Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Retróhogyvolt: Éden hotel - 1x15

2013. február 27. 18:00 - sixx

Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai édenkertből. A Viasat elkezdte ismételni az első évadot, mi meg előkaptuk a klasszikus hogyvoltokat, tessék kommentelni az adás alatt és után, ingyen van.

A koránál legalább ötven évvel idősebbre sminkelt Pinokkinára a mai adásra hosszanti csíkos rucit adtak, és rászóltak, hogy tagjai hajigálása helyett inkább vegyen a kezébe valamit, kicsike sziklát, hasas bankót, kutyaszart, beretvált faszt, mindegy, így egyik mancsával a másikat tördeli, én a jobb kéznek drukkolok. A főcím előtti összefoglalóban egy botsáskát ujjaz Levi. Főcím. Reggel van, mindenki vérmérsékletének/nevelésének megfelelően készül, Gábor például egyszerre vakargatja a farkát és mos fogat a zuhany alatt, Kriszta meg megint felken a szemére két centi fekete szenet, ő lenne az, aki téglaporból eszkábálna rúzst, ha a kolumb gerillák elhurcolnák a vándorcirkuszt valami kokaültetvényre.

Levi a tegnap esti produkció (darabos hányás) nyomait tünteti a balkonon egy pohár vízzel. Isaura és kis kolléganője az egyik szobába siet, mert Niki "kaki!" felkiáltással konstatálja, hogy kiöntött a budi. Eddig törölközőkkel itatták fel a szmötyit, amiben én nem látok szardarabokat (lófasz ez, nem dugulás, majd egyszer meghogyvoltozom az Első Nagy Szarkrízist a Videó Presszó történetében, na ott volt fekália bőven), Levi azért Nikire keni a dolgot, hasmenésed volt? Itt lakom, ez az a ház, kevés a luxus, nincsen vécétek - gajdolja a Tankcsapdafüggő Levi, mókás. Isaura a szobába lépve konstatálja, hogy ezek állatok, Gábor például bokáig áll a lében mezítláb, amibe a helyi erő papucsban sem hajlandó belépni.

Na, taktikai megbeszélés folyik a balkonon Kriszta, Niki és Ádám közt, Szandrát közben Ádám2 gyúrja a szobában, én bent akarlak tartani, de tenni kéne érte. Ja, gondolom szét, és a lábakat. Karakán gyerek ez a mérnök, baszol, vagy elhúzol. Szandra röhögve nyilatkozza a kamerának, hogy egy szavát nem hiszi a csávónak, de legalább elszórakoztatja. És pakol, bazdmeg, pakol egyre, tegnap óta csak pakolja a kibaszott bőröndöket vékony karjaival, csörög a piperecuccokkal és a sminkkészlettel és közben nem szól egy szót sem, csak nézi meredten a kis kincseket, mint Gollam a drágaságát, csak neki van egy teszskósszatyornyi.

Korleóne elképesztőnek tartja Ádám2 dolgait, na ja, mert nem állt be hozzá kesztyűbábnak. Kriszta szerint Szandra vérnősző barommá lesz, ha bent marad, Korleóne komoly képpel kijelenti, hogy ha így lészen, akkor Ádám2 aláírta a saját halálos ítéletét. Jézusom, és én még azt hittem, VV "Hit és becsület" Lászlónál nagyobb baromságokat ebben a témában nem tud mondani senki, oszt tessék. A jelenet egyébként zseniális a maga természetességében, mint egy Shakespeare-drámát néznénk, a király a trónon ülve a semmire réved, a két intrikus meg sugdos a fülébe. A konklúzió: Ádám2 rövid távon hasznos, hosszútávon a trónra tör, őrült beszéd, őrült beszéd, de van benne rendszer.

Na, jön a reggeli, amikor is kiderül, hogy Szandrának és Nikolnak sikerült-e megszerezni a trófeát tegnap éjjel - mivel Nikol lógó csöcseiből semmit nem mutattak, Szandra Levire rápusztulását viszont lekövethettük - úgy vélem, az imádkozósáska és pókmajom szerelemgyermekének látszó Szandra sikerrel járt s lőn, magára kapja a boxeralsót, és abban parádézik a rántottás tányérok között. Levi, bazdmeg ez a te gatyád, kérdezik, nem, mondja a kapus. Nem a faszt, válaszolja Szandra, Kriszta sminkje a szemünk láttára mosódik el a könnyektől. A szerkesztők a biztonság kedvéért meg is mutatják a gatya átadását, borotvált pöcs lengedez az éjszakában, köszönjük.

Kaja elfeledve, Korleóne Ádám és Sollozzo Ádám olasz étterem híján az összehányt erkélyen ülnek össze megbeszélni a világ dolgait, veszélyes játékot űzöl te itten, mondja Korleóne, meghülyített a szopottgombóc, tán dugnád? Szó sincs erről, csak szopatom, egyelőre átvitt értelemben, feleli a másik és adja a sértődöttet, hozzám nem jönnek oda a többiek, hogy vigasztaljanak, amikor hólyagos a hátam a napsütésben!

A lakók odalent üldögélnek csendben, és, amikor a T69-es betrappol (tagjait hajigálva, mintha kifutón lenne), mindenkiben vigyázzban áll a szar. Pinokkina elmondja a titkos küldetés lényegét, rámutat a boxerre, és védettséget ad Szandrának - szarban a Korleóne-brigád. Nikol viheti hatkilós melleit vissza Európába, még a bőröndjét sem csomagolhatja össze, majd Szandra. Niki pofáraesést emleget, a sírással küszködő Kriszta meg költözhet a szingliszobába, mert Szandra Levi ágyát melegíti majd tovább. Niki lebassza Levit, ne a farkaddal gondolkodj, te sötét fotballista, látod mi lesz belőle! Kristóf szerint Levi hibákat halmoz egymásra, Jászkarajenő büszkeségét mindez nem hatja meg, ő leszar itt mindent, bulizni és dugni jött, és nem mellesleg a főnyereményért, ami 25 millió forint, ha nem lenne világos.

Solozzo Ádám Korleóne ágyához járul, és közli velük, hogy akkor Alíz megy, mert mostantól más a helyzet, a védett Szandrát már nem lehet csak úgy kitenni a picsába, Alízt viszont simán fel lehet áldozni. Darwin szelleme lengi be a szarszagú hotelt. Kriszta sírva pakol és hogyvoltot követel Levitől a tegnapi estéről, de nem kap, mert Leviannyira sem hisz a könnyeknek, mint Moszkva. Semmi nem változik, mondja neki, nem kell hisztizni, te nem dugsz, én meg azt akarok, rápusztultam, ennyi, ettől még mögém állsz holnap. Na ja, te elbaszott Grobbelaar, de Szandra is mögéd állhat, és akkor Bigfoot Kriszta mehet a levesbe. Niki a balkonon idézi fel a tegnap estét és sajnálja, hogy nem lopta el Szandrától az alsógatyát, amikor meglátta, hogy visszasunnyog vele a szobába.

Korleóne az ágyában füstölög Zsömikének és Kristófnak, Levikém, bazdmeg, ekkora szittya paraszttal elmenni, gratulálok, kiáltja világgá fájdalmát. Niki szerint ő van szarban, mert csúnyán nézett a luvnyára, de nem bánja, ha megy, mert a többiek legalább együtt maradnak. És itt jön az eddigi legviccesebb jelenet: Korleóne leül a földre és kis kövekkel lemodellezi a a holnap esti párválasztó hepajt, tologatja egyiket a másik után, félig nyílt szájából kilóg a nyelve a nagy koncentrálástól, amin nem szabad csodálkozni, hiszen öt faszi és hat nő van, ezt kell elosztani jól, egyetemi karrierek mentek tönkre az ilyen problémák megoldásába, Lipótmezőn külön részleg volt a kavicsosoknak fenntartva.

A terv, hogy Alízt be kell áldozni, Korleóne mögé beküldeni azzal a felkiáltással, hogy te úgyis mégy haza, légy Dugovics Titanilla egyszer az életben, Zsömike is odaáll, így Szandra kénytelen lesz az üresen maradt Ádám2 mög é besorolni. Ezzel csak az a baj, hogy a) Alíz nem fog házhoz menni a lófaszért, b) Szandra vélhetően ismeri a szabályokat, és odaáll, ahová ő akar és c) ehhez az kell, hogy a ceremónia menete pontosan olyan legyen, amilyennek Korleóne elképzeli. Odalent Levi, Jennifer és Alíz dumálgat, Alíz nem akar áldozati bárány lenni, hoppácsak. Korleóne leül beszélgetni az ellenséggel, és kiosztja, a lényeg, hogy te Ádám2 mögé álljál. Szandra a védettség tudatában ezt leszarja. Bajban vannak Korleónéék.

A pókmajom Levit avatja be terveibe a szobában: a nagy négyest szét akarja robbantani, mert unalmas, hogy mások helyett döntenek. Szandrának Levi és Alíz kell szövetségesnek, hozzájuk csapódna Jennifer is, szóval egészen ütős lehet az új központi erő. Alíz is beszáll a stratégiai megbeszélésbe, elküldik Ádám2 mellé, nem kell azt tudni, hogy ő Szandrával jóban van, szopassa Szöszit ezen a héten, jövő héten úgyis kiteszik. A csaj, mindamellett, hogy egy beképzelt gyökér, jól játszik. Korleóne sem hülye ám, és ezzel párhuzamosan Zsöminek vázolja fel az ellentábor összetételét, amibe Krisztát is beleszámolja. Levi este már Kriszta kezét markolássza az ágyban és megerősíti véd- és dacszövetségüket.

Odalent Ádám2 játssza a sértődöttet, és Alízt cseszegeti, te engem nagyon megbántottál, mondja, én csak azért vagyok Szandrával, hogy kigolyózzam, tegnap is csak sírt egyre, azért mentem be hozzá a szobába - ez nagyon mulatságos, mert Alíz meg pont azért ült le mellé, hogy maga mellé édesgesse még jobban, egyik sem mond igazat, és mindkettő hülyének nézi a másikat. Zsák a foltját. Gábor és Levi már tornagyakorlatokkal múlatja az időt, Levi csal a felüléseknél, ezért tart ott a jászkarajenői tömegsport, ahol. Kriszta Szandrához megy önkéntes békegalambként, adjál már egy esélyt Nikinek meg Katának, mondja, ez nagyon megható, nem a saját csontos seggét akarja megvédeni, hanem a havercsajokét. Az este alkalmából gladiátorszandált öltő Szandra csak hallgat.

Kriszta szegény ezt a manővert is megszívja, a világgal haragban levő Korleóne ugyanis leárulógecizi, te meg ott puncsolsz ennek a pókmajomnak, mindenki tudja. Szegény Kriszta, ő csak jót akart, vélhetően az életben utoljára. Ádám2 odalent ugyanazt a dumát nyomja Szandrának, mint Alíznak, megbántottál, pedig én melletted állok. Jennifer is ott sündörög, szerintem ő a kém, aki majd jelent Korleónénak. Basszus, a 40. percben vagyunk és egy csöcs nem villant, bezzeg pöcs már volt. Kriszta odafent kiborul és Nikiéknek sírja el, hogy őt itt mindenki bántja, pedig nem tehet arról, hogy ekkora a lába, higgyék már el, születési rendellenesség, nem úgy, mint Niki lapockára varrt csöcsei.

Levi az éjszakát úgy indítja, hogy izomból lesmárolja Szandrát, Kriszta az idegösszeomlás szélén, Gábort kérdezi, hogy ha beállna mögé, kit választana, Jennifert vagy őt, hát Jennifert, mert patkányság lenne cserbenhagyni. Kriszta szerintem éjjel hipót fog inni, biztos van még Nikiék szobájában a reggeli takarításból. Az epizódot Szandra pornósokat megszégyenítően műsikolyai zárják, ajkak csattognak a kolumb éjszakában, kicsik s nagyok felváltva.

Címkék: éden hotel
384 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mrs.E 2011.03.31. 08:18:08

Na akkor olvassunk :)))

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.31. 08:24:12

Ugye, hogy pornónyögés volt?!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.31. 08:26:33

Szalamandra amennyire csúnya olyan rafkós. Engem kezd egy Men in Black szereplőre emlékeztetni

exilis 2011.03.31. 08:26:37

Egyre jobb ez a műsor, kellett már egy méltó ellenfél Corleonénak. Durván jól nyomja Szandra.

Mrs.E 2011.03.31. 08:33:21

Mi van akkor, ha Szöszi mögé állítják Ádámék a Krisztát és akkor Alíz megy.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.31. 08:34:42

@Mrs.E: Szöszi marhára kiszámíthatatlan. Szerintem ő maga se tudja mit fog csinálni

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.31. 08:36:45

Olyat lehet, hogy ha Szalamandra marad utoljára és van egy üres fiú akkor nem oda áll?

Mrs.E 2011.03.31. 08:38:38

@Benyeszke: Igen tudom, de kint akarja tudni Alízt. Fogalmam sincs mi lesz, csak gyártom az elméleteimet.

Mrs.E 2011.03.31. 08:41:23

@Benyeszke: Jó kérdés. Mert akkor két lányt tudna egyszerre hazaküldeni. Viszont CÁdám kitalált valamit( szokás szeront ) amit még a lányoknak se lehet elmondani.

szepi79 2011.03.31. 08:44:57

@Mrs.E: nemnem, itt most szandra fog dönteni, ki menjen.

egyébként is, sehol nem hallani olyan szabályról, hogy csak 2 csaj állhat be egy srác mögé. simán el tudom képzelni, hogy egy esetleges 3 lányos kiválasztásnál az egyik csaj hazamegy, a többieket meg újraosztják.

beacska 2011.03.31. 08:45:14

nnna, eljött végre:

Dani vissza az Édenbe! (meg Pistát is!)

az én elméletem: Szandra Kristóf mögé fog állni (a sorrend a szerkiktől függ) több ok miatt is:
1. nem szakadhat meg a szokás, mely szerint az új nők Kristófot választják (Levi-alsógatya nem számít)
2. érdemesebb a bástya helyére állni, mint a királynőjére-a második verzió kapásból bukott, de a bástya helyéről idővel bárhova kerülhet
3. nyilvánvaló, hogy Niki okosabb, mint Kata, és neki elsősorban a lányok közti poziciókkal kell foglalkoznia
4. Kristóffal lehet szex, Ádámmal esélytelen

beacska 2011.03.31. 08:46:31

@Mrs.E: marha nagy taktika lehet, ha még a lányok sem tudhatják: a fiúk csak ülni fognak, a lányoknak kell mozogni :DDD remélem, ennél azért jobb a dolog ;D

borsz 2011.03.31. 08:48:38

Hát nem tudom, de nekem kilóg a lóláb (nem a Krisztáé :)), persze eddig is biztos voltam benne, hogy egy nagyon jól (vagy szarul) megírt forgatókönyv szerint folynak a történések de, hogy Szalamandra ennyire képbe legyen az első néhány óra után...
Ő nem hallja (elvileg) azokat a beszélgetéseket, interjúkat amiket mi... én ezt nem eszem meg, hogy ennyire átlátja a dolgokat, már csak a koránál fogva se...
Ma este kiderül, hogy Zsömikének és Szilikoncsöcsnek meddig szólt a szerződése, ha a luvnya választ először simán bent maradhatnak, csak Pöszi mögé kell állni, ő pedig Korleone kegyeiért simán picsánrugja Alizt („szét kell robbantani őket” mondta anno, de ha tehetné gerincvelőig benyalna a gorénak).

Mrs.E 2011.03.31. 08:51:03

@beacska: Gondolom a lepcses kis szájuk miatt :D

Amúgy csatlakoznék: Dani vissza az Édenbe!

csavarhuzo77 · http://csavarhuzo.blog.hu 2011.03.31. 08:51:38

tegnap láttam kristófot a móriczon. ellenben az epizódot nem, mert azt viccesebb itt olvasni. és tényleg az volt ma is! ma különösen :D

Veder1 2011.03.31. 08:51:50

Végül kisakkoztam. Kicsit hosszú lett, aki nem szereti a kombinálást ugorja át.

Szerintem jelenleg három csoport van a villában:
1. Ádám, Zsömi, Kristóf, Niki, és talán Kriszta, de Ádám kezdi sikeresen elmarni magától őt is.
2. Szandra, Levi, Aliz, Gábor, Jenny, utóbbi kettő nem sok vizet zavar, de később még jól jöhetnek az új csajnak.
3. Szöszi, a mérleg nyelve :)

Szandrának alapvetően kettő közül kell választania, vagy beáll Levi, Gábor, vagy Szöszi mögé, és akkor a csajoknak menniük kell, mivel senki más nem mentené meg őket (standard lépés lenne), vagy robbantja a keménymagot és beáll Kristóf, vagy Ádám mögé (az eddig látottak alapján ezt fogja tenni).

