Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jersey Shore 6x12 - Hogy nyalnátok sót egy bevándorló izzadtságtól gyöngyöző tarkójáról

2013. február 13. 11:00 - Chat Géza

Roger hívja a nőjét, hogy jól bemártsa a sorstársakat és kiteregesse a szaros lepedőt, mit is mondtak a fiúk tegnap este a szivarszobában. Hát Bébi aszondták Jionninak, hogy csúnyán letámadtad a babavárón, merthogy állításod szerint: szarba sem veszi a terhes feleségét és így tovább, bla bla bla. Egy szó, mint száz, Jwoww-t úgy lebasszák, mint a pöngős malacot, amiért Jionni háta mögött áskálódik. A csajszikám kérdőre vonja a tenyészbikákat, hogy így volt-e, mire ők: így biza. Na, akkor ő felhívja távrecsegőn Jionnit. Jaj, anyám borogass. Jöhet is a hebegés habogás, de hát én minden hétvégén ott vagyok Snookival, csak ti nem látjátok, vágás?! Jaaa, hát ezt Snooki pont elfelejtette mondani, hogy amúgy minden hétvégén enyelegtek. Na, ugye, hogy akkor fogd be a pofádat de rettentő girtelen! Jwoww ég, mint a rongy, amiért megkeverte a szart, de hát te csináltad magadnak a hülyeséget anyám!

1.jpg

2.jpg

Gőzerővel megy a punnyadás a nappaliban és valahogy szóba is kerül a Szituáció vetkőzős multja, de hálistennek elég nagy hangember ő ahhoz, hogy öltáncos tehetségét fitogtassa, Vinny azonban rögtönöz egy laza riszát. De jó nekünk. Leszállt az est, úgyhogy kötelező jelleggel meg kell kezdeni a vonulást a Karma irányába. Ma este Deena bikája is ott lesz, úgyhogy részéről tutira garantált a ringyós kinézet. Örvendezzünk vala. A buliban naná, hogy Paula is tiszteletét teszi, aki úgy kinyalta magát, mint még soha eddig. A Szitu tesz is egy kedves megjegyzést, hogy dukná, vagy valami ilyesmi, de ettől függetlenül elmegy más, jóval ittasabb nyestekre vadászni.

3.jpg

Mike lő is magának egy szerencsés bebombázott elmebajnokot, akinek szólni se kell, magától küldi a simulós táncot. A Szitu odasúgja  a fülébe, hogy: maj’ figyeljé’, hogy megsunázlak. Erre farvízen odabaszódik Paula, hogy megálló van, hékás! Na, remek. A Szitu volt csaja megint fasztorlaszt játszik. Jól van, mindegy bébi, csituljál el, igyál valamit, oszt húzzá el! Így is lesz. A csaj lelép, Mike józan, meg facér, meg jóképú, csoda, hogy nincs aranyba öntve a teste, úgyhogy még szép, hogy kapásból ráakaszkodik egy csomó könnyűvérű. Nem is szórakázik, egyből bekérdez a lányoknál, hogy dönthető vagy-e bazeg? Az. Az csudajó. na, akkor mi most elmegyünk, de Paula most is beficcen és elrontja a mókát. Na, de nem annyira. Paula elhúz, Mike meg hazaviheti a részeg lotyót. Nem eszik azt olyan forrón, mivel a csaj rommá itta magát és menni is csak segítséggel tud, Mikenak valahogy elmegy kedve a heftüléstől. Nem kívánja, hogy a hamisgulyás a mellkasán loccsanjon.Ellenben Pauly Séróbáró D hazacibál valami nyestet. Nyeszetülnek egyet, aztán viszont látás!

4.jpg

Másnap Omlás és Omlásné randira mennek, ami már-már annyira rózsaszín hangulatban tengődik, hogy szivárványt kell okádnom. De ami a lényeget illeti, elmennek minigolfozni, ahol Omlás úgy rommá alázza a kedves barátnéját, hogy azt még nézni is rossz. Tökmindegy, a lényeg, hogy a fogyatékosok jól érzik magukat és a csajnak kisegítő iskolába kellene járnia golfból, annyira béna.

5.jpg

Deena és a terhes Ribi husigolyó napot tartanak, mily meglepő, de csak azért csinálják mindezt, hogy kiválasszák a következő husigolyót, magyarán a következő részeges dömpert. Vesznek vuvuzelát, meg varázspálcát, meg minden egyéb lófaszt. Ahhoz, hogy valaki husigolyó legyen a következőket kell teljesítenie: 1. négy felest beküldeni egymás után, okádás nélkül, 2. egy öreg gusztustalan ember testéről kell inni, 3. sapkában meg szakállban valami faszságot csinálni. A mólón hirdetik, hogy lehet jelentkezni mások pénzén bebaszni, ergo husigolyónak lenni. Akad is pár elkeseredett, erős csontozatú, szarul kinéző huszonéves, akik csont nélkül teljesítik a feladatokat. Deena örül, vagy csak szimplán azért vette fel megint a joker vigyort, mert kurvára be van marva.

6.jpg

A husigolyók tiszteletüket teszik a jersey Shore vityillóban, aminek a többiek nem kimondottan favorizálnak. Az egyik skót csajt megpróbálják kicikizni az akcentusa miatt, de a szentem már megedződhetett az ilyen gyenge beszólásokon. Jwoww agyát leginkább az bassza, hogy az ő hajsütővasát használják, de lendüljünk is túl ezen a problémán. Utolsó buliest, irány a Merge. A zene fasza, a husigolyók szépen elpályáznak. Gondolom szólt a rendezőasszisztens, hogy kopás van, meg volt a 15 perc hírnév. Semmi extra, a buli jó, de mivel ezek sem mai gyerekek, így már ők is a szundit komázzák. Arról nem is beszélve, hogy Deena a délutáni részegségre még jócskán rátöltött, aminek az lett a végeredménye, hogy a dizsi padlóján nyomatta a hátonpörgést, ami leginkább csak pinavillantós tárogatózásban merült ki, szóval őt sem ártott mihamarább ágyba dugni.

8.jpg

Na, elérkezett az utolsó vacsora, de itt nincs akkor flanc, mint Jézuséknál. A nyestek a konyhában serénykednek, ahogy arra eleve is elrendeltettek, míg a faszingerek egész nap csak KSZM-eztek. A disznók vályúhoz fáradnak. Az evés hót mindegy, na, de a desszert a nem semmi. Ezúttal a Szituáció habteste lesz a desszert. A szerencsétlen áldozat pedig Jwoww lesz, mert a többiek nem méltők erre az élvezetre, illetve gyáva szar az összes. Botlábú Mike előkotorja Chippendale múltjának rég elfeledett vadító csípőmozdulatait és beletolja kockásra gyúrt hasizmát Jwoww botoxban dúskáló arcszerkezetébe. Mindenki nevet, már megérte felkelni. A jövő hétre már csak a könnyes búcsú, meg egy faszos pite marad.

Címkék: jersey shore
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása