Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 26x02 - Honey Badger

2013. február 28. 11:00 - kardigan

Mielőtt bármi történne, elnézést a hogyvoltok hektikusságáért, a gonosz Való Élet miatt nem is merek rendszerességet ígérni, de igyekszem, becsszó.

Na de ennyit rólam, én sokkal kevésbé vagyok érdekes, mint a 19 elmebetegünk a szigeten, múlt héten ugye kiesett Francesca, és ezzel történelmet írt, szegény. Tribalről hazaérve Dawn értelmesen akar beszélni Brandonnal, mind együtt nevetünk az ötleten. Amúgy is veszett ügy, de amikor ideges, akkor nopláne, hiába kér elnézést szegény nő, a rezidens kis elmebetegünk ordít, és arról magyaráz a kamerába, hogy Russell vérét érzi folyni az ereiben, fuj. (Nem teszem be azt a képet, amin ezt mondja, mert az éjszakai kameráktól még a pupillája is világít, nem jó látvány.) Dawn meg sír.

01.png

A fanoknál másnap reggel Shamarról szól a minden, aki nem mozdul. Iletve bocsánat, dehogynem, ülésből hátrafekszik, meg sokat pofázik - őszintén szólva meglep, hogy a confessional kedvéért arrébb ment a táborhelyről. Az érvelés is nagyon jó, tartogatja az energiáját, ezért inkább nem megy bele piti vitákba a vízről. Ki kérte, hogy vitatkozz, te fasz, mozdulj meg és gyűjts fát. Allie és Laura is ki akarja szavazni (egy-egy szőke mindkét alliance-ből). Sherri, a negyvenes szőke behúzza a szövetségbe Shamart, és egyáltalán nem csinálja rosszul, Shamar örömködik és megöleli. Kimondottan azt szeretné, hogy maradjon idegesítő és ne szavazzák ki, hogy legyen neki saját Phillipje, rettentően tetszik az ötlet stratégiaszempontból, nézőszempontból meg utálom, nem ragaszkodom feltétlen ahhoz, hogy kellemetlen kis seggfejeket kelljen nézni.

Brandonnak nem tartott sokáig a Hantz-hevület, másnap már lelkibeszélget Cochrannel, rájöttem, hogy a harag gonosz, jóleszek. Cochran szerint Brandon végtelenül para, ahogy egyik pillanatról a másikra hangulatot vált, ezzel csak egyetérteni tudok. Phillip arra kószál, Brandon az új idők szellemében odahívja, legyünk mind egy család. A titkosügynök erre azt bírja mondani, hogy hát Boston Robbal az úgy volt, hogy mindig csak a legkevesebbet mondta neki, és már rájött, hogy ez azért volt, hogy ne árujon el véletlenül valamit. Nehéz lehetett rájönni, miután látta magát a tévében és Rob szerintem minden részben elmondta confessionalben.

02.png

Brandon azt mondja, dehát bennem bízhatsz, mire Phillip először azt hiszem, előad egy robotot, aki arra jut, hogy Brandonról nincs adat, de őszintén nem értettem ezt a jelenetet, úgyhogy kommentben várok egyéb megoldásokat is. Aztán még közli, hogy hát ő vezérigazgató, Bran meg középvezető, nem lehet neki mindent tudnia. A kamerába még azt is nyilatkozza, hogy Brandonra azt a szót használná, hogy narcisstic - ez remek, használd nyugodtan, csak áruld el, hogy mi az, mert a nárcisztikus nem pont így van. Brandon eléggé kiborul, és a többieknek panaszkodik, például Corinne-nak is, aki Phillip-szövetség elvileg, de nem tudom, mert nem hallottunk tőle még semmit, be se szólt senkire, azt se tudom, ki ez a nő. Brandon cserébe azt mondja Phillipre, hogy Special Agent Pink Panther, nagyon boldog vagyok ettől.

03.png

Azt mondja a képernyő, hogy #immunitychallenge, egyáltalán nem értem, miért nincs reward, szomorú panda vagyok. Amikor a fanok meglátják, hogy Francesca hullott, egy hatalmas wtf a kis fejük, röhögnek is, meg beszólnak, hogy szemetek ezek a favoritok, Jeff. Aztán Rózsaszín Párduc Ügynök férfiasan leszúrja a zászlót a homokba, ami elbaszódik, Jeff felvihog. A játék klassznak tűnik, 3 ember ráül egy tutajra, és másik 3 kihúzza őket a vízbe. Ott egy víz alatti ketrecből kell bambuszrudakat kihúzogatniuk, ha eleget kiszedtek, feljön a víz felszínére 9 darab karika. Ezekkel visszahúzzák őket, és a maradék 3 embernek hármat rá kell dobnia három oszlopra.

04.png

A favoritok közül Cochran a húzók között van, ez azért elég vicces (és nem is értem, miért nem Malcolm húz, az egy erős csávó), meg az is, hogy a másik tutajon Julia valamiért Sherri mellkasába kapaszkodik. Egyszerre kezdik a merülést, és a döntetlenből nagyon hamar 6-1-es favoritelőny lesz, mert Sherri egyedül akarja csinálni az egészet, Erik, Brenda és Andrea meg gyűrűnként cserélik a szerepeket. A végén a dobálást Malcolm csinálja, a másik oldalon meg Reynold, és csúnya múltheti flashbackek vannak, akkor kezdik a fanok, amikor Malcolmnak csak egy hiányzik. De most inkább nem szenved többet, mint amennyit feltétlen muszáj, átadja a Rózsaszín Párducnak, aki rádobja az utolsót, éljenek a lilák.

