Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Retróhogyvolt: Éden hotel - 1x15

2013. február 27. 18:00 - sixx

Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai édenkertből. A Viasat elkezdte ismételni az első évadot, mi meg előkaptuk a klasszikus hogyvoltokat, tessék kommentelni az adás alatt és után, ingyen van.

A koránál legalább ötven évvel idősebbre sminkelt Pinokkinára a mai adásra hosszanti csíkos rucit adtak, és rászóltak, hogy tagjai hajigálása helyett inkább vegyen a kezébe valamit, kicsike sziklát, hasas bankót, kutyaszart, beretvált faszt, mindegy, így egyik mancsával a másikat tördeli, én a jobb kéznek drukkolok. A főcím előtti összefoglalóban egy botsáskát ujjaz Levi. Főcím. Reggel van, mindenki vérmérsékletének/nevelésének megfelelően készül, Gábor például egyszerre vakargatja a farkát és mos fogat a zuhany alatt, Kriszta meg megint felken a szemére két centi fekete szenet, ő lenne az, aki téglaporból eszkábálna rúzst, ha a kolumb gerillák elhurcolnák a vándorcirkuszt valami kokaültetvényre.

Levi a tegnap esti produkció (darabos hányás) nyomait tünteti a balkonon egy pohár vízzel. Isaura és kis kolléganője az egyik szobába siet, mert Niki "kaki!" felkiáltással konstatálja, hogy kiöntött a budi. Eddig törölközőkkel itatták fel a szmötyit, amiben én nem látok szardarabokat (lófasz ez, nem dugulás, majd egyszer meghogyvoltozom az Első Nagy Szarkrízist a Videó Presszó történetében, na ott volt fekália bőven), Levi azért Nikire keni a dolgot, hasmenésed volt? Itt lakom, ez az a ház, kevés a luxus, nincsen vécétek - gajdolja a Tankcsapdafüggő Levi, mókás. Isaura a szobába lépve konstatálja, hogy ezek állatok, Gábor például bokáig áll a lében mezítláb, amibe a helyi erő papucsban sem hajlandó belépni.

Na, taktikai megbeszélés folyik a balkonon Kriszta, Niki és Ádám közt, Szandrát közben Ádám2 gyúrja a szobában, én bent akarlak tartani, de tenni kéne érte. Ja, gondolom szét, és a lábakat. Karakán gyerek ez a mérnök, baszol, vagy elhúzol. Szandra röhögve nyilatkozza a kamerának, hogy egy szavát nem hiszi a csávónak, de legalább elszórakoztatja. És pakol, bazdmeg, pakol egyre, tegnap óta csak pakolja a kibaszott bőröndöket vékony karjaival, csörög a piperecuccokkal és a sminkkészlettel és közben nem szól egy szót sem, csak nézi meredten a kis kincseket, mint Gollam a drágaságát, csak neki van egy teszskósszatyornyi.

Korleóne elképesztőnek tartja Ádám2 dolgait, na ja, mert nem állt be hozzá kesztyűbábnak. Kriszta szerint Szandra vérnősző barommá lesz, ha bent marad, Korleóne komoly képpel kijelenti, hogy ha így lészen, akkor Ádám2 aláírta a saját halálos ítéletét. Jézusom, és én még azt hittem, VV "Hit és becsület" Lászlónál nagyobb baromságokat ebben a témában nem tud mondani senki, oszt tessék. A jelenet egyébként zseniális a maga természetességében, mint egy Shakespeare-drámát néznénk, a király a trónon ülve a semmire réved, a két intrikus meg sugdos a fülébe. A konklúzió: Ádám2 rövid távon hasznos, hosszútávon a trónra tör, őrült beszéd, őrült beszéd, de van benne rendszer.

Na, jön a reggeli, amikor is kiderül, hogy Szandrának és Nikolnak sikerült-e megszerezni a trófeát tegnap éjjel - mivel Nikol lógó csöcseiből semmit nem mutattak, Szandra Levire rápusztulását viszont lekövethettük - úgy vélem, az imádkozósáska és pókmajom szerelemgyermekének látszó Szandra sikerrel járt s lőn, magára kapja a boxeralsót, és abban parádézik a rántottás tányérok között. Levi, bazdmeg ez a te gatyád, kérdezik, nem, mondja a kapus. Nem a faszt, válaszolja Szandra, Kriszta sminkje a szemünk láttára mosódik el a könnyektől. A szerkesztők a biztonság kedvéért meg is mutatják a gatya átadását, borotvált pöcs lengedez az éjszakában, köszönjük.

