Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Retróhogyvolt: Éden hotel - 1x25

2013. március 18. 14:00 - sixx

Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai édenkertből. A Viasat elkezdte ismételni az első évadot, mi meg előkaptuk a klasszikus hogyvoltokat, tessék kommentelni az adás alatt és után, ingyen van.  

Múlt héten nagy bánat érte a királyi udvart hiszen eltávozott az egyik udvari bolond, Levi, Gábor meg úgy bömbölt utána, mint egy szaros kisgyerek, taknya-nyála nem a rendőrgáztól folyt végig az állán (szevasz, Laci!), hanem a nagy szomorúságtúl. A királyt mindez csak annyiban érintette, hogy új alattvaló után kell néznie, az meg kimerítő, és nem marad idő konspirálni, meg Pókmajmot baszlatni. Sebaj, majd ma, új arcok jönnek úgyis. A T69-es a kislibafos- és a neonzöld közötti árnyalatban pompázik, haja kontyban, karján színes golyók sorban. Két vendég gyön, mondja, és úgy ingatja a fejét hozzá, mint a bólogatós kiskutya a szomszédunk Wartburgjának kalaptartóján 1987-ben.

Kriszta gyűrött fejjel ébred, tegnap sikerült jó útra terelni a dolgokat Danival, mondja, nincs harag. Bejátszanak egy jelenetet, amiben egymást biztosítják a kölcsönös bizalomról, közben a szponzorbögrék többet szerepelnek a képen, mint Dani feje. Nem mintha baj lenne, csak mondom. Kriszta hóttszerelmes Daniba, és leszarja Levit, akiről most fogunk megemlékezni, mert laza vágás után a reggeliző többséget mutogatják, köztük Gáborral, aki Levi kondenzcsíkos párducgatyájában készül bombát ugrani. A kedves cimborák biztatják, hogy mikroporttal együtt tessen, Levi is így kente, míg fejszéjét saját fája kivágására nem használta. Gábor nem kockáztat és ugrik egy seggest (mínusz mikroport), de ez már nem is annyira érdekes, mert Isaura hoz levelet, új lakó gyön.

Richie Sambora nyomatja a szájgitárt aláfestésként az új kannak, aki első ránézésre kibaszottul idegesítő, mert a karján az elmúlt hat év összes magyar fesztiváljának karszalagja ott figyel - ezt én soha nem értem fel ép ésszel, nem rohad rá egy idő után? Toldi a beceneve, alacsonyabb, mint Károly barátom német dogja ülve, mondjuk azt Nerobollal etették egy hirtelen jött, de később hebehurgyának minősített ötletből kifolyólag. Toldi nyakába a csintalan jelmeztervező színes fagolyókat tett, legyen mivel játszani éjjel, vagy meghajigálni Pókmajmot, majd elválik. Toldi is pultos, és őrült hülyegyereknek tartják. 25 millióval akar hazasétálni, szerintem strandpapuccsal a zsebében fog távozni, sírva, ha Korleóne egyszer kezelésbe veszi.

Kristóf szerint Toldi szélsőséges, mert fesztiválozik, ezek szerint a labdarúgóedzők agyában a baszk terroristák és a Szigeten sugárban hányó rockerek egy kalapba kerültek, nem mintha túl sokat feltételeztem volna róluk azt követően, hogy a magyar válogatott szövetségi kapitánya vidám álló faszokat rajzolgat a jegyzetfüzetébe. Eddig ilyen nem volt a házban, teszi hozzá enyhe rosszallással a Lassúbeszédű, még a végén egy olyat is bezavarnak, aki nem borotválja a farkát, hát hová lesz a világ így? Toldi szerint jól fogadták, de Kriszta és Niki a háta mögött a hónaljkutyája miatt röhög. Korleóne erősebb karakterre vágyik vagy nőre. Lassúbeszédű azt is elmondja még, hogy ösmeri ő Toldi fajtáját, csak a világbéke foglalkoztatja, az meg nem vezet sehová, és csak a stílustalanságára utal.

