Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6315-6316. rész

2012. december 20. 11:00 - nyuszi01

Pörögnek az események barátok közt, Gizike előkereste valahonnan Novák menyének (vagy kijének) a muterját, szóval a csaj megpattant, ami a kisebbik baj, a nagyobb az, hogy a gyereket is vitte magával, Novák magába roskadását okozva ezzel. A két kis porbafingó, Luca és Timike valami gagyi boyband koncertjére akar jegyet nyerni, akik Pestre jönnek vernyákolni, és erre a célra csak a rádiós műsorba való betelefonálást tekintik megfelelő eszköznek. Géza nem akar Alizzal találkozni a beszélőn, üzen neki, hogy menjen haza, aztán berendeli Kingát, és vele küld egy levelet. Amiben az áll, hogy szakít Alizzal. De nem ám ilyen snassz módon, Kingának fel kell olvasnia azt Aliznak, ettől persze megint ő lesz a hülye picsa. Zsófi ördögi bosszút forralt Miklós ellen: rávezette Atikámat, hogy a Nóra kezének megkérése igen kívánatos dolog lenne a Mátyás téren, és mivel Atikámat elég könnyű rábeszélni sok mindenre, ezért a leánykérés meg is történik, Claudia még egy partit is rittyent ennek örömére. A partin a féltékeny Juli kicsit meghúzza a pezsgősüveget (poharat), és hites ura fejéhez vágja, hogy dögunalom vele az élet. Ez mondjuk igaz, de András azért besértődik. Innen folytatjuk.

bk265.jpg

Megy a mulatozás a Clau-villában, Juli a pezsgőt önti befele, Novák pedig a szenyákat burkolná. Claudia kirángatja Julit az előszobába, és nekiszegezi a kérdést: szóval Atikám pöcsének emléke még mindig kísért? Juli zokog, de aztán megígéri, hogy elfelejti. Ezalatt Kinga Aliz után rohan az udvaron, Aliz nekiugrik egyből. Kinga persze magyarázza a szart, Géza azért csinálja ezt, mert szereti, de ha nem érti, akkor hülye.

Lucuska próbálja KicsiSzabival a rádiós műsort, mintha válaszolna a kérdésre. KicsiSzabi szemetebbnél szemetebb kérdéseket tesz fel, Bözsi mama közbe is szól, hogy ne szívassa már a kislányt. Csörög a telefon, Lucuska egy jól irányzott No memory!-csatakiáltással kapja fel, gondolom, ez a jelszó, ha a Class FM rádió hív. De fail, mert KicsiSzabit keresi Bartha, húzzon a kocsmába kisegíteni. Lucuska elkeseredik, Bözsi mama vigasztalja, majd csak telefonálnak. De ha nem, akkor majd ő megjátssza a lottót, és akkor idehívja az egész boybandet, hogy csak Lucuskának játsszanak. Érkezik Aliz, Bözsi mama látja, hogy valami gáz van a nővel, de tagadja. Lucuska lelkesedik, de szarjunk már bele meg az egész No memoryba.

bk266.jpg

András és Juli eltipliznek a villából, András besértődve, Juli sajnálkozik. Claudia őket kukkolja a kukucskálón, Zsófi rajtakapja, ki is tárgyalják gyorsan. Csak így, nők közt. Odabent még megy a parti, Novák burkolja befele a szendvicseket, teli szájjal osztja az észt. Timikét Peti épségben hazavitte a Trabin, le se robbantak, a kerekeket se lopták le, szóval tök uncsi volt az út. Novák egyből sztorizgat, hogy az ő első Zsigulija…! Odahívja Miklóst is, ugye, milyen jó volt, Mikikém? Ja, az. Julira terelődik a szó, Miklós a nagy mindentudó, célozgat erősen Atikám felé, hogy így az unalmas bátyja, meg úgy az unatkozó Zsuzsa, az is félrekúrt ám a bátyóval. És itt esik le Atikámnak a húszas, hogy itt valami szar van a palacsintában, ez a Miklós tud valamit, amit nem kéne.

