetben lehet (megint:). Ha a sors véletlenül úgy hozná, hogy Ádám mégiscsak odakuncsorodik behúzott farokkal, és Pók Krisztiánt zavarja haza, akkor gyakorlatilag olyan helyzet áll elő, ami eddig elképzelhetetlen volt: Ádám Szandra lekötelezettjévé válik! HÁt ezt a forgatókönyvet szívesen megnézném, ezzel csak az a baj, hogy ez csak akkor jön be, ha Ádám választ utoljára. Erre aligha van esély.

felmary 2011.04.19. 12:16:57

@Hajcsattka: Csak velem :-) Bár ezeket a bájgúnár fazonokat egyáltalán nem csípem. Robi viszont szemrevaló. "Toldi" (ki a halál adta neki ezt a nevet) sem lenne rossz, csak fiatal.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.19. 12:19:57

@RedHotTears: szerintem egyáltalán nem biztos, hogy az új csávó Niki mellé állna a védettségével. Egyelőre azzal van elfoglalva, hogy megszerezze a védettséget majd utána lehet agyalni hogy kit ejtsen ki. Remélem azért Kristófot békén hagyja.
Ha viszont Krisztián esik ki az megint nagyon sablonos lenne

Moncs 2011.04.19. 12:21:18

@felmary: Toldinak ez a vezetékneve azt hiszem, a keresztneve pedig Kristóf, csak ugye abból már van egy... :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.19. 12:21:20

@felmary: én nem azért szeretem Kristófot mert csupasz :D

RedHotTears 2011.04.19. 12:23:09

@Hana30: igen, nem valószínű egy ilyen forgatókönyv, pedig a műsor szempontjából nagy húzás lenne. Niki micsoda őrjöngést csapna, ha már az is kiborította, hogy két mondatot váltottak egymással. Hát ha még hallotta volna Ádámnak azt a mondatát, hogy ő bizony nem fogja megprütykölni, bármi is lesz. :D

Ha valahogy mégis kialakulna egy Szandra-Ádám páros, azt nem hiszem, hogy a Don lekötelezve érezné magát. Ő nagyon tudja miért jött, talán az egyszem Szent Dánielt kivéve bárkit, bármikor átvágna a palánkon, ha az áll érdekében.

will 2011.04.19. 12:28:33

Eleve az milyen már, hogy egy játékosnak beküldik a HAVERJÁT, plusz kap egy elronthatatlan küldetést védett seggért cserébe. Burokban született ez a Sylar gyerek, én mondom.

szepi79 2011.04.19. 12:30:41

@will: Sylar bazmeg, vinnyogok :DDD

RedHotTears 2011.04.19. 12:32:47

@Benyeszke: persze nem biztos, de ha nem csak ideiglenes párt keres, akkor logikus lépés olyat választani, akit már ismer. A többiekkel egyelőre semmi kapcsolata nincs, akár hasraütéses alapon is választhatna közülük. Jóeszű gyereknek tűnik, a könnyedén alakított gecisége mellett, már egy este alatt levághatta, hogy a Szandra-Krisztián páros mellett a Niki-Ádám a leginstabilabb jelenleg.
Kristófért ugyan szerintem nem lenne kár, azon kívül hogy időnként felmond egy sort a közhelygyűjteményéből, nekem nem tesz hozzá többet a műsorhoz, mint Nyafi Jenni.

szethi 2011.04.19. 12:33:02

@bia79: A Pókmajom már számomra sem annyira útálatoskép, bár a tisztelet hisztitől még felugrom a csillárra.

Az Alíz-Gábor párost szintén csipázom, szerintem jóval több élet van bennük mint amit eddig mutattak az ÉH szerkesztői. Tegnap este egész életrevalónak, normálisan lazának tűnt mindkettő.

Ha az igy megy tovább Niki Isaurát is berántja a tócsába egy körre aztán nézhetjük amint a tisztességben megtenyerestalpasodott kolumb fehércseléd a budimosó mop lucskos végével csapkodva kergeti a parázna némbert. :-))

( Mellesleg birom a csajt :-) )

fairytale 2011.04.19. 12:33:40

@felmary: Így hívják, ez a vezetékneve.

felmary 2011.04.19. 12:43:00

@Moncs: Ja. Akkor az apjától örökölte. :-) Nem tehet róla (mint Pista a szerszámáról)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.19. 12:43:21

@RedHotTears: persze, érthető választás lenne Niki, de nem egyértelmű szerintem a dolog. Robi azon kívül, hogy küldetésen van nem sok dolgot mondott, hogy kiről mit gondol. Majd meglátjuk. Azt nem tudom, hogy adott esetben Nikinek lenne bátorsága (azt nem írom, hogy esze) átvágni a Dont.

@szethi: szegény Isaura, remélem megússza! :D

Sani · http://www.saniblogja.blogspot.com/ 2011.04.19. 12:43:56

@Hana30: @RedHotTears: Jók vagyunk, már a hétfői adással a párválasztóra tippelünk, de lesz itt még keverés. :-)

Viszont mintha csak én hallottam volna, hogy Niki megkérte Robit, semmiképp ne álljon mellé???

Ha akkora spanok, akkor Robi hallgat rá, egyben Niki révén a Don sleppjéhez csatlakozik.

A védettségével ez esetben csak Szandi mögé állhatna, és elhitethetné vele, hogy ő győzte meg a 25Misi elfelezésével...

Hana30 2011.04.19. 12:44:01

@RedHotTears: Szerintem ha kutyaszorítóba kerülne, még Szent Dániel sem lenne biztonságban mellette. Én most már arra lennék kíváncsi, hogy a játékosoknak mikor esik már le végre, hogy itt nem babra megy a játék és 25 milla a tét? Mert ez az egy mindenkiért, mindenki egyért, ugyan nagyon bűbájos, de nem kellett volna már, hogy tudatosuljon bennük, hogy basszus, ebből akár egy házat vehetek, méghozzá hitel nélkül?
A Robi egyébként jóeszűnek tűnik, bár tévedni emberi dolog, kövezzetek meg én Krisztiánról is kezdetben ezt gondoltam.
Mellesleg Niki gátlástalansága, hogy sportot űz abból, hogy egy este hány szerencsétlennek csiklandozza meg a torkát, kezd visszataszító lenni. Nem tudom, de ez a pasiknak bejön?

Hana30 2011.04.19. 12:46:35

hová tűnt a hozzászólásom?

_Molly 2011.04.19. 12:47:53

@Tiko: "a selyem a selyemfiúból ered, azt meg mindenki tudja micsoda:)"

Sajnálom, de azt hiszem, tévedsz.
A selyemfiú (gigolo) nem "buzi". Ő arról híres, hogy nők tartják ki, egy afféle férfi prostituált. Általában nála jóval idősebb nőknek áll a rendelkezésére, akik a szépségéért, a társaságáért és a szexuális szolgálataiért cserébe fizetnek neki havi appanázst.

Annyiban hasonlít egy meleg prostituáltra, hogy csak a fiatalsága és szépsége időszakában halad vele a szekér, utána már kampec neki.:(

Szóval nem meleg, csak piperkőc: valszeg drága selyeminget viselt, innen a megbélyegzés.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.19. 12:53:18

@Hana30: hát egyrészt amikor ezt csinálja általában saturészeg (ez nem mentség csak tény). Másrészt egy könnyen kapható kevéssé ellenkező csaj elég kapós a legtöbb buliban. Hogy bejön-e a pasiknak? Egy dugásra be. Hosszútávra nein. Legalábbis szerintem.

doktorkotasz2 2011.04.19. 12:54:40

sixx: Ez hatalmas volt!
Sikítva röpködtek ki a rizsszemek a számból! Fantasztikusan visszaadtad a hangulatát! Életveszélyes kaja közben ezt olvasni!
Válaszoljon már vki Hana30 azon felvetésére, hogy Niki ezen viselkedése bejön a pasiknak? :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.19. 12:55:58

@doktorkotasz2: én válaszoltam de jó lenne férfivéleményt hallani a témában

Hana30 2011.04.19. 13:00:05

Engem nagyon érdekelne, mert volt régebben egy-két ismerősöm, akik rendszeresen ugyanezt csinálták egy - egy buli alkalmával. Szerintük ettől megőrülnek a pasik, engem csak a víz vert tőlük. Uraim, hogy is van ez?