Ebédelnének, de nem lehet, mert Isaura hoz egy képet, amit meglátva Niki elkezd úgy üvölteni, mint akit hat kohász análfisztingel egyszerre, hát én őt ismereeeeeeeem! Mármint azt, aki jön, azaz Robit, a szekszárdi vállalkozót, akinek bizonyos szögből olyan a feje, mint Adam Scott amerikai színésznek (Party Down, Parks and Recreation). Nagyon jó haverja Nikinek, legalábbis ezt mondja, és örül, a király meg csak néz ki a szponzorsapka alól, bazdmeg, először az udvari bolondot vesztem el, most meg az ágyasomat, balsors engem régen tép. Csinálj egy uccsó kávét, veti oda Nikinek, aki nem vevő a poénra, felség, én csak téged szolgállak, becsszó.

Ennek megfelelően az ebéd utáni ejtőzés alatt Niki rá is kucorogna Korleóne pöcsére, de hiába, a király ágyéka szent és érinthetetlen. Jennifer nyafog valamit, mire a király közvetlenül visszakérdez, oszt te mér nem hagyod, hogy Kristóf megkupakoljon? Finom úriember ez a király, mondtam én. Jennifer szerint bármi megtörténhet a hotelben, akár szerelem is. Na, Robit is megismerjük, vékonyka, szőrös fazon, szerencsére nem olyan alacsony, mint Toldi, mert akkor úgy nézni ki, mint a Manchester United (köpés) görbelébú walesi törpéje, Giggs (köpés).

A T69-est lehúzzák a töltőről, hogy bejelenthesse, Robi titkos küldetést kap. A feladat: legyen kibaszott ellenszenves, mert ha szerdán úgy döntenek a lakók, hogy ő szimpatikusabb, mint Toldi, akkor nem kap védettséget, ráadásul Toldi automatikusan kibaszódik - ha viszont tud akkora gyökér lenni, hogy ne őt tartsák jófejnek, akkor védett lesz a kiválasztáson. A szerepből nem eshet ki, és nem is beszélhet róla senkinek, mert Juan pillanatok alatt eladja önkéntes kokainfutárnak az unokatestvérének. Na, ez jó feladat. Robi fekete ingéhez vajszínű nadrágot és hegyes orrú cipőt húzott, láthatóan komolyan veszi a bunkóságot.

Niki úgy örül, mintha Juan egy embenagyságú műfaszt hozott volna, Robi viszont olyan nagy ívben szarik rá, mint egyszeri magyar alkotmányozó a zemberek véleményére. Vezessed csak körbe, Pókmajom, adja ki az ukázt a király, de le ne szopd véletlenül! Ez olyan, kérdez vissza Robi, olyan hát. Az ismerkedés alatt a faszi valóban igen faszkalap, tőmondatok, nem sportolok, magammal foglalkozom, szakaggyatoklerólam. A király a terasz hányásmentes részén selyemnek nevezi, Dani nem érti elsőre, én sem, ez most akkor burkolt buzizás lenne? Pókmajom odalent rápusztul a friss húsra, engem itt mindenki utál. De jó neked, mondja Robi, ez kurva vicces, de csak nekünk, nézőknek. Pókmajom futtatja magát, mint azt a szerencsétlen Overdose-t a magyar média, én itten romboltam, és nagyon erős és okos vagyok.

A király félrehívja Robit, Niki a téma, viszed akkor tőlem? Robi az időre panaszkodik válasz helyett, itt is esik, Szekszárdon is esik, szarazélet. Pókmajom a király elé járul, és egy tervet prezentál: ha Robi védettséget kap, és Niki mögé áll, akkor a király rongyoljon be mögé, mert ő meg a tánctanárt karja kiejteni, de nagyon. A király nem röhög fel hangosan, csak majdnem, lesújtó tekintete előtt szinte kővé dermed Pókmajom, na ne hülyéskedj már, ki a pöcsöm veszi be ezt a marhaságot? Niki azonnal közéjük ugrik, eredj vissza a tánctanár farkára pörögni, a király az enyém! Toldi feje feltűnik a képernyő alján.