Kaja elfeledve, Korleóne Ádám és Sollozzo Ádám olasz étterem híján az összehányt erkélyen ülnek össze megbeszélni a világ dolgait, veszélyes játékot űzöl te itten, mondja Korleóne, meghülyített a szopottgombóc, tán dugnád? Szó sincs erről, csak szopatom, egyelőre átvitt értelemben, feleli a másik és adja a sértődöttet, hozzám nem jönnek oda a többiek, hogy vigasztaljanak, amikor hólyagos a hátam a napsütésben!

A lakók odalent üldögélnek csendben, és, amikor a T69-es betrappol (tagjait hajigálva, mintha kifutón lenne), mindenkiben vigyázzban áll a szar. Pinokkina elmondja a titkos küldetés lényegét, rámutat a boxerre, és védettséget ad Szandrának - szarban a Korleóne-brigád. Nikol viheti hatkilós melleit vissza Európába, még a bőröndjét sem csomagolhatja össze, majd Szandra. Niki pofáraesést emleget, a sírással küszködő Kriszta meg költözhet a szingliszobába, mert Szandra Levi ágyát melegíti majd tovább. Niki lebassza Levit, ne a farkaddal gondolkodj, te sötét fotballista, látod mi lesz belőle! Kristóf szerint Levi hibákat halmoz egymásra, Jászkarajenő büszkeségét mindez nem hatja meg, ő leszar itt mindent, bulizni és dugni jött, és nem mellesleg a főnyereményért, ami 25 millió forint, ha nem lenne világos.

Solozzo Ádám Korleóne ágyához járul, és közli velük, hogy akkor Alíz megy, mert mostantól más a helyzet, a védett Szandrát már nem lehet csak úgy kitenni a picsába, Alízt viszont simán fel lehet áldozni. Darwin szelleme lengi be a szarszagú hotelt. Kriszta sírva pakol és hogyvoltot követel Levitől a tegnapi estéről, de nem kap, mert Leviannyira sem hisz a könnyeknek, mint Moszkva. Semmi nem változik, mondja neki, nem kell hisztizni, te nem dugsz, én meg azt akarok, rápusztultam, ennyi, ettől még mögém állsz holnap. Na ja, te elbaszott Grobbelaar, de Szandra is mögéd állhat, és akkor Bigfoot Kriszta mehet a levesbe. Niki a balkonon idézi fel a tegnap estét és sajnálja, hogy nem lopta el Szandrától az alsógatyát, amikor meglátta, hogy visszasunnyog vele a szobába.

Korleóne az ágyában füstölög Zsömikének és Kristófnak, Levikém, bazdmeg, ekkora szittya paraszttal elmenni, gratulálok, kiáltja világgá fájdalmát. Niki szerint ő van szarban, mert csúnyán nézett a luvnyára, de nem bánja, ha megy, mert a többiek legalább együtt maradnak. És itt jön az eddigi legviccesebb jelenet: Korleóne leül a földre és kis kövekkel lemodellezi a a holnap esti párválasztó hepajt, tologatja egyiket a másik után, félig nyílt szájából kilóg a nyelve a nagy koncentrálástól, amin nem szabad csodálkozni, hiszen öt faszi és hat nő van, ezt kell elosztani jól, egyetemi karrierek mentek tönkre az ilyen problémák megoldásába, Lipótmezőn külön részleg volt a kavicsosoknak fenntartva.

A terv, hogy Alízt be kell áldozni, Korleóne mögé beküldeni azzal a felkiáltással, hogy te úgyis mégy haza, légy Dugovics Titanilla egyszer az életben, Zsömike is odaáll, így Szandra kénytelen lesz az üresen maradt Ádám2 mög é besorolni. Ezzel csak az a baj, hogy a) Alíz nem fog házhoz menni a lófaszért, b) Szandra vélhetően ismeri a szabályokat, és odaáll, ahová ő akar és c) ehhez az kell, hogy a ceremónia menete pontosan olyan legyen, amilyennek Korleóne elképzeli. Odalent Levi, Jennifer és Alíz dumálgat, Alíz nem akar áldozati bárány lenni, hoppácsak. Korleóne leül beszélgetni az ellenséggel, és kiosztja, a lényeg, hogy te Ádám2 mögé álljál. Szandra a védettség tudatában ezt leszarja. Bajban vannak Korleónéék.

A pókmajom Levit avatja be terveibe a szobában: a nagy négyest szét akarja robbantani, mert unalmas, hogy mások helyett döntenek. Szandrának Levi és Alíz kell szövetségesnek, hozzájuk csapódna Jennifer is, szóval egészen ütős lehet az új központi erő. Alíz is beszáll a stratégiai megbeszélésbe, elküldik Ádám2 mellé, nem kell azt tudni, hogy ő Szandrával jóban van, szopassa Szöszit ezen a héten, jövő héten úgyis kiteszik. A csaj, mindamellett, hogy egy beképzelt gyökér, jól játszik. Korleóne sem hülye ám, és ezzel párhuzamosan Zsöminek vázolja fel az ellentábor összetételét, amibe Krisztát is beleszámolja. Levi este már Kriszta kezét markolássza az ágyban és megerősíti véd- és dacszövetségüket.

Odalent Ádám2 játssza a sértődöttet, és Alízt cseszegeti, te engem nagyon megbántottál, mondja, én csak azért vagyok Szandrával, hogy kigolyózzam, tegnap is csak sírt egyre, azért mentem be hozzá a szobába - ez nagyon mulatságos, mert Alíz meg pont azért ült le mellé, hogy maga mellé édesgesse még jobban, egyik sem mond igazat, és mindkettő hülyének nézi a másikat. Zsák a foltját. Gábor és Levi már tornagyakorlatokkal múlatja az időt, Levi csal a felüléseknél, ezért tart ott a jászkarajenői tömegsport, ahol. Kriszta Szandrához megy önkéntes békegalambként, adjál már egy esélyt Nikinek meg Katának, mondja, ez nagyon megható, nem a saját csontos seggét akarja megvédeni, hanem a havercsajokét. Az este alkalmából gladiátorszandált öltő Szandra csak hallgat.

Kriszta szegény ezt a manővert is megszívja, a világgal haragban levő Korleóne ugyanis leárulógecizi, te meg ott puncsolsz ennek a pókmajomnak, mindenki tudja. Szegény Kriszta, ő csak jót akart, vélhetően az életben utoljára. Ádám2 odalent ugyanazt a dumát nyomja Szandrának, mint Alíznak, megbántottál, pedig én melletted állok. Jennifer is ott sündörög, szerintem ő a kém, aki majd jelent Korleónénak. Basszus, a 40. percben vagyunk és egy csöcs nem villant, bezzeg pöcs már volt. Kriszta odafent kiborul és Nikiéknek sírja el, hogy őt itt mindenki bántja, pedig nem tehet arról, hogy ekkora a lába, higgyék már el, születési rendellenesség, nem úgy, mint Niki lapockára varrt csöcsei.

Levi az éjszakát úgy indítja, hogy izomból lesmárolja Szandrát, Kriszta az idegösszeomlás szélén, Gábort kérdezi, hogy ha beállna mögé, kit választana, Jennifert vagy őt, hát Jennifert, mert patkányság lenne cserbenhagyni. Kriszta szerintem éjjel hipót fog inni, biztos van még Nikiék szobájában a reggeli takarításból. Az epizódot Szandra pornósokat megszégyenítően műsikolyai zárják, ajkak csattognak a kolumb éjszakában, kicsik s nagyok felváltva.

Címkék: éden hotel
384 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dark_23 · http://felidoben2-1.blog.hu/ 2011.03.31. 21:59:03

mocsok Alíz, aki kiejtette a kedves, udvarias Pittát, remélem ő megy haza:D

viszont sokkal jobb lenne, ha Kata vagy főleg Niki lekoccolna, de hiába arcoskodott az új csaj, nem nézem ki belőle ezt a húzást

mindjárt kiderül

hogy Jennyt küldi haza:D

Nalbi99 2011.03.31. 22:00:45

Most Krisztát mondanám, de szar ez így

Mr. Moody (törölt) 2011.03.31. 22:00:46

Alíz biztos nem. Ő volt a legszélén és a reklám előtti képeken már elhaladt mellette.

Vagy visszafordul vagy megy egy kört és összeszarja mindenki magát közben :)

De Alíz marad szerintem

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.31. 22:01:28

@Dark_23: Alízra legalább rá lehet nézni, és nem akarom egy szívlapáttal bezúzni a fölényes fejét, mint Zsöminek v. Nikinek. Jah, Salam Andra már 4 éve pesti lakos. Bibibííí! :P

ŰberManci 2011.03.31. 22:03:08

Éééééés megtette, amit eddig senki.

andris074 2011.03.31. 22:03:30

Ezt kellett csinálnia!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.31. 22:03:41

Nu, mentem pezsgőt bontani! Van "töke" a kiscsajnak! :)

Dark_23 · http://felidoben2-1.blog.hu/ 2011.03.31. 22:04:04

lolllll király:DDD

a 8 éves Katika megy haza:DD

bátor a kiscsaj, belegondolni is durva hogy Ádámot ez kibelezte volna, ha találkoznak még Kolumbiában:D

bög 2011.03.31. 22:04:10

imádom a csajt:)

andris074 2011.03.31. 22:05:09

Vidám éjszakák jönnek a Korleone szobában.

bög 2011.03.31. 22:05:16

te jó ég, ez a kata förtelmesen buta:DDD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.31. 22:05:57

HÉ fején láttátok azt a kárörvendő vigyort, mikor Szandra magyarázta a döntését? :DDD

Mr. Moody (törölt) 2011.03.31. 22:06:48

Korleone és Kristóf fenyít :)

bög 2011.03.31. 22:07:21

@ŰberManci: ők mindenkinek jót akartak:)

ŰberManci 2011.03.31. 22:07:51

@bög: Hápersze. Főleg maguknak :D

Dark_23 · http://felidoben2-1.blog.hu/ 2011.03.31. 22:08:22

hát Corleone bosszúja véres lesz

aláírta a halálos ítéletét Szandra most

persze nem jogerős:DD

bög 2011.03.31. 22:08:30

egyébként én Corleonét is bírom, de nem értem mit magyaráz 7-8 ellenségről, konkrétan 3-an vannak.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.31. 22:08:54

Kristóf outfitje viszont begyere. Olyan machos! ;)

Savafan 2011.03.31. 22:08:58

azérta "tökös" csaj vágja a pofákat rendesen. az is kis szemétláda:)

Répatorta 2011.03.31. 22:09:31

Belecsapott a lecsóba rendesen.
Kíváncsi vagyok, meddig húzza. Érdekes lesz a jövő hét.

ŰberManci 2011.03.31. 22:10:21

Amúgy eddig jól sakkozott Korleone, csak arra nem gondolt, hogy jön egy csaj akinek töke van :D Jó lesz ma este a buli, asszem elmarad a hányás :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.31. 22:10:36

Poén lenne, ha sikerülne a leánynak összeterelnie a Klánon kívül tengődőket egy csapatba.

csudri82 2011.03.31. 22:13:44

Megint Keresztapa zene volt! Lol!

Mr. Moody (törölt) 2011.03.31. 22:14:06

Tehát Alízt csalinak használva az új bejövő srácot mögé állítva Szöszit kivágni ...

Don Korleone taktikája a jövő hétre

f.nero 2011.03.31. 22:14:46

Én most nem nézem az aktuális adást.
De azt gondolom, hogy a műsorszerkesztők utoljára fogják választatni a Szandrát, mert ha nem, akkor megint marad a régi összetartó brigád, és kitesznek valaki mellékszereplőt.
Ha ugyanis Szandra választaná először Ádámot, akkor Kata és Niki még simán bentmaradhat valaki más mögött.

ŰberManci 2011.03.31. 22:15:06

Aszongya a Pöszi, hogy mindig őszintén játszott :D

Savafan 2011.03.31. 22:16:13

eddig ennyi töketlen volt a hotelben, hogy egy csajnak kellett 1-2 nap alatt felkevernie az állóvizet? és főnöknek nevezte ki magát. nem semmi vállalás, hogy Ő az új góré!