Ádám is kombinál, azonban szerintem rosszul, mintha nem látná a fától az erdőt. Ugyanazt csinálja, mint Pista kiejtése idején, amikor nem számolt azzal, hogy mi lesz, ha Gábor a Zsömi mögé áll. Most meg abban bízik, ha beállítja maga mögé az Alizt és a Katát, akkor Szandrának mindenképp mást kell választania, pedig ezt nem tudhatjuk. Nem ismerjük sem a kiválasztás sorrendjét, sem a szabályait. Mi van akkor, ha a szerkesztők engedik, hogy Szandra harmadiknak Ádám mögé álljon, és utána a két lánynak kell újból párt választania? Vagy mi van akkor, ha Szandra választhat először?

Tehát Ádám fő dilemmája most: hogyan tudná megmenteni az ő drágalátos Zsemléjét (Nikijét). Kristóf nem tudja megvédeni, mert neki Nikivel kell foglalkoznia, Levi, Gábor egyértelműen kiesik, ezért csak egyféleképp sikerülhet és így is kicsi rá az esély, ha meggyőzi Szöszit, ha Zsömle mögé állna, akkor őt válassza és ne az Alizt. Ismerve Szöszi 180, meg 320 fokos fordulatait :), lehet hogy belemenne, ha belengeti előtte, hogy visszafogadja a legbelsőbb körbe. Hogy végül így tegyen Szöszi, annak max 10%-ot adnék, mert nincs az a consiglieri pozíció, amiért ilyen szemétnek merne mutatkozni a párválasztáson.

Konklúzió Zsömi vagy Niki fog menni, kivéve, ha a szerkesztők másképp akarják :)

Ádámnak nem sok jót jósolok jövő hétre…

mani07 2011.03.31. 08:53:33

amúgy van ennek a játéknak valami szabálya? Mondjuk mi van akkor, ha minden lány beáll Levi mögé, Kata és Szandra pedig Ádám mögé? A pártalan fiúk hazamennek?És mi van, ha csak Szandra áll be Ádám mögé? Ádám hazamegy? Nem volna rossz egy szabály....Egyébként soha egyetlen realitiyt sem néztem, de erre egy hete rákattantam, vajon meddig tart ez a játék, remélem kevesebb ideig, minthogy függővé váljak.

mani07 2011.03.31. 08:54:43

@Vödör: szöszi nem a mérleg nyelve, hanem nyelv...

Mrs.E 2011.03.31. 08:55:29

@szepi79 - Harciteknős idomár: Ja tényleg a védettséget elfelejtettem én hülye.

Veder1 2011.03.31. 08:56:23

@mani07, ebből is látszik, hogy itt a szerkesztők játszanak, a játékosok meg elhiszik, hogy szabad akaratuk van és agyalnak.

mani07 2011.03.31. 08:58:34

Sokkal hihetőbb lenne, hogy nem a szerkesztők irányítanak, ha Szandra választana először, így még van esély a lányok előtt, akkor meg lehet nézni, hogy kinek van agya.

Mrs.E 2011.03.31. 09:00:43

@mani07: Én is ezt a verziót szeretném. Látni ahogy kattognak a fogaskerekek az agyacskákban.

szepi79 2011.03.31. 09:01:56

@Vödör: az már biztosnak látszik, hogy niki vagy kata megy, kettejük közül lesz itten választva.
@mani07: nem lehet tudni. szerintem inkább újraosztanák a népet, ha üresen maradna fiú, persze az is lehet, hogy az üres srác is megy haza. ha ez utóbbi az igaz, akkor megint lenne akkora csönd, meg szemforgatás, bőgés, bizonytalanság, mint ide moszkva. meddig tart? kb. most járunk a harmadánál.

cukraszpeti 2011.03.31. 09:04:02

Nálam a tegnap citromdíjasa Kriszta aki felhatalmazza Levit hogy keresse a vágyait máshol nyugodtan majd hisztirohamot kap mikor ez megtörténi.
Amúgy meg érdekes hogy van itt mérnök,futballedző,újságíró,ha összeraknák a diplomákat túlsúly lenne a gépen,de a legtöbb esze egy sztriptíztáncosnőnek van :)

szepi79 2011.03.31. 09:04:04

@Chuwbacca: pont ez a lényeg. nagyon szemet fog szúrni, hogy korleóne beállitja maga mögé nikit.
@mani07: pedig ő fog utoljára, vagy utolsó előttinek. a drámafaktor miatt.

beacska 2011.03.31. 09:04:30

@borsz: sajna, Pöszi azzal töltötte az első 2 napot, hogy vázolta előtte az erőviszonyokat. Átadta neki azt a nagy "tudást", amit Tündikétől kapott anno.

Ha Pöszi nem olyan lelkesen lepcses, most nem lenne ennyire képben. (úgy, mint Nikol pl.-azt sem tudta, kihez kapjon hamarjában)

Kicsitötyi 2011.03.31. 09:06:26

Beácska! Az egyik buszmegállóban egy óriási félmeztelen Dani-plakát van - eszembe jutsz róla.

Én a Krisztát is és CÁdámot is kezdem sajnálni. Ez a Szandra annyira tipikusan egy olc** ****** - meg sem lepődtem, hogy Tbányáról jött. Szerintem ott külön tenyésztik az ilyeneket - ismerek még pár ilyet onnan. - Undorítóak, gusztustalanok és nagyon visszataszítóak, többnyire a pornóból vagy valamilyen szexuális szolgáltatásból élnek vagy a pasi tartja el őket, esetleg mindkettő egyszerre. Ha ez a "hölgy" sokáig bent lesz, akkor én nem sokáig nézem már... - Azért kíváncsi lennék, hogy Dani például mit reagált volna erre a 2 "csodalényre".

Gáborunkat viszont alig mutatják. Ezt észrevette rajtam kívül más is?

mani07 2011.03.31. 09:06:46

még valami, Szandra honnan a fenéből tudja, hogy jövő héten kiejtik Szöszit, mert fiú érkezik, hiszen volt már olyan, hogy lány is és fiú is(Tünde-István). Gyanús nekem ez a lány, nem ő a dramaturg?

mani07 2011.03.31. 09:08:27

@Kicsitötyi: Szerintem Gábor máshol keresi az örömöket, esetleg Leoncinál próbálkozik a házmesteri szobában.

Sani · http://www.saniblogja.blogspot.com/ 2011.03.31. 09:09:26

@beacska: Nem értek egyet veled, nem ennyire sima liba...

Sok minden függ a választás sorrendjétől, és Kriszta öngyilkossági kísértletétől is... Megmenthetné akár Nikit és Katát is együtt... Bár annyria kiakadt, hogy neki ez aligha jut eszébe... (amúgy sem sokat agyal)

Jenni választása nem kérdés, szerintem őt teszik elsőnek a szerkesztők, semmi tét és kavarás.

Ezután jöhet Aliz vagy Kriszta. Kérdés, meilyik a nagyobb feszültség...

Kriszta, ha dacból vagy sértettségből nem Levi mögé áll, már csak Szöszi maradna meg Ádám. Ha Ádámot választja, Kata vígan odaáll és - hacsak nem állhat 3 lány is oda, és akkor kettő megy - maradhat is.

HA most Szandi jön, beáll Kristóf mögé, mondván, robbantja Nikit, akkor Niki beáll Levihez és vidáman játékban marad ő is...

Aliz Szöszi mögé fog állni, bármikor választ is, mert tudja, hogy Szandi nem megy oda, ezzel viszont felfedi Ádám előtt, hogy elege van a Keresztapából és pereputtyából...

Este meg megtudjuk mi lesz...

borsz 2011.03.31. 09:09:27

@beacska: Aha... csak ő Pöszikéről is egyből vágta, hogy sumákol, ezért nem hiszem én, hogy a saját agyát használja.

Thorwald 2011.03.31. 09:09:46

Szegeny Krisztat sajnalom. Amugy valszeg Niki lesz kipattintva.
A kivalasztasnal meg a vedett valasszon eloszor, aztan a tobbiek. Ugy erdekes es a vedettnek is agyalnia kell...

koschwarz 2011.03.31. 09:09:58

mi ez a "dani vissza az édenbe" dolog?

Sapasang 2011.03.31. 09:12:34

Pöszi egyre idegesítőbb nekem, ahogy elselypegi, hogy ő mindent megtesz a többiekért és csak Ádám barátságát akarja és semmi mást.
Kicsitötyi: valóban Gábor "izmozáson" kívül nem túl aktív

*jinx* 2011.03.31. 09:13:25

sztem Kriszta fog menni, elég szánalmas volt a tegnapi drámázása

mani07 2011.03.31. 09:13:26

Danit is kb annyit látuk, mint Gábort, elnézelődött, időnként odaszólt a nőknek valami taplóságot, bár kétségtelenül ő nézett ki a legjobban.

mani07 2011.03.31. 09:15:23

Kriszta nem fog beállni Levi mögé, de Szandra Kristóf mögé áll, ő a szarkavaró. Kata egy liba, Ádám Niki nélkül aligha lesz képes infot gyűjteni, és lányokat szítani, pedig minden jó háború alapja a női konspiráció.

cukraszpeti 2011.03.31. 09:16:29

Szerintem az igazi kérdés az hogy Kriszta mit akar.Ha úgy dönt hogy folytatja akkor ki lehet nyomni Nikit vagy Katát.Ha Kriszta beáll olyan helyre ahol tuti a kiesése akkor maradhat a négyes akkor viszont nagy lesz a tétje hogy melyik társaság fogja maga mellé állítani az újat/újakat a jövő héten.Mivel Corleónéék társasága elég zárt erre szerintem Szandráéknak nagyobb a sansza

*jinx* 2011.03.31. 09:17:47

@borsz: jaja, ez nekem is feltűnt...

mani07 2011.03.31. 09:18:02

Amúgy Krisztát télleg nem értettem, ő mondta Levinek, hogy csajozzon, mert ő nem elégíti ki. Nekem az jutott eszembe, hogy a Hogyvoltot olvassa, mert ezt kérdezte Levitől "hogyvolt, hogyvolt?..."

Sani · http://www.saniblogja.blogspot.com/ 2011.03.31. 09:18:18

@Sapasang: Szöszi gáz, papol Szandinak, hogy "Gábor kezébe mekkora hatalom volt" és a hülyéje nem állt be Katához, és bezzeg Szöszisége megtette volna...

Erre köv percben azt mondja Szandinak, hogy ő Pöszesége fogja benntartani, csakis, és mögé álljon... Magyarán az ellen beszél, hogy a magból robbantson...
Holott ott csak védettnek van esélye játszani!

_Candy_ 2011.03.31. 09:22:26

@csavarhuzo77: vicces belegondolni, hogy a szereplők itthon kuksolnak és várják, hogy végre az ő kiesésüknél tartson a sorozat és elkezdhessék média-karrierjüket!
Mikor forgatták ezt amúgy?

Kicsitötyi 2011.03.31. 09:25:36

Mekkora poén lenne, ha a Ádám - Kata- Niki - Kristóf négyes még ma nyomna egy partit négyesben ?! A szerkesztők akkor biztos bent tartanák őket. Igaz nagy áldozat lenne mindenki részéről, de Keresztapa menthetné a bandát....

mani07 2011.03.31. 09:26:25

Akkor most Dani Vöröstón van? Hát én még nem láttam soha, pedig 3 km-re lakom tőle, vagy csak jól hangzott, hogy mézeskalácsfalusi vagyok.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.31. 09:26:37

Apám, hát bármelyikőtök elmehetne forgatókönyvírónak, én asse tudom mi van!

Egy dolgot remélek, hogy ma végre jól fogják rendezni a választást és Szalamandra fog utoljára
választani.

@mani07: én megértem, mert bántja a kis lelkét. A rendes csajok mindig megszívják.

mani07 2011.03.31. 09:27:22

a legjobb poén a szerkezstőktől a zenei aláfestés volt Ádám beszéde és gondolkodása alatt, Keresztapa...

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2011.03.31. 09:27:30

@cukraszpeti: Kriszta Levi mögé áll, Szandra pedig Katát vagy Nikit ejti ki.

Fogalmam sincs, hogy a szőke nagycsöcsű hogyan nem tudott magának gatyát szerezni. Szerintem a bunkó srác a gitár feldugásával elijesztette magától, de talán mástól szerezhetett volna gatyát. Ha az új fekete csajnak lett volna esze, szerez kettőt, és egyet odaad a szőkének, akkor ketten védettek, Niki+Kata búcsúzik.

beacska 2011.03.31. 09:28:52

@mani07: azt hiszem vhol azt olvastam, hogy már elköltözött onnan. gondolom a NAGYvárosba.

mani07 2011.03.31. 09:28:52

@Benyeszke: erre régen azt mondták, aki kurvának áll, ne csodálkozzon, ha megbas...ák, na ő ennek a mondásnak a fordítottjával él...

mani07 2011.03.31. 09:29:31

@beacska: egyengeti a médiakarriert?

*jinx* 2011.03.31. 09:29:50

@cukraszpeti: Hát.. a diploma nem feltétlen korrelál az IQ-val... ;-)

beacska 2011.03.31. 09:30:22

@Benyeszke: én egy elsőnek választó Szandrának drukkolok. Kell adni esélyt a többieknek is!!!

mani07 2011.03.31. 09:31:10

@beacska: na jó, nem hiányzik. Maradtak itt nála jobb pasik, pont ennyi IQ-val, és mély tisztelettel a nők iránt

beacska 2011.03.31. 09:31:43

@mani07: nem hinném. a fészbúkos (bocs) oldalán egy újság címlap fotó van fent. Nem tűnik újnak. Nem hinném, hogy a nagy lepcses szájával (;D) vonzaná a média.

beacska 2011.03.31. 09:34:04

@mani07: még nála is jobb pasik??? atyaég! hol adnak letelepedési engedélyt oda???
szerintem nincs baj a tiszteletével, csak nem kapkod. Nem tettek be semmit, ami azt bizonyítaná, hogy tiszteletlen lett volna, csak visszafogott. Már nem huszonéves, gondolom túl van a "lerohanós" korszakon, ennyi

Frank Morgan 2011.03.31. 09:34:50

Levi marha jól csinálja, egyetlen apróbb szépséghiba, hogy nem csak megjátssza a hülyét ("nemm.. nem tudok színészkedni"), de amúgy dug is, nem is utálja különösebben senki, mert tudják, hogy jószándékú idióta, de még épp annyira csak, hogy ne lehessen rá haragudni.

Ádám az egyetlen aki átlátja ezt, és jól megmondta Szent Dani kiesésekor, hogy az újaknak nem szabad látniuk, hogy nekik mennyire stabil a helyzetük. Remek elmélet, kár hogy ebből konkrétan zérót sikerült megvalósítani. :D

Ámen.

bög 2011.03.31. 09:35:19

Vajon tiltja a szabály, hogy a négyes tagjai megbeszéljék, hogy 1 v 2 megnyeri a pénzt, aztán osztoznak? 25 millió negyede is egy új BMW... És ha tiltja, hogyan ellenőrzik, mi történik a műsor után (amúgy biztos megbíznék Corleonéban, hogy majd odaadja a pénzt, lol)? És ha nem lehet osztozni, akkor a négyes periférián élő tagjai (Kristóf, Niki) hogyan tervezik a nyerést?
Az új csaj meg nagyon agyas, innentől neki szurkolok.

Fehér Robot · http://www.eisengrau.com 2011.03.31. 09:37:39

sixx, ezért a cikksorozatért én Pulitzer-díjra jelöllek.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.31. 09:37:45

@beacska: szerintem úgy lesz mint a múltkor hogy utolsó előtti lesz és valaki majd jól megszívja

Kriszta szerintem is Levi mögé áll, mert Szandra úgyse áll oda
Niki fog menni, mert nélküle Kata nem sok vizet zavar.

mani07 2011.03.31. 09:39:44

Amúgy a végén pár nyeri a 25 milliót, vagy csak az egyik viszi, azért ez se mindegy, az utolsó választási ceremónián egyik sem áll a másik mögé, vagy szkander lesz, esetleg IQ verseny?

