Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6353-6354. rész

2013. január 25. 15:00 - nyuszi01

Miki és Nóra ismét csőröztek egyet András temetése után, Atikám pedig megpróbálkozott bejutni a Clau-villába, hogy Julit lássa – sikertelenül. Juliék lakásában a fürdőszoba megszűnt létezni, és ezen még Vilibá sem tudott segíteni. Gabi titka pedig kiderült Laci számára is, mégpedig az, hogy bepasizott, szóval Laci most már végleg friend zone-ba került. Innen folytatjuk.

És már indítunk is Nóráékkal, még mindig benne vannak a belső nyelvesben, de nem csodálhatjuk sokáig őket, mert már ugrunk is a kocsmába, ahova éppen Balázs és Hanna ül be egy afterra. Atikám is ott rontja a levegőt, kérdezi is, hogy még csak most lett vége a tornak? Áh, nem, csak segítettek takarítani. Meg különben is, Miklós le van törve, mint a bili füle, szóval kellett neki egy kis lelki támasz. Atikám akkor lépne is, Nóra már biztos várja. De bukó, mert Balázs vágja oda az élest: nem, nem, tévedés van ittenék, Nóra még mindig Miklós lelkét (és mást) ápolja odafönn, szóval még nincs otthon. Atikám ennek örömére elmélyül az étlapban, és gondolatban már különböző középkori kínzóeszközökkel veszi el Miklós kedvét Nóra további szúrásától.

bk333.jpg

De még semmi különös nem történt, Nóra is még csak egy szál csöcsben, Miklós pedig perverz hangon, vetkőzve terelgeti a hálószoba felé. Nóra nem tanúsít túl nagy ellenállást, szóval lesz itt Timikének kistestvér, úgy látom. Olívia és KicsiSzabi is romantikáznak, de ők a kisboltban tolják befele a Novák-hurkát, etetik egymást, fuj. Aliz is persze forgatja a szemét, és mikor végre jön Bözsi mama, lehet neki is tolni a szöveget, hogy így nyalakodnak a Szabiék meg úgy, és hogy neki is kéne egy pasi, mert ez így nem állapot. Mióta a Géza a sitten ül, neki csak a kis kezecskéje maradt. Bözsi mama terelgeti szórakozni, menjen ismerkedni, hátha felszed valami vadbarmot.

bk334.jpg

Gabi még mindig magyarázza a szart Lacinak, Lacit viszont nem érdekli Gabi új csődöre. Szurkálódik egy kicsit, aztán megint önsajnálatba bukik. Kicsit vitatkoznak, ezt is a Gizitől kellett megtudnia, és hogy Gabi nem így akarta, az senkit nem érdekel. Bözsi mama elejt néhány almát az udvaron, és hogyhogy nem pont egy jólnevelt ficsúr érkezik a boltba, aki segít felvenni a szétgurult almákat. Innen nézve pont úgy néz ki a gyerek, mint Varnus Xavér harminc évvel fiatalabban, de második pillantásra már feltűnik, hogy nini, ez a Bori néni unokaöccse a megboldogult Szeress most című sorozatból (itt be kell valljam, hogy erre csak a neten fellelhető kommentekből jöttem rá, mivel hiába néztem anno azt a sorozatot is, a szerelmi triangulumon és az érdekes arcú burzsuj anyukán kívül nem sok szereplő maradt meg bennem). Az tutifix, hogy Bözsi mama bemutatja majd ezt a gyereket Aliznak.

bk335.jpg

Gizike siránkozik Kingának, hogy ő egy barom, mindent elront. Kinga még el is hiszi az önsajnálatot, nem esik le neki, hogy Gizike direkt szólta el magát a Gabi pasijáról a Laci előtt. Atikám zörög egy teszkós szatyorral az udvaron, éppen telefonál valakivel, Timikéről érdeklődik. Timike hányt, biztos valami romlottat evett. Jön Juli, Claudia és Vanda, az utóbbi indul vissza Ausztriába, várja a rehab. Elköszönésképp kis híján megfojtja az anyját, majd Claudiával megbeszélik, hogy Clau vigyáz anyura. Hurrá, szia, Vanda.

bk336.jpg

És igen, máris indul a Bözsike-féle randiszervezés, van-e felesége, barátnője, mert ha nem várja senki, akkor segítsen már felvinni neki a szatyrokat. Aha, persze. Odafönt meg majd Aliz várja. Ismét Laciék, Laci azért csak érdeklődik az új pasiról, hogy néz ki, ilyesmi. Van egy kis bajusza. Ért a gyerekekhez is, igazi szupermen. Marcinak hívják, de igazából Márton. You don’t say.

