Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 26x00 - Bemutatjuk a visszatérő játékosokat

2013. február 13. 17:00 - kardigan

Amerikában holnap indul a Survivor 26. évada, a második Fans vs Favorits kiadás, szuperfanok az egyik törzsben, régi kedvencek a másikban. Írtam pár sort a 10 visszatérő favoritról, sok képpel, ha valaki nem látta a régebbieket, és kicsit műveltebben vágna bele az új etapba, az kattintson, de óvatosan, értelemszerűen lesz benne spoiler.

(A képeket a cbs.comról lőttem.)

_favgroup.png

Erik Reichenbach (S16, Micronesia - Fans vs Favorites)

erik.png

Erik, a pokolbéli fagylaltos (nem viccelek, a michigani Hellben élt, de asszem már nem). A legutóbbi Fans vs Favorites évadban (van róla hogyvolt is, sixx tollából, olvassátok) még Fan volt, felnőnek a gyerekek, szipp. Nagyon édes csávó volt, mindenre hatalmas szemekkel rácsodálkozott, közben ügyesen mászott fára, aztán a nőmaffia behálózta, és odaadta az egyéni immunitását, muhhaha. Nem a legokosabb zsírkréta a dobozban, de asszem nem is teljesen alkalmatlan stratégizálni, és az atletikusabb pasik egyike.

Corinne Kaplan (S17, Gabon)

corinne.png

A Gabon szerintem egy méltatlanul elfeledett szezon, tök vicces dolgok voltak benne (erről is van hogyvolt), Corinne mondjuk nem tartozott ezek közé. Nem egy statégiai zseni, de okos és és okosan játszott végig, amennyire emlékszem - közben meg beszólt undokságokat, hát istenem. Vissza akarták hívni a Heroes vs Villainsre, ami viszont elhibázott ötlet, nem villain, csak bitch.

Brenda Lowe (S21, Nicaragua)

brenda.png

A rosszabb szezonok közül való a Nicaragua, úgyhogy Brenda könnyen ki tudott emelkedni, én nem vagyok oda érte. (Mondjuk Parvati se alakított semmit az első évadában, aztán a második körében meg hű, szóval nem írok le senkit). Egy nagyon szép csaj, akinek van agya, de szerintem ennyi, egy olyan évadban, ahol nem segghülye mindenki, nem lenne semmi extra benne, de ne legyen igazam.

Andrea Boehlke (S22, Redemption Island)

andrea.png

A Redemption Island volt az az évad, ahol Boston Rob vasököllel fogta a saját alliance-ét, de annyira, hogy csak kettesével járhattak pisilni, meg hasonlók - ebből Rob zsenialitásán kívül az is látszik, hogy mindenkinek annyi esze volt, mint egy marék mohának. Andrea egy kicsit szembement ezzel, plusz összeszerelmesedett egy szép szőke Redemptionre száműzött sráccal, szóval hullania kellett, szerintem ő is csak a kötelező jócsaj-kvóta miatt kell ide.

Francesca Hogi (S22, Redemption Island)

francesca.png

Na ő az, akinek a visszatérését sokan nem értik, én halál lelkes vagyok. Francesca volt a legelső kiszavazott, és egy szupervicces csörtéje is volt Philippel (lásd alant). Viszont ettől függetlenül tényleg egy bazinagy favorit, az a típusú ember, akinél bosszant, hogy miért esett ki ilyen hamar, mert volt benne lehetőség. Elég lutri helyzet ez így, hogy a többieknek fogalma sincs, ki ő, de én drukkolok neki.


Phillip Sheppard (S22, Redemption Island)

philipp.png

Ó irgalom atyja, ne hagyj el. Coach-hoz fogható elmebeteg, aki úgy megy oda emberekhez, hogy heló, filip sepörd vagyok, titkosügynök, egy rózsaszín bugyikát viselt az idő 80%-ában, egy ponton tollal a fején jelent meg tribalen, mert azt szerinte az ősei küldték neki meditáció közben, és azt hiszem, egyszer dárdával vadászott rákra.