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.31. 09:39:49

@Frank Morgan: Ádámban az a durva, hogy szinte mindent jól érzékel. Amikor beszél a kamerának mindig röhögök hogy na ezt úgyse találod el aztán mégis.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.31. 09:40:23

@bög: értem én hogy rafkós a csaj na de neki szurkolni...csúúúnya

senior Muhaha 2011.03.31. 09:41:22

Kristof tegnap halaszni volt Josemanuellel? Lehet felvettek a probanapja utan? Mert tegnap nem nagyon szerepelt, de a hv-ban sem... Lehet laposkuszasban Szandra radarjat akarja elkerulni:)))

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.31. 09:42:43

@mani07: te fiú vagy ugye? Mert akkor értem, hogy nem érted

Stuntman_Mike 2011.03.31. 09:43:04

Egyrészt: Hagyjuk már ezt a danit vissza dolgot. Buta és ostoba egy fajankó volt ez a dani, de ha bizonyos olvasó buxáknak ilyen sötét csávó kell, akinek világít a negro a szájában, akkor tessék, legyen a tiétek egy életre.De légyszi ne nyomjátok már ezt a szöveget, mert csak magatokat minősítitek.
Másrészt: ebben a Szalamandrában van spiritusz, Korleóne ma este szerintem elveszti az egyik mellmutogatós szőkét, mert a Tatabányai Tubica tuti Korleóne, vagy a Kalóz mögé áll és akkor kitör majd a parasztgyalázat a "pokoli édenben". A végén Szalamandra lesz Barzini, Szöszi marad Solozzo (esetleg Tattaglia, ha nagyon igyekszik), de ennek a Szandrának van a kezében egy akkora fegyver (hogy tud baszom csábító lenni), amivel térdre tudja kényszeríteni az egész férfibandát.
Ha esetleg Barzini Szalamandra az utolsó pillanatban mégis ellágyulna, mint Halálfej Tünde, akkor lesz nagy szarban a haza...

borsz 2011.03.31. 09:43:26

„Egy gondolat bánt engemet” és kedd este óta nem tudok szabadulni tőle... Szalamandra egy begerjedt, csöppet se szomjas 21 éves pasit, hogy állított le, nyakon öntötte egy vödör jeges vízzel?
Aki tudja a helyes választ védettséget kap :)

beacska 2011.03.31. 09:44:26

@Benyeszke: erre mondtam a múltkor, hogy figyelnünk kell, mit vágnak be! szerintem mondott ő mindenfélét, és ami aktualitást nyer, azt beteszik

alibi77 2011.03.31. 09:47:26

Marhára nem érdekelnek a kavarások, de felsírtam a röhögéstől, amikor Korleóne osztotta Krisztát, és az aláfestőzene a Keresztapából volt.

beacska 2011.03.31. 09:47:56

@Stuntman_Mike: nnna, az ilyen hozzászólásokat hiányolta tegnap RAMBO!

tessék, jönnek már...szuper!!!

beacska 2011.03.31. 09:48:59

@borsz: és mondta vki, hogy leállította? ;D

senior Muhaha 2011.03.31. 09:49:53

@Stuntman_Mike: Szerintem csak viccelnek ezzel a danit vissza dumaval, legalabbis remelem, mert tenyleg egy sikhulye-mulya fasz volt:))

Mrs.E 2011.03.31. 09:50:14

@borsz: Majd a holnapi adásból kiderül ;)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.31. 09:52:12

@Stuntman_Mike: na tessék, egy hasonló eszmefuttatásomra meg megkaptam tegnap, hogy a férfiak nem olyan eccerűek mint gondolom

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.31. 09:53:28

@borsz: Pénteki műsorban hátha lesz végre valahára valami
Vagy mint a múltkor úgy tesznek mintha semmi se történt volna

Gyuszicco 2011.03.31. 10:08:37

Ha már kombinalok kicsit elöbbre tekintek. Az majdnem biztos hogy holnap Niki fog menni. (Szandra Kristof mögé fog állni a többit meg a szerkesztok megoldják). De mi lessz ezután? Levi már nem igazán akar Krisztával maradni, miután megtalálta azt amit keresett Szandránál, Kristof meg tul lojális, hogy egy kósza numeráért feladja a keresztapát

Gyuszicco 2011.03.31. 10:14:46

... (folytatás mert véletlen elküldte) igy Kristof - Kriszta párost vizionálok. Szöszi Alizal megelégszik, ahogy a völegény az esküvőjén megfogadja. Szandrának meg jó lessz Levi, mivel amig a farkát fogja, addig oda vezeti ahova akarja.

andris074 2011.03.31. 10:15:31

Szandra nagyon osztotta az észt a szobába, úgy mit a Korleone a mások szobában. Szandra akkor lenne kemény ha beállna Korleone mögé, már csak az a nagy kérdés hogy ő választ-e utoljára.

Tiko 2011.03.31. 10:28:49

@_Candy_: Ha csak a zenéket hallgatod, amiket a hotelben nyomnak.. Akkor tavaly..

Ha rámhallgatsz: akkor vmikor tavaly:D Kalózunk a legjobb barátom másodunokatesója:)

énszóltam 2011.03.31. 10:29:10

az a baj a műsorral, hogy nagyon közbe találják ki a játékszabályokat, még a játékosok se tudják hogy zajlik a kiválasztás stb. így okosnak lenni nagyon nehéz:))

tényleg az se lehet tudni hogy egy pár közösen nyeri meg a lóvét?

Mert akkor most Corleone Ádámnak azt kéne csinálni, hogy odamegy Szandikához és tesz neki egy ajánlatot:)) hogy ő írányitja ezt a felét a brigádnak a csaj a másikat és közösen döntik el kit küldenek haza:))

exilis 2011.03.31. 10:30:19

Szandra ha van esze Corleone mellé áll. Aztán amikor jön két pasi, akkor ő beáll Levi mögé, Krisztáé az egyik új tag, Niki meg lojalitásból átpártol Kristóftól Corleonéhoz, így Kristóf megy haza. Ezzel Corleone hátország nélkül maradna.

Tiko 2011.03.31. 10:32:09

Amúgy tetszik ez a blog. Tele iróniával:)

Jól mutatja azt a világi sötétséget, gerinctelenséget, pénzéhséget stb., ami ebben az országban uralkodik.

Amúgy a két tenyészbikának szurkolok. Név szerint: Szandrának:D + az ellenfelének Ádámnak.

Tiko 2011.03.31. 10:34:04

Ha lenne esze itt két nőnek, vagy két pasinak, akkor egymás mögé állnának, némi puszujgatás után:D

Nyílván buzik és leszbikusok is nyerhetnek. Különben diszkrimináció lenne:D

sixx · http://comment.blog.hu 2011.03.31. 10:34:40

@Tiko: eszem ágában sincs görbe tükröt tartani a társadalom elé, ez egy műsor, könyörgöm.

Picurigor 2011.03.31. 10:40:06

Szöszi aszondja, Alízt kell feláldozni, Szandra viszont Katát vagy Nikit ejtené ki.
Vegyük alapfelállásnak azt, hogy két stabil pár van: Kriszta-Levi, Jenny-Gábor.
Fiúk közül marad Ádám, Kristóf, Szöszi.
A kiesésnél sokat fog számítani az, hogy melyik lánynak hányadikként kell választania.
Mindenki azt várja, hogy kialakulnak a párok: SZöszi-Alíz, Ádám-Kata, Kristóf-Niki.
Node mi van akkor, ha Alíz választ hamarabb, beáll Szöszi mögé, majd egy Korleónés húzással Ádám beküldi Katát is Szöszi mögé. Így Szandrának Ádám mögé kellene beállnia kiejthető ember néljkül. A nyalifaktor miatt pedig Szöszi Alízt küldi haza.
Azonban ha Kata választ hamarabb és esetleg megjátsszák a Szöszi mögé állást, akkor Alíznak nincs más dolga, mint Ádám mögé állni és így Szandra Szöszi mögé állásával kiejti Katát.
A helyzet ugyanez Nikivel és Kristóffal is.
Bejátszhat a képbe, hogy Kriszta feláldozza magát a többiekért - tekintve a tegnapi kiborulást - úgy, hogy beáll Kata vagy Niki mellé másodiknak.

Szóval a szerkesztők helyében én úgy osztanám a sorrendet, hogy Alíz válasszon utolsó előttinek, Szandra pedig utolsónak. De mindenképpen izgi lesz, hogy végre valaki megrángatja-e az oroszlán bajszát...

ŰberManci 2011.03.31. 10:44:01

Szerintem Szalamandra simán kiejti távolmellű Niki vagy Zsömikét. Ha távolmellű megy, akkor utána lesznek egy pár affekta Jennyvel.

A szabály meg az, hogy senki nem maradhat pár nélkül. Ez a lényeg, aki egyedül marad, hazarepül.

Ez Korleone gyerek tenyérbemászó képű, de meg kell hagyni a többi közt Neki legalább van esze. Amit a lányok össze szerencsétlenkednek, attól visítok, néha a röhögéstől, néha meg a sírás kerülget.
A Szöszi gyerek meg az elején még szimpi volt, aztán azt hittem talán neki is van agya kicsit taktikázni, de mostanra förtelem a srác. Tegnapi részben hányinger volt amit csinált. Annyira szarul színészkedik, hogy aki azt mindenki észreveszi, Ő meg azt hiszi mindenki hülye. Viszont az ellenfeleket hülyének nézni egy ilyen játékban nem szabad. Amúgy is kivagyok a "mindenki hülye, csak én vagyok helikopter" emberektől.

ŰberManci 2011.03.31. 10:46:39

@alibi77: Na azt meghallottam, adtam egy piros pontot a szerkesztőknek :) Felröhögtem :D

handax 2011.03.31. 10:47:13

@Gyuszicco:
a Niki megy dolgot nem látom biztosnak. Vegyük észre, hogy a védettség nem pallosjog, azaz nem a védett személy dönt közvetlenül a kiesésről, emiatt kéne elsőnek mennie, de semmiképp sem utolsónak. Ha Niki előtte megy, akkor persze beállhat rögtön ugyanazon pasi mögé, de ha később, akkor egy másik pasi dönt két lány sorsáról (Kristóf? Katának annyi, vagy Ádám2? és akkor Aliznak annyi).
Dramaturgiai szempontból Niki/Kata előtt küldeném őt választani, aztán Nikit, majd legutolsónak Katát.

szepi79 2011.03.31. 10:48:02

@Picurigor: ott a hiba, hogy a levi-kriszta páros nem stabil. levi részéről igen, csak ezt a kriszta nem tudja.

olyan szabályról meg nem tudni, hogy van-e, hogy muszáj minden srác mögé állni. kurva nagy öngól lenne, ha korleóne azért menne haza, mert mögé egy lány se állt.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.31. 10:48:04

@alibi77: mindig a Keresztapából van a zene amikor kombinál

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.31. 10:49:20

@handax: Kata utolsónak jó lehet, mert ha patthelyzet van nem tud mit kitalálni. Ott Ádám nem szólhat bele, hogy mi legyen Kata meg nem fogja feltalálni magát.

Tiko 2011.03.31. 10:50:54

@sixx: "Jól mutatja azt a világi sötétséget, gerinctelenséget, pénzéhséget stb., ami ebben az országban uralkodik."

Ezt a műsorra értettem, nem az irományodra:)

handax 2011.03.31. 10:53:21

@szepi79 - Harciteknős idomár:
szerintem az utolsó lány, aki nálam nem lehet Szandra, mögé állna automatikusan. Miért kockáztatná a kiesését?

Fjodor 2011.03.31. 10:53:37

Csak bedobtak egy pornóskurvát hál' istennek. egyébként már-már fizetett szereplő benyomását kelti, annyira "a műsortervnek" megfelelően játszik. hurrrááá, nekem tetszik a szarkavarodás!

ŰberManci 2011.03.31. 10:53:48

@cukraszpeti: Annak se lenne semennyi esze, ha az a szerencsétlen Pöszi ki nem okosítja. Könnyű okosnak lenni, ha felvázolják az erőviszonyokat. A taktikai érzéke meg abból fakadhat, hogy az utcán a helyet, meg a pénzes pasikat is ki kell tudd fogni a több csaj elől, van benne rutinja :D

ŰberManci 2011.03.31. 10:54:33

@ŰberManci: Itt meg kihagytam hogy Szerintem kicsit később Jenny Kalózunkkal fog párosodni, vagy mi :)

Summerwine 2011.03.31. 10:55:14

Cegény Kriszta. Ahogy ecetgyári munkásokat, úgy hagymaüzemi munkásokat sem akarnak a többiek. Nagyon kétségbe van esve, hogy még ahhoz a tirpák Gáborhoz is bepincsorogná magát!

ŰberManci 2011.03.31. 10:58:21

@Summerwine: Na ja, pedig szerintem Levi simán bent tartja, mivel Szalamandra nem Levi mögé fog állni. Sőt eszébe sem jutna szerintem Szalamandrának a dolog, butaság volt Krisztától, hogy tegnap oda ment nyalni, csak maga alatt vágta a fát. Tipikus, ha csendben maradtál volna, okos maradtál volna.

Ainult Mina 2011.03.31. 10:58:41

Tök mindegy, hogy ki fog menni, Niki vagy Kata vagy más (de inkább az előbbiek). Ha a jövő héten fiúk jönnek, akkor biztos, hogy Szandra fogja szétosztani a lányokat és akkor Szöszi elszáll. Gábor nem sok vizet zavar, egyelőre pedig még Ádámnak sok híve van bent, gyakorlatilag minden régi lányt beállíthatna maga mögé.

Veder1 2011.03.31. 10:59:31

@Picurigor, pont ezt írtam reggel, de ennek kevés az esélye, akkor azért Szöszinek fel kellene vállalnia Aliz hóhéra szerepet, és ezt nem fogja megtenni. Önigazolásként meg mondogathatja magának, hogy azért választotta Alizt, mert már az elején megmondta, hogy a négyest szét kell robbantani.

Egyébként még a végén Krisztának igaza lesz, és ha bent marad fogjuk még látni Korleónét a jövő héten a Krisztának puncsolni.

Ditti82 2011.03.31. 10:59:39

@szepi79 - Harciteknős idomár: Az első részben Danit sem választotta senki, mégsem kellett hazamennie. Akkor szerintem újrajátsszák a párválasztást valahogy.

handax 2011.03.31. 11:00:06

@Summerwine: Kriszta teljesen meghülyült. Észre kell vennie, hogy Szandra mindössze 1 embert tud kiejteni, és a Levivel történő kapcsolata miatt ezt automatikusan magára érti. Ahhoz meg nem elég bátor, hogy beajánljon bárkit Szandrának, mint kiejtendő célpontot. Nikiék erre rá is éreztek, mikor feltételezték, hogy Kriszta magát mentendő Niki/Kata felé tolja Szandra döntését és jól meg is ríkatták.

Summerwine 2011.03.31. 11:05:24

Az tuti, hogy Szandra robbantani fog, ő mondta. Nem gondolom, hogy Corleonét választja, hiszen akkor vele kéne laknia, és azt még ő sem kívánhatja magának.
Kérdés, hogy Krisztát a kemény magnak látja, e? Szerintem nem, ezért Nikit golyózná ki.

Gyanúsan nem mutattak semmit tegnap Kristófból, Gáborból (oké, 1 edzés, és zuhanyzás), Jenniből.

Na és a Pandóra?

Moncs 2011.03.31. 11:06:17

Kicsit OFF: a héten volt egy pár nagyon jó aláfestő zene (legalábbis nekem bejött), nem lehet ezeket valahol megnézni, hogy mik voltak? Vagy valami nagyon hozzáértő/ráérő kedves emberke nem tudná megírni, hogy a héten mik voltak? Köszi

handax 2011.03.31. 11:06:43

az lenne a jó sorrend, ha utolsó háromnak Szandra/Niki/Kata maradna és Ádám/Kristóf az üres.
Mondjuk jönne Niki/Kata és előremenekülési célzatból beállna Ádám2 mögé - Aliz mellé. Majd jönne ismét Niki/Kata maradék és beállna Ádám/Kristóf mögé. Majd a végén jönne Szandra és NEM az üres helyre állna.
Ballagna haza 3 ember rögtön, 1 pasi és két csaj...

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.31. 11:14:47

@handax: ez így nem lehetséges, mert az 5-5 állást hagyni fogják egészen az utolsó pár hétig. Most amíg jönnek új emberek a hét végére 5 fiú és 5 lány marad. Vagy nem?

fokamoka 2011.03.31. 11:16:26

az senkinek nem tünt fel, hogy Pöszi azért gárgyult meg ennyire mert feloldotta a golyóit a Szalamandra mérge? belezugott a ribancba egy kihívó tánc és egy seggvillantás után. ilyen egy megzuhant szerelmes luzer kéremszépen. amikor a néma csendben apkoló ropilábúnak próbálta megmagyarázni, hogy "csak rám számíthatsz, és mi együtt végig tudnánk csinálni ezt az egészet kézenfogva", akkor besírtam. remélem leissza magát párszor és újra leszállnak a golyói, mert ez így félelmetesen szánalmas...