Megint Bözsikéék, már otthon is vannak, indul a bemutatás, ő a kisunokám, Alizka. Ő meg egy kedves fiatalember. És itt eskü úgy értettem, hogy a neve Damu Roland. Bözsi mama gyorsan vissza is szalad a boltba, még van dolga lent, kicsit se feltűnő. Aliz is vágja ám a témát, hogy a mama nem véletlenül kínálta meg a csávót gombapörivel, kivéve persze ha gyilkos galócából készült. Kissé kínos a szitu, de azért, gondolom, csak kihozzák belőle a maximumot.

bk337.jpg

Novák-lak, Laci a tévé előtt döglik, Gabi meg szendviccsel kínálja be. Hiába. Laci el van kenődve, nem jön be neki ez a friend-zone dolog. Össze is vesznek, de úgy összességében elég semmitmondó beszélgetés. A dialógus csúcspontja, amikor Gabi bejelenti, hogy be akarja mutatni az új pasiját Lacinak, akinek a helyében úgy vágnám ki ennek az infónak a hatására az exemet, mint macskát szarni. Lacinak is hasonló gondolatai lehetnek, de ő szalonképesebben reagál. A Für Elise zenéjére jelenti ki, hogy rohadtul nem kíváncsi a Marcira.

bk338.jpg

Vissza Alizékhoz és a gombapörihez, Aliz már be is írta a számát a csávó telefonjába: Nagyi kicsi unokája. Jaj, de szellemes. A csávó két pofára burkolja a pörköltet, úúú, ez isteni, szuper, stb. Csörög a telefonja, az anyja hívja, és erre olyan szöveget levág, hogy a pofám leszakadt. Szeeervusz, anyuci, puszikállak, nagyon szeretlek, puszi, puszi, puszi. Fúú, ááá, ez ilyen tipikus mama kedvence csávó, Alizon is látszik, hogy kissé beütött nála valami. De lesz még rosszabb is. Amikor a haver hívja. Szeva, tesó, nem érek rá, csajjal vagyok, kicsit vékonyka (értsd: megszúr a csípőcsontja, és hiányoznak róla a dombok), de megvan mindene. Na, erre már Aliznak is leesik, hogy itt bizony nagyon csúnyán rákerült a szopórollerre, ennek is becsődöltek, szóval ahogy a telefont lerakja, a csávó durván el is van küldve. De ennek a Roland gyereknek se kell trollkodásért a szomszédba mennie: Legalább ezt a kis gombát hadd egyem meg. Epic.

bk339.jpg

Nóráék már túl is vannak az eksönön, bár nem lehetett olyan kerítésszaggató, szélesvásznú dugás, mert Nórának a kontya se csúszott szét. Lehet, hogy Miklós most is letudta a dolgot 1 perc 12 másodperc alatt, mint anno Zsófival, ki tudja. Nóra szerint hibát követtek el, meg ezt nem kellett volna, és ő Atikámhoz tartozik. Miklós szerint ez elég nagy maszlag, de Nóra tudja, hogy csak nem volt beszámítható, mert András temetése megviselte. És igen, egy ekkora csapás után egyből Miklós ágyában köt ki. Számára Atikám a tökéletes férfi, Miklós konkrétan körberöhögi. Akkor meg még inkább, amikor Nóra odavágja, hogy Atikám mennyivel jobb ember, mint ő.

Ugrunk Kinga kecójába, Gabit vendégeli meg, úgyhogy mehet is a pletyi. Gabi szerint elég nagy köcsögség volt tőle bepasizni meg elmondani ezt a Lacinak pont az András temetése után, szerintem is, de ezt csak halkan jegyzem meg. Egy pohár bor mellett meditálnak még a témán, aztán lezárják egy szar közhellyel, a Lacinak most szüksége lesz a barátaira.

bk340.jpg

Hazaér a tékozló Nóra is, Atikám épp ingeket válogat. Nóra mellébeszél, nyomatja a süket szöveget, hősként maradt Miklós mellett. Atikám inkább Timikét meséli, mindent telibe hányt, csak nem akarta ezzel Nórát idegesíteni. Te egy angyal vagy, sóhajt Nóra, én meg, azt hiszem, szintén mindjárt behányok. Reggel van, a gangon Claudia és Juli, jön Atikám, és agyafúrt módon el akarja csábítani Julit az irodába egy röpke négyszemköztire, munka témával. De Claudia se most jött a hathuszas falvédőről, itt is tudtok beszélni. Na, persze, de kinek van kedve egy ilyen vén, minden lében kanál szarkavaró előtt megbeszélni, hogy vajon ki fog-e derülni a közös padláskalandok sztorija? Végül Juli leoltja mutert, nyugi, nem lesz gáz.