Brandon Hantz (S23, South Pacific)

brandon.png

Ha esetleg egy őrült nem lenne elég. Brandon annak a bizonyos Russellnek az unokaöccse, ezt a saját évadában titkolni kívánta, ami közepesen sikerült neki, mert két tetkója is van a saját vezetéknevével. És egyáltalán nem normális szegény, az elején csak boszorkányvadászatot rendezett egy csaj ellen, akiről "látszik, hogy gonosz", értsd, felállt rá a kukija; aztán a végére már minden héten komolyan aggódtam, hogy mikor fog durván idegösszeroppanni szegény.

Dawn Meehan (S23, South Pacific)

dawn.png

Az új évad anyukája, kedves, aranyos, fizikailag használható, a torokátharapás nekem hiányzik belőle, de eddig mondjuk nem volt rá lehetősége. Semmi extra, örülök neki.

John Cochran (S23, South Pacific)

cochran.png

Ezt hívják úgy, hogy házhoz menni a lófaszért. Cochran is egy szuperfan, mint Erik, valószínűleg okosabb is nála, cserébe jóval kevésbé atletikus, és stresszhelyzetben nem tud gondolkodni, tehát challenge-en gyakorlatilag használhatatlan. Plusz átbaszta a palánkon az egész törzsét legutóbb (mondjuk teljesen megértem, miért), szóval nem lesz triviális szövetséget kötnie, de én nem tudom nem kedvelni egyelőre. Évad közben megy, olyankor sokszor idegesítő, de tök értelmeseket nyilatkozik folyton, hátha.

Malcolm Freberg (S25, Philippines)

malcolm.png

Hát igen, Malcolm. Aki olvasta az előző évados hogyvoltot, az tudja, hogy Malcolmba tök szerelmes vagyok, szép, okos, vicces, jófej - az a típusú ember, akiben biztos vagyok, hogy megnyeri, ha a döntő közelébe jut. (Jeff reunionos szavaztatása szerint ugyan nem nyert volna, de szerintem nem kell azért készpénznek venni, amit itt mondanak)

Malcolmban az az izgi, hogy a játékosoknak viszont fogalma sincs róla, hogy ki ő. Tavaly májusban jöttek vissza a Fülöp-szigetekről, és kb 3 héttel később már mentek is forgatni az új évadot, a 25. pedig csak szeptemberben került adásba. (Russell Hantz volt ilyen helyzetben a Heroes vs Villainsben utoljára, neki bejött) Tény, hogy ránézésre is veszélyes, de ahogy ezt a törzset elnézem, a fizikailag erős játékosokra vigyázni kell, szóval hajrá Malcolm.

Ők voltak a favoritok, a fanokat majd menet közben ismerjük meg, van köztük négy szőke, baj lesz.

Címkék: survivor
25 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.13. 17:36:34

Szegény Erik! az egy nagyon brutális átvágás volt, csak nők képesek ennyire kegyetlenek lenni. a szemeim helyet cseréltek a döbbenettől, mikor megláttam.

kardigan 2013.02.13. 17:38:32

én biztos gonosz vagyok, de hát mennyire volt már hülye szegény...

főleg, hogy úgy kezdődött az egész, hogy előadták Natalie-nak, hogy mit mondjon, aki zsigerből azt válaszolta, hogy "oké, de kizárt, hogy ezt valaki beveszi"

kedvelem ettől még őt, most már csak nem olyan naiv :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.13. 17:46:23

@kardigan: na ez az! ezért volt döbbenés, hogy mégis bekajálta, én sem hittem volna, hogy...Parvatit nagyon bírtam,született kavarógép, jól sakkozott :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.13. 19:22:44