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.31. 11:16:43

Ha már tegnap ott tartottunk, hogy a szilikoncsöcs (vagyis a szereplők szilikoncsöcse) bejön-e a fiúknak és ha igen miért, akkor feltenném ugyanezt a kérdést erre a pornónyögésre is. Mér jó ez?

handax 2011.03.31. 11:19:35

@Benyeszke: nem hiszem, hogy le van írva, hogy az utolsó ember CSAK egy helyre állhat, oda ahol nem áll senki. Az viszont TALÁN le van írva, hogy kettőnél több ember nem állhat egy játékos mögé. Emiatt is teoretikus az előző bejegyzésem (korábban már írtam Szandra miért nem lehet utolsó), ugyanis egy védett ember utoljára maradva ezt megléphetné. Egy nem védett ember esetén viszont öngyilkosság lehet nem az üres helyre állni.

Ditti82 2011.03.31. 11:21:23

@Benyeszke: Szerintem se megy fiú most haza, csak 1 lány.

borsz 2011.03.31. 11:22:04

@Benyeszke: Jaj drága! A következő filmje utószinkronját vették fel...

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.31. 11:23:29

@handax: feladom. majd este kiderül minden :D

@borsz: :DD

énszóltam 2011.03.31. 11:27:59

@Moncs:
www.youtube.com/watch?v=Ji0xDg6EVvI

ez biztos, hogy volt egyszer:)) ennyit tudtam segíteni:)

egyenes labirintus 2011.03.31. 11:30:56

A Pókmajom Csöcsit fogja kigolyózni,majdnem biztos (ha van esze és a választási sorrend sem kavar be). Korleónét nem meri, mert az lemészárolná az első este a szobában,ha Zsömlét kirakná. A Kalóznak meg úgyis mindegy ki az, csak nőstény példány eregesse mellette a feromonokat. Gábor-Jenni, Pöszi-Alíz, Levi-BigFoot, Don-Zsömle, Kalóz-Pókmajom... szerintem. És leszögezném, hogy a feleségem nézi ezt a szart, én csak fél füllel olvasom a hogyvolT. :) muhaha...

senior Muhaha 2011.03.31. 11:31:08

@Benyeszke: Akkor jo, ha oszinten jon, de meg lehet unni azt is:))

ŰberManci 2011.03.31. 11:33:46

@egyenes labirintus: Szerintem is ez a logikus, kivéve, ha szerencsétlen Kriszta kétségbeesésében máshova próbál állni. Bár sok más esélye nincs. Meg Alíz sem biztos, hogy Pöszi mögé szeretne már állni.

_Candy_ 2011.03.31. 11:36:49

@Tiko: ezt a fordulatot már én is várom, hogy "teljesen spontán" rájöjjenek a játékosok, hogy egyneműek is alkothatnak párt.
Mármint, tavaly :)

cukraszpeti 2011.03.31. 11:36:57

Sokszor felmerülő kérdés hogy hogy is fog eldőlni a dolog,ahogy aversenyzők egymáshoz való viszonya alakul szerintem José az utolsó hét elején levél helyett egyszerűen egy csákányt helyez el a reggelizőasztalon :D

handax 2011.03.31. 11:44:32

@ŰberManci: Meg Aliz miután Ádám2 mögé állt, Ádám azonnal utánaküldheti Niki/Katát (keresd a nőt)...

A sorrend veszettül fontos. A védettség sem ér semmit, ha az elején kell választani (1-3kör), akkor jobb, ha a védett személy simulékony lesz. Ha 4-5 körben lehet vele választani, akkor viszont ütni kell vele.
Ugyanígy, ha a szerkesztők ki akarnak baszni Ádámékkal, elsőnek Niki és Kata választhat, és akkor egyikük mehet is haza.

handax 2011.03.31. 11:48:03

@cukraszpeti: vagy leteszik a 25milliót és a biztonság kedvéért pár nagyteljesítményű ventillátort is bekapcsolnak hozzá...

egyenes labirintus 2011.03.31. 11:58:52

@handax: Ilyen téren mindegy a sorrend. Ha az imádkozósáska eldönti, hogy Niki vagy Zsömle megy akkor az lesz. Nem tudnak beállni senki mögé. Persze, ha szerkesztők jobban megkavarják az amúgy sem rugalmatlan szabályokat, akkor bármi lehet...

ŰberManci 2011.03.31. 12:03:56

@handax: Ja tényleg, akkor viszont kiderülne mi is az igazi terve a Pöszinek. Mert, ha tényleg annyira tökös, és szét akarja robbantani a bagázst, akkor Alízt tartani bent. Szalamandra meg kiejti a másik csajt és akkor reszeltek Corleonénak.

ŰberManci 2011.03.31. 12:04:39

Én meg kicsit nem tudni magyar.

haruka 2011.03.31. 12:14:49

hú, annyi féle lehetőséget felvázoltatok, hogy én ehhez hozzátenni már nem tudok. :)
szerintem minden azon dől el, hogy Szandra hanyadikként választhat. Gábor is utolsó előtti volt, tehát Norbit hozta szar helyzetbe. ha tényleg szét akarja robbantani a négyest, akkor Kristóf mögé kéne beállnia, Niki meg beállna Szöszihez, Alíz meg megy, de ehhez az kell, hogy Szandra választhasson elsőnek. bonyolult ez, kíváncsi vagyok, mi lesz ma este.
tényleg, Pandora hogyhogy nem volt? biztos a nagy kavarások miatt most volt elég anyag az adáshoz. :D

handax 2011.03.31. 12:14:58

@egyenes labirintus: NEM! Ha Niki/Kata Szandra után választ, egyikük Ádám2 mögé áll... És mint ÜberManci írta itt kiderül, mit akar Ádám2...

Robi86 2011.03.31. 12:21:22

Szerintem Szandra Nikit vagy Katát küldi haza ez egyértelmű .Nem tudom de Jennifer nagyon jól csinálja egy párja sem akarja otthagyni pedig Gabival 1 percet sem beszéltek érdekes :DNem tartozik sehova úgy érzem szarik erre a játékra csak napozni láttam eddig :D végülis mások stresszelnek helyette ...
Szandra tényleg jól játszik biztos sokáig bent lesz mert kell 1 gonosz ellenség ugyhogy őt biztos nézhetjük a végsőkig na mind 1 ez van .. Kriszta meg olyan sunyi h ez már vicces főleg h csak bőgni láttuk ..

Yogi001 2011.03.31. 12:24:44

Már annyira rákattantam, hogy kerestem korábbi szériát a youtube-on, hogy megnézzem hogyan is végződik egy ilyen játék. Itt a dán 6. évad pl.:
www.youtube.com/watch?v=px9HUeonVJ4
Ez olyan surviver féle végződés, hogy két pár közül kinek adnák a kiesett játékosok a díjat.
Utána a pár tagjai között döntenek. Ennek módját még nem értem, ha valaki dán tudással besegít az jó lenne :-)
www.youtube.com/watch?v=czS2KYnAbvc&feature=related

Yogi001 2011.03.31. 12:31:38

www.youtube.com/watch?v=Qii6zvSmOeA

Ez meg a 3. évad, de itt más a vége...

Viszont megvan a T69-es dán megfelelője is :-D

Mrs.E 2011.03.31. 12:38:10

@Yogi001: Hú wazzzzz ez a dán csajszi rosszabb :D

egyenes labirintus 2011.03.31. 12:39:17

@handax: amekkora rafinált kis getzi Ádám2, simán kirakja Niki/Katát ebben az esetben is. Van rá egy virtuál pezsgőm...

handax 2011.03.31. 12:45:47

@egyenes labirintus: miért érné meg ez neki? Akkor lenne oka Ádámnak/Szandrának összefogni ellene, mert Szandránál már, Ádámnál meg most húzza ki a gyufát... azaz körön kívül kerül, pária marad

Veder1 2011.03.31. 12:50:57

@handax, van egy olyan lelki tényező is, hogy a konkrét választásnál, nem mer majd gecinek tűnni. Ráadásul kezd kialakulni egy Ádámmal szembeni erőtér, ami erősebb is lehet + ebbe belekerült Aliz is. Zsömivel, vagy Nikivel meg mit tudna kezdeni?

De persze előfordulhat a te verziód is, azért írtam, hogy Ádámnak egyetlen esélye van, ha erről meg tudja győzni Szöszit.

Redrotka 2011.03.31. 12:57:07

Az rémlik valakinek,hogy Levi azt mondta,reméli sikerül rábeszélnie Szandit,hogy melyik lány távozzon?Vajon kire gondolt?

egyenes labirintus 2011.03.31. 13:02:43

@handax: Ennek nincs értelme. Korleóne/Szalamandra nem fog összefogni azok után, ha a csaj kiejti a Don-hárem valamely tagját. Ádám2 meg nem akkora játékerő, hogy pedálozni kéne a kegyeiért. "Vezéráldozat" kell és puccs kísérlet. Ezt tudja mindenki... ha ettől eltérő lesz a kiválasztás, akkor Szalamandra ugyanakkora balfék lesz, mint Gábor volt.

ŰberManci 2011.03.31. 13:03:38

@Redrotka: Hmm.. hmm.. ezt majdnem el is felejtettem. Erre én is kíváncsi leszek.

handax 2011.03.31. 13:03:51

@Vödör: az Ádámmal szembeni erőteret azt mi látjuk kívülről és talán bele is magyarázzuk a dolgokba. Bent szerintem a következő a helyzet: Ádám: Kristóf/Niki/Kata/Ádám2/Aliz, ebből Aliz kifele kacsingat; Szandra:Levi/Aliz mint kém; és egy csomó "független" beleszarok játékos, akiknek "elveik" vannak.
Egyedül Szandra számol úgy, hogy ők hatan vannak öt ellen, más még nem.

handax 2011.03.31. 13:06:59

@egyenes labirintus: Ádám2nek kell pedáloznia, hogy valahova bevegyék majd, és nem Ádám kegyeiért kell a többieknek. Főleg, hogy a következő körben valszeg fiúk jönnek.
Nem fognak össze szándékosan, de ez mindenkinek kellemes helyzet lesz, ha Ádám2 megy a következő körben.

Veder1 2011.03.31. 13:07:45

@egyenes labirintus, ezért lenne zseniális húzás Ádámtól, ha most belenyugodna, hogy valamelyik csaja megy, és keresné a kiegyezés lehetőségét Szandrával, mert jövő héten nőhiány várható.

A gond, hogy Ádám még nem ismerte fel, hogy elfogyott a levegő körülötte.

@handrax, hát igen, kívülről, utólag könnyű okosnak lennünk.

dolna78 2011.03.31. 13:10:47

Sziasztok!

..és mi van, ha hirtelen halállal aki(k) mögé beáll Salamandra, mindkettőt reppenti???
Itt arra gondolok, hogy mi van ha Corleonét és a csaját reppentik?? és a többiek maradnak, Szalamandra meg megnyeri a történetet.

Corleone csaja nem fog repülni, valami kevésbé áldozatmentesebb helyzet fog kialakulni.

Corleone egyébként spekulál de veszettül, és a mostani történetekből ugye látszik, hogy nem biztos az, hogy nem történhetnek meg ugyanazon dolgok, amikre már egyszer volt precedens. Mert ugye a Don is jelezte, hogy védettséget az újak nem kaphatnak.. aztán tessék, most meg besz...ták, mint a torkosborz. Szalamandra nem fog beállni Corleone mögé.

Alizra szüksége van (manipulálható), Szösziről levágta, hogy hülyének néz mndenkit és kétszínű, ha meghagyja a lányokat (Zsömi-Kata), akkor talán Kriszta is lekötelezettje lehet. Szürkedezseni meg bunikóGábor pártatlan, de hát ha osztás van, és menni kell, felhasználhatók. Levit egyértelmű, hogy a farkánál fogva vezeti.

Egyébiránt úgy gondolom, hogy Szalamandra akárhogy dönt, nem jöhet ki jól belőle a jövőre nézve, mert :
1/ kirakja a Don nőjét, a következőben Ő repül
2./ Kirakja a kalóz nőjét Aliz és Kriszta (itt jegyzem meg, neki kár volt belezúgnia Levibe) még mindig képezhet pótlékot. És ugye ha a lányok döntenek, akkor neki nincs akkora lehetősége beáldozi egy "ERŐSPASIT" - mert ha kiesik Gábor, ám legyen, mert nem hinném, hogy egy Szürkedzseni beáldozna egy Gábort eg Donért, vagy Kristófért. Ahogyan azt sem hiszem, hogy a Don nője beáldozná a Dont. Alíz ugye Pöszét kivágná, mint nyarvogós macskát szarni, Kriszta pedig ha leszakadna végre Leviről, talán értékelhető lenne, és talán leesett neki, hogy a srác leszarja a szépszavakat, mert neki a régimódi titkárnőjelvényes tyúk kell (gyengébbek kedvéét a jelvényen egy ágy található egy galambbal, felirata: vagy jössz az ágyba, vagy repülsz!)

Szalamandra nem visz érzelmeket ebbe a játékba, ahogyan a Don sem, és ha lenne eszük valamikor szövetséget kötnének, bár egyik sem bízhat a másikban, de azért azt szívesen végignézném :-)

dolna78 2011.03.31. 13:16:46

Egyébként arra vagyok kíváncsi, hogy a Don vajon tanul-e a történtekből?

Veder1 2011.03.31. 13:17:42

@dolna78, nem rossz okfejtés, de jövő héten valószínűleg pasi többlet lesz, tehát Szalamandrának van még két hete kavarni, és az új pasit is megfoghatja.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.31. 13:18:38

És mi van ha Szalamandrának csak a szája nagy, és egész egyszerűen beáll Szöszi mögé Alíz meg megy haza. Értem ln hogy rafkós, de még nem volt igazi éles helyzetben.
Elvégre múlt héten is Gábor bárkit kiejthetett volna oszt tessék.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.31. 13:25:16

@Redrotka: Nikire gondolt szerintem, mert őt nem bírja

sandokan 2011.03.31. 13:35:24

Mivel nem ismerem a forgatókönyvet, ezért találgatásokba nem bocsátkoznék, viszont az nem semmi, hogy a két lesajnált, sok mindennek elmondott lány olvasta eddig igazán ezt a játékot és ráadásul még volt bátorságuk meglépni, amit megkövetelt a haza.

Előbb Tünde "13", most pedig a mi Katy Perrynk mutatja meg a magyaros vircsaftot. Eddig nem játszik rosszul.

Ezzel szemben nyírség bikája, a pösze karate kid és gábor a nyelvművelő fülét, meg farkát behúzva csinálta azt, amit a postás don parancsolt. Aki tegnap két komoly hibát is vétet, itt már kevés lesz a lófej.

egyenes labirintus 2011.03.31. 13:41:05

@handax: Nem. Ha Ádám2 állást foglal a döntésével akár Szandra, akár Korleóne oldalán, akkor nem kell pedáloznia, mert egyértelmű lesz, hogy ki felé mozdul. De ez csak abban az esetben lesz így, ha Niki/kata pöszi mögé állna. érdekes lesz mindenesetre. De asszem igazad van, a választási sorrend tényleg fontos lesz... A sáska egyébként elég sötét ló (haha), erősnek tűnik, de a mostani döntésétől függ mennyire az.

haruka 2011.03.31. 13:42:17

@Benyeszke: nem tűnik szívbajosnak a csaj. Levire pl azt mondta kapásból, hogy egyáltalán nem jön be neki, aztán mégis leszedte róla a gatyát, az esti nyögdécseléséről meg ne is beszéljünk.

Démétér 2011.03.31. 13:44:31

Mivel nem ismerjük a szabályokat, ezért lenne rájuk egy tétova felvetésem - és én örülnék a legjobban, ha tévednék. Mi van akkor, ha ez olyan, mint a gyerekjáték, ahol eggyel kevesebb a szék, mint a székek körül sétáló gyerekek? Azaz: nem állhatsz addig másodiknak oda senki mögé, amíg van üres "szék" - vagyis játékos - mert így akár pár nélkül is maradhat olyan nemű, aki a széken üldögél. (Ha többen állnak kettesével az ülők mögé.) Holott a játéknak nem célja, hogy gyorsítsák.

Tehát: múltkor nem Gábor volt a belfasz, hanem egyedül Jenny volt magányos, mögé kellett állnia.

Most pedig ha Pókmajom nem elsőként választ, akkor megint kényszerpálya lehet.

Mondom: nem tudom, hogy így lenne, és örülnék is, ha nem ez lenne a szabály, de előfordulhat, és Gábor idióta viselkedését is megmagyarázná.

*jinx* 2011.03.31. 13:48:55

@Benyeszke: Szerintem se meri kiejteni a két szőkét, csak a szája nagy! Sztem Kriszta megy... ha már ennyitől kiborul mi lesz később?