Kisboltban Laci mereng Aliznak és Gizikének, Gabi és a pasija a téma. Gizike persze megérti, ahány Marcit ismert, mind széltoló volt. Hát igen, Gizikének azért van múltja. Meg tökmindegy, mit mond Laci, felőle a gulyásleves receptjét is elszavalhatná, ő akkor is megérti. Közben csörög Aliz telefonja, gondolom, az előző esti grál lovag hívja, de Aliz röviden és nem túl nőiesen elküldi a francba. Gizike bókolgat Lacinak, a kolbászsütési technikája nagyon faja. Szerintem Gizike már másfajta kolbász-technikában is benne lenne, de még nincs itt az ideje.

bk341.jpg

Juli és Atikám vakoskodnak a sötét irodában, Atikám igazi lovag, kérdezgeti a némbert, hogy van meg ilyesmi. Meg akart ő menni a megemlékezésre, csak hát Nóra sose oszt neki lapot, úgyhogy csak lélekben lehetett Julival. Julit kurvára nem érdekli, futják azért az udvariassági köröket, Atikám még azt is felajánlja, hogy segít bármiben. Bántja, hogy Julinak egyedül kell bűnhődnie. Hát, egyvalamiben tudna segíteni: ha bevallaná, hogy ő volt a fasz másik oldalán. De Juli még nincs olyan állapotban, hogy ezt odamondja neki, így marad a bazsalygás, végül Juli közli, hogy átköltöznek a szipirtyóhoz, szóval addig nem találkoznak szerencsére. Indul a pityergés is, össze kell szednie magát. Atikám megpróbálja átölelni, de Juli egy kőkemény „hagyjál” kijelentéssel hajtja el a búsképű lovagot.

bk342.jpg

Aliz jön ki a boltból, pont összefut Kingával, indulhat is a panasznap. Meséli az elcseszett csávót előző estéről, az is balfék volt. Még a pocakkirály Novák is hamarabb talál párt: a Gizit. Kingának is leesik, hogy valami nem stimmelt a Gizikével, de hát akkor innen fúj a passzátszél! Juli síkideg, amikor hazaért, Claudia el is kezdi a nagymonológot. Juli leordítja, van elég baja, ő gyenge, nem olyan erős, mint a Claudia, nem tudja, hogy fog ezzel a helyzettel megbirkózni. Ott az a rohadt csempe is, az András nem is ilyet akart, és még össze is vesztek ezen, szóval nesze, fődhöz is bassza a csempét. A totál kontrasztosan ebony and ivorynak öltöztetett páros másik tagja, Claudia odaad neki még egy csempét, vágja azt is a falhoz vagy mit tudom én, ha ettől jobban érzi magát.

bk343.jpg

Timike érkezik a kocsmába, Miklóshoz ül le. Csak benézett, ott van-e a Luca. Kicsit húzza az időt, ál-együtt érez a faterral, aztán pedig lehúzza egy tízessel, mozi címén. Ügyes vagy, Timike, így kell ezt, főleg, hogy egy mozijegy messze nem ennyibe kerül.

Aliz és Kinga a kisboltban, még mindig Laci meg Gizike a téma, mire bejön az előző esti Damu Roland, és bocsánatot akar kérni. Kinga lelép, Aliz pedig próbálja lekoptatni – sikertelenül. Végül csak bevillan neki a nagy ötlet: ő nem Aliz, hanem az ikertestvére! Azt a kicsavart betyárkörtét, mekkora idea!

Címkék: barátok közt
7 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2013.01.28. 14:40:49

"Kicsavart betyárkörte" ???!! hogymi?! :D

Sok összefüggésében hallottam már ezt a kifejezést, de jelentéséből adódóan kicsit bizonytalankodva próbálgatom elképzelni, miként is történik A Kicsavarás.