Kinga és Non-Stop Ádi fut össze a lépcsőházban, Ádi indítana egy nyáladzást, de Kinga siet, Bartha őt is berendelte a kocsmába. Ha már ő nincs ott fizikailag, de a távolból azért mozgatja a szálakat. Kinga meséli a Géza-sztorit, Ádámka ledöbben, aztán meg lebassza Kingát, hogy mit foglalkozik még mindig a Gézával. A csaj besértődik, aztán békülés, lapozzunk.

bk267.jpg

Megint a két kislány, Timike meséli, hogy a Peti hozta haza a Trabin, állat volt. Lucuska mutatja a boybandes füzetét, ez már fáj. Színek szerint bekategorizálta az énekeseket, mindenkinek megtanítja, hogy kell használni a füzetet, mert ha éppen szarni megy, amikor telefonál a rádió, akkor is tudjon helyette valaki más válaszolni. De Timike okosabb ám, mert ő a mobilszámát adta meg, hiszen tízévesen már alap felszereltség az okostelefon, amit valszeg ő még a budira is magával visz. Lapozgatják a füzetet, egyből indul a bulvár faktor, a tökömtuggyakicsoda nem Brazíliában jött össze az éppen aktuális macájával, Lucuska rosszul tudja. Úristennn, akkor lehet, hogy más infót is rosszul írt ki, azonnal át kell nézni, azzal laptop híján már tépnek is le a kocsmába netezni. Bözsi mama fönt marad, ő is ki van már okosítva a vasalt hajú hülyegyerekekből, már itt lehet sejteni, hogy a rádió őt fogja hívni. Aliz rontana rá Kingára, de az nincs otthon. Érkezik Non-Stop Ádám, leállítja a tyúkot, még mielőtt betöri az ajtót. Indul a Géza-téma, Ádika győzködi Alizt, hogy Géza már nem szereti a Kingát, nem azért szakított vele, és a többi. Felejtse el, ez lesz a legjobb. Ja, főleg, hogy már Ádika is foglalt, szóval Aliz két szék között a pad alá.

Érkezik a két kiscsaj a kocsmába, KicsiSzabi, állítsd át a rádiót a másik adóra. Nem ér rá. De érjél rá, KicsiSzabi, mert azt mondtuk. Kérjétek meg Kingát, jó. Kislányok el, közben a kamera ráközelít az újabban bratyizó Balázsra és Petire, amint éppen a Clau-parti részleteit tárgyalják, kiemelve Peti anyjának pezsgő utáni munkásságát András férfiúi büszkeségén (mielőtt bárki azt hinné, nem pippantásról van szó). Kapcsolunk vissza a Clau-villába, Bartha a teraszon pöfékel, jön Zsófi, és indul is egymás cseszegtetése, de csak alapszinten. Aztán végül Zsófi vágja oda az élest, bizony, ő vette rá Atikámat, hogy kérje meg Nóra kezét. Bartha igazából szerintem szarik rá, de egy jelenet erejéig jó volt ez a vallomás.

bk268.jpg

Ugrunk Andrásékhoz, András bámul a semmibe, míg neje másnaposan éledezik a kanapén. Ugye csak álmodta a monológot? – kérdezi Juli, de nem. András nem haragszik, csak nem érti. Van ez így. Juli csak piálni akart, András meg akarta akadályozni, ezért inkább belerúgott. Peti is ezt mondta neki, hogy unalmas. Hát igen, András, el kéne már ezen gondolkozni. Csörög a telefon, András valamelyik szanaszét hagyott gyereke van a vonalban, ha jól sejtem, Kata, csak azért telefonál, hogy elmondja, terhes, szóval András is nagypapakorú lett végre. El is húz gyorsan ünnepelni, mert most az egyszer nem akar unalmas lenni. Ő mondta, nem én. Juli pedig verheti a fejét a falba.

bk263.jpg

Kinga törölgeti a kocsma ajtajában a táblát, a napi menü le van sztornózva. Aliz trappol ki a boltból, Kinga egyből ráugrik, beszélni akar vele, de Aliz meg se hallgatja, elhúz. Kinga rohanna utána, de Bartha útját állja, visszaért már a buliról, a csaj viszont szarik rá, a kezébe nyom valami papírt, aztán rohan tovább Aliz után. Miklós jön ki a folyosóról, egyből indítja a Bartha-baszogatási frontot, de Bartha tudja már kezelni a dolgot, mondja is egyből Zsófit, hogy biza ő cseszett ki Miklóssal, na erre varrjon gombot. Miklós varr is, egyből hív valakit, szerintem Bartháné lesz a vonalban. Vagy Bözsi mama a No memoryval.