Mi volt Kedden Szöszi "360°" Pöszi és Alíz között, a sunyi befenyítette a csajt, h majd őt ejti ki? Nem láttam a végét. :'-(

*jinx* 2011.03.31. 13:51:32

@Démétér: "Tehát: múltkor nem Gábor volt a belfasz, hanem egyedül Jenny volt magányos, mögé kellett állnia."

Egyszer már volt olyan, hogy a negyedik beállt másodiknak vki mögé és az utolsó ment az üres helyre! Talán két hete, amikor Tünde kiesett.

Démétér 2011.03.31. 13:55:20

@*jinx*: Akkor Gábor egyszerűen béna, köszönöm az információt!

whiteline 2011.03.31. 13:57:22

Szerintem Szöszi elkapálta magát, ezek után egyik csajnak sem fog kelleni, hamarosan repül. A Sztripó dancer meg csak akkor járhat jól ha Katát küldi haza. Mert utána Korleonénak kellene párt keresni, és nem biztos, hogy menne neki. Egyébként engem már idegesít Korleone, ezzel az állandó fenyegetőzésével, hogy pokollá teszi azoknak a bentlétét aki ellene van. Az persze más kérdés, hogy a Sztripó dancer-nek nem lesz kellemes az a pár nap amit Korlenyóne ágyában kell majd eltölteni. De szerintem ö is (Stripo dancer) hamarosan meni fog. Ezt a beképzelt stílust ötvözve a szarkavarással nem sokáig viselik majd el a többiek. A punci kártyát meg túl hamar kijátszotta. Azt tartogatnia kellett volna ínségesebb időkre, de gondolom nem bírt a vérével. Lásuk be nehéz lehet Levinek ellenállni :))

Solid214 2011.03.31. 13:58:05

Remélem, hogy Szalamandra Nikit küldi haza, legalább 1. kicsit megkavarná Corleone köreit, 2. Niki nem lengetné a félresikerült csöcseit minden adásban...
Pöszi meg sunyi, mint az állat, de hülye.
Remélem a kisnyuszi Alíznak lesz lehetősége kirakni a pichába.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.31. 14:04:10

@Solid214: én már úgy megszoktam Niki csöcseit, hogy hiányoznának. Meg ugye a héten kiderült, hogy van az övénél rosszabb is. :-)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.31. 14:04:49

@haruka: az a nyögdécselés kihoz a sodromból...:D

whiteline 2011.03.31. 14:06:03

Szöszi ráadásul nem túl férfias ezzel a folyamatos nyöszörgésével, ha nem foglalkozik vele eleget a nő akkor már sír, hogy ez nem esik jól stb. Bezzeg ha neki mondja Alíz, hogy kicsit keveset foglalkozol mostánában velem akkor azt nem bírja elviselni mert rátelepszik.
Azt megfigyeltétek, hogy egy csomószor nyilatkoznak olyat, hogy pl. nem bírom elviselni ha érzelmekkel manipulálnak, vagy visszaélnek, meg én milyen egyenes ember vagyok és mindíg megmondom a tutit. És gyakorlatilag minden részben rácáfolnak ezekre. Azt nem tudom, hogy ennyire nincsenek tisztában magukkal vagy csak süketelnek.

Nalbi99 2011.03.31. 14:08:57

@Tiko: Jól mutatja azt a világi sötétséget, gerinctelenséget, pénzéhséget stb., ami ebben az országban uralkodik.

Nem nagyon vágod, hogy mi ennek a játéknak a lényege, ha ilyeneket írsz:-)
Lehet, hogy globálisan igazad van, de ez egy JÁTÉK, ami elvileg erről szólna. Egyre érdekesebb lesz, ahogy több a surmóság és a kavarás, ez a sava borsa, különben csak néznénk 2 hónapig, hogy fekszenek a nyugágyon.

Veder1 2011.03.31. 14:09:05

@whiteline, ez általános emberi tulajdonság, nem rosszabbak ők nálunk :)

Nalbi99 2011.03.31. 14:16:24

Minden azon múlik, hogy Szandra elsőnek választ vagy utolsónak. (Középen is választhatna, de abban van a legkevesebb fantázia.)

Ha utolsónak választ, akkor valószínűleg lesz 5 pár, és akkor odaállna valamelyikhez, amivel semmi dráma nélkül hazamenne az adott hölgy, így azt gondolom, elsőnek fog választani, a többiek meg tipródjanak, hova állnak, mert eltolódik a rendszer.

Szerintem a legfaszább ez a sorrend lenne:
Szandra
Kata
Niki
Alíz
Kriszta
Jennifer

Drinking Dorithy 2011.03.31. 14:17:19

Sziasztok!

Nem akarom tönkre tenni a ma este fénypontját (kiválasztás), de e szerint nekem úgy tűnik a stripper választ elsőnek:www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/dramai-pillanatok-az-eden-hotelben-2048085/

Sapasang 2011.03.31. 14:18:38

Oké, teljesen elvesztettem a fonalat a kombinációk között, mint egy totó szelvény csak 10+1 verzióval :)
Még mindig úgy gondolom, hogy rusnya nagy darabokat vágtak ki a szerkesztők, hogy majd jól meglepődjünk, illetve legyen mit beletenni a pénteki szaftosba (ami eddig elég szánalmas volt)
Ciki-nem ciki este megnézem, mert most már tényleg kíváncsi vagyok, addig is előveszem én is kavicskészletemet...

beacska 2011.03.31. 14:21:39

@Sapasang: :)) csak karcold bele a neveket, nehogy összekeverd őket ;D

Nalbi99 2011.03.31. 14:25:12

@Drinking Dorithy:

Valóban, és ez így nagyon klassz lesz.

A másik kulcskérdés, hogy Niki/Kata közül ki választ először, annak elég kemény a döntése, aki másodiknak választ, mert szerintem nem fogja Kristófra rakni a döntést, inkább el kell mennie más irányba.

Fasza lesz

exilis 2011.03.31. 14:26:05

A pénteki szaftos egy nagy blöff. Eddig egyik 18+os adás sem hozott egy másodperc plusz anyagot sem a hetiekhez képest.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.31. 14:29:39

@Sapasang: Ádám láthatóan egy control freak. A feje tetejére is állhat akkor sem tudja biztosra megmondani mi lesz és ebbe beleőrül...ezért kavicsozik

*jinx* 2011.03.31. 14:29:56

@Nalbi99: vagy ha a két szőke menne utolsónak

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.31. 14:30:16

@totorohun: jaja, a múlt hetiben ráadásul kevesebb volt mint amit a rendes összefoglalókban mutattak.

Summerwine 2011.03.31. 14:30:40

Szandra választása nem izgat annyira, mert ez kiszámítható. Inkább az érdekel, hogy a Don hogy kavarja a lapokat (nőket) a választás ALATT. Biztos lekavicsozta az összes lépést, amit este óta mi, kommentezők is.
Mi van ha ez választ elöször, ha az, ha 3-an állnak be, stb.
A sok taktikátó má reped szét a feje neki.
És tudja, hogy esélytelen, hogy ezeket a háreme fejébe verje IQ hiány okán, ezért azt mondom, figyeljük este a Don kezét: mutat-e számokat nőinek, hogy ki hányas számú férfiversenyző mögé álljon?

Drinking Dorithy 2011.03.31. 14:32:41

@Nalbi99: Persze ez a video sokat nem jelent, mert a vágó vagy ki elég vad, szóval lehet, hogy csak úgy benyesték a strippert egy pillire...
De ha ő az első és megy Corleone/Kristóf mögé akkor Kata/Niki csak be kell álljon Pöszihez, mert őket úgysem meri haza küldeni (még Alízzal szemben sem) a kis blondie különben a Don még megharagudna rá....

Nalbi99 2011.03.31. 14:33:11

@*jinx*: Az se rossz. Ha Szandra választ tényleg elsőnek, tuti jó lesz:-))

beacska 2011.03.31. 14:33:32

@Summerwine: :DDD ja, csak a kezét figyeljük, mert csal ;D

Nalbi99 2011.03.31. 14:34:25

@Drinking Dorithy: Igen, én is azt gondolom, hogy Kata és Niki akkor a Kristóf/Pöszi duó mögé állna elosztva

Summerwine 2011.03.31. 14:35:11

@totorohun: Hát, talán az utolsóban volt plussz 2 mp, ami Kristófot mutatta intim mosakodás közben. 2 mp-ig ennek nevezném. Ha tovább mutatták vóna, lehet, hogy még happy ending is lett vóna.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.31. 14:36:09

@Nalbi99: és ha így lesz, akkor Pöszi tuti Alízt ejti ki? Vagy lepaktált a sáskával és Kata megy?

*jinx* 2011.03.31. 14:39:27

@Benyeszke: Szandi lepaktált Alízzal, ő sztem nem megy.

lentilky 2011.03.31. 14:42:21

Nem valószínű, hogy a szerkesztők a legvégére hagyják Szalamandrát, mivel akkor elmaradna T69 jelenete, amint fatal error arccal kihívja a hármast a rongytatamira és választásra ösztönözné a másneműt, a szokásos névkimondásos időhúzásról nem is beszélve.

Így kb. a szerkesztőkön múlik: ha az elején küldik Szalamandrát, Alíz mindenképpen repül, mivel Pöszi mögé odaküldhető a szőke duó egyike és Pösszentyű amúgy is bizonyítani akarja hűségét, így nyilván Alízt fogja dobni.
Egy esetben nem: ha a kiválasztás után visszapörgetik a filmet, amin azt a jelenetet látjuk, amint Pöszit gyúrja Szalámi, hogy bizonygassa, mennyire Donék papucskája, hogy mögé küldjék Nikit vagy Katát (attól függően hova áll az elején a védett nő), majd a rongytatamin pattintja az egyik szőkét...

dolna78 2011.03.31. 14:42:24

Ha a Szalamandra választ elsőnek az 22-es csapdája...
1/ bárki mögé áll is be - annak a nője repül ez teljesen egyértelmű, a kérdés csupán az, ez mennyire fajsúlyos pasi nője lesz.
2/ akárki mögé is állna be a többieknek sakk-matt, mert még ha tolódna is a dolog, az is csak akkor izgalmas, ha Kriszta / Niki / Kata marad a végére. Mivel Corleone, mint már említette valaki nem szólhat közbe a választásnál a csajok közül valaki mártír lesz és kész.
Mostani állás szerint Alíznak lapát, eléggé úgy néz ki, Szürkezseniért meg úgysemkár.

Ami nekem rohadtul nem tetszik ez a mártíromság a csajok részéről. Talán Alíz volt az egyetlen aki kijelentette, hogy Ő ugyan nem megy a levesbe.. a kérdés: vajon jó helyen tette -e mindezt?

Summerwine 2011.03.31. 14:42:42

@Benyeszke: A sátáni sáskával Pöszi nem paktálhat/packázhat, hisz se férfi se emberszámba nem veszi őt - nagyon helyesen.

Nalbi99 2011.03.31. 14:42:50

@Benyeszke: Ezt nem tudom, az a hülyegyerek szerintem ott fogja kitalálni, ha ilyen helyzet lesz

Veder1 2011.03.31. 14:45:10

@Benyeszke, control freak ez jó, mindig röhögök amikor látom a pánikot Ádám arcán, amit rendszerint gigantikus kavarás követ :D

Mi van, ha Szandra mégis inkább Levit választja, mondván jobb ma egy Free Levi, mint jövő héten semmi? Akkor Krisztának reszeltek, amit sajnálnék, mert nekem a sírásával együtt is bejön.

Nalbi99 2011.03.31. 14:45:25

@dolna78: 1/ bárki mögé áll is be - annak a nője repül ez teljesen egyértelmű,

Ez nem annyira egyértelmű, ha beáll Ádám mögé, attól Kata még nem biztos, hogy kiesik, Szöszi és Gabi is választhatja akár Alízzal vagy Jenniferrel szemben, bár kétségtelen, hogy a sansza a te verziódnak a legnagyobb

dolna78 2011.03.31. 14:46:41

@Drinking Dorithy:
Ha Niki/ Kata / Alíz variáció lehetősége nyílik , akkor Pözinél szerintem az van:
ha alíz megy, akkor a Don mellett tette le magát
ha a Kata/ Niki duó közül valamelyik, akkor pedig a Szalamandra mellett...

..vagy ez így túl naiv, bár szerintem az abszolut egyértelmű és ha van eszük, akkor ezt lépik meg, hogy kiderüljön hová is húz a pöciszive:-)

exilis 2011.03.31. 14:48:27

Sajnos ha Szandra odaáll Corleone mögé, akkor sanszos hogy Kata pöszi mögé áll, és az hazaküldi Alízt. Pedig én csípem a vöröst. Sajnso ezzel megerősödne szépen a Corleone klán, és levadássznák a többieket.

Veder1 2011.03.31. 14:48:54

Mondtam én, hogy Szöszi a mérleg nyelve ;-)

Summerwine 2011.03.31. 14:49:54

Pöszi a mai nap folyamán elő fogja adni az egyszemélyes gerillaakcióját, tovább mélyítve az űrt a korábban kialakított szimpi sportos mérnökember és a mostani csúszómászó között. Drakulának volt az a kis féregevő zombija, most az jut róla eszembe.
Alíznak ál-benyal, és a Sáskát próbálja maga mögé állítani, hogy Alízt ejtse. Újra lesz levegője és benyalt a Donnak, mert biztonságban a háreme.
De úgysem jön be a számítása, mert Alíz már a Sáska-hadsereg katonája, ha ha.

Sapasang 2011.03.31. 14:51:50

Lehet, hogy ez baromság, most jutott eszembe, de mintha valahol elhangzott volna, hogy tornasorban állnak a népek választáskor. Vagy csak álmodtam?

lentilky 2011.03.31. 14:54:56

Talán egy módon menekülhet még meg Alíz: ha Szalámi Levi mögött kezd, Kriszta Pöszi mögé áll (Alíz is), hiszen Krisztát most leírta a Don (még az is lehet, hogy a Don Krisztát Pöszi mögé tessékelte és ezt nem szabad elmondani Kristófnak) - ezzel Pöszi nyomhatna egy szokásos köpönyegforgató előadást: Donék felé is cuki maradna, hiszen elküldte az árulót + Szalámi felé is, hogy elküldött egyet a szemét Don-nyallert...

Veder1 2011.03.31. 14:57:11

no meg Aliznak is betartotta a szavát. Na ez lenne a leggennyesebb megoldás, de ehhez az kell, hogy Szandra ne merje meglépni a négyes robbantását.

Drinking Dorithy 2011.03.31. 15:02:08

@dolna78: Teljesen jogos. de vajh' vállalná-e Pöszi a feszkót a Donnal a Stripperért? Ez legalább akkora mgelepetés lenne Pösszentyűtől, mintha elmondaná a Mit sütsz kis szűcsöt....
Bár Corleone nagyon igyekszik...elmutogatta tegnap: ne az alfeleddel a fejeddel...lefordítva: ne a Stripperrel "tökölj", nekem "nyalj"! :)

Koller 2011.03.31. 15:05:36

Ááá, de jót szakadtam megint! Szebbé varázsoltad a napom! :D

Summerwine 2011.03.31. 15:06:19

@Vödör: Elég konkrétan belemondta a kamerába Szandra, hogy robbantani fog...

szepi79 2011.03.31. 15:10:35

@Drinking Dorithy: ez a feltétezés azon alapul, hogy _HA_ szandra választ elsőnek. de az eddigiek alapján ő lesz az utolsó, vagy az utolsó előtti. szerintem

Summerwine 2011.03.31. 15:19:32

Ja, azért az a budiáradás elég ciki az "Éden hotelben". Ezzel is jelöli, hogy már nem az...
Láttátok azokat a piros darabkákat? Konkrétan beazonosítottam, ez a piros boából jött, ami a másik luvnya nyakában volt az előző esti partin. Remélem, aláfestő zenével fogják mutatni a csőgörény és a piros ázott boa találkozását. Pl Je t'aime.

És mindenki milyen szépen dobálta a lébe a törölközőjét. Hát, bízzunk abban, hogy szépen és higiénikusan dolgozik a dzsungel mosoda.

szepi79 2011.03.31. 15:23:56

@lentilky: de most komolyan, mi értelme lenne a védettségnek, ha továbbra is az menne ki, akit a don fel akarna áldozni. azért van a védettség, hogy aki védett, az azt dobhassa ki, akit csak akar.

