Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 26x01 - She Annoys Me Greatly

2013. február 16. 12:00 - kardigan

Van megint nekünk Survivor, vivát-vivát, másfélszeres hosszúságú résszel, úgyhogy valószínűleg én sem leszek rövid. A fél csapat visszatérő játékos, a másik fele rajongó, a korábbi minimálposztban a régieket bemutattuk. Ja, és a helyszín megint a Fülöp-szigetek, annak is Caramoan tartománya (?). Először az újak jönnek csónakkal, méghozzá Vincent nevűvel, de cuki. Van vicces szakállú tetkós csávó (Matt), iraki veterán tengerészgyalogos (Shamar), és elképesztő mennyiségű szőke csaj. Matt szerint szürreális élmény lesz, nekem Matt szakálla szürreális élmény. A favoritok nyilván menőbbek, nekik helikopter jár, Jeff gyors összefoglalót tart mindenkiről, Brandon és Erik is átadta az immunitását, muhhaha, Andrea és Brenda pedig csak a külsejüknek köszönhetik, hogy előrejutottak - én igazán nagyon kedvelem Probstot, de nem kell nagyon keresni nála a szexizmust. Viszont nagyon menő, ahogy a hatalmas sziklán áll és berepülnek a feje fölött a helikopterek.

01.png

A bevonulás kicsit awkward, főleg, mikor a hipszterszemüveges Michael seggreesik a tengerben, az éljenzés is picit furán sikerül, aztán jönnek a favoritok. Egy magas, negyvenes szőkét nagyon szeretnék megölni már most, mindenkihez muszáj valami megjegyzést fűznie, ómájgád ő Russel Hantz unokaöccse!!!. Nem mintha én nem ezt csinálnám a helyében. Cochran nerd alert, Dawnra majdnem sírva fakad, aztán Corinne-ra és Andreára néma csend. A fanok ronda narancssárgák és Gota a nevük, a favok szép lilák, Bikal, és nyomunk rögtön egy challenge-et is. Térdig érő vízben kettesével kifutnak egy úszógumiért, amit el kell vinni a pálya közepén lévő oszlopig (két külön oszlop a két csapatnak), a többiek meg próbáljá megakadályozni. Tüzet lehet nyerni, meg némi babot. A megbeszélésből annyit hallunk, hogy Brandon azt kérdezi: can I tackle someone?

Arra is nagyon jó ez a verseny, hogy a pink alsóneműk töretlen népszerűségére fény derüljön, két és fél fancsaj, plusz Phillip. Az elején a fanok csinálnak egy 1-1-es döntetlent, de onnantól az összes pont a favoritoké. A highlight egyértelműen az, amikor Malcolmról lecsúszik a fürdőgatya. (Az utolsó körben Reynold és Malcolm egymás ellen játszott, kicsit reménykedtem, hogy Jeff kimondja valamilyen kontextusban, hogy Malcolm Reynolds.)

02.png

A fanok érnek be először a táborhelyre, tök aranyosak, énekelnek maguknak bevonulózenét, és elkezdenek építkezni, meg a tűzrakásról beszélgetni. Látszólag minden tök jó, aztán Shamar egyszer csak kiveri a huppot, hogy miért a sheltert csinálják tűzrakás helyett. Én ezt egy kicsit se értem, ott van 10 ember, tűzrakáshoz szerintem 3-4-nél semmiképpen sem kell több, és nem tart hat óráig se. Matt is valami ilyesmit mond, meg hogy Shamar nem dolgozik, és tényleg nem, hanem ül Matt mellett és baszlatja.

03.png

Beérkeznek a favoritok is, Phillipet annyira szeretném megölni, apám is így érezhette magát, amikor a második világháborúban Iwo Jimara ért, mint most én. Francesca megpróbálja elásni a csatabárdot Philippel (közepes lelkesedéssel), amire Phillip néma kussal válaszol, jaj de kínos. Francesca-Andrea-Dawn-szövetség van alakulóban, még némi pasikat akarnak behúzni. A fanok elkezdenek végre tüzet rakni, ez a következőképpen történik: Shamar üldögél, és figyeli a többieket, akik dolgoznak. Állítása szerint rögtön látja, hogy mit csinálnak rosszul, de még véletlenül sem szól azonnal, hanem nézi kicsit, ahogy kínlódnak, hogy hatásos legyen a belépő. Tényvalóság, hogy a végén megmondja a tutit, és raknak is kurvajó tüzet, és aztán ölelkeznek nagy szeretetben, Matt jobb ember nálam, és elengedi a haragot.