Az Éden hotelben ugye minden megtörténhet, még tán az is, hogy egy lila hajgumiból taktikai atomfegyver (vagy pina) nő ki, a lakók meg annyira be vannak szarva az újonnan érkezettek titkos küldetésétől, hogy minden apróság mögött kormánypárti összeesküvést vélnek felfedezni. Most azt bírják kitalálni az észkombájn Kristóf vezetésével, hogy a Robi csuklójáról le nem rohadó hajgumi tuti egy küldetés része, és ha nem sikerül róla levenni (mert nem adja az istennek sem, hiszen valami emlék), akkor bebukják. És ezt hótt komoly képpel mondja a Lassúbeszédű, le kell róla venni. Robi röhög a dolgon, ezzel legalább eltereli a figyelmet a viselkedéséről. Gábor, a pápa és a király tervet sző, vegyük le róla a hajgumit. Közben Kristóf a szívószálakból összeeszkábált balalajkával önkifejez, de senki nem értékeli, mert nem értenek a modern művészetekhez. 

Szandra fut még egy kört a kis tervével a tánctanár kicsinálását illetően, most Robi van soron, te, állj be a fekete seregbe, elvisszük a végéig, a lóvén risztelünk, csapj a pinámba, nem disznóláb. Robi óvatos duhaj, érthetően, hiszen Pókmajom csáprágói félelmetesen csattognak a kolumb éjszakában. A kedves szerkesztők egy jelmezbállal dobják fel a hangulatot: mindenki beöltözik, párban ráadásul, a pápa és Kriszta indián lesz, Robi ördög, a képernyőn 5 másodpercre feltűnő Toldi angyal, Kristóf kovboj, Jennifer kovbojlány piros körömcipőben (a tehénszarban jól mutatna), a király két számmal nagyobb pincérruhát kap, Niki meg komornának vetkőzik. Pókmajom nővérke, a tánctanár orvos lesz, Gábor és Alíz meg szadomazó pornóból kilépő rendőrpáros.

A buli beindul, Toldi Jennifert nézegeti nagy szemekkel, Krisztián meg Niki csöcseit. Alíz pulton táncol sonkalábaival, majd a földre omló Gábor felett, és láthatóan arra vár, hogy valaki elkapja, és tegyen valami törvénytelent vele, de csak Nikiig jut, aki kezd annyira bebaszni, hogy Juant és unokatestvéreit is bevállalná, egyelőre viszont úgy smárol Alízzal a mödansziéban, hogy a vörös majdnem belefullad a vízbe. Közben azért vannak józan arcok is a villában, Robi ígéretet tesz a királynak, hogy nem baszik ki vele (nem áll be Niki mögé semmiképp) és egy laza félmondattal porig alázza a feltűnően hallgatózó Pókmajmot, ne kagylózzál már, te nyomorult.

Niki smártechnikája megér egy misét mellesleg, ragadozóként veti rá magát áldozatára, és ki akarja szívni a nyelvét (tüdejét?) a fejéből, szerintem vicces kedvében lehetett a csöcseit oldalra plasztikázó orvos, és egy porszívót is beépített a gigájába. Alíz nem sokáig tartja fent Niki érdeklődését, a tánctanár viszont kiváló partner egy kis smárhoz, ami a mödansziéban kezdődik, a lépcsőn folytatódik, a fürdőszobában meg egy laza pettingben csúcsosodik ki - a velvet szerint a hotel bikájának tekinthető tánctanár farkat ugyan nem tolt bele Nikibe, de az ujjait igen. A csattogást ugyan elnyomta a zene, de Niki kifordult szeme valóban árulkodó volt.