Répatorta 2011.03.31. 22:16:30

Apa kezdődik!! Apa kezdődik!!!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.31. 22:18:39

Röhögök. Teli szájjal. Ennyit a flancosan kiépített hierarchiáról. Ez annyira jó! Én mocsok szemét! :P :DDD

bög 2011.03.31. 22:19:18

óriási hogy a két legjobb játékos utálja egymást, egy párt alkotnak, és együtt alszanak:DD

Mr. Moody (törölt) 2011.03.31. 22:21:01

És a Szöszike még tudja fokozni, hogy tovább égesse saját magát :))

Mekkora egy balfax buta ez az ember :)

ŰberManci 2011.03.31. 22:21:23

Uhhhh áhhhh fááááj, Pöszi már fáááj, azt a gusztustalan mindenit neki.. :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.31. 22:21:30

És ennyi! Pusztán csak nem engedi magát befolyásolni, hanem a saját elgondolását követi, de erről senkinek se szól, és máris alapjaiban rengeti meg az egész tákolmányt. Ezek ott tényleg ennyire csírák?

ŰberManci 2011.03.31. 22:22:54

Alíz meg teszi a hülyét, közben meg kiröhögi a Pöszit. Okos kislány :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.31. 22:23:38

@bög: De Korleone agyát hogy fogja cseszni, hogy ott van a közelében, mégse tud rájönni, mit is tervel a csaj. Isteni lesz!!! :DDD

"Egy befőtt vagy ember!" LOL

bög 2011.03.31. 22:25:25

"fölmegyek befekszem a dög mellé"
én meg ilyen egész érdekes vinnyogó hangokat hallatok a röhögéstől. a kutya már néz

Mr. Moody (törölt) 2011.03.31. 22:25:33

"Szakadár retek"

Lehet telefingja az ágyat neki :)

Zseniális rész volt.

Répatorta 2011.03.31. 22:25:45

"Na megyek, befekszem a DÖG mellé" (Corleone) LOL

ŰberManci 2011.03.31. 22:26:06

Na most meg már Levi is pofázik, beszarás :D

Nalbi99 2011.03.31. 22:26:50

Így kell játszani ezt a játékot, ahogy Corleone tolja: 5 perccel az esemény után kész taktikája lett 1 hétre előre.

GL-581 g 2011.03.31. 22:29:04

Éééés... Pocok ismét bennmaradt! :DDD

Szegény Zsömike, azért hiányozni fog... :(

Vajon mi lesz jövő héten RókaNikivel? Az már látható, hogy Pöszi kőkeményen lemegy kutyába, jesszusom, ilyen undorító fazont csak egyet-kettőt ismertem - hálistennek. :-/

szepi79 2011.03.31. 22:29:05

na ez marha jó rész volt :D 1000x izgisebb, mint a VV.

Mr. Moody (törölt) 2011.03.31. 22:29:20

Abszolút nem lennék meglepődve ha Éva után Ádám (Kis képzavar) lenne a következő importja a ValóVilágnak egy ViaSat-os realityből.

Bár feleannyi taktika nem kell a VV-be, de Ádám baromi jól tudná keverni a lapokat ott is.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.31. 22:29:40

Jóéjt Néktek! Igazán egy öröm volt Veletek végigizgulni a kiválasztást! :)

beacska 2011.03.31. 22:31:27

@ŰberManci: én igazat adok Ádáméknak Levi ügyben. Eddig szart bele mindenbe. Miről beszél? Ha nem érdekli, kikkel van együtt, akkor mondja azt. Ha meg érdekli, akkor feljebb kerül a hierarchián. Mit hisz, Szandráén hol van?

foxglove (törölt) 2011.03.31. 22:31:50

@Mr. Moody: a jelenlegi felhozatalból (beleértve a már kiesett Olit is) esélye sem lenne vele szemben senkinek

bög 2011.03.31. 22:32:03

@szepi79 - Harciteknős idomár: kurva jó ez a műsor

@Nalbi99: kibaszottul ravasz a csávó, mekkor húzás ez a "ki akarok esni" duma, "Szöszi, vidd tovább az örökségemet, tartsd együtt őket" kész vagyok:DDD

GL-581 g 2011.03.31. 22:33:11

@Répatorta: Jaja! Én a fején visítottam! :D Szerintem szívesebben aludna a madárpókkal.

A teljes idézet:
"jaaj, bazmeg, most felmenni lefeküdni amellé a szakadár retek mellé... (...) na fölmegyek, lefekszem a dög mellé."