_Molly 2011.04.19. 13:00:57

@hó(fehér)virág: "Most akkor a végén egy maradhat, de egy játékos, vagy egy pár?"

Ez mostmár tényleg zavaros. De talán a műsor SAJÁT promója hiteles forrásnak tekinthető: www.youtube.com/watch?v=pVM3wrGtZ_M&feature=player_embedded

E szerint:
"A győztes pár 25 millió forinttal térhet haza."

Innentől a fene se' érti, mit kavart már megint Pókmajom.(?!)

spájdernecc 2011.04.19. 13:13:29

@Hana30:
engem speciel nem dob fel
/ bár a hónaljam is szőrös /

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.19. 13:21:25

@sixx: de akkor ez azt jelenti, hogy ha egy buliban rád mászna egy kósza numerát remélve akkor is két kézzel löknéd el magadtól?
Csak mert szerintem férfiaknál különbség van a kit dugnék meg és kit vennék el feleségül kategória között. Vagy nem?

szepi79 2011.04.19. 13:26:21

@Benyeszke: persze, hogy van különbség a "kit dugnék meg" és a "kivel kötném össze az életem között". de akármennyire is pasik vagyunk, annyira azért nem egyszerűek, hogy csak ez a két kategória létezzen. van még olyan is, hogy "kit nem piszkálnék meg bottal se".

ettől függetlenül, ha nem láttam volna már a TVben, niki egy éjszakára simán a vállalható kategória lenne, bár az én hónaljam is szőrös.

Redrotka 2011.04.19. 13:30:33

@_Molly: ha pár nyeri,is osztozni kell...:-)

beacska 2011.04.19. 13:37:36

jesszus, mi van veletek? még csak 13.37 van, és már lapoznom kellett!!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.19. 13:39:13

@szepi79 - Harciteknős idomár: jaj persze, tudom, hogy van bottal se kategória de az jelen esetben nem játszik, mert csálé csöcs ide, lefelé görbülő száj oda Niki nem egy bányarém. Ezért nem vettem bele ezt a kategóriát.

Hát ha szőrös a hónaljad hiába vállalnád be Nikit egy éjszakára ő rád se nézne! Ezek mind csupaszfalváról jöttek :D

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.19. 13:39:59

@beacska: elkéstél anyukám! :DD Úgy tűnik sehol nincs ma munka

szethi 2011.04.19. 13:45:56

@szepi79 - Harciteknős idomár:
" bár az én hónaljam is szőrös. "

pfujj! :-))))))))))))))))))))))))

szepi79 2011.04.19. 13:47:12

@Benyeszke: mostmért, tegnap is olyan aranyosan kérdezte valamelyik csaj, hogy szabad-e simogatni :D

RedHotTears 2011.04.19. 13:47:30

@SAni: jó, egy kicsit előreszaladtunk. :) Az se biztos még, hogy Robi védettséget kap.
A szerkesztők helyében most rápakolnék egy lapáttal a lila hajgumi-fóbiára, és Juannal becsempésztetnék neki egy másikat. Micsoda szélütött arcok lennének. :D

@Hana30: ez valami evolúciós rejtély, miért indulnak be egyes pasik az álleszbikus duókra. Fordított felállás vajon miért nincs, amikor két kan kezd smárba azért, hogy bevágódjanak a nőnél?
Habár talán már csak néhány év, és erre is lesz példa.

szepi79 2011.04.19. 13:49:41

@szethi: jaj, az előbb rosszul írtam. a félreértések tisztázása végett, MINDKÉT hónaljam szőrös :D

sixx · http://comment.blog.hu 2011.04.19. 13:51:48

@Benyeszke: azt. az ilyen nők kifejezetten taszítanak.

hikfosch.tv 2011.04.19. 13:53:23

Niki vállalható.
Összefognék Pókmajommal, hagynánk hogy a táncos farkú felizgassa Nikit, aztán szétválasztanánk őket, én dugnám Nikit, a boszorkány meg rászabadulna Krisztiánra.
A kecske is jóllakna meg a kecskebaszó is.

És igen, játék szempontjából Ádámnak Szandrával kéne párt alkotni.

hikfosch.tv 2011.04.19. 13:55:22

Az új gyerek meg ha bennmarad, elég nehéz lesz majd a tapló stílusról leállnia, mert ha az ember egyszer büntetlenül megízleli...

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.19. 13:59:59

@RedHotTears: pont az a lényeg, hogy álleszbikus, mert így lehet, hogy kaphatóak hármasfogatra is. Mekkora csalódás a pasiknak (vagyis azoknak akiket én ismerek) hogy a valóban leszbikus párok nem akarnának egy pasit se bevenni harmadiknak. Ezért kellenek az ilyen helyzetek.

És ha lehet két pasi soha ne kezdjen smárolni azért hogy a nőknél bevágódjanak. Soha.

teddyde 2011.04.19. 14:05:48

Rohadjakmeg a facebookon még Juan a postás/mixer is fent van! Mivel kevés az ismerőse, ezért kicsit spoilergyanús! www.facebook.com/profile.php?id=1634327740

Érdeklődés: Éden Niki :D

Orvenyhivo 2011.04.19. 14:09:43

@Hana30: Niki a még bottal se kategória.

Billy a kölyök 2011.04.19. 14:10:19

Niki néhány éjszakára simán vállalható, de azt hiszem, én még a Hotelben sem bútoroznék össze vele. Én még egy ilyen kapcsoltban sem tudnám végignézni ahogy más férfiak ujjazzák, mint Ádám (lehet hogy neki tényleg csak Danira ál föl a cerka?), de azt is rühellném, mikor éjjel összehányja a fajanszot, tartottam már párszor csajok fejét ilyen szituban.
Az álleszbi jelenetek azért jönnek be nekünk, mert ilyenkor felvillan egy hármas lehetősége, és ez egy nagyon vonzó lehetőség.
Toldiról egyébként én a műsor második felében már el is feledkeztem, de most hogy a kommenteket olvasva elkezdtem kombinálni (kavicsok nélkül), azért én még nem temetném. Ha Robinak sikerül a küldetése, márpedig az enyhén szólva nem tűnik lehetetlennek, akkor elképzelhető hogy Szandra őt használja fel Krisztián hazaküldésére. Sőt, amilyen tesze-tosza faszi, lehet hogy tovább is benntartja, mellette aztán bármit megtehet.

Sapasang 2011.04.19. 14:13:51

@Benyeszke: milyen igaz, már régebben elmerengtem, két nő együtt=pasik gerjednek, két pasi=mindenkinek hányinger :) (csak azért ilyeneken törpölök, mert az élet értelmét már megoldották: 44:)

Azt meg, hogy ki megy... várjuk még ki az estét

Ui.: nekem is inkább szőrös pasi mint csupasz :)

*jinx* 2011.04.19. 14:14:52

@Hana30: Bebaszna, ha a férjem mától buzisra borotválná magát, hogy megfeleljen a 21. századi igényeknek. :D Nekem a férfi szőrösen férfi. Ízlések és pofonok...

*jinx* 2011.04.19. 14:16:35

@Éden Zina: Robinak isteni hangja van... olyan dörmögő, férfias.

RedHotTears 2011.04.19. 14:19:33

@Benyeszke: épp most kezdtem el nézni a tegnapi utolsó részét youtube-on. Az elején Ádám, Kriszta és Dani szendvicsben vonaglanak, a fiúk már félmeztelenek. Rögtön az jutott eszembe, hogy ha a király Nikit nem is prütykölné, de egy ilyen hármas ellen mintha nem lenne kifogása.:)

hikfosch.tv 2011.04.19. 14:20:36

Szőr v nem szőr.
Ki milyen agymosást kapott.

sélli_ 2011.04.19. 14:21:30

Nekem bejön a Don. Érdekes, mert első látásra kimondottan nyálfejű buzigyereknek tűnt, de valahogy megkedveltem a királyt :) Fiúk közül még talán Daniban látok némi férfiasságot. Lány fronton viszont már erős kétségeim vannak, Pókasszony.. jéééééééééézusmária.. jó, persze nem nekem kell, hogy tessen, de egyszerűen rémes. Időnként olyan közeliket raknak be róla, hogy megijedek. Niki még talán-talán, de csak és kizárólag addig amig meg nem szólal. Rettenet milyen közönséges szegény.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.19. 14:24:36

@Sapasang: A két pasi nem mindenkinek hányinger, pl. aki pasi és meleg annak kifejezetten érdekes lehet :D
Na és ahhoz mit szólsz, hogy két nőt még a nők is szívesebben néznek mint két pasit?!

@*jinx*: én a mérsékelten szőrös/csupasz kategóriát szeretem, de szerintem nincs abban semmi rossz ha mondjuk egy pasi hónalja csupasz (bocs @szepi79 - Harciteknős idomár :D)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.19. 14:25:48

@RedHotTears: főleg ha Kriszta eltűnne a képből és ketten maradnának Danival :DD

Sapasang 2011.04.19. 14:36:15

@Benyeszke: igen, ezt nem fejtettem ki bővebben, de is lényeges...
hm, én heteró vagyok :) bár a hármas már más kérdés, de ez a blog azt hiszem mégsem erről szól:)

Szegény Levi... :(

teddyde 2011.04.19. 14:38:07

Komolyan el fogok kezdeni írni egy hogylesz blogot, a facebook alapján :) Simán megmondható, hogy nagyjából kik a döntősök, és ki esik ki hamarabb, mint a másik!

Hana30 2011.04.19. 14:38:09

@Orvenyhivo: Ez meglepő. Pedig alapvetően Niki egy elég csinos csaj szerinem, még akkor is, ha állandóan lefelé biggyed a szája. Az már más tészta, hogy milyen parázsról pattant és elég némi alkohol, hogy bárki aki mozog, azt lesmárolja. Izaura és Juan helyében menekülnék. De tényleg szerencsétlenek mit gondolhatnak rólunk?

moncsi007 2011.04.19. 14:38:27

csupasz/szőrös kérdés:

nálam bejön a csupasz dolog... alul-felül ;)

sőt néhány pasinak kifejezetten jobb, ha csupasz.../ gondolok itt a méret kérdésekre/ mert a bozótirtás után 1-2 cm dobódik a dologra...

Új fiúk: érdekesek...De a régiek is, pláne Kristóf: a világbéke nem vezet sehova...blöá gratula neki!

S nekem hiányzik Levi!!

Csálécsöcs: hát ő tőle elakad a lélegzetem...akkora egy tapló ribi ááá

A legszebb, legértelmesebb, legaranyosabb csaj szerintem Aliz. Eddig még nem csalódtam benne.

Girardelli 2011.04.19. 14:40:01

@Hana30: szerintem meg nagyon is divat és annak pedig a legesleghülyébb fajtája. Csak a buzik borotválják magukat.

moncsi007 2011.04.19. 14:40:49

Ja igen, s örülök, hogy más is felfedezte Csálécsöcs smárolási szokásait.
Már kezdtem azt hinni, hogy én vagyok maradi, de akkor más is észrevette, hogy milyen undorítóan és megjátszva!!! teszi mindezt!Szerintem valami 80'-as években megjelent pornóból szedte a mozdulatokat :D

Hana30 2011.04.19. 14:41:55

@moncsi007: Én ugyanígy gondolom. Alíz volt a legjobb fej. De mintha ő is kezdene "elkurvulni". Az egy dolog, hogy szegénykém tehetségtelen táncos, de akkor nem kellene eröltetni, mert így egy lecemotoxozott sáskára emlékeztet, miközben vonaglik. Ezek a legugolások, hogy domborodjon minél jobban a fenekem!!! Jaj! És ha jól emlékszem ő korábban nem nagyon volt benne a leszbismárban, most viszont veszi át ezt a baromságot!

bia79 2011.04.19. 14:43:55

@teddyde: OMG, ez kééész :)))
tehát lesz még Gyulánk, Lacink, Szilárdunk, Mártánk, Lindánk, stb?:DD vagy a kisegítő személyzetet (sminkes, öltöztető) is bejelölte?;)
mindenesetre szegény Juannak elég ingerszegény élete lehet... :DD

Hana30 2011.04.19. 14:44:46

@moncsi007: Az nem létezik!!! Még a 80-as években is letagadták volna ezt a fajta nyelvrebegtetős technikát. Életemben egyetlen egyszer találkoztam valami hasonlóval (természetesen én fiúval tettem), életem legborzalamasabb pillanatai közé sorolható. Egy biztos, egy életre bele égett a retinámba a fiú arca, hogy még csak véletlenül se essek soha többet ilyen kísértésbe. Elárulhatom, nem volt hosszú kapcsolat :)

moncsi007 2011.04.19. 14:44:58

@Hana30:
"lecemotoxozott sáskára emlékeztet, miközben vonaglik."

bakker behalok :D :D :D úgy röhögök azta...

Igen, de mondta is, hogy szeretne bepasizni, szerintem leesett neki a dolog, hogy itt csak így lehet...
Eddig mindig áldozat volt, most már, hogy kezd kinyílni- vagy szerepet felvenni?- már kezdik befogadni...

Hana30 2011.04.19. 14:48:10

@moncsi007: Azt hiszem, hogy akkor megint csalódnom kell.A befogadás egyenlő azzal, hogy elkurvul?

moncsi007 2011.04.19. 14:48:25

@Hana30:
:D :D
hát lehet :D :D

Akkor a pornó kilőve, esetleg egy kutyától szedte a mozdulatokat...:D :D

Fúj nekem is volt egy ilyen pasim jájj... egy nyelvmozgatás és a szememtől a nyakamig nyálas voltam :/

moncsi007 2011.04.19. 14:49:08

@Hana30:

Remélem nem :) Én sem szeretnék benne csalódni, de szerintem nem is fogunk!!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.19. 14:49:38

@moncsi007: szerintem pont hogy XXI. századi pornóból szedte, a 80-as évek filmjei még őszintébbek voltak :DD

*jinx* 2011.04.19. 14:50:44

@RedHotTears: eddig szinte mindig utoljára mentek a védettek. :/

Dani nem szerepel egy borotva reklámban?

moncsi007 2011.04.19. 14:54:04

@Benyeszke: :D :D
*jinx* : nekem egy cigi reklám jutott eszembe róla - épp a műsor támogatója, ha jól olvastam valahol-talán itt-... akkor valahol biztos volt, majd csak megtaláljuk...

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.19. 14:55:12

@moncsi007: remélem azért kutyákkal még nem próbálta, a legtöbb kutya azért tud gyorsan futni pláne ha egy saturészeg Niki üldözi kinyújtott nyelvvel..:D

beacska 2011.04.19. 14:57:01

@teddyde: bakker, ERRE hogyan bukkantál rá? (fejcsóva)

Tanát Úr 2011.04.19. 14:59:53

@Hana30: Azért egy kis gyufásdoboz méretű pamacsot hagyhatunk rajta?
Éppen jelképesen,hogy ez mégsem egy óvodásé...

Hana30 2011.04.19. 15:04:01

@moncsi007: és onnantól kezdve vége is a lamournak. Szerintem egy rossz csókkal agyon lehet vágni az egész randit.

*jinx* 2011.04.19. 15:04:08

@RedHotTears: "Az elején Ádám, Kriszta és Dani szendvicsben vonaglanak, a fiúk már félmeztelenek."
Kriszta mintha felesleges lett volna... :P

teddyde 2011.04.19. 15:07:03

@bia79: Van benne stáb is

@beacska: aki keres, talál ;)

bia79 2011.04.19. 15:07:21

@teddyde: na, ez az, amire ma én is rájöttem, úgyhogy nem is fogom nézegetni a játékosok profilját a jövőben, mert izgulni szeretnék :))
kivételt képez persze Juan Serrano Cano!;)

Hana30 2011.04.19. 15:08:30

@Tanát Úr: :))))))))
Hát ha a párodnak megfelel, nekem ugyan belefér még egy egész gáztűzhely mérete is. Egyébként a gyufásdoboz az nem kölcsönözne neki olyan kis "hitleres " benyomást? Achtung! :))))

*jinx* 2011.04.19. 15:09:18

@sélli_: Alízban mintha kettősség lenne. Egyfelől ahogy beszél, egy csipkekesztyűs úrihölgynek tűnik, viszont a viselkedése néha egy ordas ribire hajaz. @Hana30: Lechemotoxozott sáska :DDDDDDDD

beacska 2011.04.19. 15:16:48

Szandra ma volt a legszimpatikusabb: konkrét ajánlatokat tett, nem csak össze-vissza dumált

Billy a kölyök 2011.04.19. 15:29:13

@Judass: Kerestem a fotókat a Club Vertigo honlapján, de nem találom. Be tudnád linkelni?
Amikor Robi megkapta a küldetését, ugye a Twin Peaks egyik betétdala volt hallható?

vernal 2011.04.19. 15:40:31

Juan ismerőseim között találtam néhány potenciális szereplőt, akik véletlenül több mostani szereplőt ismernek:

Ő a favoritom:
www.facebook.com/profile.php?id=100000717338873&sk=info

Ő lehet csak stábtag:
www.facebook.com/matai.andras?sk=info

www.facebook.com/profile.php?id=100001593330380&sk=info

www.facebook.com/linda.lattes

Eruka 2011.04.19. 15:42:54

@vernal: nagyon ügyesen keresgélsz, gratula!
viszont többen is könyörögtünk azért, hogy ne spoilerezzetek, mert mi inkább kombinálunk, és izgulunk!
soha nem nyitok meg linkeket, így ha megkíméltél volna a "8 nap alatt megfordult" megjegyzéstől, akkor még számolhattunk volna vele is.
de mellesleg azért mert ilyesmi derül ki 2 fb posztból, nem biztos, hogy úgy is van... nnna

Tanát Úr 2011.04.19. 15:43:57

@Hana30: Még a páromat is rábeszéltem!
Én nem szeretem a kopaszat,de az őserdőt sem.Szerintem a legjobb az eredeti alaposan leredukált változata persze fazonigazitva(nehogymá szélesebb legyen a magasságánál!)!
Ehhez mit szólsz?Jónak tűnik?
Amúgy a kopasz megy ki a divatból,ahány naptárat,vagy szex-pornó tartalmú oldalt olvasok-látok,mindenhol ezt tapasztalom!
Amikor az első szőröspuncis playmate-naptárat megláttam,fellelkesülve irtam egy-két jóbarátomnak -Végre vége a kopaszpuncikorszaknak-cimmel...
De ez az én izlésem,tudom,hogy sokan vannak még kopaszimádók!

vernal 2011.04.19. 15:45:53

Eruka: Akkor sorry. igazad van.

Utólag spoiler hozzáfűzés összes FB-s hozzászólásomhoz :)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.19. 15:51:08

Megnéztem a ma esti adás promó videóját...Pókmajom a hajára kenheti a tiszteletet

a copfos 2011.04.19. 15:53:40

@Benyeszke: Linkelnéd a promó videót? Köszi!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.19. 15:56:52

@a copfos: sose tennék ilyet, mert még a végén sixx gekkót etet velem, de az Éden Hotel Facebook oldalán megtalálod. :-)

Én vagyok az egyetlen aki a promó videó helyett szinte mindig pornó videót olvas? :D

Hana30 2011.04.19. 16:03:28

@Tanát Úr: Egy időben én is hagytam egy kis "leszállópályát". De a párom orrát, csiklandozta, akár milyen kicsire vágtam :) Úgyhogy maradt a barack fazon.

a copfos 2011.04.19. 16:05:39

@Benyeszke: Én is folyamatosan pornót olvasok, de tulajdonképpen majdnem mindegy is, csak izgi legyen:-)

harCI BAnyulka 2011.04.19. 16:06:01

@Benyeszke:
"Én vagyok az egyetlen aki a promó videó helyett szinte mindig pornó videót olvas? :D"

Neeeeeeeeeeeeem! :-D

*jinx* 2011.04.19. 16:09:20

@vernal: hoppácsak a középső fotó... :D

*jinx* 2011.04.19. 16:10:15

@vernal: Szerintem nagyon szép Alíz

Tanát Úr 2011.04.19. 16:25:54

@Hana30: A párod nem ért az antipufológiához !!

szethi 2011.04.19. 16:30:05

@*jinx*: Én is úgy gondolom. Lehet itt a részleteket boncolgatni, de egyben mint jelenség az Alíz mutatós, kedves asszonyszemély.

Hana30 2011.04.19. 16:31:26

@Tanát Úr: a mihez????? :)))))))))))

Hana30 2011.04.19. 16:32:46

@*jinx*: Semmi kétség, szerintem női szemmel nézve is Alíz gyönyörű lány.
Szerintem az alakja is klassz. Szóval remélem ez a Niki majmolás csak átmeneti nála.

szgy 2011.04.19. 16:34:02

Horváth Éva nem először mondta hogy "költözik be a hotelben" ... :-)

GL-581 g 2011.04.19. 17:33:31

@*jinx*: Csatlakozom! Ezen a bulin különösen jól nézett ki. :)

A középső fotóról: ááááá... nehehe...m hiszeeem... :D

ááámbáár... a DON-4526/A forgatókönyvbe tökéletesen beleillene egy ilyen végkimenetel (gondolok itt a "Miért utálta kapásból Korleóne Pockot?" rejtély egyik magyarázatára).

@Hana30: Szerintem nem majmolja, csak mivel mind a ketten imádnak bulizni, természetes, hogy rendszeresen találkoznak az események kellős közepében. :D

@beacska: Pókmajommal kapcsolatban én azon lepődtem meg, hogy egész emberi fejet varázsoltak neki. Kivételesen nem szisszentem fel, mikor a privát interjúknál megjelent. Talán a frizura teszi?

beacska 2011.04.19. 17:37:08

@GL-581 g: lehet abban vmi, hogy Szandra mondta, hogy az eddigi életében hozzászokott, hogy mindig védekeznie kell, és zsigerből így lépett be a Hotelbe. Lehet, hogy kicsit lehiggadt? végzett a védekezéssel, és az összes utálatát Krisztiánra irányítja? és ettől a többiek is, a szerkesztők is és mi is másképpen állunk hozzá.

Jenny is dumcsizott vele csajszisan...

