Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 26x03 - There's Gonna Be Hell to Pay

2013. március 07. 11:00 - kardigan

Az új részt is ordítással kezdjük, szép hagyománya ez ennek a játéknak. Kezdi Reynold, akinek kiszavazták a kis barátnőjét, szóval végülis érthető, hogy ki van akadva - mondjuk így jár az, aki tízfős törzsben négyfős alliance-t épít. Shamar pont erre mutat rá, két másodpecig nagyon büszke is vagyok rá, milyen érdekes, hogy csak addig voltak nagy boldog család, amíg Reynold nyeregben érezte magát és azt hitte, hogy Shamar esik ki. Eddie még ront is a helyzeten kicsit, amikor próbálja a saját seggét menteni, és azt magyarázza, hogy nem az ő terve volt. Aztán Shamarnál teljesen elgurul a gyógyszer, és elkezd ordítani Mattel, Julie-val, meg isten tudja, kivel még. Asszem az a para, hogy ők is mondtak rá csúnyákat a tribalen, de szerintem ezt most elrontották a szerkesztők, balhé előzményét nem bevágni a részbe az nem jó.

01.png

A szépfiúk másnap megbeszélik, hogy bizony szarban vannak, a nerdök bosszúja, Reynold, kapd be. Az mondjuk tök vicces, hogy összesen annyit beszélnek meg, hogy semmi baj, előbb-utóbb Shamar felidegesít még néhány embert, és kiszavazzák. Fiúk, ez nagyon édes, hogy meg sem fordul a fejetekben, hogy a többieket pont ugyanannyira idegesíti, csak úgy játsszák ezt a játékot, ahogy kell, és egymillió dollár fontosabb nekik, mint hogy mindenkit kedveljenek? Sherri kicsit intézi Shamart, nyugodjál már le egy kicsit, tök fölösleges vitatkozni velük. Shamar a napfényben áldozatszerepben nyomja, ez azért csodálatos, dehát én nem idegesítek senkit. Sherri sound bite-ja kurvajó, mivel kajafranchise-ai vannak, az alkalmazottai nagy része 24 alatti, azért tudja jól kezelni Shamart, mert megszokta, hogy idegsítő hisztis tinikkel dolgozik. Ötcsillag. Shamar pedig szomorú, mert ő Nagyon Akarta, de az Emberek borzasztóak.

A favoritoknál már megint Phillipről van szó, aki arról beszél, hogy ő csodálatos, és olyanokkal kosarazik, akik kétszer olyan magasak, mint ő, és feleannyi idősek. A parton is kövekkel súlyzóz, a szerkesztők viccesen úgy vágták össze, mintha hosszan nézné Brendát, aki ugyanezt csinálja, és ettől támadt ez a fenomenális ötlete, nagyon remélem, hogy tényleg így volt. Corinne és Malcolm idolt keres együtt - kicsit véletlenszerűen lettek szövetségesek, mert Phillip és Andrea együtt játszik, meg Dawn és Cochran is, szóval ez maradt. Azt mondjuk nem értem, hogy miért csak Malcolm nyúl be minden fa odvába, Corinne, ne légy hülye. Persze Malcolm megtalálja, kettőből kettő, királyság. (Az ő részéről mondjuk az nem világos, hogy miért nem egyedül ment keresni, de mit értek én a lovakhoz.)

02.png

A Rózsaszín Párduc valami kosárral, vagy mi a fasszal a fején ül, mert az megfogja a szelet, és lehűti, a többiek fektükben vihognak rajta. Cochran is beül, minden hülyeségre rá lehet venni ezt az embert, és közben lelkendezik, hogy mikor ittvan, az milyen jó, mert otthon csak szerdánként volt neki Survivor, és még nők is vannak bikiniben. Andrea közben be van szarva Corinne-tól, és ő is folyton azt mondja, hogy mit tanult Boston Robtól, megváltó szentatyaúristen. (A fürdőruhája viszont király, az kevésbé, hogy ahogy nézem, hetedik napja nem kopott le a szeme alól a smink.) Brandont akarja Corinne helyett, és közben Tony Sopranoban adja elő magát, kurvanagy macsetével a kezében kérdezi, hogy Brandon hajlandó-e bármire, ez sajnos egy cuki negyvenkilós szőke kislánytól kibaszott vicces. Brandon hálistennek tanult az előző évadából, amikor Coach valahogy így baszta át, és azt mondja, ha kiszavazzák, belehugyoz a rizsbe - ezt mondjuk szeretném megnézni, Jeff éppen eloltja a fáklyáját, mire Brandon megkérdezi, hogy visszaszaladhatna-e még valamit elintézni.

03.png

A fanoknál Shamar szomorú, és nem akar az évad mérges fekája lenni, muhhhhaha. Nincs gyomrom az egész beszélgetést leírni, tökre szétbaszta őt a háború, és nagyon szarul volt, úh nem akar szarul lenni többször, Sherri meg rábeszéli, hogy maradjon, és ahogy Reynold igen bölcsen megjegyzi, sikerül odajuttatni a beszélgetést, hogy Shamar a legnagyobb hős széles e világon azért, mert nem húz el. Eléggé hányok ettől a faszitól. Az előző évadban viszont szerintem Pete ottfelejtette a pulcsiját a szigeten, és Eddie most azt viseli.