Skanoja 2011.03.31. 15:24:00

Én már Korleónénak drukkolok, mert tök jól látja a dolgokat. Csak az nem tetszik ahogy a nőket jogtalanul oltja (Kata, Kriszta). Nem szeretném hogyha kiesne, mert nélküle uncsi lenne a játék.
Szöszitől meg felfordul a gyomrom, annyira egy utolsó, gerinctelen szánalmas undormány. Én úgy látom, hogy direkt tart két vasat a tűzben (Korleónéval és az új csajjal is jóban akar lenni, mindkettőjükhöz tartozni akar) mert ahol jobb lesz a helyzet oda fog állni. Az a baj, hogy mindkét fejes átlátja hogy csak kétszínűsködik: nyalizik és hátbaszúr, meg azt sem tudja mit akar.
Szerintem is az a legreálisabb, hogy Nikit ejti ki az új csaj, mert különben egymást fogják tépni egy hétig Ádámmal. És egyébként is Niki sokkal okosabb mint a Kata. Én egyébként csípem is mert neki is vannak jó meglátásai, és sajnálni fogom ha kiesik.
Krisztát max akkor lökné ki a csaj Leviért, ha egy fiúval való együttműködés lenne a célja egy párban, de mivel tudjuk hogy ő "robbantani" akar, ezért fog is szerintem. Mivel hogy tud szétszedni egy párt? Csak úgy hogy védettséget élvezve beáll egy erős pár mögé, vagy egy újonnan érkezőt vesz rá arra hogy robbantson. Ez előbbi meg egyszerűbb. Ha most nem teszi meg, később egyáltalán nem biztos hogy lesz alkalma rá.

lentilky 2011.03.31. 15:37:15

@szepi79 - Harciteknős idomár: igen, de a sorrend nem mindegy... a legvégére kb. sosem fognak hagyni egy védettet a feszült "az, akivel a játékot folytatni szeretném...(10 másodperc szünet)" végjelenet miatt, a csúnya kis linknek hála meg már lehet tudni, hova tették a szerkesztők a védett Szandrát... ha tényleg van esze a Strippernek és kisakkozta, hogy itt kb. Krisztát vagy Alízt lehet kieső helyzetbe hozni (Kata-Nikinek ott a Pöszi mentőöv), esetleg Jenny, de az neki nem érdeke, akkor beáll Levi mögé, hogy Kriszta legyen a dobbantón, Alíz meg maradjon szövetségesnek.

de ugye, itt minden megtörténhet... :)

szepi79 2011.03.31. 15:40:01

@lentilky: mér, akkor is lehet 10mp dráma, ha a védett az utolsó. a csúnya kis linket nem nyitottam meg, nem is tudnám, melóhelyről.

név_mindegy 2011.03.31. 15:47:14

sixx!
remélem tényleg megírod majd az "első nagy szarkrízis" hogyvoltját! felújítás előtt v után volt ez? mert halványan dereng nekem a sztori, csak oly rég volt már

Orsyka46 2011.03.31. 15:52:45

Sziasztok :) gyorsan végig futottam miket irkáltak :) kíváncsi leszek a mai összefoglalóra :)
megtudja valaki mondani annak a lassu számnak a címét ami akkor megy mikor Kriszta pakol át a másik szobába asszem :)
köszönöm előre is :)

Drinking Dorithy 2011.03.31. 15:57:24

Én annak a számnak a címét szeretném, ami akkor ment, amikor Tünde elhúzott...miazmiazmiaz????

lentilky 2011.03.31. 16:00:08

@szepi79 - Harciteknős idomár: a blikkről volt itt belinkelve egy videó, de most újra megnézve, a fene tudja... :)

kinga1 2011.03.31. 16:06:21

Sztem az lesz, amit itt már mások is leírtak, hogy Szandra Donhoz/Kristófhoz áll, amire Niki/Kata Szöszi mögé áll, az pedig ejti Alízt, hogy jó legyen Donnál.
Eléggé úgy néz ki, hogy Szandra választ elsőként, sajnos:
www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/dramai-pillanatok-az-eden-hotelben-2048085/

handax 2011.03.31. 16:07:18

@lentilky: szerintem nem Szandra választ először hanem utoljára. Pinokkina ugyanis ezt mondja: Szandra a döntés a te kezedben van. Minek mondaná ezt, ha nem azért mert ő az utolsó, és már mindenki mögött áll nő, azaz valódi döntéshelyzet van Szandra esetében??

Drinking Dorithy 2011.03.31. 16:11:26

Tudjátok, ha utána nem lennék "benne a tv-ben" (anyám nem látná, ahogy bukizom) én tök szívesen kipróbálnám ezt a játékot! :)

handax 2011.03.31. 16:12:10

@szepi79 - Harciteknős idomár: szerintem a védettség nem pallosjog, de akár azzá is válhat, ha a végén választanak vele.

Summerwine 2011.03.31. 16:19:58

SPOILER köv
@handax: ebből a blikk klippből nem egyértelmű, h elöször vagy utószor választ Szandra. Az elején a nagytotálban még eléggé a sor végén áll, és onnan odaszólíthatták Vicus mellé, mert nem a messzeségbe mondja a szöveget, inkább maga mellé. Talán kezdésnél odahívták: védett vagy, jöttek a csajok, és a végén a feketeleves.
SPOILER end

sandokan 2011.03.31. 16:20:29

@Skanoja: ezt most meg hogyan, kedves?

Korleónénak drukkolsz miközben
Szöszitől meg felfordul a gyomrod, aki szerinted "annyira egy utolsó, gerinctelen szánalmas undormány". Hehe.

Pedig mind a kettő ugyanazt az átlátszó játékot játssza, még az eszközök is hasonlóak. Nem vagy te egy kicsit elfogult?

Azzal a két mondattal, amit a don, most már sorozatban megjátszik, elég nehéz lesz a végig bent maradni. 1, azért maradjon ő, mert vele jól érezzük magunkat. aha. 2, különben meg aláírod a halálos ítéletedet. jep.

Továbbra is tartom, hogy eddig Tünde13 és Katy Szandra Perry az agy ebben a játékban. A többiek ...

handax 2011.03.31. 16:22:29

SPOILER
@Summerwine: de akkor azért Te is azt gondolod, hogy utolsónak megy

handax 2011.03.31. 16:24:43

@sandokan: Ádám2-t úgy állítják be, hogy mindenkinek hazudik, Ádámot meg nem. Ö csak osztja az észt, és az emberei hazudnak/felbújtanak helyette.

Veder1 2011.03.31. 16:36:33

@sandokan Tünde13 nem igazán csinált semmit. Felírt egy nevet egy papírra, de nem tudta, hogy az a játékos mehet haza, azt sem tudta akkor még, hogy ezzel milyen vihart kavar. A bent töltött idejéből szerintem nem lehet arra következtetni, hogy jó játékos lett volna.

"Nem vagy te egy kicsit elfogult?" ;-)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.31. 16:43:12

Remélem ezúttal nem cseszik el a kiválasztást és vagy elsőnek vagy utolsónak választ Salam Andra.

Alsógatyás feladatra meg kitaláltam egy poént: ha mondjuk nem kellett volna benne parádézni a népek előtt, hanem csak a szerkesztőknek megmutatni, simán csinálhatta volna azt a leány, hogy lenyúlja a bőröndből, majd becsempészi a legellenszenvesebb, mondjuk Zsömike cuccai közé. Kirobban a patália, aminek végén házkutatás közben meglelik. Na attól kavarodott volna fel a szar!

mertcsak 2011.03.31. 16:44:45

én még bizom Szösziben, h vmi eddig ismeretlen háttéralku folyományaként csúszikmászikkavarrinyál, de a vegen megiscsakmarad Aliz, Niki v Kata pedig távozik :)

*jinx* 2011.03.31. 16:46:30

@neccharisnyás útonálló: Alsógatyás poén: és mi lett volna, ha Nikolnak is sikerül a feladat? Mindkettő védett lenne? :D

handax 2011.03.31. 16:49:04

@sandokan: maradjunk annyiban, hogy Tünde hülyébb volt a sokéves átlagnál. Indokaim: fiút ejtett ki, azaz neki is tepernie kellett később a fiúk kegyeiért. Ha okos, nőt ejt ki és bármennyire utálják, valaki fiú mögé kell álljon, ha nem kettő fiú közül választhatott volna. ÉS lett volna két hete megszerettetni magát a többiekkel.

handax 2011.03.31. 16:50:59

@Vödör: de tudta: amennyiben az általa írt név nem egyezik a Pitta által ír névvel az általa írt név repül. Volt szolid 10% esély az egyezésre.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.31. 16:51:27

@Kicsitötyi: Na wazze! Én tényleg költözök Nyíregyházára! Ezek után.....

sandokan 2011.03.31. 16:53:06

@Vödör: az hogy korán ment, az elsősorban a nyírségi bikánka volt köszönhető, hiszen azt az agyatlant sikerült a magnak megvezetni, ő csinálta tele a gatyáját, de nagyon. Tünde13 abban a szituban az egyetlen lehetséges választást hozta.

Egyébként meg arra a jelenetre gondoltam, amikor a távozása után szöszinek tökéletesen felvázolta a benti viszonyokat, amit még a karate kölyök is elismert.

Semmi baj, lehet legközelebb is próbálkozni.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.31. 16:54:05

@*jinx*: Miért, tiltja valami szabály?

Ecsém, de szemét vagyok! Bent lennék, frankón bólogatnék mindenki terveire, hogy ideálljak, odaálljak, játszanám a buta bábut, aztán frankón mennék a saját fejem után, már csak a hecc kedvéért. Kavarodjon csak az a lebbencsleves még jobban.

handax 2011.03.31. 16:56:35

@sandokan: a nyírségi bika ott ült és várta kik állnak mögé. Tünde meg beállt Levi mögé...
Az, hogy a nyírségi bika mit csinált volna, nem derült ki. Nehogymá ez Tünde okosságát igazolja!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.31. 16:57:47

@mani07: Első tétel az Éden Hotel Hungary OST lemezen.

sandokan 2011.03.31. 16:58:01

@handax: csak neked idézem az előttem szólót:
"Felírt egy nevet egy papírra, de nem tudta, hogy az a játékos mehet haza, azt sem tudta akkor még, hogy ezzel milyen vihart kavar."

Egyébként azért írta fel a radiátor nevét, mert a drága előző este hozzávágott, egy marék mogyorót.

A kérdés ugye úgy szólt, hogy ki az aki neked nem szimpatikus? Nem pedig, hogy kit küldnél haza?! Ja és ez volt az első csavar a játékban. Utólag, fotelból, persze könnyű.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.31. 16:59:10

@handax: ***végignéz magán, nyugtázza a nemi jellegek miben létét***
Nem.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.31. 17:01:47

@bög:
Egy brókernek mi szüksége 25 millára? Azt hittem, azok naponta megkeresik egy Armani-öltöny árát.

handax 2011.03.31. 17:01:49

@sandokan: ezt vissza kéne nézni. Úgy emléxem, Pittának kellett felírni a szimpatikusat és már akkor elhangzott, hogy ha a két név nem egyezik a Tünde által írt név repül.

handax 2011.03.31. 17:03:00

@neccharisnyás útonálló: vagy elveri

ami taktikát leírtál, azt szerintem most Ádám2 próbálja játszani.

sandokan 2011.03.31. 17:03:12

@handax: ne már, előző nap odament a bika T13-hoz, hogy őt nem fogja választani, ne is próbálkozzon, mert befenyítették. ennyi.

nem az a választás bizonyítja, hogy van esze, hanem, mint ahogy írtam is, az amikor szöszinek vázolta a viszonyokat.

lásd, amikor a gyereket legutóbb kiszavazták a szerencsétlen még otthagyta a karkötőjét don szobájában búcsúajándék gyanánt a sok kedvességért. eh.

lentilky 2011.03.31. 17:03:37

@handax: meg akartam nézni, hogy vajon Gabinak is ezt mondta-e T69 az előző párválasztón (holott, akkor még Jenny-nél volt egy foghíjtelek), de mire betölt a videó, kb. túlleszünk a ma esti ceremónián :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.31. 17:06:00

@borsz:
Öööö, én tudok úgy nézni, amitől 140 kilós, saturészeg pasasok 2 mp-en belül kijózanodnak, ha meg elindulok, futásnak erednek. De azok nincsenek begerjedve.

ŰberManci 2011.03.31. 17:06:25

@Drinking Dorithy: Csak nekem tűnik úgy, mintha Ádám felé menne?

Orsyka46 2011.03.31. 17:10:11

Közben látom sajnos még nem érkezett válasz ... sikerült nagy nehezen megnézni ujra a videót :S váá de lassú ez az egy baj van vele... a 40. percnél megy a szám ha valaki tudja mi a címe vagy legalább előadója nagyon örülnék :)

Summerwine 2011.03.31. 17:13:58

@ŰberManci: Eddig volt egy kötelező haladási irány, szal nem lehet ebből messzemenő következtetést levonni, hogy merre indul.

*jinx* 2011.03.31. 17:17:24

@lentilky: youtube-on meg lehet nézni minden gond nélkül!

handax 2011.03.31. 17:17:54

@sandokan: az elején még lemaradtam ezexerint pár jelentről. De fenntartom, hogy a Dani ügyet elszúrta.

Veder1 2011.03.31. 17:17:55

@handax "de tudta: amennyiben az általa írt név nem egyezik a Pitta által ír névvel az általa írt név repül. Volt szolid 10% esély az egyezésre."

én úgy emlékszem, ezt csak a felírás után mondták neki, addig csak a legkevésbé szimpatikus arcot kellett megneveznie.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.31. 17:20:47

@Summerwine: LOL
Én helyből napalmot dobnék az egész fajanszra, törölközőstől, mindenestől.
Mennyi ész kell már ahhoz, hogy mezítláb/flip-flopban ácsorogj a bokáig érő fekáliában?????

"Ez a társaság síkhülye!"

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.31. 17:25:11

@handax: Annyi eszem van, mint egy pasinak? Te most nekem hízelegsz vagy őt fikázod, mert anti-Ádám2 fan vagy? :D

bög 2011.03.31. 17:26:47

@neccharisnyás útonálló: láttad a tőzsdecápákat? Emlékszel, miféle bróker Bud Fox az elején? Corleone valszeg inkább ilyen, mint a Gordon Gekko-féle.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.31. 17:28:26

@bög: Hű, világosíts fel, lécci! Amikor néztem, még nem voltam ennyire benne az ember psziché mikéntjében.

bög 2011.03.31. 17:29:34

@neccharisnyás útonálló: van csóró, kezdő bróker is. Nem mindegyik milliárdos spekuláns.

handax 2011.03.31. 17:32:39

@Vödör: ebből tájékozódtam:
1x070: Mivel ez nem megszokott esemény, mindenki betojt egyből, és azonnali kiválasztást vizionál. De nem, ennél rafkósabb a dolog, az István farkánál is merevebb T69-es kiadja az ukázt: Tünde írja le egy papírra, ki volt vele a leggyökérebb, István meg azt, ki volt vele a legkedvesebb. Ha a két név megegyezik, akkor az illető megússza, és egyben fogalmam sincs, mi történne (mármint kit zavarnak haza), ha viszont a két név nem ugyanaz, akkor a Tündét leginkább bántó hotellakó húz a francba haza. Hoppácsak, ez jó fordulat, izzadnak a homlokok rendesen, Ádám és Kristóf magában számot vet gyorsan, de feleslegesen, mert István Levit írja legkedvesebbnek, Tünde meg Danit legtuskóbbnak, így Madárlátta Dani mehet Isten hírével.

Ebből azt vettem ki, hogy Tünde tudott a leírtak következményéről.

Vagy már sixx sem a régi és újraírja a történteket a saját szájíze szerint átszerkesztve a dolgokat.

handax 2011.03.31. 17:38:29

@neccharisnyás útonálló:

leírtál egy taktikai álláspontot, én csak azt mondtam, hogy Ádám2 játszik ez alapján. Úgyhogy ha nyer a végén, akkor Te is megdicsőülhetsz :-)

Billy a kölyök 2011.03.31. 18:14:17

Én Nikol kiesését elég cinkesnek találtam. Tényleg nem tett semmit annak érdekében hogy megszerezze valamelyik fiú alsónadrágját, holott tudta hogy akkor neki vége? Még csak meg sem próbálta?
Tegnapelőtt még naivan azt gondoltam, hogy szándékosan nem mutatja a kamera, mert a csatorna valami nagy meglepetésre készül. Majd másnap előjön egy olyan alsógatyában akinek a tulajdonosára nem is gondolnánk, aztán utólag megmutatják a nagy akciót. De semmi. Unott mosollyal lejött és unott mosollyal tudomásul vette hogy haza kell mennie. Nem szeretem az összeesküvés-elméleteket, de szerintem itt nagyon kilóg a lóláb.
Amúgy meg eddig Levit tartottam a legtompábbnak, de úgy tűnik mégsem az, eddig egyedül ő jött rá, hogy itt ki is lehet használni a helyzetet, akkor meg miért ne?
Remélem Corleonénak is volt annyi esze hogy az éjjel jól megprütykölte Zsömikét mert valószínűleg ez volt az utolsó alkalom.

sandokan 2011.03.31. 18:43:52

@handax: már csak azt lenne jó tudni, hogy mit is szúrt akkor el?
Hiszen egy általuk előre nem ismert dolog miatt nem nőt, hanem az őt céltáblának használó radiátort tartotta a legellenszenvesebbnek. Azért ez nem olyan bonyolult, hogy ennyire nehéz legyen megérteni.