Zseniális!

énszóltam 2011.03.31. 22:33:14

az egy dolog, hogy mindegyik magáról nyilatkozza, hogy ő gerincesen játszik, de hogy a francba tudják ennyire beleélni magukat, hogy ki fog nyírni, meg öld meg:)

nincs itt egy pszhichológus:))))

beacska 2011.03.31. 22:33:17

@Mr. Moody: jajj, neee...nem kell mindent elrontani. úgysem hiszem, hogy fél évre szabira engednék. Csak pornósok, meg "repperek" engedhetik meg maguknak, hogy kiessenek a munkából.

Savafan 2011.03.31. 22:33:19

de jól láttam, hogy most az előzetesben nem libbentettek új vendég fátylat?

beacska 2011.03.31. 22:35:08

mondjuk Szandra hiába vágta a képeket ideges volt, a testbeszédéből látszott: a haját piszkálta, billegett, keresztbe tette a lábait, nem nézett a szemükbe...

ŰberManci 2011.03.31. 22:35:26

@beacska: Ja, engem ezért lepett meg, hogy most kinyitotta a száját. Eddig Szalamandrával dumált, most meg a Donnal.. bár egyszer el kell kezdeni belefolyni a dolgokba, mert nem lehet a végletekig lábat lógatni. Csak kíváncsi leszek hova is akar állni igazán.

beacska 2011.03.31. 22:36:06

@Savafan: biiiiizoooony! meglepi lesz!

Danit vissza az Édenbe! (aki nem bírja, attól bocsika, de ez kellett ide ;D)

Mr. Moody (törölt) 2011.03.31. 22:36:17

@beacska: Ez igaz, de ha az RTL megkeresi egy "ajánlattal" akkor a Don elgondolkozna. Pompásan lehetne rá építeni egy VV5-t. Okos, pillanatok alatt átlátja a helyzetet, másodpercek alatt lereagálja a történéseket. Remek reality szereplő.

Biztos, hogy ő lenne a kulcsfigurája a játéknak.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.31. 22:36:48

Oké, én nem szoktam sokat káromkodni, de a botsáskát iszonyatosan pofán kellett volna b***ni azért ahogy vigyorgott az egész választás alatt.

Szegény Zsömike...sajnos úgy érzem, hogy Ádám meg fogja szívni ezt az egészet, mert már nem tudni ki kivel van valójában.

"szakadár retek" :DD

beacska 2011.03.31. 22:37:40

@ŰberManci: most a Don eljátszotta neki, a "te is beavatott vagy" dumát-rögtön kotyogott is, mint a vízfolyás (képzavar?)!!! ÜGYES!

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.03.31. 22:38:06

Szerintem izgisebb lett volna ha Kata és Niki marad a végére választani. Szandra beáll a két fiú közül valamelyik mögé és a két lányt a klikktársak közül kellett volna hazaküldeni az egyiknek. Például Kristóf hogy választott volna Niki és Kata közül? Főleg ha Ádám már nem mondhatja meg neki mit is csináljon. :)

beacska 2011.03.31. 22:38:42

@Mr. Moody: áááá, ott nem peregnek így az események. Az idő nagy részében a punnyadás van, 2 hetente van akció (nagy legyintés)

ŰberManci 2011.03.31. 22:38:59

@Benyeszke: A Donnak még van ütőkártyája és az távolmellű Niki. Ha a nyerésről van szó, Kalózkának is menni kell, hiszen csak egy maradhat, ill. itt kettő :)

foxglove (törölt) 2011.03.31. 22:39:45

Eddig egy megérzésem sem jött be, de a következő az lenne, hogy amint lehetőség nyílik, Korleóne összeáll Nikivel, Kalóz meg visszakaphatja Alízt

beacska 2011.03.31. 22:40:17

@Benyeszke: én igazán nem sajnálom Zsömit, úgy látom Ádám is csak kicsit inogott meg. Jó lesz ez ;D. Nem megy haza egy darabig tutira ;DDD

ŰberManci 2011.03.31. 22:41:08

Megaztán Gábor gyerek is csendben van nagyon, de előbb-utóbb neki is nyalatkozni, őő nyilatkozni kell..

beacska 2011.03.31. 22:41:31

@foxglove: Az Ádám-Nikiben egyetértek, de én Kristóf-Krisztára tippelek, és Levi megy a Szandrájához.

capa05 2011.03.31. 22:41:39

Pitta most a gyülekező szállodában harangozhat Zsömikével.