A poszt amúgy jó volt. :)

hannamontanna 2013.01.28. 15:33:59

Végreeee..:-))) Ez a Timike agyamra megy. Még kiderül, hogy rosszabb lesz mint az apja :-). Viszont meg kell mondjam, Julinak használt a sztori, nagyon jól nyomja.

nyuszi01 2013.01.28. 21:43:02

@pushpang (univerziális határeset): :D :D mindig tanul valamit az ember :P

@hannamontanna: a kedvencem volt a csempehajigálás :D

mézescsók 2013.01.29. 12:17:46

Miért lenne jó Julinak, ha kiderülne, a gaz csábító Attila volt? Mi érdeke fűződik hozzá? Még jobban a közutálat tárgya lenne, hiszen sógorral kavarni pláne nem etikus! Ha minden kiderülne, Attika tenne még pár kűrt hazudozva, aztán elhagyná Nórát Juliért, az valószínű (kétségem sincs, hogy egyébként ez a búsuló özvegy egyetlen vágya), de a fene megette azt a kapcsolatot is, ami így indul. Majd boldogan összebújnak, hogy végre senki sem áll az útjukban és szabadon szerethetik egymást? Az más kérdés, hogy Nóra sem habozna az utilapuval.

Az előzetesben azt láttam, hogy Juli gyászos képpel szemére veti Nórának, hogy lefeküdt Miklóssal. Na, és akkor mi van? Ez egy eléggé felesleges és megindokolatlan fordulat volt a történetben, de ettől Juli még nem kerül erkölcsi piedesztálra! Attikám sem igen vonhatja össze a szemöldökét, mert aki itten huzamosabb időn át volt verve, az nem Ő, hanem Nóra. Ettől Juliék sara picit sem kisebb, picit sem érthetőbb!

Alízt szivesen nem látnám már tovább a sorozatban. Szerintem a forgatókönyvirók leültek és összeírtak mindent, ami a hp-kra jellemző. Ez lett Alíz.
És még valami: itt keringenek a rokonok. A nagymama unokája nem ismeri a nagymama unokaöccsét? (A srác egyébként mintha valami drogdíler lett volna a Szeress most!-ban és szintén valami unokaöccs. Úgy látszik ez a karaktere: unokaöccs!)

Előre sajnálom Lacit: szegény Andrásnak a család gyerekeit aggatták a nyakába. Lacinak az alkeszek jutnak (Éva - előző feleség - úgy emlékszem, nagy piás volt.).

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2013.01.29. 15:00:59

@mézescsók: az nem Julinak lenne jó, hanem NEKÜNK. :) Mert oké, hogy meghalt az András, de igazán nagy pofont még nem kapott AZÉRT, hogy megcsalta. Attiláról nem is szólva. (Őszintén szólva már kurvára unom ezt a két rendkívül ellenszenves szereplőt)

A Miklós-Nóra vonal meg lehet, hogy arra lesz jó, amit többen is feltételeznek: mi lesz, ha Nóra terhes lett? Ahogy temetések után ez már-már menetrend-szerű náluk...
Ez egyben egy újabb lehetőség lenne az amúgy sem egyszerű viszonyok megbonyolítására, melynek okán akár a Juli&Attila liezon is kiderülhet.

Milyen unokaöccsről van szó??

mézescsók 2013.01.29. 16:26:41

@pushpang (univerziális határeset): Áh, félreolvastam a szöveget. A 3. képen van egy szőke fiatalember, akivel a boltban futott össze Bözsi mama. A hv-ban Bori mama szerepel, aki abban a régi sorozatban volt valami házvezetőnő féle, de nem emlékszem már kristálytisztán. A nevére meg egyáltalán nem. Szóval Bori helyett Bözsit olvastam. Sorry. Viszont nem lepett volna meg, ha kiderül róla, hogy egy kósza rokon, általában így kerülnek újabb szereplők a sorozatba.
Vissza tehát az egészet: a fiatalember állandó karaktere nem az örökös unokaöccs!!!

Nóra terhességét nem vizionálnám előre. Ha jól emlékszem, akkor volt valami problémája a teherbeeséssel, nem akart összejönni, ezért fogadták örökbe Tónit is. Ha most teherbe esne, az olyan lenne, mintha egy fogást rendelt volna az étlapról aztán az egész menűsort megkapná. Bár van ez így néha.

Juli-Attila páros: én sem kedvelem őket és nem is a viszonyuk miatt. Úgy általában nem. Kimondani is rettenetes: én már Juli gyászát is unom, bár a tányérdobálás jogos volt.

hannamontanna 2013.01.31. 15:33:24

Nade gyerekek! Ez most komoly, hogy Juli kéri számon Nórán a kufircot???? Hogy jutottunk idáig? Abszolut nem értem az egész történeti szálat, bár hülyeség logikát keresni, már elég régen rájöttem. Atikám ártatlan fejjel végigsziszegi-szenvedi az egészet és megússza, Nóra meg szégyelli magát. Oltári. Ekkora poént kihagyni! ...vagy én vagyok a helikopter..:-)Az a fő bajom, hogy nem történet van, hanem erőltetett kínlódás.
süti beállítások módosítása