De ugrunk máris a kocsmába, a rádió ordít, a játék indul, kicsöng a telefon, a kiscsajok egymás ellen visítanak. Bözsi mama veszi fel Luca álnéven. És már megy is a játék, Bözsi mama bekamuzza, hogy tizenegy éves. A műsorvezetőnek feltűnik, hogy kissé reszelős ahhoz a hangja, de no problem, játsszunk. A mama minden kérdésre tudja a választ, na ja, ott hallgatózott már mióta, amíg a Lucáék kitárgyalták a szépfiúkat. Az utolsó kérdésre csípőből vágja a választ, miszerint Szentpétervár régi neve Leningrád, de ehhez nem is kell a boyband füzet, mert Bözsi mama akkor élte fénykorát, amikor még Leningrád volt. Meg is nyeri a jegyeket a koncertre, Luca ezért a lábai elé borul, az biztos.

bk270.jpg

Odafönt két pezsgőspohár ugrik az asztalra, és gyertya gyullad meg magától, pezsgő behűtve, nem tudjuk még, mi készül itt, de a vad háttérszínekből ítélve Kingáék kérója a helyszín. Érkezik is a pincérnő, Non-Stop Ádi ott áll egy szál faszban, és durrantja a pezsgőt. De mekkora epic fail, jön Aliz is, Ádika meg mint valami szűz kamasz, úgy kapja maga elé az üveget. Na ne már, Ádika, Aliz is látott már így, nem emlékszel? Aliz bőg (bánatában vagy a nagy ijedségtől, ki tudja), Kinga el is tereli a fürdő felé, de azért még dob egy puszikát Ádámnak. Jaj, de kis romantikus.

Az irodában Miklós várja Zsófit, aki úgy fossa a szót, mintha muszáj lenne. Mit tehetek érted? Ki vagy rúgva. Hoppá. Miklós már elemzi is a miértet, hát, Atikámat manipulálni nem egy nagy vasziszdasz, még Timikének is megy, pedig. A Bartha pedig köpött, szóval bukta van, pakolj, és húzz innen. Zsófi azért még odaszúr, hogy látta ám a fájdalmat Miklós szemében, amikor Atikám és Nóra váltottak egy belső nyelvest. Miklós reakciója rövid és lényegre törő: szabad elhúzni.

bk271.jpg

Egy lakással odébb megy az ünneplés, a legidétlenebb koreográfia bemutatásáért Oscar-díj járna Bözsi mamának és a két kis porbafingónak. Ordít a zene, KicsiSzabi is megérkezik, de neki a dobhártyája majd beszakad, szóval mi lenne, ha lehalkítanák a zenét? Meg ezt a koncertet is beszéljék ám meg, mert felnőtt kíséret nélkül felejtős a dolog. Timike beajánlja a mutert, majd ő jön, de végül Bözsi mamára esik a választás, ha már megnyerte a jegyeket. Biztos nagyon örül neki…

bk264.jpg

Aliz bánatában megissza Kingáék szex-pezsgőjét, aztán pedig szipogva elemzi a Géza-sztorit, a hatszáznyolcvanadik oldalról is megközelíti. Ha megcsalt volna, az egész más lenne. Persze, Aliz, a sitten. Ádi elhúz edzeni, de előtte még ismét indul az uncsi nyáladzás az ajtóban, nem tudom, miért kell ezt a vonalat erőltetni. Vissza Alizhoz, hüppögés meg piálás, úgy kell azt. Aliz szerint jó, hogy ott a Kingának az Ádám, ő egy nagyon jó pasi. Hát igen, tudjuk, neki is megvolt. Kinga is erre világít rá, fura, hogy mindkettőnknek ugyanazok tetszenek, nem? Szerintem nem, mert ez a Barátok közt, ahol mindenki mindenkivel. Aliz szerint akár még barátnők is lehetnének, de Kingához inkább a Zsófi illik. Kinga persze hárít, Zsófi egy picsa, inkább ejteném most őt, mint barátot. Ennek örömére isznak egyet.