04.png

Phillip nekikezd a munkának, a Boston Robtól tanultak alapján - vannak neki BR-szabályai is, nem szarral gurigázunk. Levadássza Corinne-t (akinek a Dominatrix becenevet adja, szegény csaj ettől egy kicsit zavarban van), Andreát és Malcolmot. Aztán Dawnt Aztán Cochrant. Aztán Eriket - ez a kedvencem, őt konkrétan megfenyegeti, velük lesz, vagy kiesik, és valamiért hozzáteszi, hogy ezt nem ő találta ki, ő csak üzen. Erik szerint Phillip egy elmebeteg, offenzív lúzer, aki mindenkit az őrületbe kerget. Erik, szeretlek.

05.png

Csodálatos szövetségek alakulnak a másik oldalon is, a fiatal fiúk megbeszélik, hogy nekik muszáj együtt, nyilván őket akarja mindenki. Reynold az egyik szőkét, Allie-t szedi össze maga mellé, aki azért remek ötlet, mert nem ő a legjobb csaj, ezért nem feltűnő. Reynold, te egy pöcs vagy. A másik szépfiú, Eddie is egy szőkét lő magának, Hope-ot - az ő kapcsolatuk alapja, hogy ők a két legvonzóbb ember a törzsben. Nagy bátorságra vall ez, Eddie, észre fognak titeket venni! Mondjuk neki mindegy, hiszen mindenképp ő a legszebb, his cross to bear. Reynold az éjszaka folyamán tovább dolgozik a ne-legyünk-feltűnőek-terven, megállás nélkül taperolja Allie-t. Azt nem látom biztosan, hogy melyik testrészét, hülye éjszakai kamerák, meg azt se, hogy smárolnak-e, de nyikorog alattuk a bambusz mint a kurvaélet. Nagy áldozat lehet ez szegény fiútól, hiszen Allie nem is a legjobb csaj.

06.png

Szegény Cochrannek melege van, de nem kicsit, paradicsompirosra van égve, fel van dagadva a lába, most azért nagyon sajnálom, főleg, ahogy fahangon nyilatkozza a kamerába, hogy elképesztően fáj mindene, dehát nem lehet ezt itt mutatni. A frissen alakult fan-négyes a tengerben gyülekezik, és Eddie megmondja a tutit, hát ez pont olyan, mint a menő srácok asztala a gimiben, mindenki oda akar tartozni, de ők nem vesznek be senkit, sálálá. Igazán szomorú, hogy egyikük sem tud számolni, a 4 kevesebb, mint a 10 fele.

07.png

A parton maradók elképesztő ravaszsággal rájönnek, hogy ezek négyen bizony alliance-ben vannak, nem is tudom, mi buktathatta le őket. Sherri, Julie, Laura, és Michael megbeszélik, hogy a párocskákat szét kell robbantani. Michael papíron benne van, de nem kötelezi el magát még emellett a szövetség mellett, ez tetszik. (Michaelnek azért is jár a pont, mert a "melyik Survivorre hasonlítasz legjobban" interjúkérdésre Ciriet és Rob Cesterninot mondta Boston Rob és Rupert helyett. (A csajok kizárólag győztes jónőket mondtak, az veszett ügy.)) Mattel köt inkább szövetséget, a nagyszakállú tetkós emberrel, és arra jutnak, hogy majd csapódnak arra az oldalra, ami nekik jobb.

08.png

Jön vére az immunity, amihez felhúztak egy négyemeletes várat, állatkirályul néz ki - a verseny maga cserébe kicsit vérszegény. Párosával felfutnak először az első, aztán sorban a többi emeletre, és kidobálják az ott lévő ládákat, amikben zsákok vannak. Ez a része legalább látványos, magasról kizuhanó ládák törnek szét, huhú! Aztán a maradék két játékos összeszedi a zsákokat, és ezeket egyvalaki bedobálja hat lukba. Nem tudom eldönteni, hogy azért unalmas-e, mert gyakorlatilag végig fej-fej mellett vannak, de szerintem ez mindenhogy. Az utolsó két perc király, amikor a fanoknál Reynold a 0-3-ból csinál 6-3-at, a favoritok mennek tribalre.

09.png

Francesca persze Phillipet rakná ki, az épp arra kolbászolók (Cochran, Corinne és Brandon) nem ellenkeznek. Andrea viszont elkezd nem bízni, mert a csaj nem beszélgetett vele eleget, ő inkább játszana Phillippel - aki pedig Francescát szavazná ki. Erik véleményét már hallottuk Philllipről, szóval azt tudjuk, hogy ő hol áll. Nagyon cukin barátkoznak amúgy Brandonnal, aki Cochran mellénykéjét viseli, ez így, ahogy van, rettenetesen édi.

10.png

Cochran és Dawn is egymásra találnak, Cochran szívéről sziklák zuhannak le, ahogy Dawn azt mondja neki, hogy benne tutira bízik. Az itt a történelem, hogy három évaddal ezelőtt Cochran átállása egyebek mellett Dawn kiesését is okozta, és baromira aggódott, hogy Dawn gyűlöli-e. Ők sem bíznak Francescában, mert hát mégiscsak fenyegetőbb, mint a titkosügynök. Brandon és Erik gyanakszik Andreára, és inkább átszavaznának rá - ez elméletileg öt szavazatot jelent, valahol időközben behúzták Brendát, amíg nem figyeltem, és ők úgy tudják, hogy Dawn is velük van. Francesca nem boldog, de már nincs idejük semmit megbeszélni.

12.png

A tribal elég unalmas, kivéve, mikor a paranoiáról beszélgetnek, és Cochran felidézi Boston Robnak azt a trükkjét, hogy megérintette annak a vállát, akit ki kell szavazni (Phillip BR-szabályai között gondolom ez előkelő helyen szerepel) - mikor elhallgat, Malcolm megérinti a vállát. Végül Francesca megy szegény, kettőből kettő, eléggé röhög magán, én meg sajnálom, hogy így esett.

13.png

És a végére játsszunk tippelőset - elterveztem már tök rég, hogy ilyen most már aztán igazán kéne nekünk is, csak az első rész alapján, szerinted ki fog nyerni. Az lenne a menő, ha mindenki csak egyet mondhatna, de mivel én nem tudok csak egyet mondani, legyen három tipp. Az enyémek: Erik (ez az, amit nem tudok megmagyarázni, de szerintem most ügyes lesz, sokkal felnőttebbnek tűnik), Brenda (nem mondtam róla szépeket az előző posztban, de ő lehet egy Parvati) és Michael (hogy legyen már a fanok közül is valaki :))

Címkék: survivor
12 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

psstdesign 2013.02.16. 19:32:52

Nagyon klassz, hogy van ebből is hogyvolt:) a fanok közül én egyelőre senkiben sem látom a végső győztest, a "cool kids" csapat szerintem reménytelen, talán Mattet és Michaelt mondanám esélyesnek.

A visszatérők közül szerintem is Erik az egyik nagy esélyes, de én Malcolmnak szurkolok.:)

haruka 2013.02.16. 21:21:32

Cirie meg Rob C tényleg milyen jók voltak. :)

Hát, én még nem vagyok tisztában teljesen, hogy a fanoknál ki kicsoda, van, aki 30 másodpercnél többet nem szerepelt tőlük kb., úgyhogy nem tudnék most nevet mondani. Kedvencek közül talán Erik, vagy Malcolm.

nadivereb 2013.02.17. 00:37:47

Malcolm, Matt, Dawn.
Amúgy a két elmebeteg eléggé máshogy változott. Brandon mintha emberibb lenne, Former Special Agent Sheppard viszont konkrétan felvette az istenkomplexust is az elváltozásai közé, remélem, időben kizúg a f*szba.

tmz_357 2013.02.17. 14:01:25

Jó ötlet!:)
Szerintem Corinne, Matt, Michael lehet az esélyes.

kardigan 2013.02.17. 14:57:12

na igen, Malcolmot még mindig imádom, de nem drukkolok neki két évadban egymás után :)

@nadivereb: Brandon engem is meglepett, láttad az előzetest?:)

nadivereb 2013.02.17. 23:17:16

@kardigan: Láttam hát, de nem tulajdonkítok neki túl nagy jelentőséget, különben nem spoilerezték volna el. Szerintem a favok nyerik az immunityt legközelebb, megnézném, ahogy a két homecoming king koppan egyet a saját egójukról leesve.

kardigan 2013.02.18. 09:39:14

@nadivereb: történésszinten nem is feltétlen spoiler, csak h brandonnál azért csak elgurult a gyógyszer így második részre :)

(el szokták amúgy rontani saját maguknak, mert hüjék. azt rendszeresen beleteszik pl, amikor tribal swap van)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.18. 10:55:47

szeretném, ha Erik nyerne. egyrészt mert nagyon bírom (nem mintha számítana), a régiben a próbákon végig nagyon jól teljesített, és hátha tanult a hibájából, és kevésbé lesz naiv és átvágható most. Hajrá FagyiFiú!
de bárki is fog győzni, csak ne a Russel rokon legyen.

nadivereb 2013.02.18. 15:21:20

@kardigan: Jó, oké, elgurult a gyógyszer, de a "még mielőtt kiszavaztok, megkeserülitek" egy sokkal érthetőbb és survivorosabb indulat, mint a legutóbb lenyomott sértődős-imádkozós-mániákus idegbaj.
süti beállítások módosítása