04.png

Immunity, megint csak ez az egy challenge jut a részre, de az cserébe kurvajó. Először ki kell úszni a tengerbe két kurvanagy bambuszketrechez, felmászni a falán, és be a közepére. Odabenn van a víz alatt egy láda, meg egy kapu, amit ki kell csomózni, hogy lent ki tudják tuszkolni a ládát, és kihozni a partra. Az utolsó részben pedig egy sínen kell végighúzni a ládát úgy, hogy minden második eleme a sínnek nincs a helyén, hanem egy kötelet kell rádobniuk és behúzniuk a helyére. Párnát, széket meg ponyvát is nyernek.

05.png

Csodálatosan awkward pillanattal kezdődik, a fanok összepacsiznak, Michael nyújtja a kezét Shamarnak, aki leszarja. Laura borzasztóan lemarad az úszásban, főleg, amikor hátúszásra vált egy ponton, Reynold visszamegy érte és előrelöki, így csak kicsi a hátrányuk. Shamar természetesen megint hisztériázik, hogy hol van az úszószemüveg, a többiek jó érzékkel leszarják és csinálják nélküle. A favoritok valamiért kicsit lemaradtak a ketrecnél, de tök nemértem, miért, és úgyis kb két másodperc a parton utolérni a fanokat. A legvége nagyon fej-fej mellett, Eddie-re nagyon büszke vagyok, hogy csak röhög Shamaron, aki arról magyaráz, hogy ő megmondta, hogy mit hogy kellett volna. Hiába mondta meg szegény, a fanok mennek megint tribalre.

06.png

Menetrendszerű nagycsoportos lelkizéssel kezdünk, Reynold valamit beszólna Shamarnak, aki lekussolja, úszószemüveg, ő undorodik, satöbbi. Laura be van fosva, mert nagyon gáz volt ma a challenge-en - ezért kell Hope-ot kiszavazniuk, a fiúkra szükség van. És ott van ugye Reynold idolja is, úgyhogy inkább szétszavaz a fő alliance, 3 Eddie-re, 3 Hope-ra. (Imádom, mikor 9-en háromelé szavaznak, ugye emlékszünk a Heroes vs Villainsre.) A fiúk Eddie-re, a lányok Hope-ra, a szépemberek Shamarra.

07.png

Nyilván nem ilyen egyszerű, soha nem ilyen egyszerű. Shamar Hope-pal beszélget, és konkrétan elmondja neki az egész tervet, ahogy van. Mekkora segg ez a csávó, atyaúristen. Hope fejét jobban bírja, mint a fiúkét, ezért rá akarja veni, hogy ő is Eddie-re szavazzon, aki így 4 szavazatot kapna. Ha most eltekintünk attól, hogy milyen ostoba szempontok alapján akar kiszavazni valakit, akkoris Elmondta A Komplett Tervet ez a barom. Hope elmondja Julie-nak, aki Laurának és Mattnek és Sherrinek, pánik, nem fog velünk szavazni és mindjárt indulni kell, chickens with their heads cut off.

08.png

Laura még beszél egyet Reynolddal, és azt állítja, Julie és ő hajlandóak Shamarra szavazni. Papíron mondjuk Julie nem kellene hozzá, de mindegy is, Laura lépésének az a lényege, hogy a saját seggét védje. Ugyanis ha Hope tudja a tervüket, akkor nyilván már Reynold is, és kézenfekvő lenne nekik, ha becéloznak valaki mást - mondjuk aki feleolyan gyorsan úszik, mint a többiek. Laura arra apellál - szerintem nagyon okosan -, hogy ha Reynold esélyesnek tartja, hogy Shamart ki tudják ejteni, akkor ezért kb bármire hajlandó.

09.png

A tribal megint Shamar-feszt, kezd nagyon elegem lenni, ő sajnáltatja magát, mindenki más meg forgatja a szemét. Amikor Jeff Hope-ot kérdezi, ő lényegében elmeséli, Shamar mit mondott neki, a csávó meg élből letagadja az egészet. Valamint nem érti, miért hazudik mindenki, amikor ő mindig mosolyog és viccel. Van még egy kör Juliával, akivel ugye három nappal ezelőtt ordított, de nem, ez se történt meg. Sherri megvédi, és nagyon ügyesen, nem úgy tűnik, hogy a többieket maga ellen fordítaná, ez egy ilyen csávó, ő látott már sok ilyet, tudja kezelni.

10.png

A szavazás végül nem lesz nagyon izgi, 3-3-3, Reynold nem adja persze az idolt, az újraszavazásnál Hope megy a levesbe, nem kellett volna nyafognom a 4 szőkén, máris meg vannak felezve. Jövő héten vihar és patkányok!

Címkék: survivor
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nadivereb 2013.03.07. 16:51:21

Sajna a szavazással kapcsolatos minden izgalom elszállt, amikor megérkezett a második szavazat Hope-ra, hiszen rá ugyebár csak a lányok szavaztak a terv szerint.
süti beállítások módosítása