@aggyistenbiri: Russel tenyérbemászó fejét viszont minden egyes megnyilvánulásakor forró palacsintasütővel inzultáltam volna. mindkét szezonban, ahol szerepelt. és még közönségdíjat is kapott. ejnye, de nagyon haragudtam. jó, most nem játszik, de muszáj volt kiírnom magamból, nehogy varrás mellett szétrepesszen a düh, ahogy eszembe jut. és persze bocsi az off-ért.

nadivereb 2013.02.14. 12:07:07

@aggyistenbiri: Én viszont kifejezetten drukkoltam Russellnek az első évadában, mert messze-messze ő játszott a legjobban az "alapszakaszban", csak azt nem vette figyelembe, hogy az esküdtszék nagy része pont elég sértődékeny hülyegyerek ahhoz, hogy inkább szavazzanak a seíze-sebűze kiscsajra, csak mert ő nem baszta át őket.

kardigan 2013.02.14. 12:09:11

@nadivereb: na én valahol kettőtök között lebegek :)
a 19ben egyértelműen ő érdemelte volna a fődíjat, de ettől függetlenül orrbaverést is érdemelne, sokat

(lesz majd ennek terepe, üresjáratokban írom a 20. évad hogyvoltját is :))

haruka 2013.02.14. 21:26:53

Én nem értem, miért erőltetik ennyire a Hantz családot, nekem Russell-ből egy évad is elég volt, Brandon meg annyit tud felmutatni, hogy ő Russell unokaöccse.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.15. 18:28:41

@haruka - a túracipős: 2 évadja is volt ennek a Russel imposztornak, egyikben g..ibb volt, mint a másikban. Lehet hogy az unaköcsi is ilyen megosztó személyiség, simán kinézem belőle. a feje mindenesetre olyan.
@kardigan: szerintem azért nem érdemelte volna meg, mert bárhogy is taktikázott nagyon jól, az emberi tényezőt csúnyán kihagyta. egy gonosz törpe. az ilyenek a mesékben sem győznek, csak a valóságban, és jó volt látni, hogy kivételesen most a valóságban sem.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.15. 18:30:53

@nadivereb: bocsi, az előzőt, amit kardigannak címeztem, egyben Neked is szántam :)

kardigan 2013.02.15. 18:44:05

@aggyistenbiri: ja persze, a nulladik lépés nekem is az, hog az érdemelte meg, aki megnyerte, hiszen azt is bele kell számolni, hogy a többiek neked adják a lóvét
meg a fejemben azt is tudom, hogy a coattailing egy teljesen valid stratégia, mert bejött sokaknak
csak natalie olyan mérhetetlenül idegesítő volt, és buta, és nem cisnált semmit és gáááá.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.15. 18:49:30

@kardigan: viszont nagyon szép volt, ezt ne felejtsd el, a szép embereket pedig szokták szeretni és támogatni, pláne ha kicsit még rá is játszik a vonzerő faktorra, meg a kissé gyámoltalanságára. minden tulajdonságát a többiekhez viszonyítva értem. nem is volt ő olyan buta, ha belegondolunk.

kardigan 2013.02.15. 19:01:24

@aggyistenbiri: ja, az világos, hogy miért szavaztak rá.
és russell van annyira seggfej, hogy lehet, hogy én se szavaztam volna rá a helyükben, pedig nagyon utálom a final jurynél durcáskodó játékosokat.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.15. 20:10:50

@kardigan: ne viccelj. az alap, ha valaki kigolyóz, nem egyszer aljas (igen, aljas) módon, akkor persze hogy nem rá fogsz szavazni. Ezek után érdekelne, hogy ha ott ülsz a juryben, akkor higgadtan mérlegelve tudnál-e dönteni mellette vagy ellene?

kardigan 2013.02.15. 20:12:49

@aggyistenbiri: szerintem tökre nem alap, azok a legjobb fej játékosok, akik túlteszik magukat ezen, és elismerik, ha valaki jól játszott (például Kim szinte összes szavazata a One Worldből)

Én nyilvánvalóan nem tudnék, de bennem gyakorlatilag semmi nincs meg, ami egy Survivor-játékosban meg kell, hogy legyen :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.15. 20:32:51