Pókmajom rosszallja a dolgot, Jennifernek panaszkodik, ez a Krisztián nem tisztel engem. Mert mást ujjaz és nem téged, naivkodik a fodrásztanuló, nem az a bajod inkább, hogy kibaszott féltékeny vagy, mert a csudálatos péniszt megvonta tőled? Nem, nem, itten a tisztelet a lényeg, illetve annak hiánya. Pókmajom, te nagyon egyszerű vagy, mindenki látja, hogy a női büszkeség beszél az altestedből. Odalent népség lefogja Róbertet és Gábor leszedi róla a hajgumit, Kristóf elégedetten vigyorog a kamerába, megvan a hajgumi, baszhatja a küldetést! Ekkor rettenetes dolog történik, a király a mödansziéból kilépve megcsúszik, és könyökére esik, rettentő fájdalom járja át testét, a hotel népe könnyezik, mi lesz így velünk, jaj.

Robi totál bebaszva nekilát megkeresni a hajgumiját, mert utólag sem emlékszik arra, mi lett vele. A keresés közben beszól mindenkinek, a bunkó szerep kezd jól állni neki, sőt, egyre kevésbé hasonlít ez valami manírra, inkább természetes viselkedésnek mondanám. Krisztián, a király sógora próbálna bejutni a szobájába, de ez most nem fog menni, mert a sértett Pókmajom kizárta, azzal meg nem segít saját sorsán, amikor beüvölti neki a folyosóra nyíló ablakon át, hogy azzal baszok, akivel akarok, közöd nincs hozzá. Kellett ez neked, most aludhatsz a mödanszié mellett.

Robi utolsó értékelhető momentumában a király hugyozását felügyeli és az uralkodó intim méretei láttán csodálkozik, mi van, te nagyfaszú, te, hol a hajgumim? Epic.

Címkék: éden hotel
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RedHotTears 2011.04.19. 22:10:08

@beacska: az hagyján, de még értelmes is :)

répakörte 2011.04.19. 22:10:22

Úrég, Jennifer értelmes? Jujj...

Amúgy sajnálom a csajt, hogy tökéletes frizura és komplett smink nélkül nem tudja jól érezni magát. Szerencsétlen.

beacska 2011.04.19. 22:11:21

Szandra: az egyik legerősebb ember vagyok itt bent. vagy legokosabb? jaaaaj, de uncsi. Most a Toldit fűzi

kisha1 2011.04.19. 22:11:26

Ez a Kristóf meg olyan bárgyú, mintha élete első nője lenne, most komolyan, lehet h így is van:)

répakörte 2011.04.19. 22:12:17

@will: Könyvtár szakos jelen! :)

Kivétel 2011.04.19. 22:12:39

Szandra mitől is olyan erős?? Mert egyszer védett volt, és kiejtett így valakit? Azóta meg semmi... csak a nagy szöveg

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.19. 22:13:00

Én nem értem. Ezt a műsort a rövidnadrág-gyártók szponzorálják?

will 2011.04.19. 22:13:05

a desszert mindig ezüst tálcán világító palacsinta.

GL-581 g 2011.04.19. 22:14:10

eddig volt olyan happening, ami továbblendíti a szüzsét?

will 2011.04.19. 22:15:15

@Kivétel: Ha Szandra politikus lenne, biztos KDNP-s lenne: "én vagyok itt a kormányzó erő"

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.19. 22:15:30

Még hogy nem szerelmes Kristóf? Jókora lila ködön át nézi Jennit. :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.19. 22:15:36

@Kivétel: Az űrben is! Mélytengeri búvárkodáshoz meg extratartós! :D

will 2011.04.19. 22:15:55

@neccharisnyás útonálló: dehogy. a lila hajgumisok. téli nyári.

Répatorta 2011.04.19. 22:17:22

@neccharisnyás útonálló: először a síruha gyártókat kérték fel, de ők nem éltek a lehetőséggel...

répakörte 2011.04.19. 22:17:35

@Kivétel: Arra azért kíváncsi lennék, hogy ha van egy párja, akkor reggel, mielőtt az felébred, gyorsan hajat mos, -szárít, pofit fest? Úrégúrégúrég.
Fő a természetesség, ugye.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.19. 22:17:57

GL-581: Nem esett ki senki, nem tudni mikor lesz a szimpátia szavazás, és nem tudni hogy is lesz e héten. Jóformán semmiről se maradtál le.

will 2011.04.19. 22:18:04

Ahogy nézem a reklámokat, az új Ford Focus simán okosabb mint a legtöbb Hotel lakó. Magától parkol, hajlítgatja a lamelláit, adaptív fényszóró. Ezek meg terepszínű gatyát vesznek fel hófehér környezetbe belesimulni.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.19. 22:18:15

@will: Akkor ezért nem kapni itthon egy lila darabot se! Kivitték az összeset kolumbba.

Hehe! Édenpartin celebeket megdobálni lila hajgumival ér?

will 2011.04.19. 22:19:05

@répakörte: annak idején volt egy cikk a Storyban, ahol pont ezzel kérkedett Rubint Réka, hogy ő hamarabb kel Norbinál, hogy sminkeljen.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.19. 22:20:00

@répakörte: Meg este. Buli után, kapatosan hazaérve gyors megigazítja a sminkjét az esti kufírc előtt?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.19. 22:21:14

@will: Hát, egy szinttel van Jenni felett az a nő is. Csak eggyel.

beacska 2011.04.19. 22:21:31

büntetésként Szandrának és krisztiánnak reggelig nem szabad kijönniük a közös szobájukból

taligas 2011.04.19. 22:22:02

Szegény szandra...még soha nem találkozott újra azzal a pasival, akivel lefeküdt és nem tudja kezelni a helyzetet!:)Ez a viselkedés már kezd szöszi-szánalmas színvonalat megütni!

répakörte 2011.04.19. 22:22:26

@will: Jah, akkor ez a sztenderd? :)

répakörte 2011.04.19. 22:23:19

@neccharisnyás útonálló: A legegyszerűbb, ha sminktetoválást készíttet. Azt csak 2-3 évente kell igazítani :D

Répatorta 2011.04.19. 22:24:20

A Tiszteletes bolond (Szandra)
Teljesen be van kattanva erre a tiszteletre. Egyszerűen nem értem

horee6 2011.04.19. 22:25:01

eccerű lány ez a Szandra. Ha sokat hisztizik egy kemény fasszal pár perc alatt rendbe lehet hozni a hangulatát...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.19. 22:25:15

@répakörte: Az egész fejére? :DDD

Hallod, nagyon le vagyok maradva én is. Harci színeket 5 perc alatt feldobom, de szeretek a kedvesem karjában ébredni.

RedHotTears 2011.04.19. 22:27:41

@Répatorta: végül csak kiderült, a kipofázás a problémája.

répakörte 2011.04.19. 22:28:18

@neccharisnyás útonálló: Már biztos van olyan is.

És mennyivel jobb, ha úgy szeret, ahogy vagy! :) Smink, manír, mindenféle extra nélkül.
De úgy látszik, elmaradottak vagyunk. :DDD

beacska 2011.04.19. 22:28:47

Robi az Ádámmal akar cimbizni

beacska 2011.04.19. 22:31:02

látta vki a pandórát? Robi ott volt tutira, de Toldi is?

répakörte 2011.04.19. 22:31:21

Na, ez megint egy jó unalmas rész volt. :(
Hiányzik Levi!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.19. 22:31:24

Most nézem. Évukát cigusnak öltöztették, :D

És má megin smárolni fog a Niki! Nem lehet, hogy meg akarják tanítani normálisan csókolózni? Azért túráztatják?

horee6 2011.04.19. 22:31:26

@beacska: nem csak cimbizni, tegnap a nemi szervét ajánlotta fel neki fogkefe gyanánt...:)

beacska 2011.04.19. 22:31:47

@GL-581 g: MA EGY NAGY SEMMI VOLT! NEM MARADTÁL LE SEMMIRŐL.

zsj 2011.04.19. 22:31:55

hát ez megint jó uncsi rész volt... remélem, holnap már lesz valami izgalmas.
meddig kell még játszani ennek az új srácnak. nem ezért nézem én ezt a sorozatot!

RedHotTears 2011.04.19. 22:32:24

@Répatorta: senki se szeret lábtörlő lenni. Még az se, aki szeret dugni.

répakörte 2011.04.19. 22:32:33

@neccharisnyás útonálló: Vízre érzékeny narancssárga festék :)

zsj 2011.04.19. 22:32:46

@beacska: nem volt pandora se...

beacska 2011.04.19. 22:33:43

@zsj: az előzetesre gondoltam. látszólag a szavazás után volt.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.19. 22:35:48

@répakörte: A szőkére mondták tán, hogy klóros vízre zöldül? Á, mittomén. Nem vagyok fodrászTANULÓ. Nyafogni se tudok. Strandra se sminkelek. Nem vagyok sikeres ember.

:)))

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.19. 22:36:13

@Répatorta: ja, és miközben a tiszteletről beszélt a kamerába Krisztián gatyájába nyúlkált.

Na most azért Krisztián se semmi. Hogy mondják egy pasira hogy ribanc? Mer' hogy holnap ugye megint Niki jön. Ez olyan mint a páros tenisz: szerva itt, csere ott. Remélem azért a tegnapi és a mai akciója között legalább a kezét megmosta :D

zsj 2011.04.19. 22:36:45

@beacska: ja! bocs... tiszta deprimált lettem ettől az uncsi résztől. szerintem se volt ott toldi.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.19. 22:37:18

@neccharisnyás útonálló: ugye hogy megmondta, hogy a tegnapi hajgumi dolog nem a legalja?! A mostani rész elején a hajamat téptem. Nagyon emlékeztetett egy általános iskolai osztálykirándulásra

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.19. 22:37:34

@Benyeszke: Olcsó ő is. Csak Szandra nem vágta még a képébe.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.19. 22:37:34

12-en vannak, mindkét új fiú pandorázik még.

will 2011.04.19. 22:38:16

Ez a Toldi szerintem csak a fővilágosító asszisztense, aki pár snitten benne maradt, és ciki lett volna újravágni, ezért inkább kitalálták, hogy valójában ő is játékos.

Kabbe (törölt) 2011.04.19. 22:38:19

Szandra nem teketóriázik. semmi álszenteskedés:)elveszi, ami kell, szerencsétlengyerek meg kínjában a szemeit kitúrja:)

répakörte 2011.04.19. 22:39:16

@neccharisnyás útonálló: Miért, nem? Valahogy más lett a hangulat. Egysíkú. Gábort se mutatják, pedig kellene.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.19. 22:39:26

@Benyeszke: Nem-nem. A hajgumi még mindig vezet nálam.
(tán, mert látok néha embereket alkoholtól bután viselkedni?)

répakörte 2011.04.19. 22:40:26

@Benyeszke: A Krisztián tényleg nem semmi... és még többre tartja magát Szandránál. Csak tudnám, mire fel?!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.19. 22:41:22

@répakörte: na ja de legalább nem hadovál a tiszteletről. Ennyi erővel szerintem hármasban is nyomhatnák. Időspórolás miatt.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.19. 22:42:59

@will: Néztem ma a fácséját. Létezik.

@répakörte: Nem lesz ez így jó. Ha ez is ellaposodik, mint a VV, tényleg elmegyek egy édenpartira hajgumit hajigálni. Közvetlen egy Éden-maraton nézős piálósverseny után. :))

zsj 2011.04.19. 22:43:56

most mit izéltek? a nobeldíjgyanús Krisztián-Jeni páros volt ma a legszórakoztatóbb

répakörte 2011.04.19. 22:43:56

@Benyeszke: Arról nem, de Szandrát nagyon lealázta már. Ha valakiről ilyen lesújtó véleménnyel vagyok, nem bújok vele ágyba, nem?
Lehet, megéljük még azt is, ne fesd az ördögöt a falra! :)

Skanoja 2011.04.19. 22:45:37

Elég vicces, hogy amilyen okosnak hitte magát Szandra, olyannyira átlát rajta mindenki! "Hatalmas pusztítást fogok itt véghez vinni" - mondta ő, de még az újak sem hisznek neki! XD Ennyire egy lúzert!
A másik: Mégis azt hogy gondolta Ádám, mikor Robinak azt mondta hogy álljon be Szandra mögé és ejtse ki? EMBER! Rájöhetnél már végre, hogy Szandrát csak NŐ ejtheti ki! Ha Robi beáll mögé, Krisztiánt üti ki nem Szandrát! XD Ennyi idő után rájöhetett volna, hogy megy a játék... egyre inkább kezdek rájönni, hogy a "kormányzása" mögött nem nagyon van ész.

répakörte 2011.04.19. 22:47:24

@neccharisnyás útonálló: De csak és kizárólag lilát viszel, remélem!

candyperfumegirl 2011.04.19. 22:47:27

Mai kedvenc beszólásaim:

"Imádom a sebességet" - Kristóf

"Lehet, hogy ezek a lángelmék azt hiszik, hogy a hajgumik összegyűjtése a feladat." - ÚjRobi

:)

RedHotTears 2011.04.19. 22:48:41

@Skanoja: úgy gondolta hogy egy héttel később, amikor már lesz bent új lány. Hogy előtte Krisztiánt el kell takarítani, az nem akkora probléma.:)

répakörte 2011.04.19. 22:49:17

@neccharisnyás útonálló: Nikit nem fogja, ahhoz nincs mersze. Pedig nincs sok különbség, nemhiába SPOILER lett a két lány öribari a műsor után.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.19. 22:49:51

Lehet, hogy 12-en mennek Pandórára, mint Gábor védettsége idején.
Olyan is lehetne, hogy a védett nem választ (mint Gábor az első kőrben), a többiek valakit hazaküldenek. Ezután, hogy - ne legyen ismétlés - bejön egy lány a védettnek párként, mert csak párok maradhatnak ugyebár.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.04.19. 22:50:01

@répakörte: Még szép! És mind a csuklómon lesz. Ádámék megkergülnek, és le akarják szedni, de én nem adom egyiket se! :))

Skanoja 2011.04.19. 22:51:46

@RedHotTears:
Ja,oké.:) Nekem ez nem jött át.:)

RedHotTears 2011.04.19. 22:53:58

Szandra azzal tudná most megkavarni a légkört, ha bejelentené Krisztiánnak, ha mögé áll, és valaki más is odaáll, akkor a másikat fogja választani. Hátha Krisztián begyullad és egy másik lányra próbál az utolsó pillanatban ráhajtani.

répakörte 2011.04.19. 22:54:53

@neccharisnyás útonálló: Kristóffal majd vigyázz, nehogy terepszínű nacival a fején eltűnjön a környezetben! :)))

Ki tudja? Még az is elképzelhető...
Amúgy pont emiatt nem értem azt a nagy Niki-imádatot, ami megy. Pedig egy szint Pókmajommal.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.19. 22:57:45

@répakörte: nem voltál itt délután? Spoiler tiltás van, mert sixx aszonta, még egy halvány utalásféle és nincs több kommentelés.

RedHotTears 2011.04.19. 22:59:13

@Skanoja: igazából bármi is lesz, akár védettséggel Robi kerül mellé, akár valamiért Krisztián marad, a jövő héten akkor is kirakják. Levivel lett volna némi esélye tovább húzni, de hát ő inkább hőskamikázét játszott.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.19. 22:59:31

Nikit mostanában, mióta Kata elment, nem látni topless napozni. Nélküle nem megy, vagy csak rossz volt az idő? :)

répakörte 2011.04.19. 23:00:15

@Benyeszke: Jujj, bocsánat! Nem voltam, nem olvastam, jajjjj, bocsesz! Az lehet felmentő körülmény, hogy odaírtam?
Bocsesz, semmi ilyen többet!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.19. 23:03:24

@répakörte: olvass vissza, nem tudom már mit írt pontosan, de a lényeg, hogy keine spoiler, akkor sem ha odaírod. Különben mindannyiunkat ki****nak a f***ba :DD