Répatorta 2011.03.31. 22:42:46

Nem akkora ász a Szalamandra, mint amilyennek mutatja magát. Be van szarva, de játssza a magabiztost. Úgy izget-mozgott végig, mint aki nagyon zavarban van. De bátor (vagy csak hülye?), mint a viccben a cigány lova, ami neki megy a falnak ("Nem vak ez a ló, csak bátor").
De éppen ezért jó lesz a jövő hét!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.31. 22:43:01

@ŰberManci: nyalatkozni max. Levivel fog ha az egyszer megint zsibbadtra issza magát :D

Savafan 2011.03.31. 22:44:49

@beacska: Szandra nem azt mondta, hogy nem esete a Levi? Levi bele van zúgva. ebbe a "retekbe" pár pillanat alatt belezúgott két srác is. ki érti ezt?:))

beacska 2011.03.31. 22:46:06

@Savafan: áááá, csak nagy volt itt a pangás.(nagy legyintés)

ŰberManci 2011.03.31. 22:46:07

@Benyeszke: Nah ennek nem vagyok a híve, de jót röhögnék rajta :D

ŰberManci 2011.03.31. 22:48:01

@Savafan: Én itt már nem, hogy azt nem hizsem el, ki-kit szeret, de azt sem, hogy ki-kit utál :D

capa05 2011.03.31. 22:48:36

A Don későn kapcsolt a beérkező lányokkal kapcsolatban.Csak akkor próbált lépni amikor már"égett a ház".Jól kisakkozta, hogy Zsömike megy a levesbe.

Savafan 2011.03.31. 22:48:41

nekem az elején tetszett (már nem emlékszem ki modta) a Gábor-Levi páros említése:)) ha a Gábor is elkezd inni, bármi lehet:)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.31. 22:49:56

@Savafan: hát ez az. pókmajom.botsáska.szopottgombóc.
És úgy néz ki mint az alienek a Men in Blackben
(túlzott agresszivitásom a csaj felé annak köszönhető, hogy a barátom szerint valódiak voltak a nyögések :D)

bög 2011.03.31. 22:51:03

@Benyeszke: kata mit tett hozzá a műsorhoz, amiért sajnálni kell? Mostantól lesz izgi

Solid214 2011.03.31. 22:51:38

Jól berobbantott a kis "retek" :), nekem tetszett, eltekintve a fölényes vigyortól. Amikor Zsömike elkezdte a "szeretném megköszönni" kezdetű mondatot, én is felröhögtem.
Most kicsit nagy az arca Szandikánknak, szerintem frankón el fogja bízni magát.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.31. 22:51:41

@bög: igazából semmit, csak irritál az új csaj. Kriszta fan vagyok

Savafan 2011.03.31. 22:54:05

@Benyeszke: engem is irritál. nem annyira amit, ahogy...

ŰberManci 2011.03.31. 22:57:32

Na ez szép nap volt. Elvonultam aludni. Jó éjt mindenkinek!

foxglove (törölt) 2011.03.31. 23:01:01

Csak jelezni szeretném, hogy a Zsömikes Velvet cikk erősen szpoilergyanús, ne olvassátok el szerintem.

Summerwine 2011.03.31. 23:01:02

@beacska: Sztem is Ádám - Niki, de Kristóf inkább Jennivel. Kristóf a legjobb nőnek Jennit tartja, és édin évődnek egymással, amikor esetleg kettőjüket mutatja a kamera, pl a távcsövezős jelenetnél.

beacska 2011.03.31. 23:05:29

@Summerwine: igen, de a szűk klánhoz most már csak Kriszta és Niki tartozik. Jenny is csak biodíszlet

Répatorta 2011.03.31. 23:08:22

Szerintem a kisebbik rossz történt.
Az ugye szinte borítékolható volt, hogy Niki vagy Zsömike repül. Bármennyire is furán hangzik, a kétéves agy még mindig több, mint a zsemle. Több hasznát veszi Ádám a későbbiekben Nikinek, mint a duci modellnek.
Mert tényleg, mit csinált Zsömike az utolsó 2 hétben? Semmit! Ő volt Corleonené és csücsült a tutiban.