bk272.jpg

Az említett picsa máris a kocsmában balhézik a még mindig férjével, minek kellett köpni a Miklósnak? Indul a szájkarate, Zsófi bevadul, Bartha is, tettlegesség is a képbe kerül, de mikor Bartha megpróbálja kidobni a hisztiző lotyót a kocsmából, András is odapattan, és beleavatkozik. De Bartha szerint András húzzon bőrt a fogára, és inkább a saját nejével foglalkozzon, ergo húzza meg néhányszor, akkor talán nem tartja majd ilyen unalmas fráternek. András jobbhorga ismét önállósítja magát, és Bartha képében landol, mire a kocsmatulaj lefejeli a legközelebbi asztalt. Ejnye, András, hát így kell ünnepelni a leendő unokádat? És hát ejnye, Bartha Zsolt, ez az unalmas András már másodjára üt ki?

 

Címkék: barátok közt
20 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2012.12.20. 13:16:08

Kösziiii! Én mondom, ez a sorozat egyre jobb lesz. Kezd tetszeni. Ugyan még mindig Miklós, Klaudia és Zsolt a nyerő trió, nélkülük nem nézném, de kezd beerősíteni Gizi is, és mire Kingát kiírják, addigra ő is belejön.....:-)) Kíváncsi vagyok meddig lehet húzni a Juli-Ati románc fényre derülését...... jövő húsvét?....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.12.20. 15:09:47

@hannamontanna: ezzel a Juli-Attila vonallal tényleg kezdhetnének valamit, mert ha még sokáig mutogatják Attila savanyú álkéjsóvár fejét, amikor Nórával üzekedni készülnek (susogós műselyemdrapéria köntösben, pizsiben és ágyneműben), hát én nem is tudom mit csinálok.

Amúgy mostanság kicsit tényleg felfordult minden a BK-ban, talán új forgatókönyv író van, nem tudom, de nem rossz. :)

hannamontanna 2012.12.20. 15:16:29

@pushpang (univerziális határeset): :-))) ...álkéjsóvár..:-D és van a másik feje, a szúrós szemű, foga közt sziszegős. Ennyi a repertoár. A műselyemszatént én sem értem..van ember aki tud abban létezni? A forgatókönyv író talán le lett cserélve, de a "stylist" nem...Nórára még mindig olyan ruhákat adnak, hogy szegény úgy néz ki, mint egy kötözött sonka. Pedig jó alakja van....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.12.20. 16:07:22

@hannamontanna: jaja, tényleg, a szúrós szemű-sziszegős a másik. :D Rémes az is.
Az a rettenetes műselyemszatén meg végigvonul az egész sorozaton. Gondolom Magdi anyusnak stílusosan nagyrózsás krepp garnitúrát adtak, megfejelve egy hasonló mintázatú, steppelt-fodros nejlonköntössel.
De hát mit várjunk attól, aki képes Kingát beállítani a pultba 14 cm-es sarkú pink gladiátor szandiban, majd műszak után otthon úgy veszi lazára az életet, hogy a 14 cm-est lecseréli egy laza 10 centis tűsarkú papucskára és aki szerint teljesen normális, hogy munka után otthon, egy háziasszony körömcipőben és kiskosztümben porszívózik, de ugyanígy süti a rántott húst is (Juli).
Nórából meg sikerült nem csak kötözött sonkát csinálni, hanem egy ostoba picsát is, aki nem lát tovább a puncijánál.
Bár ez már nem a stylist bűne. :)

hannamontanna 2012.12.21. 10:33:03

@pushpang (univerziális határeset): ..na ja, egy ügyvéd lehetne kicsit dörzsöltebb.
..és András elköszön a sorozattól.... remélem nem őt nyírja ki tévedésből a Nagysanyi..:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.12.21. 12:06:04