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.19. 17:55:41

Azért elég feltűnő, hogy a szerkesztők nem küldenek be lányt, hogy még maradjon Szandál.
Szandi2 beküldése se volt komoly, és tettek róla, hogy hamar menjen.
Szandi2 Valakinek a protekciós unokahuga lehetett, bekerült, ha nem is sokáig. :)

GL-581 g 2011.04.19. 17:55:44

@beacska: Igen, valószínű, hogy tényleg az életéből hozta ezt a tapasztalatot.
Viszont ez az állandó "én itt egy hatttalmasat robbantottam!" duma kísértetiesen emlékeztet engem arra, hogy "négy touchdownt szereztem egyetlen meccsen". :DD
Ő se csinált azóta az égvilágon semmit.

Az előzetesben Kristófnak megint volt egy nagy dumája: "Ehhez a gyerekhez képest az István egy Kazinczy!" LOL! :D

sixx · http://comment.blog.hu 2011.04.19. 18:15:29

ha még egy spoiler, célzás, hanlvány sejtés jön, beszüntetem a kommentelhetőséget.

moncsi007 2011.04.19. 18:23:48

@sixx:
nálad a pont :D Végre!

/De azért annak nem örülnénk itt sokan, ha beszünteted a kommentálást :( /

Főleg, hogy sokan inkább izgulunk, kombinálunk stb. ;)

Jó a blog!!!!

GL-581 g 2011.04.19. 19:13:42

@sixx: A kommenttörlések alapján én is bűnösnek találtattam, úgyhogy: bocs főnök! :)

Az előzetesben amúgy jól láttam, hogy Pókmajom leakasztotta magának TuskóRobit? Már megint majomszex lesz?! :(((

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.19. 19:18:06

@sixx: Édesek a cicáid! :)))

Ja és viszek csontot a kiskutyádnak is (már ha van, és nem csak szereted), csak ne szüntesd meg a blogot! :))))))

candyperfumegirl 2011.04.19. 20:16:16

Ez mekkora rész volt! :) Ilyen bulit még sokat! Kristóf beszólásait simán hallgatnám 48 percen keresztül, ("ismerem az ilyet, a világbéke minden gondolata"), meg ÖrdögRobi és Korleóne faszméregetése sem volt semmi. A Dani/Kriszta/Korelóne szendvics élményszámba ment, és persze Niki, ahogy félrelökte Pókmajmot "na húzzál haza!" felkiáltással, meg ahogy csuklás nélkül benyögte ÚjRobinak, hogy "Szandránál van a karkötőd!" :D A Levi képével alvó Gábort már meg sem említem. Ennyi fúrást, kavarást meg vicces bebaszást egy epizódban, ilyet még!
De a hogyvolt is abszolút toplistás lett, köszi az élményt sixx!

GL-581 g 2011.04.19. 20:18:32

Ej, de elkezdtünk mind nyalni! :D:D:D
Amúgy, mint a tripladupla szmájlikból is látszik, megint telóról vagyok, tehát nem látom "élőben" a mai részt! :'''(((

delikvens 2011.04.19. 20:24:05

@sixx: ez egy kicsit haraposabb blog volt a megszokottnal amit egyatalan nem banok, csak igy tovabb iszom szavaid...amugy csak engem zavar hogy Evike mostansag(es mar nem eloszor) azt mondja hogy uj jatekos koltozik be a hotelben?

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.19. 20:28:12

@GL-581 g: Nekem Krisztiánnak tűnik (kibékülnek érdekbű?), de ne higgyetek nekem, a pénteki előzetesben is Krisztiánnak néztem az új fiút. :(

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.19. 20:40:52

Most Krisztiánnak is járna bünti, mert nem aludt a párjával (vagy Póknak mert nem engedte be), amiért egyszer Kristóf is kapott. A buli után úgy tűnt kint aludt a csónakban.

Aliz mintha ráindult volna Gáborra a bulin. Vajon mi lesz velük? Kitartanak egymás mellett?

beacska 2011.04.19. 21:04:58

@GL-581 g: vettem a célzást ;D

szünetekben közvetítek (tünk)

Edecker Bürger 2011.04.19. 21:18:09

Helló mindenkinek.
1. Hiányzik Levi, mit alkotott volna a jelmezes bulin. Mi lett volna? Indián vagy fekete bőrruhás?
2. Utálom a csupasz csigákat, inkább legyen hónaljkutyája. A pöcse meg úgyis akkora amekkora. Ja, és nem igényesség, mert mosakodni úgyis kell, akkor meg illatos ...
3. Robi gyárilag lehet ilyen, néminemű alkohol után nehéz játszani, aki ennyire tudja magát kontrollálni, az már robot.
4. Niki csóktechnikája továbbképzésre szorul, Pocok helyében elhánytam volna magam. Nekem is volt olyan pasim, aki azt hitte, annál jobb nekem, minél jobban leöli a torkom. Nem is jártunk tovább 3 napnál. Undorító.
5. Szandra riportszobás beszélgetései tetszenek, főleg, amikor valami meglátását megosztja velünk, és kuncog egyet. Nekem tetszik. (Mielőtt leszeditek a fejem, a tisztelet már engem is irritál.)

GL-581 g 2011.04.19. 21:23:29

@beacska: @beacska: Rád tudtam, hogy számíthatok! :D Előre is köszönöm. :) Amúgy tegnap annyira szeretett mindenki mindenkit, hogy a Pandorán nem is szemétkednének egymással, csak összeborulva elénekelnék A börtön ablakábant Kristóf szívószálgitár-kíséretével. Épp ezért mára hatalmas húbazmeget jósolok. :)

beacska 2011.04.19. 21:30:25

előzetes: ma 4 vendég is randira megy, de vajon visszatér mindenki az édenbe?

Girardelli 2011.04.19. 21:31:42

@Tanát Úr: naptár és szex-pornó oldalak mint etalon. No comment... Ja és nincsen min vitatkozni sem. Ez nem szint, amihez bárkit és bárkinek a fanszőrzetét hasonlítgathatod, vazze.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.19. 21:34:04

Még mindig hajgumiznak, ne hiszem el, ekkora ügyet csinálni belőle! :)
Most Toldiét akarják ellopni éjjel Kristóf és Dani.

beacska 2011.04.19. 21:34:09

Kristóf, Dani settenkedik: Toldi egy hajgumiját megszerezni-Kristf egy terepszínű gatyát húz a fejére-álcaként

RedHotTears 2011.04.19. 21:35:08

A két hajgumi-fetisiszta lopakodik. Ez kész.

beacska 2011.04.19. 21:35:08

ééés megszerzik!!:DDD

Girardelli 2011.04.19. 21:35:57

@Hana30: Serena Williams-hez képest télleg nagyon jó teste van. De azért sem a feneke, sem a combjai, sem a lábszárai nem mondhatók "jónak". Az arca kedves, a szeme sem üveg, orrban kicsit erős. Összhatásban kedves, aranyos, de semmiképpen sem jónő.

Répatorta 2011.04.19. 21:36:03

Hát ez hatalmas!! Már megint hajgumit lopnak LOL

beacska 2011.04.19. 21:36:10

Felébresztik Gabit is! ezek marhák!!!

beacska 2011.04.19. 21:37:30

a hajóban alvó Krisztián kezébe pakolgatnak vmiket...hajfesték???

RedHotTears 2011.04.19. 21:37:34

Ezek nem tudták kiélni magukat annak idején az osztálykirándulásokon 15 évesen?