05.png

Reynold szerint mindenki Shamart utálja, szóval a legegyszerűbb szavazás lesz ez, ez olyan szomorú, hogy 25 perc van még a részből, és tudom, hogy nem Shamar fog kiesni. De ha még esetleg ez kevés lenne, Allie-től is jön egy sound bite, amíg nem élt együtt Shamarral öt napig, nem értette, miért vesztenek el szándékosan challenge-eket emberek. Még egy kicsit megnézzük a favoritokat, ahol szép az élet, mert Phillip már megint jön a beceneveivel, Malcolm is kap egyet és pózolnak a kamerába, és közben nagyon vidámka, és táncikál, én a magam részéről rettegek, az őrültek dobozba zárva is félelmetesek.

06.png

Reynold a táborban közli Shamarral, hogy nagyon nem kóser, amit csinál, meg gyerekes és még ordít neki sokmindent, miközben Shamar azt ismételgeti, hogy let it be childish!. Kicsit sok nekem az őrült ebben az évadban. Matt (szakáll) elmegy Eddie-vel és Reynolddal fát gyűjteni, és közben megbeszélik, hogy velük szavaz, de a kamerába azért azt mondja, hogy nincsenek ám velük Michaellel (szemüveg), sőt, még igazából nincsenek seholse. Michael közben Sherrivel arra jut, hogy velük szavaznak, de Matt megpróbálja rábeszélni őket Shamarra, hogy a Duplarandi Alliance bízzon benne még egy darabig. Laura befut, aki viszont Allie-t dobná ki, mert ő az egyetlen a négyesből, aki gondolkodik.

07.png

Reynold, mivel fan, ezért tudja, hogy idolok vannak a játékban, hát igen, ezt csak a szuperfanok tudják. (I, as a fan, know..., mint magánember és mint tornatanár, Heltaival szólva.) A Russell Hantz módszert választja, el kell indulni és túrni, meglesz az. Meg is lesz persze, ráadásul egész kicsike, ezt nem olyan nehéz eldugni. Ahogy azt Móricka elképzeli, ahogy veszi vissza a nadrágját, Laura kiszúrja, hogy dudorodik a zsebében valami, de még igazgatja is összevissza, ne legyél már ámátőr.

08.png

A tribal elég királyul sikerült, kezdve Mattel, aki bejelenti, hogy hát van a négyes szövetség, amire Allie azt bírja mondani, hogy hát ja, együtt lógunk, mert egykorúak vagyunk, de nem zártunk ki senkit. Valamint kiderül, hogy ők négyen a parton alszanak a shelter helyett, ez tök jó ötlet, és nyilván feltűnőek sem vagytok, mert az Reynoldnak fontos. Aztán jön Shamar, aki Eddie szerint (és az érintett nem tiltakozik), előző nap 19 órát töltött a shelterben. Shamar szerint azért, mert a legelejétől kívülálló volt, mert hangos - hát ez is egy értelmezés, szerintem azért, mert azzal kezdted, hogy mindenkit lebasztál, majd üldögéltél, végül lekussoltad azokat, akik dolgoznak.

09.png

Végül Laura beleszarik a palacsintába, és bejelenti, hogy idolt látott, Reynold meg megsértődik, úgy kell nektek gyerekek, akkor ma kijátszom és idol nélkül megyünk merge-ölni, hüyék vagytok, nem homokozom veletek. Szerintem kevés hiányzik, hogy elsírja magát, és amikor Allie-t kiszavazzák, akkor meg nopláne. Én nem vagyok szomorú, akármennyire faszfej is Shamar, nem felejtettem el a múlt hetet, szia Allie.

Címkék: survivor
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nadivereb 2013.02.28. 17:08:45

(a 3. részt még nem láttam)
Sherri egész jó stratéga, esélyes is lehet, ha nem kapcsolják le idejében. Matt és Michael pedig ügyesen csinálják a titkos kettes szövetséget, belőlük kinézem, hogy rendes fanek és gondolkodnak is az agyatlan bámuláson túl.
Malcolm beszólásán, hogy nem bánja a Phillip-féle kémesdit egy ideig, viszont ha végig ez lesz, felköti magát, szakadtam. :D

psstdesign 2013.03.01. 12:27:38

<3Malcolm<3 - ez már állandósulni látszik nálam:)

Olvastam egy másik aranyos beszólást a mostani survivoros adatlapján, ha jól fordítottam, az volt a kérdés, hogy mire a legbüszkébb, amire az egyik válasza az volt, hogy x napot töltött összezárva Abi-Mariával, mégis California állam szerint hivatalosan is épelméjű maradt:)

A "bolondokhoz" hasonlóan állok, egy darabig vicces, de azért már bosszantó, és sajnos tényleg működő stratégia 1-1 ilyet magaddal vinni a fináléba:(
süti beállítások módosítása