Amit idézel: "Tünde írja le egy papírra, ki volt vele a leggyökérebb, István meg azt, ki volt vele a legkedvesebb." Pont. Tehát nem azt kérték, hogy mondja meg ki repüljön haza.

Ezután a műsorvezető a kezébe vette a két lapot és előbb felolvasta, hogy Tünde papírján ki szerepel, majd közölte, hogy ha másik lapon nem ez a név szerepel, akkor a radiátornak távoznia kell.
Ráadásul ez volt az első ilyen fordulat a játékban.

Az meg már egy külön történet, hogy milyen verseny az, ahol a szabályokat, különösen a kieséssel kapcsolatban, nem ismerik még a szereplők sem. Ok, forgatókönyv, meg show, de akkor ne hívják stratégiai játéknak, mert nem az, hanem nevezzék szappanoperának.

Ditti82 2011.03.31. 18:50:42

@Billy a kölyök: Ha egyik csajnak sem sikerült volna alsógatyát szereznie, akkor
új feladatot kaptak volna? Vagy olyan párválasztás lett volna, mint múlt héten?

ŰberManci 2011.03.31. 18:54:18

@sandokan: Már az elején elmondták, hogy egy szabály van. Az, hogy mindenkinek párt kell találnia a kiválasztásig, mert aki egyedül marad hazamegy.
Az, hogy hogy csinálják, meg, hogy a szerkesztők is belekavarnak abban semmi nem tiltott.

bohumil stejskal 2011.03.31. 18:57:26

"Lipótmezőn külön részleg volt a kavicsosoknak fenntartva" - ez naggggyon zsírfeka gondolat!
És én ilyen nagy horderejű eseményekről maradtam le tegnap este, egy nyamvadt csocsózás meg 5-6 hosszúlépés miatt?! Hallatlan, hogy a pécsi Barlang borozóban csak a foci VB ideje alatt megy a TV, de ott meg nem játszott a jászkarajenői futballzseni, az egyévehívő mindennaphányó Levi. (a Magyar Rádió meg még nem közvetíti az Éden Hotelt - majd este felhívom ez ügyben a Kondor Katit, csak van még némi protekciója)

Hogy ez a szőke nyálgép mekkora spíler, csak lukra fut, de igaza is van! :D
A többi puhapöcs egész nap csak néz ki a fejéből a teraszon, vagy azon tanakodnak, melyik másik kocsog (á la Pákó) jelenlétét kéne abortálni abból a 300 négyzetméteres nyomortanyából...
Ezt a Korleóne gyereket szerintem tuti meg fogja keresni a Honvédelmi Minisztérium Legfőbb Stratégiai Hivatalának Taktikai Hadviselő Főosztálya, és felajánl neki egy portás állást. De éjszakára, mer ezekkel a baszomnagy gülüszemekkel jobban lát a sötétben, mint a Hubble űrteleszkóp... :D

Ja, amúgy ezekre a tucattürhőkre nem vonatkozik a kilakoltatási moratórium? Zsákcsöcsű Nikol igazán hivatkozhatott volna erre...úgy kirakták, mint macskát szarni. ;)

ŰberManci 2011.03.31. 19:06:39

@bohumil stejskal: A hadsereg nekem is eszembe jutott, nem értem miért piszkáljátok a kavicsozás miatt. Nagy vállonsokcsillagos okos bácsi is szokta ezt csinálni a térképasztalon, csak nem kaviccsal, de a lényeg ugyanaz. Korleone ha így folytatja egyből ezredesi rangot kap. Nem ismerem a magyar hadsereg felső vezetői állományát, de lehet lejátszaná őket a térképről :D

handax 2011.03.31. 19:08:41

@sandokan: ezexerint Te láttad is, én csak olvastam. És mikor olvasok, nem szoktam szavakat és egyes mondatokat önállóan értelmezni, még az ezután következőket is ehhez értelmeztem, sehol nem volt meg, hogy a beszedett papírlapok után jött a magyarázat és ítélet. De ezen lépjünk túl, elfogadom, hogy nem tudta mi történik körülötte. Sajna a többiek nem így ítélték meg ahogy Te, hanem úgy, hogy ő volt az aki szánszándékkal kidobatta Danit. Azaz a többieknek leesett, hogy ez jóval több, mint sima gyökérválasztó. Csak neki nem.

De az, hogy egy új játékost aki "be volt fenyítve" nem tud meggyőzni, hogy ők az újak és össze kéne fogniuk a befenyítőkkel szemben az gáz, és odaáll valaki mellé a semmire...

A szabályalkalmazás összességében is gáz, de hát "senki sincs biztonságban". Az biztos, hogy védettséget jelenleg csak újonnan jött játékos kap (ez le kellett essen már a régbentieknek is) és bármi áron megkapja valamelyik új, csak "akarnia kell" a Viasatnak.

beacska 2011.03.31. 19:13:32

@handax: ezért gondoltam, hogy úgy lenne fer, ha Szandra választana először, hogy a többieknek is legyen esélye. Azt értem, hogy el akarják őket bizonytalanítani, de ennyire...?

bohumil stejskal 2011.03.31. 19:19:45

@ŰberManci:
Szerintem a Hende Csabánál már felvillant a beszarásjelző, hogy egy ilyen zseniális stratéga feltűnt a porondon, nem maradhat sokáig a csúcson... :))

Lehet, hogy a CIA és a MOSZAD is felfigyelt erre szuperügynökre, egymásra fognak licitálni, hogy megszerezzék maguknak. Egy marék kaviccsal megdönt akármilyen Észak Afrikai diktatúrát, reszkess, Kadhafi!!! :D

handax 2011.03.31. 19:21:46

@beacska: igazad van, ha a cél az lenne, hogy mindig a leggyengébb essen ki a régbentiek közül és én is ezt támogattam a Gábor féle esetnél is. De adtak egy fokkal több jogot is a védettnek, hogy ne csak védett legyen, hanem ha a helyzet úgy hozza, le is tudjon sújtani. Ez meg csak a kiválasztás vége felé lehet.
És pont ez a csavar, hogy inkább önszántadból odaállsz valaki más mögé másodiknak, vagy megvárod, hogy a védett melléd álljon...

foxglove (törölt) 2011.03.31. 19:32:37

sixx, a királydrámás párhuzamért tőlem örökös védettséget kapsz.

Kavicsozós modellezés= EPIC

bohumil stejskal 2011.03.31. 19:47:43

@neccharisnyás útonálló:
Lám, egy részt kihagytam, és az érzések felgyűltek bennem, mint genny a benőtt köröm alatt... :)
(és ezúton kívánok mindenkinek jó étvágyat a vacsihoz!)

Már csak bő másfél órácska, és jön is a következő epizód - addig hasizmozok egy kicsit, hátha lesz második évad!!! (és persze bezárkózom a fürdőszobába a borotvámmal... :D

GL-581 g 2011.03.31. 19:55:23

Ha Szandra után bármelyik lány választhat Alízon kívül, akkor Alíz megy. :'(

Jó hír, hogy ezt a szerkesztők is rohadt jól tudják. Szerintem Szandra utolsó vagy utolsó előtti lesz - és akkor Alíz lesz az utolsó, a szabad Pöszi mögé állva.

Mindenesetre, itt most akkora a szervezkedés, annyira beindult mindenki, és olyan aktív mind a két klán, hogy sejtek a mai részben még egy csavart.

Szandra az első, aki látszólag tényleg komolyan gondolja a nagy négyes robbantását, lehet, hogy megadják a szerkesztők neki ezt a lehetőséget.

Neki viszont szüksége van Levire, Alízra és valamelyik fekete lóra (Gabi, Jenny) a hatalma megszilárdításához.

Nagyon izgalmas lenne a jövő hét, ha sikerülne Szandra terve! :DD
Ráadásul szegény Pockot olyan undorító módon kúrta át Pöszi, hogy nem lenne elegáns most kiejteni.

HAJRÁ POCOK!!! :DD

ŰberManci 2011.03.31. 20:01:26

És mi van, ha azt nem szabad megtudni a lányoknak, hogy Korleone lepaktál Szalamandrával és együtt találtak ki valamit?

Skanoja 2011.03.31. 20:43:51

@sandokan:
Szerintem Korleóne sokkal egyenesebb ember, mint Szöszi, de ez kiderült az utóbbi 1-2 adásból. Az egy dolog hogy taktikázik. Ez a játék lényege.
Nem, nem vagyok elfogult. Az elfogultság azt jelenti, hogy valakit sokkal pozitívabban ítélek meg, nem látva a rossz tulajdonságait. Én pedig nem állítottam, hogy mennyire rendes pali Korlaóne. Még írtam is, hogy utálom hogy úgy beszél 1-2 nővel mint az állatokkal. Velem beszélne így, pofán csapnám. De mégis tetszik ahogy látja a dolgokat meg agyal, ennyi, semmi több.
Abban viszont igazad van, hogy nem biztos hogy sokáig bent fog maradni, hiszen egyre több mindenkinek szúrja a szemét. Elég ha egy férfi megint védettséget kap, és a többiek ráveszik hogy álljon be a Korleóne párja mögé...

beacska 2011.03.31. 20:56:50

én így látom ezt a "klikkesedést", ami itt van: Ádám, Kristóf és Dani összehaverkodtak, Ádám megszokásból (hosszú párkapcsolat) választott magának "állandó" társat. A többiekhez csapódtak a nők. A többiek tojtak bele, ők nem "barátkozni" jöttek, magányos farkasok.
Aztán később döbbentek, hogy a KLÁN ragaszkodik egymáshoz. Persze, hisz ők "barátkoztak".
Aztán Levihez végre érkezett vki (Gábor), akivel egy hullámhosszon van, és rájöttek ők is, mi is az az összetartás, és most Szandi próbálja a "maradékot" összefésülni. Csakhogy köztük sose lesz olyan erős kapocs, mint Ádámék közt.

...dezsavűm van...nektek nem?

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.31. 21:14:13

@ŰberManci: szerintem ennek van a legkevesebb valószínűsége, de szerencsére nemsokára meglátjuk.

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.03.31. 21:43:55

Mi van ha Szöszi mögé senki se áll be? Azt megengedik a szabályok?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.31. 21:50:18

Láttam a meleg srácot. Eddig hol volt? Sose mutatták. Még a nevét se bírtam megtanulni. :/

Mr. Moody (törölt) 2011.03.31. 21:51:07

Ez a Szöszike pár nap alatt übereli geciségben az eddigi összes magyar reality műsor szereplőjét.

Valami hihetetlen genny egy arc.

csiporog 2011.03.31. 21:55:55

kiherélték a kiválasztást...
így nem sokat fog borulni az alapcsapat dinamikája...

csudri82 2011.03.31. 21:57:30

Ez milyen már, hogy a védett választ utoljára? Múltkor Norbinak legalább volt egy utolsó esélye, hogy beállhat más mögé. Ez így szar...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.31. 21:57:36

Rohadt hajsampon! Van. Nemkee másik! Se fogkrém!

ŰberManci 2011.03.31. 21:57:38

még egy reklám és föld körüli pályára állítom a tv-t

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.31. 21:58:37

@csudri82: Nemá! Akkora poén Korleone rettegő feje!

Dark_23 · http://felidoben2-1.blog.hu/ 2011.03.31. 21:59:03

mocsok Alíz, aki kiejtette a kedves, udvarias Pittát, remélem ő megy haza:D

viszont sokkal jobb lenne, ha Kata vagy főleg Niki lekoccolna, de hiába arcoskodott az új csaj, nem nézem ki belőle ezt a húzást

mindjárt kiderül

hogy Jennyt küldi haza:D

Nalbi99 2011.03.31. 22:00:45

Most Krisztát mondanám, de szar ez így

Mr. Moody (törölt) 2011.03.31. 22:00:46

Alíz biztos nem. Ő volt a legszélén és a reklám előtti képeken már elhaladt mellette.

Vagy visszafordul vagy megy egy kört és összeszarja mindenki magát közben :)

De Alíz marad szerintem

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.31. 22:01:28

@Dark_23: Alízra legalább rá lehet nézni, és nem akarom egy szívlapáttal bezúzni a fölényes fejét, mint Zsöminek v. Nikinek. Jah, Salam Andra már 4 éve pesti lakos. Bibibííí! :P

ŰberManci 2011.03.31. 22:03:08

Éééééés megtette, amit eddig senki.

andris074 2011.03.31. 22:03:30

Ezt kellett csinálnia!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.31. 22:03:41

Nu, mentem pezsgőt bontani! Van "töke" a kiscsajnak! :)

Dark_23 · http://felidoben2-1.blog.hu/ 2011.03.31. 22:04:04

lolllll király:DDD

a 8 éves Katika megy haza:DD

bátor a kiscsaj, belegondolni is durva hogy Ádámot ez kibelezte volna, ha találkoznak még Kolumbiában:D

bög 2011.03.31. 22:04:10

imádom a csajt:)

andris074 2011.03.31. 22:05:09

Vidám éjszakák jönnek a Korleone szobában.

bög 2011.03.31. 22:05:16

te jó ég, ez a kata förtelmesen buta:DDD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.31. 22:05:57

HÉ fején láttátok azt a kárörvendő vigyort, mikor Szandra magyarázta a döntését? :DDD

Mr. Moody (törölt) 2011.03.31. 22:06:48

Korleone és Kristóf fenyít :)

bög 2011.03.31. 22:07:21

@ŰberManci: ők mindenkinek jót akartak:)

ŰberManci 2011.03.31. 22:07:51

@bög: Hápersze. Főleg maguknak :D

Dark_23 · http://felidoben2-1.blog.hu/ 2011.03.31. 22:08:22

hát Corleone bosszúja véres lesz

aláírta a halálos ítéletét Szandra most

persze nem jogerős:DD

bög 2011.03.31. 22:08:30

egyébként én Corleonét is bírom, de nem értem mit magyaráz 7-8 ellenségről, konkrétan 3-an vannak.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.31. 22:08:54

Kristóf outfitje viszont begyere. Olyan machos! ;)

Savafan 2011.03.31. 22:08:58

azérta "tökös" csaj vágja a pofákat rendesen. az is kis szemétláda:)

Répatorta 2011.03.31. 22:09:31

Belecsapott a lecsóba rendesen.
Kíváncsi vagyok, meddig húzza. Érdekes lesz a jövő hét.

ŰberManci 2011.03.31. 22:10:21

Amúgy eddig jól sakkozott Korleone, csak arra nem gondolt, hogy jön egy csaj akinek töke van :D Jó lesz ma este a buli, asszem elmarad a hányás :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.31. 22:10:36

Poén lenne, ha sikerülne a leánynak összeterelnie a Klánon kívül tengődőket egy csapatba.

csudri82 2011.03.31. 22:13:44

Megint Keresztapa zene volt! Lol!

Mr. Moody (törölt) 2011.03.31. 22:14:06

Tehát Alízt csalinak használva az új bejövő srácot mögé állítva Szöszit kivágni ...

Don Korleone taktikája a jövő hétre

f.nero 2011.03.31. 22:14:46

Én most nem nézem az aktuális adást.
De azt gondolom, hogy a műsorszerkesztők utoljára fogják választatni a Szandrát, mert ha nem, akkor megint marad a régi összetartó brigád, és kitesznek valaki mellékszereplőt.
Ha ugyanis Szandra választaná először Ádámot, akkor Kata és Niki még simán bentmaradhat valaki más mögött.

ŰberManci 2011.03.31. 22:15:06

Aszongya a Pöszi, hogy mindig őszintén játszott :D

Savafan 2011.03.31. 22:16:13

eddig ennyi töketlen volt a hotelben, hogy egy csajnak kellett 1-2 nap alatt felkevernie az állóvizet? és főnöknek nevezte ki magát. nem semmi vállalás, hogy Ő az új góré!