@hannamontanna: igen, Andrással kapcsolatban sajnos én is erre a "megoldásra" gyanakszom.
De nem tetszene.
Mondjuk meglehetősen fantáziátlannak tartom, hogy Mik eszköztárát ennyire lebutították (megveretés, kinyírás). Ráadásul tök pancsernak néz ki az a hm.. bérgyilkos...
Sokkal rafináltabban kellene bosszút állnia, egyben lebuktatni őket.

hannamontanna 2012.12.21. 13:14:06

@pushpang (univerziális határeset): Na de hát nem mi írjuk... pedig írhatnánk..:-) Az tényleg érdekes, hogy mennyire hétköznapinak próbálják beállítani, hogy bérgyilkosok elütnek, robbantanak, pénzszállítót rabolnak ki, megmérgeznek, elrabolnak,....stb. Na mert az hogy mindenki mindenkivel, az elmegy, még azt mondom előfordulhat, de ez a drogos, lövöldözős vonal...kicsit abszurd...már úgy, hogy következmény meg semmi.
Meg aztán ha András Miki miatt tűnik el, akkor nehéz lesz a népszerűségét visszacsinálni. Még én is haragudnék rá, pedig most bírom...bár ez kit érdekel?

hannamontanna 2012.12.21. 13:15:34

Amúgy rajtunk kívül senkit sem érdekel a BK....? pfffff.....:-DDDD

justbabbling (törölt) 2012.12.21. 19:36:28

engem is érdekel és már várom az új hogyvoltot

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.12.21. 22:31:29

@hannamontanna: sajnos igazunk lett. Kár, hogy Miki nyakába varrták ezt, nagy geciség volt a forgatókönyv íróktól.

Amúgy meg más is nézi, csak nem vallják be. :D

nyuszi01 2012.12.21. 22:32:57

úúú bazz azért kíváncsi vagyok, tényleg ennyire egyszerű lesz-e az András kiírása, vagy vhogy túléli (mert mittudomén egy terasz ernyőjére esik vagy medencébe, mint anno Botond)... azért az durva lenne, ha így írnák ki...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.12.21. 22:51:04

@nyuszi01: na, most hogy írtad ezt, kicsit bizakodóbb vagyok, hátha nem így "távozik" szegény András. Már a Miki miatt fontos, mert amúgy nem annyira. :)
Meg így Attila megint megúszhatja.

Ja, mit mondott neki Julival kapcsolatban a BÉRGYILKOS? Pont megzavartak közben, nem hallottam.

nyuszi01 2012.12.21. 22:57:20

@pushpang (univerziális határeset): hát vmi olyat, hogy "lefeküdtél a bátyád feleségével". Vagy mondott mást is? Mert akkor arról lemaradtam én is :S

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.12.21. 23:10:37

@nyuszi01: én semtom, csak az András telefonba motyogott szavaira gondoltam, hogy "tényleg lefeküdtél ATtilával?", v. vmi ilyesmi...

"Lefeküdtél a bátyád feleségével" - ez most olyan, mint a másik hv-n a Jimmy tesója bátyjának a fia. :D
Még kódolom, hogy ebből András, hogy jött rá, hogy róla van szó? :D

mézescsók 2012.12.22. 00:55:12

@pushpang (univerziális határeset): Még ki más lehetett volna? András Attila helyett és annak a fityegőjével jelent meg a bulin, tehát tudta, hogy Attilának nézik. Attilának két bátyja van (eddig, mert elő szoktak fordulni kósza porontyok valahonnan), az egyik Ő, a másik Miki. Neki van felesége, Mikinek nincs. Arra nem gondolhatott, hogy Attilát Nóra miatt répázzák, hiszen elég régóta együtt agonizálnak már.
Amúgy nem vagyok hiteles forrás, mert akkor tévedtem a csatornára, amikor egy kölyök játszott egy okostelefonnal, tehát nem tudom, hogy mit mondtak Andrásnak, csak feltételezem. Így van értelme a mondatnak.
Egyébként ritka életszerűtlen ötlet volt. Miki sokkal olcsóbban és gyorsabban kiiktathatta volna Nóra életéből Attilát, és örökre ám. Pl. elmondja a fülbevalós dolgot. És ha az ügyvédnő nem hiszi, akkor még mindig tanuként hívhatja Andrást, hogy az ékszer Julié, hogy Ő juttatta vissza,stb. A szállodából, vagy ahol voltak, meg símán kérhetett volna számlamásolatot. Pl. arra hivatkozva, hogy a cég el akarja számolni költségként, mert céges buli volt. Ami valamilyen formában még igaz is.