GL-581 g 2011.03.31. 23:08:29

@mosoly73: Azért nem lett volna jó, mert BÁRKI beáll Pöszi a Meztelencsiga mögé, az kiejti Alizt. S azzal a játék nem nyer semmit, nem hoz új izgalmat, igazolják Pöszi minősíthetetlen mértékben undorító és férdihez méltatlan játékát Pocok érzésevel... és ami a legnagyobb baj, kiesik a Pocokarcú. :D

Szöszi nem véletlenül lapátol Alíznál, érzi a vesztét.

Amúgy felröhögtem, mikor Alíz elkezdett "bástyapárokról" beszélni. :) Lehet, hogy Poci is imádja a sakkhasonlatokat? :P

Summerwine 2011.03.31. 23:14:13

@beacska: Biodíszlet? :)
Igen, ő aztán még senkire nem volt egetverő hatással. De legalább megtudtam, hogy ez a fajta "körzővel rajzolt" popsi jön be igazán a pasiknak...

De jó volt ez a rész.
Szegény Zsömike.
Jó éjt!

beacska 2011.03.31. 23:16:05

nnna, én is megyek, mert az ember már rég alszik. holnap folyt.köv.

cakát!

mosoly73 - a Lila Cipellős Mosoly Ani 2011.03.31. 23:20:15

@Gliese 581 g: Igaz, ha csak Kristóf maradt volna a két lánynak, akkor Kata beállhatott volna bárhová.
A választási sorrend semmiképp nem volt így jó. Amikor egy védett ejt ki valakit nem olyan, mintha valakinek választania kell két ember közül, aki belé helyezte a bizalmát. Így megölték a lényeget.
Hmm.. de most már mindegy, lássuk mi lesz ezután.
Egyébként Alíz a legszimpibb nekem, örülök ha marad még. Ő még nem vesztette el a szimpátiámat, nem úgy mint pl ez a féreg szössszös. Beszédtéma, hogy velem és Alízzel együtt sokaknak szimpi volt az elején, de még időben rájött/ünk, sokáig nem tartható az álcája, mert még ügyetlen is hozzá.

szepi79 2011.03.31. 23:23:02

@bög: engem eddig a korleónéban az idegesitett, hogy megmondta mindenkinek, mit kell csinálni, ő meg nem csinált mást, csak parancsolgatott, meg fenyitett. most, hogy elkezdett végre aktivan játszani, marha szimpatikus lett. szandra játéka is tetszik nagyon, végre valaki tököt növesztett és megbontotta a szent bagázst.

szepi79 2011.03.31. 23:25:58

@mosoly73: szerintem meg pont igy volt jó a kiválasztás, ahogy volt. ha a védettséggel csak annyit ér el az ember, hogy valami töltelékjátékost kirak, aki semmi vizet nem zavar, pont az ölte volna meg a lényeget. mert akkor az van, hogy bejön bárki, a don csapata sziklaszilárd, mindenkit kiutálnak a medence széléről kényelmesen. most nekik is izzad a tökük, forognak a fogaskerekek, és nem fog leülni a műsor. nem úgy, mint a VV...

Thorwald 2011.03.31. 23:41:16

Hubazz nagyon nem tetszik hogy nincs semmifele szabaly, vagy legalabbis nem ismerjuk..
Egyszer utoljara valaszt a vedett masszor utolso elottinek... teljesen hulyeseg. A csaj idegesito vigyorgasa meg... defelrugtam volna. Utalom az ilyen picsakat...
Jah meg h semmi celja, csak az, h pusztitson...

Veder1 2011.04.01. 04:44:06

Na most én mondom, hogy megmondtam, vagy megmondtam, tegnap reggel! ;-)

Egyébként Szandra szerintem beépített ember. Meg van a feladata, tudja, hogy mikor fog kijönni, tudja, hogy ő nem nyerheti meg. Egyértelműen lejön ez a magabiztosságából. Ez vagy egy előzetes pszichikai felkészítés eredménye, vagy beépített ember.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.04.01. 08:57:15

Nem tudom, írta-e már valaki, de a Katás velvet cikk vége elég szemét módon spoilerezik a végét illetően (egy-két emberre leszűkítve azt, hogy ki fog nyerni), szerintem kerüljétek!
süti beállítások módosítása