@kardigan: Russel is mindkétszer kapott szavazatokat olyanoktól, akiket korábban hátba döfött/felhasznált. Két dolog játszik szerepet a zsűrinél szavazáskor: melyiket utálom jobban, és ki használta fel/manipulálta jobban azokat akik ellenem szavaztak végül. hangsúlyozom, én biztos nem bocsátanék meg ilyeneknek, és nem hiszem, hogy ettől rosszabb fej játékos lennék. ilyen az emberi természet. igenis, kell számolni az emberekkel is, ahogy ez már kiderült párszor. nemcsak aljas/gátlástalannak kell lenni, hanem aljas/gátlástalan ÉS simulékonynak is.
a jury pedig legyen nyugodtan bosszúálló, ha egyszer pont az cseszett ki vele, akinek a sorsáról dönthet). Russ pedig ígyis-úgyis kapott közönségdíjat, ami viszont több mint érdekes, ismerve a nép igazságérzetét (ami nincs is, csak a szórakoztatófaktort díjazták benne). még egyszer hangsúlyozom: szerintem.

kardigan 2013.02.15. 20:35:03

@aggyistenbiri: persze hogy legyen nyugodtan bosszúálló, szívük joga, csak én nem szeretem nézni :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.15. 20:44:03

@kardigan: nézni lehet, hogy nem szereted. de ha ott lennél élesben, akkor is ilyen jószívű tudnál lenni? nem hozná ki belőled a szituáció azt az énedet, amiről (egyelőre nem tudsz, hogy) létezik?

kardigan 2013.02.15. 20:47:01

@aggyistenbiri: dehát ezt mondtam az előbb, hogy én sem tudnám magam túltenni rajta.

de nem bírnám ki egy szigeten 40 napig, nem tudnék elég gyorsan felmászni, és nem lennék jó stratéga sem, ezért nem játékos vagyok, hanem néző.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.15. 20:59:38

@kardigan: visszaolvastam, figyelmesebben. tényleg ezt mondtad. megyek elásom magam a kertben. (fagyott a föld, ugye elég ha csak betemetem magam hóval).
gyorsaság nem megy (mondod), de miért nem lennél jó stratéga?

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.15. 21:05:22

@kardigan: de tudsz, mindenki tud, ha rákényszerül. a kérdés az, hogy mennyire hihetően. és itt jön be az aljasság faktor, amiről beszéltem :)

kardigan 2013.02.15. 21:08:14

@aggyistenbiri: nemtom, szerintem azt hazudni valakinek, hogy vele szavazol, és mégse, az nem aljasság, ez erről szól, olyan, mint pókerben blöffölni.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.15. 21:18:13

@kardigan: igen. és minek nevezed azt, amikor odamész mindenkihez, belepusmogsz a fülükbe, "ez azt mondta rólad, az azt mondta rólad, szavazzunk rá" majd oda megy ez-hez és az-hoz, és ugyanezt előadja y-ról és z-ről. szavazzunk rá. ez nem egyszerű póker blöffölés, ezt úgy hívnám, hogy mérget csepegtetek mindenki fülébe mindenkiről. szép csendben kinyírt mindenkit, csak arról feledkezett meg, hogy néhány embert maga mellé is kellett volna állítania. nem értek egyet a taktikájával.
na de ez tényleg OFF. ha lesz poszt, ott folytatjuk.

kardigan 2013.02.15. 21:19:35

@aggyistenbiri: ja nem, nyilván van különbség aközött, hogy ki mennyit trükköz, russel egy szemétláda, ez nem kérdés :) egy nagyon okos szemétláda, de az :)

énis befogtam, és feltöltöm inkább az első rész hogyvoltját :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.02.15. 21:24:25

@kardigan: várom!!!
okos, de szemétláda! kíváncsi leszek a kicsire. gondolom hozza a családi formát, és ő is egy büdös ge...szemétáda lesz.
süti beállítások módosítása