nyuszi01 2012.12.22. 12:54:36

@pushpang (univerziális határeset): igen, úgy volt, hogy az András fejére ráhúztak egy zsákot, és elkalapálták a lépcsőházban, miközben mondták neki, hogy "ezt azért kapod, mert lefeküdtél a bátyád feleségével", meg mondták neki azt is, h Attila. Erre mondta volna, h ő nem Attila, de nem hallgatták meg. És aztán a tetőn hívta a Julit, és csak annyit kérdezett, hogy "tényleg megcsaltál az Attilával?" meg talán még azt, hogy mondd, hogy ez nem igaz.

@mézescsók: Miki gondolom nem akart megint a rosszfiú lenni, mmint hogy ő köpi be az Attilát hanem szépen sunyin ki akarta végleg iktatni az életükből.

mézescsók 2012.12.22. 14:33:35

@nyuszi01: Biztos így van, nem látok a forg.könyvírók fejébe. Azért egyszer megpróbálhatnának Mikinek valami pozitív akciót is kitalálni, mert uncsi, hogy akkor is az ügyeletes közrossz a Mátyás király közben, ha az eredeti indokát tekintve - Nóra elválasztása Attilától - tulajdonképpen érthető lenne. Az érthetőt úgy értem, hogy valahol talán még szereti Nórát (utána igazi társat, akit valóban szeretett még nem talált magának - mondom én, de nemigen nézem a sorozatot, csak gondolom), másrészt nagyon jól tudja, hogy Attila messze nem az a jófiű, akinek a sztoriban szereplők szemében látszik. (Mert a bennfentes nézők persze tudják, hogy nem.)
A Mama most mondja, hogy nem is akarta megöletni Attilát. (Nálunk töltik a karácsonyt és imádom, fantasztikusan jó arc. Akkor is nekem ad igazat, ha a fiának van igaza, mert abból indul ki, hogy valami mindig lehet, ami miatt indokolt a leb...ás.Sokat próbált ici-pici öregasszony,olyan, mint a mesebeli anyókák és két átok fiút nevelt fel.A papa laza hozzá képest, fegyelmezés ürügyén birkózott a srácokkal vagy focizott velük, a büntetést átröhögték! A Mama emellett nagy BK fan, de Chuck Norrist is szereti! Bocs a kitérőért, de nagyon örülök, hogy itt vannak!!!)) Hát, Ő tudja...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.12.22. 18:31:05

@nyuszi01: Azt olvastam, hogy januárban már nem fog szerepelni, tehát valószínűleg meghal. Legalábbis necces lenne "képernyőn kívül" leléptetni...

hannamontanna 2012.12.22. 21:07:31

@mézescsók: Pusziltatom a Mamát így ismeretlenül is! :-)) Meg igaza is van, csak megdorgáltatni akarta Atikát Miki. De ritka egy elbaltázott megoldás. Mondjuk elnézve azt a roppant magas "Silver torony" nevű épületet, onnan leesni az elég egyértelmű halál. Hát ezt most nagyon elszúrták, mert András kiírása nem kellene, hogy kiváltsa a Miki elleni népharagot....Miki a legjobb fej, és mégis ilyen idióta sztorikat kap. Elégedetlen vagyok. Viszont örömmel konstatálom, hogy többen is izgulunk. Meddig lesz szünet, tudja valaki?

mézescsók 2012.12.23. 00:41:06

@hannamontanna: Még ma lenyomom neki a puszit, ha felébredt. Engedelmeddel megmutatom neki a kommentedet is, ugyanis nem vagyok egy puszizkodós típus és men tudná mire vélni a dolgot.
Nem vagyok egy megátalkodott tv-néző, de Andrást véglegesen kiírni nem volt jó ötlet. Inkább költözött volna el valamelyik gyerekéhez vagy valami ilyesmi.
Szünet ügyben végképp nem tudok semmit.
Jó éjszakát!
süti beállítások módosítása