Répatorta 2011.04.19. 21:38:17

Még mondja valaki, hogy nem volt jó ötlet visszavinni Dani, megy az ökörködés ezerrel :-)

beacska 2011.04.19. 21:39:37

bosszúból fogkrémet akar rájuk kenni...ovisok

Girardelli 2011.04.19. 21:41:28

@delikvens: az kizárt, hogy a súgógépen van elírva a szöveg?

beacska 2011.04.19. 21:42:40

számonkérik Szandrát, hogy miért zárta ki krisztiánt. Szandra beszólogat Nikinek.

beacska 2011.04.19. 21:44:10

Donék röhögnek a Nikin meeg a Krizstiánon

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.19. 21:44:23

@beacska: 10 évesen, nyári táborban csináltak ilyet a fiúk nálunk.

beacska 2011.04.19. 21:45:12

Ádám szájából kipotyog a reggeli

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.19. 21:45:29

Lesz még több hajgumi? Akkora poén! :DDD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.19. 21:47:32

Prosztata-masszázs is lesz???
Attól azért megkímélhetnének. :/

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.19. 21:48:19

"Még jó hogy mi írtunk házassági szerződést" (Don) :))))))

beacska 2011.04.19. 21:50:01

@mosoly73: és a "én gatyámat is veszítettem már el"? (Krisztián)

teddyde 2011.04.19. 21:50:57

@sixx: jóhát azért ennyire ne vegyünk már komolyan egy TÉVÉMŰSORT. Nem a loki meccsre jöttek a tuti tippek...

beacska 2011.04.19. 21:53:34

@mosoly73: mikor Robi puffogott, hogy elveszítette a gumit a kezéről, és nem is emlékszik rá.

répakörte 2011.04.19. 21:54:18

@beacska: Elég undorító volt... Utána egyből a kamerába nézett, gondolom azért, hogy vette-e. Hát igen, vette.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.19. 21:54:41

ÚjKristóf lenullázta a fácse oldalát.

beacska 2011.04.19. 21:55:34

a Dani nagyon ajánlgatja a Szandrát. ez hülye?

Kristóf megy Jennyvel, mint régi pár, Szandra pedig Robit választja.

RedHotTears 2011.04.19. 21:55:53

Kristóf kicsit megszenvedett a levéllel, de csak kijöttek végül a szavak.

beacska 2011.04.19. 21:56:27

Kristóf miért akarta magukat? kint akar maradni????

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.19. 21:56:30

Jenny-t kerítik? Dugjá! (mondá a Don) Ez kész!

RedHotTears 2011.04.19. 21:58:08

Most legalább nem a falu végi kocsmába vitték őket. :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.19. 21:58:28

Szandrának csak azt az egy fürdőruhát pakolta MarkyMark?

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.19. 21:58:49

még vizes lesz a haja...pfúúú (Jenni)

will 2011.04.19. 21:59:22

na, az autentikus kolumbár környezet. ahogy a nejem mondta: "pont ugyanezt lehet csinálni Abádszalókon a Tisza-tónál. Banán, lépegetés a homokban."

beacska 2011.04.19. 21:59:49

Jennyke nem akarta, hogy VIZES legyen a haja a strandon!!!

RedHotTears 2011.04.19. 22:00:43

Szandra: ti nem szimpatizáltok, engem meg ugye nem érdekel. :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.19. 22:01:26

@beacska: Mit tudjátok ti? Ő lesz fodrász. Lehet, hogy vízre érzékeny póthaj.

beacska 2011.04.19. 22:03:21

Szandra megint haza akarja küldeni az Ádámot

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.19. 22:03:22

@will: Nem is Kolumbiában vették fel. Csak a vágóképeket a tengerről. :D

Szandra, drága, téged úgy át fog cseszni ez a mélyhangú ördög.....

will 2011.04.19. 22:04:40

Sylar szerint a "tendál" igének van műveltető verziója, úgymint "tendál valakit valahova valamilyen célba"

beacska 2011.04.19. 22:04:54

Kristóf megpróbálja megszerezni egy benszülött tangóharmonikáját, de béna. Így zenélés helyett táncikálnia kell Jennyvel.

will 2011.04.19. 22:05:55

"Már huszonperce megy a rész, és még nem volt az Álehandró" - tette a bámulatos felfedezést kedvesem.

Kivétel 2011.04.19. 22:05:57

ciki ha nekem bejön újfiú Robi? persze, így hogy tudom, hogy - elméletileg - nem olyan bunkó, mint amit most játszik..

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.19. 22:06:03

@will: Szekszárdi dialektus.

Ááá, még a smink is elfolyt!
Nem muszáj ám strandra sminkelni.

will 2011.04.19. 22:06:37

@beacska: szívószálból csinálhatna pedig harmónikát. vagy templomi orgonát.

Kivétel 2011.04.19. 22:07:35

@beacska: és elkenődjön a sminkje.. ha pasi lennék, messzire futnék ilyen nőtől..

beacska 2011.04.19. 22:07:36

mind a négyen visszajöttek!! hááát, ez faaaantasztikuuus!!

kisha1 2011.04.19. 22:07:57

Megállapítottam h Jenni egy 15 éves lány szintjén van, terribble:)

beacska 2011.04.19. 22:08:47

Jenny értékekkel bír

will 2011.04.19. 22:09:24

Kristóf Jennyről: "Értelmes - ahhoz képest" Ahhoz képest, amilyen könyvtárszakos bigéket vár el párjának egy fuszbáller.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.19. 22:09:44

Igeeeen! Újak beszóltak a népeknek a hajgumi miatt! :DDD

RedHotTears 2011.04.19. 22:10:08

@beacska: az hagyján, de még értelmes is :)

répakörte 2011.04.19. 22:10:22

Úrég, Jennifer értelmes? Jujj...

Amúgy sajnálom a csajt, hogy tökéletes frizura és komplett smink nélkül nem tudja jól érezni magát. Szerencsétlen.

beacska 2011.04.19. 22:11:21

Szandra: az egyik legerősebb ember vagyok itt bent. vagy legokosabb? jaaaaj, de uncsi. Most a Toldit fűzi

kisha1 2011.04.19. 22:11:26

Ez a Kristóf meg olyan bárgyú, mintha élete első nője lenne, most komolyan, lehet h így is van:)

répakörte 2011.04.19. 22:12:17

@will: Könyvtár szakos jelen! :)

Kivétel 2011.04.19. 22:12:39

Szandra mitől is olyan erős?? Mert egyszer védett volt, és kiejtett így valakit? Azóta meg semmi... csak a nagy szöveg

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.19. 22:13:00

Én nem értem. Ezt a műsort a rövidnadrág-gyártók szponzorálják?

will 2011.04.19. 22:13:05

a desszert mindig ezüst tálcán világító palacsinta.

GL-581 g 2011.04.19. 22:14:10

eddig volt olyan happening, ami továbblendíti a szüzsét?

will 2011.04.19. 22:15:15

@Kivétel: Ha Szandra politikus lenne, biztos KDNP-s lenne: "én vagyok itt a kormányzó erő"

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.19. 22:15:30

Még hogy nem szerelmes Kristóf? Jókora lila ködön át nézi Jennit. :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.19. 22:15:36

@Kivétel: Az űrben is! Mélytengeri búvárkodáshoz meg extratartós! :D

will 2011.04.19. 22:15:55

@neccharisnyás útonálló: dehogy. a lila hajgumisok. téli nyári.

Répatorta 2011.04.19. 22:17:22

@neccharisnyás útonálló: először a síruha gyártókat kérték fel, de ők nem éltek a lehetőséggel...

répakörte 2011.04.19. 22:17:35

@Kivétel: Arra azért kíváncsi lennék, hogy ha van egy párja, akkor reggel, mielőtt az felébred, gyorsan hajat mos, -szárít, pofit fest? Úrégúrégúrég.
Fő a természetesség, ugye.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.19. 22:17:57

GL-581: Nem esett ki senki, nem tudni mikor lesz a szimpátia szavazás, és nem tudni hogy is lesz e héten. Jóformán semmiről se maradtál le.

will 2011.04.19. 22:18:04

Ahogy nézem a reklámokat, az új Ford Focus simán okosabb mint a legtöbb Hotel lakó. Magától parkol, hajlítgatja a lamelláit, adaptív fényszóró. Ezek meg terepszínű gatyát vesznek fel hófehér környezetbe belesimulni.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.19. 22:18:15

@will: Akkor ezért nem kapni itthon egy lila darabot se! Kivitték az összeset kolumbba.