@mosoly73: a topless már uncsi, most hogy Krisztián itt van már néhány szintet feljebb lépett :D

Répatorta 2011.04.19. 23:06:31

@Skanoja: tudják, hogyan működik a játék, így már egy héttel tovább gondolkodtak. amikor valószínűleg lány többlet lesz ;)

Tiszteletesnek meg csak a szája nagy, az esze azért rövidebb. Elszajkózza ugyanazt több embernek (állj csak mögém, benntartalak), de nem gondol rá, hogy másokkal is beszélgetnek. Így már az egynapos csibék sem hisznek neki.
A való életben meg valószínű mindent el tudott rendezni eddig egy-egy farok masszírozással. Itt is csak ez az egy jut eszébe, ha problémát kell megoldani.

répakörte 2011.04.19. 23:07:29

@Benyeszke: Oksa, bocs. Törölni hogy tudom?

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.19. 23:10:06

@Benyeszke: Hát igen, nem sokáig bírja már mit is... kultúrálni magát? :)

Ami lement adásban, p. az előzetes, az már nem számít spoilernek, ugye? Én felvettem az ucccsó perceket, megállítottam, és ott láttam mind a 12 főt pandórázni. Bár Jenniből csak egy fehér tornacipő látszik, meg a feje búbja, de a lényeg, a két új fiú ott ül. (Ha jól láttam).

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.04.19. 23:11:53

@répakörte: ja szerintem ennyire nem kell parázni, csak azért szóltam, hogy tudj róla. Azt hiszem csak a moderátor tudja törölni, bár nem tudom pontosan hogy működik. Nyugi :-)

répakörte 2011.04.19. 23:15:14

@Benyeszke: Oks, köszi, most már tudok. Csak félek a kollektív büntitől, mert azt nem szeressem... :)

De a lényeg a lényeg: Levit vissza az Édenbe!!!!!

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.04.19. 23:18:01

Pszt, talán már alszik és nem olvassa :)), vagy ebből az unalmas részből ír nekünk reggelre valami fergetegeset.

répakörte 2011.04.19. 23:23:56

@mosoly73: Remélem, a Don fura evési szokásai is benne lesznek, lehetőleg egy képpel! :DDD

@Benyeszke: Jó éjt!

Jó éjt mindenkinek!

hikfosch.tv 2011.04.19. 23:28:58

két ilyen semmilyen részt egymás után még nem láttam
legalább azt láthattuk volna ahogy a Pókhölgy újra behálózza a salsalábút

GL-581 g 2011.04.20. 00:45:54

@beacska: Hálásan köszönöm a közvetítést Neked is, és mindenkinek! :)

@répakörte: Szívemből, testvér! :D

Robi86 2011.04.20. 00:50:39

SOK SZÁNALMAS UNATKOZÓ EMBER AKI OLTOGATJA A MÁSIKAT MEG A HOTELLAKÓKAT MINDENKI NÉZZEN MAGÁBA EGY KICSIT NEKTEK EZ A HOBBITOK ÉRDEKES DEHÁT A KIS EMBEREK ILYENEK MEG A TÖBBIEK AKIK ETTŐL BOLDOGOK H LESZÓLHATJA A SZEREPLŐKET LEGALÁBB VAN VALAMI A KIS EGYZSERŰ ÉLETÜKBE ...:D

Beanka 2011.04.20. 02:17:49

Szerintem meg Szandra akkor tudna igazan kavarni, ha bejelentene, hogy terhes. Meglenne az uj lako:)))

Judass 2011.04.20. 04:58:18

@Robi86: Höhö...te biztos ÚjRobi vagy :-D az én kis EgyZSerű életembe jó sok ZSínt visz sixx írása és az itt megjelenő kommentek.

beacska 2011.04.20. 07:41:38

@Skanoja: ő arra gondolt, hogy az első adandó alkalommal. mondta is

Beanka 2011.04.21. 01:54:04

@Judass:
IMADOM sixx irasait!:) Nem lehet napi ertesitot kerni roluk?
süti beállítások módosítása