Répatorta 2011.03.31. 22:16:30

Apa kezdődik!! Apa kezdődik!!!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.31. 22:18:39

Röhögök. Teli szájjal. Ennyit a flancosan kiépített hierarchiáról. Ez annyira jó! Én mocsok szemét! :P :DDD

bög 2011.03.31. 22:19:18

óriási hogy a két legjobb játékos utálja egymást, egy párt alkotnak, és együtt alszanak:DD

Mr. Moody (törölt) 2011.03.31. 22:21:01

És a Szöszike még tudja fokozni, hogy tovább égesse saját magát :))

Mekkora egy balfax buta ez az ember :)

ŰberManci 2011.03.31. 22:21:23

Uhhhh áhhhh fááááj, Pöszi már fáááj, azt a gusztustalan mindenit neki.. :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.31. 22:21:30

És ennyi! Pusztán csak nem engedi magát befolyásolni, hanem a saját elgondolását követi, de erről senkinek se szól, és máris alapjaiban rengeti meg az egész tákolmányt. Ezek ott tényleg ennyire csírák?

ŰberManci 2011.03.31. 22:22:54

Alíz meg teszi a hülyét, közben meg kiröhögi a Pöszit. Okos kislány :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.31. 22:23:38

@bög: De Korleone agyát hogy fogja cseszni, hogy ott van a közelében, mégse tud rájönni, mit is tervel a csaj. Isteni lesz!!! :DDD

"Egy befőtt vagy ember!" LOL

bög 2011.03.31. 22:25:25

"fölmegyek befekszem a dög mellé"
én meg ilyen egész érdekes vinnyogó hangokat hallatok a röhögéstől. a kutya már néz

Mr. Moody (törölt) 2011.03.31. 22:25:33

"Szakadár retek"

Lehet telefingja az ágyat neki :)

Zseniális rész volt.

Répatorta 2011.03.31. 22:25:45

"Na megyek, befekszem a DÖG mellé" (Corleone) LOL

ŰberManci 2011.03.31. 22:26:06

Na most meg már Levi is pofázik, beszarás :D

Nalbi99 2011.03.31. 22:26:50

Így kell játszani ezt a játékot, ahogy Corleone tolja: 5 perccel az esemény után kész taktikája lett 1 hétre előre.

GL-581 g 2011.03.31. 22:29:04

Éééés... Pocok ismét bennmaradt! :DDD

Szegény Zsömike, azért hiányozni fog... :(

Vajon mi lesz jövő héten RókaNikivel? Az már látható, hogy Pöszi kőkeményen lemegy kutyába, jesszusom, ilyen undorító fazont csak egyet-kettőt ismertem - hálistennek. :-/

szepi79 2011.03.31. 22:29:05

na ez marha jó rész volt :D 1000x izgisebb, mint a VV.

Mr. Moody (törölt) 2011.03.31. 22:29:20

Abszolút nem lennék meglepődve ha Éva után Ádám (Kis képzavar) lenne a következő importja a ValóVilágnak egy ViaSat-os realityből.

Bár feleannyi taktika nem kell a VV-be, de Ádám baromi jól tudná keverni a lapokat ott is.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.31. 22:29:40

Jóéjt Néktek! Igazán egy öröm volt Veletek végigizgulni a kiválasztást! :)

beacska 2011.03.31. 22:31:27

@ŰberManci: én igazat adok Ádáméknak Levi ügyben. Eddig szart bele mindenbe. Miről beszél? Ha nem érdekli, kikkel van együtt, akkor mondja azt. Ha meg érdekli, akkor feljebb kerül a hierarchián. Mit hisz, Szandráén hol van?

foxglove (törölt) 2011.03.31. 22:31:50

@Mr. Moody: a jelenlegi felhozatalból (beleértve a már kiesett Olit is) esélye sem lenne vele szemben senkinek

bög 2011.03.31. 22:32:03

@szepi79 - Harciteknős idomár: kurva jó ez a műsor

@Nalbi99: kibaszottul ravasz a csávó, mekkor húzás ez a "ki akarok esni" duma, "Szöszi, vidd tovább az örökségemet, tartsd együtt őket" kész vagyok:DDD

GL-581 g 2011.03.31. 22:33:11

@Répatorta: Jaja! Én a fején visítottam! :D Szerintem szívesebben aludna a madárpókkal.

A teljes idézet:
"jaaj, bazmeg, most felmenni lefeküdni amellé a szakadár retek mellé... (...) na fölmegyek, lefekszem a dög mellé."

Zseniális!

énszóltam 2011.03.31. 22:33:14

az egy dolog, hogy mindegyik magáról nyilatkozza, hogy ő gerincesen játszik, de hogy a francba tudják ennyire beleélni magukat, hogy ki fog nyírni, meg öld meg:)

nincs itt egy pszhichológus:))))

beacska 2011.03.31. 22:33:17

@Mr. Moody: jajj, neee...nem kell mindent elrontani. úgysem hiszem, hogy fél évre szabira engednék. Csak pornósok, meg "repperek" engedhetik meg maguknak, hogy kiessenek a munkából.

Savafan 2011.03.31. 22:33:19

de jól láttam, hogy most az előzetesben nem libbentettek új vendég fátylat?

beacska 2011.03.31. 22:35:08

mondjuk Szandra hiába vágta a képeket ideges volt, a testbeszédéből látszott: a haját piszkálta, billegett, keresztbe tette a lábait, nem nézett a szemükbe...

ŰberManci 2011.03.31. 22:35:26

@beacska: Ja, engem ezért lepett meg, hogy most kinyitotta a száját. Eddig Szalamandrával dumált, most meg a Donnal.. bár egyszer el kell kezdeni belefolyni a dolgokba, mert nem lehet a végletekig lábat lógatni. Csak kíváncsi leszek hova is akar állni igazán.

beacska 2011.03.31. 22:36:06

@Savafan: biiiiizoooony! meglepi lesz!

Danit vissza az Édenbe! (aki nem bírja, attól bocsika, de ez kellett ide ;D)

Mr. Moody (törölt) 2011.03.31. 22:36:17

@beacska: Ez igaz, de ha az RTL megkeresi egy "ajánlattal" akkor a Don elgondolkozna. Pompásan lehetne rá építeni egy VV5-t. Okos, pillanatok alatt átlátja a helyzetet, másodpercek alatt lereagálja a történéseket. Remek reality szereplő.

Biztos, hogy ő lenne a kulcsfigurája a játéknak.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.31. 22:36:48

Oké, én nem szoktam sokat káromkodni, de a botsáskát iszonyatosan pofán kellett volna b***ni azért ahogy vigyorgott az egész választás alatt.

Szegény Zsömike...sajnos úgy érzem, hogy Ádám meg fogja szívni ezt az egészet, mert már nem tudni ki kivel van valójában.

"szakadár retek" :DD

beacska 2011.03.31. 22:37:40

@ŰberManci: most a Don eljátszotta neki, a "te is beavatott vagy" dumát-rögtön kotyogott is, mint a vízfolyás (képzavar?)!!! ÜGYES!

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.03.31. 22:38:06

Szerintem izgisebb lett volna ha Kata és Niki marad a végére választani. Szandra beáll a két fiú közül valamelyik mögé és a két lányt a klikktársak közül kellett volna hazaküldeni az egyiknek. Például Kristóf hogy választott volna Niki és Kata közül? Főleg ha Ádám már nem mondhatja meg neki mit is csináljon. :)

beacska 2011.03.31. 22:38:42

@Mr. Moody: áááá, ott nem peregnek így az események. Az idő nagy részében a punnyadás van, 2 hetente van akció (nagy legyintés)

ŰberManci 2011.03.31. 22:38:59

@Benyeszke: A Donnak még van ütőkártyája és az távolmellű Niki. Ha a nyerésről van szó, Kalózkának is menni kell, hiszen csak egy maradhat, ill. itt kettő :)

foxglove (törölt) 2011.03.31. 22:39:45

Eddig egy megérzésem sem jött be, de a következő az lenne, hogy amint lehetőség nyílik, Korleóne összeáll Nikivel, Kalóz meg visszakaphatja Alízt

beacska 2011.03.31. 22:40:17

@Benyeszke: én igazán nem sajnálom Zsömit, úgy látom Ádám is csak kicsit inogott meg. Jó lesz ez ;D. Nem megy haza egy darabig tutira ;DDD

ŰberManci 2011.03.31. 22:41:08

Megaztán Gábor gyerek is csendben van nagyon, de előbb-utóbb neki is nyalatkozni, őő nyilatkozni kell..

beacska 2011.03.31. 22:41:31

@foxglove: Az Ádám-Nikiben egyetértek, de én Kristóf-Krisztára tippelek, és Levi megy a Szandrájához.

capa05 2011.03.31. 22:41:39

Pitta most a gyülekező szállodában harangozhat Zsömikével.

Répatorta 2011.03.31. 22:42:46

Nem akkora ász a Szalamandra, mint amilyennek mutatja magát. Be van szarva, de játssza a magabiztost. Úgy izget-mozgott végig, mint aki nagyon zavarban van. De bátor (vagy csak hülye?), mint a viccben a cigány lova, ami neki megy a falnak ("Nem vak ez a ló, csak bátor").
De éppen ezért jó lesz a jövő hét!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.31. 22:43:01

@ŰberManci: nyalatkozni max. Levivel fog ha az egyszer megint zsibbadtra issza magát :D

Savafan 2011.03.31. 22:44:49

@beacska: Szandra nem azt mondta, hogy nem esete a Levi? Levi bele van zúgva. ebbe a "retekbe" pár pillanat alatt belezúgott két srác is. ki érti ezt?:))

beacska 2011.03.31. 22:46:06

@Savafan: áááá, csak nagy volt itt a pangás.(nagy legyintés)

ŰberManci 2011.03.31. 22:46:07

@Benyeszke: Nah ennek nem vagyok a híve, de jót röhögnék rajta :D

ŰberManci 2011.03.31. 22:48:01

@Savafan: Én itt már nem, hogy azt nem hizsem el, ki-kit szeret, de azt sem, hogy ki-kit utál :D

capa05 2011.03.31. 22:48:36

A Don későn kapcsolt a beérkező lányokkal kapcsolatban.Csak akkor próbált lépni amikor már"égett a ház".Jól kisakkozta, hogy Zsömike megy a levesbe.

Savafan 2011.03.31. 22:48:41

nekem az elején tetszett (már nem emlékszem ki modta) a Gábor-Levi páros említése:)) ha a Gábor is elkezd inni, bármi lehet:)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.31. 22:49:56

@Savafan: hát ez az. pókmajom.botsáska.szopottgombóc.
És úgy néz ki mint az alienek a Men in Blackben
(túlzott agresszivitásom a csaj felé annak köszönhető, hogy a barátom szerint valódiak voltak a nyögések :D)

bög 2011.03.31. 22:51:03

@Benyeszke: kata mit tett hozzá a műsorhoz, amiért sajnálni kell? Mostantól lesz izgi

Solid214 2011.03.31. 22:51:38

Jól berobbantott a kis "retek" :), nekem tetszett, eltekintve a fölényes vigyortól. Amikor Zsömike elkezdte a "szeretném megköszönni" kezdetű mondatot, én is felröhögtem.
Most kicsit nagy az arca Szandikánknak, szerintem frankón el fogja bízni magát.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.31. 22:51:41

@bög: igazából semmit, csak irritál az új csaj. Kriszta fan vagyok

Savafan 2011.03.31. 22:54:05

@Benyeszke: engem is irritál. nem annyira amit, ahogy...

ŰberManci 2011.03.31. 22:57:32

Na ez szép nap volt. Elvonultam aludni. Jó éjt mindenkinek!

foxglove (törölt) 2011.03.31. 23:01:01

Csak jelezni szeretném, hogy a Zsömikes Velvet cikk erősen szpoilergyanús, ne olvassátok el szerintem.

Summerwine 2011.03.31. 23:01:02

@beacska: Sztem is Ádám - Niki, de Kristóf inkább Jennivel. Kristóf a legjobb nőnek Jennit tartja, és édin évődnek egymással, amikor esetleg kettőjüket mutatja a kamera, pl a távcsövezős jelenetnél.

beacska 2011.03.31. 23:05:29

@Summerwine: igen, de a szűk klánhoz most már csak Kriszta és Niki tartozik. Jenny is csak biodíszlet

Répatorta 2011.03.31. 23:08:22

Szerintem a kisebbik rossz történt.
Az ugye szinte borítékolható volt, hogy Niki vagy Zsömike repül. Bármennyire is furán hangzik, a kétéves agy még mindig több, mint a zsemle. Több hasznát veszi Ádám a későbbiekben Nikinek, mint a duci modellnek.
Mert tényleg, mit csinált Zsömike az utolsó 2 hétben? Semmit! Ő volt Corleonené és csücsült a tutiban.

GL-581 g 2011.03.31. 23:08:29

@mosoly73: Azért nem lett volna jó, mert BÁRKI beáll Pöszi a Meztelencsiga mögé, az kiejti Alizt. S azzal a játék nem nyer semmit, nem hoz új izgalmat, igazolják Pöszi minősíthetetlen mértékben undorító és férdihez méltatlan játékát Pocok érzésevel... és ami a legnagyobb baj, kiesik a Pocokarcú. :D

Szöszi nem véletlenül lapátol Alíznál, érzi a vesztét.

Amúgy felröhögtem, mikor Alíz elkezdett "bástyapárokról" beszélni. :) Lehet, hogy Poci is imádja a sakkhasonlatokat? :P

Summerwine 2011.03.31. 23:14:13

@beacska: Biodíszlet? :)
Igen, ő aztán még senkire nem volt egetverő hatással. De legalább megtudtam, hogy ez a fajta "körzővel rajzolt" popsi jön be igazán a pasiknak...

De jó volt ez a rész.
Szegény Zsömike.
Jó éjt!

beacska 2011.03.31. 23:16:05

nnna, én is megyek, mert az ember már rég alszik. holnap folyt.köv.

cakát!

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.03.31. 23:20:15

@Gliese 581 g: Igaz, ha csak Kristóf maradt volna a két lánynak, akkor Kata beállhatott volna bárhová.
A választási sorrend semmiképp nem volt így jó. Amikor egy védett ejt ki valakit nem olyan, mintha valakinek választania kell két ember közül, aki belé helyezte a bizalmát. Így megölték a lényeget.
Hmm.. de most már mindegy, lássuk mi lesz ezután.
Egyébként Alíz a legszimpibb nekem, örülök ha marad még. Ő még nem vesztette el a szimpátiámat, nem úgy mint pl ez a féreg szössszös. Beszédtéma, hogy velem és Alízzel együtt sokaknak szimpi volt az elején, de még időben rájött/ünk, sokáig nem tartható az álcája, mert még ügyetlen is hozzá.

szepi79 2011.03.31. 23:23:02

@bög: engem eddig a korleónéban az idegesitett, hogy megmondta mindenkinek, mit kell csinálni, ő meg nem csinált mást, csak parancsolgatott, meg fenyitett. most, hogy elkezdett végre aktivan játszani, marha szimpatikus lett. szandra játéka is tetszik nagyon, végre valaki tököt növesztett és megbontotta a szent bagázst.

szepi79 2011.03.31. 23:25:58

@mosoly73: szerintem meg pont igy volt jó a kiválasztás, ahogy volt. ha a védettséggel csak annyit ér el az ember, hogy valami töltelékjátékost kirak, aki semmi vizet nem zavar, pont az ölte volna meg a lényeget. mert akkor az van, hogy bejön bárki, a don csapata sziklaszilárd, mindenkit kiutálnak a medence széléről kényelmesen. most nekik is izzad a tökük, forognak a fogaskerekek, és nem fog leülni a műsor. nem úgy, mint a VV...

Thorwald 2011.03.31. 23:41:16

Hubazz nagyon nem tetszik hogy nincs semmifele szabaly, vagy legalabbis nem ismerjuk..
Egyszer utoljara valaszt a vedett masszor utolso elottinek... teljesen hulyeseg. A csaj idegesito vigyorgasa meg... defelrugtam volna. Utalom az ilyen picsakat...
Jah meg h semmi celja, csak az, h pusztitson...

Veder1 2011.04.01. 04:44:06

Na most én mondom, hogy megmondtam, vagy megmondtam, tegnap reggel! ;-)

Egyébként Szandra szerintem beépített ember. Meg van a feladata, tudja, hogy mikor fog kijönni, tudja, hogy ő nem nyerheti meg. Egyértelműen lejön ez a magabiztosságából. Ez vagy egy előzetes pszichikai felkészítés eredménye, vagy beépített ember.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.01. 08:57:15

Nem tudom, írta-e már valaki, de a Katás velvet cikk vége elég szemét módon spoilerezik a végét illetően (egy-két emberre leszűkítve azt, hogy ki fog nyerni), szerintem kerüljétek!
süti beállítások módosítása