Hehe! Édenpartin celebeket megdobálni lila hajgumival ér?

will 2011.04.19. 22:19:05

@répakörte: annak idején volt egy cikk a Storyban, ahol pont ezzel kérkedett Rubint Réka, hogy ő hamarabb kel Norbinál, hogy sminkeljen.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.19. 22:20:00

@répakörte: Meg este. Buli után, kapatosan hazaérve gyors megigazítja a sminkjét az esti kufírc előtt?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.19. 22:21:14

@will: Hát, egy szinttel van Jenni felett az a nő is. Csak eggyel.

beacska 2011.04.19. 22:21:31

büntetésként Szandrának és krisztiánnak reggelig nem szabad kijönniük a közös szobájukból

taligas 2011.04.19. 22:22:02

Szegény szandra...még soha nem találkozott újra azzal a pasival, akivel lefeküdt és nem tudja kezelni a helyzetet!:)Ez a viselkedés már kezd szöszi-szánalmas színvonalat megütni!

répakörte 2011.04.19. 22:22:26

@will: Jah, akkor ez a sztenderd? :)

répakörte 2011.04.19. 22:23:19

@neccharisnyás útonálló: A legegyszerűbb, ha sminktetoválást készíttet. Azt csak 2-3 évente kell igazítani :D

Répatorta 2011.04.19. 22:24:20

A Tiszteletes bolond (Szandra)
Teljesen be van kattanva erre a tiszteletre. Egyszerűen nem értem

horee6 2011.04.19. 22:25:01

eccerű lány ez a Szandra. Ha sokat hisztizik egy kemény fasszal pár perc alatt rendbe lehet hozni a hangulatát...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.19. 22:25:15

@répakörte: Az egész fejére? :DDD

Hallod, nagyon le vagyok maradva én is. Harci színeket 5 perc alatt feldobom, de szeretek a kedvesem karjában ébredni.

RedHotTears 2011.04.19. 22:27:41

@Répatorta: végül csak kiderült, a kipofázás a problémája.

répakörte 2011.04.19. 22:28:18

@neccharisnyás útonálló: Már biztos van olyan is.

És mennyivel jobb, ha úgy szeret, ahogy vagy! :) Smink, manír, mindenféle extra nélkül.
De úgy látszik, elmaradottak vagyunk. :DDD

beacska 2011.04.19. 22:28:47

Robi az Ádámmal akar cimbizni

beacska 2011.04.19. 22:31:02

látta vki a pandórát? Robi ott volt tutira, de Toldi is?

répakörte 2011.04.19. 22:31:21

Na, ez megint egy jó unalmas rész volt. :(
Hiányzik Levi!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.19. 22:31:24

Most nézem. Évukát cigusnak öltöztették, :D

És má megin smárolni fog a Niki! Nem lehet, hogy meg akarják tanítani normálisan csókolózni? Azért túráztatják?

horee6 2011.04.19. 22:31:26

@beacska: nem csak cimbizni, tegnap a nemi szervét ajánlotta fel neki fogkefe gyanánt...:)

beacska 2011.04.19. 22:31:47

@GL-581 g: MA EGY NAGY SEMMI VOLT! NEM MARADTÁL LE SEMMIRŐL.

zsj 2011.04.19. 22:31:55

hát ez megint jó uncsi rész volt... remélem, holnap már lesz valami izgalmas.
meddig kell még játszani ennek az új srácnak. nem ezért nézem én ezt a sorozatot!

RedHotTears 2011.04.19. 22:32:24

@Répatorta: senki se szeret lábtörlő lenni. Még az se, aki szeret dugni.

répakörte 2011.04.19. 22:32:33

@neccharisnyás útonálló: Vízre érzékeny narancssárga festék :)

zsj 2011.04.19. 22:32:46

@beacska: nem volt pandora se...

beacska 2011.04.19. 22:33:43

@zsj: az előzetesre gondoltam. látszólag a szavazás után volt.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.19. 22:35:48

@répakörte: A szőkére mondták tán, hogy klóros vízre zöldül? Á, mittomén. Nem vagyok fodrászTANULÓ. Nyafogni se tudok. Strandra se sminkelek. Nem vagyok sikeres ember.

:)))

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.19. 22:36:13

@Répatorta: ja, és miközben a tiszteletről beszélt a kamerába Krisztián gatyájába nyúlkált.

Na most azért Krisztián se semmi. Hogy mondják egy pasira hogy ribanc? Mer' hogy holnap ugye megint Niki jön. Ez olyan mint a páros tenisz: szerva itt, csere ott. Remélem azért a tegnapi és a mai akciója között legalább a kezét megmosta :D

zsj 2011.04.19. 22:36:45

@beacska: ja! bocs... tiszta deprimált lettem ettől az uncsi résztől. szerintem se volt ott toldi.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.19. 22:37:18

@neccharisnyás útonálló: ugye hogy megmondta, hogy a tegnapi hajgumi dolog nem a legalja?! A mostani rész elején a hajamat téptem. Nagyon emlékeztetett egy általános iskolai osztálykirándulásra

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.19. 22:37:34

@Benyeszke: Olcsó ő is. Csak Szandra nem vágta még a képébe.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.19. 22:37:34

12-en vannak, mindkét új fiú pandorázik még.

will 2011.04.19. 22:38:16

Ez a Toldi szerintem csak a fővilágosító asszisztense, aki pár snitten benne maradt, és ciki lett volna újravágni, ezért inkább kitalálták, hogy valójában ő is játékos.

Kabbe (törölt) 2011.04.19. 22:38:19

Szandra nem teketóriázik. semmi álszenteskedés:)elveszi, ami kell, szerencsétlengyerek meg kínjában a szemeit kitúrja:)

répakörte 2011.04.19. 22:39:16

@neccharisnyás útonálló: Miért, nem? Valahogy más lett a hangulat. Egysíkú. Gábort se mutatják, pedig kellene.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.19. 22:39:26

@Benyeszke: Nem-nem. A hajgumi még mindig vezet nálam.
(tán, mert látok néha embereket alkoholtól bután viselkedni?)

répakörte 2011.04.19. 22:40:26

@Benyeszke: A Krisztián tényleg nem semmi... és még többre tartja magát Szandránál. Csak tudnám, mire fel?!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.19. 22:41:22

@répakörte: na ja de legalább nem hadovál a tiszteletről. Ennyi erővel szerintem hármasban is nyomhatnák. Időspórolás miatt.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.19. 22:42:59

@will: Néztem ma a fácséját. Létezik.

@répakörte: Nem lesz ez így jó. Ha ez is ellaposodik, mint a VV, tényleg elmegyek egy édenpartira hajgumit hajigálni. Közvetlen egy Éden-maraton nézős piálósverseny után. :))

zsj 2011.04.19. 22:43:56

most mit izéltek? a nobeldíjgyanús Krisztián-Jeni páros volt ma a legszórakoztatóbb

répakörte 2011.04.19. 22:43:56

@Benyeszke: Arról nem, de Szandrát nagyon lealázta már. Ha valakiről ilyen lesújtó véleménnyel vagyok, nem bújok vele ágyba, nem?
Lehet, megéljük még azt is, ne fesd az ördögöt a falra! :)

Skanoja 2011.04.19. 22:45:37

Elég vicces, hogy amilyen okosnak hitte magát Szandra, olyannyira átlát rajta mindenki! "Hatalmas pusztítást fogok itt véghez vinni" - mondta ő, de még az újak sem hisznek neki! XD Ennyire egy lúzert!
A másik: Mégis azt hogy gondolta Ádám, mikor Robinak azt mondta hogy álljon be Szandra mögé és ejtse ki? EMBER! Rájöhetnél már végre, hogy Szandrát csak NŐ ejtheti ki! Ha Robi beáll mögé, Krisztiánt üti ki nem Szandrát! XD Ennyi idő után rájöhetett volna, hogy megy a játék... egyre inkább kezdek rájönni, hogy a "kormányzása" mögött nem nagyon van ész.

répakörte 2011.04.19. 22:47:24

@neccharisnyás útonálló: De csak és kizárólag lilát viszel, remélem!

candyperfumegirl 2011.04.19. 22:47:27

Mai kedvenc beszólásaim:

"Imádom a sebességet" - Kristóf

"Lehet, hogy ezek a lángelmék azt hiszik, hogy a hajgumik összegyűjtése a feladat." - ÚjRobi

:)

RedHotTears 2011.04.19. 22:48:41

@Skanoja: úgy gondolta hogy egy héttel később, amikor már lesz bent új lány. Hogy előtte Krisztiánt el kell takarítani, az nem akkora probléma.:)

répakörte 2011.04.19. 22:49:17

@neccharisnyás útonálló: Nikit nem fogja, ahhoz nincs mersze. Pedig nincs sok különbség, nemhiába SPOILER lett a két lány öribari a műsor után.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.19. 22:49:51

Lehet, hogy 12-en mennek Pandórára, mint Gábor védettsége idején.
Olyan is lehetne, hogy a védett nem választ (mint Gábor az első kőrben), a többiek valakit hazaküldenek. Ezután, hogy - ne legyen ismétlés - bejön egy lány a védettnek párként, mert csak párok maradhatnak ugyebár.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.19. 22:50:01

@répakörte: Még szép! És mind a csuklómon lesz. Ádámék megkergülnek, és le akarják szedni, de én nem adom egyiket se! :))

Skanoja 2011.04.19. 22:51:46

@RedHotTears:
Ja,oké.:) Nekem ez nem jött át.:)

RedHotTears 2011.04.19. 22:53:58

Szandra azzal tudná most megkavarni a légkört, ha bejelentené Krisztiánnak, ha mögé áll, és valaki más is odaáll, akkor a másikat fogja választani. Hátha Krisztián begyullad és egy másik lányra próbál az utolsó pillanatban ráhajtani.

répakörte 2011.04.19. 22:54:53

@neccharisnyás útonálló: Kristóffal majd vigyázz, nehogy terepszínű nacival a fején eltűnjön a környezetben! :)))

Ki tudja? Még az is elképzelhető...
Amúgy pont emiatt nem értem azt a nagy Niki-imádatot, ami megy. Pedig egy szint Pókmajommal.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.19. 22:57:45

@répakörte: nem voltál itt délután? Spoiler tiltás van, mert sixx aszonta, még egy halvány utalásféle és nincs több kommentelés.

RedHotTears 2011.04.19. 22:59:13

@Skanoja: igazából bármi is lesz, akár védettséggel Robi kerül mellé, akár valamiért Krisztián marad, a jövő héten akkor is kirakják. Levivel lett volna némi esélye tovább húzni, de hát ő inkább hőskamikázét játszott.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.19. 22:59:31

Nikit mostanában, mióta Kata elment, nem látni topless napozni. Nélküle nem megy, vagy csak rossz volt az idő? :)

répakörte 2011.04.19. 23:00:15

@Benyeszke: Jujj, bocsánat! Nem voltam, nem olvastam, jajjjj, bocsesz! Az lehet felmentő körülmény, hogy odaírtam?
Bocsesz, semmi ilyen többet!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.19. 23:03:24

@répakörte: olvass vissza, nem tudom már mit írt pontosan, de a lényeg, hogy keine spoiler, akkor sem ha odaírod. Különben mindannyiunkat ki****nak a f***ba :DD

@mosoly73: a topless már uncsi, most hogy Krisztián itt van már néhány szintet feljebb lépett :D

Répatorta 2011.04.19. 23:06:31

@Skanoja: tudják, hogyan működik a játék, így már egy héttel tovább gondolkodtak. amikor valószínűleg lány többlet lesz ;)

Tiszteletesnek meg csak a szája nagy, az esze azért rövidebb. Elszajkózza ugyanazt több embernek (állj csak mögém, benntartalak), de nem gondol rá, hogy másokkal is beszélgetnek. Így már az egynapos csibék sem hisznek neki.
A való életben meg valószínű mindent el tudott rendezni eddig egy-egy farok masszírozással. Itt is csak ez az egy jut eszébe, ha problémát kell megoldani.

répakörte 2011.04.19. 23:07:29

@Benyeszke: Oksa, bocs. Törölni hogy tudom?

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.19. 23:10:06

@Benyeszke: Hát igen, nem sokáig bírja már mit is... kultúrálni magát? :)

Ami lement adásban, p. az előzetes, az már nem számít spoilernek, ugye? Én felvettem az ucccsó perceket, megállítottam, és ott láttam mind a 12 főt pandórázni. Bár Jenniből csak egy fehér tornacipő látszik, meg a feje búbja, de a lényeg, a két új fiú ott ül. (Ha jól láttam).

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.19. 23:11:53

@répakörte: ja szerintem ennyire nem kell parázni, csak azért szóltam, hogy tudj róla. Azt hiszem csak a moderátor tudja törölni, bár nem tudom pontosan hogy működik. Nyugi :-)

répakörte 2011.04.19. 23:15:14

@Benyeszke: Oks, köszi, most már tudok. Csak félek a kollektív büntitől, mert azt nem szeressem... :)

De a lényeg a lényeg: Levit vissza az Édenbe!!!!!

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.19. 23:18:01

Pszt, talán már alszik és nem olvassa :)), vagy ebből az unalmas részből ír nekünk reggelre valami fergetegeset.

répakörte 2011.04.19. 23:23:56

@mosoly73: Remélem, a Don fura evési szokásai is benne lesznek, lehetőleg egy képpel! :DDD

@Benyeszke: Jó éjt!

Jó éjt mindenkinek!

hikfosch.tv 2011.04.19. 23:28:58

két ilyen semmilyen részt egymás után még nem láttam
legalább azt láthattuk volna ahogy a Pókhölgy újra behálózza a salsalábút

GL-581 g 2011.04.20. 00:45:54

@beacska: Hálásan köszönöm a közvetítést Neked is, és mindenkinek! :)

@répakörte: Szívemből, testvér! :D

Robi86 2011.04.20. 00:50:39

SOK SZÁNALMAS UNATKOZÓ EMBER AKI OLTOGATJA A MÁSIKAT MEG A HOTELLAKÓKAT MINDENKI NÉZZEN MAGÁBA EGY KICSIT NEKTEK EZ A HOBBITOK ÉRDEKES DEHÁT A KIS EMBEREK ILYENEK MEG A TÖBBIEK AKIK ETTŐL BOLDOGOK H LESZÓLHATJA A SZEREPLŐKET LEGALÁBB VAN VALAMI A KIS EGYZSERŰ ÉLETÜKBE ...:D

Beanka 2011.04.20. 02:17:49

Szerintem meg Szandra akkor tudna igazan kavarni, ha bejelentene, hogy terhes. Meglenne az uj lako:)))

Judass 2011.04.20. 04:58:18

@Robi86: Höhö...te biztos ÚjRobi vagy :-D az én kis EgyZSerű életembe jó sok ZSínt visz sixx írása és az itt megjelenő kommentek.

beacska 2011.04.20. 07:41:38

@Skanoja: ő arra gondolt, hogy az első adandó alkalommal. mondta is

Beanka 2011.04.21. 01:54:04

@Judass:
IMADOM sixx irasait!:) Nem lehet napi ertesitot kerni roluk?
süti beállítások módosítása